دوسته عزیز اگه در جایه خودش مطرح کنی زودتر به جواب می رسی!!نقل قول:
این جا بحث رو ادامه بده!کد:http://forum.p30world.ir/showthread.php?t=383815
منظورت از internal disk device ام خرابه چیه!!؟؟؟؟
دوسته عزیز اگه در جایه خودش مطرح کنی زودتر به جواب می رسی!!نقل قول:
این جا بحث رو ادامه بده!کد:http://forum.p30world.ir/showthread.php?t=383815
با سلام.
ا[SIZE="4"]این سافاری من بعضی وقتا برا خودش یه صفه جدید بازمیکنه میخواستم بدونم علتش چیه.
با تشکر :11:
یعنی درایو دی وی دی مک بوکشون خرابه !نقل قول:
با اکسترنال ، چرا نشد ؟؟؟نقل قول:
دو راه دیگه هم هست ،
یکی با فلش ویندوز نصب کنی ، که آموزشش تو انجمن هست! فقط دقت کن ، بعد از ساختن پارتیشن توسط مک ، install later رو بزن و بوت کمپ رو ببند ، ری استارت کن و از رو فلش بوت کن!
یکی هم با یک کامپیوتر مک دیگه!
موفق باشید ،
امید
مجیک موس داری ؟؟؟نقل قول:
یا ترک پد ؟؟؟
از نرم افزار هایی مثل Jitouch یا MagicPerfs و یا Better touch tools و... استفاده میکنی ؟؟؟
سلام mr microsoft24نقل قول:
میخواستم بگم راه حلی برای این مشکل من ندارید شما؟
آخه خیلی وقته این پستمو زدم. ولی کسی جواب نمیده! :41:
از Disk Utility , استفاده کن!نقل قول:
و یا به اول دستور sudo اضافه کن ، تا مستقیم به کرنل دستور بدی!
موفق باشید ،
امید
سلام خدمت عزیزان . من مک بوک 373 خریدم . اما تو اتصال به اینترنت مشکل دارم
یک مودم وایرلس تیپی لینک دارم . که تو ویندوز اول به اون کانکت می شدم بعد به اکانت adsl خودم کانکت می شدم
اما داخل مک وقتی به اون کانکت می شم . نمیدونم چجوری باید به اینترنت وصل بشم
وقتی هم assist me رو می زنم و ادامه میدم I use airport .... رو می زنم . شبکمو انتخاب می کنم و به مودم کانکت می شم اما وقتی continue رو می زنم بعد از ready to connet چند ثانیه که طول می کشه اخطار میده که
unable to establish a network connection
your computer could not connect to internet
خواهش می کنم بگید چیکار کنم . مرسی
سلامنقل قول:
از مجیک موس استفاده میکنم.
از هیچ کدوم از این نرم افزارها استفاده نمیکم.
باتشکر
نقل قول:
سلام ....
نمیدونم.... وقتی که اکسترنال وصله و ویندوز توشه و میزنم برای نصب ٬ روی صفحه سفید باقی میمونه و هیچی لود نمی شه و لپ تاپ داغ میکنه!!!! تو نت که سرچ کردم خیلی های دیگه هم این مشکل رو داشتن و در نهایت به EFI اشاره کرده بودن!!!
با یک مک دیگه هم من فقط وقتی دی وی دی مک رو میزارم ٬ میتونم اون رو با ریموت اینستال ... شیر کنم.....یعنی دی وی دی ویندوز رو نمیشه.....
در ضمن همونشم (دی وی دی مک که توسط یه دستگاه دیگه شیر شده) وقتی لپ تاپم رو ریستارت میکنم تا از روی دی وی دی لود کنم٬ اون قسمتی که باید دی وی دی رو انتخاب کنم نمیاد و فقط پارتیشن مک میاد...
شاید من درست نمیدونم که چطور باید از وایرلس و شبکه برای اینکار استفاده کرد....(آخه هر دوتاشو امتحان کردم!)
دی وی دی ویندوز ست سالم ه ؟؟؟نقل قول:
ببین ، تو در حالت عادی ، وقتی پارتیشن رو ساختی ، install later رو بزن و بوت کمپ رو ببند ،
حالا دستی ، ری استارت کن و Option رو نگه دار تا لیست درایو های Bootable ت ، بیاد،
دی وی دی ویندوز رو بزار و صبر کن! اگر ۲ دقیقه صبر کنی میاد!
موفق باشید ،
امید
سلام
اگه بخوام نسخه جدید یه نرم افزارو بریزم باید نسخه قدیمی پاک شه یا نه.
بستگی داره!نقل قول:
تو نرم افزار هایی مثل safari , iTunes و... نیازی نیست!
نرم افزار هایی هم که بصورت Drag & Drop نصب میشند ، Replace کافیه!
اما تو نرم افزار های دیگه ، بله ، باید نسخه ی قیلی رو پاک کنی!
موفق باشید ،
امید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این که فلش زدم چیه ؟ چی کار می کنه ؟
سلامنقل قول:
این infrared receiver هست.
این برای استفاده از ریموت کنترل هستش.
اسم دقیقش میشه : Remote Control Infrared Receiver ، اگر Apple Remote بخرید ، با اون قسمت کار میکنه!(----- امواج مادون قرمز مربوط به ریموت کنترل)نقل قول:
موفق باشید ،
امید
باسلام
میشه بگید این ورژن جدید همون ۱۰.۶.۴ چه فرقی کرده بانسخه پیش؟
باتشکر
نقل قول:
باگها و اشكالات نسخه ي قديمي در نسخه جديد برطرف شده :11:
باید به توضیحات محسن اضافه کنم ، که شما باید به ۱۰.۶.۴ آپدیت کنید!نقل قول:
موفق باشید ،
امید
سلام.... مشکل با یه خورده بیشتر صبر کردن حل شد :دی!!!
حالا یه مشکل دیگه.... ویندوز ۷ ریختم اما وقتی دی وی دی درایور هارو میذارم هیچ اتفاقی نمی افته.... انگار درایور های ۷ رو نداره.. چه کار کنم؟؟؟
دوست عزیز ، یه چیزی میگم نارحت نشی ها! :11:نقل قول:
شما یه خورده ، عجول تشریف دارین! :31:
ببین ، دی وی دی شماره ی ۱ ، یا همون Mac OS X Install DVD رو که بزار ، حالا برو به :
D:/Boot Camp/Bootcamp.exe
setup بوت کمپ رو که اجرا کنی ، حل ه!
تذکر : منظورم از D ، درایو دی وی دی شماست!
موفق و صبور باشید ،
امید
:31: آخه هشت ماهه به دنیا اومدم!!! :31:نقل قول:
سلام دوستان.
من دیروز 374 گرفتم و اصلاااااااا هم با مک آشنایی ندارم.چنتا سوال داشتم ممنون میشم یکی کمک کمه.
1. دی وی دی نرم افزاری که تو جعبه هست برنامه هاش نصب شده یا باید نصب کرد؟
2.شنیده بودم اولین کاری که باید بکنم اینه که بک آپ بگیرم.یکم با ماشین زمان ور رفتم ولی یه پارتیشن دیگه میخواست واسه همین با disk utility پارتیشنمو 2 تا کردم (Macintosh HD و Macintosh HD2) یه جایی هم تو این فروم خونده بودم اگه بخوام با بوت کمپ وین نصب کنم نباید بیشتر از 1 پایرتیشن واسه مک داشته باشم!!
الان من چی کار کنم؟ بک آپ گرفتن مهم تره؟؟ یا نصب وین؟؟ البته ویندوز لازم دارم باید نصب کنم. اگه لازمه پارتیشن دوم حذف شه لطفا راهشم بگین. مرسی:20:
3.رجیستر کردن لازمه؟؟؟
نقل قول:
اگر رجیستر کنید٬ اینترنشنال گارانتی شما فعال میشه..... اما برای رجیستر کردن باید آدرس ٬ شماره تلفن و زیپ کد یه کشور دیگه رو بدین......با ایران نمیشه :D ..... توجه داشته باشید که زمانی رجیستری شما انجام میشه که دیگه شما اون فایل مربوط به رجیستری رو توی دستگاهتون نبینید....... در ضمن توی بخش ساپرت اپل با وارد کردن شماره سریال پشت لپتاپ میتونید بفهمید که اینترنشنال گارانتی شما فعال هست یا نه..!
البته تا اون جایی که من خبر دارم توی هیچ کدوم از کشور های همسایه اپل استور وجود نداره ٬ پس برای گارانتیش باید بفرستین راههای دور و دراز :D
یکی جواب سوال اول و دوممو بده لطفاااااااااااااااااااااا اااااا :41:نقل قول:
سلام ، بنده شخصا بهتون تبریک میگم :11:نقل قول:
سلام دوستان.
من دیروز 374 گرفتم و اصلاااااااا هم با مک آشنایی ندارم.چنتا سوال داشتم ممنون میشم یکی کمک کمه.
نصب شده و نیازی به نصب شما نیست :8:نقل قول:
1. دی وی دی نرم افزاری که تو جعبه هست برنامه هاش نصب شده یا باید نصب کرد؟
بهتر بود اول با بوت کمپ ویندوز نصب میکردید بعد پارتیشن اضافه میکردید و بک آپ میگیرفتید :18: ولی در کل تا اینجا رو درست رفتید که جای تحسین داره :46:نقل قول:
2.شنیده بودم اولین کاری که باید بکنم اینه که بک آپ بگیرم.یکم با ماشین زمان ور رفتم ولی یه پارتیشن دیگه میخواست واسه همین با disk utility پارتیشنمو 2 تا کردم (Macintosh HD و Macintosh HD2) یه جایی هم تو این فروم خونده بودم اگه بخوام با بوت کمپ وین نصب کنم نباید بیشتر از 1 پایرتیشن واسه مک داشته باشم!!
نیاز نیست :11:نقل قول:
3.رجیستر کردن لازمه؟؟؟
به disk utility برو و روی پارتیشن جدید کلیک تا های لایت بشه و سپس با علامت ( - ) پارتیشن رو حذف کننقل قول:
الان من چی کار کنم؟ بک آپ گرفتن مهم تره؟؟ یا نصب وین؟؟ البته ویندوز لازم دارم باید نصب کنم. اگه لازمه پارتیشن دوم حذف شه لطفا راهشم بگین. مرسی:20:
با سلامنقل قول:
۱. نه نباید نصب کنی چون نصب شده.
۳. با توجه به وجود تحریم فروش فناوری امریکایی به کار رفته در ساخت رایانه های قابل حمل به ایران ثبت مشخصات register دستگاه در سایت شرکت اپل با نشانی ایران منجر به قطع سرویس و خدمات می شود.
شرکت اپل از روی ip شما می تواند اطلاعاتی بدست اورد پس فکر کلک زدنو از سرت بیرون کن.
اگر خواستی ریجستر کنی حتما از خارج کشور اقدام کن.
سلام
ابن سافاری من بعضی موقع ها کلمات فارسی رو حروف هاشو جدا نشون میده.
در ضمن سافاری من نسخه ۵ هستش.
چیکار کنم تامشکلم حل شه
سلام
دوستان چطور میشه در قسمت start up مک مثل ویندوز پسورد گذاشت؟؟؟؟؟
سلامنقل قول:
شما در قسمت account اول یه password انتخاب کنید.بعد در قسمت security گزینه disable automatic login رو تیک بزنید.
مشکلی نیست!نقل قول:
یه دور سافاری رو ریست کن ، درست میشه!
Safari--> Reset Safari
موفق باشید ،
امید
سلام
کسی نمی دونه محافظ کریستالی مک بوک کجا میشه پیدا کرد ؟
تمام پایتختو گشتم اما کریستالشو پیدا نکردم:41:
تو پايتخت بايد پيدا ميشد :18::18::18:نقل قول:
حالا يك سر به پاساژ ايران و رضا بزن احتمالا هست !قيمتش هم حدود 50 تومن ه!:11:
در ضمن اين سوال رو بايد تو تايپيك مشاوره ميپرسيدي :13:
سلام
من یه مشکلی دارم که وقتی v p n کانکنت میکنم سافاری دیگه کار نمی کنه! میگه کانکت نیستی!!!!!!
سلام.....میشه ویندوز رو flash یا هارد external ریخت ؟؟
جایی که بهت میگم ۱۰۰ درصد همه ی رنگ هاشو داره!نقل قول:
بازار موبایل ایران -- > فروشگاه لاوان
قیمتش هم : ۵۷،۰۰۰ تومن ه که عالیه!
موفق باشید ،
امید
برو به ،نقل قول:
Apple Menu -- > System Preferences -- >Network -- > ---
حالا ، Advanced رو بزن ،
تیک ، Send All Traffic Over --- Connection رو بزن ، درست میشه!
موفق باشید ،
امید
خیر ، نصب ویندوز بروی هارد اکسترنال غیر ممکن ه! اما مک رو می تونید روی هارد اکسترننال نصب کنید!نقل قول:
دوست عزیز ، اگر نیازی به ویندوز ندارید ، اصلا بیخیالش شید!
موفق باشید ،
امید
سلام،من فکر کنم لپ تاپم ویروسی شده،فیس بوکو که باز میکنم با فایرفاکس میگهopen file or save fileهمش برام پیغام میاد،الانم باتری ۳ ساعت گذاشتم شارژ بشه همش ۳۳٪شارژ کرده،۴ماه که خریدم لپ تاپمو،باید چیکار کنم،مشکل کجاست،کمک کنید لطفا،مرسی
you have chosen to open
ad_rptator.php
from:what should firefox do with this file?کد:www.p30world.com
open with
save file
همش این پیغامو میده،به نظرم ویروس گرفتم،چون باتریم شارژش دیر وکنده،چیکار بایدبکنم؟