مترو AA 16 نداره :18: AAA داره و 4MSAA (با VGA 5870)نقل قول:
ولی من الان دارم با 1024 در 1280 با آنتی الایزینگ 16 ایکس و دایرکت ایکس 10 بازی میکنم
Printable View
مترو AA 16 نداره :18: AAA داره و 4MSAA (با VGA 5870)نقل قول:
ولی من الان دارم با 1024 در 1280 با آنتی الایزینگ 16 ایکس و دایرکت ایکس 10 بازی میکنم
آره نداره درست میگید من با af اشتباه گرفته بودم . ولی همون 4 ایکس منظورمه :31: در هرصورت خوب اجرا میشه الا 10 درصد جاها که مه و دود و روشنایی زیاد توی صحنه میاد مثلا فریم میشه 10 تا :41:نقل قول:
---------- Post added at 01:32 PM ---------- Previous post was at 01:29 PM ----------
یکی جواب این سوال منو بده من هیچی جلو نمیبینم چطور درستش کنم :41:نقل قول:
بازی بسیار سنگینیه عادیه :31: برای این و Crysis زیاد نباید روی فریم بالا حساب باز کرد...نقل قول:
در هرصورت خوب اجرا میشه الا 10 درصد جاها که مه و دود و روشنایی زیاد توی صحنه میاد مثلا فریم میشه 10 تا
کسی نبود کمک کنه ؟ شیشم شکسته !!!!!!!!!!!!!!!! :2: :13:
سوالتون یکم مبهمه ... بالاخره ماسک روی صورتتون هست یا نیست؟نقل قول:
اگه ماسک ترک برداشته شما باید سریعا یک ماسک دیگه پیدا کنید چون اگه کامل بشکنه مسلما می میرید...
چون خیلی وقت پیش تمومش کردم یادم نیست عدد کنار ماسک چی بود ولی فکر کنم تعداد فیلترها باشه...
++++++
پست اخرتون رو ندیدم:31:
بگردید یک ماسک دیگه پیدا کنید.
ای بابا . من که گفتم ماسک روی صورت نیست ولی شیشه شکسته . توی این عکس نگاه کنید . قبلا جی رو نگه میداشتم ماسک رو برمیداشت ولی الان هرچی نگه میدارم اون سمت چپ می نویسه صفر . خوب یعنی مارک روی صورتم نیست دیگه .
اگه میشه بهم بگید این دستگاه کارش چیه ؟ تند و تند کلیک که میکنم اون عقربه حرکت میکنه ولی اصلا نمیدونم کارش چیه ؟!
-وقتی به اسلحه ات نگاه می کنی اونو از پشت اون شیشه می بینی که معنیش اینه ماسک به صورتته
اگر سوار ترنی چیزی هستی صبر کن برسی به مقصد بعد دوباه سعی کن
-اون دستگاه هم شارژ کن چراغ قوه هست وقتی کامل شارژ بشه چراغ قوه به پر نورترین حد خودش می رسه
نه داداش سوار ترن نیستم دقیقا یه خورده جلو تر برم دخلم اومده . یه مشت آدم که اصلا نمیدونم کی هستند رو باید بکشم . شیشه جلوم شکسته اصلا هیچی نمیبینم برای همین نمیتونم اونجا رو رد کنم . بازی روی hardcore هستش :41:نقل قول:
باور ماسک رو صورت نیست حالا نمیدونم هست یا نه ولی در هرصورت اگه باشه با نگه داشتن جی باید برش داره که بر نمیداره . که بازم مطمئنم که ماسک داشتم یا اون سمت چپ بجای صفر میزد مثلا 1 مطمئنم با زدن جی ماسک میذاشت روی صورتش که در این صورت هم همچین کاری نمیکنه و پس این شیشه کجا شکسته ؟!!!!!!!!!!!!! :13::41:
حالا از یک یا دو ...سیو عقب تر شروع کن ببین چی میشه اینجوری اوضاع بهتر میاد دستت .
نه بابا قبل از این بزور اونجا رو رد کردم . یه جا بود که باید تنها بین یه عالمه جک و جونور خط آهن رو بمب گذاری میکردم که اینا بمیرن . آخه چطور ممکنه که کسی ندونه . کم کم باید سوالم رو توی امضام بزارم
بنویسم : توروخدا به تاپیک metro 2033 مراجعه شود .
ببین الان ماسک روی صورتته و اگر G رو نگه میداری و ماسک رو ور نمیداره یه باگه یا باید کرکت رو عوض کنی یا بازی رو از جایی که ماسک رو صورتت نیست دوباره بازی کنینقل قول:
خوب من میتونم کرکم رو همینجا عوض کنم ؟ چون یادمه برای بازی پرنس که کرکم خراب بود و روی یه دکمه ای که میرفتم یه دری باز نمیشد ولی کرکی رو از نت دانلود کردم و ریختم از همون سیو تونستم برم طوری که در هم باز شد .
کرک این بازی که کسی نداره بزاره فکر نکنم حجمی داشته باشه !!!
نقل قول:کد:http://rapidshare.com/files/442910475/metro2033.exe
کرک خودم رو آپلود کردمکد:http://free-user.dl.rapidbaz.com/W1WT/metro2033.exe
آقا شرمنده هرچی تلاش کردم دانلود نمیشه . میشه جای دیگه ای آپلود کنی ؟ مثلا 4share خیلی خوبه یا .333.ir
کرک شما هم فایده نداشتو هنوز شیشه جلوم شکسته . من فکر نکنم باگ باشه ... این قضیه ای داره که هنوز نفهمیدم .
سلام
اقا من در یک مرحله از بازی گیر کردم
یک قسمی هست که سوار بر یک وسیله روی ریل حرکت می کنم و باید سایر دشمنان را با مسلسل بزنم
ولی یک قسمتش وارد یک گذرگاه میشه که یک ترن زرهی موازی با حرکت می کنه و نمی دونم از کجا به من شلیک می کنه
من که این بازی رو تموم کردم همچین چیزی ندیدم تنها کار اینه که از موقعی که ماسکت نشکسته دوباره برینقل قول:
باید به پایه های پل شلیک کنینقل قول:
آقا ممنون
آخه طرف میگه " HIT THE SUPPORTS THEY LOOK WEAK" من هم فکر میککردم میگه به نیرو های پشتبانی شلیک کن در صورتی که اصلا هیچ نیروی پشتیبانی نداره
به هر حال ممنون
سلام
من بازمدر یک مرحله گیر کردم:31:
قسمتی که گروه در حال حرکت به سمت ایستگاه D6 هستن و از ایستگا های مترو عبور می کنند
در یک مرحله من به همراه یک نفر دیگه باید از گذرگاهی عبور کنیم که یکسری موجودات گرد وجود دارند که با حرکت به سمت ما می ترکند
من مشکلی در این مرحله ندارم ولی مشکل مربوط میشه به همراهم که به سرعت شهید میشه:31: و بازی تمام میشه
نمی دونم باید چیکار کنم:41:
توی اون مرحله شما باید جان فشانی کنید:31: و نگذارید همراهتون اینقدر جلو بیفته که شهید:31: شه...نقل قول:
در کل اینقدر تند یا کند نرو که ازش دور بمونی و همواره همراهش باش...
سلام
آقا به نظرم سخت ترین قسمت این بازی باید همون چپتر 7 باشه یا همون tower
وقتی به سمت برج حرکت می کنیم و این جک و جونورها حمله می کنند واقعا سخت میشه
یا ماسک منو میشکنند یا به میلر حمله می کنند
کسی راهی پیشنهادی راهکاری چیزی برای برون رفت از این مشکل نداره؟
ببخشید شما مشکل منو ندارید ؟ وقتی جی میزنید ماسک رو از روی صورتش برمیداری؟ حتی اگه ماسک نداشته باشید و صفر باشه ؟
آخه چطور میشه بازی کرد اینطوری !!! :13:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر واقعآ کم آوردی و نمیتونی ادامه بدی بهتره این قسمت رو با ترینر رد کنی تا جایی که دیگه لازم نباشه...نقل قول:
ببخشید شما مشکل منو ندارید ؟ وقتی جی میزنید ماسک رو از روی صورتش برمیداری؟ حتی اگه ماسک نداشته باشید و صفر باشه ؟
آخه چطور میشه بازی کرد اینطوری !!!
+
عکس رو طوری گرفتی اول فکر کردم مانیتورت واقعآ ترکیده!!!: دی
بابا من سه بار بازی رو تموم کردم حالا نمیتونی از یه مرحله قبل که این جوری نشده دوباره بازی کنینقل قول:
باور کن من خیلی مشکل تیر دارم . زود تمام میشه . حالا بخواد بزور اون مراحلی رو که با چاقو و 3 تا دونه تیر رد کردم و دوباره رد کنم خیلی سخت میشهنقل قول:
فکر کنم . فکر خوبیه . ترینتر بزنم تا برسم به یه جایی که آلوده باشه و روی زمین جایی برام ماسک گذاشته باشهنقل قول:
ترینر تیر و اینکه خونم کم نشه هست برام بزارید ؟ :13:
آقا بالاخره ماسکو در اوردم . اینقدر با ترینتر رفتن تا یه جا برام ماسک روی زمین گذاشته بود تا برش داشتم از روی زمین خودش از روی صورتش برداشت . ولی واقعا خیلی تیر توی این بازی کم میده یه جا رو من رد کردم که حدود 400 تا تیر استفاد کردم حالا میگم اگه ترینر نداشتم چطور میخواستم اونجا رو رد کنم ....!!!!
حالا دیگه از اینجا به بعد رو ترینر نزن که حالش میره....
ولی باور کن حالش رفت :41:. چون یه ترینر زدم که بهم 22000 تا تیر داده اونم از نوع air mode و سیو شده . الان دیگه بدون ترینر عین آب خوردن جک و جونوران رو میکشم .....
سلام دوستان
آقا توی چپتر پنج من میرم یه جایی که انگار زیر زمین هستش گیر می افتم ! یه جونورایی گنده منده هم که هرچی تیر بهشون میزنم خیلی دیر می میرن همش بهم حمله می کنن ! معلوم هم نیست باید از کدوم طرف برم کجا برم چی کار بکنم ! فقط توی نقشه نوشته D6 رو باید پیدا کنم !
اعصاب مصاب نذاشته باسه من !
خوب شما دكمه m رو بزن جايي رو كه بايد بري رو توي نقشه نشون ميده .... من دقيقا اونجام ولي نفهميدم كجا رو گفتي
خب بعد از یک سال حالا من بازی رو گرفتم و بازی کردم.
فعلا چپتر 4 یا 5 هستم فکر کنم. گرافیک بازی واقعا عالیه و گیم پلی هم خیلی خوبه. هوش مصنوعی تقریبا قبوله ( چند دفعه ای فقط دشمن ها از جلوم رژه میرفتن). صدا گذاری هم خوبه.
تا الان فقط یه کم خسته کننده شده ولی در کل بازی خیلی خوبیه. گرافیک بازی فقط میشه گفت حرف نداره.
این که توی بازی به کمبود تیر بر میخوریم خیلی خوبه و بازی رو سخت تر میکنه و جذاب تر ، به نظرم.
از این 72 صفحه بحث دوستان متوجه شدم این بازی در صورت آخرین تنظیمات گرافیکی ارزش بازی کردن رو داره ... سوالم از دوستان خوب پی سی وردی اینه که این بازی رو می تونم با آخرین تنظیمات گرافیکی f hd , d11 . very h و ... اجرا کنم ؟
گرافیک : 460 ( 768 mb )
سی پی یو : 635 ایکس فور
رم : 4 گیگ ddr3
میتونید بازی کنید ولی بعضی جاها مشکل فریم دارید.نقل قول:
من با 460 1gb و core i7 930 و 6 گیگ رم روی 1600x900 با تنظیماتی که شما گفتید میانگین 20 فریم میگرفتم.
در ضمن امروز بازی رو هم تمومیدم.
جالب بود ولی یه کم خسته کننده میشد.
سلام
این عکس از دی وی دی اول بازی مترو2033 است...
یه راهنمایی بکنید که این بازی رو چجوری باید نصب کنم...؟؟
کد:http://up.--------.com/images/rtcf6jhscf9hvx60i8at.jpg
دوست عزیز این گیم اصلا برای Very High بازی کردن ساخته نشده!!!نقل قول:
از این 72 صفحه بحث دوستان متوجه شدم این بازی در صورت آخرین تنظیمات گرافیکی ارزش بازی کردن رو داره ... سوالم از دوستان خوب پی سی وردی اینه که این بازی رو می تونم با آخرین تنظیمات گرافیکی f hd , d11 . very h و ... اجرا کنم ؟
گرافیک : 460 ( 768 mb )
سی پی یو : 635 ایکس فور
رم : 4 گیگ ddr3
اگه دیده باشید سایت بررسی سخت افزار Tmshardware که یکی از معتبر ترین هاست بیشتر مواقع این گیم رو روی تنظیمات Medium تست میکنه...
خود بنده هم Fullhd - High- AAA به راحتی میتونستم بازی کنم(سیستمم در امضا هست)
ولی با Very High و 4X MSAA انجام بازی دلنشین نبود و دچار افت فریم های وحشتناکی میشدم...
موفق باشید.
من بازی رو اینترنتی سفارش دادم و هنوز به دستم نرسیده ، ولی با این اوصاف نامید شدم یعنی باید رو Medium بازی کنم ؟ رو 1600 * 900 هم نمیشه Very High بازی کرد ؟
نا امیدی نداره... کلا گیم بسیار سنگینی هست... مثل Crysis .نقل قول:
من بازی رو اینترنتی سفارش دادم و هنوز به دستم نرسیده ، ولی با این اوصاف نامید شدم یعنی باید رو Medium بازی کنم ؟ رو 1600 * 900 هم نمیشه Very High بازی کرد ؟
احتمالا بتونید روی High اجرا کنید... ولی مشکلی نداره روی Medium هم گیم از کیفیت بالایی برخوردار هست.
در ضمن حواستون باشه حتما در گزینه های DX11 گزینه ی Advanced Depth of Field رو غیر فعال کنید که باعث افزایش فریم ریت فوق العاده ای میشه.
موفق باشید.
اقا منم این بازی رو در سون بدون هیچ مشکلی اجرا کردم اما در مرحلهای از بازی باید از ترینر استفاده کنم واین انتی ویروس لعنتی گیر میده حالا امدم در ویستا اجرا کردم ولی در تنظیمات گرافیک فقط گزینه d9 است و d11 نداره چکار باید کنم در ضمن چند تا d11 هم نصب کردم
MB:MSI 790FX GD 70 Cpu:AMD 955 @4GHz HT FERQANCE:2500 NB Ferqance:2500 (NB+SB=5000 GH)
CPU Cooler:Tuniq tower EXTREEM 120
RAM:8 Gb @ CRUCAIL BALSTIC 4*2 GIGA PC 12800 8 8 8 24 RUNING 1600 @7 7 7 20
VGA:ati Sapphire 6870*2 cf (16.16) core clock 950 memory clock 1150*4=4600
Monitor:LG E2250T
PSU:GP 885 Case: Green X3
HARD:Seagate *3 raid 5
سلام.
من تو یک مرحله از بازی گیر کردم و نمی دونم برای ادامه کار باید چه کار کنم .
من تو مرحله ای به نام outpost گیر کردم.
توضیح اینکه از یک محوطه زیر زمینی که رو باز هست و پر لوله هست میای بالا بعد یه کم اونطرف تر ! یک جرثقیل هست که ازش میری بالا یعد روبروی جرثقیل یک پنجره و بک نردبان که به دیوار فیکس شده وجود داره از نردبان که میری بالا به یک دیش آنتن میریسی که پایینش هم یک وسیله ی ارتباطی رادیویی هست ...
لطفا بهم بگین چه کنم
شما باید به محض اینکه وارد پنجره شدی مسیر رو ادامه بدیواز خرابه کنار ساختمان به بالا وبعد به پشت بام وبعد به طرف دیگر ساختمان بری با اون موجوداتی که پرواز می کنند هم کاری نداشته باش چون هرچی تیر بزنی نمی میرندنقل قول: