[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
نقل قول:
دوست عزیز ممنون از لطفتون . ولی فکر کنم این عکس یه عکس استاندارد بود چون من اصلا نتونستم نوشته های پشتشو مثل کشور سازنده رو بخونم اگه لطف کنین از دستگاه خودتون عکس بگیرین (فقط اون قسمت نوشته هاش) که بزرگتر و خواناتر باشه ممنون میشم . در ضمن من توتبریز یکی پیدا کردم ولی فروشنده میگه dvd پلیرش 410 . ولی من اینجا خوندم که dvd پلیر rs70 باید 420 باشه . طرف میگفت که 410 جدیدتر اومده وامکاناتش از 420 بیشتره .لطفا در این مورد هم منو راهنماییم کنید. با تشکر .پاینده باشید
سلام دوست عزیز .
با ارزش پوزش چون من دارم اسباب کشی میکنم الان همه وسایل رو جمع کردم .
پشت اکثرشون نوشته مالزی یا چین . تمام شده در ژاپن .
مخلصیم .
آقا نظرتون در مورد مدلهای Stereo برندی مثل Pioneer چیه که فضای کمتری رو اشغال میکنه؟ این مدل 585 تو بازار هست؟ کلاً ما تو آپارتمان نمیشه صدای اینا رو که خیلی زیاد کرد واقعاً برای همین کیفیتش خیلی برام مهمه و واقعاً پولی که میدی ارزشش رو داشته باشه مثلاً چه فایده داره اگه یه سیستم 1000 وات بخری وقتی نمیتونی صداش رو تا 1/3 هم زیاد کنی پس یه چیزی باشه که نیاز ما رو برطرف کنه، برای همین من نظرم روی مدلهای با وات کمتر افتاده نمیدونم دوستان اطلاعاتی دارن در موردشون یانه اصلاً بدرد میخورن و کیفیت خوبی دارن یا نه اگر قرار باشه سیستم با وات کمتر بگیرم چی بگیرم؟
این قیافه مدلهای Philips هم خیلی سادست اصلاً چنگی بدل نمیزنه البته از روی عکسها میگم، به نظر Pioneer بهتر میاد؟ نمیدونم بازم.
ببخشید.تکراری.
مدل های استریو تو بازار خیلی کم گیر میاد چون طالب نداره و همه دنبال سیستم های 5.1 هستند.شرکت فیلیپس یکی دو مورد داره که اونا هم نسبت به کاراییش یخورده قیمتش بالاست.نقل قول:
مدل 585 هم من تا حالا جایی ندیدم.بعید می دونم گیرت بیاد ولی اگه دنبال یه چیز جمع و جورتر هستی مدل 282 پایونیر با قدرت صدای 360 وات و با قیمت تقریبا 390 تومن به نظر من خیلی واست مناسبه.
دستگاه ها ساخت مالزی هست و اسپیکرها ساخت چین،بعید می دونم غیر از این باشه.نقل قول:
دوست عزیز در مورد F500 حق با شماست و این قیمت بالا فقط بخاطر طراحیه پلیرش هست و اگه یه تست صدا هم از می گرفتی که دیگه به کل می خورد تو ذوقت.نقل قول:
اگر شما می خوای 600 تومن بیشتر هزینه کنی من پیشنهاد می کنم مدل rs30 رو بگیری به همراه پلیر rs70 که قیمتش همون حدودا میشه و از FZ900 خیلی سرتره.
مدل FZ900 هم ووفر 280 واتی نداره یعنی اغراق شده.من پیشنهاد می کنم صدای مدل FXG99 رو یه تست بگیری و به صدای ووفرش گوش کنی و با FZ900 مقایسه کنی تا ببینی 280 وات ووفر چی میشه.
دوست عزیز از مدل هایی که تو بازار هست بگو..نقل قول:
حتی DZ1000 هم جمع شده رفته تو آرشیو و فروشگاه ها تک و توک دارند..
قبول دارم حرفتو..
280 وات ووفرش الکی..
من 100 وات ووفر سونی رو دارم..
صداش در حدیه که تمام شیشه های یه خونه 190 متری می خواد بیاد پایین..
وحشتناکه..
جثه شم 2 برابره ووفر جدیدای سونیه..
خیلی غوله..
از زیرم می زنه صدارو..
خاکو توبره می کنه..
اینا همش دروعند..
فقط پایونیر داره درست می نویسه..
سونی هم صداش خیلی عالیه..
اما همشون زیره 500 هم نیستند که می گن 1000 وات..
1000 وات RMS مگه الکیه!!!!
من یه مقایسه ای انجام دادم بین 282 و 787.چند تا تفاوت علاوه بر واتشون داشتند که اشاره می کنم.
(Advanced Multi-Channel Acoustic Calibration System (MCACC
Advanced Sound Retriever
Auto Level Control
Optical Input for STB/Game Console
مدل 282 موارد بالا رو نداره.
یه اختلاف دیگه هم اینه که واسه 282 نوشته Base + 4 Tall اما واسه 787 نوشته DSP + 4 Tall
اون دو تای اولی و تفاوت Base و DSP رو اگر کسی اطلاعی داره لطف کنه توضیح بده.
من فکر می کنم اگر 80 تومن اختلاف قیمت داشته باشند بهتره آدم این چند تا آپشن رو هم داشته باشه.مگر اینکه موارد مهمی نباشند.
دوست عزیز اختلاف قیمت 2 دستگاه مورد نظر شما یعنی 282 و 787 پایونیر ، 250 هزار تومنه نه 80 تومن!
MCACC سیستمی برای کالیبره کردن 2 اسپیکر جلو ، 2 اسپیکر عقب و 1 اسپیکر مرکزیه.
به این معنی که در جعبه دستگاه شما یک میکروفون کوچیک قرار دادند که با وصل کردن اون به ورودی میکروفون در پانل جلویی دستگاه و قرار دادن میکروفون در محلی که شنونده مستقر می شه ، با فعال کردن سیستم MCACC می شه تنظیمات صدای اسپیکرها رو بهینه کرد.
در مورد اختلاف قیمت مطمئن هستید؟منبع قیمت من فروشگاه چاره بود که 787 رو 475 تومن قیمت داده و 282 رو 395 تومن.نقل قول:
نقل قول:
حق با شماست دوست عزیز
من با پایونیر 180 اشتباه گرفتم.
عذر می خوام.
به نظر من با توجه به اختلاف قیمت 80 تومنی صرف با 787 هستش چون هم امکانات بالاتر داره و هم قدرت بیشتر....
یه نکته جالب که در مورد پایونیر 180 به ذهنم رسید اینه که این دستگاه چقدر به نسبت قیمتش خوبه!
مثلا الان این مدل اسپیکر pc با مارک jbl (که البته یه برند حرفه ایه) بیش از 150 هزار تومن قیمت داره . البته در مورد قیمت دقیقش اطلاع ندارم(تصویر پایین) :
البته من صدای این اسپیکر رو شنیدم . صدای شفافی داره. اما حالا به پایونیر 180 توجه کنید. یه سیستم با 5 اسپیکر به علاوه یه ساب ووفر و دستگاه dvd پلیر که از محدوده وسیعی از فرمتهای صوتی و تصویری پشتیبانی می کنه ! +کنترل از راه دور ، رادیو ، ورودی usb و.... این دستگاه اونم با مارک پایونیر 225 تومن قیمت داره !!!!
البته کاری ندارم که کاربرد دو تا دستگاه بالا یه کم متفاوته ولی وقتی به نسبت امکانات و قیمت دو تا دستگاه رو مقایسه کنیم ،می بینیم که 180 پایونیر می ارزه
در مورد این اختلاف هم که واسه 282 نوشته Base + 4 Tall اما واسه 787 نوشته DSP + 4 Tall اگر آشنایی دارید ممنون میشم.
سینماهای خانگی هارد اکسترنال ساپورت نمیکنن؟
من یه هارد 500 رو وصل کردم به فیلیپس 3378 اما نشناخت؟!
---------- Post added at 02:25 PM ---------- Previous post was at 02:24 PM ----------
سینماهای خانگی هارد اکسترنال ساپورت نمیکنن؟
من یه هارد 500 رو وصل کردم به فیلیپس 3378 اما نشناخت؟!
چرا ساپورت میکنند.نقل قول:
فایل سیستمش باید FAT32 باشه ، معمولا NTFS نمیشناسند.
دستگاه ها ساخت مالزی هست و اسپیکرها ساخت چین،بعید می دونم غیر از این باشه.
دوست عزیز واستاد گرامی . من دیروز به همون نمایندگی پایونیر تو تهران زنگ زدم و به من گفت که باندا و دی وی دی مالزیند و آمپلی فایر ساخت چین. شما مطمئنید که فقط باندا چینی اند. در ضمن یکی از دوستا همینجا از سونی خیلی تعریف کرد . به نظر شما از rs70 بهتره؟
نمی دونم چرا نقل قول اینطوری شد
سلام
متاسفانه فروم به سمتی رفته که فقط دوستان درباره فیلیپس وپایونیر صحبت میکنن واز برندهای خوب دیگه مثل پاناسونیک غافل شدن..من به شخصه صدای پاناسونیک مدل PT_870رو چک کردم باقدرت اسمی 1000 وات واقعا صدای قشنگی داره وحدود قیمتش هم 450تا 470هستش.با طراحی بسیار زیبا وساپورت ipod وپخش MPEG4از طریق USBوبسیار مناسب برای عزیزانی که تلویزیون پاناسونیک با سیستم ویرا لینک دارن...
[IMG]E:\p[/IMG]
Specifications
Audio System Type DVD Home Theatre System
Audio Channels Total 5
Audio Output Power - Total (Watts RMS) 1000
Audio Output Power - Front x2 (Watts RMS) 125
Audio Output Power - Centre x1 (Watts RMS) 250
RMS - Centre Reference Spec. (1kHz, 6ohms, 10%THD)
Audio Output Power - Surround x2 (Watts RMS) 125
Audio Output Power - Subwoofer x1 (Watts RMS) 250
RMS - Subwoofer Reference Spec. (100Hz, 6ohms, 10%THD)
Dolby Digital® Decoder Built-in Yes
Dolby Surround Pro Logic ® Built-in Yes
DTS® Surround Sound Decoder Built-in Yes
DVD Audio Playback No
DVD Recordable1 No
Inbuilt Hard Disc Drive No
Multi-Channel Sound Field Functions Yes
Sound Field Control Yes
Preset EQ Yes
DVD/CD Player Included Yes
CD Player Included Yes
No. of Discs 1
Compatible Playable Disc Types DVD-RAM/-R/-RW, CD-R/RW (MP3, CD-DA, Video CD formatted discs)
Video D/A Converter (MHz) 108
Video D/A Converter (bit) 12
HDMI Compatible Yes
HDMI Input/Output Output Only
Video Output 1.0V[p-p] PAL / CCIR composite / 75ohm
S-Video Output(s) No
Component Video Output(s) Yes
Combined I/O Scart Terminal(s) 0
Digital Input Yes (Optical)
Audio Input Yes (Stereo, 2x RCA))
Optical Digital Out No
DV Input/Output (IEEE 1394) No
Cinema Mode No
Dialogue Enhancer Yes
TV Tuner Receiving System PAL/NTSC
Video System (PAL colour signal, 625 lines, 50 fields)
Recording System (Audio) Dolby Digital 2ch.
FM-AM Digital Radio Tuner Included Yes
FM Tuner Frequency Range 87.50 - 108.00 MHz [50kHzstep]
AM Tuner Frequency Range AM 522 - 1629kHz [9kHz step]
Cassette Player Included No
Cassette Deck Type 1-Way
Dimension - Centre Unit Height (mm) 63
Dimension - Centre Unit Width (mm) 430
Dimension - Centre Unit Depth (mm) 327
Total combined weight (kg) 18.5
Speaker Type - Front Tower
Speaker System - Front Full Range, 1-Speaker, Bass Reflex
Dimension - Front Speaker Height (mm) 1020
Dimension - Front Speaker Width (mm) 255
Dimension - Front Speaker Depth (mm) 255
Speaker Type - Centre Compact
Speaker System - Centre 2-Way, 2-Speaker, Bass Reflex
Dimension - Centre Speaker Height (mm) 94.5
Dimension - Centre Speaker Width (mm) 250
Dimension - Centre Speaker Depth (mm) 81
Speaker Type - Rear (Surround) Tower - Wireless
Speaker System - Rear Full Range, 1-Speaker, Bass Reflex
Dimension - Rear Speaker Height (mm) 1020
Dimension - Rear Speaker Width (mm) 255
Dimension - Rear Speaker Depth (mm) 255
Speaker Type - Subwoofer Passive
Dimension - Subwoofer Height (mm) 361
Dimension - Subwoofer Width (mm) 181
Dimension - Subwoofer Depth (mm) 315
فکر کنم شما بد متوجه شدید چون نمایندگی همیشه بر این تاکید داره به جزئ باند ها همه دستگاهها مالزیایی هستند که البته قطعات ژاپن هست
نه دوست عزیزم من چند بار ازش پرسیدم و بهم گفت که فقط آمپلی فایرش چینیه و بقیه مالزی . من تو تبریز نمایندگی شو پیدا کردم ولی قیمت و میندازه بهم گفت 1200000 هزار تومن rs70 . منم زنگ زدم به نمایندگی تهران بهشون گفتم.نقل قول:
در مورد اون دوستمون که در مورد سینمای خانگی پاناسونیک نوشته بود من حتی یه مدل بالا ترشو تست کردم ولی صداش البته به نظر من به پای پایونیر نمیرسه مدلش فکر کنم 875 بود با 1250 وات rms میدونین پانا سونیک سینما هاش حرفه ای نیستند من خودم تلویزیونم پاناست 42سری s10پایونیر فقط آمپش خودش یه دنیاست ولی پانا آمپش حرفه ای نیست وتوی dvd . البته من از خود فروشنده اش هم پرسیدم گفت که پایونیر بگیری بهتره . در ضمن من تلویزیونمو از اون گرفته بودم والا راستشو بهم نمی گفت. پاینده باشید
با درود خدمت دوستان عزیز. من می خواستم یه سیستم برای ایکس باکس ۳۶۰ بگیرم . تا حدود سیصد تومان. راستی کسی از اساتید می تونه در مورد jvc-thL1 نظر بده ممنون میشم. اینم لینک بررسی که البته انگلیسیه.
کد:http://www.digitaltrends.com/product-reviews/home-audio-reviews/home-theater-systems-reviews/jvc-th-l1-review/
سلام
دوستان
سینمای خانگی توی رنج 500-600 چی پیشنهاد میدین؟ حالا یکم بالا پایین مسئله ای نیست!
نظرتون راجع به سونی چی هست؟
ممنونم
دوستان کسی نبود منو کمک کنه؟نقل قول:
ممنونم
دوست عزیز من نگفتم که شما بری مدل fxg99 رو بخری،فقط گفتم اون ووفرش صدای درست و حسابی تولید می کنه و اگه شما خودتون قبول دارید که سیستم های جدید سونی چنگی به دل نمیزنه پس چرا انقدر تعریف کردید ازش؟حالا کاری نداریم،بهرحال اگه شما می خوای انقدر هزینه کنی به نظرم پیشنهاد قبلی من بد نیست.نقل قول:
دوست عزیز فروم به سمتی دستگاه هایی رفته که توی صدا و تصویر کیفیت برتری نسبت به بقیه برندهای توی بازار هستند.نقل قول:
من خودم ازسینماهای پاناسونیک تست گرفتم و صدا و تفیکیک و امکانات خیلی خوبی داره به جز یه مورد که اونم بیس دستگاه هست.اصلا بیس خوبی نداره و خیلی حجمش کمه و به عبارتی خشکه.
دوست عزیز بارها در رابطه با این موضوع بحث شده،بخاطر همین دیگه کسی چیزی نمیگه.شاید اگه یخورده با جزئیات بیشتر بگی که چه چیزی می خوای اونوقت دیگه راحت میشه کمک کرد.نقل قول:
این مدل از لحاظ امکانات برای مصرف شما و همینوطور قیمت شما کاملا مناسبه.نقل قول:
دوست عزیز به نظر من اینقدر در مورد مونتاژ چین یا مالزی بودن برندی مثل پایونیر حساسیت به خرج ندید.نقل قول:
الان اکثر شرکت های بزرگ چه ژاپنی چه آمریکایی و چه اروپایی، یه سایت تولیدی در کشورهای آسیای شرقی (به خصوص چین) احداث کردند تا هزینه هایی مثل هزینه نیروی کار رو کاهش بدند و از طرفی به بازارهای بزرگ مصرفشون نزدیکتر بشن. مثلا برندهایی مثل نایک ، آدیداس کاملا ساخت چین و اندونزی و ویتنام و... هستند. حتی محصولات بسیار معروف اپل مثل آیفون و آیپاد که دنیا رو تحت تاثیر قرار دادند ، اکثرا مونتاژ چینه.
متاسفانه از بس که محصولات تقلبی و درجه چندم چینی با بدترین کیفیت وارد کشور شده اکثر مردم نسبت به جمله Made in China بسیار حساس هستند . اصلا خیلی ها فکر می کنند که مثلا سونی مونتاژ چین ، یعنی سونی تقلبی!!! رو همین حساب خیلیها هنوز دنبال محصولات ((اصل ژاپن)) می گردند . در صورتی که در مورد بسیاری از برندها مونتاژ ژاپن سالهاست که دیگه وجود نداره . حداقل در ایران و کشورهای اطراف وجود نداره.
رو همین حساب در مورد خرید یه محصول به کیفیت ساخت و اصالت برندش توجه کنید نه اینکه در حال حاضر در چه کشوری مونتاژ می شه.در مورد سونی هم خدمتتون عرض کنم که من از اکثر محصولات سونی استفاده می کنم و اعتماد خاصی به اون دارم .اکثر محصولاتش به جز سایبرشات ، هندی کم و بعضی مدلهای وایو و براویا، مونتاژ چین هستند که البته تاثیر چندانی در کیفیت نداره چون قطعات اکثرا از ژاپن تامین میشه و فقط محل مونتاژ نهایی محصول متفاوته.
حرفه شما درسته ولی با اینکه امتیاز تولید شرکت ها رسما به چین داده شده و کاملا هم مورد تایید خود شرکت ها هستند ولی با این حال کیفیت جنس ها بسیار پایین اومده مثلا تو همین کنترل 40v400 رو با 40550 مقایسه کنید
v550 اون فلز هایی که تو کنترل v400 به کار برده شده که ظاهرشو شیکتره و با کیفیت تر کرده رو نداره و دگمه هاش هم عینه اسباب بازی شده
ولی v400 اینطور نیست چون قدیمی تره و ساخت مالزی هست
چرا دوستانی که می گن سونی رو الان مالزی میزنه پشت تی وی هاشون رو نگاه نمی کنند ببینند زده یا نه
منظور من سونی نیست الان همه مارک ها رو چین میزنه به غیر از بعضی از مدل ها و مارک ها
به این علت که تکنولوژی های جدید روز به روز وارد بازار مصرف می شه ، دوره عمر محصولات به خصوص محصولات الکترونیکی کوتاه شده به همین علت شرکت های تولید کننده کمتر به بحث دوام محصولات در دراز مدت می پردازند و بیشتر روی تحقیق و توسه (R&D) محصولات جدید متمرکز شدند . الان جدیدترین محصول الکترونیکی رو بخرید سال دیگه همین موقع قدیمی شده . محصولات جدیدتر با قابلیتهای بالاتر و قیمت کمتر به سرعت جای محصولات قدیمی رو می گیرند.... علت اینکه به نظر می رسه کیفیت محصولات پایین اومده همین مساله است و به نظر من خیلی ربطی به محل مونتاژ نداره.نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز ، dvd پلیرهای پایونیر موجود در ایران 3 مدل هستند :
DV-120K ، با قیمت 65 تومن
DV-220 ، با قیمت 74 تومن
DV-420V ، با قیمت 95 تومن
مدل آخری یعنی 420، همون مدلی هست که به طور استاندارد روی دستگاه RS70 قرار داره و در کاتالوگ پایونیر هم همینه.
به نظر من اگه قصد خرید RS70 رو دارید از تهران بگیرید . با صحبت هایی که شما از فروشگاه مورد نظرتون در تبریز می کنید ، خرید از اون فروشگاه رو به هیچ عنوان بهتون توصیه نمی کنم.
سلام به همگی...
دوستان ، در حال حاضر بهترین سینمای خانگی که هم از نظر کیفیت صدا و قدرت خروجی و هم ساپورت فرمتی تصویری در حد 600 تومن بهترین باشه چه مدلیه ؟ (فقط پاناسونیک و پایونیر)
اگه ممکنه سیستم اتصالاتش وایرلس باشه !
راستی ! توی ایران سینمای خانگی که بلوری هم باشه هست یا باید پلیرش رو جدا تهیه کنم ؟ (توی این مورد قیمت رو بدون محدودیت راهنمایی کنید :11:)
پیشاپیش از کمک و راهنماییتون ممنونم...
موفق و شاد و سلامت باشین...:11:
من دیروز یه سر رفتم هایپر استار.فیلیپس فقط 3578 داشت که 499 تومن می داد.صداش عالی بود و ظاهرش هم خیلی جالب بود.من پایونر می خواستم که نداشت.بقیه برندها رو از هر کدوم چند مدل داشت.هایر دیگه تا حالا ندیده بودم.طراحی بلندگو هاش خیلی زمخت بود.
کسی قیمت پایونر 787 رو نداره؟
475 تومن با گارانتی پایونیراننقل قول:
پایونیر که اصلا مدل وایرلس نداره ولی پاناسونیک داره.مدل های مختلفی هم داره که همه از نظر تفکیک صدا یکیه و فقط از نظر قدرت خروجی و امکانات متفاوته.نقل قول:
خود پاناسونیک هم یه مدل سینما بلوری داره که مدلش رو یادم نیست چی بود ولی قیمتش در حدود 800 تومن هست.شرکت های دیگه هم سینما بلوری دارند ولی هنوز وارد نشده.
اگر خیلی به صدا اهمیت میدید و می خواید هزینه خوبی واسه سینما بلوری تهیه کنید من پیشنهاد می کنم یه مدل rs30 پایونیر به همراه یه بلوری ارزان قیمت پایونیر بردارید که قیمتش حدودا نزدیک به 900 میشه.
دوستان نظرتون در مورد 282 پایونییر چیه؟ از نظر ساپور فرمتهای مختلف با 787 خیلی تفاوت داره؟
و آیا میشه کنسول بازی رو بهش وصل کرد؟ یعنی ورودی برای صدا داره؟ یا مثلا صدای تلویزیون رو بزاریم روی سینما.
ممنون
.................................................. ..........................نقل قول:
سلام
بدون گارانتی یا با گارانتی ؟
تو بانه بدون گارانتی بهترین مدلش در حدود 450 تومان
:11:
282 پایونیر علاوه بر اینکه که حجم صداش از 787 کمتره ، ورودی برای کنسول بازی هم نداره.نقل قول:
علاوه بر این ، یک سری قابلیت مثل تنظیم اتوماتیک صدای بلندگوهاو... هم در مدل 282 وجود نداره.
پیشنهاد می کنم مشخصات این دو مدل و تفاوت هاشون رو در صفحه 62 فروم مطالعه بفرمایید.
در پست شماره 688 من یه مقایسه انجام داده ام.نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز در مورد دستگاهی که معرفی کردید :
این دستگاه ساخت JVC با 360 وات قدرت و بلندگوهای بدون پایه و قیمت حدود 300 دلار جزو سیستمهای سینمای خانگی کوچک قرار می گیره . دقیقا مثل پایونیر 180 .
از سایر ویژگی های این دستگاه می شه به 2 وروی USB ،اینترفیس آیپاد و پشتیبانی از صدای 5.1 و دالبی پرولوجیک 2 و dts اشاره کرد.
نقطه قوت این دستگاه به نظر من ، امکانات ارتباطی فراوان این دستگاهه که تا حدی شبیه آمپلی فایرهای نیمه حرفه ای عمل کرده.
2 ورودی HDMI و یک خروجی HDMI و امکان اتصال به کنسول بازی و همچنین ورودی صدا تعدادی از امکانات ارتباطی این دستگاهه.
به نظر من مهمترین نقطه ضعف این دستگاه نداشتن پلیر است !!!! یعنی باید جداگانه برای این دستگاه پلیر تهیه کنید. مگر اینکه بخواید فقط و فقط برای اتصال به کنسول بازی از یه سیستم سینمای خانگی استفاده کنید !!!!! بنابراین اگه پلیر جداگانه ندارید شاید خرید این دستگاه زیاد به صرف نباشه.
من نمی دونم که این دستگاه وارد ایران شده یا نه و نمی دونم که کیفیت صداش در چه حدیه ولی در متن بررسی که معرفی کردید گفته که صدای این دستگاه در ولوم متوسط به بالا زیاد گیرا نیست.
پایونیر 180 معادل با این سیستمه ولی با توجه این مساله که پایونیر 180 قابلیت اتصال به کنسول بازی رو نداره خیلی به دردتون نمی خوره.
499 قیمت 3578 معمولی بود یا 3578w?نقل قول:
متاسفانه دقت نکردم.نمی دونم.نقل قول: