مالیات هم باید با شارژ بدی یعنی فقط شما شارژ ماهانه میدی و خود شرکت به مخابرات پرداخت میکنهنقل قول:
كسي نميدونه................
Printable View
مالیات هم باید با شارژ بدی یعنی فقط شما شارژ ماهانه میدی و خود شرکت به مخابرات پرداخت میکنهنقل قول:
كسي نميدونه................
نقل قول:
سلام دوست عزیز
برابردستورالعمل مورخ 28/12/1381 هیات وزیران 5% مالیات و 1% عوارض به مبلغ اشتراک ماهيانه اضافه ميگردد و نیز ماهيانه مبلغ ۳۰۰۰۰ ريال بابت آبونمان شرکت مخابرات به هزينه های اشتراک ماهیانه اضافه ميگردد.
مجموعا ماهی حدود 4200 تومان باید علاوه بر شارژ ماهیانه بدهید
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
سلام حسین جاننقل قول:
شما باید به سایت اصلی شرکتهایی مثل پارس انلاین- داتک - سپنتا - شاتل معمولا سر بزنی و مناطق تحت پوشش چک کنی! یا اینکه یه فرم در خواست دارند باید پر کنی به محض اینکه منطقه شما تحت پوشش در امد به شما زنگ می زنند! البته یه سایتی هم به نام internetbaz.com بود که زمانی که شماره می دادی خودش سرچ می کرد و شرکتهایی که منطقه شمارو تحت پوشش می داد به شما نشون می داد ولی دیگه کار نمی کنه!
تجربه نشون داده که پارسانلاین سریعتر مناطق تحت پوشش قرار می ده
باید صبر کنی! البته نمی دونم کدوم منطقه هستی ولی شاید موقت بتونی از wireless داتک استفاده کنی!
پیش شمارت هم نمی دونم چنده وگرنه خودم برات یه سرچی می کردم
دوستان با این تفاسیر شما میگید من چه dsl بگیرم
برای سرعت 128
اگه میشه قیمت کلی شو بگید(هزینه ی مودم +پول نصب+ شارژ ماهیانه)
در ضمن پیش شماره ما 6683
است
ممنون از همگی
آقا من تو مشهدم می خوام Adsl صبا نت بگیرم سرعت دانلود و آپلود هم برام خیلی مهمه... ولی محدودیت dl نه چون dl زیاد نمیکنم سرعته 128 رو هم می خوام بگیرم آیا انتخابم خوبه؟؟؟ درباره ی مودم هم یک d-link model DSL-200 با اسپلیتر d-link رو هم 40 تومن گرفتم خوبه؟؟؟ اگه شرکته بهتری با این سرعت با قیمته خوب... 10-20 تومن تو مشهد سراغ دارید بگین لطفا""
همه نظرا شون رو بگن... خوشحال میشم
thnx
نقل قول:منطقه شما رو اکثر شرکتها تحت پوشش داره. پارس انلاین - داتک - سپنتا - شاتلنقل قول:
بنظر من از داتک بگیر مودم 50000 تومان. هزینه نصب و راه اندازی نداره و پول شارژ با مالیات و... ماهیانه 23-24 هزارتومان
سبانت سرویس دهنده ی خوبیه در مشهد 64 kbش ماکزیممش 50 کیلوبایت در ثانیه ست.
64 بیشتر از 8 کیلوبایت نمیدهنقل قول:
من هم با داتك چه از نظر قيمت و چه خدمات و كيفيت موافقم.
بستگی داره به سرویس دهنده.نقل قول:
64 بیشتر از 8 کیلوبایت نمیده
من تا حالا شده 100 مگابایت رو با 64 30 دقیقه ای دانلود کنم.
درباره ی مودم چی؟؟؟ با Adsl sabanet مچ میشه؟؟؟ آیا تا به حال کسی از این نوع مودم داشته؟ اگه داشته راضی بوده یا نه؟!نقل قول:
مرسی از همه.:46:
داتک میگیرمنقل قول:
منمون از راهنمایی تون:10: :46:
آقا چرا این تاپیک سوت و کور شده؟
سلام دوستان
من ADSL از نوع 1Mb در ثانيه تهيه کردم و کلي هم واسم آب خورده
وقتي آهنگ از سايت هايي چون Box.net يا divshare دانلود مي کنم در کمال تعجب سرعت دانلوم روي
50-40 کيلو بايت در ثانيه واي ميسه در حالي که من انتظار سرعت 90-100 کيلو بايت رو داشتم
( حتي با افت سرعت 20% که بهم گفته بودند )
با ISP تماس گرفتم و گله کردم ميگه سايتش محدوديت داره؛ برو سايت مايکروسافت دانلود کن سرعتت همون 1Mb !!! ( حالا چه ربطي داشت من نمي دونم ؟! )
با برخي برنامه چون DU Meter مي بينم خدايي سرعتم را 100 کيلو بايت در ثانيه نشون ميده
هر چند که ظاهري است و من واسه دانلود چيزي جز سرعت واقعي 1Mb راضيم نمي کنه در حالي که الان سرعتي مثل
ADSL با سرعت 512Kb دارم
مي خواستم باها تون مشورت کنم که آيا ISP حق داره ، راست ميگه يا نه ؟!!!
اگه داره دور در بازي در مياره برم خون به پا کنم يا نه ؟!
1mb/s=1000kb/s باید تقسیم بر 8 کنی تا سرعته dl با دست بیاد که میشه 125 که البته هرگز تو ایران به سرعته واقعی نمی شه رسید پس درسته حرفشون...
ممنون دوست عزيز، من اينو مي دونستمنقل قول:
ولي يعني اين قدر کمتر ميشه که 125 بشه 50-40 ؟!!
يعني همون ADSL 512kb خودمون ؟!!!
من از صبانت گرفتم 256K و مودم simens خریدم سرعت داونلودم 52 هستش فکر کنم خوب باشه اونم 13800تومان بابت هرماه خوبه؟
نه اینطور نیست دوست من، اینو شرکتهای سرویس دهنده میگن...نقل قول:
البته هرگز تو ایران به سرعته واقعی نمی شه رسید پس درسته حرفشون...
بستگی تام به منطقه شما و سرویس دهنده داره.
تو منطقه اقدسیه دیدم که 128/128 شاتل دقیقا 16 کیلوبایت از سایتهای رپیدشیر، دیوشیر و.. دانلود میکنه
لطفا راهنمایی کنین در مورد مودم ها ؟ که آیا یه شرکت فقط با مودمی که خودش ارایه میده سازگاره یا نه . . .
و یه مودم خوب با قیمت مناسب بگید . . .
یه سری به مودم های شاتل بزنید . . .
نقل قول:نقل قول:
سلام حامد جان
فدا اين سرعت براي 512 نه براي 1 مگابايت!
داتك 256 حدود 23-24 مي ده
512 فكر كنم 54-56 بده حالا شما 1 مگ بايد خيلي بيشتر از اين حرف ها داشته باشي! البته بايد يه مدت كار كني ميانگن سرعت سرورها دستت مي ياد
اينم يه سايت كه سرعت شمارو تو چند تا سرئر چك مي منه! ببين نتيجه چيه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در حال حاضر تمام مودمهای استاندارد مودم در بازار جوابگوی تمام شرکتها هستننقل قول:
ولی شرکتها دوست دارن که شما مودم رو هم از خودشون بخری به خاطر همین گاهی حرفها یه چیزهای الکی میگن
من مودم asus یا dlink رو پیشنهاد میکنم ولی قیمت ندارم
مودم asus am602 خوبه اکثر شرکت ها هم پشتیبانی میکنن مودم پیشنهادی سپنتا داتک وشاتل هم همین مدله
قیمت هم اگه از شرکت بخری 50 تومن
قیمت بازار اگه باشه که نیست 42 تومن
نقل قول:
محدودیت دانلود نداری؟ راستی پول آبونمان و عوارض رو جدا می گیرن؟
از جوابتون مرسی . . .
یه سوال دیگه : reach dsl چیه ؟
با سلام میخواستم بدانم که پیش شماره 2202 غیر از شاتل که محدودیت حجمی دارد آیا سرویس دهنده دیگری پشتیبانی میکند یا خیر. در ضمن من کاربر خانگی هستم آیا میتوانم سرعتی بالاتر از 128 بگیرم؟
تشکر از Free_swallow عزیر و بقیه دوستاننقل قول:
این سایت بهم کمک کرد که سرعتم رو بفهمم چنده
یه سر به ISP زدم و این موضوع رو مطرح کردم
الان سرعتم خیلی بهتر شده روی 105-95 کیلو بایت وایمسه
خواستم بهتون بگم از اونجا که برخی ISP ها مشترکینشون رو گاوچرون حساب می کنند
خیال می کنند به جای سرعت 1 مگا، سرعت 768-512 بهش بدیم کی به کیه ؟!!!! کی می فهمه ؟ !!!
تا اومدم دست به اسلحه بشم گفت اشتباه از بخش فنی بوده !!!
اینو گفتم که بهتون بگم بعضی مواقع یه کم خشونت لازمه
تازه به خاطر اینگونه سرویس دهی 5 روز اشتراک رایگان هم گرفتم
در ضمن واسه اینکه دوباره کلاه سرم نره
یه برنامه می خوام که کل زمان اتصال به اینترنتم در روز رو حساب کنه ( Timer )
( چو نکه زیاد قطع و وصل می کنم )
یه برنامه هم می خوام کل Transfer روزانه رو حساب کنه و سرعت میانگین روزانم رو نشون بده
فقط نام ببرید کافیه
salam metonen mano rahanma e koneen ke kodom seves ro bekharam
محدودیت داره 2 گیگ در ماه 13800 با ابونمان و عوارض 5گیگ 18200 با با ابونمان و عوارض اینم سایتش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
این قیمتها برای تهرانه
مودمتو چند خریدی؟؟(از شرکتش گرفتی)نقل قول:
برای نصب پول گرفتن؟؟
در کل راضی هستی ؟؟؟
سلام به همه...i'm new here but not new to forums at all,first persian forum i've joined i admitt....
من سعادت آبادم (سلمان فارسی) .این اواخر بد جوری به ADSL نیاز بیدا کردم و به نظر میاد فقط شاتل اینجا سرویس میده که احتمالا به خاطره این انحصار قیمت هاش بالا و کیفیتش بایینه(تا اونجایی که از اینترنت دستگیرم شد)...لطفا یکی بهم بگه این اشتباهه و راه بهتری هست....ممنون
مودم رو 42 هزارتومان با اسپلیتر و سرعتش خوبه و در کل راضیمنقل قول:
از شرکت نگرفتم
راه اندازیه خط و نصب مودم 10000تومان
دلیل ویرایش: پست قبلی رو ندیدم !
ممنون از راهنماییتنقل قول:
شما تهرانی؟؟
میشه بگی مودمو از کجا گرفتی و مدل مودمتو میگی ؟؟؟
ممنون:10:
هیچی نمیتونم بگم فقط نگاه کنید :(
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علیرضا خارجی میشه بگی مودمت Usb هستش یا Lan?
ممنون بابت این لینک جالب من اگر الان اونجا بودم بجای 256 سرعتم 3000 بودنقل قول:
سلام عزیزان ، 2 تا سوال :
اول این که مودم asus am 602 رو از گجا می تونم گیر بیارم . . .آیا شما توصیه می کنید این مودم رو بگیرم یا این که مودمی را که خود شرکت آسیاتک ارایه می ده ( نمی دونم چه مودمی است ) آیا ارزش داره 15 تومان بیشتر بدم و یه مودم خوب بگیرم یا این که همون مودم آسیاتک 32 هزار تومانی رو بگیر م ؟
آسیاتک تازه مرکز ما رو ساپورت می کنه ، توصیه می کنید که آسیاتک بگیرم یا داتک ؟ البته توجه کنید که اختلاف 64 این 2 7 _ 8 هزار تومانه ، با حساب مالیات و عوارض و آبونمان مخابرات . . .
راستی من که pcm دارم ، چی کار باید بکنم ، رفتم مخابرات گفتند کاری نمیشه کرد ، باید یه خط جدید بگیرم ( 100 هزار تومان ) . کسی تا حالا این مورد را داشه ؟
منتظرم ، مرسی . . .
pcm چیه؟؟؟
میشه توضیح بدی؟