چه شرکتایی محصولات lenovo رو وارد میکنن؟
دنبال thinkpad w540 هستم میخوام ببینم کی قراره برسه
چه شرکتایی محصولات lenovo رو وارد میکنن؟
دنبال thinkpad w540 هستم میخوام ببینم کی قراره برسه
سلام من میخواستم لپتاپy510pبخرم و میخواستم برم دانشگاه یعنی به لپتاپ احتیاج دارم میخواستم بدونم این لپتاپ بدرد چه کارهایی میخوره فقط اونو به اسم گیم میشناسند
اگر مشخصاتش رو مینوشتید دوستان بهتر میتونستند راهنمایی کنندنقل قول:
مشخصات فیزیکی:ابعاد: 35 × 259 × 386 میلیمتر - وزن: 2.69 کیلوگرم
پردازنده مرکزی:Intel Core i7 4700MQ 2.40GHz up to 3.40 GHz
حافظه RAM:ظرفیت: 16 گیگابایت - نوع: DDR3
حافظه داخلی:ظرفیت: 1024 گیگابایت - مشخصات: 5400rpm
پردازشگر گرافیکی:NVIDIA GeForce GT 750M 2048 MB
صفحه نمایش:15.6 اینچ TFT LED-backlit LCD
امکانات:DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی Card Reader Webcam LAN WiFi HDMI VGA Port
سایر مشخصات:باتری 6 سلولی - فاقد سیستمعامل
مشخصاتش نشون میده لپ تاپ خوبیه و از هم نظر عالیه و از نظر گرافیک هم حرف نداره
اینجا جای مشاوره نیست.نقل قول:
این لپتاپ برای کارهای دانشگاهی شاید اسراف باشه.z510 بگیرید بهتره.
چون y510 بیشتر برای کارهای گرافیکی سنگین و بازی ساخته شد
به رم و گرافیکش توجه کنید
نه منظورم اینه بغیر از بازی کارهای دیگری از نظیر مهندسی انیمیشنو....رو میشه باهاش انجام داد ببخشید که اگه مشاوره میگیرم
دوست عزیز بستگی به رشتتون دارهنقل قول:
اگر در رشته هایی میخواید مثل عمران و معماری مخصوصا معماری درس بخونید این لپ تاپ رو بگیرید بد نیست چون برای کارهایی مثل رندر گیری و پردازش گرافیکی نیاز به سیستم بالایی دارید
ولی اگر در رشته هایی مثل برق که رشته خودم هم هست میخواید تحصیل کنید یه لپ تاپ معمولی تر هم کارتون رو راه میاندازه من الان خودم یه hp probook 4540 ci5 دارم که کارم رو تا حالا که راه انداخته و کم نیاورده
دوستان عزیز کسی جایی رو میشناسه که y510p رو با مشخصات فول اچ دی و 16 گیگ رم و 2 تا گرافیک sli شده داشته باشه؟
من تمام سایت ها رو زیر و رو کردم , اگه کسی تو تهران و یا اهواز جایی یا کسی رو میشناسه بهم یه شخصی بده
راستی دوستان این مدل مشکل ها و نقاط ضعفش چیه؟داغ که نمیکنه زیاد نه؟
ممنونتون میشم اگر راهنمایی و کمکم بکنید:n16:
انیمیشنو که میخوره. البته اگه هزینش مهم نیس و فقط کار انیمیشن حرفه ای میخوای انجام بدی خوب بالاتر بگیر.ولی همونطور که گفتم این لپ تاپ برای انیمیشن و کارای سنگین مشکلی ندارهنقل قول:
بهترین گارانتی برای لنوو کدومه؟گارانتی های مختلف قیمتاشون هم فرق میکنه؟
سازگارنقل قول:
معمولا سازگار یکم بالاتر هست
الان هماهنگ هم 2 ساله گارانتی می کنه + بیمه بدنه ، به نظرم خوب میاد :)نقل قول:
این بیمه بدنه جریانش چیه؟یعنی هر لب تابی که گارانتی هماهنگ داره بیمه بدنه هم داره؟
عزیزان سعی کنید با گارانتی سازگار بگیرید.هماهنگ ببینید که گندش در بیاد.چون توانایی این حجم کار رو نداره و داره محصولاتی از سامسونگ-لنوو-اسوس رو گارانیت میکنه
اما سازگار نماینده رسمی لنوو تو ایرانه و دستش توی آوردن قطعه خیلی بازه
عزیزانی که میخوان Z510 با کانفیگ I5 بگیرن.یه نگاه هم به Acer V3-571G بکنن.که قیمتش کمی هم پایین تر از 510 هست.اما به جاش صفحه مات FHD و پنل IPS داره.با همون گارانتی 2 ساله سازگار.البته CPU نسل سوم هست
من بین این 2 تا مردد بودم و Acer رو خریدم.راضیم ازش :)
سلام من می خواستم وای 510 پی دو گراقیکه از امازون سقارش بدم به نظر شما مطمئنی هست؟ یعنی از نظر سالم بودن بعد حه حور لبتاپی هست؟
خوبه من G580 دارم راضیمنقل قول:
y510p برای گیم عالیه مخصوصا مدل دو کارت گرافیگش .فقط فکر نکنم بشه از آمازون سفارش داد ! البته شاید شما راهشو بلدین :)نقل قول:
این لینک رو هم ببینید ( بررسی تخصصی این لپ تاپ) :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستانمیشه بیشتر در مورد z510 i7 به من اطلاعات بدین چون من تا حالا لنوو نداشتم اینم تو نت پیدا کردم
ممنون
لپ تاپ خیلی خوبی هست از همه نظر فقط نقطه ضعفش کیفیت پایین صفحه نمایشش هست. اگه از نزدیک باهاش کار کنید و LCD شما رو اذیت نکنه بقیه مواردش خوبه.نقل قول:
البته نمایشگرش Full HD هست ولی کنتراست پایینی داره و رنگها خیلی دقیق نیستن.
البته اگه خیلی روش حساس نباشی شاید خیلی متوجه نشی. ولی توصیه میکنم قبل از خرید حتما از نزدیک نمایشگر رو تست کنید.
راستش دماش یه کم بالاست البته با توجه با گرافیک 750m و پردازنده 4700QM باید هم بالا باشه.نقل قول:
ولی همینطور که خودتون میدونید گرما باعث فرسایش و کاهش عمر قطعات میشه. البته دماش به حدی که در حد اخطار باشه نمیرسه ولی ممکنه اذیت کننده باشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پایین صفحه دما رو زده ببین: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای مقایسه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دمای Z510 : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حتما از CoolPad آداپتوری استفاده کنید
سلام
می شود لطف کنید و به من لینک خود سایت لنووا که در ان با وارد کردن سریال نامبر می شود آن را رجیستر کرد ، را بدهید .
عذر خواهی می کنم یک درخواست دیگر هم دارم:
امروز فروشنده برای من ویندوز 8 نصب کرد ، با خود سی دی درایورهای موجود در کارتن لپ تاپ یکی ازدرایورها نیز نصب نشد و به من گفت که برو و از سایت لنووا دانلود کن .
حالا من از کجا بفهم که کدام درایور است و من باید چی را دانلود و نصب کنم ؟
در device manager زده unknown device !!!!
ممنون می شوم اگر من را در این زمینه راهنمایی بفرمایید .
دست شما درد نکند
ممنونم:n16:
سلام بچه ها من تازه z510 خریدم. میشه یه فایلی معرفی کنین تا قشنگ آموزش بده کارای نرم افزاریشو؟؟؟
ویندوز 8 هم روش نصب کردم
سلامنقل قول:
منظورتون چیه؟!
معمولا بعد از خرید لپ تاپ این کار ها انجام میشه : 1-نصب ویندوز 2- نصب درایورها (که داخل dvd همراه لپ تاپ هست) 3-و نصب نرم افزارهای مورد نیاز خودتون و تمام :)
خسته نباشید. آقا من z510 رو خریدم گذاشتم شارژش تموم شه و بعد به مدت 16 ساعتی زیر شارژ بود.
بعد که برداشتم باهاش 20 دقیقه کار معمولی کردم باتریش شد 85%
میخواستم ببینم معمولیه این؟؟؟
و بعد اینکه برا شارژش چکارا بکنم خوبه؟؟؟ مثلا وقتایی که بازی میکنم یا چیزای دیگه. میخوام عمر باتریش زیاد باشه
سلاممن لنوو Z510 دارم
به خاطر یه برنامه که فقط با XP سازگاره مجبورم XP نصب کنمتو سایت لنوو نبود
ولی درایوراشو نمیتونم پیدا کنم مخصوصآ درایور گرافیک
ممنون میشم کمک کنین
سلامنقل قول:
میزان مصرف باتری به استفاده شما مربوط میشه.برای استفاده معمولی یکم زیاده خوب ولی اگه مدل cpu رو هم ذکر کنید و اینکه مثلا بک لایت کیبورد روشن بوده یا نه .و منظور از کار معمولی چی هست؟ بهتر میشه راهنمایی کرد.من الان با z500 مدل cpu i5 3230M تست کردم .تقریبا هر درصد باتری دو دقیقه جواب میده .(بک لایت خاموش،وبگردی و موزیک پلیر خود ویندوز) البته این رو هم بگم wear level باتری من به 14 درصد رسیده.
در کل باید کمتر باشه مثل سیستم من
سلامنقل قول:
شما vmware رو امتحان کردید؟ یا virtualbox .با این برنامه ها آشنایی دارید؟
من با vmware ویندوز xp نصب کردمنقل قول:
سلام
به خاطر یه برنامه که فقط با XP سازگاره مجبورم XP نصب کنمبرنامه من نیاز به گرافیک داره چطوری میشه گرافیک لپ تاپو بشناسه راهی داره
ولی درایوراشو نمیتونم پیدا کنم مخصوصآ درایور گرافیک
تو سایت لنوو نبود
بعد با vmware ویندوز xp نصب کردم بازم گرافیکو نمیشناسه
ممنون میشم کمکم کنین
اگه میشه زودتر جواب بدین
این پستو تو کلوپ z510 مطرح کردم ولی هنوز کسی جواب نداده
لطفآ اگه کسی دراین مورد بالا چیزی میدونه منو راهنمایی کنه
ممنون
e530 خریدم میخواستم بدونم چطور میتونم متوجه بشم باتری و خوده لب تاپ اصل هست جایی هست شماره سریال رو وارد کنم و چک کنم؟
سلااام
خسته نباشید
بچه ها این نرم افزار مدیریت باطری که هم میشه باتری رو روی 50 و 60 % تنظیم کرد و اینکه fan لپتاپ هم روشن میشه باهاش به مدت ده دقیقه رو باید از کجا بیارم؟؟؟ ویندوز عوض کردم برا همین الان نیستش
خب اینو که خودم فهمیدمنقل قول:
:n02:
حالا وقتی که ویندوز عوض کردم نور مانیتور صفحه خیلی تاریک و کدر شده. تنظیماتش چجوریه؟ راهنمایی کنید
شما یکم وقت بزاری می بینی این مشکلات که دارین به راحتی حل میشه !نقل قول:
کافیه درایور ها رو نصب کنید.البته برای رفع مشکل نور باید درایور کارت گرافیک اینتل ( از روی dvd همراه لپ تاپ ) رو نصب کنید
سلام
بچهها من میخوام لپ تاب lenovo بخرم کیفیتش چطوره؟
من دارم z510 . عالییییی. دو سه ساعت pes بازی میکنم و همیشه هم تو نت میگردم واسه خودم. با اینکه به شارژه اصلا داغ نمیکنه. فوق العادست. فقط بدیش اینکه برند معروفی نیستنقل قول:
سلام
من مدل لپتاپم G510هست و چند روز پیش ویندوزم رو از 7 به 8 ارتقا دادم ولی دکمه های Brightness روی کیبرد کار نمیکنه و توی ستنیگ هم میزنه اویلبل نیست!
دلیلش چیه؟
باید درایور خاصی رو نصب کنم؟
این قضیه واقعا کلافم کرده:n14:
سلام دوستان
وقتتون بخیر
من میخوام لب تاب بخرم
بین z510 i5 و g510 i5 موندم
البته g510 گرافیکش AMD Radeon R7 M265 4GB
ولی z510 صفش مات و بک لایت داره
بنظرتون کدومش؟
سلامنقل قول:
من الان چند ماهی میشه که از محصولات اپل اومدم تو خط لنوو
همین چند وقت پیش بود که G510 رو خریدم همین i5 و خیلی راضیم.
از همه نظر چه گرافیک که خیلی خوب از پس برنامه های گرافیکیم بر اومده و خیلی هم خوب بازی هارو اجرا میکنه و کیفیتشم هم خیلی خوبه.
صداشم دالبی هست و خیلی خوبه. فقط به نظرم یکم باتریش خیلی قوی نیست.
وگرنه از نظر داغ کردن یا چیز دیگه من مشکلی ندیدم برای این مدل.
این نظر من بود ولی خب خیلی کارشناسی نبود :n02:
امیدوارم در خرید موفق باشید:n16:
میدونم در کل جفتشون این خصوصیت رو دارن دوست عزیز
منم بین این دو مدل لنوو گیر کردم
من در مورد اون مدل اطلاعاتی ندارم و امیدوارم اونی که بهتره و بیشتر به دردتون بخوره رو بخرید.نقل قول:
موفق باشید.:n16:
سلام بر دوستان
من لپتاپ Thinkpad E531 گرفتم با گارانتی امرتات. نکته ای که واسم جالبه اینه که زیر لپتاپ دو سه جا نوشته Lenovo Slovakia ولی ساخت چینه. باتریشم نوشته made in Korea ولی باز روش نوشته لنوو اسلواکی. کیبوردشم لیبل عربی نداره و کاملا انگلیسیه.
واسه شما چطوریه؟ چون معمولاً همه لپتاپای لنوو سفارش اماراته و لیبل عربی دارن (البته جز سری Y). یعنی الان لپتاپ من سفارش اروپاست؟:n13:
خب بنظر میرسه الآن باید خوشحال باشین (البته حقیقتا کیفیت ساخت یکی هست ولی بهر حال :n02:)نقل قول:
باطری ها معمولا ساخت کره - ویتنام یا چین هستن
معمولا ۹۹.۹٪ تو خودِ چین اسمبل میشه حالا میتونه به سفارش آمریکا باشه یا سفارش افغانستان!
والا من که Z500 دارم با کیبورد عربی سفارش امارات اسمبل شده در چین.