تحقیق شماره 1
پیدا کردن سمبل !
چی هست؟کاری باید بکنم؟
Printable View
تحقیق شماره 1
پیدا کردن سمبل !
چی هست؟کاری باید بکنم؟
خودش همه ی دانش ها رو به اشتراک میذاره ! البته تو آپدیت جدید دیگه نیازی به این کار نیست و هر چی تو سیاره اصلی ارتقاء بدی به بقیه سیارات منتقل میشه .نقل قول:
اینجاست رفیقنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گشتم نبود نگرد نیست :27:نقل قول:
یعنی چی فقط تو سیاره اصلی میشه دانش ارتقا داد؟ من میخوام تو سیاره های دیگه دانش ارتقا بدم.یعنی نمیشه؟
الان که تازه ثبت نام کردم پرمیوم هستم چه استفاده هایی میشه از این امکان کرد
یعنی هر چی تو سیاره اصلی باشه تو بقیه هم به صورت اتوماتیک فعاله و نیاز نیست سفینه بفرستی .نقل قول:
نقل قول:
- منوی جدید "جستجوی عمیق" ، جاییکه شما با جستجوی مختصات ها و امتیازات میتوانید به راحتی طعمه های خود را پیدا کنید.
- اخبار بجای 24 ساعت 72 ساعت نگه داری خواهند شد .
- در منوی اخبارشما بجای مشاهده فقط اولین قسمت نشان داده شده میتوانید دیگر قسمت ها را نیز مرور کنید.
- قادر خواهید بود تا ببینید کدام کاربر کی برای آخرین بار آنلاین بوده است
- زمانی که یک حمله به شما ارسال شده است ، شما اطلاعیه ای روی هر صفحه مشاهده خواهید کرد.
- شما میتوانید از فیلتر پیشرفته در مارکت استفاده کنید
- منوی "مکان ضایعات" - از این منو میتوانید مکان تمام ضایعات موجود اطراف سیاره خود را مشاهده کنید.
- منوی " نگاه کلی بازیکن" - از اینجا شما قادر خواهید بود تمام اطلاعات اصلی در مورد همه سیاره های خود - منابع کنونی - ساختمان های در حال پردازش - سفینه ها - دانش ها - ناوگان های جاری را مشاهده کنید.
- صف ساخت از 3 به 5 ارتقا پیدا کرد.
- جزئیات گزارش جنگ ها و آنالیز راند ها
- شما می توانید 15 گزارش جنگ اختیاری را برای این راند بازی ذخیره کنید.
- تعداد ماجراجویی های فضای به 3 ارتقا پیدا کرد.
- تعداد استفاده از ویژگی ها به صورت همزمان به 3 ارتقا پیدا کرد.
- تعداد ارتقاهای همزمان دانش به 5 ارتقا پیدا کرد.
- شما قادر خواهید بود در صورت وجود ضایعات بر روی ستاره آن را مشاهده کنید.
اعتبارات چجوری زیاد میشه؟!
باید از جیب مایه بذاری :27:
ای بابا یعنی تا پول ندیم نمیشه به جنگ رفت؟نقل قول:
چطوري به اين نتيجه رسيدي ؟ :31:
هر كاري دوست داشته باشي ميتوني بكني .
دوستان شرمنده این نقل قول از مدیر sam fisher رو اینجا جواب میدم . چون هر جای دیگه میگفتم بازم بسته میشد !
شما به چه حقی میای تو مسئله ای که در حیطه اختیار شما نیست دخالت میکنی و تاپیکش رو میبندی ؟نقل قول:
پسر خوب هر کاری راهی داره. این چیزی که شما میخواید در حیطه اختیارات من نیست...
شما بدونه تاپیک نشون بده که به اونجا رفته و به نتیجه رسیده ! بارها بچه ها اونجا تاپیک زدن ولی کو نتیجه ؟نقل قول:
اینجا درخواست بدید و فضای انجمن رو به هم نریزید:
کد:
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=275
همین انجمن بازی های کامپیوتری که توش پست شمارش میشه به خدا 10 برابر اینجا توش اسپمه برو یه نگاه بنداز میفهمی ! تاپیک هایی با 10-15 هزار پست که 80 درصدش اسپمه !! شما خودتون هم نمیدونید چرا شمارش پست ها غیر فعاله چون هیچ منطقی پشت اینکار نیست !!نقل قول:
بنده هم به شخصه فعلا با شمارش پست مخالفم!
چرا چون ماهیت این انجمن طوریه که نمیشه فعالش کرد...انشالا در آینده که بخش آنلاین به یه انجمن تبدیل شد سعی میکنیم در یکی دو زیر انجمن در صورت موافقت ادمین ها شمارش پست رو فعال کنیم.
اینکه مشخصه میره ترش و همیشه هم همین بوده . ولی حداقل یه حقی برای این بچه ها قائل بشید و به اندازه یه سر سوزن احترام برای بچه ها بذارید و تاپیک رو قفل نکنید تا بتونن جواب منطقی به حرفای غیر منطقی شما بدن .نقل قول:
خواهشا دیگه چنین تاپیک هایی نزنید که یک راست و بدون پست میره ترش ....
بازم معذرت میخوام هم از شما و هم از بچه ها اگه ناراحتی بوجود اومده .
فکر نمیکنم دیگه فعالیت مفیدی اینجا داشته باشم .
یا علی
داداش بی خیال...
خودتو ناراحت نکن.این حرفا ارزش فشار خون من و تو رو نداره ها!
راستی بچه ها یکی هست از اتحاد "ناوگان جاویدان" نیروهاش زیاده ولی برا من عددی نیست.
بزنمش؟
با قبیلش مشکل پیدا نمیشه؟
یا حق
علی جون بیخیال.کسی که منطق حالیش نباشه هیچ بحثی باهاش نمیشه داشت و صحبت کردن باهاش بی فایده است.خودتو ناراحت نکن.
كوچ ميكنيـــــم !! كـــوچ زمستاني !!!
من که نیستم ؟ ؟ ؟نقل قول:
بله کاملا حق داری و درست میگی .نقل قول:
نه ممد جون . حق دادنی نیست گرفتنیه ! با جاخالی دادن مشکل حل نمیشه . به قول دوستان من هم میرم جرو گروه "فقط استفاده کننده ها" . تعریف نباشه ولی امیدوارم بازم آدم هایی مثل ما پیدا شن که صادقانه و بی منت وقت بذارن برای کمک به دیگران تا این بخش فعال بمونه .نقل قول:
هادی اینو بزن ! کلی گارد داشت نتوستم کلیر کنم یه چندتا دونه سفینه موند ! منابعش هم دست نخورد ! :41:
در عوض نزدیک 3 میلیون ضایعات گیرم اومد :27:
کد:http://game.nemexia.ir/battleReport.php?id=14df374b40
در موردش چیزی به کسی نگو ! تارگت یکی از بچه ها بود قبل اینکه بزنه رفتم سراغش :دی
علی دهنتو سرویس پس کار تو بود؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نیروهامو فرستاده بودم نیم ساعت مونده بود بزنمش که دیدم یکی زدتش اینقد حالم گرفته شد.کلی هم فحش دادم.
اگه میزدمش 11000 امتیاز جنگ میگرفتم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ئه :18: چی بگم !! :41:نقل قول:
این رو چند روزه یکی دو نفر دنبالش ! یکی همین وزیر جنگ هی میرفتن طرف جاخالی میداد ! وزیر جنگ هم امروز به من آمارشو داد گفت شب میخواد بهش حمله کنه منم نامردی نکردم زودتر رفتم :27:
خدایی اگه میدونستم میخوای بزنیش نمیرفتم جلو .
ای بابا عذاب وجدان گرفتم .... :41:
گفته دانش اکولوژی را تحقیق کنید
چطوری میشه؟:32::34::eh:
ديگه اب از سرمون گذشت
نقل قول:
نوشته شده توسط Sam Fisher 10
نه عزیز شما نیستی....
از اشنا هاس میزنمش ببینم چی میشه!
یا حق
نه بابا من و تو که این حرفا رو نداریم. بیخیال.:31:نقل قول:
به به! زدنش چه حالی داد!
امتیازم رسید7998! تا چند روز دیگه انشاء الله میرسم .10000
دوستان دعا کنید تو اتحاد بمونم!
یا حق
ممد داداش بیخیال ما واسه پست و مقام فعالیت نمیکنیم ! نهایتش میخوایم برسیم به "مقام عظمای تاپیک قفل کن" دیگه ! مگه غیر از اینه ؟ بچه ها خودشون همه چیز رو تشخیص میدن و بذار بقیه قضاوت کنن .
کی جرئت داره از اتحاد بندازت بیرون ؟! فرمانده بدون اجازه من آب هم نمیخوره :5::27:نقل قول:
قربونت . به هر حال من دیدم وزیر تا شب از توقیف در بیاد یه دور زدمش که اینطوری شد :10:نقل قول:
نقل قول:کد:http://game.nemexia.ir/technics.php?showTab=Researches
من اصلا کشته مرده این نوع صحبت کردن این دوستانم.نقل قول:
چون فعلا امکانات همینه
تا تفکیک انجمن و اضافه شدن همکار جدید باید صبر کنید. نخواید صبر کنید هم میتونید برید به انجمن های دیگه...
موندم اگر کاربرای فعال این انجمن ها برن، کی قراره بیاد اینجا و انجمن رو سر پا نگه داره.
ما عاشق چشم و ابروی مدیران نیستیم که، ما به خاطر مطالب و نظرات دیگران اینجا هستیم.
دوستان فعلا روش مدیران مملکت رو پیش گرفتن "همینی که هست، می خوای بخواه ، نمی خوای خوش اومدی"
من كه با گزينه دوم بيشتر حال ميكنم !
اخیش!!!!!!!!!
رسیدم بالای 10000!!!!!!
تا 15 بهمن یه نفس راحتی میکشیم!
راستی بچه ها به یکی حمله کردم تا لحظه ی اخر داشتم جاسوسیشو میکردم ولی نبرد که شد یارو یه عالمه نیرو داشت!
عجیب بود!(خدا رو شکر شکست نخوردم ضایع نشد وگرنه که همینجوری هم نیروهام نصفه برگشتن!)
یا حق
ببین 3 نوع گزارش جاسوسی داریم
1-گزارش جزئی ( فقط منابع)
2-گزارش متوسط (منبع و پدافند)
3-گزارش کامل (منبع و پدافند و سفینه ها)
حالا ببین کدوم رو واست میفرستاد .
سلام
چندتا سوال داشتم
چطوری میشه سفینه هارو برای ماموریت انتخاب کرد؟
با سفینه ی کلونی چطور سیاره بسازم؟1 سفینه کافیه دیگه؟
از کجا میشه فهمید؟
منابع و پدافند رو بهم نشون داد
چجوری میشه کاملش رو گرفت؟
یا حق
از منوی بالا گزینه "ناوگان" رو انتخاب کن بعد تعداد سقینه ها و بعد ماموریت .نقل قول:
کافیه سفینه کلونی رو بفرستی به یه مختصاتی که توش هیچ چیزی نباشه و از ماموریت ها گزینه "کلونی" رو انتخاب کنی .
بالای گزاش مینویسه کامل ه یا متوسط و یا جزئی .نقل قول:
چند بار پشت سر هم روی گزینه گرفتن گزارش جاسوسی کلیک کن (ار منوی ناوگان) تا بهت گزارش کامل بده .
اگه کسی چندتا سیاره داشت به کدوم بهتره حمله کنیم؟
یه سوال دیگه
من الان یه سیاره ی دیگه ساختم(شبیه سازی کردم)باهاش چکار کنم؟:31:
chaghal تو که اینقدر ضایعات داری یه ضایعاتی هم واسه ی ما بفرست من دارم از کمبود نیرو دیوونه می شم:10::10::10::19::19::7::7::37::37::45::45::24:
ببین قبل حمله همه سیاره های طرف رو جاسوسی کن ببین کدوم بهتره :27:نقل قول:
تو سیاره دومت یه مقدار ریسورس ببر بعد ساخت و ساز رو شروع کن .
ابلفضل چقدر شکلک :18:نقل قول:
مختصاتت رو بده جیگر . در حد توان میفرستم :10:
چطورینقل قول:
تو سیاره دومت یه مقدار ریسورس ببر بعد ساخت و ساز رو شروع کن .
با کدوم سفینه؟
نمیتونم برم توی محیط سیاره ی دوم
یکی
11
13
15
رو جاسوسی کنه . جاسوسی کردم نوشت جاسوسی کامل که :
دفاع
برجک بالستیک : 6
سفینه
سفینه باری : 2 در سطح 1
دیده بان : 9 در سطح 2
رزم ناو : 1 در سطح 1
گاردین : 2 در سطح 1
رزم ناو جنگی : 2 در سطح 0
سفینه کلونی : 1 در سطح 0
کاوشگر جاسوسی : 1 در سطح 0
ماهواره خورشیدی : 1 در سطح 0
اما میترسم حمله کنم دقعه قبلم کم نوشته بود چرا ؟
یکی جاسوسی کنه بگه چی داره
حجت لینک بازیکن بده نه مختصات ! برات آمار همه سیاره هاشو میگم .
کد:http://game.nemexia.ir/playerInfo.php?player_id=7396
چاقال میتونی چند تا سفینه بفرستی ساپورت ؟ کم باشه زیاد نمیخوام به حدی که اگه اتحادشون حمله کرد دفاع کنم