سلام دوستان من نقد سایت نوت بوک چک رو خوندم ظاهرا اون طور که متوجه شدم از لحاظ ال سی دی و کنتراست خیلی ضعیف . نظر شما که با هاش کار کردین چیه؟ در مورد بدنش چطور؟ ممنون.
Printable View
سلام دوستان من نقد سایت نوت بوک چک رو خوندم ظاهرا اون طور که متوجه شدم از لحاظ ال سی دی و کنتراست خیلی ضعیف . نظر شما که با هاش کار کردین چیه؟ در مورد بدنش چطور؟ ممنون.
نقل قول:
آقا نظر من اینه که هر چی پول بدی اش میخوری . اگه پولشو داری sony vaio بخر . منم بعد از کلی تحقیق رفتم این مدلو خریدم . من که باهاش مشکلی ندارم . :46: کیفیت ال سی دیش هم نمیشه گفت خوبه ولی بد هم نیست . تا حالا مقایسش نکردم
سلامنقل قول:
این مدل صفحه نمایشش LED-Backlight LCD هست (یه چیزی مابین led و lcd) ولی از LCD بهتره
راستی یه خبر مهم................................سازگار قیمت 5742 رو گرون کرده(859 تومن) عجب موقعی خریدما دَمَم گرم
من که ابان می خرم . شاید تا ان موقع چندتا مدل جدیدترم بیاید .راستی دیویدی رایترش چه جوریه سرعتش چند ایا تا حالا باهاش رایت کردین ؟مثل اینکه فقط یکی usb داره اگر از تقسیم usb استفاده کنیم نسوزه ؟ویندوزی که روش نصب کردین ایا تنها باید ٧ باشه یا بقیه هم می توانند باشند ؟اگر روش ٧ بریزیم ویندوز اورجینال یا مثل pc ها تقلبی هست ؟نقل قول:
من وقتی میخواستم این مدل رو بخرم همه میگفتن تو بازی اصلا کم نمیاره اما امروز روش call of duty 7 نصب کردن نتونست با کیفیت extera اجراش کنه همش تیک داشت با کیفیت high هم یه کوچولو اذیت میکرد اما normal مشکلی نداشت...بچه ها میگفتن این بازی نیاز به گرافیک 512 داره ولی نمیدونم چرا اینطوری شد....احتمال هم داره بخاطر ویندوزم باشه ... شاید کرک خوبی روش نباشه...
اگه شد بازی NFS Hot Pursuit هم روش نصب میکنم بهتون خبر میدم....
من که از دی وی دی رایترش راضی ام ... خوب میخونه ولی هنوز باهاش رایت نکردم ....نقل قول:
اگه ابان میخوای بخری باید غید این مدل رو بزنی چون تا اونموقع با همین پول میتونی سیستمی بگیری که usb3 داره و همه ی کانفیگش از این بالاتره....
این مدل سه usb داره....
از اینکه موضوع را گفتی متشکر.از بابت جوابتم متشکر.من عاشق بازی just cause2 ام. کسی از بچه ها این بازی را چک کردن ؟نقل قول:
سلام من می خوام همین مدل رو بخرم ولی هیچ جا نیست . دوستان لطفا ادرس فروشگاه معتبری که خریدن رو برام بفرستن باتشکر.
من هنوز رایت نکردمنقل قول:
3 تا usb داره
و ویندوز 7 شرکت پرند رو نصب کردم(از این تقلبیا) لزومی نداره ارجینال باشه
سلام
دوستان من یه مدل 5742ZG گرفتم که گرافیک 420m داره
نمی دونم Inte HDl هم داره یا نه؟؟؟؟از کجا بفهمم. تو Bios فقط Nvidia هست.
اگر داره اپتیوس رو از کجا تهیه کنم.تو CD موجوده؟:20:
راستی دکمه عدد7 سمت راست کی برد کمی سفتتر بالا پائین می شه....
خودم می تونم ردیف کنم یا ببرم گارانتی؟؟؟؟؟؟
از device manager ببینید که جلوی desplay adapter چه کارت هایی هستنقل قول:
سلام من امروز پس از کلی تلاش و زنگ زدن کل کامپیوتری های پایتخت :19: بالاخره تونستم با 830 تومن یکی بخرم :11::46: خدارو شکر ولی هر کاری کردم فروشنده نه موس داد و نه کیف!!! :2:
ان شاالله که مدل خوبی باشه و کار بد . قرار فردا برسه دستم. ممنون.
مبارکت باشه عزیز....
از من ارزونتر خریدی ..من 850 تلکه شدم ...موس مگه چقدر ارزش داره فوقش 10 تومن...البته به من کول پد و موس هم داد...
راستی بچه ها من تو صفحه قبل در مورد بازی CALL OF DUTY7 نوشتم که خوب بالا نمی اره ولی یکی از بچه های ای تی دانشگاهمون اومد یه سری از برنامه ها رو تو TASK MANEGER بست و تونستم با کیفیت extera و رزولیشن اخر اجرا کنم به مدت 2 ساعت....
بازی Need for Speed(TM) Hot Pursuit رو هم چه قبل از اینکه دوستم رو task maneger کار کنه چه بعدش به راحتی اجرا کرد....
الانم حدود 100gig تو درایو c دارم...فکرش رو نمیکردم بتونه از پسش بر بیاد....
چون قبل از خرید اینا برام مهم بود گفتم بگم تا بقیه هم بتونن استفاده کنن...
امیدوارم مفید بوده باشه....
دوربین 5742 رو چجوری راه بندازم؟
فقط Nvidia......بعید می دونم Intel هم داشته باشه.نقل قول:
کسی می دونه چطور می تونم این دکمه کیبرد رو درست کنم؟؟؟؟؟
راستی 1 ساعتی Prince Of persia زدم فقط می تونم بگم عجب!!!!:31:
فکر کنم داشته باشه .... این عکس رو ببین .... برو تو devise maneger ....
ویندوز هم بخاطر گرافیک 128 اینتل هست که به لپ تاپ نمره ی 4 رو داده چون به صورت دیفالت اون در حال ران هست نه nvidia...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.mediafire.com/imageview.php?quickkey=67wvk45orulukr9&thumb=4
دوستان این مدل Optimus داره؟ یعنی بین 2 تا گرافیک سوییچ می کنه؟
بابا این که سی پیوش کور آی فایو هستنقل قول:
گرافیکشم که خداست!
چرا کم میوورد؟
انجوری که شما میگی سی پیوش کم میوورد؟
من یکی از آشناهامون 5010 داره کال آف دیوتی روش راحت در حالت اکسترا اجرا میشه
هم سی پیو و هم گرافیکش ضعیفتره!!
چی شد!؟
بعضی از دوستان این لب تاپ با حرفاشون خراب می کنند!
این لب تاپ در حد قیمت و امکانات برای خودش یالساکی هست...
هم بازی میشه هم کار میشه....
من خودم با این دستگاه مونتاژ سر مجلس می زنم//
عالیه
سلام
درایور گرافیک 540 برای ویندوز 7 64 بیت رو چطور میتونم پیدا کنم؟
راستی دمای قسمتهای مختلف دستگاه رو با چه نرم افزاری میتونم بفهمم؟
مرسی
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=452903
این روش اتوماتیک درایور گرافیک 540 رو هم خودش پیدا میکنه؟
چون توی این لینکی که دادین درباره 540 صحبت نشده بود
اون نسخه ای که تو اون تاپیک بود قدیمیه من نصبش کردم نشناختنقل قول:
ولی نسخه جدیدش فکر کنم بشناسه
مگه شما dvd درایورشو ندارین؟
لینک درایور 5742برای ویندوز 7
کد:http://support.acer-euro.com/drivers/downloads_gd.html
راستی دوستان
من شنیده بودم هارد acer وسترن دیجیتال وdvd rw pioneer است ولی برای من که الان میبینم هاردم توشیبا و dvd rw matshita است
برای دوستانی هم که تازه خریدن همینه؟
حالم گرفته شد
به نظر بهتر باشه ! دوستانی که وسترن داشتن بعد ٢ ماه هارشان مشکل دار می شد مثل اینکه ٥٠٠ گیگ وسترن خوب نیست .نقل قول:
خب dvd rw رو چی؟ پایونیر بهترین dvd rw هارو میزنهنقل قول:
بله سری اولی ها وسترن بودن که مرجوعیش زیاد بود اما هم لپ تاپ من و هم مال آجیم هاردشون هیتاچی هست و ویندوز 5.9 بهشون داده
نه نداره و ویندوز هم 605 به کارت گرافیک داده(Nvidia420)نقل قول:
باطریش هم تقریبا مثل 5742z که داشتم هست.
صدای فن کمتر از اونه یعنی اصلا کمتر کار می کنه مگر توی بازی که خیلی تند می چرخه.
قدرت Wifi حدود 8%تا 10% کمتره ....چرا برای خودمم سواله:41:
DVD Pioneer داره
ضمنا کیفیت تصویر(وضوح) به طور قابل ملاحظه ای بهتر از Z هستش:21:
من که دو تا لپ تاپ جدید پیدا کردم البته تو همین رنج قیمت این نوت بوک که به نظرم عالی باشند . صبر می کنم تا وارد ایران بشن ! @Acer Aspire 5750G-2634G64 ««««««««««»»»»»»»»» @Acer Aspire 7745G-728G1TBiks
ورودشون مصادف است با ظهور آقا عجنقل قول:
برو خدا رو شکرکن . ما اینجا تو اصفهان خریدیم 870 با یه موس روش:13:نقل قول:
به نکته جالبی اشاره کردی . هر روز ظهور اقا را از خدا طلب می کردم پس با این اوصاف باید بیشتر طلب کنم ☺نقل قول:
دوست عزیز همین 830 تومن رو پس از یک ساعت زنگ زدن گیرم اومد . تو زنجان 860 بود. تازه با هزینه تماس به تهران (فکر کنم یه 5 تومانی بشه و + هزینه تیپاکس ) . بزرگترین اشتباه من این بود که با 790 و گارانتی الماس روز جمعه پیدا کردم ولی نخریدمش!!! از این می سوزم:41:نقل قول:
عزیز من شما خدای استدلال هستید ....نقل قول:
مگه من گفتم که نمیشه مونتاژ کرد باهاش و این ربطی به بازی نداره چون بازی خیلی بیشتر از مونتاژ به سیستم فشار میاره و کارکرداشون با هم متفاوته و نمیشه خیلی مورد مقایسه قرار بگیره .... من گفتم تو حالت اکسترا ریپ میزد و لی بعدش اومدم اصلاحش کردم و گفتم که وقتی تو تسک منجر بعضی از برنامه ها رو بستیم درست شد ....
الان هر روز باهاش بازی میکنم و جالبه که نسبت به قبل هم کمتر داغ میکنه شاید اشتباه فکر کنم اما به نظرم اینطور اومده....اب بندی شده:31:
من کارت گرافیک را رو اندیدیا گذاشتم ولی باز ویندوز نمره 4 داد پس حرف شما اشتباههنقل قول:
گفتم که درست شد .... راستی کانفیگ مال من ci5 460m هست نه ci5 480m البته خیلی فرق نمیکنن ولی گفتم بدونید ... در کل ازش راضیم ...نقل قول:
راستی دوست عزیز من برنامه های سنگینی مثل متلب و پروتل و پروتوس و فتوشاپ و خیلی دیگه رو رو هاردم دارم و هاردم حدود ۵۰۰ گیگ پره و درایو سی هم حدود ۹۰ گیگ حجم داره که باعث پایین اومدن سرعت اجرای بازی میشه و ویندوز و نوع کرکش هم قطعا دخیله پس مقایسه طرفا بخاطره اجرای بازی کال اف دیوتی درست نیست
ممنون
چجوری ویندوز به شما نمره 5.9 داده؟(یه مقدار غیر عقلانی میاد)نقل قول:
یعنی فقط بخاطر هاردتونه؟
رفیق من core i7 داره و ویندوزشم ارجیناله بهش 5 داده !!!!!؟؟؟؟؟!!!!!!
چجوری رو انویدیا گداشتید؟؟؟نقل قول:
اخه روی explorer.exe به طور دیفالت اینتل اجرا میشه...اگه میشه بگید تا منم امتحان کنم ... برام جالب شد قضیه
ممنون
واقعا؟؟؟ اونم با این کانفیگ:ci5 - vga 1g 540نقل قول:
اگه اینطور باشه ما هم باید بسوزیم که اینقدر گرون گرفتیم:19:
---------- Post added at 05:26 PM ---------- Previous post was at 05:23 PM ----------
ویندوز من اورجینال نیست ولی بهش ۵.۹ دادهنقل قول:
اینو دانلود کننقل قول:
کد:http://up.--------.com/images/8u5x5ik18oyf3gm57jk.pdf
---------- Post added at 04:30 PM ---------- Previous post was at 04:28 PM ----------
میشه مشخصات سیستمتونو بگید؟نقل قول:
ممنون