شما یه لطفی بکن و ادرس سایتها رو بگو.نقل قول:
Printable View
شما یه لطفی بکن و ادرس سایتها رو بگو.نقل قول:
دوستان pro 64jq داریم که بلوری داشته باشه؟
سلام به همگب
به نظر شما بين n61jq و f113fx/b كدوم مدل بهتره ؟
من خودم N61 رو پسنديدم.
كيفيت مانيتور كدوم يكي بهتره ؟؟
راستي N61 فول اچ دي كه نيست ؟؟؟
باتري N61 تا در حالت كاركرد عادي چقدر شارژ نگه ميداره ؟
ممنون
نقل قول:
سلام دوست عزیز
خوب بستگی داره برای چه کاری بخوای.ولی اسوس خوبه . به جز ویندوزش که بعضی موقع ها اذیتم میکنه من مشکلی ندارم.
کیفیت مانیتور هم در حد قابل قبولیه . فول اچ دی نیست . ولی اچ دی هست با رزلوشن 1366*768
باتری در حالت عادی و کار عادی در حالت پرفورمنس 1.30 و در حالت save battery حدود 1.50 دقیقه کار میده.
یکی از نقص های این مدل مدت کم باتریه.البته شاید با این کانفیگ طبیعی باشه.
کلا مشکل خاصی نداره.
راستی امروز بازی Splinter cell رو نصب کردم و در حالت high اجرا کردم . بدون افت فریم اجرا شد و با کیفیت عالی .
دمای لپ تاپ در حالت عادی 67 درجه است و با سرعت فن 3600 کار میکنه . تو بازی دما به 82 درجه با سرعت فن 4700 رسید.
این دما چطوره ؟ البته نمیدونم گرافیک این بازی نسبت به بازی های دیگه چجوریه ...
دوستانی که مشکل صدای تق تق رو داشتند پیگیری کردند . کسی به نتیجه ای هم رسیده ؟؟؟
دوستان من حدود 40 صفحه از این تایپیک رو از شب تا صبح خوندم دیگه خسته شدم... نمی دونم همه مطالب رو خوندم یا نه. اما چند چیز این لپ تاپ یکم دلخورم میکنه. یکی همون ال سی دی که full نیست و بعضیها نوشته بودن فقط روی فیلم full کیفیت محسوس میشه اما مشخصا در دیدن نوشته های خود ویندوز و عکسها و ... 100 درصد تاثیر خواهد داشت.
و مشکل دیگه این که وب کم اون 2 مگ بیشتر نیستش. مودم هم نداره. و رنگشم مشکیه که من یک dell هم دارم همیشه کثیف هست به همین خاطر.
البته فقط تو رو خدا این رو دقیق به من بگید سرعت رو یکی نوشته بود خیلی براش پایین بوده به اندازه ای که لایه های فتوشاپ رو که می خواد جا به جا کنه تکه تکه میشه! من کار اصلیم فتوشاپ و یکی از مهمترین دلایل انتخابم هم همین کارت گرافیک و رمش هست اگر قرار باشه با فتوشاپ اینجوری بشه که من بعدش بیچاره میشم:-(
حالا از اینها که بگذریم من ندیدم مدل جدیدتر و بهتری از asus آمده باشه. پس مجبورم همین رو بگیرم ولی چرا قیمت از تایپیک اول تا آخر که کلی اختلاف زمانی دارند هنوز همونه؟ تو سایتهای امرتات و ویستا بالای 1500000 زده که من تا 1350000 تومان برام خوبه اما همین 150000 تومان کار رو برام خیلی سخته میکنه.
میشه بگید الآن چه قیمتی میشه خرید؟
البته داداشم سونی داره و من یک سری تفاوتها رو میبینم به هر حال درسته سونی پول برندش رو می خوره اما کیفیتش در بعضی موارد بیشتره. مثلا موقع تایپ و کار کردن ال سی دی سونی اصلا تکون نمی خوره ولی ال سی دی دل من کمی میلرزه و چشم رو اذیت می کنه. درمورد طراحی هم خداییش سونی معمولا در طراحی کارهای زیباتری ارائه داده
و در آخر تو سایت سازگار 014v رو داره و 061v رو هم داره منتها 061v کیبوردش فارسی هم داره اما اون یکی فقط انگلیسیه! قیمتشون هم فرق نمیکنه. آیا اینها فرق دیگری هم دارند؟
با تشکر
دوستان سلام.نقل قول:
من معذرت میخوام این یه پست توی چندتا فروم دیدم منم کلی تعجب کردم(چون چیز هایی که دوستان گفتن رو میدونستم) بعد فهمیدم طرف اسپمر بوده :18:و تو سایت های مختلف چرت و پرت مینوسیه.:18:
از دوست عزیزی هم که شاید اونو یه اشتباه انداختم معذرت میخوام:11:
داریم ولی نه تو ایران.تنها مدل Pro64jq که وارد ایران شده JX028v هست که بلوری نداره.:46:نقل قول:
سلام خوبی عزیز:11:نقل قول:
دما کاملآ عادیه.البته اگر Utility های بیکار رو موقع بازی غیر فعال کنی دما پایین تر هم میاد(مثلآ با Game booster).این بازی هم جزء بازیهای سنگین بازاره و گرافیک خوبی هم داره.:10:
با سلامنقل قول:
دوست عزیز من جواب سوالات شما رو دسته بندی میکنم:
1.در مورد صفحه نمایش خب بله LED این لپ تاپ دارای رزولیشن768×1366 یعنی HD است و اختلافش با Full HD زیاد نیست.
2.در مورد وب کم این دستگاه باید بگم که مگه 2 مگاپیکثل کمه .شاید حدود 99 درصد لپ تاپ های بازار از وبکم های ضعیفتر استفاده میکنن.
3.در مورد مودم هم خب اکثر لپتاپ های جدید این قطعه روشون نصب نیست چون عملآ این شکل مصرف از اینترنت داره منسوخ میشه.
4.در مورد رنگ هم که کاملآ سلیقه ایه .من به شخصه نظرم اینه که خیلی باکلاسه ولی خب اره زود لک میشه و اثر لک هم کاملآ معلوم میشه.
5.در مورد سرعت هم باید بگم پستی که شما خوندی اون دوستمون ویندوزش مشکل داشت و رفع شد.از لحاظ سرعت این لپ تاپ از سریعترین مدلهای بازاره و تو پردازش واقعا عالیه.تازه فتوشاپ که سنگین نیست من با این لپتاپ Catia و Primere کار میکنم.
6.از لحاظ کیفیت ساخت بدنه و لرزیدن موقع تایپ و ... این مدل اگر بهتر از سونی نباشه کمتر نیست.شما کاملآ با یه مدل حرفه ای روبرو هستید.
7.در اخر هم بگم که اگر به تاریخ اولین پست این تاپیک توجه کنید میبینید که حدود 2 ماهه که این تاپیک راه اندازی شده برای همین هم اختلاف قیمت به چشم نمیخوره.لالن هم تو بازار قیمت این مدل حدود 1450 است و اگر بگردید تا 1420 هم ممکنه پیدا کنید.البته نه تو سایتها،باید حضوری برید بازار و چون بازار خرابه بعضی فروشنده ها به قیمت خرید هم میدن.
8.شما سعی کن مدل N61jq-jx014v یا اگر بلوری برات مهم نیست مدل با کیفیت Pro64jq-jx028v رو بخری.:46:
دوستان من امروز می خوام سفارش بدم لطفا زودتر راهنماییم کنید....نقل قول:
ممنون
دوست عزیز توی 2 پست قبل جواب شما رو کامل دادم.:20:نقل قول:
سلام. در مورد وب کم یک لحظه اشتباه خوندم!! نه عدد کمی نیست. در مورد خوشگلیش با شما موافقم اما خوب لکهایی که روش می افته همیشه خوشگلی دستگاه رو پوشش میده اما این مسئله مهمی نیست حالا تمیزش می کنم.
فقط تنها مسئله ای که باقی موند اینه که 014v چه فرقی با 061v داره؟ اینجا رو لطفا ببینید:
061v:
014v:کد:http://www.sazgar.com/fa/product/notebook/detail.aspx?productid=1001
چیزی که من دیدم برای 061 نوشته کیبورد فارسی اما 014 چیزی ننوشته! و همچنین جلوی ooptical drive برای 061 نوشته (Combo) اما برای 014 ننوشته! که فکر کنم هر دو (Combo) هست حالا چرا واسه یکی نوشته و یکی نه نمی دونم! و در قسمت وسایل اضافی برای 061 کیف هست ولی برای 041 نیست و نهایتا رنگ 061 رو زده Brown - Textured ولی برای 041 زده Piano Black - Textured اما اگر به ترتیب باشه 61 فکر کنم جدیدتر هست ! لطفا در این مورد هم راهنمایی بفرماییدکد:http://www.sazgar.com/fa/product/notebook/detail.aspx?productid=908
باز هم ممنون دوست عزیز
سلام از بنده.شما زیاد به اطلاعات تو این سایت توجه نکن.کاملآ غلط املایی است.منظورش jx006v بوده.اختلافشون هم تو برخی قطعات داخلی است.هر دو این مدلها کیبورد فارسی دارن و هر دوشون هم درایو Combo.هر دوشون هم باید کیف و موس داشته باشند.حالا شرکت باهاشون چه کرده خدا عالم است.شما هم اگر این مدل رو پسند کردی یا N61jq-jx014v بگیر و یا اگر بلوری برات مهم نیست مدل Pro64jq-jx028v که یه مدل سفارشی هستش.:46:نقل قول:
سلام
دوستان ببخشید اگه به موضوع قدری بیربط هست.
سوال داشتم در مورد اینکه مدل N61JA برای اجرا پردازشهای سنگین مانند بازی به مدت طولانی مشکل بالا رفتن دما رو داره؟
و اینکه این مدل الان تو بازار با کانفیگ ATI 5730 1GB پیدا میشه با گارانتی سازگار یا ویستا؟
در صورتی که نباشه دوستان با حدود همین قیمتی ~1.250 چی جایگزین این N61JA توصیه میکنن؟ (مثل همین داغ نکنه و سخت افزار قوی داشته باشه)
از راهنماییتون پیشاپیش خیلی ممنون.
این مذل فکز کنم هست ولی اگه نبود پیشنهاد من lenovo y550p هستش.نقل قول:
این مدل مشکل دما رو به هیچ صورت نداره.
میدونم نا مربوطه ولی توی صفحه های قبلی یکی از دوستان گفته بود میشه با گرافیک ها ی ati 3 بعدی بازی کرد میشه اون رو یکی بیشتر توضیح بده؟
نقل قول:
هر کارت گرافیکی نه. Nvidia هم بعضی از کارتهای گرافیکش قابلیت 3 بعدی کردنو داره.
3D بازی کردن فقط به کارت گرافیک مربوط نمیشه. شما باید مونیتور و یا LCD که بتونه تکنولوژی 3 بدی را ساپورت کنه هم داشته باشی. همه اینها رو یعنی LCD 3D + Graphic3d هم داشته باشی باز هم یک چیزی کمه و اونم عینک 3 بعدی برای دیدن تصاویر 3 بعدی هست وگرنه همه چیز تاره و رنگ ها هم بدون عینک قاطی میشه. کلا تصویر در تصویر دیده میشه. :5:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عینک هم که تهیه کنی بازم یک چیزی کمه و اونم نسخه ی 3 بعدی از بازی یا فیلمی هست که میخوای ببینی. هر فیلم یا بازی رو که نمیشه 3 بعدی دید. اینها از اول باید نسخه های 3 بعدیشون رو بیرون بدن که شما با امکاناتی که فراهم کردی بتونی 3 بعدی ببینی.
موفق باشید.
یکی تز دوستان توی همین تاپیک یا تاپیک ایسوس روش دیدن تصویر سه بعدی با گرافیک های ati رو گفته بودنقل قول:
سلام
دوستان من امروز خریدم. از من n61 jq-061V هست که یکی از دوستان گفتند احتمالا در سایت ویستا غلط املایی هست اما من چک کردم پشت خود لپ تاپ هم نوشته 061V و چیزی که متوجه شدم روی جعبه اون نوشته ram 1066 از شما هم رو جعبش اینجوری بود ولی چک کردید 1333 بود یا اینکه رو جعبش هم نوشته بود 1333؟
البته من نرم افزاری که چک می کنه فعلا ندارم ببینم واقعیش چیه خود ویندوز هم که باس رم رو نشون نمیده...
و مشکل دیگری که من دارم قسمت فینگرش اصلا نمی تونم باهاش کار کنم. خیلی اصطکاکش زیاد هست و برای scroll کردن هر کار می کنم درست عمل نمیکنه یا خیلی کند عمل میکنه.
اون برچسب که شکل دست و انگشت روش برای راهنما هست باید از روش جدا کنم یا باید باشه؟ آخه آمدم جدا کنم خیلی محکم چسبیده بود.
وب کمش هم خیلی خیلی تصویر رو اسلوموشون نشون میده حتی با سایزهای خیلی کوچک نمی دونم چرا؟!
من خودم یک cpu dual core 3.4GH دارم. از این مدل که چندسال پیش بود و فن خیلی بزرگ روشون هست. فکر می کنم سرعتش زیاد فرقی نمیکنه یا حتی بالاتر از corei7 روی لپ تاپ هست در حالی corei7 چهار هسته ای هست!! من یک آفیس 2007 رو زدم انیستال کنه حدود 7تا10 دقیقه طول کشید.
به نظر میرسه بیشتر از اینکه در واقعیت سرعتها تغییر کنه بیشتر اعداد بالا میره! قدیم هم همینطور بود مثلا یک سیستم از لحاظ عددی 5 برابر میشد اما در عمل شاید دو برابر بیشتر نبود
ممنون میشم در مورد مشکلاتی که در بالا گفتم راهنمایی کنید
دوست عزیز این پاسخ سوال هات:
ماله منم باسش 1066 ه
دوم اینکه اون صفحه ی رو فینگر اسکرین رو باید بکنی.منم کندم هیچ مشکلی نداره خیلی تمیز و قشنگ کنده میشه
سرعت کم نصب آفیس هم به دلیل بلوری هستش که کمی از دیویدی رام های معمولی کند تره و همچنین هارد و کلا نصب آفیس ربطی به سی پی یو نداره.
تصویر وبکام به خاطر تاریکیه که میخواد .ضوح رو بالا ببره اگه اتاق کاملا روشن باشه اونم درست میشه
و اینکه اگه دوست داری از برنامه ی smartlogon که روی دسکتاپت هست استفاده کن (رمز تشخیض چهرس وقتی چهرت رو ببینه بدون پسورد باز بشه)
اما نسخه های جدید که به ایران آمده همه 1333 هست! و جالب اینجاست که برای تعداد محدودی 1066 بوده که ظاهرا شما و من از اون دسته ایم و من چون بهش گفته بودم می خوام 1333 باشه فردا میرم بهش می گم خودش می دونه باید عوضش کنه!
در مورد آفیس من گفتم Unistall یعنی به بلو ری کاری نداره! نمیشه گفت هیچ ربطی هم به سی پی یو نداره و فقط هارد مهم هست!
ممنون از راهنماییتون
n61 jq اصولا رم 1066 داره با هارد 500
اونایی که سازگار یا مرتات میارن سفارشی رم 1333 گذاشتن
---------- Post added at 01:22 PM ---------- Previous post was at 01:20 PM ----------
دوست عزیز اگه فروشنده یه شما گفته 1333 و بعد 1066 داده برو بهش بده و عوض کننقل قول:
اون برچسب هم فعلا نکن تا بهونه نیاره
مدلی که ایون خریدن کلا باسش 1066 هنقل قول:
خوب اون طرف باید عوض کنه وقتی گفتخ 1333 بعد 1066 دادهنقل قول:
دوستان موضوع این هستش که من گفتم مدل 014 رو می خوام و فروشنده گفت من این حرفها رو نمی دونم تو کانفیگت رو بده. من هم از کانفیگ پرینت گرفتم بهش دادم و حالا 061v رو فرستاده و باس رمش 1066 هست و مسلما در آینده اگر بخوایم رم رو اضافه کنیم در بازار 1066 به سختی گیر میاد! و البته در سرعت هم100 درصد تاثیر داره...
تو این دو روزی که از این لپ تاپ استفاده کردم متوجه شدم از لحاظ سرعت خوبه اما متاسفانه ال سی دی اصلا رزولوشن مناسبی نداره. کیفیت رنگها خوب هست اما چون رزولوشن به اندازه فول اچ دی بالا نمیره لبه خطوط و آیکنها زیاد نرم نیست و به عنوان مثال آیکنهای کنار ساعت درشت هستند و به سرعت فضای شما رو پر می کنند....
گرافیستها مثل من به جزئیات و کیفیت تصویر اهمیت میدهند و شاید این نرم نبودم خطوط به چشم خیلیها هم نیاد!! حتی در فایرفاکس چون نوشته ها و متنها بزرگتر هست سریع احتیاج به sroll پیدا می کنید.
من پیشنهاد می کنم به دوستان فقط کسانی که اهل بازی اونهم آخرین بازیهای روز هستند این مدل رو به f115سونی ترجیح بدند اما گرافیستها و یا کسانی که بازی رو اولین مسئله حیاطی نمی دونند f115 کارایی بهتری خواهد داشت.
البته گرافیک سونی هم اونقدر که فکر کنید ضعیف تر نیست اما به هر حال رزولوشن پایین ال سی دی این لپ تاپ کاملا من رو تحت تاثیر قرار داده
خیلی ها کیفیت فول اچ دی با اچ دی رو میگند تفاوت خیلی اندکی داره. اما اگر فقط برای فیلم دیدن اهمیت بدین میشه گفت تفاوت چندانی در اینچهای پایین نیست اما در مورد نرمی خطوط و درشتی علامتها و تصاویر در صفحه کاملا محسوس است.
مثلا من و داداشم که سونی داره و فول اچ دی هست با هم به یک سایت وارد میشیم در حالی ال سی من بزرگتر هست اما جزئیات کمتری را در صفحه میبینم. و کوچک کردن با ذره بین کیفیت رو پایین و مرور صفحه را کند و حتی گاهی ترکیب بندی رو هم به هم میریزد
در برنامه کارل درو وقتی خطوط نازک را ترسیم میکنم لبه خطوط کاملا دندونه دندونه می شود! در این دوره از تکنولوژی دیگه ال سی دی اچ دی فقط بدرد بازی و دیدن فیلم می خوره و برای گرافیست کارها و یا حتی کاربران معمولی چنگی به دل نمیزنه...
پس اگر اولویت اول شما بازی نیست که خیلی از خریداران لپ تاپ هم همینگونه هست پیشنهاد می کنم حتما سونی بخرید!
موفق باشید
حالا چی شدنقل قول:
عوض نکردلپتاپ رو؟
این لپ تاپ مگه کیفیت ال یی دیش فول اچ دی نیست؟ اخه به فروشنده گفتم کدوم مدلش فول اچ دی هست اونم گفت این مدل!!!!!!نقل قول:
اتفاقا من میخواستم مدل jv را بخرم چون هم کارت گرافیکش به قول فروشنده فول اچ دی هست و هم ال یی دی و قیمتش هم مناسب
ولی الان که شما میگی اینطوری نیست :41::41::41:
نه عزیز فول نیستنقل قول:
n61jv هم فول نیستش
به حرفای دروغ فروشنده ها توجه نکنید
اونا فقط به فکر سود و جیب خودشون هستن
درضمن گرافیک n61jv gt325 هستش که از گرافیک 5730 n61jq ضعیفتره
فعلا که تعطیل همه جا اما برم هم دیگه عوض نمیکنه به هر حال استفاده شده ....
و دوست عزیز دیگر هم شما خودتون از نزدیک کیفیت ال سی در رو بهتر هست ببینید اگر زیاد حساس نباشید می تونید باهاش کنار بیاین اما اگر مثل من خیلی حساس باشید مطمئنا رضایت شما رو جلب نمیکنه و شک نکنید که همشون اچ دی هستند نه فول اچ دی....
دوستانی که گفتند مشکل کارت گرافیک تو ورژن جدید حل شده از این سایت گرفتند؟ :
آخرین ورژنش اینجا زده V8.17.12.5737کد:http://ae.asus.com/product.aspx?P_ID=RZGwDN2NnWZ7NhbH
Description nVidia Graphics Driver
File Size 137.8 (MBytes)
همین رو باید بگیرم؟
مطمئنی ال سی دیت مشکل نداره. چون من وقتی توی فلش یه خط میکشم و حتی تا 600 برابر نزردیک میکنم مشکلی نیست و کاملا خطهنقل قول:
کارت گرافیک چه مشکلی داره؟نقل قول:
اون وظیفه داره برات عوض کنهنقل قول:
ببر عوض کنش
---------- Post added at 01:01 PM ---------- Previous post was at 01:00 PM ----------
شما از خود nvidia بگیرنقل قول:
کد:http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us
نه ال سی دی مشکلی نداره. شما حساسیتت به اندازه من نیست. اونقدر دندونه دندونه نیست که فکر کنید اما کاملا با فول اچ دی متفاوت هست نرمی خطوط. تمام اچ دی ها همینطورند. شما اگر به صفحه چشمتون رو نزدیک کنید تو دسکتاپ میتونید پیکسلها را بشمارید!! کافیه به لبه آیکونها از نزدیک نگاه کنید بعد می فهمید منظور من چی هست
کارت گرافیک با خیلی بازیها مشکل داره و ظاهرا اتوماتیک باید بره روی چیپ 1 گیگابایتی که تشخیص نمیده و نمیره و روی 50 مگابایتی که برای صرفه جویی در برق هست می مونه
نمی دونم دوستان کجان پس چرا پاسخ نمیدن!!
در ضمن این دایرکت ایکس 11 هم دردسر شده. من الآن بازی باتلفیلد رو نصب کردم کار نمیکنه و میگه XINPUT1_3.dll is missing و ظاهرا این فایل مربوط به دایرکت ایکس هست که در ورژن 11 نیست! چون تو پوشه سیستم 32 باید باشه که نیست. برای همین هم بازی کار نمیکنه. حتی من این فایل از از روی پی سی کپی کردم تو پوشه سیستم 32 اما باز هم کار نکرد و همون پیام رو داد
در مورد رم هم بهش گفتم گفت دیگه عوض نمیکنیم. حالا اگر تهرانبودم یک چیزی باز اونجا کلی هزینه شده و یکی فرستاده و باز پس فرستادن و .... خیلی سخت. ما شهرستانیها واقعا از همه چیز محرومیم
داداش من دارم اذیت میشم جای تونقل قول:
عوضش کن
نامردن چقدر
مشکل این XINPUT1_3.dll حل شد. باید فایلش رو از اینترنت بگیرید بریزید تو پوشه SysWOW64 چون خود دایرکت ایکس 11 این فایل رو نداره
بهترين كانفيگ n61 چيه ؟
cpu: i7 720نقل قول:
graphic:ati 5730
hard 640 gb 5400rpm
lcd 16 backled
usb 3
bluray
ممنون دوست عزیز اما کارت گرافیک این مدل ati هست و nvidia نیست. دوستان تو خود سایت ایسوس که آخرین ورژن 8.692.1.0 هست و برای من هم همین نصب هست خودش.نقل قول:
لطفا بگین از چه لینکی ورژن جدیدتر رو دانلود می کنید؟
ممنون من سه روزه منتظرم لطفا یکی از دوستان جواب بده