میگن 21 سپتمبر 2012 یعنی حدود یک سال دیگه . رفتی پیشواز ؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اقا 4 روز دیگه هممون میمیریممممممم بدی خوبی از ما دیدین حلال کنین
Printable View
میگن 21 سپتمبر 2012 یعنی حدود یک سال دیگه . رفتی پیشواز ؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اقا 4 روز دیگه هممون میمیریممممممم بدی خوبی از ما دیدین حلال کنین
برادر عزیز! اونهایی که ادعا کردن سال 2012 پایان دنیاست، نگفتن روز 2012.1.1نقل قول:
این روز رو مشخص کردن: 21 december 2012
اینم سایت رسمی این روز: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقت زیاده :31:
والا من فکر کنم اگر اتفاقی بیافته و به نابودی زمین کشیده بشه باز هم حیات ادامه خواهد داشت ، یعنی انفجار عظیم جدید و ...
در هر صورت احساس میکنم اتفاقات جالبی حداقل برای ایران پیش رو نداشته باشیم .
دوستان دوباره تاپیک داره به سمت اسپم میره
لطفا رعایت کنین
خواهش میکنم این موضوع رو به بیراهه نکشید
من اعتقادی به این موضوع ندارم ولی خب میتونیم با بعضی پیشبینی های علمی کاملا از اتفاقات آینده خبر دار بشیم
با توجه به فعالیت های خورشیدی احتمال به وجود امدن لکه های خورشیدی بزرگ تو این سال زیاد هست
پس احتمال طوفانهای الکترومغانطیسی بیشتر میشه
این طوفانها بیشتر روی ارتباطات تاثیر میذارن و با توجه به اینکه الان در عصر ارتباطات هستیم امکان مختل شدن طولانی مدت ارتباطات زمین وجود داره تکنولوژی اطلاعات از این موضوع ضربه بزرگی میخوره که حتی امکان داره زمین و بشر برای مدتی نسبتا طولانی مثلا چندین ماه از ارتباطات سریع محروم بشن .
ولی به پایان جهان هیچ اعتقادی ندارم
مایاها اگه خیلی بارشون بود تمدنشون از بین نمیرفت
برای آگاهی از سطح پیشرفتگی و علم تمدنهای باستانی مستند ancient aliens کاری از شبکه history رو ببینیدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا همه مطالب مستند رو تایید نمی کنم ولی موارد بی نظیری توش هست که هیچکس نمی تونه انکار کنه.......
ضمنا این مستند تماما علمی است و به دوستانی که در رشته های عمران، معماری، فیزیک و شیمی تحصیل میکنن، توصیه میکنم حتما ببینن.اطلاعات جالبی داره و ایده های جدیدی بهتون میده
به چیزی بیش از شواهد من و شما نیازه.
نمیدونم چه اصراریه که اینقدر به این موضوع پرداخته بشه!
وقتی همچین مسئله ای رد شده دیگه این همه بحث سر چیه؟!
آقا من نمیدونم ربطی به این تاپیک داره یا نه ولی علم حضرت محمد (ص) بیشتره یا علم قوم مایا ؟
حضرت محمد میگه دنیا تموم نمیشه تا اینکه منجی عالم بشریت (حضرت مهدی ) ظهور کنه و حکومتی بر پایه عدل خداوندی برقرار کنه
ولی شما میاین به پیش گویی های این قوم توجه میکنید ؟ :41: :42:
نمیدونم چه اصراریه هر مطلبی رو به دین و افراد دینی ارتباط بدیم.
بحث تا حدودی علمی و در مورد پایان دنیا و دلایلی بود که مطرح شده...البته دلایل به اون صورت قابل استناد نبود
اینجا هم بخاطر این که قوم مایا از نظر تاریخی مدارک زیادی برای سطح بالای علم اونا در دسترس بود اسمشون عنوان شد.
هر چند که نمیشه به همه موارد مطرح شده در مورد قوم مایا اطمینان کرد.
به هر حال برای همچین صحبت هایی هم بهتره با دلیل و مدرک معتبر صحبت کنیم نه با دلایل دینی.
اینهمه تمدن که از ابتدای تاریخ بشر اومدند و رفتند هم چیزی بارشون نبوده پس با این حرفتون...نقل قول:
راستی شما ancient alians رو دیدی؟ :31:نقل قول:
احتمالا فقط در پیشگویی و طالع بینی مهارت داشتن تمدن های گذشته.نقل قول:
شاید یکی از کاهن ها پیش بینی کرده بر پایان دنیا . مایاهای بد بخت تمام آنچه میتونست نجات دهنده شون باشه رو رها کردن رفتن تو جنگل و به شکل بدوی زندگی کردن. دیگه تمدنی نبود که دشوار باشه نابود کردنش. ( یاد ماجراهای شاه سلطان حسین و نحوه نابودی سلسله صفوی بخیر)نقل قول:
تمدن مایا بدست اقوام مجاور ضعیف شده و سرانجام با هجوم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از میان رفت. پیش از این اضمحلال مایاها به دلیل نامشخصی به یکباره تمدن و شهرهای عظیم را رها کردند و دامان کوهستانها پناه بردند که دلیل این رویداد به سبب از میان رفتن آثار مکتوب آن دوره و روایات گوناگون، هنوز مشخص نیست. پس از آن تمدن مایا رها شد و اقتدار مایاهای کوهستان نیز ابتدا بدست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و سپس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از میان رفت.
یه یاد اوری میکنم برای دوستانی که داستان نابودی جهان در 2012 رو نصفه نیمه شنیدن:
سازندگان این ماجرا یا درایت و کسب تجربه از آخر الزمان های قبلی* ، آب بستن به داستان و قراره در صورت نابود نشدن دنیا در سال 2012 دنباله سریال رو در سالهای 2017 - 2023 و ... داشته باشیم. این نشد اون یکی. پس ماجرای این تاپیک تا سال ها ادامه خواهد داشت. اون سالها هم نشد بالاخره یک داستان دیگه و یک تاریخ دیگه ( مثلا با استفاده از یه تمدن دیگه) رو میشه. ایشالا باشیم و 120 سالگی تون رو ببینیم.
دلایل آخرالزمانی هم که فراوان. سیل و طوفان و سونامی داریم. نشد دنباله دار و انفجار خورشید. نشد سرمایش و گرمایش جهانی . نشد جنگ های جهانی. نشد انقلاب ها و شورش ها. نشد . ماشالا هزار و یک راه هست برای رسیدن به آخر الزمان.
ملزوماتش فقط افرادی هست که بدون سند و مدرک و استدلال هر حرفی رو باور میکنن.
تا باور کننده هست ، دروغگو ها مشغول هستند.
-----------------------
*
هزاره اول مسیح که قرار بود مسیح ظهور کنه و اخر الزمان اتفاق بیوفته.
بازگشت دنباله دار هالی ( و اون خود کشی های معروفش از ترس دیدن فجایع پایان جهان )
سال 2000 ( بدون نیاز به توضیح . کاملا تکیه کرده بر علاقمندی بشر به تشابهات و تکرر های عددی
همخطی سیارات دهه قبل ( فکر میکنم سال 1998 بود) که قرار بود گرانش مجموع سیارات هم خط شده زمین رو از مدار خارج کنه و متلاشی کنه .
...
...
...
همین کشیش معروف با آخرالزمان دو مرحله ای : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2012 اومد کسی هم نمرد.پست میدیم میگن حواشی میگم.بعد پاکش میکنن.خوشحالم پاکش کردین.اگه حواشی گفتم موضوع مربوط بود به همین مسئله هرچند من وسط حرف پریدم.با دلیل کامل هم نمی یارین.فقط میگن پست حذف شد.حالا که این پست برسه یه چیزی هم میگن.ما کوچیک این خونواده ایم ولی دوس نداریم پدرامون اینطور باشن.ممنون از همگی
سلام
در صورت تکرار الفاظی که شایسته هیچ یک از عزیزان نیست، مجبور به صدور اخطار خواهیم شد.
بحث در هر مبحثی زمانی مفید خواهد بود و درست به جلو خواهد رفت که حرمت افراد، بوسیله طرف مقابل در ادبیاتش حفظ بشه.
ای بابا...دانلودش کردم چند ماهه خواستم ببینم وقت نشد...الانم دسترسی ندارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یه تیکش و دیدم که اریک فون دنیکن هم حرف میزد توش...با اینکه این شخص تحقیقات زیادی انجام داده در مورد تمدن مایاها و آزتک ها ولی خب بیشتر شبیه داستان نویس تین ایجر هاست تا باستان شناس.....
چرا فقط در پیشگویی و طالع بینی؟!نقل قول:
یعنی شما میگید هیچ پیشرفت علمی نداشتند تمدن های کهن؟
مایا رو ولش هر تمدنی...
تمدن چین رو چی میگی؟
تمدن مصر چی؟ اهرام ثلاثه؟
فنیقی ها؟
چرا نمیتونیم ترکیبات رنگ آبی نیلی مایایی رو با علم پیشرفته شیمی مون کشف کنیم؟ چرا نمیتونیم مشابهش رو بزنیم؟
چرا تقویم تزولکین اینقدر دقیق ه؟
حتی شمسی جلالی هم مثل اون دقیق نیست؟
اینهمه پیشرفت توی نجوم و گاه شماری ها کردیم چرا در طی این سالهای دراز تقویم ها مون اینقدر تحول یافتند؟ عبری و عربی و فرانسه ای و...همشون با ایرادات اساسی
چرا یه تمدنی چند هزار سال پیش یه همچین تقویمی ساخته؟ چطوری ساخته اگه پیشرفته نیست؟
چرا فقط از سرخپوست ها این یادمون مونده که کوکا رو میریختن توی برک بامبو و دود میکردند؟
شما فکر میکنی ماحصل تمام یافته های تمدنهای گذشته از کتابهای سطح دبیرستان بیشتر بوده؟نقل قول:
چرا فقط در پیشگویی و طالع بینی؟!
یعنی شما میگید هیچ پیشرفت علمی نداشتند تمدن های کهن؟
مایا رو ولش هر تمدنی...
تمدن چین رو چی میگی؟
تمدن مصر چی؟ اهرام ثلاثه؟
فنیقی ها؟
چرا نمیتونیم ترکیبات رنگ آبی نیلی مایایی رو با علم پیشرفته شیمی مون کشف کنیم؟ چرا نمیتونیم مشابهش رو بزنیم؟
چرا تقویم تزولکین اینقدر دقیق ه؟
حتی شمسی جلالی هم مثل اون دقیق نیست؟
اینهمه پیشرفت توی نجوم و گاه شماری ها کردیم چرا در طی این سالهای دراز تقویم ها مون اینقدر تحول یافتند؟ عبری و عربی و فرانسه ای و...همشون با ایرادات اساسی
چرا یه تمدنی چند هزار سال پیش یه همچین تقویمی ساخته؟ چطوری ساخته اگه پیشرفته نیست؟
چرا فقط از سرخپوست ها این یادمون مونده که کوکا رو میریختن توی برک بامبو و دود میکردند؟
البته فکر میکنم دبیرستان خیلی زیاده، چون اکثر مباحث دبیرستان مربوط به 300 سال گذشته است.
در مورد آخر الزمان هم انگیزه ی ایجاد این مباحث یه سری ریشه های مذهبی ( و گاه شیادی) داره
تازه ترین شماره دوهفته نامه دانستنیها از سوی گروه مجلات همشهری با پرونده ویژهای درباره عقاید خرافی در سال 2012 منتشر شده است.
این پرونده با گزارشی درباره تقویم باستانی قوم مایا در آمریکای لاتین و پیشگوییهای موجود در آن آغاز میشود و در ادامه در گزارشی علمی به بررسی امکان به پایان رسیدن حیات در سال 2012 میپردازد.
«تغییر در آگاهی بشر» نیز عنوان مقالهای دیگر در این دو هفتهنامه علمی است که در آن موضوع آغاز دورهای جدید در زندگی بشری از سال 2012 مورد توجه قرار گرفته و به دنبال آن معرفی شاخصترین پیشگوییهای تاریخی درباره پایان جهان نیز درج شده است.
ادامه مطلب:
نقل قول:
چگونه با خون آشام مقابله کنیم ؟:18:
داداش من cheat code خون و اکسیژن بی نهایت رو دارم میدم بهت D: نگران نباش.نقل قول:
جدا از شوخی- درسته بعضی از پیشگویی ها درست هستند ولی پایان دنیارو هیچ بشری نمیتونه پیش بینی کنه.
اونایی که به حرفای دین و... اعتقاد ندارند برن دنبال همین عقاید...
خیلی ادم باید تهی مغز باشه که فرستاده خداوند رو با ادمهای معمولی مقایسه کنه.حرف اونا علم اونا از طرف خدا بود ولی پیشگو ها چی?
حرف کسی که از طرف خداست نیاز به مدرک و دلیل و منطق نداره چون اونا خودشون مدرک و دلیل هستند.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
من خودم به پیش گویی اعتقاد ندارمنقل قول:
جدا از شوخی- درسته بعضی از پیشگویی ها درست هستند ولی پایان دنیارو هیچ بشری نمیتونه پیش بینی کنه.
اونایی که به حرفای دین و... اعتقاد ندارند برن دنبال همین عقاید...
خیلی ادم باید تهی مغز باشه که فرستاده خداوند رو با ادمهای معمولی مقایسه کنه.حرف اونا علم اونا از طرف خدا بود ولی پیشگو ها چی?
حرف کسی که از طرف خداست نیاز به مدرک و دلیل و منطق نداره چون اونا خودشون مدرک و دلیل هستند.
ولی این که این موارد رو به دین ربط بدین یک مسئله خیلی بی ربطه.
توی کتاب های دینی خیلی صحبت ها شده که اگه بخوایم از جنبه علمی به اونا نگاه کنیم هیچ ارزشی ندارن
حتی بعضی صحبت های این کتاب ها از نظر اخلاقی هم کاملا خالی از ارزش هستن
پس لطف کنین وقتی در مورد چیزی اطلاع ندارین بیخودی نظر ندین
اگه قرار باشه به این فکر کنیم که تا چند ماه دیگه زندگی تموم میشه ، اونوقت برای زندگی هیچ تلاشی نمیکنیم .
همون بهتر که ندونیم کی قراره این دنیا تموم بشه .
به نظر من وضع دنیا بدتر میشه امسال(نه جغرافیایی و نجومی) ولی آخرالزمان و اتمام دنیا و سیل و چیزی نیست.اومدم رای هم بدم اشتباهی بله رو زدم : دی
یکی از بله کم کنید بدید به خیر : دی
آقا جان اگه انسان بخواد به همه این پیش گویی ها بگه واقعیت دارن پس انسان تاحالا 1000 بار مرده و زنده شده دیگه :دی
اینا فقط پیشگویی هستن یعنی یه نوع نظر بزرگ! که دانشمندان این نوع فرضیه هارو کشف میکنن!
اگه 2012 پایان دنیا بود تا الان لااقل یک آثاری از قیامت دیده می شد دیگه!
ولی شتر در خواب بیند پنبه دانه! با این پیشگویی هاشون ... غیر ممکنه که واقعیت داشته باشه!
من که خودم دیگه مخالفشونم چون بی خود وقت ملت و میگیرن و دستپاچشون میکنن!
بابا یکی به این پیشگو ها بگه ملت بیکار نیستن بشینن شاهد چرندیات دروغ باشن!:3:
بعضی از صحبت ها رو خوندم و چند تا نکته بگم:
اول اینکه مایا ها توسط اسپانیایی ها نابود نشدن . وقتی اسپانیایی ها حمله کردن مایا ها نابود شده بودن و نتونسته بودن که تقویم شون رو تکمیل کنن. اما اسپانیایی بعضی از آثار و اسناد مایا رو از بین بردن.
بعضی ها می گن گذشته ها علم چندانی داشتن ، سر همون چند تا معماری که از دوران قدیم باقی مونده معمارها و دانشمندهای امروزی با اینهمه تکنولوژِی هنوز انگشت به دهن موندن و خیلی چیزها رو در موردشون نمی تونن توضیح بدن.
این مسایل رو هم چندان با دین و مذهب قاطی نکنین. اگه با علم ادیان پیش می رفتیم هنوز فکر میکردیم که ما مرکز جهانیم!
من خودم به این پیشگویی ها باور ندارم اما خیلی برنامه های مستند و مناظره های عالی سر این موضوع شده . بهتره کمی از اون بحث های جدی رو هم تو این تاپیک کرد و شوخی نگرفت همه چیز رو .
"بررسی کردن پیشگویی از نظر علمی" ؟؟!
این جمله کلا پارادوکسه...
پیشگویی از نظر علم امکان پذیر نیست
اونوقت چیزی که علم میگه امکان پذیر نیست رو بیایم با خود علم بررسی کنیم؟!:31:
با وجود نظریه هایی مثل "اصل عدم قطعیت"،"آشوب" و ...
پیشگویی کردن امر غیر علمی و غیر ممکنیه...
البته "پیش بینی" درست و امکان پذیره... ولی درصد خطا داره و با "پیشگویی" زمین تا آسمون فرق داره...
---------- Post added at 06:44 PM ---------- Previous post was at 06:42 PM ----------
بله درسته... با این بحران اقتصادی پیش رو مطمئنا اوضاع بدتری رو تجربه خواهیم کرد...نقل قول:
به نظر من وضع دنیا بدتر میشه امسال...
شما مثلا میتونین اهرام پر رمز و راز مصر رو در نظر بگیرین، یا دیوار چین رو، کارهای عظیم و بزرگی بودند ولی علمشون بسیار بسیار ناچیز بوده...نقل قول:
حتی اگه صد و پنجاه سال اخیر رو هم در نظر بگیریم باز علم در اون دوره در حد همون علوم دبیرستانی فعلی (با کمی اغماض) هست.
پس به دو نکته توجه کنین:
1. منظور از علم بیشتر علم در معنای مدرنش هست:
2. بیشتر مطالبی که شما به عنوان علم در نظر گرفتین نه تماما ولی اغلب جزء باورهای کاهنی و رمالی و پیشگوئی هستند...بله کسائی مثل دانشمندان یونان باستان، منجمین و ریاضیدانان و پزشکان هند و ایران و ... مطالب علمی داشتند ولی میزان مثلا کارهای رازی تازه ابتدای علم شیمی هست، اونم بخش مهمی از مکتوباتش کیمیاگری بوده تا علم، برای دهه ها و شاید صدها سال عملا علم شیمی محدود به همین کارهای رازی باقی موند، بعد رنسانس بود که کم کم علم شکل گرفت[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Science (from [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] scientia, meaning "knowledge") is a systematic enterprise that builds and organizes [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] in the form of testable [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] and [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] about the [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا مثلا کارهای خوارزمی رو توی ریاضیات (جبر) در نظر بگیرین...خوب مطمئنا علمه و چقدر از دانش ریاضی بود؟ جالبتر اینکه همین علم که توسط بزرگی مثل خوارزمی توسعه داده شده، تا صدها سال پیشرفتی نمیکنه!!
ریشه ی این بحثها همون دین هست، دوست ندارین دلیل نمیشه بهش اشاره نکنیم...نقل قول:
این مسایل رو هم چندان با دین و مذهب قاطی نکنین. اگه با علم ادیان پیش می رفتیم هنوز فکر میکردیم که ما مرکز جهانیم!
من خودم به این پیشگویی ها باور ندارم اما خیلی برنامه های مستند و مناظره های عالی سر این موضوع شده . بهتره کمی از اون بحث های جدی رو هم تو این تاپیک کرد و شوخی نگرفت همه چیز رو .
فکر میکنین که نظریه پردازان آخرالزمانی و پایان جهانی بستر فکریشون کجاست؟ درد علم دارن؟ یا درد انسان؟
پ.ن: برای تاریخ علم هم اینجا جای خوبیه (متن فارسی پیدا نکردم)
دوستان بزارین چون این مسئله علمی هست ، علمی پاسخ داده بشه :46:
متاسفانه در موقعیتی نیستم که نحوه کارکرد تقویم چرخشی مایایی رو توضیح بدم.نقل قول:
اون موقع متوجه میشدید که تمام علم گاه شماری مون حداقل از گاه شماری مایایی بسیار کمتره.
دبیرستان و دانشگاههامون که جای خود دارد.
به سنگینی بلوکهای اهرام ثلاثه و جرثقیلی که بایستی اونا رو از زمین بلند میکرد هم فکر کنید.
ناسا: ۲۰۱۲ آخرالزمان نیست!
گروه جهان- سازمان ملی هوانوردی و فضایی آمریکا (ناسا) بر روی وبسایت خود توضیح داده است که چرا سال 2012 آخر دنیا نیست.
به گزارش قانون به نقل از گلوبالپست، در تقویم باستانی مایاها آمده است که 21 دسامبر 2012 میلادی روز آخرزمان استو مقامهای ناسا تلاش دارند تا ادعاهای شبه دانشمندانی که اعلام کردند زمین در آن روز نابود میشود را خاموش کنند.
دانشمندان ناسا بر روی وبسایت خود نوشتهاند: "سال 2012 میلادی هیچ اتفاق بدی به وقوع نمیپیوندند و سیاره ما برای چهار میلیارد سال دیگر به حیات خود ادامه خواهد داد."
در ادامه این یادداشت آمده است: "هیچ یک از دانشمندان معتبر در سراسر جهان درباره تهدیدی در سال 2012 میلادی اظهارنظر نکردهاند."
بنا بر این گزارش، تئوریهای زیادی درباره چگونگی ویرانی زمین در سال 2012 میلادی عنوان شده است. به عنوان مثال، یکی از این تئوریها احتمال برخورد شهاب سنگ با زمین است.
این که خود ناسا همچین چیزی گفته کاملآ درسته و حدود یه سال پیش که ناسا این مطلب رو توی سایتش گذاشته بود من و بعضی از دوستان هم ترجمش رو گزاشتیم.نقل قول:
و لینک مستقیم به اصل مطلب به وبگاه ناسا هم اشاره کرده بودم.
فقط من به یک چیزی معتقدم
اگه خطر واقعی زمین و زندگی روی اون رو تهدید کنه، و مجامع علمی مثل ناسا واقعآ بدونند زمان دقیقش رو، هرگز خبرش تا آخرین ساعات وقوع حادثه به بیرون درز نخواهد کرد.
و این رفتار کاملآ منطقی ه.....
البته من شخصا دوست داشتم که سال 2012 پایان دنیا بود ولی حیف که نیست !
دقیقا!!! همینطوره!!!!نقل قول:
خوب واسه همین نحوه ی نگاه هست که بعضی به این نتیجه میرسن که فضائی ها در انتقال فن و دانش به مصریان باستان و مایاها دخیل بودن...نقل قول:
اشکال به همین نگاه غلط برمیگرده
اگه میخواین دلیل غلط بودنش رو بدونین به بخش تاریخ توی این رفرنس مراجعه کنین:
همینطور منابعش که معتبرن
2012 و 2015 و 2020 و ... هم رد میشه و بشر به حیات خودش ادامه میده....پیش بینی مبتنی بر علم وجود داره ولی پیش گوئی چیز چرتی هست و اغلب به شیادی و دروغ و توهم ختم میشه
دوستان عزیز تمام این حرفها بخاطر پیشگوییهای نوسترآداموسه ولی اولا به نظر من سخنان نوسترآداموس بیشتر از پیشگویی بیشتر رویا و خیالبافیهای یک مرد آرمان گرا یا یک ذهن بیماره و این که میگن جنگ جهانی یا 11 سپتامبر رو پیشگویی کرده اینها هیچکدوم درست نیست رباعیهای نوسترآداموس بیشتر مانند شعرهای حافظه که هر کس با توجه به منویات خودش یه برداشتی ازش داره یکی از یه شعرش برداشت 11 سپتامبر میکنه یکی دیگه جنگ جهانی و اینها هیچکدم سندیت نداره اولا نوسترآداموس چندین جا در اشعارش به صراحت عنوان کرده که ایرانیها اروپا رو تسخیر میکنن پس اگر این درست باشه تا زمانی که اتفاق نیفته دنیا به اتمام نمیرسه و اگر این درست نباشه پس پیشگویی پایان جهان در سال 2012 هم درست نیست و از این پارادوکسها زیاد میشه پیدا کرد در مورد تقویم مایاها هم که میگن در سال 2012 به پایان میرسه خوب هر تقویمی یه پایانی داره و نمیشه تا بینهایت ادامه داشته باشه و دلیل اتمام تقویم مایاها هم انقراض سلسله و تمدنشون بوده که نتونستن ادامه تقویم رو بنویسن و در مورد هم مرکزی زمین با کهکشان راه شیری این مورد در طول مدت عمر زمین بارها اتفاق افتاده و اگر قرار بود به این دلیل زمین نابود بشه سالها قبل این اتفاق میفتاد پس بهتره به این قضیه حتی فکر هم نکنیم و در پایان من حاضرم با تمام کسانی که به پایان دنیا ر سال 2012 معتقد هستند شرط ببندم که همه ما مگر کسانی که عمرشون به دنیا نباشه صبح روز 22 سپتامبر 2012 رو خواهیم دید شک نکنید
یه چیزی بگم؟اصلا به اینا فکر نکنید وگرنه توهمی میشین و هی عذاب میکشین.مثل این میمونه که شب فیلم ترسناک دیدین بعد که میخایین بخابین هی اون فیلم تو ذهنتون میاد.زمین یه عمری داره ما هم بی خبر.کی تموم میشه نمیدونیم.شب خوش.
ما كه از اين مورد دفاع نكرديم و همچين ادعايي هم نشدنقل قول:
حرف من روي مجهولات علم گذشتگان بود كه الان بي جواب ه واسمون،
هر كي ادعاي كشف جواب اين مجهولات (انتقال علم از فضايي ها و...) داشت اثباتش پاي خودش
سه تا سازه دست بشر که بیشترین سنگ توشون بکار رفته به ترتیب
1-دیوار چین
2-اهرام ثلاثه
و ساختمان وزرات دفاع امریکاست
ولی همیشه این سوال توی ذهن بوده چرا ریز ترین کارهای مصریان باستان مثل مواد بکار رفته برای مومیایی کردن اجساد و..... توی تاریخ ثبت شده اما از ساخت اهرام مصر هیچ حرفی به میون نیومده!
به هر حال با کمی دقت و نیم نگاهی به ساخت هیکل سلیمان میشه یه حدس هایی زد
================================================== =====================
به هر حال همون طور که قبلا گفتم
2012 پایان زندگی نیست اما حتما اتفاقاتی به فاصله نزدیکی بعد از اون سال میفته- منظورم حمله مجودات فضایی یا بالایای طبیعی و.... نیست .بیخود هم فکرتون رو با اینجور چیزها مشغول نکنید!
درست مثل سال 2000 که میگفتن پایان دنیاست اما دنیا تموم نشد بلکه وارد مرحله جدیدی از تاریخ شدیم!
سال 2001 چه اتفاقاتی افتاد؟؟
2003 چی؟
و همینطور 2006؟؟
پس راحت بخوابید ولی حواستون جمع باشه!
چند ماه پیش بود که یه عکس با یه توضیحی رو تو ویکی دیدم که در مورد برخورد یه شهاب سنگ به زمین تو سال 2023 ( یا یه زمانی همین حدودا ) بود!
البته زیاد نمیشه به حرفای ویکی اعتبار کرد ! ولی بلکل بحث سال 2000 رو خودم می دیدم که چطور مردم به جنب و جوش افتادن!
فکر کنم داستان سال 2000 خیلی سنگین تر از این 2012 بود.
من یه زمانی خیلی دنبال این داستان 2012 رو گرفتم. که آخرین خبری که شنیدم داستان یه ستاره در حال نابودی بود که گفته بود که اگه اشعه گاماش عمود بر زمین باشه موقع نابودی شاید یکی دو میلیارد سال دیگه زمین نابود بشه!
تازه اونم نه که زمین بترکه. به تدریج حیات از بین میره...!
البته من زیاد اطلاعات در این زمینه ندارم. بیشتر بحث های دوستان رو میخونم و :46:
اینو بدونید از عمر کره ی زمین بیلیون ها سال مونده تا از بین بره.نمیشه گفت که در اینده چی میشه.به نظر من دوره ی زندگی توی زمین به کرات دیگه ادامه پیدا میکنه.یعنی مردم از کره زمین به کره ی دیگه میرن و به کره ی زمین مثل همین ماهی که شبا تو اسمون میبینیم(به نظر من شکل ماه شبیه اون عکس معروف حضرت مریم هستش).هنوز خیلی چیزا هست که کشف بشه ولی به نظر من زمانی قیامتی به پا میشه که انسان بتونه مثل خدا بشه و بتونه یه کار بیشتر از خدا انجام بده.این نظر من.عقل ناقص ما به هیچ وجه امکان پاسخگویی به این سوالات رو نداره پس بهتره خودتونو به فشار نندازین و یکم بزارید مغز به ارامش برسه.این نظر منه و نظر دیگرون محترمه.ممنون
در خوشبینانه ترین حالت هم نمیشه همچین طول عمری رو برای خورشید در نظر گرفتنقل قول:
اینو بدونید از عمر کره ی زمین بیلیون ها سال مونده تا از بین بره.
دوست عزیز خورشید تقریبا 5 میلیارد سال دیگه عمر میکنه
اینقدر راحت میگین زندگی در کرات دیگه دنبال میشه که انگار قراره بریم 200 300 کیلومتر طی کنیم و بریم به یک شهر دیگه!نقل قول:
به نظر من دوره ی زندگی توی زمین به کرات دیگه ادامه پیدا میکنه.یعنی مردم از کره زمین به کره ی دیگه میرن و به کره ی زمین مثل همین ماهی که شبا تو اسمون میبینیم(به نظر من شکل ماه شبیه اون عکس معروف حضرت مریم هستش).
این سفر به کرات دیگر به همین راحتی هم نیست...بستگی داره روند پیشرفت علم تا اون زمان چطور پیش بره
در ضمن شما فاصله زمانی و مکانی کرات رو اصلا در نظر نگرفتین ...اول باید سیاره ای کاملا قابل سکونت از هر لحاظ برای انسان یا موجودات زنده زمین پیدا بشه که بشه به اون سیاره نقل مکان کرد.
در ضمن هنوز همچین سیاره ای پیدا نشده و اگر هم چیزی پیدا شده در حد حدس و گمان هست و 100% نیست...این جستجو هم که همچنان ادامه داره و ممکنه چندین سال طول بشکه...
10 سال - 20 سال شاید 100 یا هزار یا میلیون ها سال زمان ببره.
چون که قرار نیست از بین چند تا سیاره دم دست یکی رو به دلخواه انتخاب کنیم...بحث 200 یا 300 میلیارد کهکشانه که تخمین سیاره های موجود رو هم غیر ممکن میکنه.با توجه به این که همچنان کهکشان های جدید در حال پیدایشه پس انتخب گزینه مناسب این وسط خیلی سخت میشه.
یک چیزی در حد غیرممکن...البته منظور این نیست که سیاره ای با شرایط زمین پیدا نمیشه ولی با توجه به این روند فعلی به نظر من غیرممکن میاد.
در مورد ماه هم به نکته عجیبی اشاره کردین ! اولین بار بود که همچین چیزی میشنیدم...البته یک نسخه ایرانی از این تصاویر رو داشتیم که صورت فلانی توی ماه دیده میشد .
به هر حال از این جور دیده های عجیب و غریب زیاد داشتیم که هر کسی یا درست تر بعضی افراد با دیدن ماه یک نوع توهم خاص به اونا دست میداد و انواع و اقسام چهره ها رو در ماه می دیدن.
نکته مهم این صحبت اینجاست که علم هیچ ارزشی برای این صحبت ها قائل نیست.