عزیز من کدوم خراب ها !!؟؟ بگیدماهم بدونیمنقل قول:
حداقلش خیالمون راحت باشه که یه روش عملی برای درست کردن دیفای های خراب هست ؟
دوست عزیز فایلها رو نمیشد جایی دیگه اپ کنید مدام خطا دسترسی میده
عزیز من کدوم خراب ها !!؟؟ بگیدماهم بدونیمنقل قول:
حداقلش خیالمون راحت باشه که یه روش عملی برای درست کردن دیفای های خراب هست ؟
دوست عزیز فایلها رو نمیشد جایی دیگه اپ کنید مدام خطا دسترسی میده
تا جایی که من میدونم دیفای خراب نداشتیم .نقل قول:
آقا مسعود مشکل داشت که موقع رام ریختن گوشیش مشکل پیدا کرد
دوستان موبایل هنرمندان تهران هم دیفای رو وارد کرده با قیمت 470 هزار تومان با گارانتی 2 ساله خدمات پارسه
این هم آدرسش :
تهران - خ انقلاب - خ بهار جنوبی - برج بهار - شماره 197کد:http://www.mobile.ir/phones/specifications-36186-motorola-defy.aspx
منم میدونم اخه این دوستمون یجوری گفت که انگار کل دیفای ها مشکل دارن ما منتظر راه حلیم!!نقل قول:
تا جایی که من میدونم دیفای خراب نداشتیم .
آقا مسعود مشکل داشت که موقع رام ریختن گوشیش مشکل پیدا کرد
بیخیال :46:نقل قول:
گوشی به دستت رسید بالاخره یا نه !؟
نه متاسفانه موندم تو کف:19:
دست دایمه گفتمش با تیپاکس بفرسته گفت فقط بایدصبرکنم تا خودش بیاید :13: چون خیلی انداختمش زحمت دیگه بیخیال شدم اصرارنکردم
منتها چون به اینترنت دسترسی داشت گفتمش تا میتونه بازی و برنامه روش بریزه برام تا عید که بیارش
گفتمش باهاش خوب کار کنه که مطمن شم مشکل پوشکل!نداشته باشه که الان یک هفته ای میشه امارشو گرفتم خیلی راضی بود ازش :8: از یه طرفم چون دستم نیس:45:
از اون طرفم تازه قاب V3X مو عوض کردم خوشکل شده انگار با زبون بی زبونی میگه خیلی نامردی:20: حالا موندم این وسط چیکار کنم :23: بالاخره یکاریش میکنم:31:
:10:
من با رام صفحه قبل فلش کردم اون مشکلم که گوشی لاک میشد باید باتری رو در میاوردمو... برطرف شد ولی الان هر یه سی چهل دقیقه یه بار ریست میشه...
رامی نیست که توش این مشکلم برطرف شده باشه؟؟؟
یه نکته جالب به نظر من کیفیت فیلمهایی که با دوربین این گوشی گرفتم ازعکسایی که با گوشی میگیرم بیشتره
*ویرایش*
بعد چند ساعت استفاده دوباره همون مشکل قبل برگشت...:19:
دوستان درست ميگيد
شايد بد منظورم رو رسوندم
منظورم به دوستاني بود كه گوشي رو دستكاري كرده بودند و مشكل داشتند كه يكي از دوستان هم جواب داد
ولي ايشالا گوشيشون زود خوب بشه :-D
کسی قیمت motorola S9-HD رو نداره؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی باکلاسه...
حدود 60-70 هزار قیمت داشتم . نمیدونم هنوز داره یا نه .نقل قول:
رام 2.2 رسمی کی اومد که متوجه نشدم؟ اگر لینکش رو بدی ممنون میشمنقل قول:
دوستان یک سوال مهم دارم واقعا ممنون میشم جواب بدید، با آپدیت گوشی به اندروید 2.2 امکان وبگردی توی سایت های فارسی اضافه میشه یا بازم باید روتش کنیم؟
فردا میخوام گوشی رو بخرم، توصیه ای سفارشی نکته ای دارید ممنون میشم بگید.
نه با اپدیت به 2.2 باز هم باید روتش کنی ولی در 2.1 شما از اپرا مینی میتونی استفاده کنی که فارسی را کامل پشتیبانی میکنه و در ورژن 2.2 هم شما علاوه بر اپرا مینی با پرشین بروزر هم میتونی استفاده کنینقل قول:
یه توصیه اصلا روتش نکن اصلا رام جدید روش نریز و برای اس ام اس فارسی از mirsal استفاده کن برای وب هم از اپرا مینی تا زمانی که رام 2.2 رسمی براش بیاد که اون موقع هم ببر بده پرشین تله کام تا اونا برات رام بریزن.خودت کاری روش نکن.
سلام برو بكس خوشتيپ فروم!بالاخره گرفتم 500تومان!مباركم!
نكته:اولا اصلا پيدا نمي شه!فقط علاعدين يه جا:520!دوما:بازار موبايل ايران فقط يه جا:560!سوما:ايرانيان :510تمام شد؛يه دونه بود من خريدم!چهارما با گارانتي رسميه فيتكو!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
system version:moto-version.2.54.0.mb525.retail.en.me2!
بچه ها ميشه صاحبنظران لطف كنن بگن سفارش كجاست و آيا موتو بلور داره يا نه!
در ضمن وقتي دوربينو ميارم تصوير وارونه هستش و عكس هارو سرو ته مي گيره!و فيلمو!تو settingاش هم اصلا همچين گزينه اي نداره!
ممنون به خاطر راهنمایی خوبت دوست من.:11:نقل قول:
یعنی منظورتون اینه بدون روت کردن و فقط با اوپرا میتونیم صفحات فارسی رو باز کنیم؟ اگه اینطوری باشه که خیلی خوبه. من با گوشی قدیمیم (6120) هم برای وبگردی از اوپرا استفاده میکنم.
سلام هادی جان...........نقل قول:
من هر اطلاعاتی توی sd میریزم ، دقیقا همون اطلاعات با همون حجم روی مموری internal گوشی کپی میشه!
اگه اینارو پاک کنم مشکلی داره؟؟
تنظیماتی نداره که اطلاعات رو کپی نکنه ؟؟؟؟
آقا این اپرا مینی کدوم ورژنش فارسی داره ؟؟نقل قول:
اونی که من دارم operamobile10.1beta اینه که فارسی ساپورت نمیکنه...
این اوپرا مینی که صفحات فارسی رو باز میکنه خیلی برای من مهمه. خواهشا کسایی که دیفای دارند نصبش کنند و اگه تونستن یه عکس از صفحه نمایش بگیرن تا مطمئن شیم.:11:
من فردا میخوام برم گوشی بخرم اگه این یه مورد حل بشه 100% دیفای میخرم:40:. برام مهمه. 24ساعت هم از فروشنده وقت میگیرم برای تست کامل تا مطمئن شم لاک و آنلاک کردنش مشکل نداشته باشه. نظرتون چیه؟
نقل قول:
سلام احسان جان...من این گوشی رو ندارم اما منم تا آخر سال میخوام بگیرمش....
اگه خریدی مبارکت باشه....
یه review کامل ازش بذاری ممنونت میشیم:11:
دوستان كسي جواب ما رو نميده؟از روي System version ازكجا ميشه فهميد سفارش كجاست؟:11::19::18:نقل قول:
دوست عزیز اپرا مینی 5 نه اپرا موبایل برو سایت opera.com و اپرا مینی مخصوص اندروید رو دانلود کننقل قول:
---------- Post added at 01:15 PM ---------- Previous post was at 01:13 PM ----------
یادم رفته بود که اندروید 2.1 فونت فارسی نداره متاسفانه باید گوشی رو روتش کنید و بعد میتونید از فارسی لذت ببرید
آقا مبارکت باشه -نقل قول:
خدا وکیلی گوشیت رو بلد نیستی الکی دستکاری نکنی خراب بشه :31:
ببین bulid number گوشیت چنده . 2.54. رو تا ندیدم !؟
میتونی خودت اینجا ببینی :کد:http://and-developers.com/sbf:defy
اگه نداره پس اس ام اس فارسي رو چطور نشون ميده؟نقل قول:
built number:JRDNEM_U3_2.54.0نقل قول:
آقا اصلا دست كاري نكردم!فقط چك كردم!از اولشم همينجوري بود!در ضمن يه آيكون help مانندي داشت كه آلان نيست!
دوستان اینجور که نمیشه من که شهرستانم چیکار کنم بخام روتش کنم ؟! لطفا یه راه اساسی واسه روت کردنش که بدون مشکل باشه بکشفید! که خودمون راحت بتونیم روتش کنیم یا هرکار دیگه ای مثل v3x
اشتباهی پست دادم
روت کردنش که مساله ای نداره با یکی دو برنامه و اتصال به کامپیوتر انجام میشه / رام ریختن کمی تجربه بیشتر میخواد که رام اشتباهی نریزینقل قول:
سلام به همه :31:. امروز گوشی رو خریدم با گارانتی 1 ساله سخت افزار و نرم افزار شرکت جهان ارتباطات. 450 تومن. همه چیزش رو تست کردم خدا رو شکر مشکلی نداره:40: واقعا خفنه! :21: برای اولین بارم زیر بارون شدید یه کم باهاش حرف زدم :27: ولی هنوز دلم نمیاد باهاش برم حموم! :31: به زودی منتظر ریویو باشید.
3 تا سوال مبتدیانه داشتم.
1-چطور میتونم کنتاکتهای سیم کارتمو بریزم رو کنتاکت لیست گوشی؟
2- وقت نوشتن مسیج چه طوری اون سیستم پیشنهاد کلمات رو غیر فعال کنم؟؟
3- با چه برنامه ای به کامپیوتر وصلش کنم و نرم افزار و گیم روش بریزم و آیا نرم افزار خاصی لازمه نصب کنم اول کار؟
ممنون پیشاپیش. من تا حالا آندروید نداشتم
مبارکه احسان خان :20:
ایشالا همیشه خوشحال باشی :46:
اتفاقا" من همین دیشب داشتم به gf ام اس ام اس میدادم تو حمام :21: - اصلا" نترس خیالت راحت باشه / البته نمیگم هر روز باش از این کارها بکن . اما یه وقت مثل من مجبوری انجام بده . این مثل بعضی گوشی ها نیست که یک قطره آب بریزه روش گوشی بره تو حالت کما :27:نقل قول:
ولی هنوز دلم نمیاد باهاش برم حموم!
جواب سوالات رو احتمالا تا حالا پیدا کردی چون 2 روز که گوشی دستت باشه همه چیزش میاد دستت و چیز پیچیده ای نداره اما حالا ما هم یه کمکی میکنیم :
1- برو تو کنتاکتها - کلید منو رو بزن - contact setting -- بعد manage sim card --- بعد import sim card - بعد همه شماره هاتو انتخاب کن و import رو بزن
2- کلید منو (چهار تا مربع ) بزن -- سیتینگ رو انتخاب کن -- language & keyboard -- بعد input method رو تغییر بده تا و تنظیمات دیگه -
من خودم با کیبورد مخصوص موتو بیشتر حال میکنم . swype هم که واقعا" سخته باهاش کار کنم
سلام مبارکتون باشه....نقل قول:
از کجا خریدید؟؟؟
بدون گارانتی هم میدادن این گوشیو(همون جایی که خریدین رو میگم)؟
ایشاه حالشو ببری و باهاش رو پایی بزنی:31:
میگم شما هم از هیمنجا بخر / الان قیمت واقعی 420-430 هست . 20 تومان هم برای این مثلا" گارانتی / حداقل یه پشت گرمی بحساب میاد .نقل قول:
اما واقعا چقدر قیمتها متفاوته و بازار ت --- تخیلیه :13:
از 420 قیمت هست تا 500 و بالاتر
شما الان خودتون روتش کردید واسه فارسی ؟نقل قول:
چطور؟
چون این دوستمون boy666بدجور ما رو ترسوند چون شهرستانم وقتی گوشی دستم برسه فک کنم تنها دیفای دار خوزستان من باشم دیگه هرکاری لازم باشه خودم بایدانجام بدم روت که هیچ خودمم باید رام بریزم:9:
اس ام اس فارسی دادن و گرفتن ربطی به فارسی سازی ندارهنقل قول:
برای اس ام اس از این برنامه استفاده کن :
http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=99820
هنوز روت نکردم - وقتش رو هم نداشتم ونقل قول:
زیاد تو نخش نیستم . فارسی هم نیاز ندارم فقط برای اس ام اس فارسی نیاز دارم که مشکلی نداره
. boy666 مسعود جان هم تو روت کردن وفارسی سازی مشکل پیدا نکرده / بلکه بعدش که خواسته یه رام ظاهرا" 2.2 بریزه رو گوشی به مشکل خورد .
سلام. ممنون مرسی. تبریز گوشی رو خریدم. بدون گارانتیش رو فکر کنم 435 تومن میداد و با گارانتی 455 . 5 تومنم هم فهمید کٌردم آخرسر بهم تخفیف داد:31: ولی وقتی بردمش گارانتی برای تائید خرید و تست نهایی و صدور کارت مغناطیسی گارانتی 3 تومن ازم گرفتن!نقل قول:
منم دارم آماده میشم که یدونه از این دیفای کوچولوها بگیرم :)*
خیلی ممنون هادی جان. ازت ممنونم که این گوشی رو بهمون معرفی کردی و راهنمایی کردی برای خریدش.نقل قول:
آره اون کنتاکت ها و کیبورد رو خودم:10: جور کردم. حالا نمیدونم چه طور Delivery report رو فعال کنم؟
راستی برای GPS چه برنامه ای نصب کنیم که از طریق خود GPS گوشی وصل بشه و به اینترنت نیاز نداشته باشه. لطفا معرفی کنید. ممنون :40:
سلام خدمت دوستان.
اصفهان گارانتی دارشو از کجا میشه گیر اورد؟
یا بریم از هادی جان بگیریم؟
خواهش میکنم عزیز - دست موتورولا درد نکنه :46:
احسان جان برای دلیوری ریپورت همونجا تو اس ام اس ها که میری یا حتی موقع نوشتن پیام کلید منو رو بزن و توی message optiones تیک دلیوری رو فعال کن .
برای gps هم تا الان برنامه نداشتم که اینترنت نخواد .
اما اینها رو که قبلا" مسعود جان معرفی کرده بود رو تست کن برنامه های کاربردی و خوبین برای gps
از maverik و google map هم میتونی استفاده کنی
http://www.mediafire.com/download.php?hp7qjyi7p3u5kwm
یه برنامه خیلی خوبی که تو لینک بالا هست big planet هست و اینش عالیه که میتونی یه بار که یه نقشه رو باز میکنی ذخیرش کنی که بعد در حالت آفلاین هم بهت کار بده
منظورم اينه كه آلانم داره اس ام اس هاي فارسي رو نشون ميده!
وقتي ميخواستم اپرا ميني رو از سايت اپرا دانلود كنم Android terms of service يا يه همچين چيزي اومد!بعد كلي انتظار واسه لود كنسل شد.آيا دانلودش ترفند يا شيوه خاصي داره؟بعد دانلود چجوري نصب كنيم؟راستي اين weather چجوري كارميكنه؟يه نرم افزار arabware هم داره!بقيه هم اونو دارند؟كارش چيه؟
یعنی gps اش مث نوکیا نیست که مستقیم به ماهواره وصل بشه و اینترنت نخواد؟نقل قول:
رای gps هم تا الان برنامه نداشتم که اینترنت نخواد .
+نقشه های ایران براش هست؟