full led اصطلاح اشتباهیه ... اگه منظورتون فول اچ دی هست .. خیر .. hd رو ساپورت میکنه اما فول اچ دی نیستنقل قول:
Printable View
full led اصطلاح اشتباهیه ... اگه منظورتون فول اچ دی هست .. خیر .. hd رو ساپورت میکنه اما فول اچ دی نیستنقل قول:
منظورتون n5010 دیگه:46:نقل قول:
vs و sql رو هر لپ تاپی جواب میده:20:
خودم با .NET 2010 کار میکنم:10:
فکر میکنم 3010 فقط کوچیکتره اما تفاوتش دقیقشونو نمیدونم:46:
---------- Post added at 11:12 PM ---------- Previous post was at 11:09 PM ----------
راستی مانیتورش LED یا LCD?نقل قول:
led هستش ..نقل قول:
فرق خاصی نداره با lcd .. و بیشتر داره پول اسمشو الکی میخوره .. نور صفحه نمایش رو کمتر کردن تا مصرف برق بهینه بشه
آقا من این تاپیکو خوندم روح و روانم تازه شد!
امروز رفتم یه 5010 core i5 گرفتم کلی مشکل داشتم تو نصب درایورا و پارتیشن بندی که این تاپیک کلی کمکم کرد!!
واقعا دست همگی درد نکنه
راستی من لپ تاپو با گارانتی زیگورات گرفتم 940000
خیلی گرون گرفتی راستی درایور وبکمش نصب کردی؟نقل قول:
من با گارنتی خوب 900سراغ دارم
نه منظورم اینه که کل صفحه نمایششLED :46::11:نقل قول:
اتفاقا شفاف تر از LCD:11::40::8::5:نقل قول:
wow خیلی گرون گرفتی :18:نقل قول:
آره خواب دلیلشم اینه که ، لامپهاي LED در تمام قسمتهاي صفحه نمايش پخش شدند و به تصویر وضوح بیشتری میدند ..رو لپتاپ خیلی مهم نیست بلکه رو صفحه نمایشهای بزرگ تاثیر واقعیش رو نشون میده .. یکی از معایب led اتفاقا زاویه دید کمتر نسبت به lcd ها هست و در کل بیشتر دارن روش سود میکنند شرکتها تا اینکه کاکرد واقعیش رو نشون داده باشهنقل قول:
نقل قول:گارانتی زیگورات قیمتش همینه!نقل قول:
گارانتی های دیگه تا 900 تومن هم داشتند! ولی زیگورات مطمئن تره
درایور وب کمش با خودش بود. توی cd زیگورات
لپ تپ خوبی خریدی , تبریک میگم:5:نقل قول:
نمیدونم چرا بچه ها میگن گرون خریدی ،فکر میکنم با گارانتیه زیگورات می ارزه حتی اگه یه مقدار از گارنتی های دیگه گرونتر باشه:46:
زیگورات قبلا همین کانفیگ رو 980 میفروخت:46:
بابا این خوبه که من توکرج همین مدل5010 core i5 پرسیدم 960 تومان تازه گارانتیشم زیگورات نبود:10::46:نقل قول:
اره ولی تاحدودی به اندازه خودش روی صفحه نمایشش تاثیر داره ولی درکل LED چه کوچیک چه بزرگ بهتر از LCD:10::11::5::20:نقل قول:
داداشا چون تو تلپیک مربوطه جواب نمی دن و اینجا اساتید زیادی هست من مشکلات گیم را اینجا مطرح میکنم
:31:
---------- Post added at 03:34 PM ---------- Previous post was at 03:31 PM ----------
کسی کرک فول که خودش اجرا کرده باشه برای بازی یه gta 4 داره؟ رو سون:13:
من دو تا کرک اجرا کردم یکیش تصویر میلرزید دوومیش بازی کند بود laptope corei3:21:
بازی یه x-men هم همه میگن به خاطر directx
اره؟؟:13:
سلام
من هم یه دونه 5010 core i5 گرفتم 940000 تومن با گارانتی از قم که با کیف و موس کابل hdmi و نصب ویندوز 7 64 bit شد 990000 :31:
کمک F1 help me :41:
متاسفانه من درباره مشکلاتتون اطلاعی ندارم، وگرنه جواب میدادم:11:نقل قول:
خودمم فقط ghost recon و vegas رو با این لپ تاپ بازی کردم
باید ببینیم بچه های دیگه جوابی دارن یا نه:20:
راستی ورژن directX رو اگه میخوای بدونی
کلید windows+R رو بزن و داخل پنجره run بنویس dxdiag
ورژن دایرکت ایکس win 7 باید 11 باشه و از این بابت بعید میدونم مشکلی باشه
نقل قول:
کد تقلب شو دارم می خوای اگه می خوای یه پیغام بده:11::31::46::5:
سلام دوست عزیز اسم گارانتی که گرفتی چیه:27::8::11:نقل قول:
ممنوننقل قول:
آره به نظر خودم هم میارزه که واسه زیگورات آدم یه کم بیشتر پول بده!
فقط یه چیزی لپ تاپی که شما خریدین توش cd اورجینال ubuntu رو داشت؟
آقا من آپلود کردن و از این کارا بلد نیستم ولی بهترین و معروف ترین کرکش کرک razor1911 است. من خودم با همین روی ویندوز7 بازیش کردم، مشکل لرزشم حل شد. توی گوگل یه سرش بزن واسه "gta iv razor crack" اولین یا دومی که پیدا میکنه کارتو راه میندازه.نقل قول:
نه، برا من فقط یه سی دی freeDos بود که هیچ کاربردی هم نداشتنقل قول:
اما برا یکی از یچه ها ubuntu همراش بود که بعید میدونم اورجینال باشه:46:
x-men اجرا شدنقل قول:
window botable ریختم
درایور جدید ati چیه؟
---------- Post added at 01:06 PM ---------- Previous post was at 01:02 PM ----------
نقل قول:
دادا بازی gta iv با دسته میشه بازی کرد؟
اگه نشه که هیچ :27::21::21:
---------- Post added at 01:10 PM ---------- Previous post was at 01:06 PM ----------
یه مشکل بزرگ با بعضی بازی ها که رزولیشن768*1366 براش تعریف نشده مثل همین x-men که رو 768*1024 اجرا میکنم و 768*1366 نداره یعنی wide ساپورت نمیکنه :41::41:
راهی است برای اجرای فوا اسکرین :21::21:
قابل توجه بچه های 5010 دار
ورژن جدید A03 درایور صدا در سایت dell قرار گرفت
این ورژن از ویندوز xp نیز پشتیبانی میکند
لینک دانلود با حجم 25mb
کد:http://ftp.us.dell.com/audio/R280657.exe
QUOTE=hasan69;5413147]x-men]یه مشکل بزرگ با بعضی بازی ها که رزولیشن768*1366 براش تعریف نشده مثل همین x-men که رو 768*1024 اجرا میکنم و 768*1366 نداره یعنی wide ساپورت نمیکنه[/B] :41::41:
راهی است برای اجرای فوا اسکرین :21::21:[/QUOTE]
من با چند تا بازی این مشکلو داشتم که گذاشتمشون روی آخرین رزولوشنش که همونی بود که خودت گفتی(1366*768) ولی تا حالا به بازی ای بر نخوردم که رزولوشن واید نداشته باشه، ببین از توی تنظیمات رزولوشن ویندوز میتونی کاری بکنی..
سلام سلام
بچه ها بچه ها
منم لپ لپ خريديم منم لپتاپ خريدم
انقدر اينجا ازش تعريف كردين منم خريدم.منم 5010 ي شدم.
هنوز دستم نيست.ولي داره آمادش ميكنه(ويندوز و غيره)
980000تومن.با گارانتي الماس
گفت هر گارانتي كه بخواي برات ميدم.من گفتم زيگوارت ولي خودش خيلي گلايه ميكرد از زيگوارت
در ضمن من گفتم ويندوز7 64 بيت بزن يه چيزي گفت ديدم حرفش درسته
گفت واسه من فرقي نميكنه هر كدومو بخواي برات ميزنم 64 اگه بزني نرم افزار ها رو بايد پول بدي تهيه كني ولي 32 هر نرم افزاري رو بخواي ميتوني بزني
گفت 32 چقدر از قطعات تو رو نميخونه.فوق فوقش 500 مگ از رمت رو نميخونه.4 و 3.5 مگه واسه تو فرقي ميكنه.ديدم راست ميگه
مبارکه دوست من، امیدوارم شما هم از خریدتون راضی بشی :10:نقل قول:
مراقب باش گرونتر حساب نکنن:46:
ممنوننقل قول:
از اين به بعد هر مشكلي داشته باشم ميام اينجا
سلام دوست عزیز مبارک باشه ازکجا خریدی؟؟:11::40::27::10::20:نقل قول:
ُسلامنقل قول:
ممنون
من خودم اهل تبريز نيستم.
ولي از تبريز خريدم.مهندس ياغچيان.آنا كامپوتر
سلام
من امروز پایتخت بودم رفتم این لپ تاپ را بگیرم که فهمیدم یک کانفیگ جدید داده تقربآ با 50 تومان قیمت بیشتر اما خیلی وسوسه انگیز!
گرافیک 5650 که خیلی بهتر از 5470
و
سی پی یو i5 2.53
اینم جالب...
دوست دارم نظرتون را بدونم که فردا برم سراغش یا نه؟!
از یک مدل ACER هم خوشم میاد نظر شما چیه!؟
50 تومن بیشتر از 820 یا 50 تومن بیشتر از 910 ؟!
فعلا دست نگه دار.. من تو سایتای خارجی چیزی نتونستم پیدا کنم الان به رفیقم هم زنگ زدم اونم اطلاعی نداشت از این کانفیگ ..نقل قول:
کارت گرافیک خوبیه .. تعداد هسته هاش 400 هست ... اما تفاوت آنچنان محسوسی با 5470 نداره
جالبهنقل قول:
در مورد گرافیکش تحقیق کن، اگه خیلی بهتر از 5470 هست و لپ تاپ رو برای بازی میخوای برو دنبالش
درایورش در قسمت درایورای 5010 وجود داره
اگرچه 5470 تا الان روی همه بازی هایی که ما تست کردیم رو کم کرده:8:
ایسر رو از کسایی که خریدن بپرسی جواب دقیقتری میگیری، 5010 که خیلی خوبه:5:
امروز یک فیلم که هم با کیفیت BR داشتم و هم dvdscr رو روی لپ تاپ نگاه کردم، اونی که dvdscr بود در فضای تاریک قیلم یه مقدار شطرنجی بود اما BR تقریباً این حالت رو نداشت
احتمال زیاد ابن فیلم هایی که حالت شطرنجی پیدا میکنن بیشتر بخاطر کیفیت خودشونه
این عکس از کیفیت BR
متاسفانه dvdscr رو حذف کردم یادم رفت عکس بگیرم:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
br منظورت همون bdrip هستش؟نقل قول:
آره قبول دارم منم متوجه شدم اگر کیفیت فیلمها از Dvdrip به بالا باشه مشکل شطرنجی شدن حل میشه
راستی این فیلم Road نیست ؟
زیاد درباره فرمت فیلم ها نمی دونم اما رو پوشش نوشته بود BRRipنقل قول:
چرا اتفاقا road هست:31:
اهان متوجه شدم یعنی بلوری رو اومدن استخراج کردن ..نقل قول:
کلا به دوستان توصیه میکنم هیچ وقت از dvdrip پایینتر نگاه نکنند.. حیفه فیلمهای روز با کیفیت پایین دیده بشه مخصوصا با این صفحه نمایش با این کیفیت تصویر و رنگ بندی جدا حیفه :10: