باید قدم به قدم جلو بری تا ببینی مشکل از کجاست. ارتباط بین اکسس پوینت با مودم رو اول چک کن بعد ارتباط کامپیوتر با اکسس پوینت.
Printable View
باید قدم به قدم جلو بری تا ببینی مشکل از کجاست. ارتباط بین اکسس پوینت با مودم رو اول چک کن بعد ارتباط کامپیوتر با اکسس پوینت.
دوستان عزیز من اگه بخوام از ایرانسل اینترنت پر سرعت 512 بگیرم
اولش چقدر باید هزینه کنم؟ برای مودم و هزینه ی نصب
ماهیانه چقدر باید پرداخت کنم؟
با تشکر
نقل قول:کد:http://tariffbuilder.mtnirancell.ir:6001/tariffbuilder/StartUp
کد:http://wimax.irancell.ir/Layer3/?id=199
یعنی من اگه 512 دائمی انتخاب کنم باید هر ماه 35000 تومان پرداخت کنم؟ (برای 4 گیگ)
به کاربران خانگی هم 512 میدهند؟
نه. 3% مالیات هم بهش اضافه میشه.
باز هم خیر. برای اینترنت بیشتر از 128 باید نامه از دانشگاهی جایی بگیری که بگن تو واقعا به اینترنت پرسرعت نیاز داری.
سلام
من میخام از سرویس وایمکس از طریق موبایل البته به کامپیوتر وصل باشه برای send کردن اطلاعات به منظور استفاد از اینترنت ماهواره ای ( د*ی*ش و ال ان بی) استفاده کنم چون send با دایلاپ خیلی گرونه adsl هم فعلا نمیتونم استفاده کنم
البته یکی از دوستان گفتند که وایمکس در بدترین شرایط به اندازه دایلاپ send داره
حالا میخام نظر دوستانو بپرسم
و همچنین آیا بعد از ثبت نام برای وایمکس با موبایل همون لحظه میشه متصل شد ؟؟؟
برای اتصال به اینترنت باید مودم خود شرکت رو بخری. بعد از یک هفته می آن در خونه تحویل میدند و بعد از 24 تا 48 ساعت اینترنتت راه می افته.نقل قول:
من با دایل آپ زمانی که رسیوم 5-6 کیلوبایت بود، سندم حداکثر 3-4 کیلوبایت می شد.نقل قول:
الان هم که وایمکس 128 (=ماهی 15 تومان) دارم رسیو 14 و سندم حدودا (میانگین) 9-10 هست.
چون گفتی می خوای موبایل رو به کامپیوتر وصل کنی فکر کنم یه چیزی رو درست متوجه نشدی:
وایمکس هیچ ربطی به موبایل نداره ها. گول اسم ایرانسل رو نخوری فکر کنی این خدمات برای گوشی موبایل ارائه می شه... شرکت ایرانسل اینترنت رو می فرسته تو هوا... بعد شما یه مودم مخصوص می خری که این امواج رو دریافت می کنه. این مودم رو هم به کامپیوتر وصل می کنی. یه جورایی همون ADSL بیسیمه! گوشی های موبایل هم نمی تونن این امواج رو دریافت کنند. فقط همون مودم مخصوص می تونه...
اینکه بعد از ثبت نام همون لحظه می شه با موبایل متصل شد رو نفهمیدم منظورت چیه... مراحل ثبت نام رو می گم: شما می ری یکی از نمایندگی ها فرم ثبت نام رو پر می کنی، چند دقیقه بعد یه اس ام اس برات میاد که مبلغ واریزی و شماره حساب رو می گه. بعد پول رو واریز می کنی. از این زمان حدودا 2 روز تا 10 روز طول می کشه تا باهات تماس بگیرن و بیان مودم رو برات بیارن و نصب (=زدن مودم به پریز برق!) کنند. (برای من 2 روز طول کشید ولی توی همین تالار هستند کسانی که بیش از 1 هفته منتظر شدن) وقتی مودم رو تحویل گرفتید باید مدارکتون رو تحویل همون شخص نصاب بدید. و از اون موقع 24 ساعت بعد اینترنتتون وصل می شه. (البته برای من چون 5 شنبه وصل کردند و فرداش تعطیل بود عملا از شنبه صبح وصل شد.)
ضمنا مودم وایمکس ایرانسل فقط یه خروجی LAN داره که به کامپیوتر وصل می شه. یعنی Wifi Access Point نیست که با موبایل یا لپتاپ بشه به صورت بیسیم بهش وصل شد.
---------- Post added at 12:08 AM ---------- Previous post was at 12:04 AM ----------
نمی دن ولی گرفتنش هم کاری نداره. هم می تونی نامه از دانشگاه بگیری و هم اگر مثلا دوستتون شرکت داشته باشه، می تونه یه نامه بده که اینجا یکی از بخش های زیرمجموعه شرکت ماست! مثلا بخش تحقیقات یا بخش بازرگانی یا...نقل قول:
قابل توجه کاربرانی که مایل به استفاده از روتر هستند…نقل قول:
در حال حاضر، مدلهای زیر با مودمهای وایمکس ایرانسل سازگار می باشند:
D-Link: DIR300
SMC: SMCWBR14S-N2 EUA
Cisco: LINKSYS WRT54G
D-Link: DIR600
Cisco: LINKSYS WRT45GC V7
Apple: Time Capsule
کد:http://wimax.irancell.ir/Layer3/?id=149
بابا اینا فکر می کنن سر گردنس هر قیمتی می دن اخه کجای دنیا برای سرعت 128 نا محدود ماهی 45 تومان باید بدی
تازه اونم به قول خودشون گزاشتن خط مشی مصرف صحیح
برای کسایی که زیادی دانلود می کن براشون از دوره بعد( خط مشی صحیحی) محدود سازی دانلود می زارن
دو تا مودم داره یکی خانگی 110 هزار تومان یکی هم مودم فضای باز220هزار تومان توی اطلاعیه ایرانسلم دیدم نوشتهنقل قول:
قابل توجه کاربرانی که مایل به استفاده از روتر هستند…
در حال حاضر، مدلهای زیر با مودمهای وایمکس ایرانسل سازگار می باشند:
D-Link: DIR300
SMC: SMCWBR14S-N2 EUA
Cisco:LINKSYS WRT54G
D-Link: DIR600
Cisco:LINKSYS WRT45GC V7
Apple: Time Capsule
آقا ی سوال میشه با موبایل مثلان iphone هم به اینترنت wimax واصل شود ؟
خیر. باید حتما مودم شرکت رو بخری.نقل قول:
نه منظورم اینه که اگر مودم رو خریدم میتونم با وایرلسی که میده با iiphon به اینترنت واصل شم ؟نقل قول:
مرسی
مودمش فقط با کابل شبکه وصل میشه. برای اتصال از طریق وایرلس باید یک اکسس پوینت داشته باشی و یا با کامپیوتری که وایرلس داره اینترنت رو شیر کنی.
به این عکس نگاه کنید صورتحساب دو ماه بهمن و اسفند 88 است. اینجانب از 3 اسفند 88 ثبت نام کردم و تا 29 اسفند 88 این صورت حساب برام اومده به مبلغ 24000 تومان و 165000 تومان هم که موقع ثبت نام دادم؛ به اوپراتور میگم که من به هیچ وجه در عرض یک ماه بیش از سه گیگ مصرف نداشتم چرا 24000 باید بدم، مگه نباید 15000 تومان بدم میگه که مصرف آزاد داشتی ؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!! یعنی تو سرویس دائمی اگه متوجه نشی و بیش از 3 گیگ مصرف کنی به نرخ آزاد باهات حساب می کنن حالا هر گیگ فکر کنم 8000 تومان
سوال من اینه که یه جا نوشته تعدیلات یعنی چی تعدیلات هر کی می تونه منو راهنمایی کنه؟
من منتظرم این ماه هم برام صورتحساب بیاد یعنی فروردین و اردیبهشت 89 اگه باز بکنن تو پاچم میرم فسخ می کنم و مودمم هم اگه پس گرفتن که هیچی اگه نه نگهش میدارم چون اگه قرار باشه اینجوری بچپونن بهم همون دیال اپ برام بهتره
من مطمئنم که دی ماه اسفند 88 اصلا دو گیگ هم مصرف نداشتم چه برسه 4 گیگ که 1 گیگ هم از 3 گیگ بیشتره و ازاد حساب میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه بفهم این "تعدیلات" تو صورت حسابم یعنی چی شاید مشکلم حل شه چون اوپراتور ها گیجن و نمی دونن چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شاید من دارم اشتباه میکنم و باهام زیاد حساب نشده به هر حال تا آخر اردیبهشت 89 بعد از اینکه صورتحساب جدیدم اومد معلوم میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واقعا جای تاسفه که مشکلاتمونو در این زمینه باید خودمون کشف کنیم و اوپراتورها گیجن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کد:http://www.4shared.com/photo/AYGXbRgS/2010-05-16_130747.html
برای برطرف شدن مشکلات این مدلی:نقل قول:
1- قراردادت رو از دائمی به اعتباری تبدیل کن و هیچ وقت بیشتر از همون 15 تومانی که برای هر ماه لازمه نذار پول توی حسابت بمونه!
2- یه سری نرم افزارها هستند که میزان استفاده شما از اینترنت رو در هر روز ثبت می کنند. یه دونه از این برنامه ها نصب کن، بعد ادعای ایرانسل رو با گزارش های اون نرم افزار مقایسه کن. (من نرم افزار Bandwith Monitor رو نصب کرده ام. با اینکه گزارش میزان مصرف اینترنت در این برنامه مقدار کمی با ایرانسل متفاوته ولی تقریبا درسته. اختلاف آمار روزانه زیر 3% هست.)
3- یه بررسی کن ببین نرم افزاری داری که توی Background اقدام به دانلود بکنه؟ (معمولا آنتی ویروسها به طور اتوماتیک خودشون رو آپدیت می کنند.) البته با نصب همون نرم افزار Monitoring می تونی بفهمی که وقتی خودت از اینترنت استفاده نکردی پهنای باندت مصرف شده یا نه؟
4- یه جا خوندم مثلا اگر می خواهید 3 تا فایل رو دانلود کنید، بهتره دانلودها رو همزمان انجام ندید. چون در اون صورت ایرانسل مقدار پهنای باند مصرفی رو بیشتر حساب می کنه! یعنی اول یکی رو دانلود کنید، بعد که اولی دانلود شد، دومی رو شروع کنید و... (البته فقط برای فایل های دارای حجم زیاد ارزش داره که این دردسرها رو بپذیرید.) هرچند من فقط از یه منبع غیر موثق اینو شنیدم و اصلا شاید درست نباشه.
در مورد فروش مودم: اگر پس نگرفتن یه نفر رو پیدا کن که می خواد مشترک وایمکس بشه، بعد مودم رو بهش بفروش و یه درخواست "به اشتراک گذاشتن مودم" برای ایرانسل بفرست.
من امروز آمار استفاده های ایرانسل رو به طور دقیق با گزارشات نرم افزار BWMonitor مقایسه کردم.
نتیجه این شد که آمار مصرف هرروز در پنل ایرانسل (که از قسمت جزئیات تماس به دست میاد) با آمار گزارشات روزانه این برنامه اختلاف داره ولی ولی وقتی همه این عددها رو جمع می کنیم، آمار کلی تفاوت زیادی با نرم افزار خودم نداره. (بعضی روزها مقدار مصرف عنوان شده در پنل ایرانسل بیشتر از نرم افزار منه و بعضی روزها کمتر! و این کمبود و زیادبودها همدیگر رو خنثی می کنند.)
از اینجا من حدس می زنم ساعت سرور ایرانسل با ساعت کامپیوتر من هماهنگ نیست. یعنی یک شبانه روز برای سرور ایرانسل از ساعت 24 امشب تا 24 فرداشب نیست... بلکه مثلا از ساعت 8 صبح امروز تا 8 صبح فرداست. (شاید از زمانی که سرویس وایمکس هر شخص وصل می شه این ساعت برای اون شخص صفر می شه. یعنی توی مثال بالا سرویس من احتمالا ساعت 8 صبح وصل شده!) البته این احتمال هم هست که کلا ساعت سرور ایرانسل روی ساعت ایران تنظیم نباشه و مثلا با ساعت گرینویچ کار کنه! پس ساعت 24 به وقت گرینویچ (حدودا 3:30 صبح به وقت ما) می شه پایان یک شبانه روز.
دلیل ادعای بالا اینه که من در روز 20 اردیبهشت، 390 مگ دانلود انجام دادم و روز بعدش (21 اردیبهشت) هم 260 مگابایت دانلود کردم. (نرم افزار BWmonitor این اطلاعات رو به درستی و به همین صورت ثبت کرده.) ولی پنل ایرانسل می گه: شما در روز 20 اردیبهشت 650 مگابایت و در روز 21 اردیبهشت هم 32 مگابایت دانلود داشتید! یعنی ساعت سرور یه جوری بوده که اون 390 و اون 260 مگابایت هردو توی یک شبانه روز واقع شدن. و البته 32 مگابایت ادعایی ایرانسل برای روز 21 اردیبهشت هم مثلا مربوط می شه به بخشی از روز 22 اردیبهشت به زمان ما!
تنها نکته بسیار عجیب باقی مانده اینه که من تمام پهنای باند مصرفی خودم رو در بخش جزئیات تماس (پنل ایرانسل) جمع کردم، شد حدودا 1480 مگابایت. ولی در بخش حساب کاربردی (پنل ایرانسل) نوشته میزان کل استفاده شما: 1650 مگابایت!!! یعنی تناقض داخل خود پنل ایرانسل...
(البته در بخش جزئیات تماس، آمار آخرین روز رو نمی ده، ولی آمار استفاده من در آخرین روز (امروز) هم زیر 20 مگ بوده و اون اختلاف 170 مگابایتی توجیه ناپذیره)
حالا شاید من حرفم صحیحی نباشه ولی شاید شارزت رو همسایه ها برات خالی می کنن برای وایرلس که اینجوریه ولی وایمکس رو نمی دونمنقل قول:
من عکس شما رو دیدم شما حدود یک گیگ مصرف داشتید.نقل قول:
این حساب کتابشون هم یک خورده پیچیده است. نه من ازش سر در می آرم نه خودشون!
احتمالا اضافه پرداختتون تو ماه آینده برگرده!
ممنون از تمام دوستانی که کمک کردند.
منتظر صورتحساب جدید می مونم تا ببینم چی میشه
سلامنقل قول:
ایا راهی وجود داره که بتونم بدون استفاده از کد امنیتی از سیستم استفاده کنم ؟
ببینید من یک ریسیور سی سی کم ساپورت دارم که خودش قابلیت اتصال به اینترنت رو مستقیم داره ( با یوزرنیم و پسورد ) . اما مشکلی که با ایرانسل دارم اینه که بعد از یوزرنیم و پسورد یک کد امیتی هم میخواد . چطوری میتونم از دست این کد امنیتی خلاص بشم و مودم رو مستقیم به ریسیور وصل کنم ؟
اگه اون مودم رو كوچكتر منند در حد يه usb عالي ميشه اين سرويس تو اروپا با يه مودم اندازه كول ديسك ارائه ميشه
من یک لپتاب داشتم مارک dell بود و سیم کارتم بهش میخورد.
میخواستم بدونم میشه با اون بدون نیاز به مودم وصل سرویس وایمکس شد؟
نه نمی شه. اصولا وایمکس هیچ ربطی به موبایل و سیمکارت و اینا نداره. گول اسم ایرانسل رو نخور. این خدماتیه که معمولا توسط شرکت های ارائه کننده اینترنت (مثلا داتک و پارس آنلاین و ...) به کاربران کامپیوتر ارائه می شه، مثل ADSL ولی بیسیم هست. شرکت ارائه دهنده (اینجا ایرانسل) اینترنت رو می فرسته تو هوا(!) بعد شما اگر مودم مخصوص وایمکس رو داشته باشی می تونی این اینترنت ها رو از تو هوا جمع کنی(!) و البته این مودم فقط می تونه به کامپیوتر وصل بشه. قیمتش هم 110 هزار تومان هست.نقل قول:
دوستان در کل از وایمکس ایرانسل راضی هستید؟
من دنبال یه شرکت خوب هستم. به نظرتون ایرانسل بهتره یا داتک؟
اصلا شرکت دیگه ای هست که وایمکس ارائه بده؟
سلام
کسی نمیدونه وایمکس توی نجف اباد اصفهان هم راه اندازی میشه یا نه؟خمینی شهر اومده ولی ...
دوستانی که وایمکس دارن دائمی بهتره یا اعتباری.؟ میگن اعتباری بهتره!!!
نظر کلی شما چیه؟
اینجا توضیح داده ام:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4955173&postcount=697
بستگي به نوع كاربرد شخص داره ولي به نظر من اعتباري بهتره
.
اقا ما نفهمیدیم این مودم وای مکس امواج رو میگیره به وای فای تبدیل میکنه
یا کابل لن میده
یک بگه
من الان adsl دارم wifi هستش
حالا من میخوام مودم wifi بدم بره این مودم وای مکس وای فای داره با لپ تاب بگیرم
راستی شبانه چیزی نداره رایگان باشه
دوست عزیز
این مودم وایمکس یه خروجی داره که اون هم با کابل لند به مادر برد یا کارت شبکه کامپیوتر وصل میشه
چیزی هم تا آلان به اسم شبانه نداشته
بدرود
سلام دوستان
تا الان نزديك 72 صفحه صحبت شده
آخر من نفهميدم اين وايمكس ايرانسل چطوره
بدبختي اينه كه يك ساله ما رو دارن اينور و اونور مي كنن
يك بار adsl تمديد نكردم بعد از چند ماه رفتم درخواست بدم يهو 2 ماه تو صف بودم و كارم نشد بعد دادم يه شركت ديگه باز اونجا يك ماه معطل بودم تا وصل شد ولي بدشانسي رو ببين بعد از يك ماه استفاده يهو اومدن تلفن رو عوض كردن و فيبر نوري گذاشتن حالا هيچ شركتي فيبرنوري رو ساپورت نمي كنه
لطفا يه راهنمايي كنيد و بگيد اين وايمكس چطوره؟؟!!!
ببينيد من زياد دانلود ندارم ولي بايد تو سايتها خيلي چرخ بزنم و همينطور ياهو مسنجر هم فقط on هستم
در كل:
1- به نظرتون چه طرحي بردارم از اين وايمكس رو كه ارزون باشه و سرعتش هم خوب باشه؟؟؟
2- يك دكل آنتن ايرانسل حدودا 500 متر با خونه ي ما فاصله داره آيا آنتن وايمكس با آنتن همون سيم كارت ايرانسل يكي هست؟؟؟
3- آيا اين وايمكس قطعي و اينا نداره يا اگر داره چه جوره؟؟؟دم به دقيقه قطع مي شه يا سالي يك بار؟؟؟
4- هزينه وصل كردن و راه اندازي چقدره؟؟؟هزينه ماهيانه چقدره؟؟؟
با تشكر
باي
با توجه به شرایط تلفنتون به شما توصیه میکنم وایمکس بگیرید. با توجه به مصرفتون هم 128 اعتباری 3 گیگ یا حتی 64 با نرخ تبادل آزاد بگیرید.نقل قول:
نوشته شده توسط aria_electric_fars [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آنتن دهی وایمکس ایرانسل هم هیچ ارتباطی به آنتن دهی موبایلش نداره. به نقشه وایمکس که توی سایت ایرانسل هست حتما توجه کنید بعد سرویس بگیرید.
قطعیش هم نهایتا روزی یک یا دوباره که با خاموش روشن کردن مودم بر طرف میشه دیگه وایمکسه دیگه نباید پایداری adsl رو براش در نظر گرفت.
براتی هزینه ها هم به سایت ایرانسل برید.
آنتن های فرستنده وایمکس این طور که من شنیدم روی بعضی از دکل های موبایل ایرانسل نصب شده. پس نمی شه گفت با آنتن دهی موبایلش یکسانه.نقل قول:
نوشته شده توسط aria_electric_fars [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای وبگردی 3 گیگ پهنای باند ماهانه کافیه. من خودم روزانه مدت زیادی آنلاین هستم ولی با این حال از 3 گیگ حداقل 500 مگابایتش زیاد میاد.
و سرعت 128 قیمتش نسبتا مناسبه. (ماهی 15 تومان + 135 تومان هزینه (مودم+نصب) اولیه در صورتی که پلن اعتباری بگیری که البته توصیه می شه همین کار رو بکنی.)
سرعت دانلود (و در نتیجه لود شدن صفخات وب) در این حالت حدود 14 کیلوبایت بر ثانیه خواهد بود. (سرعت 64 به درد نمی خوره، چون هم سرعتش تقریبا مثل دایل آپ هست و هم وقتی زیاد استفاده کنید گرون تر از 128 درمیاد.) سرعت 256 هم به نظر من گرونه، ولی اگر محدودیت مالی نداری و سرعت بالا برات اهمیت داره...
قطعی: فکر کنم بستگی به شهر و محل سکونت و این چیزا هم داشته باشه ولی برای من توی 20 روز اول شاید کلا 3-4 بار قطع شد، که با خاموش روشن کردن مودم همون موقع دوباره وصل شد و یک روز هم تقریبا 4-5 ساعت اصلا وصل نمی شد.
مخابرات داره وایمکس هم میاره. فکر کنم دیگه اگه وایمکس هم بیاره ایرانسل مجبوره قیمتاش روبیاره پایین یا سرویسش رو بهتره کنه .
من واقعا قیمتاش رو قبول ندارم. اصلا اصولی نیست!
ما هم قاطی بشیم!! دی:
آقا من چند روز پیش زنگیدم به 707 یه خانومی با لحن شیوا و زیبا کل خدمات رو بهم فهموند (هیچی هم از شارژم کم نشد دی: ) فقط یه جاش برام نا مفهوم بود که گفت :(مودم وایمکس امواج رو از دکلها دریافت میکنه و دکل ها هم از طریق کابل تغذیه میشن). ازش توضیح بیشتر خواستم نتونست بگه خوب بنده خدا چیکار کنه اونم مثل من از شبکه و اینجور چیزا سر در نمیاره که!
در نهایت من این دستگیرم شد که این همه وایمکس وایمکس که میکنن فقط به مودمشون ختم میشه که مثل گوشی امواج رو از دکل هاشون میگره و به کامپیوترمون میرسونه و از دکل ها به بعد مثل همون شبکه کابلی رایجه و خبری از ماهواره نیست و توفیقی با DSL نداره!!!
کسی اطلاعات بیشتری میتونه بده یا اینکه بگه من اشتباه میکنم.
دوستان خسته نباشی
میشه بگید وایمکس برای حومه تهران کی میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
آیا به صرفه هست وایمکس بگیرم یا برم وایرلس بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میشه بگید adsl بهتره یا وایمکس ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون میشم جواب بنده را بدین
بارها در موردش بحث شده و نتیجه گیری قاطعش: اگر امکان گرفتن پورت adsl هست و امکان جابجایی (محدود) وایمکس در مقابل عدم امکان جابجایی adsl براتون مهم نیست، مسلما adsl بهترین گزینه هست.نقل قول:
اقا،میگه این وایمکس یه مودم بارش میخری 120 تومن که وسله به سیم! این دیگه چه جور بیسیمیه؟!
این وایمکس یعنی انطوری نیست که من مثلا تو پارک لپ تاپم رو باز کنم،و کانکت بشم و از اینترنت استفاده کنم؟! اگه اینجوری نباشه که همین مودم بی سیم خودم هم وایمکسه که؟!
میشه راهنمایی کنین؟ اگه قرار باشه من یه مودم بذارم تو خونه که یعنی باید تا یه فاصله ی معین ازش دور باشم،خوب ایا این هنوزم اینترنت بی سیم بهش میگن؟
اخه من اون چیزای! کوچیکی که مثل فلش مموری می مونن رو فک می کردم که اون یه مودم وایمکسه که وصل می کنی به لپ تاپت مثلا و بعد تو پارک،تو اتوبوس یا هرجا که بودی ازش استفاده میکنی! ولی مثل اینکه باید گفت ز ر ش ک