حسین جان لینکش فیلتره...لینک دیگه ای نداری برای نسخه pc ؟!نقل قول:
کد:http://www.gamezilla.pl/content/gc-2010-fifa-11-ekskluzywny-gameplay-gamezilli-prosto-z-targow
مصطفی خان اگه نسخه pc رو هم روی سرورت اپ کنی و لینکش رو بدی ممنون میشم
Printable View
حسین جان لینکش فیلتره...لینک دیگه ای نداری برای نسخه pc ؟!نقل قول:
کد:http://www.gamezilla.pl/content/gc-2010-fifa-11-ekskluzywny-gameplay-gamezilli-prosto-z-targow
بفرمایید :نقل قول:
حسین جان لینکش فیلتره...لینک دیگه ای نداری برای نسخه pc ؟!
واقعا خوشحال شدم این فیلمو دیدم...نقل قول:
کد:http://www.youtubesnips.com/watch?v=lWGOiWF0vAo
بفرما:نقل قول:
کد:http://95.168.179.84/p30world/Mostafa_NBA/fifa11/fifa 0002 Gamezilla.mp4
این مورد واسه کسی که از اول فقط PC داشته و فقط نسخه های PC رو دیده و بازی کرده خیلی عالیه اما نه واسه کسی مثه من که هر سال نسخه ی X360 یا PS3 رو بازی کرده و حالا میخواد FiFA ی کنسول رو رو pc تجربه کنه . البته FiFA 11 رو نه FiFA 10 ..... !!نقل قول:
واقعا که این EA خیلی مسخرس ..... . یعنی گفتیم دست از این سیاست های مزخرفش برداشته اما نه ....... .
با اینکه سیاست مسخره ای هستش ولی بازم همین که کامپیوتر رو هم ادم حساب کردن و فیفا رو براش نکست زدن خودش کلی ارزش داره تا اینکه هر سال شاهد نسخه کارنت که میگفتی فوتبال موبایل هستش باشی
فیفا 10 نیست که اینقدر ناراحتین نسخه بهبود یافته فیفا 10 و نسخه جام جهانی هستش که با هم ترکیب شده و تمام عیب هاش فیکس شده :46:
اگه نسخه 10 رو بدون درست کردن مشکلات هم بازم میدادن بیرون ما که راضی بودیم برای سال اول فیفا نکست روی کامپیوتر :8:
به احتمال بسیار زیاد اینم باید نسخه PC باشه :
کد:http://www.gamepro.de/index.cfm?pid=386&pk=2723
نقل قول:
در مورد مسی و رونالدو و کاکا اشتباه نمیکنی برای بازیکنان بزرگ انیمیشنهای اختصاصی طراحی شده .
اما در مورد پرسنالدی پلاس و رفتارهای فردی در زمینه دقت پاس راستش من تفاوتی بین بازیکنان نمیبینم میشه دقیقا بگی کدوم ثانیه های بازی مد نظرته که در دقت پاس بین بازیکنان مختلف تفاوت دیدی من از دیشب تا الان کلی با فن های فیفا توی تالار گفتگوی EA در این زمینه بحث کردم اما جواب قانع کنندگی نگرفتم اینا میگن باید خیلی دقت کنی با این دوربین نمیشه خوب تشخیص داد یا میگن چون این تیمها 5 ستاره هستن اشتباه در پاسهاشون بسیار کمه اما من میگم آیا نباید تفاوتی در دقت پاس بین ژاوی و مثلا کیتا باشه ؟ و خیلی چیزای دیگه میگن حالا شما کجا تفاوتی در این زمینه بین بازیکنا دیدی ؟
در ضمن من یک نکته هم بگم توی اون ویدئو و کلا تمام ویدئویی که منتشر شده اگه دقت کنی یک علامت روی پاور بار پاس بعضی از بازیکنا دیده میشه بچه ها میگن اون علامت نشون میده که بعضی از گیمرهایی که دارن بازی میکنن پاور بار پرو پاسینگ رو OFF کردن مثلا توی همین ویدئوی بارسا رئال اگه دقت کنی بازیکنی که بارسا رو انتخاب کرده پاور بارو OFF کرده بنابراین اون علامت دیده میشه .
اینم یک ویدئوی جدید . تا الان حدود 10 تا ویدئو از گیم پلی بازی منتشر شده :
کد:http://www.jeuxvideo.com/reportages-videos-jeux/0003/00035450/fifa-11-playstation-3-ps3-gc-2010-jonglages-en-compagnie-de-fifa-11-00000591.htm
حسین جان ویدئویی اومده که خوشحالی بعد از گل رو هم نشون بده ؟
ببینید من متوجهم که شما چی میگید اما یه ضرب المثل قدیمی هست که میگه : کار را آن کرد که تمام کرد .نقل قول:
اینجام بحث من سر همینه ...... .
امین جان درسته که هنوز pc و ps3 کاملآ مثل هم نیستن و لی حداقل امسال میتونیم دو تا بازی فوتبال رو pc داشته باشیم. حالااگه این چند موردی که تو ps3 هستو تو pc نیست براتون مهمه امسالم روی ps3 فیفا بزن:10: ایشالا سال بعد شاید این تفاوت های کم بین pc و ps3 روهم درست کنن.:46:
سلام
من ویدئوی مال پی سی رو دیدم گرافیکش مثل نسخه 10 کنسول یه همچین چیزی هست ولی خیلی خوب شده از نظر من گرافیکش حالا ببینیم گیم پلیش چجوریه
دوستان لطفا" یه کم اطلاعات از نسخه پی سی نمیزارن
با تشکر
بله مهدی جان توی این چند ویدئویی که توی این چند روز منتشر شد شادی بازیکنان بعد از به ثمر رسیدن گل وجود داشت .نقل قول:
......................
امسال تعداد گزینه های دستی باز هم بیشتر شده که آزادی عمل رو باز هم بیشتر میکنه .
یکی از کاربرا اینا رو به انگلیسی ترجمه کرده :
I try to make a full translation:
Automatisch wechseln = Auto Switching: 3 Options(Ball in the Air, full manual, with help)
Auto-Wechseln-Bewegungshilfe = Auto-Switching-Movehelp: If u turn it off, the players where u switch don´t run autmatic in the ball direction
Passdosierungshilfe = Pass Power Help: Just for Semi and with help. Means the ProPassing effect
Passhilfe = Pass Assistance
Steilpasshilfe = Through Pass Assistance
Schusshilfe = Shoot Assistance
Flankenhilfe = Cross Assistance
Heberhilfe = Lob Pass Assistance
Paradenhilfe = Goalkeeper Assistance (Manual or Auto)
Anaolog-Sprint = If u turn it on u have the full speed control of any player. U can run slow, medium and
fast
5 موردی که امسال جدیدا اضافه شده
یکی سوویچ اتوماتیک بازیکنه که سه وضعیت داره : حالتیکه توپ توی هوا قرار داره , کاملا دستی و کمکی .
مورد دوم سوویچ بازیکن برای حرکت به سمت توپ : اگه گیمر این گزینه رو off کنه دیگه بازیکنان بصورت اتوماتیک دنبال دنبال نخواهند رفت .
مورد سوم پاور بار پاس : این برای پرو پاسینگ طراحی شده که فقط در حالت آفلاین میشه غیر فعالش کرد .
مورد چهارم : کنترل دروازه بان که میشه بصورت دستی یا اتوماتیک قرارش داد .
و مورد آخر سرعت دویدن بصورت دستی : اگه این گزینه رو گیمر فعال کنه میتونه کنترل کاملی روی سرعت راه رفتن و دویدن بازیکن داشته باشه .
سلامنقل قول:
گرافیک نسخه 11 pc به مراتب از گرافیک نسخه 10 کنسولی بهتره . اگه به عکسهای منتشر شده فیفا 11 پی سی نگاه کنید این تفاوت زیادو کاملا لمس میکنید .
من ویدئوی نسخه 11 پی سی رو دیدم به نظرم هیچ اختلافی بین گیم پلی این نسخه و نسخه 10 کنسولی در این ویدئو وجود نداشت .
.......................
در ضمن از صبح چند تا ویدئوی دیگه هم از بازی منتشر شده اگه فکر میکنید لازمه اونا رو هم توی تاپیک بزارم .
پست تکراری
ممنون از شما من هر ساله بازی فیفا رو میخرم با اینکه کارنت هست ولی یه چند روزی هست که تایپیک رو دنبال میکنم داره یه چیزای میره ممنون میشم از این بعد هم در مورد نسخه پی سی توضیح های بدید در ضمن کی دمو پی سی منتشر میشه
با تشکر
دمو 16 سیتامبر منتشر میشه . یعنی کمتر از 1 ماه دیگه .نقل قول:
اگر این فیفا 11 اینجوری که میگن باشه برای PC خیلی خوبه برا فیفا 10 همه میگفتن نیکت جن هستش ولی چیزی ندیدم درسته خیلی خوبتر شده بود نسبت به نسخه 09 ولی فیفا 11 عالیه
این هم تمام امکانات بازی که معلوم میکنه رو کدوم پلت فرم این امکانات وجود داره.
Next Gen Gameplay Engine (PC, PS3, Xbox 360)
FIFA World (PC)
Personality+ (PS3, Xbox 360)
Pro Passing (PS3, Xbox 360)
Creation Centre (PS3, Xbox 360)
Custom Soundtracks
Career Mode (PS3, Xbox 360): Be a Pro Mode and Manager Mode
Street Football (Wii)
Goalkeeper Intelligence (All Platforms)
Manual Leaderboard (PS3, Xbox 360, PC)
Improved Celebrations (PS3, Xbox 360)
Be a Goalkeeper (PS3, Xbox 360)
طبق این لیست بازهم امکانات اصلی بازی برای pc عرضه نمیشه . بازهم بازی یک تفاله از بازی اصلیه.متاسفانه نه میشه دروازه بان بود نه خوشحالی های بعد از گل برای کامپیوتر عوض شده و نه career mode امسال برای کامپیوتر استفاده شده.دیگه چی میمونه اخه؟
مي مونه gameplay بازي و گرافيكش كه شاهكارهنقل قول:
دیگه چی میمونه اخه؟
خسته نباشه برای همین میگم تفالست دیگهنقل قول:
سلامت باشي، به gameplay مي گين تفاله!!؟؟ اصل بازي بنظر شما كنترل دروازبانه؟؟نقل قول:
خسته نباشه برای همین میگم تفالست دیگه
منوی اصلی بازی ( نسخه PC ) :
کری یر مود همون منیجر مود + BE A PRO نسخه 10 هستش با کمی تغییر که زیاد به چشم نمیاد .نقل قول:
خوشحالی بعد از گل هم همونیه که توی نسخه 10 کنسولی بوده نه نسخه کامپیوتری قبل .
دروازه بان بودن هم به نظر من فقط توی حالت 11 در برابر 11 آنلاین میتونه جذاب باشه و گرنه برای ما که همیشه آفلاین بازی میکنیم بعد از چند بار دروازه بان بودن خسته کننده میشه مگه تک توکی از گیمرها که واقعا این پستو دوست داشته باشن .
ویدئوی جدیدی از نسخه PC به همراه معرفی بخشهای مختلف بازی ( حجم 20 مگ ) :
کد:http://www.youtube.com/watch?v=mn2vrKJafAo
لینک دانلود :
کد:http://www.youtubesnips.com/watch?v=mn2vrKJafAo
نظرتون چیه از همین الان شروع کنیم واسه یارگیری بزنیم تو کار لایو 11 به 11؟
من هنوز خودم بازی نکردم ولی مطمئنم حال میده. یه لیگ هم میتونیم بذاریم
درود
دوستان در مورد سیو شدن دکمه ها در نسخه ی جدید چیزی نمی دونید ؟
(مثلا وقتی به یه بازیکن پاس می دید، اگه دکمه ی پاس رو دوبار فشار بدید وقتی توپ به بازیکن بعدی برسه اون هم پاس میده)
این مشکل برطرف نشده ؟
وای دقیقه 7:30 این ویدیو جدید رو ببینید چه پاسی میده بازکن اشتوتگارت.تو فیفا های قبلی امکان چنین حرکتی نبود.یا حتی pes.چه بازی بشه امسال بازی کامپیوتر.
ویدئو رو دیدم ، بازی عالیه ، من تا امسال همش PES بزای می کردم ؛ فکر کنم از امسال به بعد باید فیفا بازی کرد.........
یه سوال ؛ ببخشید اگه زیاد به فیفا ربط نداره
بچه ها بازی کامل با دسته ی Xbox واسه ی کامپیوتر مچ میشه ؟ قیمت این دسته ها چنده ؟ بگیرم واسه فیفا امسال ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر این نسخه ی pc هستش پس چرا اون سمت چپ پایین B به سبک xbox 360 نوشته ؟
چون داره با دسته XBox بازی میکنه...نقل قول:
به خاطر وجود گزینه ی Quit در انتهای منو، میشه به این نتیجه رسید که برای نسخه ی PC ایه. بازی های کنسولی گزینه ی Quit و Exit ندارند.نقل قول:
تا اینجای کار که من حدود 10 تا ویدئو از نسخه کنسولی فیفا 11 دیدم حقیقتا تفاوت محسوسی توی ویژگیهای اصلی که EA توی این چند ماه روشون مانور میداد ندیدم . کاربرای تالار تخصصی EA همش بهم میگن تا وقتیکه بازی نکردی نمیتونی اظهار نظری داشته باشی والا نمیدونم چی بگم اما من تقریبا مطمئن هستم این ویژگیهای جدیدی که EA اینقدر توی این چند ماه ازشون تعریف میکرد چندان به چشم نمیاد من نمیگم وجود ندارن اما واقعا زیاد محسوس نیستن ویژگیهای که مد نظرمه یکی پروپاسینگه مورد دوم پرسنالدی پلاس در زمینه دقت پاس بازیکنان مختلف و سوم سیستم جدید STAMINA و خستگی بازیکنانه .
درمورد سیستم خستگی من هنوز میبینم مثل قبل پرسینگ بسیار زیاده در صورتیکه انتظار میرفت با این سیستم جدید به مرور بازیکنان دچار افت بدنی و خستگی بشن و از میزان پرسینگ در بازی کم بشه اما توی این ویدئوها چنین چیزی دیده نمیشه .
مورد بعدی پروپاسینگه که EA قبلا گفته بود این سیستم جدید پاس رو به این خاطر ایجاد کردن که پاسهای پینگ پنگی از بازی حذف بشه اما ما میبینیم تفاوت زیادی با پاسهای پینگ پنگی نسخه قبل نداره EA گفته بود شرایط حاکم بر کسی که میخواد پاس بده سبب میشه دقت پاسش متغیر باشه مثلا در حالت تحت فشار بودن یا پاسهایی که رو به عقب در زاویه های زیاد مثلا 180 درجه داده میشه یا پاسهایی که با پای غیر تخصصی داده میشه یا در حالت عدم تعادل و ... اما توی این ویدئوها من دقت کردم در تمام این شرایط دقت پاسها هیچ فرقی نمیکنه .
مورد سوم که گفته میشد بازیکنانی که در دنیای واقعی دقت پاس بالایی دارن اینجا هم دقت پاسشون از بقیه بیشتر اما من هیچ تفاوتی در دقت پاس بازیکنی مثل ژاوی و مثلا کیتا ندیدم .
سه روز دیگه کاربرای انگلیسی تالار گفتگوی EA میرن لندن و از نزدیک دموی بازی رو بازی میکنن باید منتظر بمونیم ببینیم اونا چی میگن .
این ویدیو رو ببینید به وضوح میشه فهمید که گرافیک و بافت رنگ ها و واقعی بودن محیط تو کنسول بیشتر از پی سی هستش که این نمی تونه خوب باشه .اگه واقعا قصد داشتند نکست جن کامل نزنند برای پی سی بهتر بود کلا بی خیالش میشدند .
این ویدیو گرافیک بازی رو تو کنسول و پی سی با هم مقایسه میکنه و می تونید ببینید که نسخه کنسول گرافیک و رنگ ها در بازیکد:http://www.youtube.com/watch?v=-6gYZPsQ1ys&NR=1
طبیعی تر هستش .
چیزی به نام "نکست جن کامل" معنا نداره. فیفا PC در نسخه ی جدید از همون Engine ای استفاده می کنه که FIFA در PS3 و XBOX360 استفاده می کنه. پس next-gen به حساب میاد. امکانات و ویژگی های پایین تر نسخه ی PC ربطی به next-gen بودن یا نبودن نداره.نقل قول:
این ویدیو رو ببینید به وضوح میشه فهمید که گرافیک و بافت رنگ ها و واقعی بودن محیط تو کنسول بیشتر از پی سی هستش که این نمی تونه خوب باشه .اگه واقعا قصد داشتند نکست جن کامل نزنند برای پی سی بهتر بود کلا بی خیالش میشدند .
دقيقا تاييد ميشهنقل قول:
كم و كاستهايي كه هميشه و به شكل هاي مختلف نسخه pc بازي فيفا نسبت به نسخه كنسولي داره يه جورايي سياست شركت Ea هست.
هیچ اشکالی نداره
ما باید اونو با PES توی PC مقایسه کنیم که خیلی از اون بهتره
خوشبختانه امسال از شر PES خلاص میشیم....
قربون شكل ماهتنقل قول:
منم با نظرت موافقم و به احتمال زياد امسال فيفا يه حال اساسي به ما پي سي بازا مي ده
ولي هنوز بازي نيومده انقدر چكشي جواب نده. حداقل دمو رو بازي كن بعد
خب عزیزم درسته دمو رو بازی نکردمنقل قول:
ولي هنوز بازي نيومده انقدر چكشي جواب نده. حداقل دمو رو بازي كن بعد
ولی fifa 10 next Gen رو که بازی کردم
اینم همونه....
نصف فیفای کنسولی رو هم بیارن رو pc از pes 11 بهتر میشه........
خواهش میکنم اینطوری نظر ندین یا حداقل اول جمله یه به نظر من بنویسید.نقل قول:
ممنون
حالا ناراحت نشید دوستان......نقل قول:
خواهش میکنم اینطوری نظر ندین یا حداقل اول جمله یه به نظر من بنویسید.
ممنون
از نوع جمله معلومه که جدی نیست.....البته شوخی هم نیست :31:
در کل مشخصه که نظرمو گفتم..........
پد xbox 360 سیاهاش 45تومان(بی سیم) و سفیداش 36تا38 تومان(باسیم) من رو PES امتحان کردم کار میده خیلیم باحال تر از پدای معمولیه:27::5: درضمن از برادرم شنیذم که بازیای PC رو اکثرا از xbox استخراج میکنن به همین دلیله که تویPES یا همینFIFA که حسین جون عکسشو گذاشته دکمه پد xbox رو تو تصویر میبینید:10:نقل قول: