طبق تجربه شخصی, بهترین راه آب کردن چربی های اضافی دور کمر و شکم
انجام تمرینات هوازی و رژیم مناسبه.
تمرینات هوازی مثل دویدن, دوچرخه و یا ایروبیک, حداقل 4 جلسه در هفته و جلسه حداقل 30 دقیقه.
Printable View
طبق تجربه شخصی, بهترین راه آب کردن چربی های اضافی دور کمر و شکم
انجام تمرینات هوازی و رژیم مناسبه.
تمرینات هوازی مثل دویدن, دوچرخه و یا ایروبیک, حداقل 4 جلسه در هفته و جلسه حداقل 30 دقیقه.
برای شکم پهلو مسگری خیلی خوبه هم نشسته هم ایستادهنقل قول:
از چوبم میتونید استفاده کنید پاهاتونو به اندازه عرض شونه یکم بیشتر باز کنید یه چوب میزارید پشت گردنتون روی شونه ها(به حالت صلیب) 2تا دستتونو میزارید روی چوب بعد در حالی که پایین تنتون ثابته بالا تنتون رو میچرخونید
این حرکتو هم میتونید به صورت کاملا ایستاده و قائم انجام بدین هم اینکه یکم کمرتون رو خم کنید چوب زدن خوراک شکم پهلو هست از روزی 70.80 تا شروع کنید و بیشترش کنید
لوازم ورزشی فروشی در نزدیک شمال شرق تهران کجا هست؟ میخواهم یک دانه اسکیت بورد بخرم.
البته دوتا مغازه کوچیک میشناسم. اما کوچیکن.
به نظرم یه سر بری منیریـــه راحت تر و ارزون تر به هدفت میرسی :27:نقل قول:
---------- Post added at 06:09 PM ---------- Previous post was at 06:05 PM ----------
شما اولا به یه مکان مناسب با مساحت کافی نیاز داری. باید تقاضات رو بسنجی در غیر این صورت کسی نمیتونه بهتون متراژ پیشنهاد بده . متغیره .نقل قول:
برای داشتن حداقل امکانات با بودجه تون باید صحبت کرد ... !
ولی معمولا دستگاه های چند کاره که وسط باشگاه نصب میشن و چهار طرفش 4 حرکت مختلف هست میشه به نحوی کار رو رو به راه کرد .
مثلا 2 تا 4 طرفه :
- جلوران دستگاه - پشت ران دستگاه - دستگاه سیمکش بازو - دستگاه H زیر بغل
- سیمکش زیر بغل - پروانه ( قفسه سینه ) - پرس سینه دستگاه - سیمکش بازو
! به همین راحتی کلی کارت راه میفته !
1 دستگاه هاگ و پرس پا و یه دستگاه اسمیت که اونم چند کاربری مختلف داره .
هالتر ، صفحه وزنه و دمبل ها انتخابش با خودتونه ...
سوال دیگه ؟ :27:
با سلام و تشکر دوست من بابت راهنماییتوننقل قول:
در ضمن اگه بخوام تمام دستگاههایی که فرمودین رو + 3 تا دوچرخه و 3 تا تردمیل بگیرم حدودا با توجه به اینکه دستگا های خوبی باشند چقدر باید هزینه کنم ؟؟
lahij_web عزیز برای قوی و عضلانی کردن ران پا چه حرکت هایی رو پیشنهاد میدید.
سلام
یه سوالی داشتم
برای کلفت شدن مچ دست چه ورزشی باید انجام بدم؟
سلام دوستان
راستش من یه سری لوازم بدنسازی گرفتم و میخوام کار کنم. خواستم بپرسم چه مکمل غذایی خوبه که مصرف کنم؟
(میخوام حسابی درشت بشم. الان لاغرم. دراز و لاغرم. 181 سانتم اما وزنم... :31: )
یه پروتئین هایی هست که مجموعه مواد غذایی ها رو داره و درصد چاقی و چربی اون تقریبا صفره!
اگه بپرسی بهت میگن من دقیق اسمش رو یادم نیست...
خب راستش من میخوام یه کم چاق بشم خب. البته ماهیچه میخوام. آخه استخونو که نمیشه ورزیده کرد :دی
---------- Post added at 03:14 PM ---------- Previous post was at 03:12 PM ----------
میخوام بدونم دوستان چه مکمل هایی مصرف کردن که خوب جواب داده و مطمئنه و از کجا و چه قیمتی جورش کردن. برنامه بلندمدت نمیخوام راستش. میخوام یکی دو ماهه یا نهایتا سه ماهه جواب بده.
:20: خیـــلیـــ میپرسیـــنا ! دس تنها نمیشـــه جوابیــــد ! ( تیریپ لوســـ بازیــهـ الان! )
...
راستش قیمت روز ندارم . شما اگر تهران هستید یا آشنایی دارید قیمت بگیرید ( نو ) و از باشگاه ها هم دست دو میتونید قیمت بگیرید .نقل قول:
آرش جون اگه خودم باشم که اسکوات و اسکوات از جلو و پشت ران هالتر رو بهترین حرکات برای افزایش توان و قدرت عضلات 4 سر ران و پشت ران میدونم .نقل قول:
ARASH66
lahij_web عزیز برای قوی و عضلانی کردن ران پا چه حرکت هایی رو پیشنهاد میدید.
قطور شدنش که زمان میبره و باید با بازوهات و ساعدت به نسبت رشد کنه . برای مچ کلیه حرکات تاثیرگذار هستند و به صورت تخصصی هم میتونید با دمبل یا هالتر مچتون رو تمرین بدید .نقل قول:
metallica is me
سلام
یه سوالی داشتم
برای کلفت شدن مچ دست چه ورزشی باید انجام بدم؟
مبارکه ! :31:نقل قول:
m2fard
سلام دوستان
راستش من یه سری لوازم بدنسازی گرفتم و میخوام کار کنم. خواستم بپرسم چه مکمل غذایی خوبه که مصرف کنم؟
(میخوام حسابی درشت بشم. الان لاغرم. دراز و لاغرم. 181 سانتم اما وزنم... )
مکمل ؟! الان ؟! نه جونم نمیخواد ! حداقل تا 4 ماه !
درشت بشی چی بشه بابا ! ما دنبال باربی شدنیم تو میخوای درشت شی ! :21:
اما حالا دور از شوخی درست تغذیه کن و تمرین کن ... حله . مکمل لازم نیست .
3 روز در هفته تمرین کن . تمرین در منزل صفحات قبل توصیه شده .
درسته که میگن بدن سازی قد رو میسوزونه یا نه
اگه میشه توضیح بدید
من از دوازده سیزده سالگی کار میکردم(دوران بلوغ) قدم هم حدود 175 بود الان که حدودا 6 سال میگذره قدم 190 شده هیچ اتفاقی هم نیفتادهنقل قول:
خرکات مربوط به پا هم انجام می دادین؟ مثل اسکات و ...؟نقل قول:
من از دوازده سیزده سالگی کار میکردم(دوران بلوغ) قدم هم حدود 175 بود الان که حدودا 6 سال میگذره قدم 190 شده هیچ اتفاقی هم نیفتاده
من دنبال یک پروتیین رژیمی هستم که با gainer قاطی کنم بخورم. فقط بازم میگم میخوام رژیمی باشه . چی پیشنهاد میدید ؟ قیمت هم بگید لطفا .
نقل قول:
دوست عزیز در صفحات قبل هم در این مورد بحث شد .
اصلا چیزی به اسم سوختن قد امکان پذیر نیست ! یعنی اصلا امکان نداره که سانتی متری از قد شما کم بشه ( به جز بروز ضایعه ) . پس این سوال هم جوابش مشخص شد !
یه سری مسایل هست که اینطوری باید مطرح کرد :
انجام حرکات سنگین که به صفحات رشد فشار میاره در دورانی که صفحات رشد بسته نشده و هنوز جا برای افزایش قد هست ( گفتند که تا 26 سالگی عملا قد رشد میکنه . اوایل سریعتر و اواخر کندتر ) از حرکات سنگین مثل اسکوات و پرس های سنگین استفاده نکنید و بیشتر حرکات کششی و عضلات دیگه رو بگنجونید .
چون رشد عضلات بزرگ بدن ترشح هورمون رشد رو در پی داره و در واقع این به افزایش قد کمک هم میکنه !
امیدوارم جوابتون رو تا حدودی داده باشم .
از کی تا حالا منیریه شده شمال شرق؟ :blink:نقل قول:
من پاور لیفتینگ کار میکردم 100 درصد تو برنامم بود توجه نکنین این چیزا شایعستنقل قول:
تازه من خیلی لیفت میکشیدم اگه میخواست بسوزه که از من هیچی نباید باقی میموند
یه سوال من هر تو خونه با دو تا دمبل ویه دستگاه توتال کر دارم تمرین می کنم به نظرتون برای پیشرفت زود باید چی کار کنم چی بیشتر بخورم وچی نخورم؟
با 2 تا دمبل پیشرفت آنچنانی بدست نمیارین !!! چون شما باشد جلسه به جلسه و ماه با ماه میزان وزنه و حرکات رو تغییر بدین تا بدنتون عادت نکنه به یکنواختی و رشد کنه !!!:46:نقل قول:
حاجیـ کسی مگفت شما شرقه ! :31: عرضـ شد اونجا بریـ تنوع محصول بیشتره !نقل قول:
کلا اینکه آنچه شرط بلاغ بود گفتیم ! خواه پنـــد گیر خواه ملالـ :27:
چیـــــ گفتـــم !
---------- Post added at 06:09 PM ---------- Previous post was at 06:08 PM ----------
ولی خوبیـه تمرینات قدرتی همینه که با همین دوتا دمبل و تنوع چندین و چند روش تمرین و فشار میشه بدن رو رشد داد . باور کن !نقل قول:
:27:
...
البته حرف شما هم صحیح هست و کار سخت تر از تمرین تو محیط ورزشی و با امکانات هست . ولی اصلا مانع نیست .
دوستان کمربندهای قلابی واسه بدنسازی خوبه یا از این چسبی ها
خیلی ممنون می شم که زودتر جواب بدید
آخه فردا می خوام بخرم
من خودم با هر دو تاش کار کردم و به نظر می قلابی ها بهترن
کمربندی های پهن مقاوم که به صورت قلابی بسته میشن .نقل قول:
بر خلاف چیزی که خیلی ها فکر میکنند قدرت نگهدارندگی جلوی کمربند مهم تر از پشت اونه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینو از کجا می شه خریدنقل قول:
میدون منیریه دارن
قیمتش چنده
مرسی:11:
این کمربند به چه درد میخوره ؟
من دیدم بعضی ها استفاده میکردند ، فکر کردم نمایشی هست ... !!
واسه حرکات سنگینی که به کمر و فیله فشار میاد مثل : سرشانه هالتر- اسکوات - ددلیفتنقل قول:
ممنون، اسکوات دقیقا حرکتش چطوریه؟نقل قول:
آرش جون اگه خودم باشم که اسکوات و اسکوات از جلو و پشت ران هالتر رو بهترین حرکات برای افزایش توان و قدرت عضلات 4 سر ران و پشت ران میدونم .
این پشت ران هالتر همونیه که خوابیده وزنه رو به سمت پشت میکشیم؟
قیمتش بالاست ولی فوق العاده ست . من 110 گرفته بودم .نقل قول:
منیریه نمیدونم دارن یا نه . ولی از پاورلیفتر های دور و برت کمک بگیری زودتر به نتیجه میرسی . سمت شما باشگاهی که پاورلیفتینگ رو به صورت تخصصی دنبال کنن نیست ؟
اگر پیدا نکردی بگو به بچه های خودمون بگم باهاشون هماهنگ کنی تهران تقدیمت کنن .
به همه درد میخورهـ !نقل قول:
Gam3r این کمربند به چه درد میخوره ؟
من دیدم بعضی ها استفاده میکردند ، فکر کردم نمایشی هست ... !!
نه بابا ؟! نمایش چیـــ ؟! مگه با کمربندـ هم میشه نمایش داد ؟! :27:
بیشتر پاورلیفتر ها تو حرکات سنگین اسکوات ، ددلیفت و پرس سینه ازش استفاده میکنن . استفاده کلی هم 100% خواهد داشت !
ببین آرش جانـ ، برای یه اسکوات کامل و درست اول با میله خالی استایل حرکت رو یاد بگیر بعد شروع به اضافه کردن وزنه تا حد توانت اونم تو یه نمودار صعودی کن .نقل قول:
ARASH66
ممنون، اسکوات دقیقا حرکتش چطوریه؟
این پشت ران هالتر همونیه که خوابیده وزنه رو به سمت پشت میکشیم؟
میله رو روی عضلات پشتت ( روی گردن نه ) دقیقا روی کولت قرار میدی . بعد پاها رو عرض شونه ( کمی بیشتر ) باز میکنی و بدون اینکه قوز کنی یا به جلو خم شی میشینی تا حدی که کمی زانوهات و ران هات زاویه 90 درجه رو رد کنن . بعد با همون حالت پا میشی .
پشت ران هالتر هم کافیه هالتر رو از جلو بگیری و پاهات رو به هم بچسبونی و بدون قوز کردن و با حفظ راست بودن زانو ها هالتر رو ببری پایین تا برسه به زمین ( ولی رو زمین نخوره ) و دوباره بیای بالا .
میله باید در تمام طول حرکت پاهاتو لمس کنه و از بدن دور نشه . سر هم بالا باشه .
کدوم یکی از اینها برای من خوبه ومفیده وضرر نداره
مگامس
گلوتامین
کراتین
ZMA
وی درصد پائین
مولتی ویتامین ب کمپلکس
+قیمتشون حدودی چنده؟
یه سوال برای من که تازه شروع به بدنسازی کرده ام کدم مکمل خوبه.
یه جوون 25 ساله هستم با 180 قد و تقریبا 65 کیلو وزن(یه ذره از اسکلت گوشتیترم) هیچ سابقه ورزشی هم ندارم (فقط چند وقت یه بار کوه در حد پناهگاه شیر پلا میرم) بدنسازی برم بدون پودر و قرص هیکلم رو فرم میاد؟یه سری توضیحات ابتدایی بدید دستتون درد نکنه
سلام.من 20 سال دارم با وزن 50 کیلو و قد 174. واسه چاقی چیکار کنم؟
باسلام-من19 سالمه و 180 قد.110 وزن.3 ساله دارم بدنسازی کار میکنم بدون هیچ قرص و مکملی .اول خیلی چاق بودم ولی الان خوب شدم.ولی هر روز دارم گنده تر میشم:31:یعنی بدنم انگار پف داره تیکه نمیشه.هوازی هم کار میکنم.رژیم غذاییم هم معمولیه.
وزنم کم که نشده هیچ زیادم شده و نسبت به 3 سال احساس میکنم پیشرفتی نداشتم.البته از نظر قدرت فوق العاده پیشرفت کردم.
وهنوز که هنوزه یکم شکم دارم که هرکارمیکنم آب نمیشه. حالا از عزیزان با تجربه میخواستم بپرسم که مشکل من کجاست ؟ آیا راهی رو اشتباه رفتم؟ خواهشا کمک کنید.
...................................
قرص اكسيمتالون واسه بدن سازي خوبه ؟ چن روز استفاده كنم كه ضرر نداشته باشه ؟
من یه مدت باشگاه که میرفتم سفیده تخم مرغ میخوردم. حالا به دلایلی یه دوماهی نمیتونم باشگاه برم، به تخم مرغ خوردن ادامه بدم؟ تغذیه رو باید چیکار کرد تو این مدت؟
همه که سوال میپرسه
په کی جواب میده؟
همه ی اینها خوبه دوسته عزیز ولی باید دید هدف شما چی هست ؟؟؟نقل قول:
حجم ؟؟ کات ؟؟؟ کدوم !!!؟
اگه بخوای جنس خوب بخری که چیزی حدود 200-250 در میاد
---------- Post added at 09:17 AM ---------- Previous post was at 09:15 AM ----------
شما فعلا یه مدت تمرین کن که با وزنه ها آشنا بشی و صحیح زدن حرکاتنقل قول:
چون الان اول کار هستی و آشنا نیستی هر دوره ای هم که بری اون نتیجه مطلوب و 100 % رو نمیده :46:
آقا خواهشا یکی جواب مارو بده:من19 سالمه و 180 قد.110 وزن.3 ساله دارم بدنسازی کار میکنم بدون هیچ قرص و مکملی .اول خیلی چاق بودم ولی الان خوب شدم.ولی هر روز دارم گنده تر میشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یعنی بدنم انگار پف داره تیکه نمیشه.هوازی هم کار میکنم.رژیم غذاییم هم معمولیه.
وزنم کم که نشده هیچ زیادم شده و نسبت به 3 سال احساس میکنم پیشرفتی نداشتم.البته از نظر قدرت فوق العاده پیشرفت کردم.
وهنوز که هنوزه یکم شکم دارم که هرکارمیکنم آب نمیشه. حالا از عزیزان با تجربه میخواستم بپرسم که مشکل من کجاست ؟ آیا راهی رو اشتباه رفتم؟ خواهشا کمک کنید.
با عرض سلام من 18 سال دارم با 80 کیلو وزن با قد 175
دو ساله تکواندو کار میکنم حدودا 7-8 لیتری چربی دارم
میخوام آب کنم چه چیزی رو پیشنهاد میکنی چه تمرینی؟
چه رژیمی پاسخ رو تو همین فروم بزارید برای من و کسای
مثل من مشکل من رو دارن با تشکر.:rambo: