دم شما گرم:8:آقا امید:10::11:نقل قول:
Printable View
دم شما گرم:8:آقا امید:10::11:نقل قول:
[QUOTE=Microsoft24;5248410]برو به ،
Apple Menu -- > System Preferences --> Language & Text -- > Input Sources
حالا ، از لیست سمت چپ ، تیک Persian یا Persian - ISIRI 2901 و یا Persian - Qwerty رو بزن!
کدوم بهتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟:20::31:
یکی یکی تست کن ، تا ببینی با کدوم راحت تری!
من چون همیشه با مک کار میکنم ، با Persian راحت ترم!
موفق باشید ،
امید[/QUOTE]
فقط موغع نوشتن چجوری می تونم فارسی یا انگلیسی را انتخاب کنم؟؟؟؟؟
ببخشید انقدر سوال می کنما:31::31::31::46:
با استفاده از کلیدهای command+space میتونید زبان نوشتن رو عوض کنید
باید قبلش تعریف کرده باشی ...نقل قول:
چجوری؟؟؟؟؟؟:8::10::11:نقل قول:
برو به این مسیرنقل قول:
Apple Menu -- > System Preferences -->keyboard--->>>
بعد طبق عکس برو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تیک یکی مونده به آخر رو بزن
سلام اقا امید گلنقل قول:
درست میگی ویژوال استدیو تخصص منه و بهترینه ولی توی دانشگاه باید ۳ واحد c ++پاس کنم و از روی اجبار واسه همین یه دونه برنامه رو مک بوکم ویندوز نصب کردم،
گفتم اگه ورژن مک توربو c رو پیدا کنم ویندوز رو پاک کنم بریزم دور ولی مثل اینکه بابد تحملش کنم:31:
xcode رو هم حتما پیدا میکنم و تستش میکنم باید به درد بخور باشه
thnx alot
:46::10:سلام به همه من لینک دانلود yahoo massenger رو برای مک می خواستم
نقل قول:
ممنون از این همه توضیحات کامل
۱ سوال
من مک بوک ۱۳ دارم مدل A1342 و روزانه بالای ۱۰ ۱۱ ساعت با مک بوکم کار میکنم من وقتی باطریم شارژ کامل میشه از برق در میارم و تا وقتی که دوباره خالی بشه باهاش کار میکنم و وقتی خالی شد دوباره شارژ کامل میکنم
ایا این روش استفاده برای من صحیح است یا باید دایم از برق استفاده کنم
ممنون از شما
موفق و پیروز باشید
سلام من طبق راهنمایی شما به این سایت اومدم خیلی کامله حالا همون سوالی که توی ایرماگ مطرح کرده بودم اینجا میگم انشاالله کمکم کنیدمن دو تا برنامه توی ویندوز داشتم اولی dvd riper بود که زیر نویس را هم ثاپورت میکرد کافی بود دی وی دی فیلم را بگذاری زیر نویش را انتخاب کنی فرمت را هم mp4 بعد میرفتم دنبال کارام بعد ۳ ساعت تبدیلش میکرد به فرمتی که توی ایپد ایفون میریختم تماشا میکردم.دومی یولید ویدیو استودیو ۱۰ بود که فیلمهامو باهاش ادیت میکردم یه برنامه شبیه اون میخواستم
نقل قول:کد:http://yahoo-messenger.en.softonic.com/mac/download
کد:http://download.yimg.com/ycs/msg/dl/mac/yahoomessenger_3.0build126432.dmg
این بهترهAudim
کد:http://adium.im/?download=10.4
ببخشید یادم بگم اگر میشه روی راپید بگذارید اون دی وی دی ریپر که توی صفحه اول بود ف ی ل ت ر شده ممنون
توضيحات اميد عزيز كامل بود .نقل قول:
اين روشي كه شما استفاده ميكنيد اشتباه هست :41:
وقتي كه شارژش پر ميشه چرا از برق ميكشيد ؟؟ بزاريد به برق باشه . زماني كه مك بوك رو خاموش كرديد از برق بكشيد و دوباره قصد استفاده داشتيد به برق متصل كنيد و روشن كنيد . فقط براي اينكه باطري خراب نشه ماهي 2 بار بزاريد شارژ باطري تا حدود 10 درصد برسه و سپس اجازه بديد فول شارژ بشه :46:
اگر سوالي بود بپرسيد :11:
ممنون که پیشنهاد من رو قبول کردید و به P30Wold اومدین! من دربست ، در خدمت شما هستم! هر نرم افزاری رو خواستید ، بگید تا با لینک دانلود معرفی بشه!نقل قول:
خب WinX DVD Ripper for Mac v3.3.2 بهترین DVD Riper برای OS X ه! که امکانات زیادی داره ، من به شخصه عاشق این نرم افزارم!
کد:http://hotfile.com/dl/56510302/458a5af/WinXDVDRFM.3.3.2.rar.html
متاسفانه ، امکانش نیست ، اکثر نرم افزار های مک ، رو سرور hotfile قرار دارند!نقل قول:
ببخشید یادم بگم اگر میشه روی راپید بگذارید اون دی وی دی ریپر که توی صفحه اول بود ف ی ل ت ر شده ممنون
اما ، برای دانلود ، هم یک روش به شما پیشنهاد میکنم ، که خودم استفاده میکنم!
از رپید باز استفاده کنید! همین!
به آدرس زیر برید ، و یک اشتراک 6GB تهیه کنید ، (2000 تومن بیشتر نیست!) ، حالا با هیچ لینکی مشکلی نخواهید داشت!
ضمن اینکه ، شما از حد اکثر سرعت دانلود برخوردار خواهید بود!کد:http://rapidbaz.com
موفق باشید ،
امید
سلام اگه اپل رو پامون باشه ایرادی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بعد j رو پیدا نمی کنم:41::41::41:تو فارسی
---------- Post added at 09:28 PM ---------- Previous post was at 09:25 PM ----------
:11:یه فیلتر شکن می خواستم از کجا می تونم پیدا کنم؟؟؟؟؟؟
این کلید j هست[نقل قول:
از toonel استفاده کن در همین قسمت هست!
ایراد که داره دیگه!!
چرا به سوالای من جواب نمیدین اینجا ؟ :41:
نکنه به خاطر اینه که دعوتنامه نیومده برا من؟ امید گفتن که برای من دعوتنامه فرستادن ولی چیزی برای من نیومد ...
این همه سوال بی جواب ....
در مورد نیم فاصله توی Opera پرسیدم ....
در مورد نصب ویندوز روی McBook Air پرسیدم ... یعنی بدون DVD و با استفاده از فلش یا هارد اکسترنال ...
پسورد Path Finder 5.6.6 رو خواستم ....
ولی جوابی نگرفتم
خب من خیلی در مورد مک وارد نیستم وگرنه فعالیتم رو بیشتر می کنم و به دوستان کمک می کنم ...
مرسی
منظورم ز ۳ نقطه:10::31:نقل قول:
toonel کجاس؟؟؟؟؟
ژ این کلید /نقل قول:
آقا امید خان هم گفت یه کم به خودتون زحمت بدین سرچ کنین!نقل قول:
این پست ها اسپم حساب می شه!!!
در ضمن واسه اون کلید ها هم یکی یکی می زدی پیدا می شد!!!!!!!!!
سلام از لطفتون ممنونم من نتونستو تو راپید باز مشترک شم یا من خنگم یا خیلی پیچیده است نمیشه شماره کارتتون را بدید من اون ۵۷۰۰ تومنی را میخوام من با موبایل به حساب کارت شما بریزم شما برام اکانت از راپید باز بگیرید میدونم این کار پر رویی است ولی چه کنم راهی ندارم در ضمن یک برنامه مثل یولید ویدیو استودیو ۱۰ می خواستم که اگر میشه لینک اونم بگذارید.خودتون حلالم کنید چون خیلی مزاحمم ولی عاسق مک ایفون ایپد و.. هستم دست من پیرمرد رو هم بگیرید ممنوننقل قول:
سلام از لطفتون ممنونم من نتونستو تو راپید باز مشترک شم یا من خنگم یا خیلی پیچیده است نمیشه شماره کارتتون را بدید من اون ۵۷۰۰ تومنی را میخوام من با موبایل به حساب کارت شما بریزم شما برام اکانت از راپید باز بگیرید میدونم این کار پر رویی است ولی چه کنم راهی ندارم در ضمن یک برنامه مثل یولید ویدیو استودیو ۱۰ می خواستم که اگر میشه لینک اونم بگذارید.خودتون حلالم کنید چون خیلی مزاحمم ولی عاسق مک ایفون ایپد و.. هستم دست من پیرمرد رو هم بگیرید ممنوننقل قول:
ممنوننقل قول:
۱ مطلب دیگه من بعد از استفاده در سرکار وقتی میرم خونه حدودا ۲ تا ۳ ساعت تو خونه استفاده میکنم و تو این ۲ تا ۳ ساعت از شارژ برق استفاده نمیکنم چون اداپتورم را با خودم نمیبرم خونه این مشکلی داره یا باید حتما اداپتور رو ببرم
ممنون
موفق و پیروز باشید
بله . این طوری زود باطری کیفتش رو از دست میده . آداپتور رو هم با خودتون ببرید .نقل قول:
چرا این همه سخت میگیرید ؟؟نقل قول:
شما اگر ویندوز داری بگو بهت یه برنامه بهت بدم که بتونی از محدودیت ها عبور کنی و راحت دانلود کنی سپس به مک انتقال بدی ؟
برنامه final cut stdio میتونه جایگزین خوبی باشه . لینک دانلودش هم تو همین تایپیک هست .نقل قول:
در ضمن یک برنامه مثل یولید ویدیو استودیو ۱۰ می خواستم که اگر میشه لینک اونم بگذارید.
این حرفها چیه ؟؟ شما مراحمی دوست من :10:نقل قول:
خودتون حلالم کنید چون خیلی مزاحمم ولی عاسق مک ایفون ایپد و.. هستم دست من پیرمرد رو هم بگیرید
هر سوالی داری بپرس ، تا جایی که بلد باشم بهت کمک میکنم :46:
[QUOTE=mohsenfhm;5257921]چرا این همه سخت میگیرید ؟؟
شما اگر ویندوز داری بگو بهت یه برنامه بهت بدم که بتونی از محدودیت ها عبور کنی و راحت دانلود کنی سپس به مک انتقال بدی ؟
نیکی و پرسش بی صبرانه منتظر برنامه شما هستم. خودو هز u997 استفاده میکنم چون اینترنتم تیم اوت میده تا حالا نتونستم چیزی دانلود کنم
[QUOTE=hanoo;5258490]در ضمن من توی ای قسمت را سرچ کردم فینال کت استودیو را پیدا نکردم اگر میشه لینکشو بدید وفینال کت اکسپرس۴ را دارم ایا این برنامه هم میشه ادیت و رندر کرد؟البته به راحتی ویدیو استودیو؟ببخشید سوالام زیاد شد عذر می خوامنقل قول:
به خدا من پیدا نمی کنم تونلو:18::18::18::18:نقل قول:
نقل قول:کد:http://toonel.net/download.html
سلام کسی لینکی واسه دانلود final cut movie نداره ؟به این برنامه احتیاج دارم در ضمن میشه یه مختصر توضیحی در باره اینکه چطور با تونل کار کنیم بدهیدو اینکه کدوم ورژنش بدرد میخوره اخه من یه ورژنش دارم که واسه اجراشدنش باید روزتا نصب بشه تازه بعد اجرا هیچ کاری نمیکنه کتکش بزنم؟؟ممنون
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5080498&postcount=496
سلام کسی لینکی واسه دانلود final cut movie نداره یا هر برنامه ای که مثل ویدیو استودیو ۱۰ کار میکنه؟
ای پی که تعریف میکنیم اگر ۱۲۷.۰.۰.۱و ۸۰۸۰ باشه که بازهم مثلا از ایتونز دانلود کنیم همون ارور ۱۰۰۹ را میده اگر یک اپی دلخاه بدیم دیگه هیچ سایتی را باز نمیکنه میشه راهنمایی کنید؟نقل قول:
سلام دوستان من بابیلون رو نصب کردم ولی فقط آنلاین میشه ازش استفاده کرد و اون پکیج های فارسی ویندوز رو هم که نمیشه نصب کرد ؟!؟!؟! اینجوریه یا راه حلی داره ؟!!؟نقل قول:
سلام.من لینکهای فینال کات استودیو را پیدا کردم فقط یک سوال دارم من فقط در حد ادیت فیلم می خوام ازش استفاده کنم مثلا چند تیکه فیلم را سر هم کنم یا از توشون یه تیکه در بیارم و یا روی قسمتیش اهنگ بگذارم واسه داشتن این امکانات باید هر ۷ دی وی دی که لینک دادید را دانلود کنم یا اولی را دانلود کنم کافیه گرچه اون هم ۳ گیگ حجمشه؟ایا نرم افزارکم حجمتری نیست که همین امکاناتی را که من میخوام داشته باشه؟
سلام دوستان کجا می تونم تو پایتخت نرم افزارای کرک شده مک رو پیدا کنم؟اصلاً مثل کینگ برای ویندوز،پکی هست که اکثر نرم افزارای کاربردی مک رو داشته باشه؟
دوسته عزیز بابیلون مک انلاینه فقط!!نقل قول:
از dictionary خوده مک چرا استفاده نمی کنی؟!
از final cut express یا camtasia می تونی استفاده کنی!نقل قول: