]راستی تو کدوم محله مشهد هستین ؟
حاشیه بولوار ملم
میدونی من دوران سربازی را در مشهد بودم؟]
پس معلوم شد دیگه سنت تو حتما الان 35 سال رو شیرین داری بهروز جان :laughing:
پس حتما سربازی تو مشهد بهت خیلی خوش گذشته
Printable View
]راستی تو کدوم محله مشهد هستین ؟
حاشیه بولوار ملم
میدونی من دوران سربازی را در مشهد بودم؟]
پس معلوم شد دیگه سنت تو حتما الان 35 سال رو شیرین داری بهروز جان :laughing:
پس حتما سربازی تو مشهد بهت خیلی خوش گذشته
نه بابا من 26 سال بيشتر ندارمنقل قول:
نوشته شده توسط mohammad ashena
اره يادش به خير من بهترين تير انداز تيپ 3 بودم . انقدر مرخصي تشويقي گرفتم كه نگو .
راستي تو مسابقه پيش بيني جان جهاني در همين سايت شركت كردي يا نه؟
محمد اقا من نمي خوام گيجت كنم
اگه دوست نداري جواب نده ناراحت نمي شم
ولي به نظر من چندتا از جوابات هم خواني نداشت
گفتي قبول داري هر كس عقيده اي داري و تا جايي كه ازادي ما به ازادي بقيه لطمه نزنه ازاديم پس چرا بي حجابي را بن مي كردي به ازادي كي لطمه مي زنه و تازه وقتي مهم تريم مشكل جامعه درك پايين افراد تنها قانونت را در رابطه با يك چيز مطابق تر با اين معيار ثبت نمي كردي
ديگه اين كه فكر كنم يك ذره را لهجه مشهدي داري چون در يكي از جواب ها به جاي بلد نيستم گفته بودي ياد ندارم
بازم مرسي
موفق باشي
دوستان man hunter صندلي نشين بعدي ما خواهد بود
نقل قول:
نوشته شده توسط magmagf
ببینید احکام اسلام به من میگه که به زن نا محرم نباید نگاه کرد خب به همین خاطر من مجبورم تو خیابون سرمو بندازم پائین و را برم و این منو اذیت میکنه چون اگه بعضی از همون خانمها کمی رعایت میکردن این مسائل رو من راحت تو خیابون راه میرفتم البته این یک مثال کوچک است
من نپرسيده بودم چرا بدحجابي بد
گفتم حجاب به ازادي بقيه ربطي نداره
و اگه با بدحجابي مخالفي پس با اين جمله هم كه حريم ازادي هر كس تا حريم ازادي نفر بعدي بايد مخالف باشي
سلام سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mohammad ashena جونم ممنون که منو هم جزو افراد مورد علاقه ات معرفی کردی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا چند تا سوال ازت میپرسم که دیگه حوس این کارها به سرت نزنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1 - اگر بفهمی که خواهرت دوست پسر داره چیکار میکنی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 - اگر وقتی داری با دوست دخترت توی خیابون راه میری خواهرت تو رو ببینه چیکار میکنی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3 - تا حالا با دماغت گیگیلی درست کردی بمالی به جایی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4 - شماره تلفنت چنده ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5 - نماز میخونی ؟ چرا ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6 - تا حالا اشک کسی رو خوردی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7 - تا حالا رو کسی تف کردی ؟ کسی روی تو تف کرده ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8 - اگر بری خواستگاری توی اون فرصت کوتاهی که به عروس خانوم آینده و تو میدن که با هم صحبت کنید چی بهش میگی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
9 - دوست داری به روش سنتی ازدواج کنی و اولین آشناییت با عروس خانوم توی همون فرصت کوتاهی باشه که توی سوال قبل گفتم و یا اینکه عاشق بشی و مدت زیادی رو با کسی که میخوای باهاش در آینده زندگی کنی بگذرونی و اول خوب بشناسیش و بعد بری خواستگاری ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
10-نظرت در رابطه با این افراد چیه ؟ خامنه ای ، گیتاریست گروه متالیکا ، دختر همسایتون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
11-دوست داری کسی تو رو بخوره ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
12-اگر به هر دلیلی محکوم به اعدام بشی پای چوبه دار به عنوان حرف آخر چی میگی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
13-پس عکست کو ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بای بای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چقدر صندلي اينجا داغه
خوشم میاد که خوب مچ ادم رو میگیری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط magmagf
ببینید من اصلا نمیگم که چی غلط است و چی درست و سعی هم ندارم که بگم فلان چیز غلط است [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ازادی درست اما تا جایی که عرف جامعه است نه بیشتر از اون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من مطمئنم که شما دلایل متقاعد کنندهای برای حرفهاتون دارین
بهر حال اگه از من ناراحت شدید من معذرت میخواهم چون نمیخوام تو پی سی ورلد هیچکس از من دلخور باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منو می بخشید؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[سلام سلام [کجایی تو من فکر کردم دیگه نمیایimg]http://qsmile.com/qsimages/41.gif[/img]
mohammad ashena جونم ممنون که منو هم جزو افراد مورد علاقه ات معرفی کردی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا چند تا سوال ازت میپرسم که دیگه حوس این کارها به سرت نزنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1 - اگر بفهمی که خواهرت دوست پسر داره چیکار میکنی ؟ ارشادش میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 - اگر وقتی داری با دوست دخترت توی خیابون راه میری خواهرت تو رو ببینه چیکار میکنی ؟
من دوست دختر ندارم که تازه اگه اینجوری هم بشه فکر کنم خواهرم منو ارشاد کنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3 - تا حالا با دماغت گیگیلی درست کردی بمالی به جایی ؟
ببینم خدا دستمال کاغذی واسه چی ساخته
4 - شماره تلفنت چنده ؟ 222یه ربع به دو شبکه دو زود باش بدو
5 - نماز میخونی ؟ چرا ؟ اره چون وظیفه شرعی
6 - تا حالا اشک کسی رو خوردی ؟
نه بابا مگه تو خوردی
7 - تا حالا رو کسی تف کردی ؟ کسی روی تو تف کرده ؟
خیلی بی ادبی این چه سوالیه :puke:
8 - اگر بری خواستگاری توی اون فرصت کوتاهی که به عروس خانوم آینده و تو میدن که با هم صحبت کنید چی بهش میگی ؟
اول میگم استغفرالله لا اله الا الله بعدش عزیزم ... بامن ازدواج وکنی
9 - دوست داری به روش سنتی ازدواج کنی و اولین آشناییت با عروس خانوم توی همون فرصت کوتاهی باشه که توی سوال قبل گفتم و یا اینکه عاشق بشی و مدت زیادی رو با کسی که میخوای باهاش در آینده زندگی کنی بگذرونی و اول خوب بشناسیش و بعد بری خواستگاری ؟ [گزینه اولimg]http://qsmile.com/qsimages/56.gif[/img]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
11-دوست داری کسی تو رو بخوره ؟ نه ولی یه دفعه خواستم یه بچه رو بخورم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
12-اگر به هر دلیلی محکوم به اعدام بشی پای چوبه دار به عنوان حرف آخر چی میگی ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
13-پس عکست کو ؟
عکس واقعیه خودم رو میخوای اگه خواستی بگو ـپیغام خصوصی
بای بای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/QUOTE]
سوت و محمد جان مثل اينكه قوانين فروم رو نميدونيد
دلتون ميخواد تاپيك قفل بشه؟
محمد جان سريع سوال 10 رو ويرايش كن. اين يه خواهشه
بعدشم:
1-خبر داري نيكبخت برگشته استقلال؟
2-اگه از رو صندلي بلند شي لينك صندلي داغو از تو امضات برميداري؟
Amir_P30 جونم ممنون از لطفت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mohammad ashena جون ، اون از مافیا که سوالهام رو بی جواب گذاشت این هم از تو که بهشون جواب سر بالا دادی ، به هر حال دستت درد نکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
saeid_ronaldo جان انتظار داری اینجا چه سوالهایی پرسیده بشه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نکنه میخوای تمام یک هفته رو از کسی که روی صندلی داغه در مورد رنگ مورد علاقش و یا غذایی که دوست داره سوال کنیم ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط یه سوال جالبه که میتونه یه جواب جالب داشته باشه ( کلام تاریخی ) :puke:
فکر نمیکنم سوال ده مشکلی داشته باشه اگر مشکلی هست از کسانیه که خودشون رو قدیس فرض میکنن ( حالا شما روی گیتاریست گروه متالیکا تعصب داشتی یا دختر همسایه mohammad ashena ؟ ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید saeid_ronaldo جان ولی من سوالم رو حذف نمیکنم چون فکر نمیکنم در سوالم به کسی توهین کرده باشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویرایش جواب mohammad ashena هم با خودشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر هم سوالم از نظر مدیران فروم مشکل داره میتونن حذفش کنن و یا هر کار دیگه ای که به نظرشون درسته انجام بدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بای بای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سووت جان عقايدت محترمه.
ولي من خودم هميشه سعي ميكنم اگه عقايدم مخالف با قوانين جايي هستش. يا تو اون مكان وارد نشم و يا عقيده ام رو ابراز نكنم.
من از كس خاصي جانبداري نكردم. فقط گفتم خلاف قوانين پي سي ورلده
محمد جان من نگفتم طرف دار كدوم ايده هستم كه فكر مي كني دلاليل محكمي دارم
اما از جواب هات ممنون
ناراحت هم نيستم بلكه از آشنايي باهات خيلي هم خوش حالم
اصلاح شد!!!نقل قول:
نوشته شده توسط saeid_ronaldo
1 نه کی برگشت
2 نه تا وقتی این صندلی اینجا باشه از دست من راحت نمیشید و من هرروز پست میدم :evil: :blink:
دوست داري چند سال عمر كني؟
]دوست داري چند سال عمر كني؟[/QUOTE]
70
master جان کجایی پس بیا سوال بپرس :rolleye:
سلام
شما كه از آواتورت راضي بودي چي شد عوضش كردي؟
اين اواتور با اون يكي حال و هواش خيلي فرق داره توضيح مي دي؟
نشستن رو صندلي سخت بود؟
ممنوننقل قول:
نوشته شده توسط magmagf
نظرت راجع به اينكه من نفر بعدي هستم چي هست؟
به نظر خودت...چند درصد تا حالا اوني بودي كه ميخواستي؟
اين جمله رو تفسر كن:::خداوند به هر پرنده دانه ميديه,اما او را در لانه اش قرار نمي دهد::::
اين رو هم همينطور::::اگر جلوي اشتباهات خود را نگيريد,آنها جلوي شما رو ميگيرند::::
نظرت رو هم درباره اين جمله بگو:::آنقدر شكست خوردن رو تجربه كنين,تا رسم شكست دادن رو بياموزيد:::
متشكرم.زنده باشي.
يا حق ;)
شهريار
البته من هانتر جان طبق قانون اين تاپيك شما اگه لطف كني لينك صندلي داغو بذاري تو امضات ممنون ميشم
سلام
من اگر بخواهم بنشينم روي صندلي داغتون چه بايد بكنم ؟
اگر نسوزم مايلم بنشينم روي صندلي .
دوست عزيز الان 27-28 نفر تو نوبتن.نقل قول:
نوشته شده توسط جواد كاظميان
شما اگه از اعضاي فعال اين تاپيك باشيد ميتونيد جلوتر از اونا روي صندلي بشينيد
آقاي رونالدو مثل اين كه باهم همكاريمو.........
فقط شما در اروپا و من در آسيا انشااله منم ميام اروپا.
[نظرت راجع به اينكه من نفر بعدي هستم چي هست؟
نظرم اینه که پشیمون میشی چون اینقدر ازت سوال میکنم که دیگه وقت نکنی بری تو تاپیک سوتی ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر خودت...چند درصد تا حالا اوني بودي كه ميخواستي؟
65 درصد
اين جمله رو تفسر كن:::خداوند به هر پرنده دانه ميديه,اما او را در لانه اش قرار نمي دهد::::
از تو حرکت از خدا برکت
اين رو هم همينطور::::اگر جلوي اشتباهات خود را نگيريد,آنها جلوي شما رو ميگيرند::::
یعنی اگه خودمون رو کنترل نکنیم دیگه بعد یه مدتی خواسته هامون مارو کنترل میکنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظرت رو هم درباره اين جمله بگو:::آنقدر شكست خوردن رو تجربه كنين,تا رسم شكست دادن رو بياموزيد:::
یعنی این که باید شکست بخورین تا جنبه تون بره بالا
متشكرم.زنده باشي.
من هم متشکرم :happy:
يا حق ;)
شهريار]
آقا من در اعتصابم به خاطر همین دیگه سئوال نمی پرسم .
دوستان از اين لحظه به بعد سوالاتتون رو از man hunter بپرسيد. با تشكر از محمد عزيز.
در ضمن بي بي جان علت اعتصاب شما ميشه بپرسم چيه؟
سلام
خوب اقاي man hunterاين هم از سوال هاي من ببينم چکار ميکني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- تا حالا چند دفعه فيلم سر بريدن انسان رو نگاه کردي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 تا حالا دلت خواسته کسي رو بکشي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3-چرا اواتورت رو عوض نمي کني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4 بيشتر چه ورزشي ميکني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5 نظرت در مورد من چيه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الف-نظرت در مورد سعيد رونالدو
ب- نظرت در مورد ووک من
پ- نظرت در مورد من هانتر
ت- نظرت در مورد مستر
ث- نظرت در مورد ساويس
6 از کدوم اسمايلي خوشت مياد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7 چرا ديشب مسواک نزدي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8 عينک دودي ميزني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
9 اگه بهت بگن فقط يکي از کاربران پي سي رو انتخاب کني چي ميگي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
10 چند سالته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
11 اگه بخواي خود کشي کني از چه روشي استفاده ميکني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
12 از کدوم حيون خوشت مياد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
13 از چه کاري بيشتر خوشت مياد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
14 اخرين باري که از يکي معذرت خواستي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
15 خواننده محبوبت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
16 تيم محبوبت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
17 بدترين خصوصيت اخلاقيت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
18 بهترين خصوصيت اخلاقيت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
19 اگه پي سي ورلد تعطيل بشه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
20 با محمد اشنا و صندلي داغ و من هانتر يه جمله بساز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به عشق خودم آقا شهريار اينم سوالايه من ببخشی اگه زيادی پرويی کردم
1-چند سالته و کی درست تموم ميشه؟
2-به چه چيزی خيلی علاقه داری؟
3-از چه چيزی خيلی بدت ميآد؟
4-از چه ادم هايه خوشت مياد و از چه ادم هايی بدت مياد؟
5-چرا اين نامه کاربريو برايه خودت انتخاب کردی نکنه علاقه زيادی به بازيش داشتی؟
6-اخرين کتابی که خوندی چی بود؟
7-چرا رفتی هلند ادامه تحصيل دادی؟
8-تو کشور هلند احساس قربت و غريبی ميکنی؟
9-ميونت با مردمش چطوريه؟
10-به چه غذايی علاقه داری و خودت آيا آشپزی ميکنی؟
11-به خدا و اخرت اعتقاد داری؟
12-نماز ميخونی و اگه نميخونی به چه دليل؟
13-به کدام يک از معصومين و بزرگان تاريخ ارادت بيشتری داری؟
14-به امام زمان اعتقاد داری اگه داری به چه دليل و اگه نداری به چه دليل؟
15-نظرت در مورد ايران و ايرانی چی؟
16-نظرت در مورده نظام کنونی چيه؟
17-از چه افرادی تو پی سی خيلی خوشت ميآد؟
18-نظرت در مورده من و امضام چيه؟
19-از کدوم تاپيکی که من تاحالا زدم خوشت اومده؟
20-دوست داری صندلی نشينه بعدی که باشه
ديگه ببخسيد اگه زيادی شد کوچيک شما مهدی
------------------------------------------------------------------نقل قول:
نوشته شده توسط mohammad ashena
اولندش از سعيد و بهروز عزيز تشكر ميكنم كه من رو انتخاب كردند.
دما‘‘ دوستان اين بگم بهتون..من بيشتر از ساعت 7:30-8 شب شايد نتونن به سوالاتون جواب بدم.
خون اينترنت نئدارم..ولي اگه پيدا كنم..چشم حتما‘‘.هرسوالي خواستين بپرسيد.من هم جوابتون رو سعي ميكنم بدم.
خوب...آقاي آشنا...ممنون بابت سوالها...اما جوابها:::
1)يه 40-50 دفعه اي(حالا بيشترشادي كه كنمتر نه..چيه,رواني ام,نه؟!!)
2)آره..همين ماه ميخواستم 3تا از معلم هامون رو بكشم..به طرز وحشتناكي.
3)چون ديونه بازي Man Hunt هستم....و به نظرم بهترين بازي دنيا هست.قبول ندارين...امتحان كنين.
4)واا..به طور ثابت نيست...ولي 3-4 سال پيش تكواندو كار ميكردم..الان جسته گريخته بدنسازي و شنا و يه كم فوتبال...البته تو هيچ كدومشنو(××××) نيستم!
5)واا..زياد كه با هم در تماس نبودبم مثل رامبد..ولي از طرز سوالات معلوم هست كارت درست.
نديد..ميگم مبارك(ببخشيد..ا......@@@!!!))
الف)بچه خوب..ولي زود قاطي مبكنه
ب)يه انسان با كلاس,در همين حال جوك/
پ)ختم جوك و مسخره بازي...كسي كه به زور ميتونه جدي باشه
ت)هر چي بگم كم گفتم از خوبي و مظيوميت اين بچه.
ث)اگه دنبال معني كلمه مرد ميگردين..به اين شخص رجوع كنين.
6)از دونقطه دي
7)به تو چه...(1 هيچ...يادت باشه..بابا شوخي كردم به خدا..آخه 1 دستي زدم..زورم گرفت!!!)!!!
8)آره.
9)همه رو (به جز....!!!)آره ديگه.سوال خطري نداشتيما ...ببين ميخواي من رو بن كني.نشد ديگه.!!!!
10) 21 سال.
11)يهو بپرم وسط اتوبان...البته تو جيبم يه كاغذ ميزارم كه روش نوشته...راننده مقصر نيست...من ميخواستم خودم رو بكشم..با اون گير ندين.ولي خودكشي مال آدمهاي ضعيف هست..كسايي به از لطف خدا شك دارن.اينو خودم به تجربه بهم ثابي شده.در عين نا اميدي...جنان بهم حال داده كه نگو.....خيلي نوكرشم من يكي.
12)خرس.
13)واا...اين كه به كامپيوتر ور برم.ولي همون كلا‘‘ به سيستم علاقه دارم..چه كامپيوتر,چه صوتي,چه تصويري.
لي دوست دارم ايشاا...يه مهندي خوب و مفيد بشم.اينم يادت باشه...تا شرافت نداشته باشي و نون صداقت و زخمتت رو نخوري....بيل گيتس هم باشي...بازم از گلوت بايد خيلي آدم كثيفي باشي(بلانسبت) تا بر پايين.
14)ديروز.
15)سعيد شهروز و سندي.با داريوش و قميشي و هايده هم حال ميكنم+ستار×معين.
به قول يكي از بچه ها كه گفته بود:::آهنگ قشنگ رو بايد گوش داد.
16)استقلال.
17)خدا نكنه لج كنم....مثل بلانسبت...خر ميشم..ولي 10 دقيقه بعدش مثل بلانسبت سگ پشيمون ميشم.
18)ديونه رفاقت
19)بيشتر به درسهام ميرسم...ولي به قيمت از دست دادن فرصت پيدا كردن دوستهاي خوبي مثل شما ها.
20)محمد آشنا....من هانتر رو بد جوري روي صندلي داغ...با اولي سوالات كباب كردي.
يزيد 20 تا سولا پشت سر هم؟مگه من ماشين تايپم!!!!>شوخي<
دستت درد نكنه بابت سوالهاي قشنگت.خيلي خوب بودن.ممنون.
من هم درام ميام ..17 تير اونجام...بلايي سرت بيارم كه حال كني(((شوخي))).
موفق و شاد باشي.
يا حق ;)
نوكرتم مهدي جان...شما سروري....نقل قول:
نوشته شده توسط mi8236
حالا چرا همه 20 سوالي ميپرسن؟؟؟به خدا اسم اين تاپيم 20 سوالي نيست!!!! :biggrin:
1)21 سالم هست عزيز(تو ديگه جرا ميپرسي يزيد؟؟؟) اگه خدا بخئاد..3 سال ديگه.
2)چيزهايي كه با آدم انرژي و حس خوب ميده.به آهنگ قشنگ وشاد,به يه منظره قشنگ...
چرا نبايد تو زندگي,زندگي كرد؟شاد باشم...كنار هم باشيم..اين 2نيا همش 2 روز زود ميگزرده.!
3)چيزهايي كه باعث بد شدن وضع يك نفر بشه....دروغ و ريا.
4)از آمهاي مفت خور و سو استفاده چي..كسايي كه تو رو به خاطر خودت نيمخوان(خدا رحم كرد من دختر نشدم!!!)
,كسايي كه تو رو فقط واسه هر هر و كر كرميخوان.
از كسايي كه رفاقت رو بات تمام وجود ميزارن...من از جونم دريغ نميكنم.اينو بتون ثابت ميكنم.
5)وحشت ناك...رواين اين بازي هستم...تا حالا 11 بار تمومش كردم.
6)راز موفق زيستن.توصيه هم ميكنم به همه.ببينين افراد بزرگ دنيا..چي بودن كه اين شدن.!!!!
7)قصه اش مفصل هست..فقط اينو بگم...چون تو ايران دانشگاه قبول نشدم.(البته بد هم نشد...ولي دلم تو ايران جا مونده...... :sad: ).
8)اي...يه كمكي...ولي اگه بخواي به اين چيزا فكر كني...تو ورامين هم بري....بازم كم مياري.
9)مردم بدي نيستن.همه انگليس رو حرف ميزنن و تا كاري بهشون نداشته باشي..كاري بهت ندارن.البته زبون خودشون...آخر مسخره هست....زبون هلندي تركيب انگليس و فرانسه و آلماني هستش.زبون سود و بلژيك هم همينطور.
10)واا..ديونه كتلت هاي مامان بزرگم هستم...وعاشق لوبيا پلوي مامانم.آره..خدم هم درست ميكنم.
پاش بيافته شرطي هم باهاتون ميزنم. :laughing:
11)اگه نداشتم كه تا حالا زنده نبودم.به قول مولا::بد ترين درد نا اميديست::: من هم خودم رو به منبع اميد(خدا) وصل كردم...واسه همي هم تا اينجت خدا رو شكر..درسهام رو خوب گذروندم.
12)آره ميخونم.خدا نيازي به نماز ما نداره..اگر هم تو هر نفس..1000 بار بگيم خدا رو شكر..بازم هم كم هست.
اين فقط يه حور احترام و اداي نياز با خدا هست(اين نظر من هست.!)
13)به مولا امام علي و امام حسين.ميميرم واسه اين 2 تا.
14)آره...مطمعنم يه روز مياد و يه حالي ميده با اين دنياي وانفسا..ولي كي رو ديگه ا...اعلم.
15)بهترين...همهشه جاويدان باشي ايران.افتخارم اين هست كه ايراني هستم.اينجا هم ايراني ها واسه خودشنو اسم و رسم دارن.بعدا‘‘ ميگم چرا.متاسفانه..بعضي ها كه از ايران ميان بيرون..بي جنبه هستن.
مثلا‘‘ چند روز پيش 2 تا پسر داشتن فارسي حرف ميزدن..من و دوستم رفتيم سلام عليك...گفت من افغاني هستم.
دوستش سرش رو انداخت پايين و رفت..10 دقيقه ديگه اوم پيش من و گفت ببخشيد..اين رفيق ما ديونه هست.من ايراني هستم وافتخارم اين هست كه ايراني هستم.
16)متنفرم.(نظر من هست!)(اگه خواستيم م رو بن كنبن...مهدي رو هم بن كنين!!!!!!!!!!!!)
17)اونايي كه تو امضام هستن.
18)خودت كارت درسته...امضات هم نظز شخصي ات هست.اونم قشنك هست.زيباست.
19)تخم مرغ
20)رامبد.
ممنونم مهدي جان...پدرم در اومد تا جوابشون رو دادم.!!!!!!!!دستت دردنكنه.
يا حق ;)
آخيش...چقدر خنك هست اينجا....كي ميگه صندلي داغ؟
دوستان...من دارم ميرم خونه...اگه شب نتونست جواب سوالهاتون رو بدم...به بزرگي خودتون ببخشين.
جون هم خونه اينترنت ندارم..هم اينكه 2 هفته پشت سر هم هر روز 2 تا امتحان...نفس من رو بريده.
منتظر سوالهاتون هستم.
يا حق ;)
سلام خسته نباشيد
1- رشته تحصيليتون چيه؟
2- كوچيك بودي دوست داشتي چه كاره بشي؟
3- رنگ مورد علاقه ات؟
4- چند وقت يك بار زنگ مي زني به خونه؟
5- از قيافه هاي اروپايي( منظورم موبور و چشم ابيه) خوشت مي ياد؟
6- از چه تاپيك يا انجمن هايي بيشتر خوشت مي ياد؟
7- عطر مورد علاقه ات؟
8- تا حالا حموم عمومي رفتي؟
9- ارزش هاي اخلاقيت چيه؟
10- توي ايام امتحانت هم به اندازه ساير مواقع واسه تيپ و قيافه ات وقت مي ذاري؟
11- اونجا ماهواره داري كه بتوني شبكه فارسي زبان ببيني؟
12- به نظرت دنيا از پشت عينك دودي چه فرقي داره؟
13- كلاه دوست داري؟
14- ورود به پي سي چه امتيازهايي برات داشت؟
15- بهترين مزيت هلند نسبت به ايران چيه؟
با تشكر....نقل قول:
نوشته شده توسط magmagf
1) آي تي ميخونم,گرايش نرم افزار (IT SoftWare Engineering)
2)سفير
3)آبي....از كمرنگ..تا مشكي.ولي در كل هه رنگها..تو جاهاي مختلف قشنگن.
4)واا..معمولا‘‘ هر هفته 1-2 مامان زنگ ميزنه(بچه ننه ننر سوسول,نه.؟خوب چي كار كنم...مامان ديگه!!!!)
5)واا..اينقدر از اين موزهاي چشم آبي ديدم كه حالم به هم مبخوره.ولي دركل نظر مثبت دارم.
6)سوتي ها...انجمن متفرقه..از انجمن فلش و فوتوشاپ هم ياد ميگيرم.
7)Jouvial و LG Exprime و Ultra Violet.
8)دوست دارم برم..ايشاا...اينبار بيام يه سر ميرم.
9)واا..(دور از جون ميگن تهريف از خود....خوردن هست).....مهربون و خوش قلبم.اختتاميه مرام هم هستم.(تورو خدا نگين جرا اينقدر از خود راضي هستا...اينو كه گفتم دارم آب ميشم!!)
10)من دوست دارم هميشه تميز باشم.حالا ممكن يه بار نشه موهام رو درست حالت بدم...ولي ژوليده هم نرفتم تا حالا بيرن.نا سلامتي ما كه از ايران دوريم....نماينده هستيم(خير سرم البته!!!!!!!!!!!)
11)اي بابا...آبجي ما اينجا وقت نميكنيم به خدا استراخت كنيم...ماهواره.؟!!!از شما بعيد بود.
درضمن..ديش و ال ان بي اينجا با رسيور واست 200-250 تا آب ميخوره.
من 8 صبح ميرم از خونه بيرون...شب ساعت 8-9 ..سينه خيز ميام خونه.
12)بسته به رنگش...قشنگ تر و زشتتر ميشه.
13)بد نيست...به شرطي كه خودم بخرم..نه اين كه سر. بزارن.
14)دوستهاي خوبي پيدا كردم...يه كمي هم به بار علمي ام اضافه شد.اميدوارم تونسته باشم تا الان واسه كسي مفيد بوده باشم.
همينجا هم از همه كساني كه از دست من دلحورن,,,يا به عبارتي من با حرفهام نارحتشون كردم....معذرت ميخوام.
پرنسس جوان..از شما هم تشكر ميكنم به خاطر سوالاتون.بازم سوالا بود بپرسين.
ممنونم.
يا حق ;)
سلام به صندلي نشين بعدي
1- حالت خوبه؟
2- هوا اونجا چه طوره؟
3- خوش خطي؟
4- 5 تا از كاربراي دختر مورد علاقه ات؟
5- 5 تا از كاربراي پسر مورد علاقه ات؟
دوست دختر داري
سلام..
1)نه...داغونم....وايه حسين يه مشكل پيش اومده....منم اعصابم ريخته به هم.
2)بد نيست.
3)نه زياد..دوست دارم باشم.
4)چي بگم واا...همشون رو جاي خواهر نداشته ام دوست دارم.همشون يه جور مهربونن...به شرطي كه به ما ها نگن دايناسور.
5)تو امضام...اسمشون هست.
بله..اون رو هم دارم..نوكرشم هستم تا باد.الان هم خانوم خانومها تو ايران هستن.(داغ دلم رو تازه كردي!!).
ممنونم.
يا حق ;)
1.چرا به پی سی ورلد اومدی
2.چه جوری با اینجا آشنا شدی؟
مرسی..قربانت..نوید
حالا كه مونيكا نيست من مي پرسم ازتنقل قول:
نوشته شده توسط Man Hunter
نظرت راجع به دايناسورهاي قرن 21 چيه؟
موافقي كه اين نسل حتما منقرض مي شه؟
دايناسور قن 21به كي مي گن( مونيكا جون اينا توضيح داده بود )
سلام نويد جان.نقل قول:
نوشته شده توسط navid_mansour
كاشكي سوال هت...جاشون رو عوض ميكردي.!!!
پس من اول 2 رو ميگم..بعدش 1 رو.با اجازه.
2)از طريق يكي از دوستام(Nintendo_DS )
1)دنبال يه نرم افزار بودم..هنوزم كسي بهم نداده.!!
ممنونم از سوالاتت.
يا حق ;)