خدایا با نام تو
با سلام
دیگه واقعا مسخره ی همه چیز رو درآوردن.الآن پنل کاربری 3هفته است که لق و تقه و سرور اصلی سایت قطعه.من نمی دونم یعنی اونا یه برنامه نویس درست و حسابی ندارن که این همه موش می دونن.سرور جانبی هم که گاهی بازه و بیشتر وقطا بسته!
Printable View
خدایا با نام تو
با سلام
دیگه واقعا مسخره ی همه چیز رو درآوردن.الآن پنل کاربری 3هفته است که لق و تقه و سرور اصلی سایت قطعه.من نمی دونم یعنی اونا یه برنامه نویس درست و حسابی ندارن که این همه موش می دونن.سرور جانبی هم که گاهی بازه و بیشتر وقطا بسته!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از اینکه پنل خراب شد برا منم اضافه کرده بودن فکر کنم از خودشون شانسی زده بودن
نقل قول:
خدایا با نام تو
با سلام
از بروبچ تاپیک که اینترنت مخابرات دارند کیا ترافیکشون اضافه تر از اون چیزی که مصرف کردند شده.میزانش رو بگین شاید بشه به یه نتایجی رسید!
من دقیقاً 1گیگ به مقدار مصرفیم اضافه شده.آمار هر اتصال و میزان مصرفم هم دستم هست ولی شده دیگه. لطف مسئولین عزیز کشوره!
حامد:11:
کنترل پنل یکی دو روز باز شد الان بازم بسته شده!!
دوستان به آدرس زیر برید و از خدمات پشتیبانی adsl مخابرات شکایت کنید
کد:http://tch.ir/tch/components1.php?rQV==wHQyATMApDZJ52bpR3Yh9lZ
سلام به دوستان گلم
این اتفاق ماه گذشته برای من افتاد.3 گیگ برام اضافه زدن.در صورتی که از 3گیگ روزانه ای که داشتم حتی 2گیگ هم استفاده نکرده بودم.اصلا همینطوری خشکم زده.الانم که 2 یا 3 هفته سایت ترافیک خرابه معلوم نیست میخوان الکی باز بگن استفاده کردی؟؟:13:
نقل قول:
خدایا با نام تو
با سلام
دوست عزیز جا داره به خاطر این کارت روی ماهه تو ببوسم.اگر همه کسایی که از مخابرات سرویس میگیرند مثل من و شما این شکایت نامه رو پر کنند حتما ترتیب اثر پیدا خواهد کرد. امیدوارم که این حس مسئولیت شما دوست عزیز در بقیه عزیزان این تاپیک هم پر رنگ بشه.
باز هم ممنون.
سلام.من اینترنت مخابرات گرفتم ازش راضیم.بد نیست..فقط میشه بگید باید تو کدوم سایت برای دیدن ریز کارکردمون بریم؟ سایت
مخابرات عضویت میخواد و هر چی هم عضو میشم...بازهم نام کاربری رو نمیشناسه .در صورتی که تایید عضویت میکنه
سلامنقل قول:
یوزرنیم:کد شهر بدون صفر اول + شماره تلفنکد:http://www.acc.tch.ir
مثال:8114248888
پسورد:شماره تلفن
مثال:4248888
دوستانی که گول قیمت های پایین مخابرات رو خوردن هر چه زودتر برگردن به پارس آفلاین تا بیشتر سرشون کلاه نزاشتن!
از ما گفتن از شما هم...
نقل قول:
خدایا با نام تو
با سلام
دوست عزیز من دزدتر از شرکتهای اینترنتی، دزدی در ایران ندیده ام.خصوصی و دولتی و مخابرات و غیر مخابرات نداره.همشون دزد و کلاهبردارند الاالخصوص پارس با شیوه های نوین کلاهبرداری. قیمت پایین مخابرات و نداشتن هزینه رانژه و قیمت پایین ترافیکاش فعلا ارجحیت داره به بقیه دزدهای همدان(شاتل.مبین نت.پارس.لایزر.ایرانسل)
شمام یا زیادی نسبت به این شرکت خوشبینی یا اینکه داری با جانب داری صحبت میکنی.
لطفا با دلیل و مدرک صحبت کنید!
نقل قول:من از اولی که مخابرات adsl آورد دارم ازش استفاده میکنم و نسبتا" ازش راضیم قطعی زیاد نداره سرعتش هم بد نیستنقل قول:
تنها مشکل خدمات و پشتیبانی هست که بعد از گذشت چندین ماه هنوز به سطح مطلوب نرسیده
منظورم از اینکه گفتم اون فرم شکایت رو پرکنید در مورد پشتیبانی هست که 24 ساعته نیست و افرادی رو برای پاسخ گویی گذاشتن که هیچی حالیشون نمیشه و سایت کنترل پنل هم که همیشه قاطیه!
256 مخابرات
نقل قول:
خدایا با نام تو
با سلام خدمت دوست عزیزم،مهدی جان
حرف شما کاملا منطقی و از روی دلیل و مدرک و بدون هیچ گونه غرض ورزی است.چون واقعیت را مدرک همراه میکنید و این قابل تقدیر است.امیدوارم سایر عزیزان هم این رویه را پیش بگیرند .
واقعا جای تاسف داره که مخابرات یه استان نمیتونه با این همه به اصطلاح نیروی زبده و کارشناس:31: یه پنل ساده کنترل ترافیک رو بالا نگه داره دیروز عصر بعد از سه چهار هفته پنل مخابرات درست شده بود که دوباره امروز هر یک ساعت یه بار خراب میشه یکی نیست بگه بابا جون اگر خودتون عرضه درست کردنش رو ندارید این همه ناسلامتی متخصص شبکه هست بدید اونا :41:
تازه کلی ترافیک مازاد هم به مشترک ها اضافه کردن!!!
خیلی بی در و پیکره!!
خدایا با نام تو
با سلام خدمت همه دوستان عزیز
دوستان عزیزم، مهدی جان در تاپیک با دادن یک پست در مورد اعلام شکایت نسبت به برخی مشکلات مخابرات اولین نفر در احقاق حق مسلم خود بود.چرا نفر بعدی من و شما نباشیم!!!
پس به سایت زیر مراجعه کنیم و واقیت را بنویسم.نه کمتر و نه بیشتر.
http://tch.ir/tch/components1.php?rQV==wHQyATMApDZJ52bpR3Yh9lZ
خدایا با نام تو
با سلام
شفاف سازی یک موضوع:
این موضوعی که می خوام بگم رو خودم آزمایش کردم و از تمام دوستانی که از مخابرات سرویس می گیرند، خواهش میکنم امتحانش کنند:
من یک دقیقه آنلاین بودم.گوگل رو باز کردم و مرورگر رو بستم و مودم رو خاموش کردم و کامپیوترم ریسیت کردم.بعد از یانکه ویندوز بالا اومد دوباره مودم رو روشن کردم و این دفعه سایت مخابرات(به غیر از سرور اصلی)رو با مکافات بالا آوردم و چیزی دیدم که خواستم شاخ دربیارم! زمان آخرین اتصال من رو 20دقیقه و حجم دانلودم رو 25مگابایت محاسبه کرده بود.شاید شما بگین، خوب شاید قبلاً 20 دقیقه آنلاین بودی و سیتم اون رو ثبت کرده.ولی اینطور نیست! من یک ساعت قبل از انجام این آزمایش 3ساعت آنلاین بودم نه20دقیقه.
پس نتیجه این آزمایش نشون میده که مخابرات هر کیلوبیت رو به شیوه خودش محاسبه میکنه.
دزدانی کثیف با چراغهایی خاموش.
از دوستانی که ساکن شهر همدان هستند تقاضایی دارم:
من تماس گرفتم و گفتند که باید حضورن اقدام کنید!حالا آیا دوستان عزیز حاضرند که با یک قرار ملاقات همگی با هم به مرکز مخابرات برای شکایت علیه این کار کثیف، بریم؟
لطفاً هر چه سریع تر اعلام کنید!
حامد عزیز با توجه به اینکه سایت درست کار نمیکنه این موضوع بعید نیست حالا نمیدونم مبلغی که سایت نشون میده رو ازمون میگیرن یا نه اما من الان چک کردم نرم افزار کنترل ترافیک من الان 1.2 گیگ رو برای این ماه نشون میده و پنل مخابرات 998.359 MB رو البته ترافیک تو پنل گاهی با تاخیر اضافه میشه بازم چک میکنم
شما حتما" رو سیستمت یه نرم افزار برای کنترل ترافیک داری با اون چک کردی؟
قبلا" کنترل پنل ریز اتصال رو میداد که الان اون قیمت حذف شده
نقل قول:
خدایا با نام تو
با سلام
بله مهدی جان.معمولا اگر از آخرین اتصالت30دقیقه بصورت آفلاین و بگذره ترافیک مصرفی اعمال میشه.
موضوع بالا طوری شده که من 100مگ دانلود کردم و 160به پام بست. بله دوست عزیز من ریز مصرف را کنترل می کنم. هم دستی و هم نرم افزاری!
خدایا با نام تو
با سلام
واقعا دیگه باید چکار کرد. با مدیر مسئولADSL داشتم حرف میزدم یه چیزی گفت مو به تنم سیخ شد! گفتم آقا این پنل کاربری چه وقت درست میشه(حالا بمونه که 2دقیقه طول کشید تا من به اقای مدیر بفهمونم پنل به چی میگن!)، گفت مگه خرابه!!!!!!!!
از آقای فلانی و بهمانی و بیساری پرسید و گفت آره فکر کنم خراب باشه.!!!!!
گفتم میدونم! چه زمانی درست میشه؟؟؟بازم پشت گوشی گفت آقای فلانی، آقای بهمانی این پنل کی درست میشه!!!!؟؟؟؟؟
دیگه داشتم جوش میآوردم که تشکر کردم و گوشی رو گذاشتم!
.
.
.
.
خدایا چرا این آدما ادعای مسلمانی دارند و اینقدر.....
خدایا با نام تو
با سلام
از دیشب یعنی 5/1/1390 سرعت دانلود پایین اومد تا مسئولان مخابرات کاردانی خود را با پاییین آوردن سرعتها و درست نکردن پنل کاربری به رخ شیطان بکشند!
سرعتا داغونه.همه چی ارومه! سرعتا داغونه !!!!
باز سرعت دانلود اومد پایین 6/4/90
خدایا با نام تو
اولش به این مطلبی که می خواستم بنویسم شک داشتم و از صحتش مطمئن نبودم و لی الان 100درصد مطمئنم که:
سرعت اینترنت الکی زیاد نشد!دوستان یادتون هست که حدود 40روز پیش سرعتا در حد مرگ کشید بالا و به 350کیلوبیت هم رسید. بعد از 4روز سرعتا روی 65-70کیلوبیت ثابت شد و این روند 46(کمتر یا بیشترشو شما ببخشین!)ادامه پیدا کرد. یک هفته بعد از اینکه از اون سرعتهای فضایی گذشت مخابرات در یک اقدام جالب و ضربتی با دادن یک پست مبنی بر نتایج نظرسنجی مخابرات استان همدان بصورت تماس تلفنی تصادفی به مشترکین، اعلام کرد بالای 75درصد از مشترکین از سرعت اینترنت رضایت دارند!!!
نکته ای قابل تأمل: حال بعد از گذشت یک ماه از نظر سنجی مخابرات اقدام به کاهش سرعت دانلود و آپلود کرد به طوری که در تستها این امر به خوبی قابل مشاهده است.
حال قضاوت با تو خواننده عزیز است ؛ در پاسخ این سوال که آیا همیشه باید از این چنین اعمالی برای کلاه گذاشتن سر کاربران استفاده کرد و آن را در بوق و کرنا کرد.
ای کاش مدیران کمی انصاف و ایمان داشتند.....
تایید میشه متاسفانه سرعت ها به همون روال سابق KB 50-45 برگشته یکی دلایل بالا که دوستمون گفت یکی هم خرابی و سروسامان نداشتن پنل کاربری ایضا سرورها میتونه علت اون سرعت های فضایی 1 ماه پیش باشه ولی حداقل کاش دیگه این سرعت 65-70 که تا چند روز پیش هم برقرار بود رو کم نمی کردن
خدایا با نام تو
با سلام
مخابرات هم از سکوت کاربراش داره به هر راهی که دوست داره میره!!!
از دیشب تا الان میگه یوزر نیم پسورد اشتباست وصل نمیشه مال شما هم همینطوریه؟
نقل قول:
خدایا با نام تو
با سلام
دوست عزیز از ساعت 1صبح تا ساعت 9صبح امروز اینترنت قطع بود!!!!
1 نبود
من ساعت 12.30 هر کاری کردم وصل نشد :31:
نقل قول:
خدایا با نام تو
سلام
مخلصم داوود جان.آره بابا تا 8.30-9قطع بود.این هم از اینترنت مخابرات.به فکر کوچم.از مخابرات به ناکجاآباد!!!!
اين چه جورشه؟
يك ماه پنلشون قطع ه ؟ به كي يا كجا بايد شكايت كنيم ؟
خدایا با نام تو
با سلام
دوست عزیز من به این سایت مراجعه کن. البته باید بگم که من خودم تا حالا بیشتر از 10 باره که از این سایت برای شکایت استفاده کردم. اما هیچ جوابی نگرفتم. ولی باز هم بهتر از هیچیه!!!!
http://tch.ir/tch/components1.php?rQV==wHQyATMApDZJ52bpR3Yh9lZ
من به جمعی از بچه ها واسه اعلام شکایت حضوری خبر دادم ولی کسی استقبال نکرد!!!!
خدایا با نام تو
با سلام
باز هم قطعی اینترنت و باز هم بی جواب مسئولین! اینترنت دیروز جمعه از ساعت 14:30 دقیقه تا امروز صبح ساعت 6:00صبح قطع بود!
با سلام خدمت شما همدانی های عزیز
یکی از دوستان من در همدان از adsl مخابرات استفاده میکنه میگه وقتی اینترنت قطع میشه و به پشتیبانی مخابرات زنگ میزنن اونا میگن که چراغ adsl مودم ثابت یا چشمک میزنه اگه ثابته مشکلی نداره اینترنت وصله!!!!!
در حالی که چراغ اینترنت مودم قرمزه و بدون شک اینترنتو مخابرات قطع کرده البته adsl وصله اما نمیشه بری توی اینترنت
خدائیش راست میگه
یعنی مخابرات همدان اینقدر چرچیله و مردم رو میزاره سر کار
دوستم میگفت از ساعت 9 صبح تا 6 عصر پشتیبانی جوابگو هستش ؟؟؟؟؟؟پس اگه کسی شب مشکلی با اینترنتش داشت باید چکار کنه
راستی دوستان لایزر همدانم مثل تهران اخلاق کارمنداشون بیسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!! دوستم یه با از لایزر اشتراک گرفته بود میگفت کاش اسم لایزر رو میزاشتن لایجرز
میشه شما هم نظرتون رو در باره لایزر بگید
دوستان همدانی
همدان مثل تهران یه مرکز فروش کامپیوتر مثل بازار رضای تهران نداره؟؟؟
اگه داره میشه ادرسشو بدین
نقل قول:
خدایا با نام تو
با سلام
بله دوست عزیز.حرفهای دوست شما کاملا صحت دارد! مخابرات همدان و افرادی که در پشتیبانی آن فعالیت دارند به اندازه یک آدم بی سواد هم از شبکه اطلاعات ندارند چه برسه که من و شما رو بخوان راهنمایی کندد!!!!
قضیه قطعی هم ایجوریه که چراغ ADSL مودم روشنه و امکان وصل شدن نیست و همش با پیغام عدم صحیح بودن پسوورد و یوزر مواجه میشویم در حالیکه پسورد و یوزر هیچ تغییری نکرده و این خدمات ضعیف مخابرات هستش که باعث بروز چنین مشکلاتی میشه!
البته این مشکلات دائمی نیست و به نظر من فعلا مخابرات چه از لحاظ قیمت و چه از لحاظ سرعت بهترین گزینه در همدان میتونه باشه.
زنگ زدم ميگم چرا پنلتون مشكل داره؟
بعد از كلي بگو مگو ميگه شما كه دائمي هستي از اين آدرس IP استفاده كن ...
80.191.233.14
ما كه چيزي نفهميديم...
شما هم يه امتحاني بكنيد
نقل قول:
خدایا با نام تو
با سلام
واقعا گلی به گوشه جمال دوستت که اهل حقیقته!!!کاملا درسته.لایزری ها که در همدان نام ریتون رو یدک میکشه، یه خورده رفتار منشیش بدک نیست.اون هم به خاطر بازار گرمی! مسئول فنیش(همون آقای چاق با صدای تقریبا زنانه!!! ) و میگی اقا سرعت مشکل داره ، بعد از کلی چرندیات، میگه مشکل از ما نیست. امری نداری.خداحافظ!!! این اغراق نیست و برای خودم وقتی اشتراک لایزر داشتم، چندین بار پیش اومده یود!!!
بارز ترین ویزگی لایزر عدم ثبات کیفیت سرعت سرویس هاشه. درابتدا سرعتا عالیه ولی بعد از 6ماه هر پکیجی با هر سرعتی که داشته باشی، سرعتت بعد از ساعت00:00 یا همون 12شب بالای 10کیلوبیت نمی آد.
نقل قول:
خدایا با نام تو
با سلام مجدد
دوست عزیز در همدان بازاری که به اندازه بازار رضا تهران از تنوع قطعات برخوردار نیست ولی بهتر از هیچیه!!! خیابان بوعلی، پاساژ بهمنیان.طبقه اول.
ولی اگه سیزده خانه هم سر بزنی بدک نیست. فضولیه!!! ولی شما چه قطعه ای می خوای؟ اگه بدونم بهتر میشه آدرس داد! آخه معمولا هر گوشه از همدان یه جنسی پیدا میشه!!!
نقل قول:
خدایا با نام تو
با سلام
دوست عزیز، من که دیگه به هیچ وجه به این بی سواده زنگ نمیزنم. یه بار زنگ زدم به طرف گفتم آقا این پنل کاربری من نمی یاد بالا! کی قراره درست بشه؟!؟!؟!؟!؟! برگش گفت: شما ویندوز رو عوض کن درست میشه؟!؟!؟!؟ گفتم چه ربطی به ویندوز داره؟ طرف گفت: مگه نمی گی کنترل پنلم بالا نمی یاد!!!!! منم خداحافظی کردم و گوشی رو گذاشتم!!! حد سواد وقتی در این حد باشه دیگه نباید زیاد انتظار داشت! اون آدرس هم درسته ولی در طول 24 ساعت 2 ساعت قابل استفادست.شما یه سر به آدرس زیر بزن شاید شانست بزنه و باز بشه. برا من که هر دو روز یه بار باز میشه!!!!
کد:http://80.191.233.18:83/Signin.aspx?ReturnUrl=%2f
اين سايتي كه فرمودين واسه منم باز ميشه اما ميزان مصرف اينترنتو نمياره....
من منظورم آدرس زيره:
[HTML]http://80.191.233.14:83/scripts/sigmaweb.dll[/HTML]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]