نقل قول:کد:http://fallout.wikia.com/wiki/Fallout:_New_Vegas_endings#Slide_4:_Black_Mountain
Printable View
نقل قول:کد:http://fallout.wikia.com/wiki/Fallout:_New_Vegas_endings#Slide_4:_Black_Mountain
سلام
از دوستان میخواستم لطف کنن اگه سیو بازی رو تا مراحل آخر دارن واسه دانلود بذارن.
ممنون
سلام ودرود
بازی رو نصب کردم اما توصدای داخل بازی مشکل دارم ............
مثلا اکثر صدا ها هست اما صدای شلیک نیست.........
چرا انقدر این بازی سنگینه؟ وقتی سه چهار نفر با هم میان تو تصویر فریم به فریم میشه و میره رو اعصاب.
تازه تنظیماتشم گذاشتم روی medium و اون anti-aliasing و پایینیشم گذاشتم رو 2!!!
از سیستم و رم و کارت و اینجور چیزا هم نیست.
بازیای جدید و سنگین رو بدون هیچ مشکلی اجرا میکنم.
مشخصه مشکل از خود بازیه! چون روی ultra که میذارم هم مشکلی ندارم فقط وقتی چند نفر با هم یه جا هستن
و راه میرن اینطوری میشه!!!!! :19:
راه حلی؟ پچی؟ چیزی؟
این Dead Money تازه واسه pc اومده؟ یا از قبل بوده؟
(اینم بره بین سوالایی که جواب داده نمیشه! :31:)
اگه اشتباه نكنم 1-2 ماه پيش براي X360اومد،تازگي ها هم برا پي سي و ps3 اومده......نقل قول:
سلام دوستان
این بازی رو نصب کردم ولی متاسفانه اجرا نمیشه
یه کرک هم دانلود کردم ولی با اونم اجرا نشد!
وقتی فایل اجرایی رو کلیک میکنم پیغام میده که Fallout stopped working و فقط دکمه خروج و یا اتصال به اینترنت برای رفع مشکل رو داره (ویندوز من سون هست)
وقتی هم با launcher اجرا میکنم پیغام میده که یه فایل ini نیست!!!
لطفا راهنمایی بفرمایین
پیشاپیش ممنون...
:19:HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELP:19:
نقل قول:
راستش من زیاد نمیتونم کمکی کنم!
اما شما اگه اینو تو تاپیک "حل مشکلات در اجرا و نصب بازی ها" مطرح کنی شاید زودتر نتیجه بگیری
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=114448
جوابتان در تاپیک حل مشکلات و.......دادمنقل قول:
نقل قول:
مرسی دوست عزیز
---------------------------------------------------
کسی میتونه یه کرک معتبر معرفی کنه شاید بشه با اون حلش کرد؟
اگه فایلی با پسوند ini میشناسید که بشه errorش رو برطرف کرد ممنون میشم:11:
پچ ها 1 و 2 رو با استیم نصب کردم اما میگه بازی رو دوباره نصب کن؟...
دوستان کسی راهنمایی برای این بازی نداره ؟
فارسی فکر نکنم باشه.در مورد انگلیسی هم اگه باشه شاید خطی نباشه یعنی کوست هارو هارو به صورت نا مرتب داره چون کل داستان غیر خطیه.این پی دی اف امیدوارم به دردتون بخوره علاوه بر تمامی کوست های ممکن پایان های ممکن رو هم برای شما گذاشتهنقل قول:
[HTML]http://up.--------.com/download.php?file=g7eapcegs3nka2gcokvn.rar[/HTML]
ببخشید من دوباره بی کار شدمو میخوام این بازیو ادامه بدم
من همون اول بازی که میگه برو سالن و بعد از سالن میرم یه جا با یه زنه حرف میزنم بعد از اینکه حرفم تموم شد دیگه نمیدونم کجا برمو چی کار کنم
میشه یکی یه سیو از بعد از این مسخره بازیا برا من بزاره که وارد خوده خوده بازی بشم ؟یعنی بچنگمو جلو برم
مر30
اون جا شما تمریناتشو تموم کردین. حالا جاده ی جنوبی رو بگیرین و ادامش بدین.
نقل قول:
جاده جنوبی کدومه ؟یعنی تو قطب نما اون جاده که میره به سمت جنوب ؟
یه بار رفتم این قدر سگا بهم حمله کردندو من در رفتم که مردم
سلام
توی یه کویست ها میگه MR.HOUSEرو بکش. MR .HOUSE کجاست؟!یه سوال دیگه چگونه باید TERMINAL هارو باز کنیم چجوری پسورد پیدا میشه؟
توی لاکی 38. برای ترمینال ها هم وقتی یک کلمه رو انتخاب می کنید می گه چقدر به کلمه ی مورد نظر نزدیکه. حداکثر تو 4 کلمه باید به هدف برسید، اما اگه چهارمی غلط باشه قفل می شه. پس اگه دیدی تو 3 تا پیدا نکردید برگردید بیرون و از اول.نقل قول:
خب اگه با همون زنه که تعلیمت داد هم صحبت می کردی ، بهت می گفتم که جاده ی جنوبی رو بگیر. توی نقشه برو ، یک جاده به جنوب است به شهر prime ( فکر کنم ، اسمش یادم نیست دقیقا!)نقل قول:
اگرم حیوونا بهت حمله می کنن از توی جاده برو تا خیالت راحت باشه.
کسی نبود جواب مارو بده؟نقل قول:
پچ ها 1 و 2 رو با استیم نصب کردم اما میگه بازی رو دوباره نصب کن؟...
DLC بعدی یعنی Honest Hearts 17 ما مه همزمان برای هر سه پلتفرم عرضه می شه.
تو این قسمت شما به پارک ملی صهیون می رید و وارد درگیری مبلغان (احتمالا مسیحی) شهر کنعان نو و جاشوا گراهام (یکی از بنیان گزاران لژیون) می شید.
دو DLC یعدی هم با نام های Old World Blues و Lonesome Road هم به ترتیب تو ژوئن و ژولای عرضه می شن.
تو Old World Blues شما با داستان چگونگی به وجود اومدن موجودات جهش یافته ی موخاوه مواجه هستید و تو Lonesome Road شما با اولیس، پیک اصلی که قرار بود چیپ پلاتینیوم رو برسونه برخورد می کنید.
جالبه که هر کدوم از این DLC ها، حداکثر لول رو 5 تا افزایش رو می دن، یعنی محموعا می شه 50 تا.
سهند جان این DLC ها رایگان هستن؟
+
باید منتظر بمونیم برای Game of the Year Edition....
نه! چرا رایگان!؟ والا اگه تعداد DLC ها به همین چهارتا ختم شه احتمالا GoTY رو تو ماه ژولای خواهیم دید، Fallout 3 GoTY هم همراه با آخرین DLC ِیعنی Mothership Zeta عرضه شد.نقل قول:
البته جایی می گفتن که احتمالا تعدادشون به هفت برسه. (اما تو لاکی 38 چهارتا جا برای Snowglobe های DLC ها وجود داشت.)
راستی این همون جاشوا گراهامه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که برای اولین بار رفتم این بازیو گرفتم خیلی خیلی برام سخت اومد.کلی فسفر سوزوندم تا تونستم بازیو تموم کنم.یه نکته جالب اینکه در همه بازی ها شخصیت اول بازی ها نسبت به سایر افراد از همه نظر قدرتمند و جون سخت تر است ولی تو فال اوت عکس این موضوع صادقه مثلا اگه صد تا گلوله رو یکی از این nightkin ها بزنی یکمی جونشون کم میشه ولی اونا با یه ضربه نصف جونتونو می گیرن.چیزی که خیلی ضدحاله.
ضدحال نیست. اتفاقا یکی از دلایل زیبایی بازی همینه. الکی یک قهرمان شکست ناپذیر از شخصیت اول بازی نساخته. یک شخصیه که اگه تونست با nightskin ها بجنگه بره بجنگه و بکششون ، اگر هم نمی تونه یا یک راهه دیگه ای پیدا کنه ، یا یک کاری کنه که با اونا رابطش خوب باشه یا اصلا طرف اونا نره.
به نظر من که خیلی چرته به خصوص وقتی می خوام با اسلحه کار کنم شرق رو میگیرم غرب رو میزنم :31::31:
البته این نظر شخصی من بود و به دوست داران ین بازی قصد توهین ندارم
من که این بازی رو نفهمیدم چطوری تا اخر بردم اخه
انقدر باحاله که ادم رو به یه دنیای دیگه میبره
ولی خداییش خیلی آپگرید اسلحه هاش باحال بود
هر اسلحه چند نوع تیر داشت محیط بازی که نگو
تازه از خرید وفروش بازی نگفتم که اون هم جای خود دارد
وقتی وارد new vegas میشی چند تا روبوت بهت گیر میدن
میگن باید 2000 تا کاپ بهشون بدی البته پس میدن ولی چطور میشه
از دستشون خلاس شد و بهشون کاپ ندی
ممکنه مشکل صدای بازی من که با نصب در سون حل بشه....؟
یکم بیا عقب تر. یک خیابون هست سمت راست. اونو تا ته برو ، کنار دروازه یک مغازه ای هست. برو اونجا با 500 تا یک پاسپورت جعلی برات ردیف می کنه.نقل قول:
دوستان منم این بازی رو یه هفته ای میشه داره میرم کم کم
الان با اینکه طبق walkthrough اش حدودا گمونم 20 درصده ساب کوئست ها و کوئست های بازی مونده ولی لول کارکاترم 35 شده و دیگه اکس پی نمیگیره
حال نمیده اینطوری:31:
پچی پیزی نداره لول بیشتر ساپورت کنه؟
البته چندتایی روش بود نصب کردم ولی خبری نیست کماکان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان اگه کسی خواست میخوام این رو مستقیم کنم
---------- Post added at 09:56 PM ---------- Previous post was at 09:54 PM ----------
ای ماشالله چه قد هم اد آن های مشتی اومده
من فقط 5 تاشو دارم:
کد:http://fallout.wikia.com/wiki/Fallout_3_add-ons
fallout new vegas , not fallout 3
اهان بله حواسم نبود
4 تا داره دوتاش اومده دو تاش موندهکد:http://fallout.wikia.com/wiki/Fallout:_New_Vegas_add-ons
بچه ها کسی اینو گرفته
من الان دارم لینکاش رو مستقیم میکنم ولی تو سایت زده این قد بعد هر چی لینک کرک شده یافتم طرفای 2 گیگه! چی ریختیاس؟
کد:http://fallout.wikia.com/wiki/Honest_Hearts
من تو کویست there stands the grass هستم وقتی میخوام او چیز های مهم رو دانلود کنم مینویسه 31% و بالا نمی ره
تازه اون گزینه دانلود هم نمیاد لطفا کمک کنید 3 ماهه توی این کویست موندم هیچ کس نفهمیده؟
توی یه ویدیو دیدم که گزینه ی دانلود میاد اما تو یه ویدیو دیگه دیدم که گزینه ی دانلود نمیاد و ویدیو تموم میشه ادامه نداره.
من بازی رو برا xbox 360 گرفتم.
شاید باگ باشه بازی رو اپدیت کردی ؟نقل قول:
نه.... من توی باگ های ویکیش دیدم ، چنین باگی نبود...
توی فروم هارو هم گشتم پیدا نکردم چیزی.... کسی چنین مشکلی نداشت....
ولی باگه.... حتما باگ جدیده .... از سیو قبلیت برو دوباره این مرحله رو...
---------- Post added at 08:56 PM ---------- Previous post was at 08:56 PM ----------
راستی هنوز کسی لیست انواع پایان بازی رو نداره؟
نه اپدیت نکردم می ترسم دوباره دستگامو وصل کنم به انترنت و اپدیت کنم هیچ بازی اجرا نشه؟نقل قول:
راستی نباید قبل از دانلود فایل ها وسیله ای یا چیزی پیدا کرد یا یه کویستی رو رفت.
اخه مینویسه 31% اطلاعات لازم رو دارید.
If you obtain the research data before starting the quest, giving the research data to Hildern upon starting this quest to complete it without leaving the room will result in the player character from being unable to move or interact with anything upon leaving the room and having Dr. WIlliams start up conversation, however she wont mention Keely as scripted because the quest has already been finished. This can be avoided by talking with Dr. Williams before completing the quest.
من که یکم فکر کردم فهمیدم که قبل از شروع این کویست من فایل هارو دانلود کردم
این متن بالا رو توی wiki بازی تو مرحله stand the grass پیدا کردم که یه باگ فقط برای xbox بود .
اگه کسی میدونه این متن چی نوشته بگه
متشکرم
این ویکی بازی خیلی عالیه مو به مو ی بازی رو توضیح داده.