چون بتمنه دیگه ...نقل قول:
فک کنم منظورش اینه که : داستانش خطی نیست !نقل قول:
یعنی چی هیچی نیست؟آخرین ماموریتت چی بود؟تو مپ که میری میگه چیو انجام بده؟
Printable View
چون بتمنه دیگه ...نقل قول:
فک کنم منظورش اینه که : داستانش خطی نیست !نقل قول:
یعنی چی هیچی نیست؟آخرین ماموریتت چی بود؟تو مپ که میری میگه چیو انجام بده؟
من با کت من رفتم ...نقل قول:
بعد اون زن درخته اسیرش کرد ...
ائومد برای بتمن ...
رفتم پیش همون مرد که مخزنها رو میخواد و دیگه هیچی ...
الان رو نقشه فقط محل مخزنها هست ...
یه سوال.
ماموریتای اصلی رو روی نقشه نشون نمیده ؟ :18:
مثلا الان ماموریت اصلی اینه که سیگنال رادیویی رو بگیر تا جوکر رو پیدا کنی ولی اصلا تو نقشه جایی رو نزده !
یعنی باید کل شهر رو گشت ؟ :18:
سلام
دوستان من همین اول کار گیر کردم ! اونجا که میرم و کت وومن ! رو نجات میدم بعد از اینکه همه رفتن و من و اون یارو تنها موندیم چیکار باید بکنم ؟! یه چیزی میگه که متاسفانه دیکشنری ما جواب نداد !!! ممنون میشم راهنمایی کنید ...
احتمالا یه گلوله به سمتتون شلیک شده اونم هم از طرف جوکر!
شما باید X رو بزنید تا به حالت Detect بره و گلوله رو روی زمین پیدا کنید، بعد توی همون حالت باید به سمت پنجره ها بچرخید تا سمت و سوی شلیک گلوله رو مشخص کنه و بعد ...
مهمترین ویژگی بتمن که باعث این همه محبوبیتش هم شده هم در فیلم و هم در کارتون و هم در بازی همین فساد ناپذیر بودنش استنقل قول:
بتمن با اینکه یک انسان معمولی است که نه مثل اسپایدرمن یا سوپرمن قدرت جادویی داشته باشه ولی نمیگذاره خشم یا نفرت یا حتی غرورش باعث بشه که از عدالت دوری کنه
محوریت تمام داستان های بتمن هم همینه مثلا اگه فیلم شوالیه تاریکی را دیده باشید زمانی که با موتور بسمت جوکر میاد و میتونه بهش بزنه ولی مسیرش را منحرف میکنه تا بهش نخوره
یا در کارتونش زمانی که رابین ازش میخواد نه بخاطر اونکه جوکر میخواست بکشدش بلکه بخاطر اینکه انسان های زیادی را کشته بتمن جوکر را بکشه باز هم اجتناب میکنه
لطفا یکی جواب منو بده ... :41:نقل قول:
بله، بعضی Mission ها این طوری هستند و باید مسیر یابی کنی :دینقل قول:
یعنی چی مسیر یابی کنی ؟ :41:نقل قول:
یعنی خودمون باید کل شهر رو بچرخیم ؟ نه ردی نه نشونی خب چه جوری بفهمیم ماموریتمون کجاس و باید چی کار کنیم. :41:
حتی از طریق detective mode هم نمیشه یه چیزایی فهمید ؟
یعنی چی آخه ؟ :18:
من اون جایم که مستر فریز رو باید کشت - موندم چیکار کنم - چون یه اسلحه یخی داره و نمی شه کاری کرد - حالا چیکار کنم؟؟
منم قبل تر از شما گیر کردم!
اونجایی که راشال گول میخواد دخترش رو بکشه!
بتمن مثل بز واستاده نگا میکنه!!! هر چی ماوس و کیبورد رو میزنم چیزی عمل نمیکنه، آیا باگ داره یا اینکه باید صبر کنم؟
سلام ...
این سوال ریدل چیه ؟؟
باید چکار کنم ؟؟
راهنمای بازی:نقل قول:
کد:http://guides.gamepressure.com/batmanarkhamcity/
tab و بزن راهنماییت میکنهنقل قول:
---------- Post added at 10:23 PM ---------- Previous post was at 10:20 PM ----------
خب اونجا باید بترنجو پرت کنی سمتش.ولی قبلش باید کلیکو نگه داری تا زووم کنه رو مخ طرف بعد ولش کنینقل قول:
به عبارتی اون بترنج کنترلی رو انتخاب کن و بعدش زووم کن و خلاص
راهنمای بازی:نقل قول:
سوالشو حالا بگو.کد:http://guides.gamepressure.com/batmanarkhamcity/
عزیز شما بگو آخرین اتفاقی که واست افتاد چی بود؟نقل قول:
مگه میشه که هیچ ماموریتی تو نقشه نباشه...
حداکثر اگه قرار باشه جای فریز رو پیدا کنی یا جای جوکر که کادری سمت راست صفحه نشون داده میشه که فاصله شما رو با هدف نشون میده... که مثل فلز یاب میمونه شما به هر سمتی که حرکت کنید یه عکس العمل ازش میبینید که متوجه میشید از هدف دور شدید یا به هدف نزدیک...
---------- Post added at 10:44 PM ---------- Previous post was at 10:42 PM ----------
آقا این کارو نکن هر کس مشکلی یا معمایی داشته باشه فوقش بپرسه نه این که شما بازی رو بزاری جلوش که تمام لذت بازی از بین بره که!!!:41:نقل قول:
بازی اگه شوتر بود یا سبک دیگه ای ایرادی نداشت ولی این بازی تقریبا یک بازی فکری هستش که یک عالمه معما واستون گذاشته که شما از عقلتون کار بکشید...:31:
آقا دست شما مرسی:11: اما من مشکلم اینه که هیچ دکمه ای کار نمیکنه!!!نقل قول:
خب اونجا باید بترنجو پرت کنی سمتش.ولی قبلش باید کلیکو نگه داری تا زووم کنه رو مخ طرف بعد ولش کنی
به عبارتی اون بترنج کنترلی رو انتخاب کن و بعدش زووم کن و خلاص
حتی بعد از اینکه از بازی اومدم بیرون و دوباره این مراحل رو انجام دادم و رسیدم به آزاد کردن گروگان، باز هم نشد!
نمیدونم چه مرگشه!!! :41:
---------- Post added at 10:49 PM ---------- Previous post was at 10:46 PM ----------
نه داداش مشکل من کار نکشیدن از مخ نیست!نقل قول:
آقا این کارو نکن هر کس مشکلی یا معمایی داشته باشه فوقش بپرسه نه این که شما بازی رو بزاری جلوش که تمام لذت بازی از بین بره که!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی اگه شوتر بود یا سبک دیگه ای ایرادی نداشت ولی این بازی تقریبا یک بازی فکری هستش که یک عالمه معما واستون گذاشته که شما از عقلتون کار بکشید... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تا راه حلی براش پیدا نکنم نمیام سوالی مطرح کنم مگر اینکه واقعا راهی نباشه!!!
که الان هم همینطور شده، دکمه ها عمل نمیکنن! وگرنه به فکرم رسید که از گجت هام استفاده کنم اما غیرفعال هستن!
نمیدونم چیکار کنم
آقا بفرمایین اینم عکسش!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همینی که هست :31::31::31:نقل قول:
الان تو این دور زمونه مخ کار نمیکنه:31::31:
بیخیال چقدر مته به خشخاش میدی:31:زندگیتو کن:31::31::31:
دوست من کرک بازیو از این سایت بگیر ببین درست میشه یا نه:نقل قول:
gf.wiretarget.com
دادا کرک بتمن آرکهام سیتی توی این سایت نبود!نقل قول:
دوست من کرک بازیو از این سایت بگیر ببین درست میشه یا نهgf.wiretarget.com
دیوانه خانه ی آرکهام بود!
آخه کرکش که سالمه همه چیش خوب بود، نمیدونم چرا یهو اینجور شد!
دوستان برای اینکه می بینم خیلی ها تو این تیکه ای که Ra's Al ghul دختره رو گروگان میگیره گیر کردن راه حلش رو میگم.
اولا که این یه باگه به کرک هم ربط خاصی نداره.تو فروم های خارجی هم دیدم این باگ رو.خودم که بار دوم هم بازی رو تموم کردم این باگ رو بهش برخوردم.بار اول رد کرد راحت.
مشکل اینجاست که بتمن شمشیر رو نمیندازه.تو فروم های خارجی پیشنهاد دادن که تمامی تنظیمات گرافیک رو روی Low بزارید و Resolution رو هم تا اخرین حد پایین بیارید و دوباره اون تیکه رو برین.بتمن شمشیر رو میندازه.
این راه صد در صد نیست و برای بعضی ها کار نمیکنه.برای من کار کرد.شما هم امتحان کنید.
اگه درست نشد باید بازی رو از اول برین.:41:
What the ...????نقل قول:
آخه يعني چي؟؟؟!!!! اگه نشد بايس از اول بريم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!! اين باگ واسه چيه ؟ با آپديت گرافيك حل ميشه؟ يا نه كلا واسه خود بازيه؟
آقا من بااين راه حل پايين اوردن تنظيمات اون مرحله Ra's Al Gul رو رد كردم. دست اون عزيزي كه راهنمايي كرده بود هم درد نكنه. ممنون.نقل قول:
داداشم واقعا آقایی، دمت گرم، خیـــــــــــــــــــــــ ــــــــلی ممنون :40::40::40:نقل قول:
حال کردم اساسی :11::11::11:
عزیز اینجا بهت یک ability جدید میده که batrang رو میتونی هدف گیری و بعد با middle mouse اونرو نشونه بگیری و بعد از رها کردن middle mouse بیای batrang رو پرتاب کنی تا خود به خود به طرف هدف بره...نقل قول:
البته باگ هم تو این بازی زیاد هست که بعضی وقتها واسه یک سری objective ها جایی باید بری که وقتی رسیدی اونجا مثلا باید با شخصی برخورد داشته باشی که طرف وجود خارجی نداره...
که تنها راهش اینه که باید از بازی بیای بیرون و دوباره اجراش کنی...
نسخه قبلی هم همینطور بود...
با راهنمایی (پایین آوردن گرافیک تا جایی که میشه، تا بتمن شمشیر رو بندازه) دوست خوبمون اینجا رو رد کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
عزیز اینجا بهت یک ability جدید میده که batrang رو میتونی هدف گیری و بعد با middle mouse اونرو نشونه بگیری و بعد از رها کردن middle mouse بیای batrang رو پرتاب کنی تا خود به خود به طرف هدف بره...
نسخه ی قبلی که حالمو به هم زد، فکر کنید من از اول گیم تا 20% بازی رو چهار بار بازی کردم!!! به خاطر مشکل سیو و کرک بازی! که در نهایت هم گیم رو تا 53% پیش رفتم و بیخیال شدم...نقل قول:
البته باگ هم تو این بازی زیاد هست که بعضی وقتها واسه یک سری objective ها جایی باید بری که وقتی رسیدی اونجا مثلا باید با شخصی برخورد داشته باشی که طرف وجود خارجی نداره...نسخه قبلی هم همینطور بود...
امروز باید با Mr. Freez مبارزه کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعضی جاها اصلا اینم جواب نمیده! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
که تنها راهش اینه که باید از بازی بیای بیرون و دوباره اجراش کنی...
مشکلش معما داشتنش نیس.نقل قول:
بازی اگه شوتر بود یا سبک دیگه ای ایرادی نداشت ولی این بازی تقریبا یک بازی فکری هستش که یک عالمه معما واستون گذاشته که شما از عقلتون کار بکشید...
مشکلش اینه که گنگه و مشخص نمیکنه باید چه غلطی بکنی.
البته نظر من تا الان اینه.
شاید چون زیاد بازی نکردم به گیم پلی ش عادت ندارم :11:
داداشم من اکثر پست های اخیر شما رو که دیدم از این که نمیدونی باید چیکار کنی شکایت داشتی!نقل قول:
خب چاره داره عزیز...
شما باید به نقشه شهر توجه کنی، Tab رو بزن و محل هایی که با شکل سبز مشخص شده رو زیر نظر بگیر
چون باید بری سمت اونا و ماموریتت رو انجام بدی(مورد اول)
همچنین باید به مکالمه هایی که با Oracel داری هم توجه داشته باشی، کلا حواست به مکالمه ها باشه(مورد دوم)
از طرفی باید سمت راست Screen رو زیر نظر بگیری که مثلا فاصله ی بتمن تا محل مورد نظر رو مشخص میکنه یا اینکه دما رو نشون میده یا اینکه سیگنال رو و ...(مورد سوم)
همینطور میتونی از سایت هایی که آموزش قدم به قدم رو نشون میدن استفاده کنی مثل این سایت(مورد چهارم) :
موفق باشیکد:http://www.gamefront.com/batman-arkham-city-walkthrough/2/
:11:
درسته ولی دیگه شکایت ندارم یاد گرفتم باید چی کار کنم :40::10:نقل قول:
با راهنمایی شما و دوستان :20:
به اون چیزی که سمت راست میاد دقت نکرده بود :27:
خب 30 مین بیشتر بازی نکردم دیگه :31:
واقعا بازیش عالیه ... تا الان تو سال 2011 بازی به این خوش ساختی بازی نکرده بودم.
پر از نوآوری های جدید و جنبه ی سینمایی بودنشم که کاملا مشخصه :40:
:10:نقل قول:
اما بهرین بازی 2011 رو Skyrim نصیب خودش کرد :40::21:نقل قول:
واقعا بازیش عالیه ... تا الان تو سال 2011 بازی به این خوش ساختی بازی نکرده بودم.
بازی که وقتی رفتم بخرمش، طرف گفت : دومین نفری هستی که این بازی رو خواسته و چون طرفدارش کمه من هم دانلودش نکردم!!! :18:
گفتم : دمت گرم میرم خودم دانلودش میکنم و وقتی که بهترین بازی سال شد میام حالتو میپرسم! برو بذار دانلود شه که مشتریش زیاد میشه! :8:
هنوز اونو بازی نکردم :31:نقل قول:
من نمیدونم چرا همش فکر میکنم Arkham Asylum طولانی تر بود.
بازی خیلی زودتر از نسخه ی قبل تموم میشه.
تو ایران طرفدارای بازیای ب سبک Skyrimخیلی کمه ...دلایل مختلفی داره مثه ضعیف بودن زبان انگلیسیه ایرونیا و...نقل قول:
اما بتمن ...:46:
---------- Post added at 08:59 PM ---------- Previous post was at 08:56 PM ----------
اگه ساید میشنارو همزمان با داستان اصلی (ب موازات هم) برید ب این زودیا تموم نمیشه ...یکی از جنبه های مثبت بازی همین طولانی بودنشه ...نقل قول:
موفق باشید:40:
من بازی های open world یا به سبک RPG رو نمیشناختم، اما یکی از دوستام بهم بازی Fall Out 3 رو معرفی کرد، اولش خوشم نیومد، اما بعدش عاشقش شدم، این بازی منو به به RPG معرفی کرد!نقل قول:
تو ایران طرفدارای بازیای ب سبک Skyrimخیلی کمه ...دلایل مختلفی داره مثه ضعیف بودن زبان انگلیسیه ایرونیا و...
اما بتمن ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من بیشتر توی این بازی از توقف و موندن همه چیز توی دهه های 70 و 80 یا قبل تر خوشم اومد، نوع لباس ها، ماشین ها، موزیک هایی که از ایستگاه های رادیویی پخش میشد و ...
کلا این سبک بازی ها عالی هستن، من که دوستشون دارم، میتونی ساعت ها برای خودت راه بری و اطراف ببینی و کشف کنی و برای خودت Main quest و Optional quest انجام بدی :40::11::19: :31:
جای دقیقش رو منم یادم نیست ولی یه جا بود که دو تا جرثقیل بودن که یکیشون رو باید میفرستادی پایین یک ریدلر تروفی رو از اب بکشه بیرون.و یک قایق بزرگ(بیشتر شبیه کشتیه)همون پایین بود که نزدیک یک دیوار تخریب پذیره(راه ازاد کردن Nora Fries زن دکتر فریز هم از طریق همون دره)نقل قول:
چرا اینقد بازیش قشنگه :45:
:31: آره قشنگه :5:
برای نجات تالیا باید از اسنایپر ها گذشت...
چطور میشه این حروم لقمه ها رو نفله کرد؟!؟!
تا میای یکیشون رو بزنی همشون میزننت و یکم از جونت میمونه :41:
لطفا کمک
خب مسیر خطی نیست که میتونی از گوشه کنار های شهر نزدیک بشی و از پشت تک تکشون رو هلاک کنینقل قول:
فقط تنها راه چاره اینه که با صبر بری جلو عجله نباید بکنی...
با استفاده از سلاحی که ویکتور در اختیارت گذاشت می تونی اسلحه دو نفرشون رو ساقد کنی.
سلام آقا اونجا که اون یارو چاقوشو میزاره رو گرددن تالیا بعد بتمتن شمشیر دستشه ..اونجا چی کار باید کرد؟؟
من هر دکمه ای رو میزنم هیچ اتفاقی نمیفته ..اینور اونور هم نمیره..!
ره حلش اینه:11:نقل قول:
بالاخره پیداش کردم این Scarecrow Easter Egg رو و همه اطلاعات در موردش رو جمع کردم.
این اتاق مخفیش:(پر از سوسک و یه فضای ترسناک)
این ادم بیچاره که روش ازمایش کرده (و یه لحظه تکون میخوره)
و در اخر این فاکتور که نشون میده Scarecrow تعداد زیادی گاز وحشت خریداری کرده و داره گاز جدید میسازه:
در ضمن اگه از Cryptographic Sequencer در حین بازی استفاده کرده باشید یه سری اعداد رو می شنوید که داره مخابره میشه.رمزگشایی این اعداد پیغامی از Scarecrow هست:
"You will pay for what you have done to me."
"I will return Batman."
"Fear will tear Gotham City to shreds."
تو بهاش کاری که با من کردی میپردازی.
من برمیگردم بتمن.
وحشت،شهر گاتام رو تکه تکه خواهد کرد.