من درایورش رو نصب کردم ویبره داشت ( FGP 401 )نقل قول:
Printable View
من درایورش رو نصب کردم ویبره داشت ( FGP 401 )نقل قول:
سلام
من تقریبا 50-60 درصد بازی رو رفتم اگه الان سریال اورجینال رو بخرم و آنلاین بازی کنم این سیوها میپره و باید از اول بازی کرد........... ؟؟؟؟
دوستانی که آنلاین بازی می کنند هر 1 ساعت تقریبا چقدر محدودیت دانلود استفاده میشه .... ؟؟؟؟؟؟
چندتا از سریال هاش رو بزارید DVD من سریال نداره......
سلام .
دوستان من به بچه خواهرم بهش قول داده بودم اگه نمره 20 بیاره واسش یه بازی اورجینال بخرم .
هم عاشق بازی اکشن مثل Battlefield هستش و هم NFS .
حالا به نظر شما واسش کدوم رو بخرم ؟ کدوم میتونه بیشتر سرگرمش کنه ؟ ( منظور بخش آنلاین هستش )
مثلا از نظر سرور و ... کدوم بازی بهتر هستش ؟
مخلصیم .
خیر ، داستان خاصی را دنبال نمی کنه .نقل قول:
از نظر من آنلاین nfs بسیار سرگرم کننده هست . البته اگه ایشان به بازی های اکشن علاقه دارند که BFBC رو بخرید .نقل قول:
این بازی کاملا با دسته ایکس باکس سیمی همخونی دارهنقل قول:
وقتی دسته رو وصل میکنی به کامپیوتر کلیه کلید ها اتوماتیک تنظیم میشن عین نسخه کنسولی ایکس باکس میشه بازی و ویبره هم کار میکنه
سلام دوستان
من نمیگم بد اما این باگی که هست خیلی تابلو
کنار جاده میره میاد درخت ها بازی میکنن اگه Patch هست که درست میکنه لطفا کمکم کنید
سلام دوستان من بازی hot persuit رو دیشب نصب کردم اما وقتی launcher رو میزدم تا بازی بالا بیاد میگفت این بازی باید uninstal بشه سریال نامبر هم میخواست .
کرک خودش هم چنگی به دل نزد .
لطفا اگه کسی سریال نامبر یا یه کرک ازش داره یزاره برام .
فقط ارجاع ندین خواهشا
چندتا از سریال هاش رو بزارید DVD من سریال نداره......
دوستان صدای موتور ماشین که نمیاد رو هیچ جور نمیشه حل کرد؟!
من این مشکل رو تو ماست وانتدداشتم. یا شما باید بازی رو از جای دیگه تهیه کنید .یاشاید مشکل از کرک باشه.البته دوستانی که مشکل صدا ندارن هم میتونن فایل های صدای بازی خودشونو که نصب کردن رو برای شما بزارن وشما هم نصب کنید.نقل قول:
برا منم اینطوری میشد... سایز رو روی 1024 گذاشتم..درست شد... (فک کنم بین بازی.. alt+tab میزنی که اینطوری میشه)نقل قول:
البته از کرک هم میتونه باشه
شما باید کرک رو بریزی... و روی luncher کلیک نکنی.. روی NFS11 یا شبیه به اون باید کلیک کنینقل قول:
کرک رو که بریزی... نیازی به سریال هم نداره
این یه مشکلیه که توی فروم های خارجی هم من زیاد دیدم و اکثرا از این مشکل رنج میبرن... فک کنم تا اومدن یه پچ درست و درمون باید صبر کردنقل قول:
خب منم امرو این بازی رو خریدم
رو 3 dvd و کاملا ...درست همه مواردش ....
منو خیلی خوب یهم داره.
بریم رو تنظیمات بالا تستی بزنیم ....
می دونی چی جالبه؟ اینکه کل فایل های نصبی بازی 8 گیگ بیشتر نیست زدن رو 3 تا DVD که بگیرن یه 3 - 4 تومن از مشتری پول بگیرن در حالیکه رو یه 8 گیگ بزنن 2500 می تونن بدن دست مشتری خودشم میشه تک DVD و هی مجبور نمیشی 3 تا دیسک رو نصب کنی پشت سر هم میزنی یه سره نصب میشه... چه مملکتیه آخه راستی خیلی جالبه انگار با چرخیدن دوربین در اثر زدن جهت مایل هیچ کس نظری مشکلی چیزی نداره برا من که خیلی اعصاب خورد کن هست
من از یه مغازه نبش میدون انقلاب میخرم ، بازی هاش همیشه روی دی وی دی 9 هست ، 3 تومن قیمتشه و سالم ترین کرک رو هم داره.نقل قول:
این دوربین هم اصلا تا حالا نمیدونستم میچرخه
من روی یه DVD9 خریدم که هم کاور داشت هم روی DVD لیبل خورده بود که خیلی بهتره از 3 تا DVD5 خریدن .نقل قول:
بعضی فروشگاه ها دارن ، البته هم قیمت 3 تا DVD5 خریدم ، مشکلی هم بابت کرک و این چیزا نداشت اصلا
منم امروز 2500 رو 2 تا دی وی دی خریدم
البته این مغازه هه خودش دانلود می کنه میزنه رو دیسک وگرنه نمی خریدم!!
اینم یه ترینر برای بازی
کد:http://games.softpedia.com/progDownload/Need-for-Speed-Hot-Pursuit-1-Trainer-Download-78172.html
3 مورد از ویزگیهای عالیه بازی:
-صدای استارت و موتور ماشینها بسیار طبیعی و خوفناک ساخته شده(رو هیجان بازی خیلی تاثیر داره)
-گرافیکش تو شب و مراحل بارانی بسیار کار شده روش
-اینکه بتونی جای پلیس خلافکارا رو تعقیب کنی هم تو nfs و این سطح کیفی خیلی عالیه
و یک نکته دیگه تعقیب و گریز تو بعضی مراحل(مخصوصآ بزرگراه ها دیوانه وار زیباست)
سلام دوستان تو این نسخه نمیشه ماشین تیونینگ کرد ؟
بچه ها کسی نمیدونه این بازی رو از کجا هیه کنم؟
وی پ.خ بدید
من امروز بازی رو خریدم اصلا خوشم نیومد!!!
نه گرافیک نه هیجان...:13:
کسی از دوستان میدونه نام کاریری خودمونو چه جوری عوض کنیم؟
اسم کاریری سایتو که نمی گم:27:نقل قول:
اسم کاربری داخل بازی رو میگم دیگه خودم می فهمم کجا بنوبسم
نقل قول:
نه نميشه تنها بديش همينه البته يه بدي ديگه هم اين هست كه داستان نداره:41:
آقا شما چه گیری دادید به داستان ، آخه کجای اتومبیل رانی داستان داره ، mw هم یه غلطی کرد حالا ، اونم همش مسابقه بود یه چیزی زدن تنگش ، داستانی می خواهید برید gta بازی کنید :دینقل قول:
چرا حرف از بازی آنلاین آوردین وسط...
دلم گرفت...
ایکاش یه میلیاردر بودم هر چی بازی ارجینال بود میخریدم...
---------- Post added at 05:08 PM ---------- Previous post was at 05:06 PM ----------
به نظر من باید ea یه بازی Need For Tuning و Need For Story بسازه!نقل قول:
اتومبیلرانی اسمش روشه یعنی اتومبیلرانی نه چیز دیگه ای:13:
کسی نیست؟!!!!نقل قول:
بروبسك لينك دانلود رپيد نداريد ؟ يا جايي كه سرعتش تضمين شده باشه . سايتاي ايراني گذاشتن ولي سرعتشون مخصوصا شبا واقعا داغونه . اگه سايت ايراني هم كه خودتون ازش دانلود كردين و راضي كننده بود بديد . البته شبانه :دي مرسي
از دوستان اگر کسی فروشگاه اینترنتی میشناسه که 3DVD میده و مشکل صدای موتور ماشین نداره رو لطفا آدرسش رو به من پ.خ کنه
ممنون
دوستان ببینید با بوگاتی چنتا پر کردم !:31: 418 کیلومتر در ساعت
چه راهی میره این بوگاتی ویرون
مثلا بغل یه ماشین که داره 80 تا سرعت میره میرم باهاش آروم بغلش .. یهویی گاز میدم با نیترو مثل برق
ازش رد میشم ..عقب که نگاه میکنی ماشینه تو 1 ثانیه اندازه نقطه میشه :31:
محتوای مخفی: بوگاتی
چقدر نق مي زنين شماها . اه اه . بازي به اين قشنگي چشه ... ! خودمم هنوز بازي نكردما ولي اينطور كه خوندم يه ريسينگ خوبه و مي ارزه وقتتو واسش بزاري . من هنوز در به در يه لينك دانلود درست حسابيم . اگه نشه فردا ميرم مي خرمش . ديگه نمي تونم تحمل كنم :20:
کسی نبود جواب بـــــــــــــــده .... ؟؟؟نقل قول:
منم که گرفتم فقط یه چیز دارم که بگم:
گرافیکش افتضاحه....
کاملا تایید میشه! :2:نقل قول:
شرمنده دوست عزیز .......نقل قول:
کسی نیست؟!!!!
من که هنوز بازی رو نگرفتم ولی واسه NFS های قبلی از اینجا میرفتم و اسم پوشه و فایل رو عوض میکردم............
C:\Users\.............\Documents\NFS Undercover\MATRIX
سلام به همگی
آقا تو این بازی نمیشه ماشینها رو آپگرید کرد...؟؟؟
یه چیز دیگه...
دوستانی که گرافیک ATI دارن چجوری این بازی رو اجرا میکنند...؟؟ من باید حتما تنظیمات CCC (( راست کلیک روی دسکتاپ و گزینه اول )) رو روی حداقل بذارم تا بازی ارور dont send نده...!!!
lمدل گرافیک شما چیه ؟؟نقل قول:
مدلش ATI 4870 هستش...نقل قول:
من که مشکلی ندارمنقل قول:
درایور جدید رو از ATI.com دانلود کنید شاید درست شه:31: