توی تبلیغ تی وی که واسه راهنمایی و رانندگی بود نفر وسط از این کمربند استفاده میکردنقل قول:
پ.ن: شماره صفحه تاپیک چی شده؟:41:
Printable View
توی تبلیغ تی وی که واسه راهنمایی و رانندگی بود نفر وسط از این کمربند استفاده میکردنقل قول:
پ.ن: شماره صفحه تاپیک چی شده؟:41:
تبلیغ راهنمایی و رانندگی نشون میداد که 3 نفر عقب نشستن؟نقل قول:
اگه اشتباه نکنم به تازگی تصویب شد که سرنشین های عقب کمربند ببندن و هم اینکه بیشتر از 2 نفر روی صندلی های عقب نباشن
یعنی ظرفیت ماشین 4 نفر باشه
آره نشون دادنقل قول:
توی یه پراید هم داشت نشون میداد و سه نفر نشسته بودن وسطی هم بسته بود
دوستان ببخشید یک اشتباهی پیش اومد!ماشین 270تا راه رفته بود من چون خونه نبودم فکر کردم 220تا رفته!امروز ماشینو روشن کردم امپر یک خورده اومده بود بالاتر و چراغ بنزین خاموش شده بود:دی
مصرفش به نظرم خوبه .فقط یک چیزی!کولر که روشن میکنم جون ماشین تو دنده های یک و دو گرفته میشه!یعنی امروز نزدیک بود تصادف کنم!بریدگی بلوار رو پیچیدم,اومدم راه بیفتم هر چی گاز میدادم ماشین راه نمیرفت!کولر رو که خاموش کردم ماشین یکدفعه تا اخر گاز خورد! شما این مشکلو ندارید؟
راستی سوپر زدم زیاد با قبلش فرقی نکرد!
مخزن گاز رو رفتم از نمایندگی مجاز که کار CNG رو انجام میداد پرسیدم
گفت مشکلی نیست میتونی مخزن رو عوض کنی و بزرگتر بزاری ولی اگر مشکلی برای سیستم CNG پیش بیاد دیگه اون سیستم CNG گارانتی شامل حالش نمیشه
نقل قول:
من تنظيم دماي داخل را گذاشتم روي 28 و فن را روي درجه 1 روشن مي ذارم كولر خودش خاموش روشن مي شه (به علامت كولر روي صفحه نمايش توجه كن) و دماي داخل هم خوبه.
این سیستم تهویه یکم جالب نیست و قدیمیه برای ماشین و ای کاش حداقل سیستم تهویه شبیه 206 تیپ 5 رو براش طراحی میکردن
من از اول مهر که بخوام برم دانشگاه چون راه دور هست یعنی روزی 270 کیلومتر رفت و برگشتم میشه با توجه به این وضعیت سوخت رفتم تو فکر EF7.
دوستانی که EF7 پایه گازسوز دارن راهنماییم کردن دستشون درد نکنه
اما میخوام بدونم آیا مصرف سوخت نمونه های EF7 بنزینی برای این مسافتی که من باید طی کنم خوبه؟
EF7 بازها بیان جلو راهنمایی کنن
سلام دوست من .نقل قول:
یه سیستمی تو ماشین تعبیه شده که جلوی شتاب گرفتن های اولیه رو می گیره . کم کم به این سیستم عادت می کنین . نگران اون نباشین .
یکی از اقوام فروش ویژه تیر ماه بمناسبت مبعث رو تاریخ 90/4/20 ثبت نام کرد
7550 داد و 4 تا چک 2720 هم سر رسید های 6 ماهه داد که تا برج 12 سال 91 تسویه میشه
تحویل رو هم زدن برای 90/5/10
به نظر خوب میاد چون قیمت فعلی رنگ سفید 16800 هست و این در میاد 18400
سلام دوستان و عرض ابریک به مناسبت نیمه شعبان.میخواستم بدونم جریان این اس ام اسی که ایرانخودرو میده چیه؟ (فروش کم مصرفترین خودرو)
نوشته بود : فروش سمند EF7 مصرف 6.2.میخواستم بدونم آیا واقعا" در سیکل ترکیبی 6.2 هست؟ اگه باشه که محشره.
تبلیغه داداش !نقل قول:
مصرف تركيبي 7.2 ليترنقل قول:
مصرق سوخت با سرعت 90 كيلومتر 5.8 ليتر
مصرف سوخت با سرعت 120 كيلومتر 9.2 ليتر
موارد بالا تو سايت ايران خودرو ذكر شده بود.البته مصرف سوحت 5.8 ليتر فكر نميكنم تو محصولات ايران خودرو صحت داشته باشه.نهاياتا همون 6.5 ليتر هست
سلام
دوستان سمند ال ایکس EF7 گازسوز مولتی پلکسش هم هست واسه خرید؟ راستش بابام قراره یه ماشین گازسوز بگیره و منم بهش گفتم بهترین گازسوز سمند EF7 هست و انشالا روز شنبه میرم ایران خودرو واسه خریدش , فقط نمیدونم الان خرید نقدی هم دارن از اونهایی که 15 روزه تحویل میدن یا نه؟ اگه مدل مولتی پلکس باشه که دیگه عالی میشه. بعد اینکه اون مشکلات مربوط به زوزه گیربکس و روغن ریزی حل شده تو سری های جدید یا نه؟ از نظر خنک کنندگی کولر وضعیتش چه طوره؟ آخه میگن خنک کنندگیش از سمندهای قدیمی خیلی کمتر هست, بعد اینکه این تیپ بندی که ال ایکس داره چه جوریه؟ مثلا میگن تیپ 4 !! بالاترین تیپیش کدومه؟
نقل قول:
شک نکن که بهترین خودرو دوگانه سوز کشور در حال حاضر همینه
موتور قوی و 16 سوپاپ و 4 چرخ ABS و صدای کم موتور و شاب بالا و مصرف کم
کولرش هم هیچ مشکلی نداره و خیلی هم خوب جواب میده
گیربکس هم برای من که خداروشکر مشکلی نداره
در کل من خیلی ازش راضی هستم ، کم صدا و کم مصرف و ماشین خوش دست و پرشتابیه
با سمندهای معمولی تفاوتش تو راه رافتن کاملا محسوسه
الان یک شرایط فروش فوری داشت که بصورت نقد و اقساط بود
شرایط نقد رو نمیدونم ولی اقساطش بود که 7550 میدادی و 4 تا چک هم میدادی به فاصله 6 ماه یکبار به مبلغ 2720 که آخرین چک مربوط میشد به اسفند سال 91
دوستان EF7 ماشین خوبیه ولی جدیدا مثل اینکه توی تولیدش داره کم کاری میشه !
یکی از همکارای پدرم که جدیدا یه دونه گرفته خیلی ناراضیه .
نقل قول:
بله درسته دوست من.
متاسفانه شرکت فقط سری های اول و دوم رو خوب میزنه وقتی افتاد رو غلطک کم کاریا شروع میشه.
سمند EF7 الان سراغ دارم سوپاپ زده و تو نمایندگی گذاشته قطعاتم نیست.
سلامنقل قول:
EF7 پایه گازسوز مالتی پلکس رو نداره تو برنامه فروشش !
پایه گازسور فروش نقدی داره تحویل 15 روزه قیمت 16.800
نقل قول:
فقط سمند LX EF7 بنزینی مالتی پلکس الان داره عرضه میشه
دوگانه سوزش مالتی پلکس نیست.
بنده خودم تو ایرانخودرو کار میکنم یکی از همکارامون یه دونه از اون سری اولاش گرفت اونم چند تا ایرادکلی به هم زد. محصولات ایران خودرو مثل هندونه باز نکرده میمونن هیچ معلوم نیست یکیش میبینی خوب درمیاد یکیش خراب.:23:نقل قول:
متاسفانه بدی های زیادی از این موتور شنیده میشه و همچنین یه سری خوبی ها
بعضی ها هم الکی تعصب میگرن
بهتره واقع بین باشیم
نميدونم چرا اين ايران خودرو يك مدل درست ودرمون نميزنه؟
يكي بنزيني هست و مولتي پلكس -گازسوز داره ولي مولتي پلكس نداره -دوتا ايربك داره ولي بنزيني-و..............
يك مدل مثل بچه ادم نميزنه
نقل قول:
خوب این سیاست بازار تولیدان داخلی هست
اگر همین خودرو چند مورد اپشن اضافی مثل : سانروف ، کروز کنترل ، ایرکاندیشن دیجیتال ، دنده اتوماتیک ، سیستم صوتی حرفه ای ، Navigation و چرخ های عقب دیسکی و 4 امثال این ها داشت میشد یک خودرو که از نظر امکانات تکمیل هست و دیگه فروش سایر خودرو ها با مشکل مواجه میشد و همچنین یکسری از شرکت های قطعه ساز دچار بحران میشدند چون قطعاتشون دیگه خریدار نداشت و مشکلاتی از این قبیل
به هر حال خودرو ها رو در آپشن های مختلف روانه بازار میکنند و اگر هم بخوان یک خودرو رو فول آپشن بدن بیرون قیمتش رو طوری میبرن بالا که به فروش سایر مدل ها لطمه نزنه
کاملا موافقم ! شوهر خاله بنده هم یکی از اون سری اول ها گرفته بود . همیشه میگفت نمیدونم چرا دور موتور همیشه روغنیه و ...نقل قول:
بنده خودم تو ایرانخودرو کار میکنم یکی از همکارامون یه دونه از اون سری اولاش گرفت اونم چند تا ایرادکلی به هم زد. محصولات ایران خودرو مثل هندونه باز نکرده میمونن هیچ معلوم نیست یکیش میبینی خوب درمیاد یکیش خراب. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با درود خدمت دوستان
من يه سمند EF7 مدل آذر 89 با كاركرد 17000 تا دارم كه از كيلومتر 15000 به بعد مشكل روغن ريزي از گيربكس داره تا حالا 4 بار رفتم تعميرگاه مركزي شماره 1. كارايي كه كردن از اين قراره:
بار اول: باز و بست فلايويل!!!!!!!!! نتيجه : روغن ريزي چند برابر شد
بار دوم: باز و بست گيربكس، تعويض سنسور كيلومتر، تعويض پينيون كيلومتر، باز وبست قيفي نتيجه: روغن ريزي كم شد ولي قطع نشد تازه شد مثل اولش
بار سوم: باز و بست و آبندي پيچ تخليه گيربكس نتيجه : هيچ تغييري حاصل نشد
بار چهارم : گفتن گيربكس بايد تعويض بشه چون آبندي نمي شه !!!!!!!!
حالا اگه كسي در مورد تعويض گيربكس اطلاعاتي يا تجربه اي داره مخصوصا اينكه آيا گيربكس جديدي كه مي بندن واقعا صفر كيلومتره يا نه ممكنه يه گيربكس تعميري باشه خواهشا برام بنويسه من هنوز گيربكس عوض نكردم. در ضمن عملكرد گيربكسم عاليا دنده ها نرم، بدون سر و صدا و لرزش.
دوست عزیز متعسفانه این ماشین ایراد گیرباکس توش زیاد دیده شده و معمولا تویه تعویض گیرباکس نو نمیزارن(تجربه بچه های یه انجمن دیگه که همین ماشینو داشتن) گیرباکسهای رفع عیب شده رو میارن برای تعویض البته اگه پارتی کلفت پیدا کنی شاید نو هم بدن!نقل قول:
در ضمن گیرباکس مدل دیگه ای بهش نمیخوره و فقط ماله خودش باید باشه!
یکی از آشناها یه دونه سمند ef7 گرفته اصلا راضی نیست.اول اینکه آمپر آبش میچسبه ماشین جوش میاره و دوم اینککه اطراف موتور روغن می ده.
نقل قول:
این که جوش میاره باید بررسی بشه رادیاتور و فن و سیستم خنک کننده ماشین وضعیتش چطوره
روغن زدن اطراف موتور هم برمیگرده به آب بندی موتور که اون هم نیازمنده رسیدگی فوریه
---
خودروهای تولید داخل به هر حال بی عیب و ایراد نیستن ولی بعضا موردی پیدا میشه که خیلی اوضاع نابسامانی داره
با سلام
حدود ۱ سال و شش ماه هست که این مدل رو خریداری کردیم.
این ماشین مثل بقیه ماشین های ایران خودرو معایبی داره که از جمله فعال شدن بی دلیل فن هست که ربطی به داغ شدن یا جوش آوردن نداره( چند بار در زمان همین نقص مراجعه کردیم و گفتن اشکال از سنسور هست و موتور کارکرد طبیعی خودش رو داره ) و مشکل دوم ناهماهنگی گیربکس هست که اگر مورد استفاده شما خیلی درون شهری نباشه خودش رو نشون نمیده.
اما محاسن این مدل که کاملا به موتورش مربوطه همانا مصرف بسیار پایین بنزین و گاز ، سرعت و شتاب بالا هست.
و یه عیب کوچک اولیه که میشه اون رو شاهکار ایران هولرو دونست، استفاده از بی کیفیت ترین لامپ ها در این ماشین بود به طوری که تقریبا یکدست کامل ، لامپ های ماشین تعویض شدن!
ای اف ۷ ارزش هزینه کردن داره چون : پایین ترین مصرف بنزین رو در کلاس خودش داره- بیشترین راندمان گاز رو داره و در جاده های پرشیب آسفالته، هیچ زمان نشد که گاز کم بیاره و ماشین خاموش کنه .
این بود تجربیات یک سال و خورده ای من با این ماشین .
بابام بین 2 تا مشاین منده بود :
206 تیپ 5 و این مدل که خلاصه رفت همین ef7 رو ثبت نام کرد..
الان که اینجا رو دیدم من که پشیمون شدم :دی
به بابام هم نشون میدم ببینم نظرش چیه ... واقعا گیربکسش ...!!! ؟؟؟
مشکل دیگه ای نداشته ؟؟
راستی یک سوال اینکه برای پیگیری که میرم کد چی رو باید وارد کنم ؟؟ هر کدوم رو که میزنم میگه موجود نیست.
برای همه که اینطور نیستنقل قول:
من خودم دارم خیلی هم خوبه و راضی هستم و خداروشکر هیچ مشکلی نداره
اقوام هم این مدل رو دارن خیلی خوب داره کار میکنه ، تو شرایط جاده ای بدی هم داره استفاده میشه که اگه پراید بود تا الان 6 بار جلوبندیش اومده بود پایین
شما شماره سريال فرم درخواست خريد خودرو يا شماره مشتري + شماره شناسنامه صاحب فکااتور فروش رو باید وارد کنید
اقا این رو وارد می کنم ولی همش میگه چیزی یافت نشد ...رفته رو اعصابم :دینقل قول:
شماره سريال فرم درخواست خريد خودرو يا شماره مشتري
امیدوارم ما هم شانسمون خوب باشه .
اخه ماشین نیست که ایران خودرو میگه ..لپ لپ هست . شانست خوب باشه حله :دی
هرچی شنیدی از این گوش بشنو از اون گوش بده بیرون نصف این داستان سرایی ها زاده تخیلات بعضی دوستان هست که و عموما هم با نقل شنیدم ، دیدم ، همسایمون ، عموم ، پسر داییم ، برادر زنم و .... گفتن ماشینم که EF7 هست فلان شده ، موتورش سوخت سواپ زد ، جوش آورد سنسورش قاطی کرد ، انژکتورش تمام کرد و گیربکسش رها کرد ...نقل قول:
من الان یک سالی هست این ماشین رو دارم هیچ مشکلی خدارو شکر نداشته و ازشم راضیم .
تنها مشکلی که روز اول داشت مشکل زوزه گیربکس بود که اونم به مرور زمان کمتر شده . در کل محاسنیش خیلی از معایبش بیشتره ، وقتی گرفتی و استفاده کردی بعد میفهمی چی به چیه تا اون روز حرف این و اونو بی خیال !
یادمه یکبار برای من هم اینطوری شدنقل قول:
شما همه رو امتحان کردی جواب نداده ؟
هم شماره مشتری ، هم سریال خرید
الان بعد گذشت 1 هفته درست شده :31:نقل قول:
وضعیت قرارداد هم نوشته نرمال.
بابام رنگ سفید سفارش داد که قصد عوض کردن رنگ رو داشت و گفتند که نامه بزنه و فلان کار ها رو بکنه .
اخه سفید خیلی زیاد شده تو جاده .
نقل قول:
بهترین رنگ الان سفید هست ولی باز هم نظر خودتونه که چه رنگی بگیرید
سفید هم مشتریش زیاده و هم مورد پسنده و هم رنگ به ماشین خوب میاد
آبی تیره هم خوشرنگه. تمیز که باشه حسابی تو چشه.منتها زودتر خط می ندازن روش این وندالها:41:نقل قول:
سلام
یک سوال دارم میخواستم ببینم میگن که صندوق عقب این ماشین های گازسوز ef7 جادار تر از سمندهای های معمولی گازسوز هستش چون من از کسی شنیدم که صندوق رو اشغال نکرده کپسولش؟؟ و حجم باک بزنزینش چقدره؟
خیر گاز تقریبا فضای اصلی صندوق رو در بر گرفته و خیلی نمی تونین روی صندوق سمند حساب کنیننقل قول:
گویا 65 لیتر هست مثل همه سمند هانقل قول: