مال خود بازیه......نقل قول:
کسی میدونه آهنگ های بازی رو چطوری میشه ازش درآورد ؟
Printable View
مال خود بازیه......نقل قول:
کسی میدونه آهنگ های بازی رو چطوری میشه ازش درآورد ؟
بابا یکی به ما هم کمک کنه.ثواب داره هااااا:19:
من تو بازی رفیقام لال تشریف دارن.باید حرفاشونو لب خونی کنی تا بفهمی چی میگن:41::19:
کمک کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟:19:
بچه ها اينجارو چيكار كنم؟؟؟ هرچي ادم ميكشم كم نميان كه. يارامم جلو نميرن. خودمم تا ميرم جلو فرتي ميميرم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کدوم مرحله ؟یه عکس بذار.نقل قول:
برو پایین روی بشکه سبز ها کلید f بزن
نقل قول:
خوب یکی هم جوابه ما رو بده ---سوالم خیلیم سخت نیستا
نقل قول:دستتون درد نكنه حل شد. يك ساعت بود داشتم ملتو به رگبار ميبستم!!:27:نقل قول:
به مرحله بعدی که رسیدی بیا بیرون و مرحله رو دوباره شروع کن و قبل از شروع درجه ی بازیو تعیین کننقل قول:
ایول خدا هر چی میخوای بهت بده-دمت گرم--خیلی گلینقل قول:
سلام دوستان
من هنوز این بازیو نگرفتم
ولی در مورد برداشتن صدای بازی باید بگم اگه این بازی هم مثا نسخه های قبلی
فرمت فایل های داخل پوشه ی data باشه iwd میتونید راحت صداها رو بیرون بکشید
کافیه همون فایل ها رو بکشید و تو محیط winrar ول کنید تا همه محتویاتش نشون داده بشه
دیگه بقیش معلومه
اگه گرفتم بازیو دقیقا بهتون میگم کدوم فایل و کدوم قسمت
موفق باشید
سلام یکی هم به داااااااده من برسه همه بازی رو تموم کردن من هنوز نتونستم بازش کنم .
چند تا از دوستان هم مشکل منو دارن
وقتی میخوام start کنم
1 )... اول این میاد
2)...
3)...اینم محتویات پوشه منه .
ولی نسبت به ماله شماها خیلی کمتره :41:
هر کاریم گفته بودین کردم باز نشد که نشد :37::37::45::37::37:
کرک هم زدم فایده نداشت :42:
کمک کمک کمک
دوستان من بازیم سیو نمیشه مشکل کجاس؟ چیکار باید بکنم؟!!!!
چه yes و چه no رو بزنی بازی باز میشه برا دفعات بعد نمیاد برا منم اینجوری بود بعد که بازی کردم بعدا دیگه نیومدنقل قول:
من yes رو زده بودم
سلام برای من که اول بسمه ا.. بازی اجرا نمیشه :41:
موقع نصب بازی که تمام شد....موقع زدن دکمه finish ده بود اینتسال دیرکس و یه چیز دیگه...من ردم هر دو رو نصب کن
که اومد دایرکس نصب کنه ارور داد و اون یکی هم که اومد نصب کنه گفتش رو سیستمت داریش..
حالا من برداشتم بازی رو دوباره نصب کردم بازم آخر بازی موقع نصب دیرکس ارور داد.
اگر کسی لطف کن دایرکس این بازی رو به من آدرسش رو بده ممنون میشم
اینم عکس ایراد گرفتن از نبود دایرکس خود بازی
عکس ارور:
منظورت چیه؟ برای منم همیشه این پیغام میاد no میزنم میره تو بازی.مشکل شما چیه؟نقل قول:
1-من یه جا رسیدم که یارو از بالا میپره روم و خفم میکنه منم هر چی دکمه میزنم فایده ای نداره --این جا باید چی کار کرد؟؟؟
2-اگه میشه بگید سیو بازی توی ویندوز 7 کجاست هر چی گشتم پیدا نکردم
3-فکر کنم زیادی آدم کشتم توی بازی خدا بلا به سرم اورده یارام هم پا ندارند و ناقص الخرقه هستند هم لال شدند فقط دهناشون تکون میخوره --اگه این سیو ها رو بگید کجاست بازی رو پاک و رینستال کنم
بچه ها سلام خسته نباشید
من امروز بازی رو نصب کردم کرک رو هم کپی کردم دایرکس رو هم نصب کردم ولی وقتی بازی رو شروع میکنم همون اول که عکس اول بازی میاد که باید اینتر کنم دیگه قفل میشه و باید کامپیوتر رو ری استارت کنم
گرافیک 1گیگ هست رم هم 4 گیگ ویندوز 7 دارم 64 بیتی خواهش میکنم از بچه ها رانمایی کنید
مرسی
اشکال از بازی نیست! برای خیلیا پیش نیومد از جمله خودمنقل قول:
در ضمن دوستان 100 بار گفتن مودمو خاموش کنید غیر فعال کنید درست میشه
حالا باز دوستان بگن بازی خرابه! :13:
نقل قول:
سیو بازی توی پوشه اصلی خود بازی هست به نام ** (players)**
برا من هم diretx بازی نصب نشد ولی به جاش diretx فیفا و پیس11 رو نصب کردم بدون مشکل اجرا شد .اگه این بازیا رو داری diretx همینا رو نصب کننقل قول:
منظورت همون یارو ویتنامیست؟باید کلید f رو پشت سر هم بزنینقل قول:
-من یه جا رسیدم که یارو از بالا میپره روم و خفم میکنه منم هر چی دکمه میزنم فایده ای نداره --این جا باید چی کار کرد؟؟؟
2-اگه میشه بگید سیو بازی توی ویندوز 7 کجاست هر چی گشتم پیدا نکردم
3-فکر کنم زیادی آدم کشتم توی بازی خدا بلا به سرم اورده یارام هم پا ندارند و ناقص الخرقه هستند هم لال شدند فقط دهناشون تکون میخوره --اگه این سیو ها رو بگید کجاست بازی رو پاک و رینستال کنم
خب صدای رفیقام هم بالاخره دراومد.مثل اینکه مرحله اول و دوم همچین مشکلی داشت.مراحل بعدی صداشون درمیاد.فکر کنم با هم یه پولی گذاشتن رفتن یه چند کیلویی تخم کفتر خریدنو خوردن:31:
حالا یه مشکل دیگه:
من تو مد زامبی میرم مینویسه :server is not found
چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
توی پیشنیازها گفته سی پی یو amd باید 3 هسته ای باشه
از من 2 هسته ای هست ... یعنی کار نمیده ؟
با تشکر
[QUOTE=ANAMORPH;5605144][B]سلام یکی هم به داااااااده من برسه همه بازی رو تموم کردن من هنوز نتونستم بازش کنم .
چند تا از دوستان هم مشکل منو دارن
وقتی میخوام start کنم
1 )... اول این میاد
2)...
سلام
منم همچین مشکلی دارم
کسی نیست به ما کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تند تند f بزن بعد نارنجکش رو میکشه و منفجرش میکنه!!!!نقل قول:
1-من یه جا رسیدم که یارو از بالا میپره روم و خفم میکنه منم هر چی دکمه میزنم فایده ای نداره --این جا باید چی کار کرد؟؟؟
اقا من داداشم بردش تا اخر!!!!!
امتیازات من! به این بازی:
گرافیک: خیلی خوب(عالی نبود...حالت اکسترا بازی کردیم ما!)
صدا: 0 من نمیدونم چرا صدای تفنگ ها اینجوریه؟!! هر کاری کردم یه صدای خفن بدن بیرون نشد که نشد!! اصلا حال نداد...صداش رو تا اخر بم کردم و بردم بالا ولی افاقه نکرد راهنمایی میکنین؟!!
داستان: خوب بود!! داداشم بازی کرد و زیاد نذاشت گوش کنم که چی میگه!!! ولی گرفتم کلا داستان چیه و باحال بودش...
تعداد مراحل کمه:19:
اقای اکتیویژن ما 3000 تومن!! پول بازی شما رو ندایدم که تو یه روز تموم بشه!!این چه وضع بازی زدنه؟ من دیگه عمرا بازی شما رو نمی خرم!!
دوستان مولتی پلیر بازی -- شده یا نه؟؟
یعنی چند باز منوها رو عوض کن مثلا دو سه دف برو توی setting بعد بیا بیرون،میبینی Resume game آمده منم همسن مشکل رو دارم و با همین راه حل میشهنقل قول:
[QUOTE=bayern;5605299]No بزن برو تو بازی دیگهنقل قول:
درضمن این بازی به هیچ وجه با اینترنت مشکلی نداره!!!!
دیشب که خودم بازی میکردم سیستم داشت دانلود میکرد!!
تالانم اینترنتم وصله و بازی میخوام برم بکنم فقط خواستم یاداوری کنم که کسانی که مشکلی ندارن،مشکلی نخواهند داشت!!
ویندوز 7 + دی اس ال+ تی پی لینک! + 512 کیلو
---------- Post added at 07:00 PM ---------- Previous post was at 06:59 PM ----------
این شمکل دیگه چیه؟!!! یعنی چی؟نقل قول:
سلام من هم همین مشکل سیو نشدن رو دارم منظورت از منو های دیگه چیه؟
من بازی هنگ میکنه دوباره بر میگردم تو بازی از همونجا ادامه میدم!!!
سلام.
رفتم بازی رو گرفتم.... داره نصب میشه .. برای اجرا از کرک توی دی وی دی استفاده کنم یا چیز دیگه؟؟؟؟؟؟؟
( خدا کنه ارور و ... نده :41: )
بازی هنگ میکنه؟؟؟بازی رو چجوری میبندید؟؟؟میخواید امتحان کنید یه دف قبل این که save an quit رو بزنید با task manager خارج شید حالا ببینید از سر ماموریت میاد یا از اول مرحله:46:نقل قول:
منظور ایشون اینه از بازی خارج میشند و دوباره برمیگردند تو چیزی به اسم resume game وجود نداره:31:
سلام بچه ها !
چرا اين بازي همش واسه من گير مي كنه ؟ با اينكه من رمم 2 گيگ هست و گرافيكم Gefroce 220GT هست !
يعني اصلا نميشه بازي كرد ! همش گير ميكنه و خيلي آهسته بازي مي كنه !
پليز هلپ مي ...
[QUOTE=aha2012;5605327]نقل قول:
YES , NO رو میزنم.ولی بعد که میره تو بازی.میگه یه کلید رو فشار بده....ولی هنگ کرده و هر کلیدی رو هم فشار بدیم بازی اجرا نمیشه
وقتی ریزوم نداره یه بار اسکیپ رو بزن دوباره برگرد میاد برا منم همینه میبینم فقط نوشته نیو گیم بعد اسکیپ رو میزنم دوباره اینتر میکنم میاد:10:نقل قول:
بعضی موقع ها ESC هم جواب نمیده حتما باید چند تا منو عوض کنم!!!نقل قول:
سلامنقل قول:
شما دایرکت ایکسی که در محل نصب ایجاد شده رو نصب کن نه اونی که تو دی وی دی بازی بوده
بعد نصب در محل نصب یه پوشه ایجاد میشه به نام driver
تو اون دایرکت ایکس هستش اون رو باید نصب کنی
یجواریی شبیه مدال شده!
چرا کار میده منتها شاید باید با گرافیک کمتر بازی کنینقل قول:
منم تمومش کردم نمیخواستم سریع تمومش کنم ولی چون اصلا باحاش حال نکردم زود تمومش کردم
اصلا انتظار منو که از call of duty داشتم برآورده نکرد
به هیچ عنوان به پای سری های mw نمیرسه
سلام. :34:
نصب کردم ولی گیر دار میاد :19:
چه کنم؟؟؟؟؟؟ رزولوشنم کمترین حده !!
یعنی امیدی نیس؟
اه یه پستتو هدردادی که مارو مسخره کنی؟نقل قول:
خوش دستی دیگه چه نمره ایه ؟شما باید برید تو گیم اسپات کار کنی
به نظرت 3گیگ حافظه گرافیک یه جوری کارنمیکنه که بازی روان خوشگل بنظربیاد فریم بسیار بالایی که داره باعث بالا رفتن جذابیت وبهترنشون دادن گیم پلی بازی بشه؟
من به جرات میتونم نمره0روبه گرافیک بازی بدم.