:20:ممنونم
Printable View
:20:ممنونم
امروز ساعت 2 بعدازظهر رتبه ها رو میدن. اگر خواستید، اینجا بگید رتبه هاتونو که ببینیم با چه درصدایی، چه نتیجه ای میشه انتظار داشت.
راستی امسالم رتبه 2 زبان، رتبه 9 ریاضی ام شده که یه جورایی خنده داره. شرط میبندم زبان تخصصی رو از هیچ کدوم از ماها بالاتر نزده.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
خب مثل اینکه زودتر زدن نتایجو. این از من:
رتبه در سهمیه: 220
رتبه کل: 638
شماها چی کار کردین؟ راضی هستین؟ من که راضیم. به احتمال زیاد همون شهید بهشتی که خودمم میخواستم قبول میشم. البته هنوز معلوم نیست.
شمام ایشالا هر جا خواستین، قبول شین.
منم رتبه در سهمیه م ششصد و خوردهای شده ولی فکر کنم برای ما رتبه در زیرگروه یک مهمه دیگه؟نقل قول:
سلام حجینقل قول:
شوما به زیر گروه یکیت نیگا کن اگه زیر 200 هست تو منطقه شیرینی بده که روزانه می آری :5:
گروه زبان انگلیسی - رتبه در سهميه زیرگروه انگلیسی: 919
رتبه کشوري (بدون سهميه): 1661
سهمیه منطقه یک
بومی تهران (یک)
شهر تهران شبانه قبول میشه؟!
2 روز بعد از کنکور با کلید سنجش جواب تست ها رو چک کردم و نوشتم. من همه ی درصدام درست خورده (طبق تخمینم) بجز زبان عمومی که با کلید چک کردم شده بود 71% ولی تو کارنامه زده 48% !!! اعتراض هم زدم الان ولی فکر نکنم افاقه ای کن. رتبه کل در سهمیه: 1172 / رتبه کشوری: 2172 نمیدونم شبانه تهران میارم یا نه. اگه کسی اطلاعاتی داره کمک کنه مرسی.
نقل قول:الان نگاه کردم. رتبه زیرگروه یکم شده 116.نقل قول:
رتبه کل در سهميه 1698
رتبه کشوري (بدون اعمال سهميه): 3215
رتبه 11400 منطقه 2 چی قبول میشه؟
تو زبان رتبم در سهمیه 12959 شده...مترجمی زبان کدوم شهر میتونم قبول شم؟ شهرهای نزدیک تهران مثل قزوین ، قم ، کرج میتونم قبول شم؟
با این رتبه ها من خجالت میکشم رتبمو بگم .
رتبه سهمیه (1) 5900
رتبه کشوری بدون سهمیه 13074
جمع کل 6959
اصلا کدومشون مهمه ؟؟؟
من غیر انتفاعی تهران قبول میشم؟؟؟؟
خجالت چیه منم گند زدم در نوع خودم. فارسی رو زدم 30% :-) توی دفترچه امسال تهران غیر انتفاعی نداره. دماوند داره که واسه دخترا محل تحصیلش تهرانه و واسه پسرا دماوند. موسسه ارشاد. نمیدونم احتمال خیلی زیاد قبول شی اونو. من دوست دارم روزانه یا شبانه تهران بیارم. نمیدونم چی میشه!
شبانه هم داره ؟ شهریشون چقدره ؟
فکر کنم شبیه آزاده شهریش یا یه کوچولو کمتر. تنها مشکل شبانه اینه که وقتی مدرکشو ترجمه میکنن مینویسنPart Time که ظاهراً در کشورهای انگلیس و آمریکا و کانادا مشکل داره. من از بستگانم اونور شنیدم که ظاهراً موقعی که مدرک شبانه به انگلیسی ترجمه رسمی میشه Part Time اون مدرک در بسیاری کشورها اعتبرا نداره از جمله این سه چها تا که مطمئنم. حتی موقع ثبت نام لاتاری آمریکا وقتی مدرکتون رو می پرسه، تو پرانتز اعلام می کنه که چنانچه مدارک دانشگاه ها و موسسات Virtual، Part Time و از این قبیل دارید، لطفاً مدرک پاییتر که تمام وقت است را وارد کنید! پارسال که اینجوری بود.
دوستان عزیز اول خسته نباشید به همه امیدوارم همه به هدفش که میخواد برسه من رتیم این شده سهمیه منطقه 1رتبه در سهميه زیرگروه یک 8008رتبه کشوري (بدون سهميه) زیرگروه یک 18524رتبه کل در سهميه 9654با اینکه دانشگاه تبریز و اطراف مد نظرمه و مترجمی رو میخوام بنظرتون شانس قبولی تو غیر انتفاعی یا پیام رودارم ؟؟؟یک س.وال تو. کارنامه نویشه آخرين رتبه مجاز در سهميه ( دوره هاي روزانه وشبانه ) 13452 ولی تو دفترچه انتخاب رشته ظرفیت رو نوشته نزدیک 17.5 هزار نفر جریان چیه ؟؟؟در ضمن چقدر این گروه زبان بدبخته ما باید منتظر انتخابهای دوستایی که با علاقمندی زبان شرکت کردن بایشم که ببینیم رشته خودسون رو میرن یا زبان رو انتخاب میکنن ؟؟والله این قانون علاقمندی هم از اون قانون هاست
فاطمه خانم دوستان عزیز بهترین راهنمایی رو کردن من هم میخوام تجربم رو بگم
واسه زبان تخصصی هرچی متن و لغت یا نکته گرامری پیدا کردید سعی کنید عمیقا یاد بگیرید مهم معلومات زبانی شما هست نه کتاب خاص هر کتابی که بگیرید مطمئن باشید بدردتون میخوره ولای من کتابی معرفی میکنم که واقعا برای من که عالی جواب داد
این مجموعه سه کتاب دکتر شهاب اناری به نامهای "درک متن به زبان ساده " " لغت و اصطلاحات زبان تخصصی " " گرامر کاربردی زبان "
بدون شک عجیب تاثیر داره من حدود یک ماه از خرداد کتابهاش رو خوندم همین کتابا باعث شد درصد تخصصی من 32.5 و عمومیم 53.5 باشه با اینکه زیاد هم پزبونم خوب نیست
واسه دینی هم یک کتاب هست من بهت قول میدم خوب بخونی و تستاش رو بزنی (در طول سال نه یکی دو ماه چون دس سنگینیه ) راحت بالای 80 میزنی من متاسفانه یکبار همینجوری کتاب رو در صول سال خوندم و فقط وقت کردم موقع جمع بندی سال دوم رو خوب تکمیل کنم که درصدم شد 50
سلام دوستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا یه نفر که تو این زمینه وارده به من کمک کنه.چون من اصلا به این سیستم آشنایی ندارم.
من فقط کنکور زبان دادم. و حالا به غیراز دوره روزانه و شبانه بقیه رو مجازم(قبلا کارت علاقه مندی پیام نور رو خریداری کردم) مراکزتربیت معلم رو هم برام زده که مجازم البته ظاهرا باید کارتشو بخرم.
من یه نگاهی به دفترچه انتخاب رشته انداختم و دیدم که دانشگاه تربیت معلم سابق رو برای دوره های روزانه و شبانه فقط رشته هارو زده.
لطفا شما هم یه نگاه بندازین ببینین چجوریه برا رشته ی زبان البته.
حالا میخوام بدونم منیکه روزانه شبانه مجاز نشدم.پس چرا تربیت معلم رو مجاز شدم ولی تو دفترچه تربیت معلم برای دوره های روزانه شبانه زده؟! یعنی من نمیتونم ازرشته زبان تربیت معلم انتخاب کنم؟
درضمن من فقط میخوام زبان پیام نور شهر خودم و اگر بشه تربیت معلم شهر خودم رو فقط قبول شم.
لطفا سریع و دقیق راهنماییم کنید ممنون میشم ازتون.
با این رتبه ها امیدی به قبولی هست؟ رتبه کل در سهميه33110
رتبه کشوري (بدون اعمال سهميه)82451
منطقه دو هستم.
دوست عزیز مراکز تربیت معلم جزو رشته های شرایط خاص یعنی شما اون رشته ها رو انتخاب میکنی بعد در نتایج نهایی که شهریور منتشر میشه شما اگه پذیرفته شدید +در پیام نور یا غیر انتفاعی هم پذیرفته شدید برای مصاحبه دعوت میشید و اگه مصاحبه رو هم قبول بشی
ماجرا شروع میشه که دیگه نمی تونی بری پیام نور باید حتما بری تربیت معلم
من تا این حد میدونم دوستان حتما بهتر میتونن راهنمایی کنن
در مورد رتبه والله این گروه شرایطش با بقیه گروهها اینه که چون از سایر گروهها علاقمندی هم شرکت کردن رتبه ها رو شرایطش رو مبهم کردن
گروه زبان انتخاب رشته مجازی نداره؟ کسی نمی دونه 11000 منطقه دو چی قبول میشه؟
نقل قول:
ممنون که جواب دادید :11: دوستان دیگه هم لطفا کمک کنننننننننننننننننننننننن ننننننننننننننننننننننننن نننند.
من از طریق گزینه2 انتخاب رشته مجازی کردم و فقط 2گرایش زبان رو در شهرخودم زدم.فقط یک شهر.اولین اولویتمو زد شهر خودم و بقیه رو شهرهای دیگه که خب من شهرهای دیگه رو نمیخوام.
آیا من درست انتخاب رشته کردم؟ اصلا با این رتبه ی شاهکار من! کسی رو دیدید قبول بشه تو پیام نور؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کی بایدانتخاب رشته کنم؟
درانتخاب رشته ی اصلی تربیت معلم رو بعد پیام نور بزنم یا نمیشه بزنم؟
دوستان،آیا من باید این کارت رو: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از سایت سنجش خریداری بکنم یا نه؟
شهریه شبانه حدوده 300 تومنه ترمی با 20 واحدنقل قول:
دوستان زبان های دیگه مثل ایتالیایی اسپانیایی آلمانی روسی فرانسوی ....کدومش بهتر بعد انگلیسی بخونیم نظر خودم روی فرانسوی یا اسپانیایی !
بعد باید آشنایی مقدماتی داشته باشیم با این زبان ها ؟ شنیدم از اول درس میدن ؟
بترتیب بعد از انگلیسی: چینی- فرانسه - آلمانی - ژاپنی - اسپانیولی - روسی
چینی که پدر ادم در میاد ! یه حروفش رو بخوای یاد بگیری 2 سال طول میکشه !!!
احتمالا همون فرانسه برم اگه انگلیسی تو تهران قبول نشدم !
میگم هیچی هم بلد نباشی میشه بری یعنی حتی الفباش رو هم بلد نباشی ؟
والا من خودم خیلی میخوام چینی یاد بگیرم ولی عمراً بشه اون 600 تا حروف الفباشو در 4 سال یاد بگیرم! ولی واقعاً کسی که چینی بلد باشه برد میکنه، مخصوصا الان که چینی ها دارن دنیا رو فتح میکنن. بهترین کار اینه که با دانشجوی رشته چینی صحبت کنی. فرانسه هم قبولیش زیاد راحت نیست. ببین رتبت تو زیر گروه 3 (فرانسه) تو کشور چنده. چون فرانسه کشوریه نه ناحیه ای. اگه خوبه امید هست و گرنه: خلاص...
بچه ها، انتخاب رشته واقعی کی شروع میشه؟
17م گفته بودن
يک 1187
دو 4386
سه 4320
چهار 2520
رتبه کل در سهميه 1698
احتمالا فرانسه هم قبول نشم !
شاید اسپانیایی یا ایتالیایی قبول شم !
میگم این دانشگاه خوارزمی چیه ؟ اونم زبان انگلیسی داره شاید اونو قبول شم !!
راستی یه سوال دیگه اول علامه یا اول شهید بهشتی بعد تهران ؟
نمیخوام ناامیدت کنم ولی من پارسال با رتبه زیرگروه 3 . 2000 فرانسه ی هیچ کدوم از دانشگاههای تهران روزانه و شبانه قبول نشدم.... ولی خوب میگن پارسال استقبال زیادی از فرانسه شد شاید امسال نشهنقل قول:
انگلیسی تهران قبول نمیشی بهشتی احتمالش کمه قبول شی ولی علامه شبانه قبول میشی شاید روزانه هم قبول شی
از نظر استادا و ... علامه بهتر از بهشتیه ولی از نظر جو کلاسا بهشتی بهتره علامه تفکیک جنسی شده کلاساش عین دبیرستانه
زبان پیام نور چه جوریه؟
واحدهای درسی پیام نور عیناً مثل بقیه دانشگاه های دولتی هست. فقط نیمه حضوریه. واجب نیست بری سر کلاس.خواستی هم میتونی بری:-)
دوستان میگم چرا تو این دفترچه انتخاب رشته فقط زبان و ادبیات انگلیسی هست ؟؟؟؟ چرا مترجمی نداره برای دانشگاه هایی مثل علامه . تهران و ... ؟
در صورتی که تو یادگار ماندگار قلمچی داره ! چجوریه ؟
دقیقاً منم به همین مترجمی علامه توجه کردم. شاید پارسال گرفته ولی امسال نه!نقل قول:
آخه جالب اینجاست دفترچه پارسال رو هم چک کردم نداشته !! در صورتی که ماندگار قلمچی میگه داشته !!!!
این خوارزمی یا تربیت معلم چطوره ؟؟ خوبه ؟
آره راست میگی. شاید فرانسه بوده قلمچی اشتباهی انگلیسی زده، آخه علامه مترجمی فرانسه هم داره! تربیت معلم AKA خوارزمی رو دیدیمش، تو حصارکه، کنار اتوبان کرج-قزوین. در همین حد میدونم!نقل قول:
سلام دوستان.یکم از تربیت معلم زبان انگلیسی توضیح میدین؟با رتبه 14000منطقه 1 میشه رفت؟
فکر کنم مراکز تربیت معلم رو بیاری. ببین ماکزیمم نمره زیرگروه هات بالای 5500 هست یا نه.نقل قول:
درصد های زبان امسال من کنکور 91 رتبه 1600 منطقه 1
ادبیات 20
عربی11
معارف13
زبان عمومی85
زبان تخصصی 63
اگه شما بودید بین شبانه علامه یا بهشتی و روزانه خوارزمی کرج(حصارک) کدوم رو انتخاب میکردید؟ (ادبیان انگلیسی)
اینم باید بگم واسه این کنکور من یک دقیقه هم نخوندم و عمومی هارو کاملا با اطلاعات شخصی زدم ولی ای کاش میخوندم
اگه به فرض شبانه قبول شم و لی برای ثبت نامن نرم سال بعد میتونم دوباره تو کنکور زبان شرکت کنم یا نه؟
سوال آخر این که بین بهشتی و علامه کدوم بهتره چون ساله دیگه حتما نمره ی کافی رو میارم
من دانشگاه خوارزمی کرج رو رفتم دیدم به لحاظ امکانات سخت افزاری ضعیفه و از متروی صادقیه تا خود دانشگاه 2 ساعتی تو راهی من رتیه 1600 امسالو آوردم ولی نمیخوام برم اونجا حتی علامه هم نمیخوام برم به خاطر تفکیک کلاسهاش و اون مدیریت افتضاحش ولی با رتبه تو احتمال داره شبانه شهید بهشتی قبول شی!نقل قول:
من زیرگروه یک برای زبان انگلیسی مهم هست که 5600 هست.کمکم کنید!نقل قول:
نقل قول:
ببینید نمره در زیر گروه بسته به رشته داره اینی که بخواهید مثلا مترجمی بروید یا ادبیات انگلیسی
در فهرس رشته و زیر گروه را چک کنید ...
موفق باشید