قیمت دقیقش رو ندارم متاسفانه اما بطور حدودی نزدیک 3500-3600 هست بوکسر 150 سی سی ، از طریق گوگل تلفن نمایندگی ها رو پیدا کنید و ازشون قیمت دقیق بگیریدنقل قول:
Printable View
قیمت دقیقش رو ندارم متاسفانه اما بطور حدودی نزدیک 3500-3600 هست بوکسر 150 سی سی ، از طریق گوگل تلفن نمایندگی ها رو پیدا کنید و ازشون قیمت دقیق بگیریدنقل قول:
سلامنقل قول:
خوش اومدین
بطور کلی عرض کنم خدمتتون که این موتوری که شما توصیف کردین هنوز تولید نشده در دنیا !!!
موتوری که هم صدای موتور سنگین بده هم کم مصرف باشه هم لوازمش ارزون باشه هم کم هزینه باشه هم قیمتش 4-5 تومن باشه نه تنها در ایران بلکه در هیچ کجای دنیا تولید نشده
اما به طور جزئی :
1- با این بودجه شما اصلا نمیتونید موتور سنگین بخرید ، پس خیالتون راحت باشه که سنگین نیست ابدا :دی
2- هیچ موتوری با حجم 150 و 180 و 200 و حتی 250 اون صدایی که شما مد نظرتونه رو نمیده ، حتی اگه کلی هزینه کنید و اگزوز قهرمانی بندازید و کاتالیزور رو دستکاری کنید هم همچون صدایی از موتور درنمیاد چون مستقیما مربوط به حجم موتور هست اون صدا
3- بسیار هم عالی
4- حرف اون بعضی دوستان رو ول کنید ، هیچ موتوری وجود نداره که به طور مادرزادی ! لش بشه بعد از مدتی ، اونچه که دوستان شما میگن بخاطر استفاده ی نادرست از موتور بوده / شما هر جوری با موتور تا کنی به همون نسبت موتور سرپا تر و سالم تر خواهد موند
5- از موتورهای سنگین که فاکتور بگیریم ، لوازم تمامی موتورهایی که در داخل تولید میشه یا تحت لیسانس تولید میشه هست در بازار ، منتها بعضی از موتورهای رو فقط نمایندگی های اونها دارن ( مثل طرح ویو های کیمکو ) ، بعضی موتورها هم هر لوازم فروشی ای لوازمشونو داره مثل پالس و آپاچی و ویو و طرح ویو و 125 های خودمون
6- شما اگه موتوری میخوای که لوازمش ارزون باشه ، 125 های وطنی گزینه ی توصیه شده ی تمام دوران هاست ! بهرحال موتور خوب اگر بخواید سوار بشید باید به این نکته توجه کنید که لوازمش از سایر موتورها گرونتر هست و طبیعی هم هست
7- بهرحال بنظر من موتور سواری خیلی ربطی به قد و وزن نداره و مهارت موتور سواری هست که در نهایت تعیین کننده هست
8- گزینه زیاد هست با این بودجه
9- :دی
10- :دی
11- چون قیمتش مهم نیست => MTR - agv - Airoh -
12- تقریبا اکثر موتورها دارن استارت رو و ترمز جلوشون حداقل دیسکی هست
13- همونطوری که گفتم " لش میشه " یک حرف کاملا بدون پشتوانه و غیر فنی و بی اعتباره ، تا وقتی که شما صحیح از موتورت استفاده کنی هیچ اتفاقی برای موتور شما نمیفته
با همه ی این تفاسیر من به شما پیشنهاد میکنم که Tvs Rockz بگیرید هم صفرش رو میتونید بگیرید هم کارکرده اش رو
آپاچی 160 و 150و 180 هم میتونید بگیرید ، پالس 135 صفر و 180 و 200 و 220 هم حتی میتونید بگیرید ولی هیچکدوم از این موتورهای موتورهای ارزونی نیستند از لحاظ لوازم یدکی ، اگر دنبال ارزونی لوازم یدکی هستید صرفا 125 های وطنی بکارتون میاد
اما چون تجربه ی موتورسواری ندارید من پیشنهاد میکنم یه 125 کارکرده ی ارزون قیمت بگیرید بعد که مهارت و تجربتون بالاتر رفت تعویضش کنید و موتوری که دوست دارید رو بگیرید ، واللا با همون آپاچی شما از هر طرف زمین بخوری باید چند صد هزار تومن هزینه ی فلاپهای آپاچی رو بدین
ضمن اینکه اینجا مشاوره ی تلفنی نداریم :دی
سلام و مرسی از پاسخ گویی شمانقل قول:
والله استعداد سریع يادگيري رو داخوب چندتاسوال
یکی اینکه آپاچی میخوام بخرم ولی از نظر شما بهترینبهترینش کدوم هستش
هم سال و هم Cc.
دوم اینکه قیمتش صفر چنده و کارکرده چند
سوم اینکه آخرین خرجی که بخواد سنگینی بکنه حداکثر خرجش چنده
و اینکه بگم آیا وسایل آپاچی توی بازار موجود هستش یعنی میشه راحت پیدا کرد
تشکر جواب بدید
کنترل کردنش کارسختی هستش ایا یعنی ریپ نمیزنه یهو سر چراغ قرمز نشه کنترلش کرد؟
مجددا سلامنقل قول:
خواهش میکنم
ببینید موتورسواری یا ماشین سواری یا به کل رانندگی ، استعداد یادگیری یه بخش کوچکی ازش هست و بخش عمده ی اون رو مهارت رانندگی تشکیل میده که مستقیما به تجربه ی رانندگی برمیگرده و تجربه ی رانندگی هم جز با رانندگی مداوم و قرار گرفتن در شرایط متفاوت رانندگی در طول زمان بدست نمیاد
سال و مدل که مستقیما تاثیر در قیمت داره و تفاوتی وجود نداره بین آپاچی مثلا 89 با آپاچی 91 از لحاظ کیفیت و قطعه ؛ البته از اواخر 93 دارن آپاچی جدید میزنن با نام مصطلح بازاری نیو فیس ( new face ) که بازم تغییر اونچنانی ای نداره به جز فرم فلاپها
آپاچی 180 رانندگی باهاش متفاوته چون ترمز عقبش هم دیسکیه و باید مهارت کافی داشته باشین خصوصا وقتی که مجبور به ترمز ناگهانی میشید یا جایی که سطح زمین خیس هست
160 و 150 ترمز عقبشون کاسه ای هست و فرق عمده ی دیگه ای با 180 ندارن جز قیمت
کارکرده از 3-3/5 میلیون میتونید پیدا کنید به بالا
صفرش هم 180 حدودا 6300-6400 هست
سنگین ترین خرجش تعمیر موتور هست که که حدودا هشتصد نهصد هزارتومن خرج داره ، معادل تعمیر اساسی موتور پراید ! :دی
بله لوازم آپاچی به وفور پیدا میشه اما یک و نیم تا دو برابر لوازم پالس هست قیمت لوازم یدکی آپاچی !
کنترل موتور فقط بستگی به مهارت موتور سوار داره در حالت عادی و ضمن اینکه منظور شما از ریپ زدن سر چراغ قرمز رو متوجه نمیشم :دی
بالاخره موتور کلاچ داره و دنده داره و نهایتا سوییچ داره که میشه خاموشش کرد درجا
بازم بابت پاسخگویی ممنونم همین امروز یکی از دوستامو بعد از مدتی دیدم آپاچی داشت گفت new face 180صفر هستش با بیمه در اومد دقیقا 7200 والا خیلی موتور میزونی هستشنقل قول:
منم تصمیم گرفتم فعلا بیخیال بشم وایستم یه دومیلیون جمع بکنم موتور رو صفرش رو یخرم چون من رفتم قیمت گرفتم یارو گفت موتور سه ماه کارکرد با بیمه ترو تمیز 6600 تموم میشه بهش گفتم چه قدر راه رفتی باهاش میگه نزدیک 140 باهاش رفتم منم تو دلم گفتم حاظرم 500 تومن اضافی بدم موتور دست دوم نگیرم وقتی 140 تا رفتی معلومه دهن موتور رو سرویس کرده
فعلا تصمیم من new face 180 صفرش هست
بعد یه سوالی ذهنمو مشغول به خودش کرد گفتید خرج تا 900 تومنه یعنی منظورتون از تعمیر موتور چی بود؟
بعله موتور خوبیه و شکی در این موضوع نیستنقل قول:
یعنی 140 تا سرعت رفته با موتور ؟ یا 140 هزار کیلومتر رفته در عرض سه ماه ؟ ( که خیلی بعیده 140 هزارتا رفته باشه در سه ماه ! :n04: )
اون کسی هم به شما قیمت داده یه مقدار قیمت پرت داده برای آپاچی سه ماه کارکرد :دی
من هم همیشه توصیه میکنم به موتور صفر کیلومتر
نه بابا 140تا باهاش سرعت رفته همیننقل قول:
راستی الان همین سه ماه کارکرد قیمتش معمولا چنده؟چون گفتید یارو قیمت رو چرت گفته
نقل قول:
زیر 6 تومن
کسی قیمت kasir race150 رو میدونه؟ هنوز تولید میشه؟
سلام بهترین و قویترین اگزوز قهرمانی برای آپاچی 180 چیه یعنی یه صدای میزونی از خودش در وکونه؟:n02::n19:
راستی اقای مدیر اگزوز قهرمانی که میگم بهترین و توپ ترینشو معرفی بکن یعنی یه چیزی باشه پلیسا بیفتن دنبالم؟:n31:
اگزوز قهرمانی از 90 تومن داریم تا 9 میلیون تومن !نقل قول:
پلیس هم اونقدر بیکار نشده هنوز که بیفته دنبال اگزوز قهرمانی خخخخخ :n31:
بازم میگم شما اگزوز 9 میلیونی هم روی آپاچی 180 بندازی ، نهایتا 10-15 درصد صدای اگزوز ( و نه موتور ) رو عوض میکنه
و اینکه مطمئن باشید اگه فقط با یه اگزوز قهرمانی میشد صدای موتور سنگین گرفت از یه موتور 180 ، اینهمه پالس سوار و آپاچی سوار تا الان چشم بازار اگزوز قهرمانی رو کور کرده بودن
اگر اسم میخواید بدونید آکراپوییچ و یوشیمورا به آپاچی میخورن
عرض سلام و خسته نباشید خدمت عزیزان
دوستان میخوام 4 5 تومن هزینه کنم و موتور بگیرم
2 3 سالی هست که تجربه موتور سواری دارم و عاشق اینکارم
از دوستان خواهشمندم یک موتور که از لحاظ سرعت و شتاب نسبت به قیمت اوکی باشه و هم رخ خوبی داشته باشه معرفی کنند
دست دو یا نو هم فرقی نمیکنه ولی خودم نظرم روی دست دو هست چون بعد از چند سال میخوام بفروشم
سلامنقل قول:
کارکرده گزینه زیاد و متنوع دارید
ولی خب باید بگید چه سبکی موتور دوست دارید : کاب ( طرح ویو ) ، استریت ( خیابانی شامل همین موتور های مرسوم و متداول زیر 250 ) ، کراس ( کلاس تریل )
از لحاظ شتاب آپاچی موتور بهتری هست به نسبت پالس
اگر طرح ویو میخواید میتونید تی وی اس راکز و همینطور گلکسی رو امتحان کنید ، البته گلکسی چند سر و گردن بالاتره از تی وی اس در زمینه ی سرعت و شتاب
کلاس تریل هم الان دیگه تریل داخلی زیاد شده و البته خیلی موتورهای پرشتابی نیستند ولی پیشرو تریل تا 250 تولید میکنه
منظورم همین موتور های استریت بود که فرمودیدنقل قول:
فکر میکنم با این هزینه و این بازار انتخابام فقط به پالس و اپاچی محدود بشه اپاچی هم چون لوازمش گرون هست فکر نمیکنم گزینه خوبی باشه
بین مدل های پالس موندم و 200 ns بدجوری تو دلم رفته اما نمیخوام بیشتر از 5 تومن هزینه کنم بنظرتون ns دسته دو 5 تومن گیرم میاد ؟ و اینکه ns مخفف چیه و کلا چه فرقی با مدل های معمولی داره
NS من زیر 7 تومن به ندرت دیدمنقل قول:
NS مخفف Naked Sport هست و از لحاظ لغوی میشه اسپرت برهنه :دی
یعنی یک موتور خیابانی شبه اسپرت هست یا میتونیم بگیم یه اسپرت بدون فلاپ
ان اس رادیاتور روغن داره ، 6 دنده هست ، ترمز عقبش دیسکیه و مهمترین تفاوت این موتور این هست که فنر وسط هست ، یعنی به جای دوتا فنر و کمک فنر در طرفین عقب ، فقط یک فنر و کمک فوق العاده قوی اون هم در وسط موتور سیکلت و زیر زین راکب داره و همین هست که متمایزش میکنه از سایر موتورهای فعلی بازار
داداش ممنون از جوابتنقل قول:
لامصب این ns (اسپرت برهنه :n02:) عجب رخی داره !! پولشو ندارم مگرنه شک نمیکردم تو خریدش
یه 220 معمولی 90 دسته 2 گیرم اومده میگه 4500 به نظرتون چطوره قیمتش ؟ نوش چنده ؟اینا صفر تا صد رو تقریبا تو چقدر پر میکنند ؟ حداکثر سرعتشون چقدره ؟ عمر مفیدش چقدره ؟ پلیس که به اینا گیر نمیده ؟ ظاهر پالس 200 با 220 فرق میکنه ؟فرق 200 با 220 فقط توی حجمه موتورشونه ؟
کلا تو خرید پالس دسته دوم به چه چیزایی باید توجه کنم که یه موتور خوب گیرم بیاد و کلاه سرم نره؟
داداش شرمنده که این همه سوا میپرسم اخه موتور دسته 2 رو بدون اطلاع نمیشه خرید
220 رو نمیدونم صفرش تولید میشه یا خیر هنوزنقل قول:
برای 90 گرونه 4500 ، کلا موتورهای پالس شتابشون فوق العاده نیست و پالس 220 هم به خاطر وزن سنگین تری که داره از لحاظ شتاب اولیه موتور فوق العاده ای نیست
عمر مفید بستگی به نحوه ی استفاده ی موتور سوار از موتورش داره
خیر پلیس هیچ بهانه ای برای گیر دادن به پالس 220 نداره :دی
بله ظاهرشون فرق میکنه و 220 کشیده تر هست و قسمت جلویی موتور فلاپ داره ، در حجم موتور هست و شکل ظاهری و 220 هم رادیاتور روغن رو داره و البته یک تفاوت عمده با باقی موتورهای استریت :
پالس 220 فلاپهاش ثابته و فرمون داخل فلاپ میچرخه ! یعنی دقیقا مثل موتورهای ریس و این موردی هست که برای هر موتورسواری که سوار پالس 220 میشه غیر متعارف و شاید حتی آزار دهنده به نظر برسه بخاطر اینکه به متحرک بودن تمام فرمون عادت دارند اکثرا که البته با یه مدت سواری ، راننده به اون فرم عادت میکنه
چیزایی مثل جوش نخوردن شاسی ، نداشتن روغن سوزی و روغن ریزی ، سلامت کامل گیربکس در تمامی دنده ها ، بیمه و تخفیف بیمه ی موتور ، ترک و شکستگی نداشتن فلاپها برای موتورهای فلاپدار مثل آپاچی و 220 ، عادی بودن صدای موتور
اما بطور کل اگر خواستید با خیال راحت موتور بخرید قبل از خرید نهایی ، موتور رو به موتورساز نشون بدید تا اون مواردی که بالا گفتم رو چک کنه براتون اگر که خودتون اشنایی نداشتید /
خواهش میکنم ما هم برای همین اینجاییم که تا جایی که دانسته ها و تجربه هامون اجازه میده کمک کنیم به دوستای موتورسوارمون :n40:
4500 زیاده ؟ پس چند بش بگم ؟موتورو پیش هر موتوری که ببرم اینچیزایی که فرمودی رو چک میکنه ؟ با ای تفاسیر دودل شدم تو خریدشنقل قول:
200 چطوره ؟
از لحاظ فیس کدومشون اوکی ترن ؟
راستی یه توضیح مختصری راجب فلاپ میدید چون من اصلا تمیدونم چی هست اگه یه عکس بزارید که دیگه لطف کردید
کلا اگه مدل یا مارک دیگه ای هم هست توی این رنج قیمت که لوازمش گیر بیاد و نسبت به این گزینه بهتری باشه بفرمایید
نقل قول:
به نظر من نهایتا 4 تومن
بله قاعدتا باید چک بکنن
200 محدود تولید شده من 180 رو به 200 ترجیح میدم
فلاپ قطعات پلاستیکی هست که روی چراغ جلوی موتور و اطراف و پایین باک رو کاور میکنه
از لحاظ ظاهری قطعا 220 بهتره هرچند پالس 200 هم ظاهر اسپرت تری نسبت به 180 های معمولی داره
تو این رنج بهترین انتخاب ها پالس و آپاچی هست ، و اینکه اگر پالس 135 به کارتون میاد من شخصا پیشنهاد میکنم صفرش رو بگیرید با بیمه حدود 4700 درمیاد ؛ که شخصا هم دارم و بسیار هم راضی هستم ازش
این 220 که میگید دیگه تولید نمیشه لوازمش تا 3 4 سال دیگه گیر میاد ؟ظاهر 180 و 135 مثله هم هست نه ؟نقل قول:
ببخشید من این هه سوا پرسیدم فکر کنم دیگه سرتونو درد اوردم
همونطور که گفتم نمیدونم 220 در سال94 تولید میشه یا خیر ولی من ندیدم صفرش رو از اینطرف سالنقل قول:
از لحاظ لوازم اشتراکات زیادی با پالس 180 و 200 و ان اس داره و مشکلی از اون بابت ها نیست ، ولی خب کلا موتور خوش بازاری نبود از همون اولش
خیر 135 رو میتونیم یک ان اس کوچولو در نظر بگیریم :دی برای اینکه ظاهر تمامی موتورهای رو ببینید به لینک زیر یک سری بزنید بد نیست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش رفتم امروز اون موتوره رو دیدمنقل قول:
اخرش گفت 4200
روی کیلومتر شمارشم زده 15000 رفته البته فکر کنم راحت میشه اینا رو دست کاری کرد درسته ؟
فلاپ جلوش صدا میداد گفت این مشکله همه ی 220 هاست!! راست میگفت ؟
به هر صورت چیکار کنم بنظر شما ؟ بگیرم ازش ؟ نهایت قیمتی که میارزه چنده ؟
و یه سوال دیگه
کسی از نحوه خرید و فروش موتور خبر داره ؟ باید بریم محضر ؟
اگه از موتور خوشتون اومده و موتورسازی تاییدش کرده ، فکر صد تومن دویست تومن گرونتر خریدنش نباشیدنقل قول:
صدای فلاپ بی ربطه به صدای موتور ، اگه صدا از فلاپ باشه میشه صداگیریش کرد اگه صدا از موتور باشه باید موتور ساز تشخیص بده مربوط به چی میشه
بله میشه کیلومتر رو دستکاری کرد ولی خب سوار موتور که بشین اگر تجربه ی موتورداری ! :دی به اندازه ی کافی داشته باشید متوجه تناسب / عدم تناسب کارکرد کیلومتری موتور با سواریش خواهید شد
برای خرید موتور قولنامه که باید بنویسید ، بعد به همراه فروشنده تشریف میبرید تعویض پلاک به نام خودتون پلاک میگیرید بعد هم مجددا به همراه فروشنده تشریف میبرید محضر سند قطعی میزنید
همه ی هزینه های خلافی و عوارض و ... تا روز معامله به عهده ی فروشنده هست
هزینه ی محضر هم بعهده ی فروشنده هست عرفا ، مگر اینکه توافق کنید با هم
یا اینکه فروشنده میتونه فقط بیاد محضر یه وکالت فروش به شما بده که شما خودتون با وکالت از ایشون هم تعویض پلاک برید هم محضر برای سند قطعی ، و هزینه ی وکالت هم به عهده ی فروشنده هست اگر که خودش بخواد وکالت بده ، و علاوه بر هزینه ی وکالت باید هزینه ی سند قطعی رو هم پرداخت کنه به دفترخونه
از موتور که خوشم اومده اما این فروشنده پای معامله یکم ... بازی در اورده بخاطر 100 تومننقل قول:
ولی چی بگم از این ns که عاشقشم ! شیطونه میگه کلا بیخیال شم ns بگیرم
به نظرتون ns دسته دوم 93 چقدر بخرم خوبه ؟ 92 چی ؟ فکر کنم یه 10 تایی راه رفته
یه ان اس دیگه هم هست میگه 7800 پونصد تا هم بیشتر کار نکرده 93 هست میارزه ؟
NS صفر قیمت نمایندگیش اول اردیبهشت 8/100 بود که با بیمه حدود 8300 درمیاد و به نظر من ارزش داره که 500 تومن بگذارید روی این بودجه تا موتور صفر بخریدنقل قول:
ان اس 93 بستگی به کارکرد از 7200-7300 اینطورا قیمت هست به بالا ولی خب همونطور که گفتم اگر موتور یا ماشینی خوب باشه آدم نباید در قید و بند 200-300 تومن بالا و پایین تر بودن قیمتش باشه
داداش اپاچی 180 بهتره یا rkv 200 کویر یا پالس 220؟لطفا از لحاظ سرعت و شتاب و ظاهر و قیمت مقایسه کنیدنقل قول:
و یه اپاچی 180 گیرم اومده 93 میگه 5 تومن
چطوره قیمتش ؟ نوش چنده ؟ار کی وی چی ؟
ممنون از اطلاعاتی که بم دادین
بین آپاچی و پالس 220 من به پالس 220 رای میدمنقل قول:
بین آپاچی و آر کی وی من به آپاچی رای میدم
آر کی وی و 220 هم اصلا مقایسه نمیکنم چون همون ابتدا به ساکن 220 با اختلاف فاحش پیروز مقایسه میشه :دی
ظاهر که سلیقه ای هست ، من البته ظاهر آر کی وی رو بیشتر از این دوتا میپسندم ولی آر کی وی موتوری هست که یه مقدار بد فروش و بد بازار هست و صد البته افت قیمتش هم به نسبت پالس و آپاچی بیشتر هست ؛ و به نظر من درکل موتور خوبی هست اما نه با این قیمت !
ما در کشوری هستیم که با بودجه های محدود و مشخص ، همیشه باید فکر فروش وسیله ای که میخوایم بخریم رو بکنیم
آپاچی صفر الان 6400 هست حدودا ، آر کی وی رو قیمت دقیق ندارم اما تقریبا هم قیمت پالس هست یعنی حدود 5700 اینطورا باید باشه
برای قیمتها بهتره از نمایندگی سوال کنید تا قیمت دقیق و روز دستتون بیاد البته
آپاچی 93 به شرط کارکرد مناسب ، 180 بودن ( بپرسید که یک موقع 150 یا 160 نباشه ) و سالم بودن و تمیز بودن ، قیمتش رو داره خوب میگه
ممنون از راهنمایی های شما یه اپاچی 180 امروز خریدمنقل قول:
موتور 110 را بزور پر میکنه عادیه ؟
ولی از لحاظ تمیزی حرف نداره 4000 تا بیشتر نرفته
میخوام اگه بشه 5500 بفروشمش بنظرتون میبرن ؟
اگر که صاحب قبلیش به موتور گاز نداده باشه و باهاش آروم رفت و آمد کرده باشه بله عادیهنقل قول:
مدل موتور ؟ رنگ موتور ؟ چقدر بیمه داره ؟
اره صاحب قبلیش یه پیرمرد بود ! موتورو باید فقط از ادم موتور باز خرید که نفسش باز باشهنقل قول:
حالا این مشکلش که قکر میکنم خوب برونمش بعد یه مدت برطرف میشه درسته ؟
4 ماه بیمه داره
مدل 93 هست
رنگ مشکی
آقا مبارکهنقل قول:
اتفاقا ماشین و موتور رو از پیرمردا بخریم بهتره چون احتیاط میکنن و اهل سرعت نیستن معمولا :دی
بله شما موتور رو یک مدت با دور موتور بالا دنده عوض کنید به مرور نفس دنده ها بیشتر خواهد شد
بسیار هم عالی ، بله حوصله داشته باشید میتونید با قیمتی که مد نظرتونه بفروشید ؛ اما یه تجربه بهتون بگم و اونم اینکه آدم چیزی که خوبه رو نباید بفروشه مگر به منظور پیشرفت :n01:
ممنون از شما بابت این همه راهنمایینقل قول:
اقا این سرعتش خیلی رو اعصابه اپاچی 180 باید به راحتی 40 135 رو پر کنه اما این به زور 110 تا میره !!شتابش هم بالاس اما نه به اندازه اپاچی 180 ; واقعا بعد از پر گاز روندن 30 تا به سرعتش اضاف میشه و شتابش اوکی میشه ؟تقریبا بعد از چند وقت پرگاز روندن ؟ممکنه مشکل از جای دیگه باشه ؟اخه طرف میگفت یه بار چراغ چکش روشن شده !
البته به راحتی هم پر نمیشه و حداقل نیازمند دور موتور 6 هست اون سرعت :دینقل قول:
برادر یعنی چی 110 تا بزور میره ؟ یعنی گاز نمیخوره دیگه موتور بالاتر از 110 ؟
6 ؟ با 9 به زور میشه رفتنقل قول:
اره دقیقا
دور موتور تا رد لاین یعنی 9 میاد دیگه هرچی گاز میدم بالا تر نمیره
خب عرض به خدمتتون که این به احتمال زیاد برمیگرده به کاتالیزور اگزوز :دینقل قول:
البته موتور رو به موتورساز نشون بدین که کاربرات و دیافراگم و این موارد رو چک کنه ولی این محدودیت گاز خوردن عمدتا برمیگرده به کاتالیزور اگزوز و موتورهایی که شما میبینید راحت گاز میخورن بدون محدودیت ( پالس و آپاچی ) ، بخاطر این هست که اون کاتالیزور رو یا در میارن یا تخریب میکنن
درآوردنش به این شکله که اگزوز رو با جوش میبرن ، اون توری مانند کاتالیزور رو خارج میکنند و دوباره جوشش میدن
تخریبش هم اینه که با میله از دهانه ی اگزوز ، به کاتالیزور میزنن تا اون توریش بریزه ولی خب یه مقدار صدا میده اون توری های ریخته شده داخل اگزوز
سلام به همه دوستان:n18:
ممنون از اطلاعاتی که در اختیار بقیه قرار می دهید:n01:
منم قصد خرید موتور تا قیمت 3 تا 4 میلیون رو دارم
یه موتور تکتاز 135 مدل 90 داشتم موتور عالیی بود اما یکم سوپاپاش به صدا در اومده بود فروختمش
حالا قصد خرید یه موتور نو خوب دارم با تحقیقاتی که کردم پیشنهاد موتور های 125 رو کردن که هم مناسب شهر هست هم هزینه تعمیر پایین داره هم فروشش راحتتره، کلا خودم نظرم اینه که موتوری باشه که اذیت نکنه و افت قیمت زیاد در فروشش نداشته باشه، اما خوب موتور نگهدارم هستم
من یه سری قیمت از سطح شهر خودمون (کاشان) از موتور های در آوردم که در اختیار دوستان قرار می دم:
موتور کویر 125 => 2800 / موتور دینو 125 => 2550 / موتور رهرو 125 => 2800 / موتور کبیر 125 => 2650 / موتور پیشرو 125 => 2100 / موتور زمرد 125 => 2400 / موتور کثیر 125 => 2700 / موتور تکتاز 125 => 2700
موتور دینو دوشاخ کلفتری داره و کمک فنر های گازی تولید کنندش قم هست نمیدونم چطور موتوریه ، سری اولشه.:n35:
ممنون میشم راهنمای کنید که کدوم تولید کننده بهتره هم از نظر کارایی موتور هم پشتیبانی
با تشکر
سلام برادرنقل قول:
عرض به حضورتون اگر که میخواید 3 تا 4 تومن هزینه کنید ، بوکسر بگیرید تولیدی شرکت باجاج که تولید کننده ی موتورهای پالس و پولسار هست
125 و 150 داره که هر دوشون هم موتورهای خوبی هستند واقعا
125 هاش 5 دنده و 150 هاش 4 دنده هستند
بسیار موتور با کیفیت و بسیار بی صدا تر از 125 های معمول خودمونه و استقبال بسیار خوبی هم شده ازش :
این هم لینک سازنده و مشحصات و تصاویر موتور :
اما اگر میخواید از همون 125 های وطنی بگیرید کویر از باقی کیفیت قابل قبول تری داره ولی خب به نظر من ارزش داره که با بودجه ای حدود 3/5 بوکسر بگیرید
ممنون ezel عزیز
من با توجه به پیشنهاد شما رفتم و بوکسر هم پرسیدم، یدونه بوکسر 150 داشت به قیمت 4 میلیون میداد، به گفته ی خودش موتور خیلی خوش ساخت و با کیفیتی هست اما قطعاتش برای تعمیر در حال حاضر بد گیر میاد. ولی از نظر ظاهری موتور خیلی خوبی بود و نظرم رو جلب کرد. دوستان دیگه که بوکسر دارن با صحبت فروشنده موافقند که قطعاتش بد گیر میاد؟
اگه اوضاع اینطور باشه میرم کویر رو میخرم.
لطفا راهنمایی بیشتر کنید
با تشکر
سلام دوستان من زیاد ب موتورای پالس و اپاچ و ... وارد نیسستم ولی چند سال هندا 150 داشتم الان میخوام یه پالس مدل 86 180 دو سیلندر رو بخرم
1 ساله گوشه نبار خونه یارو افتاده چون یه موتور دیگه داره
باطریش خرابه
موتورش سالمه
بیمه نداره
و حدود 150 تومن خرج اظافی داره
به نظرتون تا چه قیمت برش دارم ؟قیمت تقریبی بدین اگه قیمت دقیق ندارین.
ظاهر موتورش بدک نیست
در کل این موتور ها چه جور موتور هایی هستن ؟
راستی یارو گفت موتورش باید تیمش گرفته بشه ؟گفت ریپ میزنه !