ما يادمون رفت بهتون تبريك بگيم
تبريك ميگم كه برزيل رو برديد
خيلي خوشحال شدم كه برزيل حذف شد
Printable View
ما يادمون رفت بهتون تبريك بگيم
تبريك ميگم كه برزيل رو برديد
خيلي خوشحال شدم كه برزيل حذف شد
قدرتمندترین تیم هلند
مرگبارترین خط حمله هلند
منطقی ترین تیم هلند
باهوش ترین تیم هلند
قهرمان 2010 هلند
حالا خوبه اینجا طرفدارای هلند هستن و الا یه جنگ مشتی بیین طرفدار پیش می اومد!!!!!!!:47:
نه داداش جنگی نیست یه سوء تفاهم بود ( اگه یادداشت ها ی قبلی رو بخونید می بینید که اینجا چقدر گرم و باصفاست ) :46:نقل قول:
اون دوست عزیزمون هم طرفدار تیم دیگری هست نه هلند :11:
این مردک اصلا مربیگری بلد نیست اگرم تا اینجا اومد به خاطر این بود که بردن کره جنوبی - یونان - مکزیک (البته با نامردی) که هنر نیست هنر این بود که المانو ببره که معلوم بود اصلا هنرمند نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . مربی ای که به بازیکناش بگه برین تو زمین هرکاری میخواین بکنین همینم میشه جاودانی دلقک هم خندش گرفته بود این حرفو زده بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . این اروگوئه رو ما بترکونیم پاراگوئه رو اسپانیا فاتحه قاره آمریکای جنوبی رو خوندیم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
خدا خیرت بده.برو بذار ما هم حالمون رو بکنیم.
طرفدارای تمیهای بازنده (اونم به طرز فجیع) جو رو خراب میکنن.نقل قول:
حالا خوبه اینجا طرفدارای هلند هستن و الا یه جنگ مشتی بیین طرفدار پیش می اومد!!!!!!!:47:
این آلمانی ها فکر کردن اصلا از اسپانیا رد میشن که بخوان به فکر قهرمانی باشن!!!؟؟
میگن یه اختاپوس هم پیش بینی کرده بوده که هلند اون بازی رو میبره!!
ببین تورو خدا حیوون زبون نفهم هم میدونسته این برزیلیا میبازن:31:
سلام دوستان
راستی اولا تبریک میگم پیروزی بر این برزیلی های استکباری (غیر از کاکا)
دوما امیدوارم آلمان بیاد فینال بعد هلند بترکوندش......(حیفه اسپانیا....)
سوما ما قهرمان میشیم
آقا چقدر جدیدا طرفدار پیدا کردیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . یهو همه به تیم ما علاقمند شدن . البته دوست داشتنی هم هستن . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از بر بچه های آرژانتین کسی میخواد بیاد طرفدار تیم ما بشه فعلا عضویت قبول میکنیم ولی محدوده عجله کنید . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آلمان تیمش خوبهنقل قول:
این آلمانی ها فکر کردن اصلا از اسپانیا رد میشن که بخوان به فکر قهرمانی باشن!!!؟؟
تیم خوبی داره
ولی اگه گل بخوره و با احساساتشون بازی کنیم کم میارن
یادتونه بازی با صربستان باختن
گل خوردن ! اخراجی هم دادن
چون تیم جوونیه زوود از هم میپاشه
من هم اون برد دیشب رو با کلی تاخیر تبریک میگم.البته حق برزیل نبود که با اون بازی های مسخره بیاد بالا
در کل همونطور که قبلا گفته بودم من هم یه هلندی هستم که هلند رو خونه دوم خودم میدونم.و امیدوارم تو فینال انتقام ارژانتین رو از تیم هشت پا بگیره
ما به همه طرفدارای جدید هلند خوش آمد میگیم.
فقط قاقالی لی به کسانی داده میشه که بلیط خریدن.:31:
بچه ها
غلط نکنم فینال خوردیم به آلمان
سخت شده عجیب
نه؟
آلمان قوی ترین تیم جام هست ... ولی بعد از هلند ...نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
آره اسپانیا هم مالی نیست.
میخوریم به آلمان.
المان از نظر تکنیکی به پای ما نمیرسه.ولی سرزناش خطرناکن.
ایشالله با پرس تو زمین حریف و ضدحمله میبریم.
بابا ناسلامتی ما برزیل رو بردیم.
من فقط از اون موقعیتهایی که در مقابل برزیل خراب کردیم میترسم.
خدا کنه دیگه این موقعیتها رو از دست ندن بچه ها.
آره 1هو از بردمون تاپاك 12 صفحه رفت جلو:31:.نقل قول:
فكر كنم الان پرطرفدارترين تيم باشيم.
اما بعضيا تا برزيلو برديم طرفدار شدن.
اما من به هلند ايمان داشتم و دارم.
---------- Post added at 09:03 AM ---------- Previous post was at 08:59 AM ----------
به نظرم اگه تو فينال به آلمان خورديم بايد مثل انتقامي كه از برزيل گرفتيم اونجا هم همينطور براي انتقام بريم.نقل قول:
جام 74 اصلآ لايق باخت به اين :2: نبوديم.
---------- Post added at 09:05 AM ---------- Previous post was at 09:03 AM ----------
دوستان همگي خوش آمديد به جمع طرفداران قهرمان 2010.:11:
ما اگه اروگوئه رو ببريم ديگه قهرماني آسونه.چون به خودباوري رسيديم.
تازه سووارز هم محرومه:27:
بچه ها نفری یه کیسه گچ بفرستید آفریقا واسه بچه ها ی تیم تا واسه گچ گرفتن تیما گچ کم نیارن.:31:
چقدر طرفدارای هلند زیاد شدن!!!!
کاش زودتر برزیل رو میبردیم .
حالا خوبه هلند مثل یورو 2008 بازی نمیکنه و گرنه صفحات این تاپیک به999999 میرسید.
آره متاسفانه دارن هلندم خز میکنن!در ضمن اروگوئه بدون سوارز و خسته و کوفته! باید فقط به فکر کم گل خوردن باشه
آقا فن برونگهورست هم اعلام کرد که بعد بازیهای میره از تیم ملی که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چرا اینقدر زود آخه . هی داریم بازیکنهای خوبمونو از دست میدیم .
سلام دوستان
من دیدم این جا بحث هلنده .... دیگه نمیشد ثبت نام نکنم
یه طرفدار 2 آتیشه به جمع هلندیای این جا اضافه شد
ایشالله با هم قهرمانی رو جشن میگیریم
زود؟؟!!:31:نقل قول:
ديگه 36 سالشه!
از 96 تا حالا تو تيم ملي.
بالاخره نميشه چون سنش بالا رفته و پستشم نياز به دوندگي داره.
به نظرم اوج كارش تو يورو 2008 بود.خيلي مي دويد.آماده بود
دمت گرم خوش اومدینقل قول:
کلا طرفدار های هلند به شدت با غیرت و دو آتیشند
خود من اگر هلند قهرمان نشه ، سر دوستام که طرفدار آلمانند میبرم:18:
و حالا نوبت توست که شعار "ایستگاه اخر افتخار" را زنده کنی/
قله افتخار حق توست .تو که نشانی از فان باستن ها داری
تو که نیسم لاله هایت همیشه شناور بر قلب عاشقانت بوده
اری تا قهرمانی و انتقام راهی نمانده
اندکی صبر سحر نزدیک است.
خوش اومدی عزیز ... شک نکن هلند انتقام آرژانتین رو میگیره ...نقل قول:
درسته آرژانتین 4 تا خورد ، ولی حداقل مثل برزیل نبود که وقتی از ما یکی خورد اصلا فوتبال رو یادش رفت چجوری بازی میکنن :27: ... بعد طرفداراش ادعاشون گوش فلک رو پر کرده ... یه کلمه کوچیک رو قبول نمیکنن ، " برزیل گند زد " .
بعد واسه ما پیشگو شدن هلند از اروگوئه میخوره ... بعد بازی گمنام میشن اینا که میگم ...
دوس داشتم فینال آرژانتین هلند میشد ... ولی حالا هم بد نشد ... مهم اینه که ماقهرمانیم .
هلند قهرمان ميشه .
حداقل باید میزاشت یورو 2012 میرفت نه الان که . وقتی بازکین نداریم باید بمونه :31:نقل قول:
نه اتفاقآ بازيكن واسه اون پست داريم.نقل قول:
همين درنته ي رئال مادريد وقتي تو فاينورد بازي ميكرد دفاع چپ بود يا امانيوئلسن بازيكن چپ پايي كه مدتي تو آژاكس بازي ميكرد.اونم خوبه.
من آلمان رو بیشتر از هلند دوس دارم، منتها اگر المان قهرمان شه می شه 4 ستاره !
ولی هلند بشه می شه 1 ستاره...پس هلند قهرمان بشه بهتره !
ایشاالله که بشه !
کاملا موافقمنقل قول:
اینکه خوش اومدی رو ممنون ولی من یه عمره(اون هم به خاطر عموم که عاشق هلنده و من همیشه پیش اون فوتبال رو میدیدم از 7 سالگی)هلند رو دوست دارم ولی این اوخر یه کم زیر سایه ارژانتین قرار گرفته شده.
در کل هلند اون پتانسیل انتقام رو داره هر چند قبلش نباید اروگوئه رو دست کم بگیره
من عاشق هلند یورو 08 هستم ... امیدوارم تو این دوتا بازی باقی مونده دوباره اون قدرتش رو نشون بده ... پتانسیلش رو هم داره ... نمی دونم چرا زیاد اونجوری بازی نمیکنن . حتما بخاطر تفکرات مربیه . ولی به نظر من هلند می تونه هر تیمی رو تو بازی به چالش بکشه ... راحت تاکتیک های حریف رو خنثی میکنه . خود برزیلی ها بعد بازی همین جمله رو گفتن که هلند بازی ما رو خنثی کرد :27:نقل قول:
هلند هیچوقت به هیچ جا نرسیده الانم نمیرسه !
پس بيخبري از دنيانقل قول:
اروگوئه از برزیل که قویتر نیست. بدون شک هلند تو فیناله، ایشالا تو فینال ببریم.
هلند قهرمانه
راستی دوستان نوع بازی هلند به چی ممعروفه؟ فارسیش رو نمیخوام (میدونم بازی شناور میگند تو فارسی)
تو زبون خودشون چی میگن؟
همه ی طرفدارای هلند در درجه اول عاشق بازی قشنگ این تیم هستن ... حتی اگه یه بار هم قهرمان نشده برامون مهم نیست ... برامون مهمه که اینقدر قدرت داره این تیم که قهرمان جهان رو هم شکست بده . تو این دو سال سه تا از قهرمانای بزرگ دنیا رو نابود کرد . تو یورو فرانسه و ایتالیا و تو این جام هم برزیل .نقل قول:
انگلیسیش میگن Total Football!نقل قول:
برای من هوادار هلند اصلا برد تو بازی فردا مهم نیست...مهم بازیهای زیبایی بود که تا حاللا انجام دادیم...مطمئنم با درایت فن مارویک و عمو دی بوئر:35:فردا از سد این یکی نماینده امریکای لاتین هم میگذریم
راستی به تنهایی دارم پرچم هلند رو تو این تاپیک استقلالی میگردونم:8:امیدوارم شما استقلالی-هلندی ها با سر زدن به این تاپیک من رو تو این زمینه کمک کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ول کننقل قول:
شر درست نکن
بزار هر تاپیک برای خودش بمونه