دوست عزیزنقل قول:
پس نتیجه اینکه ممکن است تلویزیونتان نیاز به آبدیت ندارد . یعنی فایل موجود در آن چیز تازه ای ندارد که به تلویزیونتان اضافه شود.
Printable View
دوست عزیزنقل قول:
پس نتیجه اینکه ممکن است تلویزیونتان نیاز به آبدیت ندارد . یعنی فایل موجود در آن چیز تازه ای ندارد که به تلویزیونتان اضافه شود.
سلام به همه
لینک فایل اپگرید تلویزون سامسونگ 6950 با مشخصات زیر چیه؟
راستش دومورد پیدا کردم نمیدونم کدوم درسته؟
مشخصات کامل: UA40J6950AW-UA40J6950AWSHD- ویرایش فعلی نرم افزار : T-HKMFUABC-1321.1
با خود تی وی میزنه نسخه جدید موجوده ولی خیلی طول میکشه
افلاین بهتره اپگرید کنم
راستی بعد اپدیت چقدر تغییرات ایجاد میشه 1200 مگ که حجم اپدیتشه!!!
در ضمن انتن رومیزی خوب چی سراغ دارین برای این مدل انتن هوایی ما خرابه
ممنون از همه
این مدل رو میخوام : ua32eh5550m
فرستاده شده از HTC One_M8ِ من با Tapatalk
دوست عزیزنقل قول:
نام گذاری ایران ua32eh5550m و نام گذاری اصلی آن UA32EH5000M است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام مدل تلویزیون منUA46F6400ARXZN می باشد که فایل اپدیت Firmware در این ادرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با این ورژن Version : 2137.4 موجود میباشد در حال حاضر مشخصات نرم افزاری به این صورت هست T MST12UABC-1108.0 و دارای منو فارسی وکانالهای دیجیتال میباشد با توجه به اسیبهای ناشی از ورود به منو خفی تلویزیون اگر Firmware دستگاه رو به نسخه جدید اپدیت کنم منو فارسی حفظ میشه یا برمیگرده به تنظیمات پیش فرض ؟
دوست عزیزنقل قول:
منو فارسی حفظ میشود.
با تشکر اپدیت شد و کنترل صوتی هم فعال شدنقل قول:
سلام مدل تلوزیون من ua40es7770m هست
firmware از کجا میتونم پیدا کنم
دوست عزیزنقل قول:
نام گذاری ایران برای این مدل ua40es7770m و نام گذاری اصلی آن که در منوی سیستمتان است UA40ES7500M است.
با سلام و احترام؛
دوستان بنده يك تلويزيون سامسونگ LED6260 دارم كه جديدا تنها 8-7 كانال ديجيتال تلويزيون رو ميگيره و بقيه شبكه ها از جمله شبكه ورزش رو پيدا نميكنه. چند بارم Search كردم ولي نمياره. راهكارش چيه؟ ممنون ميشم اگه بنده رو راهنمايي بفرماييد. با سپاس فراوان
دوست عزیزنقل قول:
از اینجا دانلود کنید .
با سلام و احترام؛
دوستان بنده يك تلويزيون سامسونگ LED6260 دارم كه جديدا تنها 8-7 كانال ديجيتال تلويزيون رو ميگيره و بقيه شبكه ها از جمله شبكه ورزش رو پيدا نميكنه. چند بارم Search كردم ولي نمياره. راهكارش چيه؟ ممنون ميشم اگه بنده رو راهنمايي بفرماييد. با سپاس فراوان
دوست عزیزنقل قول:
ممکن است جهت آنتن تان درست نباشد پست زیر را مطالعه کنید.
پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام و تشكر از جناب متين پور
يه سئوال دوم هم داشتم و اينكه پشت تلويزيون بنده مدلشUA40C6260UR - UA40C6260URFHD ثبت شده. توي سايت سامسونگ ايران فايل آپگريدي براي اين مدل وجود نداره. در واقع اصلا اين مدل رو پيدا نميكنه. از ابتداي خريد اين تلويزيون در سال 90 تاكنون هم آپگريد نشده. از چه طريقي ميتونم فايلش رو دانلود كنم؟ با سپاس فراوان
-
دوست عزیزنقل قول:
اگر تلویزیونتان مشگلی ندارد نیاز هم به آبدیت ندارید.ولی در صورتی که اصرار به این کار دارید از این سایت دانلود کنید .
در ضمن با آبدیت ممکن است کالیبراسیون تلویزیونتان تغییر کند و کیفیت تصویرتان از حالت اصلی آن خارج شود.
سلام دوستان مدل دستگاه من la32c465c4 تو سایت سامسونگ سرچ زدم چیزی نیاورد میخوام ببینم چطور میشه بروزرسانیش کنم چون تو منوهاش قابلیت بروزرسانی با فلش رو داره دنبال نرم افزارش می گردم
سلام. دوستان مدل تلویزیون من UA40D6940 هست. رفتم توی منوی مخفی و گزینه های type و front color رو از روی کنجکاوی عوض کردم و یادم نمیاد چی بود اولش. الانم هر وقت تلویزیون رو روشن میکنم پیغام میده که این گزینه ها رو درست کنم. کسی میدونه باید چی کار کنم؟
دوست عزیزنقل قول:
front color این است UT-CL-M و type آن هم 40O1UF6E است.
سلام دوستان
واسه مدل ua55Huc8990ws دنبال فایل ابدیتش میگردم با فلش ابدیت کنم ولی پیدا نکردم تو سایت سامسونگ
لطفا اگه کسی میتونه کمک کنه خیلی واجبه:n03::n12:
دوستان میشه بگید آپدیت کردن چه تاثیری روی عملکردش داره ؟ مثلا میشه با آپدیت ویدیوهای 265 رو روش اجرا کرد یا سیستم مزخرف زیرنویسش رو دارای بکگراند کرد؟
دوست عزیزنقل قول:
آبدیت برای رفع مشگل سیستمی و ارتقاء آن است و ازسری های h به بعد با آبدیت کدک x256 قابل اجرا است ولی هیچ راهی برای بکگراند کردن زیرنویس وجود ندارد.
واقعا برا سامسونگ متاسفم. چیز به این مهمی رو فکری براش نکرده.نقل قول:
زیرنویس بعضی جاها کامل گم میشه
سلام
اقای متین پور عزیز
آیاقبل از اپدیت میشه فهمید ورژنی که میخواهیم تلویزیونو به اون ورژن ارتقا بدیم چه قابلیتی را به تلویزیون اضافه میگنه؟
مثل خیلی از برنامه ها که اعلام میکنن چه چیزی در ورژن جدیدهستش؟
دوست عزیزتا آنجا که من میدانم خیر چیزی در رابطه با قابلیت جدید ذکر نمی کنند.نقل قول:
سلام
میشه لطف کنید بگید اپدیت ju556990ws رو از کجا باید دانلود کنم چون تو خود سایتش نبود این مدل
ممنون
سلام
اپدیت 55ju6990ws رو میشه بگید از کجا بیارم چون تو سایتش این مدل نیستش
ممنون
دوست عزیزنقل قول:
مدل نام گذاری ایران 55ju6990 و نام گذاری اصلی آن 55ju6400 است و شما می توانید از این سایت دانلود کنید.
سلام
دوستان من یک ledسامسونگ مدلUA46ES7770Mدارم.
4سالی هست مشکلی نداشتم.الان وقتی می رم توقسمت سرچ شبکه برای اینکه WIFIراپیداکندیک لحظه صفحه پیداکردنWHFIمی اید وسریع می رود
من فکر کردم باید اپدیت کنم.شاید مشکل حل شود
اگر امکانش هست لینک فایل اپدیت را در اختیار من بگذارید
امیدوارمWHFIخودTVمشکل پیدانکرده باشد
با تشکر فراوان
سلام
دوستان من یک ledسامسونگ مدلUA46ES7770Mدارم.
4سالی هست مشکلی نداشتم.الان وقتی می رم توقسمت سرچ شبکه برای اینکه WIFIراپیداکندیک لحظه صفحه پیداکردنWHFIمی اید وسریع می رود
من فکر کردم باید اپدیت کنم.شاید مشکل حل شود
اگر امکانش هست لینک فایل اپدیت را در اختیار من بگذارید
امیدوارمWHFIخودTVمشکل پیدانکرده باشد
با تشکر فراوان
دوست عزیزنقل قول:
از این سایت می توانید استفاده کنید.
دوستان سلام مدل ال ای دی من UA 40 D6920 SM SHD هرکس روش اپدیتشو بلده بزاره خواهشا"
سلام من میخوام تلویزیون UA32EH5560M سامسونگ رو اپدیت کنم فایل اپدیت برای این تلویزیون رو از کجا باید دانلود کنم؟اگه میشه در اینجا قرار بدید تا به اشتباه دانلود نکنم.
الان این روشه M-ST10PDAAC-1014.1
دوست عزیزنقل قول:
از این جا دانلود کنید.EH5560
دوستان برای این تلویزیون سامسونگ آپدیتی هست؟ مثلن بعد از آپدیت میتونه ویدئوهایی با کدک X265 رو بخونه؟ لطفن راهنمایی کنید...ممنون
Samsung LED UA40ES6960MSHD
دوستان برای این تلویزیون سامسونگ آپدیتی هست؟ مثلن بعد از آپدیت میتونه ویدئوهایی با کدک X265 رو بخونه؟ لطفن راهنمایی کنید...ممنون
Samsung LED UA40ES6960MSHD
سلام، برای مدل UA40H5855AW نرم افزاری وجود داره؟
سلام من میخوام تلویزیون UA48js8980ws سامسونگ رو اپدیت کنم فایل اپدیت برای این تلویزیون رو از کجا باید دانلود کنم؟اگه میشه در اینجا قرار بدید تا به اشتباه دانلود نکنم.
ممنون
.نقل قول:
دوست عزیز
از این سایت دانلود کنید.
.نقل قول:
دوست عزیز
از این سایت دانلود کنید.
سلام. بخوام بفهمم تی وی من ساخت بر کدوم کشوره از کجا باید بفهمم/؟ پشتش نوشته made by samsung .