سلام دوستان
من ان شاء الله فردا دفترچمو میفرستم.
اونایی که کسری دارن اوّل تحقیق درست و حسابی کنن بعد تصمیم بگیرن. امیدوارم اینور سال بیفتم. به امید خدا.
موفق باشید
Printable View
سلام دوستان
من ان شاء الله فردا دفترچمو میفرستم.
اونایی که کسری دارن اوّل تحقیق درست و حسابی کنن بعد تصمیم بگیرن. امیدوارم اینور سال بیفتم. به امید خدا.
موفق باشید
سلام به همه دوستان
یه سوال : برگه آماده به خدمت، کدوم برگه هستش ؟ برگه سبزه یا سفید ؟ کی میاد ؟
موفق باشید
برادر من افسر کادری مرکز آموزش یکی از پادگان هاست تا جایی که من خبر دارم میگه تا لیسانس با همه یه جور برخورد میشه مخصوصا دیگه این قدر از این لیسانس دوزاری ها ( رشته های علوم انسانی در دانشگاه های آزاد مثل دینی فارسی تاریخ جغرافی علوم اجتماعی و کتابداری و... یا بعضی رشته های علوم پایه مثل شیمی و زیست و رشته های زیر مجموعه پزشکی یا پیراپزشکی مثل علوم ازمایشگاهی و بهداشت و...) زیاد شده که دیگه تحصیلات حتی در خدمت وظیفه هم ارزششو از دست داده . کم کردن درجات در خدمت هم معنی واضحش اینه که دیگه تحصیلات ارزش سابق رو ندارهنقل قول:
موفق باشید
شما دفترچه که پست کنی 72 ساعت بعد می تونی بری پلیس +10 با دادن کد ملی تاریخ اعزامت رو بپرسی و فکر کنم 2-3 هفته بعدشم برگ سبز میاد از طریق پست . فکر کنم همین برگ آماده خدمت باشه .نقل قول:
من خودم از طريق هنرستان وارد دانشگاه شدم ولي متوجه شدم كه مدرك هاي عملي دوره ي هنرستان هيچ ارزش علمي نداره واسه نظام وظيفه. با اينكه در بخش آموزش ميتوني با هر كدومش تا 2 ميليون وام خود اشتغالي يا وام كار و اينا بگيري! مثلا من الان 6 7 تا از اين مدرك ها رو دارم ولي اگه كسي با مثلا مدرك ديپلم هنرستان وارد نظام وظيفه بشه هيچ فرقي با ديپلم پيش دانشگاهي نداره!!!! با اينكه كلي چيزهاي علمي ياد گرفته و نسبت هم هم ترازهاي خودش توي پيش دانشگاهي و رشته هاي تجربي رياضي انساني ؛ جلوتره!!
البته اين نظر منه.
من به شخصه روي بچه هاي هنرستاني خيلي تعصب دارم!!! :31:
حتي توي برگه اي كه ميخواي پركني ميگه چيكا بلدي بكني اگه دانشگه نرفته باشي بزني فيلسوف هستي قبول نميكنن!! اينم يكي از بديهاشه!!!
کی گفته من به خاطر مدرکم(کاربری نرم افزار) اداری یگان افتادم
دوست عزیز کاملاً نحوه برخورد با دیپلمه ها و لیسانسه ها متفاوته.نقل قول:
تو میگی داداشم من میگم خودم همه ی اینا رو لمس کردم. 2 نفر از اونایی که
کنار خود من خدمت میکنن لیسانسه هستن و تو آموزشی به قول خودشون حسابی بهشون خوش گذشته
که حد نداشته و براشون مث هتل بوده و خود ِ منم که دیپلم بودم دهنم سرویس شد.
بهر حال شما یه تجربه داری یکی دیگه یه تجربه دیگه دارهنقل قول:
تجربه ها متفاوت هست
ولی اونچه که مسلم هست در همه پادگان ها یک جور برخورد نمیشه
مثلا در همه پادگانها اینطوری نیست که برای لیسانسه ها اهمیتی قائل بشند
یا همه پادگان ها اینطوری نیست که بیاند بین دیپلم و لیسانس تفاوت بزارن
دوست عزیز وقتی دیپلمه ها و لیسانسه ها رو جای جدا میندازن و با هم نیستن تو آموزشی یعنی اینکه بینشون تفاوت قائلن.
حالا شاید تو بعضی از پادگانایی که لیسانسه ها میرن یه سری آدم عقده ای هم پیدا بشه که البته به نظر من
همونجا هم فشاری که میارن به سربازا نسبت به دیپلمه ها خیلی خیلی کمتره...
آقا دیگه خوشم نیومد الکی ارشد رو بهانه کردم پست نکردم می خوام پست کنم برم سربازی حالا خورد به اردیبهشت مرخصی دادن میرم کنکور میدم و باقی سربازی از اون ور هم اگه قبول نشدم یا نرفتم همین سربازی رو میرم دیگه چطوره ؟
کسی از بچه هایی که خدمت کرده فکر نکنم این گندی که من زمان خدمت زدم رو زده باشه.
غروب تابستون بعد از خواب داشتم تو محوطه ول می گشتم با دمپایی و پیراهن و شلوار فرم.در حالی که دکمه هام باز بود و زیر پوشم هم از شلوار نصفه نیمه زده بود بیرون.
یه چیزی تو این مایه ها البته مودب تر :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی از فرمانده های گروهان که سرهنگ بود بنده خدا جلوم ظاهر شد با ماشین
من حول کردم با اون وضعیت یه احترام با دست براش گذاشتم و پا چسبوندم.نمی دونم چرا هیچی بهم نگفت فقط نگاه کرد و رفت.هم ترسیده بودم هم دلم براش سوخت آخه این یه بی احترامی بزرگه خیلی بزرگ.خدا منو ببخشه :31:
من که تو نزاجا هستم کلا بین افسر ها و سرباز ها فرق خیلی زیاده، من هم ستاد رو دیدم، هم اداره ی تابعه اش رو و هم لشگر و منطقه رونقل قول:
تو تمام این جاها با سرباز ها بدترین رفتار رو میکنند که منم سر همین یه دفعه دعوام شد، خود من وقتی افسر نگهبانم تمام سرباز ها رو میفرستم مرخصی شهر، نمی دونم کاردی ها فکر میکنند که این سخت گیری ها واسه زندگیشون لازمه، فکر میکنند جای خدانشستن که میتونند واسه یه بنده خدا مثل خودشان تصمیم بگیرند.
کلا خدمت واسه دیپلم به پایین سختر از لیسانس به بالا هست، ولی با تمام این سختی ها، با تمام روز های بدش، خدمت بزرگترین خوبه اش اینه که میگذره و همیشگی نیست. یه جمله که تو همه جای پادگان میبینید:
چون میگذرد غمی نیست...
من داداش کوچیکم که با دیپلم خدمت کرده تعریف می کرد :نقل قول:
شب بود و توی بیابون داشتم نگهبانی میدادم . یکی داشت میومد ، گفتم ایست ، کیستی ؟ گفت اشنا . گفتم رمز شب . گفت مثلا علی . گفتم اشتباه است .
دوباره گفتم رمز شب اون باز گفت علی
منم گفتم اشتباست .
داداشم میگفت . بعدش اون گفت پس چیه ؟
میگه منم سوتی دادم و گفتم محمد است .
میگفت اومدم توی پادیگان تعریف کردم همه داشتن از خنده رو به موت می شدن .
( البته اون خیلی باهال و با اصطلاح تعریف می کرد . من همین جوری تعریف کردم که حق مطلب ادا بشه ):31:
با سلام - لطفا اگه اطلاع دارید حتما من رو راهنمایی کنید.
من ترم آخر کارشناسی ام یعنی طبق روال 89/11/30 فارغ التحصیل میشم. انشاا... ;)
1- تک پسر هستم --- چه کنم همین تهران بیافتم ؟ (سپاه)
2- پدرم جبهه داره و 9 ماه از سربازیم کم میشه طبق حساب --- کی برای کسر شدن اقدام کنم ؟ و مراحل ؟
3- می خواهم در اولین فرصت بعد فارغ التحصیلی اعزام شم!! -- میگن برگه اعزام رو دستی ببر نظام وظیفه ؟ اره؟ میشه؟ چه کنم؟
خواهشنا هرکی اگه چیزی میدونه یا تجربه ای داره بگه ایشالله خیر ببینه.
با تشکر :11:
1- شرایط دار هستی، هر اروگانی بیوفتی شهر محل سکونت میندازنت، برای سپاه باید از خود سپاه پذیرش بگیرینقل قول:
2- هم میتونی الان اقدام کنی، هم وقتی اعزام شدی، پدر باید بری یگان خدمتی برگه ایثارگران بگیره و اینها
3- یه سری قوانین واسه تاخیر و تعجیل هست که تو سایت نظام وظیفه نوشته، ولی در کل برگه سبزت آمد ملاقات مردمی برو پیش این سردار اینها معمولا میندازن جلو بی مشکل
سلام
من به اميد خدا حوالي 15 اسفند بايد دفترچه ام رو بفرستم
كاري هست كه بايد انجام بدم و ندونم
چمي دونم رزروي، هماهنگي ، اطلاعي چيزي....
ممنونم
نه دوست عزیز کار خاصی نمیخواد انجام بدی مگه اینکه بخوای پذیرش سپاه بشی یه اینکه امریه بشی.نقل قول:
در این صورت بعد از فرستادن دفترچه حدود دو هفته بعد برگ سبز برات میاد که اونو میبری اون ارگانی
که میخوای امریه بگیری یا بری سپاه برای پذیرش.
اگر بخوام براي پذيرش توي سپاه اقدام كنم بعد برگ سبز بايد كدوم اداره و چه بخشي بايد برم؟؟؟نقل قول:
نه دوست عزیز کار خاصی نمیخواد انجام بدی مگه اینکه بخوای پذیرش سپاه بشی یه اینکه امریه بشی.
در این صورت بعد از فرستادن دفترچه حدود دو هفته بعد برگ سبز برات میاد که اونو میبری اون ارگانی
که میخوای امریه بگیری یا بری سپاه برای پذیرش
با اين كار چقدر احتمال داره بدون آشنا بعد آموزشي ام تهران بيافتم؟
اگه سپاه پذیرش داشته باشه که فک کنم صد در صد داشته باشه اون موقع هم شما بعد ِ اینکهنقل قول:
برگ ِ سبزت اومد در ِ خونتون این برگه رو میبرید سپاه واسه پذیرش. اگه پذیرش بشی که صد در صد
همون شهر خودت میفتی دیگه. فقط آموزشی رو فک کنم میبرنتون یزد که البته شنیدم اونجا هم هتله.
البته جدیداً میگن سپاه به شرط داشتن برگ ِ تکمیلی ( یا همون برگ ِ سبز مخصوص بسیج)(دقت کن این برگ سبز
با اون برگ سبز خدمت فرق داره ها) پذیرش میکنه. دیگه نمیدونم تا چه حد صحت داره این موضوع.
عزيز جان اگه براي پذيرش اقدام نكنم
ادامه خدمتم چجوري ميشه؟؟؟
يعني چجوري تقسيم ميشيم؟؟؟
بعد كساني كه ارتش و نيرو انتظامي ميافتن شرايطشون چي هستش كه اونوري مشغول ميشن؟؟
دستت درد نكنه
خيلي كمكم ميكني
اگه میتونی امریه بگیر در وهله اول.نقل قول:
اگه نمیتونی پذیرش سپاه کن.
اگه هم نمیتونی که همه چی رو بسپار به خدا. منم همین کارو کردم.
افتادم نیروی انتظامی. آموزشی شهر خودمون افتادم هر چند خیلی طاقت فرسا بود ولی دلگرم
بودم که بغل ِ خونمون آموزشی افتادم و شهر غریب نیفتادم.
خدمت هم که با دیپلم شانس زیادی نداشتم ولی لطف خدا باعث شد که بهترین جا افتادم.
فاصله ی محل خدمتم تا خونمون 5 دقیقه س با ماشین و تایم اداری هم هستم.
خلاصه توکل به خدا کن.
خدمت نیروی انتظامی و ارتش به خصوص نیروی انتظامی بعضاً سخت هستش.
سلام دوستان
تاريخ اعزام من 18 فروردين 90 شد.
اما يه چيزي اينكه يه سوالي كه يكي از آشناهاي ما از يكي پرسيده بود اون گفته بود اونايي كه كسري دارن و اينور سال دفترچه ميفرستن كسريشون از بين نميره.( نقل به مضمون)
خداحافظ
برای چی از بین بره؟نقل قول:
راستی شما دیپلمه یا فوق دیپلمه هستید که تاریخ اعزامتون 18 امه؟؟؟
دوستان پادگان زين الدين سپاه اصفهان خوبه یا نه ؟
یه آشنا پیدا کردم میخوام بش بگم اگر شد بندازم اونجا ، هنوز برگ سفیدم نیومده ولی فکر کنم افتادم شیراز .
کسی با مشکل معافیت دررفتگی مکرر کتف راست معاف شده ؟
سلامنقل قول:
چون شنيده بودم كه اگه كسري داشته باشي و 89 بفرستي، اگه بيفتي 90 ممكنه اگه قانون عوض بشه كسريه از
دست بره. من دانشجوي كارشناسي هستم.يعني آخرين مدرك صادره اي كه دارم پيش دانشگاهي هست. چون
كسريم از يك سال بيشتره مرخصي گرفتم برم خدمت و برگردم، ان شاء الله.
يه سوال : اگه بخواي معاف از رزم بگيري، چقدر طول ميكشه تا كميسيون پزشكي تشكيل بدن ؟
ممنون
سلام
ممکنه مراحل گرفتم امریه و گرفتن پذیرش توی سپاه رو برام توضیح بدید که چجوریه و از کجا باید شروع کنم و به کجا تموم کنم؟؟
ممنونم
اولیش کارت فعاله!داری؟:31:
یه بار که گفتم بهتون دوست عزیز.نقل قول:
برگ سبز خدمتتون که اومد اونو میبرید جایی که میخواین امریه بگیرید.
همین دیگه. اینجوری دیگه یه کد ِ حاص میخوری برای آموزشی و بعد از اتمام آموزشی هم میرید
اونجایی که امریه یا پذیرش کردین ادامه ی خدمتتون رو انجام میدین.
سلام
دوستان کسی در مورد معافیت کفالت که به تازگی اعلام شده چیزی میدونه؟؟
تازگی اعلام کردن تنها نوه تک پسر بالای 18 سال معاف هست!!!! این در حالیه که قبلا هم این قانون وجود داشت و شرطش این بود که مادربزرگ پسر نداشته باشه! حالا میخوام بدونم اینو که جدید اعلام کردن واسه اینه که این شرط رو برداشتن یا چیز دیگه ای هست؟؟؟
من تک نوه پسر بالای 18 سال مادربزرگم هستم و 2تا دایی دارم که البته هر 2 ازدواج کردن و بچه دارن! کسی میدونه وضعیت من چجوریه؟؟
من تا قبل از این فک میکردم کسی که دایی داره هم میتونه معاف بشه با این چیزی که اعلام کردن ولی فک کنم اینجوری باشه:
جد مادریت پسر نداشته باشه(یعنی دایی نداشته باشی) و خودتم پسر خاله و داداش بالای 18 سال نداشته باشی.
جد پدریت پسر نداشته باشه. (یعنی خدای نکرده بابای خود ِ شخص هم فوت شده باشه) و داداش و پسر عمه ی بالای 18 سال نداشته باشی.
فک کنم اینجوری باشه. کلاً خیلی سخت پیش میاد کسی این معافیت رو بگیره با این شرایط.
سلامنقل قول:
هروقت برگه سفیدت اومد بیا اینجا اعلام کن.
منم 18 فروردین هستم:31:
شاید یه جا افتادیم!:46:
سلامنقل قول:
انشاءالله:20:
دوستان كسي ميدونه چقدر طول ميكشه تا كميسون پزشكي تشكيل بدن ؟( ميخوام معاف از رزم بگيرم)
به نظر من نگیری بهتره!!!نقل قول:
چون فقط از رژه رفتن معاف میشی ولا غیر!عوضش وقتی بقیه دارن رژه میرن اونایی که معاف هستن باید برن کارهای بدتر و سخت تر رو انجام بدن...تمیز کردن سرویس بهداشتی و...
سلام من یک سوال دارم من میخوام انشا الله معاف شم شما میگین برم یا برم دنبال معافی(به رزم و نظام علاقه دارم واسه این میگم)یعنی قشنگ اموزش و اسلحه و پلیس بازی هست یا نه؟:31:
خیلی از دوستای من عشق نظام بودن ولی خدمت یگان که شروع شد همه چی یادشون رفت xD
سلام
سوالی برای یکی از دوستانم
معافیت نخبگان به چه صورته؟
اختراع با گواهی ثبت داشته باشد معاف می شود؟
شما اگه رفتین من قول میدم بشین پاشوی اولی با لباس شخصی که بهتون دادن پشیمون میشی از کرده ی خودت.نقل قول:
صد در صد عقل حکم میکنه معاف شی تا اینکه بری سربازی.
ولی خوب اگه میخوای بری استخدام بشی از همین الان برو ثبت نام کن و اونا خودشون میفرستن یه آموزشی جدا.
دیگه اونجوری سربازی هم نمیخوای بری. 25 سال تعهد خدمتی داری.
نقل قول:
فک کنم اگه تو خوارزمی رتبه بیاری معاف میشی.
دوست عزیز خیلی ها علاقه داشتند اما . . . . :41:نقل قول:
ای بابا شما ها همه اشخورید مرحله سالار 425 نیروی هوایی هستم برید از هوایی ها بپرسید یعنی چند ماه خدمت