.نقل قول:
.
.
.
الان دیگه اکثر مدل ها Blu - Ray دارن.....اما Blu - Ray RW هنوز فراگیر نشده قیمتش هم بالاست...هنوز هم رواج نداره کار کردن باهاش زیاد تو ایران...............هم Read و هم Record هستش
Printable View
.نقل قول:
.
.
.
الان دیگه اکثر مدل ها Blu - Ray دارن.....اما Blu - Ray RW هنوز فراگیر نشده قیمتش هم بالاست...هنوز هم رواج نداره کار کردن باهاش زیاد تو ایران...............هم Read و هم Record هستش
پس میشه لطف کنین و نظرتون رو درمورد f22xgx و f227 بگین... من تو مقایسه ای که کرده بودم چند وقت پیشها بجز سرعت و حافظه و قیمت و شایدم همین بلوری چیز دیگه ای ندیدم لطفن شما هم کمکم کنین که کدومش خوبه بگیرم.نقل قول:
من برای اینترنت-ساخت و تماشای فیلم-فتوشاپ و گهگاهش بازیهای 3بعدی میخوام... البته شایدم ساعتها روشن بمونه.
لطفن راهنماییم کنین بودجه تا2 تومن ولی کمتر بشه بهتره.
.نقل قول:
.
.
.
گفتم که مدل های Sony سری F2 تو کانفیگ متفاوت هستن.........بعدش F227 خودش 3D نیستا!!!!!
فعلا F215 و F217 هستن که خودشون 3D هستن.
اگه قصدت خرید Sony هست واقعا من پیشنهاد میکنم که F215 بخری....الان شده نزدیک 2.050.000 ....3D هم هستش
منظورت این مدل بود : VPC - F22FGX
این مدل تنها تفاوتش با 227 اینها هستش :
1- رمش 4 گیگ هستش ولی واسه 227 رمش 6 گیگ هست
2- هارد این 500 هستش اما واسه 227 هاردش 640 هست
3- این مدل Blu - Ray Rom داره ولی 227 دارای Blu - Ray RW هستش
4- این مدل Windows 7 Professional SP1 64bit داره اما 227 دارای Windows 7 Home Permium SP1 64bit هست
5- هردو Full HD هستن
ممنونم داداشی :11:
بله منظورم همون مدل بود....... نه فک نمیکنم زیاد 3d نیازم بشه......واسه کارایی که میخوام!
پس شما هم با انتخابم موافقین که همونf227 خوبه؟
بعدش شماره3 که گفتین رو میشه بیشتر توضیح بدین؟ یعنی فرقشون تو چیه؟ f227 هم میخونه و هم رایت میکنه؟ درسته؟
ممنونم
.نقل قول:
.
.
.
آره....هم دیسک Blu - Ray رو میخونه هم رایت میکنه...............تو همون 227 رو بخر....همه چیش تکمیله
ببخشید این F227 الان چنده حدودا؟:20:
فکر کنم 1.950.000 باشه الاننقل قول:
منم تا 1900 دیدم
راستی شما آدرس نمایندگی سونی تو تهرانو ندارین که مطمئن باشه؟
من شمالم... بنظرتون تهران بخرم خوبه؟
سلام بنظرم سری F عالیه مخصوصا 3d
ولی واقعا سری Z یه چیز دیگس
سلام باهاتون موافقم اما سری z تازه از 2 تومن شروع میشه!!!
بین این 2 مدل کدوم بهتره؟(Sony VAIO F224FX یا sony vaio f22fgx/b )
چه گارانتی واسشون بهترینه؟(میگن ایران رهجو ساپورتشون نمی کنه،درسته؟از کجا میشه فهمید؟؟؟
چجوری باید متوجه مشکل سندی بریج و refer بودن دستگاه بشم؟؟؟؟همون موضوع رقم 4 ام بالای 108 باشه کفایت میکنه واسه هر 2ش؟؟؟؟
تو چه سایتی باید رجیستر کرد؟؟؟؟مراحلش چیه؟؟؟؟
از کجا می شه فهمید امرتات کدوم مدل ها رو ساپورت میکنه،من تو سایتش رفتم ولی پیدا نکردم؟؟؟؟
میشه لینک یاد دادن ریکاوری سونی این مدل ها رو بذاری؟؟؟ممنون میشم.وای چقدر حجم ندانسته هام زیاده.....
بین این 2 مدل کدوم بهتره؟کارای معماری انجام میدم و gta5 بازی میکنم.(Sony VAIO F224FX یا sony vaio f22fgx/b )
چجوری باید متوجه مشکل سندی بریج و refer بودن دستگاه بشم؟؟؟؟همون موضوع رقم 4 ام بالای 108 باشه کفایت میکنه واسه هر 2ش؟؟؟؟
چی گارانتی ساپورتشون میکنه؟ایران رهجو میگن نمیکنه.امرتات هم فقط 224 رو ساپورت میکنه!!
از کجا می شه فهمید امرتات کدوم مدل ها رو ساپورت میکنه،من تو سایتش رفتم ولی پیدا نکردم؟؟؟؟
موقع خرید تو چه سایتی باید رجیستر کرد؟؟؟؟مراحلش چیه؟؟؟؟
میشه لینک یاد دادن ریکاوری سونی این مدل ها رو بذاری؟؟؟ممنون میشم.
قیمت بالای سری z بخاطر نوع آلیاژیه که در ساخت بدنش بکار رفته. در ضمن کانفینگ فوق العاده ای دارهنقل قول:
در ضمن ساخت ژاپن وآمریکاس و هنوز چین نمیزنه!!
در نهایت به نظر من ارزششو داره واسش پول بدیم.
راستی شرکت کمان کامپیوتر نمایندگی رسمیه سونی/وایو تو پایتخته.
اگه یه سرچ بزنی حتما پیداش میکنی.:10:
دوستان بهترین گارانتی سونی و البته رسمی چیه ؟ آیا درست ساپورت میشه؟ و اینکه گارانتیش چند ساله؟ ممنون
من هم سوالاتم در رابطه با refer نبودن و گارانتي دستگاه هستش.
من تا 1-2روز آينده از سري f22 ميخوام بخرم ، اين مدل هايي كه به سفارش USA هستن رو كه ايران رهجو گارانتي نكرده توسط شركت هاي مختلفي (ايران ديجيتال،پارسه،سولارتك و ...) گارانتي ميشه كه معمولا بين 60 تا 80 تومن ميگيرن. خواستم بدونم قابل اعتماد هستن يا گارانتي اين شركت ها نباشه سنگينتره ؟
و دوم اينكه refer نبودن رو از كجا بفهمم؟؟؟ و در آخر اينكه براي تست دستگاه توجه به چه نكاتي لازمه ؟
ممنون ميشم دوستان و اساتيد سريع جواب بدن.
(در ضمن من تهران نيستم)
دوستان بهترین گارانتی سونی و البته رسمی چیه ؟ آیا درست ساپورت میشه؟ و اینکه گارانتیش چند ساله؟ ممنون
درسته اما بودجه ی من نمیرسه :41:نقل قول:
کمان رایانه رو آشنام باهاش اما قیمتهاش هی بالا و پایین میشه :18:
راستی اگه بخواین یه سونی سری z رو با همه ی امکانات بهم معرفی کنین چیو معرفی میکنین؟
شاید پولم رسید و بجای f227 یه z خریدم... قیمتها و مدلشو بدونم شاید پولمو بیشتر جمع کنم :31:
بنظر من اگه اشتباه نکرده باشم Z111 و Z112 اگه درست خاطرم باشه خیلی خوب بودن(شرمنده پسونداش یادم نیست) خودم میخاستم یکیشونو بگیرم که یه مشکل واسم پیش اومد و پولم پرپر شد!!!:41:نقل قول:
اسمبل ژاپن بودن و خیلی عالی. حدود دو ماه پیش قیمتش حدود 2200000ت بود. ولی خدایی اگه یکم به خودت فشار بیاری و یه Z برداری پشیمون نمیشی.(اگه شدی هرچی دلت خواست بهم بگو:20:!!)
من هرچی گشتم حتی تو همین کمان رایانه 3مدل زد هست که رم یا حافظه اش از اون f227 کمتر بود شایدم اشتباه نوشته بودن..... بعد یکی به من گفت که فقط همین مدلf227 هست که بلوری داره و هم میخونه و هم رایت میکنه. :18:نقل قول:
.نقل قول:
.
.
.
از سری F جدید 227 و 217 دارن فعلا فقط......................کی گفته فقط 227 داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
.
.
سری Z خیلی خوبه اما گرونه و سایزشم 13 اینچ هستش
داداشی بیخیال همون f رو میگیرم با بقیه ی پولم هم لوازم جانبی و کیف و این جور چیزا میگیرم.:31:
---------- Post added at 08:12 PM ---------- Previous post was at 08:09 PM ----------
راستی قبلش بهم گفتن دل بگیرم بعد یکی از دوستای داداشم گفت که کیفیت پخش یه فیلم رو توی سونی بهتر میفهمی تا دل ...... تاکید بسیارش سر سونی بود... منم از اول گفتم سونی... یه سری هم گفتن تو لپ تاپ حرف اولو اپل میزنه........ کلن گیجم کردن که من رو حرفم موندم سونی:5:
شک نکن که سونی بهترین گزینس. حتی بنظر من از اپل هم بهتره. اپل فقط پول اسمشو میگیره.نقل قول:
با پولی که میخای واسه اپل بدی میتونی یه کانفینگ صدبرابر بهتر رو تو وایو پیدا کنی. البته این نظر شخصیه منه.
خب شما مطمئن باش آینده ی لپتاب ها در دست همین لب تاب های سایز کوچیک هستش.نقل قول:
13 اینچ بسیار برای همچیتن لبتاب هایی با این کانفینگ فوق العاده عالیه. من بشخصه اگه یه روز دوباره بخام لب تابمو عوض کنم میرم سراغ همین 13 اینچی ها که بدون شک بهتریناشم سونی و سری Z داره.:8:
چقدر این گفته رو تایید میکنین؟
رایانه های همراه vaio که سازنده آن شرکت سونی است در شرایطی دارای ایرادهای قابل توجهی است که خدمات پس از فروش آن نیز مشکلات خاصی را برای این شرکت رقم زده است. از این رو برخی از شرکت های [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فروش این برند به خریداران توصیه می کنند که از خرید لپ تاپ سونی پرهیز کنند .
به گزارش جوان، غنی ابادی مسول فروش شرکت مدرن سامانه پارسmsp که یک شرکت فروش وارایه گارانتی وخدمات پس از فروش است مدعی است سری سی.اس csلپ تاپ های وایو(سونی ) دچار مشکل فن، سی پی یو هستند وبه همین دلیل قطعه یدکی فن دستگاه مذکور نایاب است به نحوی که صاحب دستگاه های این سری باید حداقل یک ماه منتظر امدن این قطعه یدکی بمانند .
همچنین مشهدی فراهانی کارشناس این شرکت نیز ضمن تایید این مشکل سری cs وایو خراب شدن ال –ای –دی های سری سی پی cp را از دیگر مشکلات لپ تاپ های سونی (وایو) عنوان کرد وگفت : توصیه ما به خریداران این است که لپ تاپ هایی بخرند که دارای نمایندگی معتبر فروش در داخل باشند . که متاسفانه لپ تاپ های سونی نماینده معتبر در داخل ایران نیست وتامین قطعات آن با مشکل شدید مواجه است .
گفتنی است تمامی لپ تاپ های سونی در بازار ساخت چین بوده وبعضا به بهانه سفارش تولید امریکا اپ تاپ های این برند را با قیمت گرانتری به مصرف کنندگان ارایه می دهند .
داداشی این مدل تولید نمیشه برای فروش؟
VPCF2290X 2D/3D Configure-to-Order
Model Number: VPCF2290X CTO
راستی بنظرتون چقدر دیگه صبر کنم قیمت f227 میاد پایین؟ اصلن میاد یا همین میمونه؟!
.نقل قول:
.
.
بازار مشخص نمیکنه هر روز پایین بالا میشه دلارم که هی میره بالا هم یکم میاد پایین شاید تا 1.800.000 برسه....هیچی مشخص نیست
نقل قول:
چقدر این گفته رو تایید میکنین؟
سلامنقل قول:
به گزارش جوان، غنی ابادی مسول فروش شرکت مدرن سامانه پارسmsp که یک شرکت فروش وارایه گارانتی وخدمات پس از فروش است مدعی است سری سی.اس csلپ تاپ های وایو(سونی ) دچار مشکل فن، سی پی یو هستند وبه همین دلیل قطعه یدکی فن دستگاه مذکور نایاب است به نحوی که صاحب دستگاه های این سری باید حداقل یک ماه منتظر امدن این قطعه یدکی بمانند .
اگه دقت کنید داخل متن نوشته بود سری CS و نه تمام سری ها . و این سری اصلاً دیگه یافت نمیشه .
این سری مربوط میشه به حدود 2 سال پیش !!! من یادم این مدل مشکل داشت وسونی توزیع این مدل رو متوقف کرد .
این تنها مدلی از سونی بود که این چندین ساله مشکل داشت که بخوایند با برند های دیگه که دائماً مدل و سری های مختلفشون دچار مشکل میشه مقایسه کنید آمار خیلی خوبیه .
من امروز F22 خريدم. با گارانتي شد 1.700 . حالا دنبال متعلقاتشم مثل wireless mouse و collpad و external drive و ...
ماكه اينجا هرچي سوال پرسيديم كسي جواب نداد.
به شما songligook عزيز هم توصيه ميكنم انقدر دست دست نكن چون خيلي وقته توي اين فروم پرس و جو ميكني و هنوز هم تصميم نگرفتي. شك نكن تا بخواي مدلي رو كه انتخاب كردي از اين و اون نظرسنجي كني اون مدل ديگه منسوخ شده و تو بازار گير نمياد. من خودم f136 ميخواستم بگيرم و 1ماه تو اينترنت ازين فروم به اون فروم نظرات رو ميخوندم و چندروز پيش كه رفتم بخرم ديدم اصلآ تو بازار موجود نيست . ولي يه مدل بهتر و قويتر يافتم كه ديگه درنگ نكردم و خريدم. چون زمينه سريF كلاً كمه و قيمت ها هم با بالارفتن دلار ميره بالا.
موفق باشيد
مبارکتون باشه... بله منم انتخابمو کردم f227 میگیرم...فقط این دانشگاه شده قوز بالا قوز چون باید ببینم کجا قبول میشم بعد برم دنبال لپ تاپ... ولی زودتر تو فکر لپ تاپم :31: راستی شما از کجا خریدی؟ من باید بیام تهران بخرم آخه شمالم.
مدل شماf22fgx هست؟
راستی با چه گارانتی ایه؟ ساخت کدوم کشور؟
از کجا متوجه بشم که اصله؟
سپاس:11:
نقل قول:
دوست عزیز سلام
چرا f136 fg هست تو بازار من میخام بخرم شما بگو با تحقیقاتی که کردی خوشت اومد ازش مناسبه(f136 رو میگما)؟
Sony VPC - F226FM هم تقریبا هم قیمت Sony VPC - F227FX هستش................اما مزیتش اینه که Wimax داره........مزیت 227 هم اینه که Blue - Ray RW داره
حالا کدومش بهتره؟
من تا آخر این ماه قراره بخرم... لطفن بگین زودتر.
.نقل قول:
.
.
خدایی توکه بخر نیستی.......بقول دوستمون خیلی وقته تو تاپیک هستی و همش داری سوال میکنی......میل خودته هر کدوم رو میخوای بخر
شما بیخیالنقل قول:
---------- Post added at 07:22 PM ---------- Previous post was at 07:21 PM ----------
بچه با 1600 چی میشه خرید f22 فقط این f22 ها خیلی خش نمیوفته روشون من خیلی وسواسیم اگه خش بیوفته اعصلبم خورد میشه
آره شما بیخیال شید!
یا حداقل دیگران رو کمتر در جریان تصمیماتتون قرار بدید:3:
...
پس نظر ندین بهتره :31: من که مثل شماها تهران نیستم برم بخرم بعدشم اگه مسلمون باشین متوجه میشین که ماه رمضون نمیشه رفت دنبال خرید اونم شهر دیگه پس باید پرس و جو کنم... تاپیک هم به همین معنیه اگه نمیدونین :5: دیگران مجبور نیستن نظرهای همه رو بخونن تا ببینن چی نوشتن و ننوشتن :19:
بجای اینکه دیگران رو راهنمایی و کمک کنین هی میاین و اذیتشون می کنین... انگاری اینجا رو شماها راه انداختین یا صاحبشین:21: خوبه نه جای شماهارو گرفتم و نه دارم از پول و اینترنت شماها استفاده می کنم:27: چقدر این دنیا...داره:2:
...
.نقل قول:
.
.
.
آره متاسفانه خش میوفته من دوستم یه CW از سونی داشت اونم همینجوری از اثر انگشت و خش و افتادن و کثیف شدنش مینالید.....باز تو این موضوع سری F1 بهتر بودن براق نبودن این دنگ و فنگ رو نداشتن......
.
.
تا 1.600 فکر کنم بتونی F223 هم بخری.....
خیلی بده که من شدیدا وسواسیم دسته خودمم نیست تا همین دیروز هم F133FX داشتم اون خش نمی افتاد روش لک میشد شدید پاکم نمیشد برای همین فروختمش اینم که اینجوریه پس باید برم مک بوک پرو رو بگیرمنقل قول: