خب اونی که کشتین یه اعتراف هایی می کنه و کرکترتان با فهمیدنش عصبانی میشه.نقل قول:
Printable View
خب اونی که کشتین یه اعتراف هایی می کنه و کرکترتان با فهمیدنش عصبانی میشه.نقل قول:
سلام.
اين تالار دانلود بازي ها قابل دسترس نيست؟
چجوري ميشه واردش شد؟
بشون ميگه كه نبايد صداي اين كه قاتل كي بوده رو در بيارن چون قاتل از آشنا هاي يكي از مقامات رده بالا هستش.نقل قول:
البته بعدشم گفت اگه بخوایم به این فرد نزدیک شیم کلا دخلمونو میاره . پس بی خیال شید و برید خونتون . :19:نقل قول:
آقا یه سوال راجب این بازی
این موقع حرف زدن دیالوگای بازی صدا نداره؟آخه واسه من اولش اون دو تا پلیس ها حرف نمیزنن ولی زیر نویس میاد واسشون
مشکل از بازی منه یعنی؟
با عملیات راپل اومدن زدنش ... !نقل قول:
آقا یکی جواب مارو بده لطفا
آقا من دیروز رفتم بخرم واسه ایکس باکس میگه 3 تا DVD هست! یعنی چی؟؟ یعنی 3 تا DVD9 ؟؟ مگه چی چیه؟؟؟ یه 30 گیگی فکر کنم جا میگیره!! نه؟
کسی روی کنسول بازی میکنه؟؟؟
lما همه روی کنسول بازی میکنیم دیگه.نقل قول:
آره 3تاست،ادیسه گمشده 4تا بود!!نصب نکنی رو هارد بهتره میگن زیاد فریز میکنه از روی دیسک بهتر جواب میده،برای اتمام بازی هم دوبار بیشتر به جابجایی دیسکها احتیاج نداری.
رفقا این بازی کی برای pc میاد؟؟:13:
چه غلطی کردم این x360 و فروختما:9:
فکر کنم هنوز 3 4 ماه موندخ برای نسخه ی pc.نقل قول:
----------------------------------
ولی عجب بازی توپی بود.دیشب تمومش کردم.ساعت 10 شب شروع کردم و 6 تا پرونده مونده بود.تا 3.45 شب بازی کردم تموم شد .2 دقیقه بعد از اینکه تموم شد مامانم اومد برای سحری بیدارم کنه دید که بیدارم ترسید . ولی به دلایلی که نگم بهتره اخرش خوب تموم نشد چون اگه بگم همه میریزن سرم که چرا اخر بازی رو گفتی.
خدایا منو تا 3 ماه دیگه زنده نگه دار:31:
امیدوارم که 3 ماه دیگه به این آرزوت نخندی :31:نقل قول:
باسلام
اوو سه ماه دیگه کی زنده هست قراره 2ماه دیگه انونیماوس فیسبوک روهک کنه!
یه نقد خوب راجع به این بازی می خوام من ایکس باسشو دارم
چی فیس بوکو -- کنه؟؟؟؟؟؟
امروز تریلر بازی رو دیدیم کف کردم !!!!!!!!!!! ایشالا زودتر واسه pc بیاد .... واقعا باید از روی حرکات چهره تشخیص بدی که دروغ میگه یا نه؟؟؟
واقعا بازی جالب و جذابی هست مثل gta با حاله
امید وارم زودتر برای pc بیاد:40:
وقتی قرار بود برای کنسول بیاد ما هم همینقدر هیجان داشتیم,تا بازی نکردید نمیتونید نظر قطعی بدید.
من تا دیسک 2 بیشتر بازی نکردم گذاشتم کنار بعد دیدم خیلی ها دیسک یک رو هم تموم نکرده بیخیال بازی شدن.
اصلا بازی راک استاری نیست هیچ ربطی به GTA و OPEN World نداره.
واسه همین اینقدر زود برای pc میخوان ریلیز کنند چون انتظاراتشون رو روی کنسول برآورده نکرده.
در کل تجربه بازی اینه:
یه استدیو تازه کار که با اصول اولیه بازی سازی هم آشنا نبوده اومده با ابزار پیشرفته فنی و کپچر خواسته یه سنگ بزرگی رو بزنه.
(تنها خوبیش اینه که بواسطه بازی کردنش هم قدر GTA رو میدونید هم قدر بازی های ادونچر اشاره و کلیک PC رو! )
سلام
من با دوستان موافق نیستم. بازی جالبیه که ادم رو به چالش میکشونه. مثل بازی های کشکی جدید نیست که بکشی بری جلو. نیاز به تامل و فکر داره گیمر های صبور بیشتر از این بازی خوششون میاد.
البته مطمئنا همه طرفدار این نوع سبک نیستن.
من طرفدار بازی های فکری و ماجرایی مثل Syberia هستم.نقل قول:
بازیهای کشکی جدید : بازی های جدید اینجوری نیستند که فکر میکنید همشون بزن بکش برو جلو باشن مثلا ,the next big thing,Run Away بازی های فوق العاده ای هستند. (بهتره میگفتید در بازیهایی که خودتون بازی میکنید :دی)
تفکر و تامل : این بازی نیاز به هیچگونه فکر و تامل برای پیشروی نداره (کسایی رو میشناسم بدون دانستن زبان و با شانسی زدن دکمه ها این بازی به شدت فکری و تاملی رو تموم کردن!!!)
نیاز به صبور بودن: صبور بودن با بدساخت بودن متفاوته,واسه یه بازی مثل سری CIV گیمرها هفته ها و حتی ماه ها وقت میزارن.ولی اینکه صبر کنیم در محل مناسبی برای چک کردن آبجکت قرار بگیریم بعد صبر کنیم جناب کارآگاه آبجکت رو برداره بچرخونیم از زوایای مختلف بررسی کنه بعد صبر کنیم بگه:شی مهمی نیست! بعد دوباره دکمه رو بزنیم و صبر کنیم آبجکت رو بزاره سر جاش!!
(تمام اینکارها در یک بازی استاندارد ماجرایی با یه کلیک موس انجام میشه)
سبک : عمده مشکلش اینه که بازی بین چند سبک درگیره خواسته ژانر جدیدی معرفی کنه که نتونسته.
نه یه سندباکسه موفق نه یه ادونچر کامله نه یه تیراندازی لذت بخش.
هر چیزی که میخواسته باشه قبلا بهترش ارائه شده.
پ.ن:
بازی موشن کپچر فوق العاده ای داره!
-----------------------------
یعنی دیگه اینقدر بی بازی بودن تو تابستون فشار آورده اومدین دارین از LA.NOIRE هم ایراد میگیرین ؟!؟؟؟! :18:
سرگرمی دیگه ای ندارین ؟
والا بازی برای منم جالب بود به نظرم امتیازش هم توی سایتها حقش بود اما با بعضی نظر دوستمون هم موافقم
بازی تامل و تفکری نمیخواست..شما اگه این بازی به نظرتون خیلی فکریه و باید توش تامل کردم پس پرتال 2 رو بازی کنید چی میگید؟همه چی واضح و روشن بود فقط توی قسمت گاز من چون رنگ زمین قهوه ای بود و چیزیم که فلپس دنبالش بود قهوه ای خیلی باید میگشتی یه ذره مشکل بود. بقیه مرحله ها که خیلی راحت و رونده بود. من اینو جز ایراد نمیدونما چون در حدی نیستم بخوام نقد کنم:31:در کل گفتم
سبکش هم که اپن ورد بود دیگه اتفاقا 90 درصد مردم ایران طرفدار این سبکن.که تو نقشه یه چیزی مشخص باشه برن اونجا سر بزنن دوباره یه ماموریت دیگه باز شه سوار ماشین شن برن اونجا... در واقع رو خود بازی هم که کد تیر بی نهایت فعال بود:31:
در کل من خودم حال کردم باهاش... کلا خسته شدیم از بس تو بازیا خلافکار بودیم و هی پلیس میومد دنبالمون.اینبار ما پلیس و کاراگاه بودیم میرفتیم دنبال خلافکارا اینش هم خیلی جالب بود خودش تنوعی بود
من منتظر تلویزیون full HD هستم و بازی نمی کنم تو این تلویزیون های قدیمی هیچی معلوم نیست + اینکه چشم آدمو داغون میکنه.........و هنوز تجربه نداشتم ولی به نظر جالب میاد........
من یه سوال خیلی فکرمو مشغول کرده :31:
چجوری اسم بازی تلفظ میشه؟ ال ای نویر لا نویر نوآیر؟؟!!!
به چه زبونیه اسمش؟
نوآرِ لس آنجلسنقل قول:
تلفظش ( ال ای نویر ) هست
کد:http://uploadfa.com/fisygkqx21s8/translate_tts.MP3
با تمامی قسمت هایی که اشاره کردی کاملاً موافقم.به نظر من LA Noire یک عنوان overhype شده بود که مثلاً قرار بود انقلابی در نحوه ساخت بازی ها بپا کنه درحالیکه به عقیده من LA Noire عنوانی هست با تفکری متوسط و سطحی پشت اون که بر این باور بود گشتن تو یه جای دور افتاده و صحبت کردن با 4 نفر آدم و دقت کردن به حالت چهره اونها برای تشخیص دادن اینکه راست میگن یا دروغ کار خیلی جالبیه.برای من تنها case های جالب بازی،The Fallen Idol دایره Traffic و مجموعه کیس های مربوط به Black Dahlia دایره Homicide بودند و بقیه فاقد جذابیت لازم بودند.street crime ها هم چنگی به دل نمی زدند و هیچکدوم از 40 تا street crime بازی بیشتر از 5 دقیقه وقت نمی بردند.به عقیده من LA Noire به شدت از کمبود content رنج میبره و همین کافی هست که عنوان موفقی نباشه.ای کاش سازنده ها در مورد حلقه های فیلم مفقوده موجود در بازی فقط به اسمشون توجه نمیکردن و از فیلم هایی مثل Notorious , The Third Man , Maltese Falcon و Touch of Evil برای خلق جوی سیاه و پر از تردید در بازی الهام میگرفتن نه اینکه فقط اسم این فیلم ها رو تو بازی ذکر کنننقل قول:
چقد سریع نظرات از :
"بازی شاهکاره - بی نظیره - تکرار نشدنیه و ..."
به "
ارزش یه بار بازی رو داره - بدک نی - یه بار بریم ببینیم چیه ! و ..."
به "
بازی تموم نشده پاکیدم - ارزش تموم کردن نداره - با انجام این بازی میفهمین بازیهای دیگه چقدر خوبن ! - فقط گرافیک داره - بدی بچه 2 ساله هم میتونه بازی کنه ! بیخیالش شین ! و ... "
به "
اینم شد بازی آخه !!! - جمعش کنید بابا !!! - بازی همچین فاز نمیده ! بازی مرده ای هست !!!! ملت هم تو دنیا از یه چیزایی خوششون میادا !!!! بازی درست حسابی انجام ندان که به این میگن شاهکار !!! و ..." تبدیل میشه ! :31::31:
تاثیرات آب و هواست یا همزاد پنداری کاذب با kevin vanord ???!!!
بازی امتحان خودش رو از نظر کارشناسا و کاربرا توی سایت های گیم پس داده که اینقدر امتیازات بالا گرفته اینایی که شما میگید فقط میتونه سلیقه شخصیتون باشه که قابل احترامه:10:نقل قول:
.......نقل قول:
:5:نقل قول:
چیه چیزی شده؟:31:نقل قول:
راستش یه صفحه نوشتم که بچه ها با یه سری ترفندها گول نخورید یه چیزی رو خیلی بزرگ تر از اونی که هست نبینید،به ضعف ها آگاه باشید.
ولی دیدم تو جایی که...
ولی دیدم تو جایی که فیلم روز مردمش بوروس لیه!
ولی دیدم تو جایی که کانال روشنفکریش من و تو هستش!
ولی دیدم تو جایی که معرف موسقی متال میشه لینکین پارک!
ولی دیدم تو جایی که سوژه هزار بار جویده شده امریکایی قهرمان ناجی بشریتش (MW) آخر داستانه!
ولی دیدم تو جایی که 4 رو آی وی میخونن!!
ولی دیدم تو جایی که ویدئو گیم یعنی یه بچه مدرسه ای که بهش قول داده شده کامپیوتر براش میگرن به شرطی که باهاش کار علمی کنه!
بزاریم اونجا l.a noir هم سمبل اوج خلاقیت و نوآوری و تفکر باشه.جایی که کسی اسمی از گریم فندنگو و جزیره میمون نشنیده،اگه غیر این باشه باید تعجب کرد.
بزودی هم تاپیک پر میشه از سوالات تخصصی مثل: رو سیستم من میاد؟کارت گرافیک چی میخواد؟کرکش چرا کار نمیکنه؟
پ.ن:
این آخرین پست من تو این تاپیک بود،لطفا نقل قول نگیرید.
مراد ما نصیحت بود و گفتیم // حوالت با خدا کردیم و رفتیم
پ.ن2:
مخلص عزیز.منظورو خوب گرفتی اومدیا! :دینقل قول:
با من بودی آرش؟؟؟؟
درباره امتیازها خودت بهتر از من حتما میدونی برای اکثر سایتها یه سری پارامتر هست که در حد معمول هم رعایت بشه به امتیاز مناسب میرسه،یعنی یه میانگینه از چند تا فاکتور از پیش تایین شده(مثلا گرافیک تو همین بازی خیلی میارتش بالا)،یه سری سایت ها و مجلات دیگه هستند نه یه دید کلی در نظر میگیرن اگه دقت کرده باشی امتیازهاشون هم به بازی های معروف و پر سر و صدا اکثرا یا خیلی بالاست یا خیلی پایین.
راستی دوستمون sasanjfr یه مدت غایب بودن همیشه استفاده میکردیم از نوشته هاشون.
با من بودی آرش؟؟؟؟:31::31:..... .نقل قول:
+
به نظر خود من هم این بازی تنونست اونی بشه که باید میشد........ اکثر ماها قبل از انجام بازی می گفتیم عجب بازی هست شاهکار..خداس..چقدر طبیعی داره می خنده یارو و این حرفا...... .
ولی بعد از انجام بازی به این مطلب پی بردیم که بازی متاسفانه عمق نداره..... .بازی چند تا نواوری باارزش داره (مثه همین چهره کاراکترها.یا حل معمای پلیسی به این صورت و سرنخ و .....)در عوضش فاقد چند عنصر دیگس..... .
عناصری که لذت گیم پلی یا ارزش تکرار اون رو بالا ببرن نیس تو بازی.........اون مامورتهای کوتاهی هم که وسط هر ماموریت اصلی بود بیشتر شبیه جک بود به نظر من.......... .در نتیجه من تا اخر دیسک 2 بازی کردم فکر کنم.... .
+
در نهایت بازی ارزشش در حد همین امتیازایی هستش که گرفته و البته بازی خیلی خوبی هم هست ولی در حد همون میانگین امتیازش یعنی 88 تا 90 ایناس....... .
در حد readdead یا Gta که دوستان دارن باهاش مقایسه می کنن نیس و در مقابل اونا پایینتره...... .
.
.
..
پس یعنی میانگین 90 کمه ؟؟؟
اگه نیست پس این جور که دارید تو پست هاتون بازی رو میکوبید هر که بیاد تو تایپیک میگه اینم یه بازی مسخره دیگست که ارزش بازی کردن نداره و کلا بیخیال بازی میشه !!!
در حالی که 90 گرفتن از بین این همه نویسنده عجیب غریب کار الکی نیست . و میانگین 90 یعنی این بازی جزو بازیهای درجه 1 دنیا هستش که باید با بازیهای درجه 1 دیگه مقایسه بشه . و اتمسفر و خیلی چیزای دیگش باعث میشه که به راحتی بهش گفت شاهکار . حالا هر بازی یکی دو تا نقطه ضعف داره که در مقابل چیزای دیگش قابل چشم پوشیه ... ( مثلا همین سایلنت هیل - میشه آدم کل بازی رو بیخیال بشه فقط بگه کنترل هاش درجه 1 نیست پس ارزش نداره ؟؟؟)
درسته که احساس جالبی داره وقتی که با یه چیزی که همه قبول دارن مخالفت کنی چون احساس بزرگ بودن به آدم دست میده ! ولی انصاف هم باید داشته باشیم ...
دوست عزیز شما چرا اینقدر aggressive هستی؟؟:31:تهاجمی پست میدی؟؟نقل قول:
این ایرادهایی هم که ما گرفتیم نظر خودمونه و کسی میانگین امتیازا رو نقض نمی کنه......داریم نظر میدیم.......شما اگه بازی کردی بیا در مورد ایرادایی که ما گرفتیم نظر مقابل بده بحث کنیم ........نه اینکه با لفظ مسخره کنان جواب بدی.... .
+
ما که نگفتیم بازی خوبی نیس یا در حد 90 نیست ما گفتیم : در اون حدی که ازش انتظار می رفت نیست...همین....... .
بازی نسبت به امتیازش عالی هس ولی در حد شاهکار نیس.........شاهکار در این سبک یعنی read read که 95 داشت میانگینش..... .
.
.
.
.
منم موافقم کلا دیگه با زور هر چه تمام تر بازی رو تموم کردم یه جورایی خسته شده بودم و این که حوصله اینو نداشتم که سوال جواب کنم ...به خصوص وقتی تو پرونده اخری دو موضوع رو اشتب حل کرده بودم دیگه کلا بازی حس این که اون پرونده رو دوباره برم نداشت
رانندگی تو شهر فقط اولاش لذت داشت دیگه باقی من همش میدادم رفیقم رانندگی کنه
امتیازات هم که الان یه جوری شده امتیازات به اونی که باید زیاد داده بشه کم میدن به اونی که نمیگم باید لااقل در حد خود بازی باشه نمیدن و زیاد امتیاز میدن ....که البته در این میان نو اوری از ملاک های صالی به حساب میاد که ملاک برتری یک بازی در ایجاد و خلق جدیدترین تکلونوژی ها برای یک بازیباز رو داشته باشه و اون حس رو که برای اولین بار با موضوعی برخورد کنه رو ایجاد کنه که لذت بخش هستش
داداش حد رو از کجا تعیین میکنیم ماها؟از رو تریلر و توضیحاتی که قبل بازی داده میشه درسته؟حالا یه سوال.شما یه بازی رو نام ببر که در حد تریلر هایی که ازش قبلش دیدیم باشه.یعنی اونطوری که ازش انتظار میرفت کار کرده باشه.نقل قول:
یه خدای جنگ 3 واقعا تریلراش واقعی بود یه هوی رین.الان همین اساسینز جدیده که میخواد بیاد تریلرش رو من خودم با فیلم اشتباه گرفتم حالا بذار بیاد ببین اگه در اون حد بود من اسممو عوض میکنم:46:
پس 90 درصد بازی ها در اون حدی که ازشون انتظار میره نیستن قبول داری؟اینم جز اون 90 درصد بود:31::10:
به نظر من این بازی امتیازی که باید میگرفت 8.5 بود از مافیا سطحش یه مقدار کمتر بود.ولی خوب یه سری نو آوری هم داشت دیگه.همین که خلافکار نبودی یه بار تو بازیهای اینگونه خودش کلیه:31:بازجوییها کاراگاه بازیها ایناش خوب بود اما خوب آره اون قسمت بازجویی که اشتباه میزدی حرص در میاورد.من آخر سر رو کاغذ نوشتم هی خط میزدم:31:نقل قول:
اا مگه میشد بدی دوستت رانندگی کنه؟:18:
اینفموس 2 7.5 میگیره هوی راین 8.5 اون وقت این 9.5 ولی من اینجور بازیا رو دوست دارم.هی بشینی تو ماشین بری اونجایی که نقشه میگه:31: