حتماً از اسپلیتر استفاده نمیکنی !!!نقل قول:
Printable View
حتماً از اسپلیتر استفاده نمیکنی !!!نقل قول:
2 خبر بسیار مهم
کمیسیون صنایع به حذف محدودیت سرعت اینترنت خانگی رای مثبت دادعضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی از رای مثبت این کمیسیون به حذف محدودیت سرعت 128 کیلو بیتی برای اینترنتی خانگی خبر داد و گفت: این طرح برای تصویب به کمیسیون تلفیق ارائه شده است.
علی مطهری در گفتگو با خبرنگار مهر با تاکید بر اینکه در صورت تصویب حذف محدودیت سرعت اینترنت در کمیسیون تلفیق، این طرح به قانون تبدیل میشود گفت: در صورت تصویب این طرح محدودیت سرعت اینترنت برای کابران خانگی برای همیشه برداشته خواهد شد.
نماینده مردم شبستر در مجلس شورای اسلامی با تاکید براینکه نمایندگان کمیسیون صنایع و معادن مجلس در مورد رفع محدودیت ارائه پهنای باند اینترنت برای کاربران خانگی نظر مثبت دارند خاطرنشان کرد: این موضوع در دست بررسی کمیسیون تلفیق قرار دارد.
به گفته مطهری در صورت تصویب طرح مورد نظر در کمیسیون تلفیق، طرح برای تصویب نهایی در صحن مجلس ارائه می شود که پس از آن به صورت قانون درآمده و قابلیت اجرایی دارد.
پیش از این نیز مخبر کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی به مهر گفته بود که این لایحه به افزایش پهنای باند اینترنت، ارائه خدمات به کاربران و سیاستهایی که منجر به اجرای دولت الکترونیک و استفاده از این فناوری در سطوح ادارای و دستگاههای اجرایی می شود مربوط می گردد که با تصویب کمیسیون تلفیق در صحن علنی مجلس قرائت خواهد شد که نمایندگان مجلس مذاکرات و توافقاتی نیز در این زمینه با وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات داشته اند.
به گزارش مهر، اواخر سال 86 براساس بخشنامه کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، ارائه اینترنت پرسرعت به تمام کاربران کشور با محدودیت مواجه شد. مطابق با این بخشنامه، ارائه اینترنت پرسرعت با ظرفیت بیش از 128 کیلو بیت بر ثانیه به تمام کاربران خانگی ممنوع اعلام شد که این مصوبه کماکان اجرا می شود.
در همین حال وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات چندی پیش از پیشنهاد رفع محدودیت سرعت دسترسی به اینترنت تا سقف 512 کیلوبیت بر ثانیه در برنامه پنجم توسعه اقتصادی کشور خبر داده و گفته بود که در صورت موافقت مجلس با این پیشنهاد، محدودیت عرضه اینترنت رفع خواهد شد.
شركت مخابرات مشكلات مشتركان اينترنت پرسرعت را برطرف مي كند
مدير كل نگهداري و پشتيباني فني ديتا شركت مخابرات تهران در مورد نارضايتي كاربران خدمات اينترنت پرسرعت (ADSL) گفت: شركت مخابرات به تازگي وارد بازار فروش ADSL شده است و برنامه هاي جدي براي رفع مشكلات كاربران دارد.
' كامران كاظمي' روز دوشنبه در گفت و گو با ايرنا با اشاره به واگذاري بيش از 50 هزار پورت اينترنت پر سرعت(ADSL) از سوي شركت مخابرات در سطح شهر تهران در هفت ماه گذشته، گفت: تعداد پورت هاي پر سرعت واگذاري شده تا پايان سال جاري به 170 تا 180 هزار پورت خواهد رسيد.
وي افزود: شركت مخابرات به تازگي فروش پهناي باند اينترنت و فروش اينترانت را آغاز كرده است و تجربه واگذاري ADSL توسط اين شركت به هفت تا هشت ماه مي رسد و نقص هايي وجود دارد كه در طول زمان شناسايي و براي رفع آنها برنامه ريزي مي كنيم.
مشتركان ADSL دانش فني لازم را ندارند
كاظمي بخشي از مشكلات كاربران خدمات ADSL را ناشي از پايين بودن دانش فني كاربران اين خدمات عنوان كرد و گفت: طبيعي است كه درصد زيادي از كاربران اينترنت و مشتركان ما دانش فني لازم در زمينه اتصال به شبكه اينترنت را به دليل جديد بودن اين فناوري ندارند ،بنابراين بيشتر مشكلات مربوط به مرحله نصب و راه اندازي است.
وي افزود: براي حل مشكلات مربوط به نصب و اتصال به شبكه اينترنت ، شركت مخابرات اقدام به تهيه 'راهنماي استفاده از سرويس ADSL ' و توزيع آن در بين مشتركان كرده است.
اين مقام شركت مخابرات به كاربران اينترنت پرسرعت توصيه كرد كه قبل از اتصال به شبكه اين كتاب راهنما را به دقت مطالعه كنند.
كاظمي در بخش ديگري از اين گفت وگو اظهار داشت : نخستين شكايتي كه مشتركان ADSL مطرح مي كنند سرعت پايين و كندي اينترنت است ، ولي كاربران بايد توجه داشته باشند كه محدوديت سرعت اينترنت ( سرعت اينترنت براي منازل 128 كيلو بيت بر ثانيه تعيين شده ) به شركت هاي ارايه كننده اينترنت پر سرعت مربوط نمي شود و تصميم گيري در مورد ارتقاي سرعت اينترنت و افزايش پهناي باند براي منازل بعهده مراجع دولتي است .
مديركل نگهداري و پشتياني فني ديتا شركت مخابرات تهران در مورد پاسخگويي نامناسب سامانه 1899 به مشتركان بااشاره به اينكه اين سامانه براي پاسخگويي به مشتركان ADSL راه اندازي شده است ، افزود: مشتركان مي توانند هنگام تماس با سامانه 1899 مشكلات خود را بصورت پيغام تلفني و يا ارتباط با كارشناسان مطرح كنند.
به گفته وي مشتركان علاقه زيادي به صحبت زنده با كارشناسان دارند ، كه اين موضوع در اكثر مواقع با توجه به امكان محدود امكان پذير نيست.
كاظمي به كاربران ADSL توصيه كرد كه هنگام تماس با سامانه 1899 ،از گزينه پيغام تلفني استفاده كنند ، چرا كه اين پيغام ها قابل پيگيري از سوي مقامات بالاتر نيز هست ، در حاليكه گفت وگو با كارشناسان در جايي ثبت نمي شود و قابل پيگيري نيست.
وي همچنين افزود: در آينده نزديك و با نصب تجهيزات مربوط به آزمايش ( تست ) خط مشترك ، بسياري از مشكلات موجود كاربران ADSL رفع خواهد شد .
مديركل نگهداري و پشتيباني فني ديتا شركت مخابرات تهران از ارايه سرويس نصب و راه اندازي ADSL در منزل مشتركان خبر داد و گفت: هنگام خريد خط ADSL چنانچه مشترك تمايل داشته باشد ، شركت مخابرات مي تواند با دريافت هزينه ، افرادي را براي نصب و راه اندازي به منزل اعزام كند .
89/7/26 پرتال مخابرات تهران
نقل قول:
يعني بايد حتما از اسپليتر استفاده كنم؟!؟!؟ :13:
مرسي :10:
با سلامنقل قول:
اسپلیتر یا مایکرو فیلتر وسیله ای است برای جداسازی DATA و VOISE . شما اگر میخواهید هم از تلفن و هم از اینترنت استفاده کنید باید از اسپلیتر استفاده کنید تا نویز روی ADSL ایجاد نشود و به راحتی هم از تلفن هم از اینترنت در کنار هم استفاده کنید . یکی از مزایا ADSL هم استفاده همزمان از اینترنت و تلفن است .
موفق باشید.
11 الی 16 هست.نقل قول:
البته با برنامه IDM
نقل قول:
1. سلام :40:
2. اينو ميدونم كه چيه...
3. من يه سوالي قبلا پرسيدم اونم اينكه DSL من چراغش ثابت نميشه...
4. يكي از دوستان گفت بايد اسپليتر بزاري...
5. من نميدونستم كه چه ربطي داره
6. اينو ميخواستم بدونم كه اين چرا درست نميشه...
سلام
مي خام سرويس 128بگيرم ولي مي خام مودمشو خودم از ماركهاي مطرح مثل D-Linkكه واي فايم داره بخرم آخه امروز مخابرات بودم و ديدم مودم خودشون معموليه و واي فايم نداره
مشكلي تو سرعت يا ارتباط واسم پيش نمي ياد؟
احتمال داره :نقل قول:
1 خط شما رانژه نشده باشه
2 اسپلیتر رو درست وصل نکرده باشید
3 از دوشاخه ضد برق یا صفربند استفاده میکنید
خیر هیچ مشکلی پیش نمی یاد و با همه مودم ها سازگاره.نقل قول:
از شركت مخابرات متشكرم كه بالاخره جلوي چپاول و ثروت اندوزيه ميليارديه شركتهاي اينترنتي مانند پارس انلاين,شاتل,داتك,ايرانسل,صب انت و...راگرفت
كافي است سري به وب سايت شركتهاي مزبور بزنيد و قيمت سرويس 128نامحدود و حتي هزينه ي نصب را مقايسه كنيد.
البته کیفیت سرویسها هم واقعاً فرق میکنه.نقل قول:
الــــــــــــــــهینقل قول:
شركت مخابرات هم از داشتن مشترکان با دانش بالایی همچون جنابعالی افتخار میکنه و لذاست که اگرچه مودم 100 تا یه غازش رو قبول نکردی با اینحال برای حضرتعالی سرعت قدری افزایش یافته و با وای فای میتونی ساعتی 1.2 گیگابایت دانلود کنی.نقل قول:
اره خوب هيشكي دانش فنيش بپاي شما نمي رسه ! تو يه چيزه ديگه ايي!!!مگه نه؟؟؟نقل قول:
ادم اگه خودش كاركنه و پول از پدر مادرش نگيره بيشتر ميگرده دنبال جنس متعادل با قيمت مناسب
وگرنه هر نه نه قمري ميتوني بره وگرون بخره و بياد ولي چي؟هنر اونه كه ارزون با كيفيت خوب يا نزديك به خوب بخري!
اميدوارم افتاده باشه.
هوراااااااااااااااااااااا اااا کمی از عقب افتادگی جبران شد (فقط کمی) :19:نقل قول:
کمیسیون صنایع به حذف محدودیت سرعت اینترنت خانگی رای مثبت داد
من تو این 1 هفته ای گذشته خیلی ناراضی بودم خیلی بد بوده :13::41:نقل قول:
شركت مخابرات مشكلات مشتركان اينترنت پرسرعت را برطرف مي كند
فکر کنم بیشترش کنن منظور از "برطرف کردن" همینه دیگه ؟؟؟ :14:
:16::16::16::16::39::39::39::39:نقل قول:
ههههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه
دمشون گرم همشون استاد دری وری گفتنند :34:
همین که امسال تو دارند کافیه :5:نقل قول:
كاظمي بخشي از مشكلات كاربران خدمات ADSL را ناشي از پايين بودن دانش فني كاربران اين خدمات عنوان كرد
:40:
آره عزیز. من 128 ثبت نام کردم و یه مدت سرعتم رو 13 و 14 بود ولی الان مدتی که یعنی چند ماهه که سرعت دانلود من رو 58 و 59 هستش. (بدون افزایش قیمت!!!!!!!)
منظورتون چیه؟ کدوم مرکز مخابراتی هستید؟ تهران هستید دیگه؟نقل قول:
آقا من توی مرکز آزادگانم
مخابرات توی اینجا خوب سرویس میده؟
فکر کنم منهای 58 و 59 باشه نههههههههههههه غلام :31:نقل قول:
برای من که هروز بد تر از دیروزه :13:
دوستان شما چطور
من منطقه 7 یا 8 :31:مخابراتی هستیم
:40:
تنها حسن مخابرات ارزون بودنشه! اگه از نظر مالی تو مضیقه نبودم 1 ثانیه هم رو این سر نمیموندم.نقل قول:
از شركت مخابرات متشكرم كه بالاخره جلوي چپاول و ثروت اندوزيه ميليارديه شركتهاي اينترنتي مانند پارس انلاين,شاتل,داتك,ايرانسل,صب انت و...راگرفت
كافي است سري به وب سايت شركتهاي مزبور بزنيد و قيمت سرويس 128نامحدود و حتي هزينه ي نصب را مقايسه كنيد.
چی کار کنیم که چاره ای نیست...
اجازه بدید نگم کدوم مرکز مخابراتی هستم ولی نه برای اینکه جواب شما دوست عزیز رو داده باشم بگم که از مرکز شهید لطیفی سرویس میگیرم.نقل قول:
ولی دوستان باور کنند یعنی من ماهی حدود ده تومان میدم ولی سریس نامحدود 512 استفاده میکنم.
و همینجا از خدا میخوام که این لطف شامل شما عزیزان هم بشه.ضمنا" بگم که هیچ پارتی بازی و اینجور مزخرفات هم نداشتم.
ولی واقعا" لذت بخشه و برا همینم هست که برا شما هم آرزو میکنم.
التماس دعا از شما عزیزان و با آرزوی موفقیت
تصویب افزایش سرعت اینترنت كاربران خانگی در كمیسیون تلفیق
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5538604&postcount=179
منظور از کف سرعت این هست که اگر 512 تصویب بشه دیگه هیچ شرکتی زیر 512 سرویس نباید بده. فقط امیدوارم کف سرعت از 512 شروع بشه که هر چه زودتر شاهد رقابتی شدن بازار بشیم. تا چند روز دیگه به احتمال تو صحن علنی مجلس تصویب میشه. خیلی خوب شد بعد از 6 سال محدودیت سرعت رو کلا می خواهند بردارند.
به زودی اگر بتونید با 20 تومن 512 نامحدود بگیرید بقیه شرکتها هم مجبور میشند قیمتها رو پایین بیاورند. اگر 512 نامحدود رو شرکتها 30 تومن بکنند چون پشتیبانیش بهتره همه از شرکتها میگیرند تا از مخابرات.نقل قول:
سلام دوستان
من منطقه 4 هستم . رفتم توی مخابرات فلکه دوم تهرانپارس گفت سرویس ADSL ما Wireless هستش !!!
همچین چیزی درسته ؟
بعد گفت قیمت مودم 26 هزار تومان !!! می شه همچین چیزی ؟ آیا دوستان دیگه هم همین حدود قیمت رو دارند .
دوستانی که دارند راضی هستند ؟
نه چنین چیزی ممکن نیست مودمشون شاید وایرلس بوده اون هم بعید می دونم چون مودم وایرلس گرونتر از 26 تومن هست.نقل قول:
<:31:شوخی:31:>
همین کارها رو میکنید که مجبور میشند جمله زیر رو بگند
نقل قول:
ممنون
چیکار کنم همون مودمی که خودشون می دن رو بگیرم یا خودم بخرم ؟ ( یک مودم معمولی بین 30 -40 هزار تومان معرفی کنید . )
در ضمن هزینه نصب ADSL مخابرات چقدر است ؟
هزینه نصب نداره:دینقل قول:
در ضمن هزینه نصب ADSL مخابرات چقدر است ؟
اگه بخوای بیاد برات مودمو وصل کنه 10-15 تومن میگیره.
من adsl مخابرات دارم
امروز که داشنم با کامپیوتر کار میکردم و اینترنتم هم وصل بود دیدم چراغ کانکشن مودمم الکی داره روشن خاموش می شه
بررسی کردم دیدم به آی پی 217.218.155.105 داره اطلاعات می فرسته . این آی پی هم مطلق به شرکت ارتباطات زیر ساخت((وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات)) و حدود 4 مگابایت اطلاعات به کامپیوترم ارسال و 1.5 مگابایت براشون ارسال شده بود (چون یه ساعتی بود که کامپوترم روشن بود ولی باهاش کاری نداشتم)
معنی این کار چیه ؟؟
حتما اختلالی چیزیه وگرنه 512 مخابرات 20 تومنه قیمت ها تو صفحه اول هم هستنقل قول:
سلام.
من توی سایت مخابرات رفتم ولی ندیدم از شبانه صحبتی شده باشه .
شبانه رایگان فکر کنم نده . درسته ؟
نقل قول:
سلام .
مخابرات تهران کلا سرویس هاش نامحدوده برا همین روز و شب فرقی نداره.
نقل قول:
درست هست تنها راه کاهش قیمت اینترنت همین برداشتن محدودیت سرعت اینترنت تا لاقل
فضا رقابتی تر بشود قیمت کاهش پیدا کند از زمانی که قانون محدودیت سرعت اجرا شد قیمت اینترنت ارزان که نشد که هیچ بلکه گرانتر هم شد.
شاهد این مطلب همین که چندین بار شرکت زیر ساخت قیمت عمده اینترنت را کاهش داد ولی
مصرف کننده های نهایی هیچ کاهش قیمتی را احساس نکردند.
در بازارهای جهانی فروش پهنای باند اینترنت هر چقدر پهنای باند بیشتری بخرید قیمتش کمتر می شود
بنابراین تنها کسانی که از قانون محدودیت سرعت ضرر کردند مشتریان نهایی بودند
اگر این قانون برداشته بشود قیمت اینترنت قطعاً شدید پایین میاد .:31:
مخابرات با مودم خاصی که مشکلی نداره ؟
این مارک ها رو ساپورت می کنه :
ASUS
D-link
TP-Link
نقل قول:کد:http://www.tct.ir/tctftp/adsl/42.pdf
اینکه مودمی با شرکتی ناسازگار باشه و مشکلی به وجود بیاره در حد یک شایعه هست.نقل قول:
لینکی هم که دوستمون گذاشتند به جز مودمهای هاوایی که خود مخابرات میفروخت هیچ مودمی رو کاملا تایید نکرده.
من از TP link استفاده میکنم بدون هیچ مشکلی.نقل قول:
فکر نکنم.نقل قول:
d-link و asus رو مطمئن هستم که سازگارند.
اما به نظر من از خودشون بگیری بهتره.
این huwie که خودشون میدن مودم های خوبی هستند.
اين PING ها كلا مشكل پيدا كرده؟؟؟؟
الان چند روزه PING من زير 3000 نمياد. امروز كه خيلي داغونه رفته روي 3900.
سوال ديگه اين كه هنوز افزايش سرعت نداشتن؟؟؟؟
سلام
دوستان من tp-link 8817 دارم.با حالت pppoe کانکت نمیشه.مجبورم کانکشن bridge بسازم.مشکل از مخابراته که مودم منو ساپورت نمیکنه؟چون قبلا با شاتل مشکلی نداشت!
ممنون میشم راهنمایی کنید.
خیلی بعیده به نظرم. باز تست کن. این سازگاری و شایعات عجیب غریب رو ما که نفهمیدیم کی میسازه که مودم خودش ور بفروشه. خدا هر چی ... ... .. لعنت کنه.:31::11:نقل قول:
ببخشید منظورت رو از سرویس نامحدود تهران متوجه نمیشوم .نقل قول:
یعنی 128 یک ماهه میگیری 99200 میدی و توی یک ماه هرچقدر خواستی دانلود کنی :18: .
منظورت که جمله بالای من نیست ؟
نه امکان نداره بهتره با 1899 تماس بگیرید و پیغام بگذارید . با بریج کانکت میشید؟ ولی با pppoe نمی تونید؟نقل قول:
9920 تومان + 3 درصد مالیات که 2 ماه یکبار روی قبض میاد با سرعت 13.8 کیلوبایت در ثانیه هر چقدر دانلود کردید مشکلی پیش نمیاد و نامحدوده/نقل قول: