دوست عزیز من از یک دکترای اپتومتریست پرسیدم گفت نسبت 1 به 5 الکل و اب بهترین نسبت برای پاک کردن عدسی هست و من مدتهاست که از این نسبت استفاده میکنم .نقل قول:
یک سوالی از شما داشتم ، مواج شدن لایه انتی رفلکس چه تاثیری روی دید داره ؟
Printable View
دوست عزیز من از یک دکترای اپتومتریست پرسیدم گفت نسبت 1 به 5 الکل و اب بهترین نسبت برای پاک کردن عدسی هست و من مدتهاست که از این نسبت استفاده میکنم .نقل قول:
یک سوالی از شما داشتم ، مواج شدن لایه انتی رفلکس چه تاثیری روی دید داره ؟
سلام
نسبت یک به پنج الکل به آب برای عینک تقریبا بدون ضرر محسوب میگردد ولی به همان میزان از قدرت تمیز کنندگی این محلول نسبت به الکل خالص کاسته میشود.
مواج شدن لایه آنتی رفلکس باعث ایجاد موجهای خیلی ریز در تصویر عبوری از عدسی عینک میشود که در بعضی از موارد باعت کم شدن شفافیت و در موارد حاد تر باعث کدر شدن عدسی عینک میگردد و در بعضی از موارد استفاده کنندگان چنین عینک هایی دچار سردرد میگردند.
معمولا برای بررسی سلامت لایه آنتی رفلکس در محیط سرپوشیده( جهت جلوگیری از تیره شدن عدسی هایی که فتوکرومیک هستند) ، عینک را با فاصله حدود بیست سانتی از چشم رو به یک چشمه نور مانند لامپ میگیرند. در این حالت با کمی دقت در صورت ترک برداشتن لایه آنتی رفلکس ، قابل مشاهده است.
در مواردی که لایه آنتی رفلکس آسیب زیادی دیده باشد، نیاز به این کارها نیست و معیوب شدن لایه آنتی رفلکس به راحتی قابل مشاهده است.
دوستان من خیلی حساس هستم در تمیزی لنر عینک و عینک فعلیم نمیدونم جنسش از چی بود خلاصه فرستادم اون دنیا از بس مکافات بود تمیز کردنش .
حالا میخوام فردا برم یه عینک طبی دیگه بگیرم به نظرتون چجور عدسی باید گرفت که بی دردسر تمیز شه . اینو 2 ساعت میزدم به چشم در میاوردم کلا چرب بود شیشه عینک یه طورایی . ممنون
سلام
به نظر بنده:
یا عدسی پلاستیک معمولی (عدسی بدون آنتی رفلکس ) یا فریم فلزی + عدسی پلاستیک آنتی رفلکس جنس متوسط به بالا + اسپری الکل (جهت پاک کردن چربی ها)
دوستان کسی میدونه عینک های اصلی tag heuer رو ازکجا میشه گیر آورد؟
دوستان آدرس چند تا عینک ساز منصف در شیراز میخواستم.اگه اطلاع دارین،لطف کنید
ممنون
اقا من عینک اصطلاحا بدون فریم گرفتم فروشنده گفت شیشه اش باید حتما نشکن باشه گفت مال سوییسه 150 تومن بهم داد. حالا اولا نمیدونم چطور بفهمم جنس اصل داده بعدشم این انتی رفلکسش اصلا عادت ندارم گوشه های اجسام رو زرد و ابی نشون میده یه جورایی محیط بی روح دیده میشه ایا همه انتی رفلکس ها اینطورین؟ یه جورایی پشیمونم کاش شیشه معمولی میگرفتم
Sent from my SM-N910H using Tapatalk
سلام
این که گفته باید شیشه نشکن باشه ، بله در فریم هایی که به اصطلاح بدون فریم نامیده میشوند به دلیل فشار زیاد در محل اتصال فریم به شیشه ، از شیشه های نشکن که اکثرا «پلی کربنات» و دارای گارانتی شکسته شدن هستند استفاده میشود.
شما برند عدسی رو بیان بفرمایید تا امکان بررسی قیمت وجود داشته باشد.
اطمینان داشته باشید عدسی های آنتی رفلکس در صورتی که مرغوب باشند بهترین و شفاف ترین دید را دارند، احتمالا مشکل از جای دیگریست!
شما چقدر سخت میگیرین من اول اینجوری بودم با مایع مخصوص و دستماله عینک و این چیزا تمیز میکردمنقل قول:
اما پس از گذشت چند سال با یک دستمال کاغذی تمیز و یک های عمیق از ته حنجره به شیشه ی عینک تمیز میکنمش آینه میشه:n02:
من یه عدسی طبی انتی رفلکس برای عینکم می خوام... به خصوص برای کار با رایانه.... از دوستان کسی می تونه راهنمایی کنه بهترین برند در ای زمینه چیه!؟ آساهی و اپتی سویس مد نظر خودم هست... کدوم برای کار با رایانه بهتره... برند دیگه ای هم در این زمینه هست!؟
با سلام به همه دوستان
عزیزان
من یک عینک آفتابی از امریکا برام وردن
و میخوام عدسی طبی آفتابی بذارم روش چون چشمام ضغیفه
راستش چند باری رفته بودم سالها پیش خیابون فلسطین دو تا عینکم رو طبی افتابی کردم
ولی راستش هم ناراضی بودم هم قیمتشون بالاست و هم ادم نمیتونه اطمینان کنه بهشون
ممنون میشم راهنمایی کنید کجا میتونم ببرم عینکم رو با خیال جمع و قیمت مناسب عدسی طبی آفتابی براش سفارش بدم !
سلام اقا سعیدنقل قول:
من یک عینک آفتابی از امریکا برام وردن
و میخوام عدسی طبی آفتابی بذارم روش چون چشمام ضغیفه
راستش چند باری رفته بودم سالها پیش خیابون فلسطین دو تا عینکم رو طبی افتابی کردم
ولی راستش هم ناراضی بودم هم قیمتشون بالاست و هم ادم نمیتونه اطمینان کنه بهشون
ممنون میشم راهنمایی کنید کجا میتونم ببرم عینکم رو با خیال جمع و قیمت مناسب عدسی طبی آفتابی براش سفارش بدم !
داداش من تتازه واردم نمیتونم پیام خصوصی بفرستم :n15:نقل قول:
من چند تا عینک دارم میخوام طبی آفتابیش کنم
یکی دو تا از عینک هام رو هم فقط میخوام طبی کنم
مبشه راهنمایی کنی ؟
قیمت مناااااااااسب :n06:
درود
من دیروز یک جفت عدسی ترنزیشن میخواستم که فروشنده چند نوع عدسی بم قیمت داد و بین کاتالوگ هایی که داشت من opti swiss رو انتخاب کردم به قیمت 220 تومن که ترنزیشن نسل 6 هستند.
عدسی هارو برام زدن و اومدم خونه پاکت عدسیهارو که نگاه کردم دیدم زده younger optic!!
رفتم تو بازار پرسوجو کردم تا رسیدم بهمون سلیم پخش کنندشون هرچی اسرار کردم قیمت این عدسیارو بم نگفتن و برگشتم پیش مغازه داری که ازشون تهیه کرده بودم خلاصه کمی باهاشون صحبت کردم تا ایشون زنگ زد به کسی که عدسیهارو ازش گرفته بود و سوال کمی هم خودم باهاشون صحبت کردم ولی نتونستم بهشون بفهمونم که این عدسی younger optic از opti swiss کاملا متفاوت هست و ایشون اسرار داشتند که عدسی ترنزیشن فقط و فقط مخصوص امریکا هست و شرکتای مختلف میفروشنش!
حالا راستو دروغو نمیدونم ولی این عدسیهایی هم که بم دادن همون ترنزیشن نسل 6 هست ایا این عدسیها با هم تفاوت دارند قیمتشون تو چه رنجی هست ایا اصلا عدسیهای با کیفیتی هستند؟
راستش من هرچی عدسی مارک میخریدم تا حالا وقتی بخار میگرفتی روش برندش رو شیشه مشخص میشد ولی این عدسیها هیچ برندی هم روش هک نشده ممنون میشم راهنمایی کنید.
دیروز پدرم رفته عدسی فتوکروم سفارش داده با مارک امریکن اپتیک با قیمت 150 تومن
کسی میدونه این عدسی ساخت کجاست و از لحاظ کیفی چطوره ؟ خود فروشنده کاتالوگ داده که توش نوشته که امریکن اپتیک یکی از زیرمجموعه های زایس هست
درودنقل قول:
برند خوبی هست این ao یا همون امریکن اپتیک درست گفتن بهشون زیر مجموعه زایس هست.
من تا حالا لنزای متفرقه استفاده نکرده بودم این اولین بار بود برندیو نشناخته میگرفتم که کلاهم رفت سرم بنظرم بعد از زایس بهترین عدسیها مال اسیلور و کریزال بهترین نوع انتی رفکلس های این شرکت هست کاش بحرف فروشنده گوش نمیکردم و همین ترنزیشنای کریزالو میگرفتم یکم گرون بود ولی الان یک جفت انتی رفلکس معمولیشو دارم رو ی فرم دیگه زمین تا اسمون با این اشغالی که ایندفعه بهم قالب کردن فرق میکنه هم نازک تره هم چرب نمیشه اصلا و خیلی راحت تمیز میشه.
موفق باشید
سلام دوستان
یکی از دوستان راهنمایی کنه
چطور عدسی عینک رو خریداری میکنند؟
مثلا بصورت اینترنتی میگه عدسی فلان این قیمت - ولی چیزی راجع به شماره اون (ضعیفی چشم) نمیگه
عدسی رو با شماره اون بطور اماده میخرند و بعد تراش میده روی فریم
یا عدسی بعد از خرید کار تخصصی روش انجام میشه؟
سلام
روزتون خوش
میخوام لنز عینکم رو عوض کنم
شماره چشم اینه
R 5.25
L 5.5
دستگاه دکتره
SHIN-NIPPON
و
TOPCON
بودش!
1- PD رو هم ننوشته!!! مهمه؟؟؟ 10 ساله عینک میزنم :n01:
لنز فتو کرومیک میخوام حدود 200 تومن بشه کلا
2-چه مارکی
کیفیتش خوب باشه
3-تهران کجا خوبه ببرم واسه تعویض لنز
ممنون که به 3 سوال بالا جواب می دید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان خواهش میکنم سریع جواب بدید و کمک کنید
متاسفانه به علت استفاده زیاد از کامپیوتر شماره چشم من که دوسال و نیم پیش 10 بود الان شده 12.5
من یک عینک گرفتم با شماره 12.5 ولی متاسفانه اصلا نمیزنمش چون چشمم رو خیلی کوچیک نشون میده. ولی این شماره 10 خیلی خوبه و غیر عادی نیست.
حالا میخواستم ببینم با خرید عدسی پلاستیک سوپر فشرده برای عینکم ایا جلوگیری میکنه تا حدی از ریز نشون دادن برای شماره 12.5
یعنی امکانش هست عدسی پلاستیک سوپر فشرده با شماره 12.5، چشم رو به همون اندازه عدسی شیشه ای شماره 10 نشون بده؟
قیمت هر جفتش چمد هست؟
ممنون
سلام
توصیه دوستانه میکنم با پزشک مشورت و نحوه استفاده تون رو از رایانه اصلاح کنید. همچنین روش های زیادی برای حفظ سلامت چشم هنگام کار با رایانه در اینترنت هست که با کمی جستجو میتونید پیداشون کنید. نکته مثبتش اینه که اغلب روش ها بدون هزینه هستند.
خاصیت تمام مواد شفاف مانند شیشه ، پلاستیک مانند شیشه در و پنجره! و عدسی اینه که نور رو از هر دو طرف عبور میدهند. دقیقا عدسی هم همین کار رو میکنه با این تفاوت، به خاطر حالت فیزیکی که داره یعنی همان تغییر ضخامت لبه ها نسبت به مرکز ، ضمن عبور نور باعث شکست نور هم میشه که در عدسی های منفی پرتوهای عبوری رو به صورت واگرا و در عدسی های مثبت پرتو رو به صورت همگرا در میاورد.
خلاصه اینکه فردی با بینایی سالم با عینک شما اجسام رو ریز تر از اندازه واقعی میبیند ، وقتی عینک روی چشم شماست ، چشم شما رو هم ریز تر میبیند.
بنده به حساب تجربه میگویم که عدسی هر چقدر فشرده تر باشد ، عینک زیباتر خواهد بود ولی چشم را هم کمی ریزتر نشان خواهد داد.
حالا شاید کسی سوال بپرسد که: وقتی نمره عدسی فشرده و غیر فشرده یکی باشد چه تفاوتی میکند؟ ، با کمال احترام برای فرد سوال کننده ، بنده جواب سوالش را نمیدانم و فقط تجربه خود را بیان نمودم.
سلام و عرض ادب به دوستانی که در این فروم زحمت می کشن
از دوستان کسی هسات که قیمت عدسی بتونه بده برای عینکم می خوام
شماره ها
od -6.5 -2.5 10
OS -7 -2.5 175
PD 64
قیمت عدسی آسفریکس 1.74
دابل آسفریکس 1.74
و اگرم قیمت داشتین 1.67 با برندهاش بهم بگید ممنون می شم :n05:
با سلام بنده 28 سالمه 21 ساله از عینک استفاده میکنم نمره چشم کمی بالاست 6 5.75 هستیه سوال من به 6 ماهه پیش یه عدیس اپتی سویس لنگه 140 تومن جفتش شد 280 سفارش دادم بعد 6 ماه کارکرد یکی از عدسی های راست یه حالت پرب شده انگار چربی بش نفوذ کرده عینک فروشی رفتم گفت درست نمیشه با چیزی پاکش کرد با اسپری خودش دستمال جدید فایده نکرد فکر میکنم موقع روغن کاری کولر اینجور شده
من بردار م از انگلیس میخاد بیاد گفت اگه نیاز به عینک داری برات تهیه کنم حالا میخام یه عددسی خوب سفارش بدم موندم کدوم مارک غیر اپتی سویس
ممنون میشم
ممنون میشم راهی برای پاک کردن عدسی بگید با الکل میره چربی
با سلام خدمت دوستان . اگه سوالاتم ابتدائی هست ببخشید. اگه میشه راهنمایی بفرمایید:
1- این شیشه های ترنزیشن چی هستند و چه خصوصیتی دارند؟
2- اگه بخواهم شیشه انتی رفلکس با قیمت مناسب و نه لزوما گرون( قیمتش به جنسش ارزش داشته باشه) بخرم از چه مارکی استفاده کنم
3- از کجای تهران بخرم که به فیمت بهم بفروشند ؟
4- ایا شیشه های جدید ضد خش هم هستند؟
من الان چندساله از شیشه پلی کربنات استفاده میکنم و راضیم نمیدونم مارکش چیه . سال 88 یک جفتش برام 55 هزار تومان اب خورد . اون زمان یک پکیج تو عینک سازی بود شامل یک صفحه چوبی و یک چکش که شیشه رو میزاشتن وسط صفحه و با چکش ضربه میزدن تا نشون بدن شیشه نمیشکنه. :n04:
ممنون میشم اهل فن جواب سوال بده:n16:
200 تا 250 تومن1.74 آساهی
80تومن 1.67 آساهی اینا قیمت خرید عینک ساز هست
با عرض سلام و خسته نباشید....
من شماره چشم هام هر کدام 1.5 هست....
و موقع انتخاب عدسی فروشنده به من چند مدل عدسی معرفی کرد از جمله چینی و کره ای درجه 2 و کره ای درجه 1 و .....
و من عدسی کره ای درجه 1 رو انتخاب کردم.چندروز بعد میرم تا عینک و تحویل بگیرم.
میخواستم بدونم راهی داره که من متوجه بشم کره ای درجه 1 برام وصل کرده؟ (خود فروشنده گفتن کره ای درجه یک 24 لایه دارد)
با تشکر
سلام دوستان من چشمام خیلی نسبت به هوای گرم و افتا ب حساس هست بنابر این میحوام یک عینک تهیه کنم که در مواقع استفاده از کامپیوترم بتونم استفاده کنم.
به نظر شما فوتو آنتی رفلکس خوبه برای عدسی؟؟ ممنون میشم منو راهنمایی کنید برای انتخاب دیگه از 150-200 بیشتر نمیخوام بشه و ممنون میشم بگید فرم های کائوچویی خوب هستن؟؟؟ و چند تا فرم با قیمتش اگه معرفی کنید ممنون میشم با تشکر
و بهنظر شما این فرم چطوره؟؟؟ و قیمتش رو کسی میدونه ؟ و از چه برندی باشه خوبه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای انتخاب عینک برای خانم ها این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را بدونیم شاید به کارمون بیاد
سلام دوستان
بازار خرید فریم و لنز توی تهران کجاست؟؟؟
چشمام حدود 1.5 ..........لنز متوسط میخواستم بگیرم
بهم Purex رو معرفی کردن، چطوره؟؟ جفتش حدود 80
با تشکر
آیا لنزهای زایس کپی و فیک هم دارن؟ چطوری تشخیص داده میشن؟
درود
دوستان چنتا نکته هست بعد از کلی تجربه ی خودم کلی عدسی عوض کردن حالا بهشون رسیدم براتون مطرح میکنم
اول اینکه تنها برند قابل اطمینان که خودم واقعا کیفیت خوبش رو نسبت به بقیه ی عدسی ها تجربه کردم اسیلور هست که عدسی های معمولی رو 30 هزار تومن هست و انتی رفلکسها هم از 130 به بالا
برند اسیلور از فن آوری کریزال استفاده میکنه که باز خود کریزال دسته بندی میشه ولی کریزال معمولی واقعا ضد خش هست کمتر کثیف میشه و چربی راحت از روش پاک میشه و فوق العاده شفاف هستند اگه مدتی استفاده کنید بهیچ عنوان دیگه نمیتونید از عدسی های متفرقه استفاده کنید
نوع بهترش میشه کریزال الیزه که بازم از کریزال معمولی بهتره اثر انگشت روش نمیمونه سختی بیشتری هم داره
در نوع بهترش که میشه کریزال فورته واقعا عالی هستند در طول روز خیلی سخت کثیف میشن خیلی ساده تمیز میشن و مثل کرم زد آفتاب جلوی اشعه مضر افتابو میگیره (spf-25) همیچنین از صدمه دیدن چشم در برابر ال سی دی ها و لامپها جلوگیری میکنه همون نور ابی ساطع میشه از صفحات نماش موبایل رو میگیره و یجورایی مثل عینک افتابی میمونه ولی تیره نیست و پلاریزه نداره
و ی نوع بهتر از اونم هست که فکر نکنم تو ایران پیدا شه من خودم عینک ساده بخوام بزنم کریزال فورته سفارش میدم که 180 تومنه جفتی ولی تفاوتش رو کاملا میتونید احساس کنید
ی مدل هم هست کریزال ترانزیشن نسل 7 که علاوه بر تمام خصوصیات کریزال فورته مانند عدسی های فتو کورومیک در افتاب تیره میشه و در هوای ابری حالت نمیه دودی داره و در محیطهای بسته کاملا شفاف هست (بنده خودم در حال حاضر از این نوع عدسی دارم استفاده میکنم و برای همسرم کریزال فورته معمولی زدم علاقه به ترازیشن ندارن ایشون)
در مورد برندایی که نمیشناسید و به اسم کره و چین درجه یک یا حتی المان میفروشن اصلا استفاده نکنید اکثرا به اسم برند عدسی چینی همون جفتی 30 تومنی میندازن و به اسمای مختلف پول میگیرن از مردم اینم اضافه کنم اسیلور چون برند هست اگه از فروشنده تقاضا کنید معمولا بهونه میارن که نظرتونو عوض کنن چون سود انچنانی نداره براشون!
در کل یا عدسی همون چینی 30 تومنی بندازید یا اگه براتون نوع و مرغوبیت عدسی هائز اهمیت هست بنظرم کریزال اسیلور بهترین انتخاب هست و به قیمت پرداختیش میارزه
موفق باشید
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
سلامنقل قول:
شیشه های ترانزیشن نسل جدید تر شیشه هایی هستند که در حضور اشعه ماورا بنفش تیره میشوند. معمولا سرعت تغییر رنگ بیشتری نسبت به نوع قدیمی تر( فتوکرومیک) دارند. البته خود ترانزیشن هم نسل های متعددی داره و فکر کنم الآن در شیشه های مارک دار نسل هفتم به کار میرود.
جنس خوب و ارزون سراغ ندارم ولی اگر جنس خوب میخواهید یا اسیلور کریزال آلیزه یا اسیلور کریزال فورته یا رودن استوک. من به شخصه اسیلور رو به دلیل کیفیت لایه آنتی رفلکسش و به خصوص رنگ لایه آنتی رفلکس اون و همینطور به خاطر اینکه مارک عدسی روی عدسی ثبت شده و تقریبا امکان تقلب معدود فروشندگان متقلب رو سلب میکنه پیشنهاد میکنم.
3- نمیدونم
4- ضد خش پلاستیک نداریم ولی بعضی هاشون دیرتر خش می افتند. عدسی پلاستیک هر جنسی باشه مراقبت میخواهد. ولی بسته به مارک عدسی طول عمر مفید آنها متفاوت است و دیرتر خش دار میشوند.
5- پلی کربنات از نظر خاصیت آپتیکی ضعیف ترین عدسی است. میتونم با مستندات کامل ثابت کنم. همچنین از لحاظ مقاومت شیمیایی ضعیف ترین ترکیب را در بین عدسی ها دارد و معمولا زودتر خط می افتند. اما در مقابل تقریبا نشکن هستند.
سلامنقل قول:
الکل صنعتی خالص جنس خوب بهترین گزینه است. البته در صورتی که عینک شما کائوچویی نباشد و عدسی شما کیفیت قابل قبولی داشته باشد.
من از الکل «کیمیا الکل زنجان» استفاده میکنم.
اشتباه شد حذف شود
سلام من بعد بیش از 3 سال متوجه خش و لک بر روی عدسی پلاستیکی و حتی بدنه عینکم شدم...
الان میخوام عدسی بگیرم و عینک جدید میشه راهنمایی بفرمایید
1.(شهرستان ما بهترین عدسی که بهت معرفی می کنن عدسی آنتی رفلکس مارک smart vision هستش به قول خودشون کره ایه و یه کارت گارانتی هم میدن باهاش که روش شیشه مارک زده ام با بخار و اینا مارکش معلوم نمیشه بلکه همیشه مارکش معلومه کیفیت عدسیش چجوریه بنظروتون؟؟(حدود120میده فک کنم البته داداشم شماره چشاش کمتر بود 120شد)
2.میتونم عدسی انتخاب کنم که کمتر کثیف شه و چربی نگیره این همش چربی میگیره؟؟چه مارکی خوبه شماره چشام حدود 2 هستش و آستیکماتم هست
3.فرم هم گرونترین فرم هاشون مارکش giorgio valenti هستش که میگه ایتالیاییه و حدود 280 میده البته قیافه هم ندارن...
4.نهایتا شاید بتونم برم اهواز اونجا کسی جایی رو سراغ نداره برای خرید؟؟
بودجه م هم حدود 500 تومن (بیمه دارم این حدودا پول میده)
لطفا کمکم کنید
راستی چند وقت پیش یه طبی آفتابی گرفتم عدسی زایس آلمان به گفته خودش گذاشت (3هفته سفارشش طول کشید در حالی که گفت ارزون 80 تومنی بخوای یه روزه آمادس) و عدسی خالیش حدود 300 شد گرون انداخته بهم:n02:؟
بینایی سنج بهم گفت شماره چشمم یکم بهتر شده بعد 3 سال!!مگه میشه مگه داریم
سلام دوستان
چشم های من هنگام کار با کامپیوتر و گوشی و در آفتاب بشدت درد میگیره
ولی اگه عینک آفتابی خوب جلوی کامپیوتر بزنم دردش خیلی کم میشه
چه عدسی و چه مارکی پیشنهاد میکنید؟
نمره چشم هامم نیم هستن
سلامنقل قول:
املاش رو غلط نوشتی ولی عینک جورجیو که اکثرا روی فریم هاش نوشته GV چینی هست و کیفیت متوسط. قیمت هم کمی بالا گفته. متوسط قیمتش حدود 200 هزار تومان هست. عینک ایتالیایی 280؟ مگه میشه مگه داریم!
بعضی مواقع میشه. خدا رو شکر کن بینایی سنج نگفته نمره چشمت بالاتر رفته.
بهترین عدسی آنتی رفلکس موجود در بازار چیه؟
این عدسی های 30-40 رو دو بار گرفتم و بعد از 3-4 ماه خاصیت خودشون رو از دست دادن
من فقط به خاطر درد چشم موقعکار با کامپیوتر و موبایل و نور آفتاب عینک میزنم، البته هر دو چشم نمره دارن ولی زیاد ضعیف نیستن
سلامنقل قول:
بستگی داره چقدر میخواهید هزینه کنید.
اگر هزینه اش براتون مهم نیست ، برای آفتاب میتونید یا عینک دودی بزنید. نمره چشم شما خیلی بالا نیست ، با نصف هزینه یه عینک طبی خوب، میتونید عینک آفتابی خوب تهیه کنید.
برای کامپیوتر و گوشی با دکتر مشورت کنید. صحبت های بنده تجربی هست. بعضی از افراد با عینک آنتی رفلکس مشکلشون حل میشه . اگر شما جز این دسته باشید عینک با عدسی اسیلور تهیه کنید. اگر میخواهید فتوکرومیک هم باشه ، میتونید اسیلور ترانزیشن انتخاب کنید. اگر قیمت مناسب تر بخواهید میتوانید عدسی هایتک تهیه کنید.
بعضی از افراد (البته من خیلی توصیه نمیکنم) برای رفع مشکل شدت نور رایانه ، عینک های فتوکرومیک ارزان قیمت با ته رنگ تهیه میکنند. ته رنگ بودن عدسی اگر چه میزان شفافیت عدسی رو کاهش میده ولی شدت نور رو هم کاهش میده و مشکل این افراد بر طرف میشه ولی از طرف دیگر زیبایی و شفافیت مناسبی ندارند.
برای رفع مشکلتون اولین و بهترین راه استفاده از رایانه ای با صفحه نمایش با کیفیت هست، بعد تنظیم نور صفحه نمایش ، بعد استفاده از عینک.