تو xbox که LT+RT هست،فکر کنم برا ps3 هم R2+L2 باشه...نقل قول:
در ضمن اون انرژی که پایینه ،وقتی پر شد باید R2+R1 و با هم بزنی همین
Printable View
تو xbox که LT+RT هست،فکر کنم برا ps3 هم R2+L2 باشه...نقل قول:
در ضمن اون انرژی که پایینه ،وقتی پر شد باید R2+R1 و با هم بزنی همین
اااا.........راست میگیانقل قول:
دستم اشتباهی خورد به R:31:
مرسی علی
یعنی شما وقتی پاین و عقب رو میگیری برا ساب زرو یخ میندازه؟:41:نقل قول:
سواله من چی شد؟ :دی
کسی نمیدونه؟
ساب زیرو ،پایین و جلو هست+ضربدرنقل قول:
ببین بذار خیالتو راحت کنم یا بازیتو برو عوض کن یا اون فرومی که گفتم برو ازشون کمک بگیر
---------- Post added at 06:27 PM ---------- Previous post was at 06:26 PM ----------
خود بازیو که تو دستگاه بذاری ازت آپدیت میخوادنقل قول:
فکر کنم اجرا کنه
در ضمن این مردک نوب نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این kano هست که سیاهش کردن(چاقوی روی پاشو نگاه کن!!!!!)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] = [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درضمن کسی میتونه آخر story mode و برام تو اسپویلر تعریف کنه که چی شد؟؟
آخه آخراش زیرنویسش مشکی شد
شما اصلا بخش آموزشی بازیو رفتی ببینی؟ اصلا همون موقع مبارزه استارت بزن برو move list بعد اگه دوباره ضربدر رو بزنی( البته شاید واسه شما فرق کنه) لیست جادوها و فیتالیتی معلومه...هر کدوم رو تک به تک امتحان کن...نقل قول:
باید اجرا کنه ولی بهتره آپدیت کنینقل قول:
بچه ها من ایکس باکسم این اپدیت جدید جدیدرو نداره (اینی که واسه nfs hpو....بود)
حالا اجرا میکنه اگه بگیرمش اینو؟
ادیت:اینم یه سایته باحال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ـه کلاه گذاشتن سرمون :دینقل قول:
الان یکی دیگه رو میزارم :دی
-- دستگاهم نمیپره؟ مطمعن؟
کسانیکه نوب رو دوست دارن دراصل ساب زیرو رو دوست دارن چون نوب اول ساب زیرو بوده
اینم چند تا عکس که مقایسه جالبی شده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینو کسی دیده؟من نسخه ی آتیششو دیدم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من شخصیت سابزیرو رو دوست دارم اما با فن هاش اصلا حال نمیکنم :دی
بلد نیستی داداش:31:نقل قول:
شوخی کردم
درسته ساب زیرو یه کم ضعیف ساختن نسبت به کاراکترهای دیگه ولی اگه بازی باهاش بلد باشی طرفو لوله میکنی:20:
babality برای هرشخصیتی اجرا کنی یک کارو انجام میده؟یعنی babality سایرکس و جکس یکیه؟
این stage fatality توی قبرستون باز میشه؟
من رمزارو از توی نت درآوردم و اجرا کردم
این زمینی که مواد مذاب داره چقدر باحاله.منظورم stage fatalityشه
اینم اون monster ای که توی قبرستون دیدمش و سکته زدم.کسانیکه میخوان خودشون تو بازی ببینن کلیک نکنن:
محتوای مخفی: monster
( :31: ) !نقل قول:
کسانیکه نوب رو دوست دارن دراصل ساب زیرو رو دوست دارن چون نوب اول ساب زیرو بوده
انتظار فیتالیتی خفن تری داشتم از kratos:(
وحید این الان یعنی چی؟:31:نقل قول:
بابا نصف بیشتر حرکات نوب مال ساب زیروه.
همون حرکت لیز خوردن-حرکت یخ زدنش- حرکت..........بازم بگم:31:
آره فیتالیتیش زیاد دلخراش نیست.مخصوصا فیتالیتی دومش که خیلی مسخرس.طرفو سنگ میکنه بعد میرکوندش.نقل قول:
فقط فیتالیتی اولش یه نمه خوبه
آقا این reptile چرا اینشکلی شده؟
نمیشه لباسشو مثل سابق تغییر داد؟
قبلا بهتر بود....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
rain هم که نیستش.
جکس و استرایکر هم قبلا خیلی خفن تر بودن...
کلا لباسای قدیمیشون باحال تر بود :(
لباسهای دومشونو که باز کنی همون لباسهای قبلیشونه.به غیر از چند نفر که reptileهم شاملشه
وقتی cjبهscorpionتبدیل میشه :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بازی واسه پی سی چند گیگه؟
حیف شد.نقل قول:
توی این dlc جدیده چی خبری از لباس و اینا نیست؟
یه سوال...
الان همه دوستانی که کمبات باز قدیمی هستن از این قسمت از کمبات راضی هستن...؟؟!!
آره خیلی خوبهنقل قول:
ولی اگه صداگذاری و اون جو بازی مثل سابق جدی و ترسناک بود ---- اگه چند ضرب های بیشتری در حین بازی داشت فوق العاده میشد.
یه جورایی آره یه جورایی نهنقل قول:
ولی بیشتر آره:31:
آره= گیم پلی سریع-فیتالیتی های قشنگ-گرافیک بالاتر-ضربات بیشتر-شبیه نسخه های اولیه بودن-هیجان
نه=لباسهای بیخود(برای بعضیا)-حس و حال اون موقع رو نمیده-نداشتن اینکه نمیتونی 4 تا شخصیت انتخاب کنی و آخرش مدال طلا بگیری-تغییر قیافه بعضی شخصیتها-نترکیدن دسته:31:-نبودن فیتالیتی اسکورپین(همونی که عقرب میشد)-صداگذاری بیخود در بعضی جاها و .............
فعلا همیناست
من که راضیم :31:نقل قول:
دوستان این دسته ها مال 360 که d-pad شون جدا هست کجا گیر میاد ؟؟و چند قیمتن ؟؟
آخه داداش خودت که بهتر میدونی تا حالا همچین چیزی پیش نیومده.یا بازی نمیاد.یا اینکه میاد.یا ناقص میاد.ناقصیش هم اینجوریه که مثلا توی بعضی مراحل گیر میکنه.یا اینکه توی مبارزات گیر میکنه کلا ناقصیا توی گیر کردن.تا حالا پیش نیومده بازی بیاد هیچ مشکلی هم نداشته باشه ولی مثلا اسپشیال ها رو نزنه:18:حجم بازیم دقیقا درسته یه کیلوبایت هم کمتر نیست بگی ایراد داره اما بازم چشم.یه امشبم باهاش ور میرم درست نشد حتما یه استثنایی پیش اومده دیگه باید برم عوضش کنم:41:نقل قول:
---------- Post added at 02:32 PM ---------- Previous post was at 02:31 PM ----------
اینارو هم امتحان میکنم ممنوننقل قول:
---------- Post added at 02:35 PM ---------- Previous post was at 02:32 PM ----------
آره چرا راضی نباشیم:46:نقل قول:
بازی خیلی بهتر از نسخه های قبل شده همچنین خشن تر و جذاب تر.من مورتال کمبت دیسی که اومد حدودا اولش نیم ساعت بازی کردم.ولی این کمبت رو 3 4 ساعت داشتم بازی میکردم خسته هم نشدم خوابم گرفت که خاموش کردم:31:با اینکه فایتینگ و همش باید یکی جلوت باشه بزنیش و چیز خاص دیگه ای نداره اما اصلا حوصله آدم سر نمیره
اگه بخوایم نسبت به سری های قبل بگیم واقعا بهتره اما اگه بخوایم ایراد بگیریم خوب بازم ایراد داره
من تا حالا بازی بدون نقص ندیدم:46:
الان توپخونه میفرشون...نقل قول:
قیمتش رو مطمئن نیستم ولی باید بین 70-80 تومن باشه....
کسی جواب قطعی این سوالو نداره؟ همه احتمال دادن :دی
این :بچه ها من ایکس باکسم این اپدیت جدید جدیدرو نداره (اینی که واسه nfs hpو....بود)
دوستان به نظرتون اول مد داستانی بازیو برم بعد برم سراغ بخشای دیگه یا فرقی نداره؟ آخه مثل اینکه تو بخش داستانی با انواع شخصیتها بازی میکنی ولی من به همه حرکتهای اونا آشنایی ندارم، به نظرتون اول برم یاد بگیرم یا نه؟
توی داستانی با تمام شخصیتها بازی نمیکنینقل قول:
در ضمن توی بخش داستانی اگه start و بزنی بعدش بری تو move list تمام حرکاتو نوشته
بعدش اگه داستانیو تموم کنی اون دوتا شخصیت که خالی هستن باز میشه برات
در قسمت کنسول ها / تاپیک اختصاصی xbox360 بپرسید !!نقل قول:
( البته فکر کنم خودتون بودید که سوال کردید )
---------- Post added at 04:55 PM ---------- Previous post was at 04:54 PM ----------
برو بخر بزار ببین اجرا میکنه یا نه !!نقل قول:
کسی جواب قطعی این سوالو نداره؟ همه احتمال دادن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این :بچه ها من ایکس باکسم این اپدیت جدید جدیدرو نداره (اینی که واسه nfs hpو....بود)
در کل باید آپدیت جدید (LT+) رو بریزید !!
خیلی بازی توپیه. قبلش همین طوری دکمه هارو میزدم خودش کمبو میزد ، امروز درک کردم که دسته بعد از مدتی اگه این طور پیش بره ****** :دی رفتم توی move ها ، کمبو هاشو یاد گرفتیم ، 100 برابر بیشتر حال میده.
ولی بازیش خیلی سخته . استوری مود اش خیلی سخته. خود بازی هم روی begginer سخته واسم. تنها مشکل بازی همینه!
البته بعضی مشکلات دیگه هم داره ها : یکی این که اون موسیقی های نسخه ی سگاشو نذاشتن ، کار بدی کردن جدا. خیلی توپ بودن.
اینی که می گه فایت خیلی بد می گه!!
قیافه ی شخصیت ها !!! مثلا کانو چرا ریش و مو در آورده؟؟؟؟ :دی یا مثلا جکش خیلی فرق کرده.
فیتالیتی هاش فوق العاده هستن.
یک سوال : bability و یا بقیه چیزا رو نداره؟ و این که چطوری میشه بقیه فیتالیتی هارو آزاد کرد؟
بقیه فیتالیتی هارو باید از بخش Krypt بخری.....معمولا اون جعبه ها و بدن هایی(!)که گرون ترن فیتالیتی و لباس هستن...نقل قول:
یک سوال : bability و یا بقیه چیزا رو نداره؟ و این که چطوری میشه بقیه فیتالیتی هارو آزاد کرد؟
یعنی بدون این ال تی + جدیده نمیشه اجرا کرد؟نقل قول:
کسی تست نکرده؟
وای عجب فیتالیتی این دوتا:
منظورم stage fatality هست
یکی مرحله Hell اون یکی هم the street که دومی بدجوری چسبید
طرف موقع فیتالیتی Xrayمیشه
وای حتما امتحانش کنید
آره .اجرا میکنه.نقل قول:
دستگاه منم هنوز آپدیت نشده ولی باهاش مورتال 2011 رو اجرا میکنم.:46:
منم امروز این بازی به دستم رسید،یه چند دست زدم که خیلی حال داد،با سایبوت و ارمک خون به پا کرده بودم...
راستی این رپتایل رو چرا اینقدر زشت درست کردن؟؟؟:41:
بازی ایکس رییهاش عالیه،همه چیزش عالیه:31:
آره خیلی زشت شده.کاش میشد مثل قبل بشه :41:نقل قول:
گفتن تو dlc لباسای قدیمیشون آزاد میشه....
زشت بوده...نقل قول:
بچه ها این بازی دقیقا کی منتشر شده؟تاریخ دقیقشئ میخوام و اینکه برای پی سی هست یا نه؟؟
من هم امروز بازی رسید دستم هنوز بازی نکردم فقط منوی جالبی داشت :دی
نه نسخه PC نداره
الان وقت شد نشستم چند ساعتی بازی کردم فقط میتونم بگم فوق العاده است ، چالنج تاور خیلی جذابه ، مینی گیم هاش هم همینطور ،آموزش فیتالیتی ها هم خیلی باحاله ، از همه مهمتر بخش داستانی بازی فوق العاده جذابه ( مخصوصا جانی کیج :دی )
من که خیلی از بازی خوشم اومد :40:
یه سوال
اون سری از فینیشینگ ها که قفله رو باید چه جوری ازاد کرد؟