دوستان بیاین دیگه حرف از شکست و حذف و از این جور چیزا نزنیم ناسلامتی امروز قراره بترکونیم
بیاین همه با هم برای تیم دعا کنیم
همه برای یه تیم یه تیم برای همه
Printable View
دوستان بیاین دیگه حرف از شکست و حذف و از این جور چیزا نزنیم ناسلامتی امروز قراره بترکونیم
بیاین همه با هم برای تیم دعا کنیم
همه برای یه تیم یه تیم برای همه
چرا پست های من نمیان پس؟ :دی
اخه مینویسه باید مدیر تایید کنه ولی پست های سایر دوستان میان
ترکیب احتمالی انگلیس در بازی امروز رو نگاه می کنم چند تا تغییر دیده میشد ولی بازم مثل اینکه اینکه سیستم همون 2-4-4 هستش.
احتمالا جو کول در این بازی به جای لنون قرار می گیره. دفوئه هم جای هسکی و همین طور آپسون هم در دفاع قراره می گیره.
ولی به نظر من انگلیس با یه مهاجم بازی کنه خیلی بهتره اون جوری لمپارد و جرارد آزادی عمل بیشتری دارن و بیشتر می تونن تاثیر گذار باشن.
سلام
دیشب که فرانسه حذف شد و مارو ناراحت کرد
آرزانتین هم اومد بالا که واقعا عالی بود
امشب ببینیم انگلیس چی کار میکنه
اگه بازیکناش کم فروشی نکنن یا مثل فرانسه بی انگیزه نباشن
من همچنان به اون رونی که تو یونایتد دفاع میکرد.بازی سازی می کرد.پاس گل میداد و گل میزد اعتقاد و اعتماد دارم.اما هیچ وقت جرارد برازنده کاپیتانی نبوده و دلیل اصلی این لیورپولیه کثیفه که اتحاد و یکپارچگی تو تیم نیس و تنش هست.
پستتون رو ویرایش کنین هر چی به دهنتون میاد نگین اونم به بازیکنی مثل جرارد .نقل قول:
امروز استرس دارید؟ حق دارین.
امیدوارم حال اسلوونی رو بگیرین چون اصلاَ با فوتبالش حال نکردم نمیدونم چرا.
امیدوارم از بین انگلیس، الجزایر، آمریکا دو تاشون بیان بالا.
سلام به همه ی طرفدارای ناز انگلستان
اول ارزو میکنم که امشب انگلستان ببره
بعدش به نظرم اگه اگه همین سیستمو با کمی تغییر بزاره مطمئن باشین نتیجه میگیره
فقط اگر کروچ رو از اول بازی بده و رونی رو پشتش بزاره ... دقیقا همون پستی که فرگوسن میزارتش ... و همون کاری که فرگوسن از رونی میشه کاپلو ازش بگیره نتیجه میده به امید خدا
اگر به جرارد و لمپارد آزادی عمل بیشتری بده راحتتر بازی میکنه انگلستان ... چون هم بازی سازن و هم خوب گل میزنن
4-5-1 سیستمه خوبیه
تک مهاجم کروچ ... رونی سایش ... لمپارد ( وسط ) و جرارد ( گوش ) و ( جو کل یا لنون یا فیلیپس ) ( یک کدومشونم یکی دیگه گوش ) و یکیو بزار پشت لمپارد که خیال لمپارد راحت باشه وقتی میره تو وا سه گل زنی
میدونم رونی بازیکنه لایقیهنقل قول:
اما دوست عزیز بدون که جرارد همون جرارد فینال 2005 لیگ قهرمانان اروپاست که یه تنه تیمو کشید بالا
پس یکم با دقت تر بیشتری مورد بازیکنا نظر بدین
این کاپیتانی میدونم حق فردیناند و تری بود اما الانم رهبری خوبی داره جرارد
امشب استیوی بزرگیه خودشو ثابت میکنه تو انگلستان
منتظره نمایش خیره کنندش باشین
اینو واسه این میگم که واقعا مرد روزای سخته جرارد ( رونی و لمپارد هم تاثیر گذار هستن تو نتیجه امشب )
فابیو کاپلو و استیون جرارد دیروز در کنفرانس خبری در پورت الیزابت . مهمترین نکته در این کنفرانس اینبود که کاپلو با وجود حرف های جان تری می خواد از اون استفاده کنه و این که بازیکنان تمرینات خوبی رو در این چند روز انجام دادن.
عکس از تمرینات دیروز در رویال بافوکنگ درنزدیکی روستنبرگ
امروز انگیس اسلوونی: این دو تیم در ویمبلی کمتر از یک سال قبل با هم روبه رو شده اند که در اون بازی انگلیس ها 2 بر 1 پیروز شدند.
هواداران منتظر سه امتیاز و بازی خوب از تیم انگلیس
کاپلو: انگلیس میتواند قهرمان شود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خبرگزاری فوتبال ایران - فابیو کاپلو، سرمربی تیم ملی انگلیس اعلام کرد که تیمش میتواند به مرحله بعدی رقابتهای جامجهانی صعود کرده و قهرمان رقابتهای جامجهانی شود.
به گزارش خبرگزاری فوتبال ایران – سهشیرها برای راهیابی به مرحله دوم جامجهانی باید امشب در پورت الیزابت از سد اسلوونی عبور کنند، در غیر اینصورت از گردونه رقابتها حذف خواهند شد ولی مربی ایتالیایی معتقد است که تیمش کیفیت لازم برای پیروزی مقابل هرتیمی را دارد. کاپلو در این رابطه گفت: «من احمق نیستم. زمانی که گفتم هدف من حضور در فینال رقابتهای جامجهانی است، به این دلیل بود که تیم ما نشان داده بود که تیم واقعا خوبی است. من فکر میکنم وقتی ما امشب به پیروزی برسیم، تمام تیمها باید مقابل ما بجنگند.» مربی ایتالیایی در ادامه به این نکته اشاره کرد که تیمش با انگلیسی که در رقابتهای مرحله مقدماتی دیدیم، تفاوت فراوانی داشته و در حد و اندازههای تیم قبلی ظاهر نشده است. کاپلو در ادامه گفت: «ما در مرحله مقدماتی جام جهانی واقعا خوب بودیم ولی اکنون در روزهای اوجمان نیستیم. در حال حاضر ما از سطح تیمی که من میشناختم، افت کردهایم و همه ما این را به خوبی میدانیم ولی برای امشب آماده مبارزه هستیم! مطمئن باشید.»
به امید پیروزی امشب
به به بروبچ انگلیسی...میخوام یه خبر خوش بهتون بدم...میدونین چرا؟؟؟چونکه امروز ما این بازی رو میبرم.....صعود تیم رو پیشاپیش تبریک میگم....امروز روز خشم رونی از گل نزدن و روز پیروزیه انگلیس خواهد بود...
حیفه این تیم نیاد بالا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
نقل قول:
متاسفانه مربیشونم که مثل مربی فرانسه ستاره شناسی بلد نیست:41:
اما من براش دعا میکنم :21:
توی این بازی بازم جو کول بازی نمی کنه!
میلنر و دفوئه توی ترکیب اصلی هستن.
سیستم بازیو اینجا زده. همچنین بازیو مستقیم گزارش می کنه:
کد:http://uk.eurosport.yahoo.com/football/world-cup/slovenia-england-361822.html
از دو حالت خارج نیست! یا انگلیس خبرگزاری و روزنامه نداره... یا شبکه سه و جاودانی شخصیت نداره!!:41:
حتی اگه طرفداره انگلیس نبودم، دوست داشتم انگلیس پرگل ببره تا حال جاودانی:2: گرفته بشه!:27:
تلویزیونم خاموش بود. مگه چی میگه؟نقل قول:
چرت و پرت!:41:نقل قول:
امیدوارم حال صدر هم گرفته بشه!!
به اميد يه برد پرگل و قهرماني ... :40:
گلللللللللللللللللللللللل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يوهووووووووووووووووووو
اولين گـــــــــــــــل
دیگه تو اینکه کاپلو یکی از بهترین مربیای دنیاست شکی نیست :20:نقل قول:
چه چمن وحشتناکی داری این استادیوم!!!:2:
ایشلا نیمه دوم هم یکی بزنیم تا خیالمون راحت بشه از صعود...:20:
نسبت به بازی های قبلی تیم بهتر شده.
فقط رونی هم یکمی بهتر بشه دیگه تمومه....
همینجوریه که میگی. من نمیدونم چرا رونی اینقدر میاد عقب!؟نقل قول:
چمن رو مگه میشه به این زودی درست کرد ؟ (چمن طبیعی )نقل قول:
مگه نباید صبر کنی تا سبز شه ؟
من نميدونم چرا اين جرارد رو قبول ندارم...
به نظرم كاپيتاني برازنده اش نيست...
راستي شانس آورديم گل امريكا آفسايد بود !
واااااااااي چه موقعيتي روني از دست داددددددد
اسوه مقاومت و فداکاری جان تری :31: خیلی حال کردم البته کلی هم خندیدیم :31: حرکتش خیلی باحال بود :31:
نقل قول:
من نميدونم چرا اين جرارد رو قبول ندارم...
به نظرم كاپيتاني برازنده اش نيست...
راستي شانس آورديم گل امريكا آفسايد بود !
آمریکا حتی اگه فقط با اختلاف یک گل بازی رو ببره اون وقت ما باید با اختلاف 3گل اسوونی رو ببریم :دی :دی
به طور کلی با باخت( که خدا نکنه ) حذف میشیم با مساوی هم که باید پر گل مساوی کنیم ( که در جفت این حالت ها اون بازی باید با نتیجه صفر صفر یا کلا کم گل مساوی بشه ) با برد هم امریکا ترجیحا ببازه یا مساوی کنه عالیه :دی :دی
تبریک میگم به همه طرفدارای انگلیس در پی سی!! (حالا طوری نیست که دوم یا اول شدیم):31:
ضمنا:
تسلیت میگم به جاودانی، صدر، شبکه سه و صداسیما و کسانی که به دلایلی سرود تیم ملی انگلیس رو مثل خیلی از کشورهای دیگه پخش نکردند و تمام مخالفای انگلیس و...:27:
ایشالا قهرمانیم...:40:
قربون همتون:40:
یاعلی:11:
صعودتون روتبریک میگم.
حالا اول شدین یا دوم؟
---------- Post added at 08:24 PM ---------- Previous post was at 08:23 PM ----------
این عقده ایها که اون بازی رونگفتن چی شده...
گل آمریکا روقبول نکردن:18:
مرسی آلمانی!:46:نقل قول:
تنکس! (به فارسی یعنی ممنون!:31:)
نه نه نه گل آمریکا رو قبول کردن...........
آقا خوردیم یه هم..............
از این بهتر دیگه نمیشه............بهترین بازی تاریخ جام های جهانی رو(بین آلمان وانگلیس)خواهیم دید(جدای از هرنتیجه ای)
مطمئن بودم انگلیس میره بالا
تبریک به انگلیسیها
نه بابا گل قبول هست آمریکا اول صعود کرد انگلیس دوم
ولی از صعود آمریکا خیلی خوشحال شدم تیم بسیار شایسته ای هست
خب به سلامتی امشب ما غنا رو ببریم میخوریم به هم:دی