بیخود نبود که پلاتینی تو ورزشگاه بود!!!
کمک داور با اینزاگی کلا 10 قدم فاصله نداشت، آفساید رو تشخیص نداد...
Printable View
بیخود نبود که پلاتینی تو ورزشگاه بود!!!
کمک داور با اینزاگی کلا 10 قدم فاصله نداشت، آفساید رو تشخیص نداد...
تیمهای عربی هم می تونن به خودشون افتخار کنن...واقعا ضد فوتبال بود میلان...جلو که افتادن که دیگه هیچی...چپ و راست مینداختن خودشونونقل قول:
گیج تر این کمک داوره ندیدم تا حالا
جالبه آفساید کسی رو نگرفت که مرد آفسایده! کلا اینزاگی در حالت عادی، چند نقطه از بدنش تو آفسایده!:31: کمک داور چشم بسته میتونه آفسایدش رو بگیره!
.
.
ولی میگم استادیوم موقع گل دوم میلان چه شکلی شده بود!!:18:
سلام دوستان نتیجه بازیها رو کسی میگه ؟وسط بازی میلان و رئال خوابم برد :31:
صدسال سیاه دلم میخواد صداسیما بازیای بایرن رو نشون نده
حاضرم قسم بخورم از 90دقیقه بازی بیشتر از 10دقیقشو فقط سانسور کرده بودن و مدام داشتن صحنه آهسته نشون میدادن
موقع زدن گل سوم بایرن داشت بازی رو سانسور میکرد باز یا بعضی از موقعیتای گل کلوژ رو هم سانسور کردن
از صدای گزارشگر بازی ادم متوجه میشد موقعیت خطرناکی رخ داده
گزارشگر بازی(سیانکی)انقدر احمق بود که نمیدونست نصف بازیکنای بایرن مصدومن
هی میگفت که از حضور بازیکنایی مثل اوتل و گومز و تیموشوک بازیکن ثابت بایرن نیستن معلومه که بایرن فکر میکنه بدون فشار اوردن زیاد هم میتونه این بازیو ببره و به همین خاطر به امثال روبن و ریبری و کلوزه بازی نداده.میگفت اوتل بازیکنیه که گهگاه به تیم ملی هم دعوت میشه،اره جون عمت اوتل فیکس تیم ملی آلمان هستش اصلا
خاک برسر صداسیما
ولی در کل بازی خیلی قشنگی بود با وجود افتضاحایی که صداوسیما زد بهش.به جذابی میلان و رئال بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو بازی میلان، اون صحنه ای که گتوزو هنوز تکل نزده، داور خطاش رو گرفت خیلی باحال بود. بیچاره گتوزو داشت گریه اش میگرفت:31:
آره گتوزو که کلا خیلی بیچارست :دی انقدر مظلوم و مهربونه نازی :دینقل قول:
بیچاره گتوزو داشت گریه اش میگرفت
البته فکر کنم خطاش هم کاملا درست بود حتما نباید برخورد کنه که :دی
بازی خوبی بود این رئال می تونه به یک چهارم صعود کنه :27:
آخه هنوز تکل رو نرفته بود که داور سوت زد. برخورد که هیچی.نقل قول:
البته فکر کنم خطاش هم کاملا درست بود حتما نباید برخورد کنه که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گاهی وقتا واقعا یه سری بحث های اینجوری٬ الکی پیش میاد :31:
اگه یه دونه پست صفحه قبل داده نمیشد این بحث ها پیش نمیومد....
دو تا صحنه بود که احتمالا شما میگی..نقل قول:
تو بازی میلان، اون صحنه ای که گتوزو هنوز تکل نزده، داور خطاش رو گرفت خیلی باحال بود. بیچاره گتوزو داشت گریه اش میگرفت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی خطاش روی مارسلو بود که خیلی اعتراض کرد گتوزو..
اونجا بقول یکی از دوستان حتما که نباید برخورد باشه...اونجا اگه مارسلو نمیپرید از رو توپ و تکل، احتمالا مصدوم میشد..
اون یکی هم وسط زمین و سمت نیمکت ها اتفاق افتاد...که عادل همین رو که شما میگی گفت!
به هر حال اونم خطای قبلش رو گرفت...یعنی به بازیکن خطا کرد و داور آوانتاژ داد اما توپ که لو رفت، خطا رو گرفت...
خیلی مهم نبود...
+
کلا وب و تیم همراهش افتضاح بودن...
مثلا اون زیرپایی که زلاتان انداخت برا راموس..اگه تویه بیرون ورزشگاه اتفاق میوفتاد، حتما یه دعوای خونی راه مینداخت!! (در حالیکه راموس که خیلی با تعصب بازی میکنه، خودش رو به زور کنترل کرد وگرنه میخواست بزنه زلاتان رو!: دی)...کارت قرمز رو حتما باید بهش میداد...
اگه به اینه که ضربه آرنج بن زما تو دماغ پیرلو مستحق چی بود؟؟
من اینی که میگید رو یادم نمیاد..
اما کلا گفتم که..
تیم داوری اصلا خوب نبود...
موافقم.نقل قول:
:13:
گزارش تصویری:شیطنت مورینیو و یادآوری سه قهرمانی اش در ورزشگاه سن سیرو
سایت گل- ژوزه موریینیو، مربی پرتغالی رئال مادرید که فصل گذشته با تیم اینتر به سه قهرمانی دست یافته بود، سوژه شماره یک دیدار دیشب ورزشگاه سن سیرو میان دو تیم رئال مادرید و میلان بود.
او بارها و بارها مورد تمسخر و هو کردن هواداران تیفوسی روسونری قرار گرفت و البته این مربی زیرک پرتغالی هم بدون اینکه از این بابت ناراحت شود، با خونسردی تمام،با دستش عدد 3 را به هواداران روسونری نشان می داد که یادآور سه جام قهرمانی ای بود که فصل گذشته با اینتر به دست آورد.
تصویر این صحنه را می توانید در اینجا ملاحظه کنید:
گزارش تصویری: حمله به ژوزه مورینیو با نور لیزر در سن سیرو
سایت گل- هواداران تیفوسی میلان نفرت عجیبی نسبت به ژوزه مورینیو مربی کنونی رئال مادرید دارند؛ چرا که مورینیو پیش از پیوستن به سانتیاگو برنابئو، هدایت اینتر را عهده دار بود و همراه با نرآتزوری موفقیتهای زیادی را تجربه کرد و از همین رو هواداران روسونری از آقای خاص متنفرند.
در دیدار چهارشنبه شب دو تیم رئال مادرید و میلان در سن سیرو هم هواداران تیفوسی روسونری با نور لیزر به مورینیو حمله می کردند و نور لیزر را در صورت او می انداختند. این اتفاق از دقیقه اول بازی صورت می گرفت .
البته این اولین باری نیست که چنین حمله لیزری ای اتفاق می افتد و چند روز پیش و در جریان دیدار رئال مادرید مقابل رئال مورسیا در کوپادل ری و در ورزشگاه «لاکندومینا» کریستیانو رونالدو مورد حمله نور لیزر قرار گرفته بود
در اینجا می توانید تصویر حمله لیزری به مورینیو در سن سیرو را تماشا کنید:
الگری: حیف شد که رئال را نبردیم
سایت گل- ماسیمیلیانو الگری، از اینکه تیمش سه امتیاز دیدار 4شنبه شب ورزشگاه سن سیرو را از دست داد، به شدت ناراحت است ولی در نهایت نتیجه تساوی هم برایش چندان ناراحت کننده نیست.
میلان در ابتدا با گل گونسالو ایگواین از تیم میهمان عقب افتاد ولی فیلیپو اینتزاگی دو گل برای میلان به ثمر رساند و البته پدرو لئون در دقیقه 94 بازی ، بازی را به تساوی کشاند.
این در حالی بود که پیش از گل لئون، هر سه امتیاز بازی به حساب میلان منظور می شد ولی در نهایت بازی با تساوی 2-2 به پایان رسید.
مربی ایتالیایی در پایان این مسابقه به خبرنگاران گفت:« فکر می کنم با توجه به فرصتهایی که میلان داشت، نتیجه عادلانه ای به دست آمد. ما هم فرصتهای خوبی داشتیم . نیمه دوم بهتر بود و ما در سختی بودیم. واکنش تیم ما و خواسته هایمان به ما قدرت داد ولی متاسفم که نتوانستیم به پیروزی برسیم. این خیلی خوب است که قدرتها و توانایی هایمان را ببینیم. ما در مقایسه با بازی برنابئو خیلی بهتر بودیم و از عملکرد تیمم راضی هستم. این نتیجه خیلی مهمی برای ما بود و حیف که نتوانستیم به پیروزی برسیم.»
محتوای مخفی: منبع
مورینیو: گل دوم اینتزاگی آفساید بود
سایت گل- ژوزه مورینیو، مربی پرتغالی باشگاه رئال مادرید معتقد است که تیمش شایستگی به مراتب بیشتری از کسب تساوی 2-2 با میلان داشت.
از نظر آقای خاص، گل دوم فیلیپو اینتزاگی و میلان آفساید بود و زمانی که پدرو لئون در وقت های تلف شده بازی، گل تساوی رئال را به ثمر رساند، عدالت رعایت شد.
اولین گل بازی را گونسالو ایگواین به ثمر رساند و بعد از آن دو گل اینتزاگی تیم میزبان را پیش انداخت. در نهایت این پدرو لئون بود که با گلزنی دردقیقه 94 بازی را به تساوی کشاند.
مورینیو در پایان این دیدار به اسکای سپورت ایتالیا گفت:« گل اول میلان از روی اشتباه په په به ثمر رسید ؛ چرا که او سر خورد و میلان به گل رسید. این شرایط بسیار ضعیفی برای ما بود. گل دوم هم که به وضوح آفساید بود ولی نمی خواهم راجع به این موضوع صحبت کنم.»
مربی رئال ادامه داد:« ما بازی فوق العاده ای را به نمایش گذاشتیم و در نیمه اول خیلی خوب بودیم. ما شخصیت تیم میلان را دیدیم و نه یک فوتبال فوق العاده. ولی باید به یاد داشت که میلان تیمی باتجربه در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپاست. ما رئیس میدان بودیم. ریسک زیادی کردیم ولی گل پدرو لئون اوضاع را رو به راه کرد.
رئال مادرید قوی ترین تیم است؟ما باید بهتر شویم.ما مهارت کافی را داریم. همه بازیکنان تیممان جوان هستند و کار زیادی پیش رو داریم. اگر کار کنیم، می توانیم قهرمان لیگ قهرمانان اروپا شویم.»
محتوای مخفی: منبع
سلام !
بازی دیشب واقعا عجیب غریب بود !
اون از چمن ورزشگاه که صد رحمت به چمن ورزشگاه آزادی ! همش بازیکنا سر میخوردن ! نمونش په په که باعث گل شد ! یا هیگواین که تو تک به تک سر خورد و بارها رئالیا سر خوردن ! حتی هاوارد وب هم سر خورد یه بار !
یکی هم داوری افتضاح هاوارد وب بود که اباته و گتوزو باید اخراج میشدن ! با اون افساد مسخره رو هم که نگرفت !
اخرای بازی هم که میلانیا رو به بازی حاشیه خلیج فارسی اورده بودن ! اون از اون لیزر انداختن و اینا . .. از میلان بیشتر انتظار داشتم کلاً !
رئال برتر 100% بود و مستحق برد بود !
آقا دلیل این همه سانسور چیزی نیست جز دزدی !نقل قول:
اون موقع ها که صحنه آهسته گل رو نشون میده شبکه sky calcio داره نتایج سایر بازیهارو زیر نویس میکنه ! اینام مجبورن صحنه آهسته نشون بدن ! صدا و سیما توشب تاریک ! زیر نور لامپ داره تصویر دزدی نشون مردم میده !
فکر نکنم کسی این موضوع رو ندونه. دیگه خیلی وقته که تابلو شده این کارشوننقل قول:
اظهار نظربایرنی ها بعد از پیروزی برابر کلوژ
چهار شنبه شب بایرن با پیروزی بر کلوژ چهارمین پیروزی متوالی در لیگ قهرمانان را کسب کرد و با این برد توانست به دور بعدی مسابقات صعود کرده و رکورد جدیدی را نیز برای باشگاه بدست آورند
سایت گل - گزارش وبسایت کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران از مصاحبه بایرنی ها بعد از بازی؛
کار هاینس رومینیگه: ما بسیار خوب بازی کردیم. با این پیروزی علاوه بر اینکه از گروه خود صعود کردیم توانستیم رکورد جدید بهترین شروع در لیگ قهرمانان را نیز برای باشگاه کسب کنیم. ما می توانیم فقط در بوندسلیگا متمرکز شویم. و امیدوارم که بتوانیم برای بازی های بعد هم مدیریت لازم را داشته باشیم.
لوئیس فن خال در حالی که لبخند رضایت بر لب داشت گفت: تیم من امشب بسیار خوب بازی کرد بسیار منظم بودیم و انظباط تاتیکی ما در زمین کاملا مشخص بود. از برد امشب خیلی خوشحالم و اینکه گومز توانست در این بازی هتریک کند فوق العاده است.
ماریو گومز: ما میخواستیم پیروز میدان باشیم و این را نیز انجام دادیم. چند اشتباه در 10 دقیقه اول بازی داشتیم ولی بعد از آن بسیار خوب بودیم. در آغاز نیمه دوم نیز توانستیم سوار بر بازی باشیم و کنترل بازی را در اختیار بگیریم در نهایت از اینکه به دور بعدی صعود کردیم بسیار خوشحالم.
فلیپ لام: پیروزی با 4 گل در لیگ قهرمانان و آن هم خارج از خانه نتیجه فوق العاده ایست. از همان ابتدا بر بازی تمرکز داشتیم و نشان دادیم که میخواهیم پیروز میدان باشیم. در مجموع عملکرد تیم بسیار خوب بود
شواین اشتایگر: این پیروزی بسیار بزرگ است چون توانستیم در حالیکه 2 بازی باقی مانده است از گروه خود صعود کنیم. رکورد جدید چهار پیروزی متوالی در لیگ قهرمانان فوق العاده است. باید در بوندسلیگا هم امتیازات از دست رفته را در بازی های آتی جبران کنیم.
یورگ بوت: در نیمه اول کنترل بازی در اختیار داشتیم و شانسهای زیادی را نیز بدست آوردیم. این شرایط را در نیمه دوم نیز می خواستیم حفظ کنیم اما کلوژ ما را به عقب کشاند و فشار زیادی را بر روی دروازه ما وارد کرد و شانسهایی را نیز بدست آورد. اما واضح بود که بعد از دقیقه 60 یا 70 بازی آنها خسته شده بودند و ما توانستیم از خستگی آنها استفاده کنیم و گلهای بعدی را نیز به ثمر رسانیم این همان مطلبی است که باید در بوندسلیگا هم انجام دهیم.
لوچسکیو:باید ثابت می کردیم از آرسنال بدتر نیستیم
در برابر یک تیم بسیار خوب بازی می کردیم و فکر می کنم آرسنال بهترین ترکیبش در چند سال اخیر را در اختیار دارد. اگرچه شاید همه ی آن ها بازی نکرده باشند ولی این یک سه امتیاز بسیار مهم برای ما بود.»
اصلی ترین رقیب توپچی ها در راه صعود به دور حذفی لیگ قهرمانان در گروه اچ مسابقات موفق به شکست تیم لندنی در اوکراین شد.
شاختار که در بازی رفت شکست سختی را در ورزشگاه اختصاصی آرسنال متحمل شده بود با جبران شکست این بار در دونتسک شانس های خود برای صعود را بسیار افزایش داد.
به گزارش آرسنال دات آی آر میرچه آ لوچسکو سرمربی نارنجی های شاختار پس از این دیدار در مصاحبه ی خود با آنالیزی از روند بازی این گونه آغاز کرد:«بهتر است پیش از اعلام نظر درباره ی این بازی کمی آن را مرور کنیم. این یک پیروزی بسیار مهم است، همان چیزی که انتظارش را می کشیدم. در مصاحبه ی قبل از بازی نیز گفته بودم که نتیجه ی بازی لندن آن گونه نبود که بتواند اتفاقات داخل میدان را نشان دهد. و یک بار دیگر در بازی لندن داور تاثیری مهم بر بازی گذاشت. شاید بعضی از حاضرین از این حرف خوش شان نیاید ولی این حقیقتی است که اتفاق افتاد. [پس از آن] من مجبور شدم از بازیکنانم حمایت کنم و اعتماد به نفس به قابلیت هایشان را در آن ها بازگردانم.
او ادامه داد: امروز نیمه ی اول خوبی داشتیم و تنها نقطه ی نزول مان وقتی بود که گل اول بازی زده شد و برای مدتی کاملا" متمرکز نبودیم. باید با یک خطای تاکتیکی والکات را متوقف می کردیم ولی این اتفاق نیافتاد و پس از آن رسیدن به سرعت والکات برای گای مشکل بود. واکنش تیم پس از این گل را دوست داشتم و بازیکنان فورا" پاسخ را دادند و برای همه این را واضح کردند که امروز می توانیم بهتر از حریف مان باشیم.
مربی رومانیایی شاختار ادامه داد:بعداز دریافت گل متوقف نشدیم و حتی با از دست رفتن 3 یا 4 موقعیت گل باز هم چنین اتفاقی نیافتاد. در نیمه ی دوم ترجیح دادیم بیشتر بر اساس ضد حملات بازی کنیم ولی با این وجود فکر می کنم موقعیت هایی که ایجاد کردیم بسیار بهتر از شانس های آرسنال بود.«باتجربه ترین بازیکنان مان در ترکیب اولیه قرار داشتند، بنابراین ادواردو و جادسون را در ترکیب گذاشته بودیم. سپس در نیمه ی دوم وقتی آن ها خسته شده بودند، سعی کردیم بازیکنان سریع تر را به میدان بفرستیم.
به گفته وی :هنوز هیچ چیز در گروه قطعی نیست و تنها چیزی که ما نیاز داریم این است که در دو بازی باقی مانده نیز سطحی از بازی مانند آن چه امروز داشتیم به نمایش بگذاریم.»
یک خبرنگار از وی پرسید آقای لوچسکو آیا این درست است که برد امروز را کمی بیش از تنها سه امتیاز بدانیم؟ و او جواب داد:«به بازیکنانم گفته بودم که باید این سه امتیاز را در کنار راه خود کسب کنیم. البته که به آن ها احتیاج داشتیم و باید آن را می گرفتیم ولی نکته ی مهم تر این بود که ثابت کنیم تیمی نیستیم که در لندن بودیم و این که از آرسنال بدتر نیستیم.»
فکر نکنم کسی جز همون مربی میلان، بخواد بگه حقشون برد بود!!! نهایتا همون مساوی! تازه گل دومشون هم که...
چمن ورزشگاه هم واقعا نمونه بارز یه زمینه استاندارد در حد جام باشگاه اروپا بود ( کاملا بر عکس!!! ) جالبه میلانیا انگار عادت کرده بودن! خیلی کمتر زمین میخوردن...
این امتیاز دهی سایت گل هم که جای بسی تشکر داره! انگار رئال باخته، میلان برده! تمام مدت داشتن فقط ضد حمله میکردن!!!!!
حالا اگه رئال بعد گل اولش میرفت تو لاک دفاعی، همه میگفتن رئال ضد فوتباله و ... اما کسی به میلان گیر نمیده که تو زمین خودش دل به ضد حمله بسته بود...
تصویر رو که نشون میده صدای گزارشگر انگلیسی زبان در زمینش هست ولی زیر نویس نتایج رو که نشون میده به عربیه !نقل قول:
چجوریاست؟
یعنی تصویر رو از یه کانال می دزدن صدا رو از یه کانال دیگه !؟
شدیدا حرفتو قبول دارمنقل قول:
حالا اگه رئال بعد گل اولش میرفت تو لاک دفاعی، همه میگفتن رئال ضد فوتباله و ... اما کسی به میلان گیر نمیده که تو زمین خودش دل به ضد حمله بسته بود...
این اینزاگی (ببخشید) مرده خور همیشه از اشتباهات داوری شانس میاره و بد بختی استفاده ی کامل رو میکنه و گل میزنه .
تازه مورینیو میگه عدالت رعایت شد ! دیگه نمیگه که اگه گل اینزاگی نبود الان رئال دو امتیاز بیشتر داشت .
به هر حال مورینیو بازیکناش رو بهتر میشناسه .
:2:
این رونالدو چقدر بازیکن مزخرفیه !!! با انگشت فشارش بدی صورتش رو چنان میگیره انگار خمپاره خورده !!!
در کل خیلی نقش بازی میکنه ما رو یاد عربا میندازه !!!
ببخشید بازیکنای خودتون اخر بازی روی کشورای حاشیه خلیج فارس رو کم کردن چیزی نمیگی بعد به رونالدو گیر میدی ؟نقل قول:
دوستان رئالی بهتره کمتر توهین کنن
توهین کردن و مسخره کردن کاری نداره...از عهده همه هم برمیاد
شما بهتره یک کم بیشتر فوتبال نگاه کنینقل قول:
این اینزاگی (ببخشید) مرده خور همیشه از اشتباهات داوری شانس میاره و بد بختی استفاده ی کامل رو میکنه و گل میزنه .
مگه همین نیستروی چطوری برای رئال گل میزد؟!...
همین اینزاگی بارها شده که داورها چندین و چندبار موقعیت های تک به تک اونو اشتباهای افساید اعلام کردن
پس قضیه یک طرفه نبوده که شما اینطوری میگی
ولی این رونالدو کلا خیلی تمارض میکنه...در ضمن من درست متوجه منظور این عکسی که دوستمون گذاشت نشدم
میشه توضیح بدین مشکل چیه؟!
مشکل اینه که برخورد با صورت رونالدو انجام شده حالا شاید یکمی بزرگنمایی کرده باشه !نقل قول:
دوست من ... بهزاد جان ... تاج سر .نقل قول:
دوستان رئالی بهتره کمتر توهین کنن
توهین کردن و مسخره کردن کاری نداره...از عهده همه هم برمیاد
ما توهین نمیکنیم انتقاد میکنیم و البته انتقادامونم درسته و هر کسی حق اینو داره که نظر خودشو ارائه بده وهم چنین نظرش هم قابل احترامه. نکته قابل ذکر اینه که من یونایتدی هستم .
من 9ساله بیشتر دارم فوتبال نگاه می کنم و نیستلروی رو از همون موقعی که تو آیندهوون بود میشناسمش و هم چنین اینزاگی رو و از نظر من امتیاز نیستلروی تو یک بازی فعال خیلی بیشتر از اینزاگیه به طوری که اصلا قابل مقایسه کردن نیستند.نقل قول:
شما بهتره یک کم بیشتر فوتبال نگاه کنی
مگه همین نیستروی چطوری برای رئال گل میزد؟!...
هممونم خوب شاهدیم که از درخششهای نیستلروی همون سالهایی بود که تو رئال بازی میکرد .
در حدی نیستم که پیشنهاد بدم ولی ...نقل قول:
همین اینزاگی بارها شده که داورها چندین و چندبار موقعیت های تک به تک اونو اشتباهای افساید اعلام کردن
پس قضیه یک طرفه نبوده که شما اینطوری میگی
پیشنهاد میکنم که حتما آرشیو گلهای اینزاگی رو در طول عمر فوتبالی ایشون ببینین.
خیلی واضحه بهزاد جان بازیکن میلان رونالدو رو قلاب کرده در صورتی که این حرکت در فوتبال فول محسوب میشه .نقل قول:
ولی این رونالدو کلا خیلی تمارض میکنه...در ضمن من درست متوجه منظور این عکسی که دوستمون گذاشت نشدم
دقیقا همونطور که دوستمون اشاره کردند مثل کشورهای حاشیه خلیج فارس که فوتبالشون پر از حرکات بچگونست.
موفق باشید :11:
مگه حتما باید خون از دماغش بیاد پایین تا خودش رو بندازه؟!نقل قول:
بعد اینکه توپ از خط اوت رد شد، مدافع میلان (اسمش یادم نیست) توپ رو زد به سمت نمیکت مربیان (درواقع میخوام بدونین که کنار رونالدو و اون، توپی نبود و بازی متوقف شده بود) رونالدو برگشت که به داور بگه پرتاب ماله اوناست، که مدافع سریعا با ساعد خودش زد تو زیر گلوش!نقل قول:
در ضمن من درست متوجه منظور این عکسی که دوستمون گذاشت نشدم
درمورد اینزاگی، فکر کنم فرگوسن بود که این جمله رو گفت: اینزاگی بازیکنی هست که کلا تو آفساید بدنیا اومده!
کاکا در ژانویه از رئال مادرید جدا خواهد شد و میلان و اینتر تلاش بسیاری دارند که او را از این تیم خریداری کنند.
آس و مارکا گزارش دادهاند که رئال مادرید به پیشنهادهای رسیده برای این بازیکن 28 ساله گوش خواهد داد و این پیشنهادها احتمالا از سری آ میرسد.
میلان و اینتر برای خرید کاکا در جلوی صف قرار دارند.
میلان هرگز احتمال بازگشت او را رد نکرده است و اینتر هم حضور کاکا در تیم را میپسندد. رافائل بنیتس احتمالا در ژانویه دست به جیب میشود، چرا که در تابستان خرید چندانی انجام نداد.
هر دو تیم البته با رقابتی سخت از طرف چلسی روبرو هستند. کارلو آنچلوتی از طرفداران سرسخت کاکا است و همان طور که او را در میلان به اوج رساند میخواهد در چلسی هم این کار را تکرار کند.
کاکا قرارداد 5 ساله داره و طبق گفته خودش حداقل تا تابستان 2011 تو رئال میمونهنقل قول:
اسـتاد خبر منبع داره ؛ از خـودم کـه نگفـتم(!)نقل قول:
گل فارسی عموما معتبر شناخته نمیشهنقل قول:
منبع حرفای من مارکا و ای اس هست
نقل قول:خوب خبر حرف غلطی نزده که! اگه کاکا به قول جناب ARIAK تا تابستون سال بعد (یعنی تا پایان فصل جاری) با رئال قرارداد داره، بالتبع اگه خودش یا باشگاه خواهان رفتنش باشن، مسئولین رئال باید تلاش کنن که فصل نقل و انتقالات زمستانی (ژانویه) بفروشنش تا بتونن حداقل از ترانسفرش مبلغی رو دریافت کنن... خوب اگه تا تابستون 2011 قرارداد کاکا تموم بشه و تمدید نکنه، میشه بازیکن آزاد! هر باشگاهی که جذبش کنه، هزینه ترانسفر فی نداده (یعنی رسما ضرر برای رئال)!:20:نقل قول:
اینا رو ولش کنین :دی
خبر داغو بچسبین :دی
ادواردو بعد از گل زنی مقابل آرسنال:این گل خیلی ویژه بود
ادواردو بار دیگر شب ویژه ای را در مقابل تیم سابقش تجربه کرد چرا که او گلی را به ثمر رساند که نخستین شکست آرسنال را در لیگ قهرمانان اروپا رقم زد....
سایت گل - مهاجم کروات شاختار با گل پیروزی بخشی که در لحظات پایانی نیمه اول به ثمر رساند ، ضربه مهلکی را بر پیکره آرسنال وارد کرد و موجب شد که تیمش در کنار آرسنال ونگر در صدر جدول گروه قرار بگیرد.
این گل ادواردو در حالی به ثمر رسید که او دو هفته پیش نیز در باخت 5-1 تیمش در ورزشگاه امارات ، دروازه آرسنال را گشوده بود و البته بار دیگر این مهاجم 27 ساله با امتناع کردن از خوشحالی پس از به ثمر رساندن گل ، احترامش را به آرسنال به معرض نمایش گذاشت.
اما خوشحالی وی پس از به صدا درآمدن سوت پایان بازی واضح بود و چرا که اینگونه نباشد؟ این بار ادواردو با گلش پیروزی را برای تیمش به ارمغان آورده بود نه اینکه یک گل تسلی دهنده را به ثمر رسانده باشد.
به گزارش آرسنال دات آی آر ادواردو در پایان بازی دیشب گفت: "من همیشه می خواهم گل زنی کنم و من امشب خوشحال بودم ، آن ویژه بود.
او صحبت های خود را اینگونه ادامه داد: "من خوشحال هستم چراکه آن گلی پیروزی بخش بود . ما در زمان خوبی گل زدیم ، در آخرین دقیقه نیمه اول. آن گل به ما اعتماد به نفس زیادی داد و ما در نیمه دوم بسیار خوب بازی کردیم."
ادواردو پیرامون نحوه بازی تیم سابقش گفت: "آرسنال خوب بازی کرد. همه دیدند که آنها موقعیت های خوبی برای گلزنی داشتند ، آنها شانس های فراوانی داشتند. اما ما به خوبی آنها را مهار کردیم و در دفاع بسیار خوب عمل کردیم."
وی در پایان گفت: "مهمترین چیز این است که ما برنده بازی بودیم و 3 امتیاز را کسب کردیم."
شما پست منو خوندی؟نقل قول:
قرارداد 5 ساله داره بعد شما میگی که قراردادش تابستون 2011 تموم میشه؟
یه خصوصیت پرز اینه که بازیکنی که خودش خریده رو به راحتی از دست نمیده
همین الان احتمال فروش هیگواین(خرید کالدرون) بیشتر از بنزماست دی:
من از پستت یه برداشت دیگه کردم! فکر کردم میگی قرار داد کاکا تابستون 2011 تموم شده که خلاصه این برداشت من شد مبنای استدلال بنده! خلاصه sorry!:10:نقل قول:
یاعلی:11:
حالا کی مصدومیتش تموم میشه به ال کلاسیکو میرسه ؟
به نظرتون اگه رسید مورینیو ببازیش میده؟
آخه اصلا موضوع کاکا و مصدومیتشو احتمال رفتنش از رئال، چه ربطی به تاپیک لیگ قهرمانان داره؟:41: