میگن که برای شش ماهه و یک ساله شبا از ساعت 1 تا 7 رایگانهنقل قول:
البته میگن..
Printable View
میگن که برای شش ماهه و یک ساله شبا از ساعت 1 تا 7 رایگانهنقل قول:
البته میگن..
الان قیمتها دقیقا همین قیمتهاییه که تو سایت اشنای اول امده یعنی اینجا:؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدش این گیگ های ماهیانه رو اگر استفاده نکنی سوخت میشه یا به ماه بعد منتقل میشه؟
بعد توی مخابرات مثل پارس انلاین خطوط رو بالاتر از سرعت های خریداری شده میبندن
مثلا مال من الان روی 9مگ بسته شده ولی من512 خریداری کردم اگر چه عملا سرعت من در روز بالای200 و درشب تایم رایگان بالای35 نیست
همین چن روز پیش به امید تغییر سرعت دانلود از 512 رفم رو یک مگ
شرعت خیلی خوب و منظقی بود مخصوصا سرعت دانلود 100 به بالا بود ولی چن ساعته باز سرعت دانلود افت شدیدی کرده
اومده رو ده.دارم پیر میشم کم کم
همش وعده و وعید
تا کی اخه؟؟؟
تقریبا دو هفته پیش اینترنتو شارژ کردم (2مگ دو ماهه)حدود 3-4 روز بعدش سرعتش بشدت افت کرد بطوری که از حدود 230 اومد رو 10-20 کیلوبایت تماس گرفتم با 2020 گفتن مشکل بوجود اومده تا شنبه هفته بعد حل میشه(یعنی شنبه هفته قبل). درست نشد بازم تماس گرفتیم گفتن تا پایان هفته درست میشه, من از دوشنبه بندر نبودم امروز برگشتم هنوز هم درست نشده!
10.8.206.66نقل قول:
این آدرسشه
ثبت نام اینجور که حرفاشه هفته دیگه شروع میشهنقل قول:
نه برادر اول باید درخواست تخیله از شرکت بکنی
بستگی داره چه طرحی استفاده میکنید اگه طرحتون شامل باشه از 1 تا 7 رایگانهنقل قول:
طبق اخرین خبرا مثل اینکه رایگانو واسه طرح های جدید برداشتننقل قول:
اگه من اینو گفتم الان میگم این طرح شبانه رایگان وجود نداره
تقریبا دو هفته پیش اینترنتو شارژ کردم (2مگ دو ماهه)حدود 3-4 روز بعدش سرعتش بشدت افت کرد بطوری که از حدود 230 اومد رو 10-20 کیلوبایت تماس گرفتم با 2020 گفتن مشکل بوجود اومده تا شنبه هفته بعد حل میشه(یعنی شنبه هفته قبل). درست نشد بازم تماس گرفتیم گفتن تا پایان هفته درست میشه, من از دوشنبه بندر نبودم امروز برگشتم هنوز هم درست نشده! الان باید چکار کنم؟!
البته این قیمتها بجز 8% ارزش افزودستنقل قول:
اینجور که معلومه ماه تموم بشه گیگ میسوزهنقل قول:
اینترنت که شما از مخابرات میگیرید 1 به 10 هست و سرعت بستگی به ساعت استفاده میباشد معمولا عصر سرعت پایینهنقل قول:
درسته حق با شماست بعد اینکه سامانه عوض شد این مشکل برای بعضی از خطوط پیش اومده و در تلاش برای درست کردنش هستن شما اگه شما میخواین سریع کار درست بشه طرح رو عوض کنید درست میشهنقل قول:
دوستان دیگه الان سرویس رایگان شبانه وجود نداره فقظ مخصوص ماه رمضان بود
الان باید دقیقا چکار کنم؟یعنی مجددا از طریق سامانه اینترنتو شارژ کنم؟علاوه بر هزینه ای که قبلا پرداخت کردم؟نقل قول:
مکسیس جان بدون شبانه که فایده نداره!نقل قول:
مخابراتم عمدا ماه رمضون ثبت نام نکرد که شبانه نده؟؟؟:n13:
یعنی کلا توی جشنواره ها ثبت نام نمیکنه؟
واسه 5 مگ مجوز م میخواد؟
کاملا در اشتباه هستید شما! اگر از چیزی اطلاع ندارید لطفا به اشتباه اطلاع رسانی نکنید.نقل قول:
اینجور که معلومه ماه تموم بشه گیگ میسوزه
به ماه بعد منتقل میشه. شما وقتی حجم خریداری میکنید اختیار این رو دارید که هر زمانی که خواستید ازین حجم استفاده کنید. چه الان چه سال دیگه!نقل قول:
بعدش این گیگ های ماهیانه رو اگر استفاده نکنی سوخت میشه یا به ماه بعد منتقل میشه؟
دوست من. اگر ساکن بندرعباس هستید یه سر برید شرکت و تمام سوالاتتون رو بپرسید. چون کارمندان اونجا در جریان تمام طرح ها وتعرفه های مختلف هستند. کارتون خیلی سریع تر راه میوفته تا ابنکه بخواید از افرادی که اطلاعات کافی ندارند پرس و جو کنید.نقل قول:
ویرایش: پست تکاری
یه سوالی دارمنقل قول:
من پایان سال 92 توی همون سامانه قبلی حدود 80 گیگ ترافیک داعمی توی حسابم بود (پولشو ازم گرفته بودن) اینور سال که شد و پشتیبانی رو دادن دست یه شرکت دیگه و طرحها رو عوض کردن
بعد توی اردیبهشت 93 وقتی من خواستم تمدید کنم 70 گیگ ترافیکی که توی حسابم بود و من استفاده نکرده بودم رو سوزوندن و فقط 10 گیکشو برام گذاشتن هرچی هم گفتیم گفتن نه باید بسوزونیم (این حق الناسیه که به گردن مسئولین مخابراتو اون شرکت پشتیبانیه)
حالا راهی هست شکایتی چیزی کنم ؟؟؟؟؟؟
چون واقعا زوره، 1 مگ دارم من 80 تومن میدادم حسابمو شارژ میکردم اینا همش پولای من بود که ازم دزدیده شد مثل آب خوردن
قبل از پنلشون جدیدشون 4 گیگ شارژ کرده بودم الان که پنل جدید ریختند دوباره پول گرفتند تکلیف 4 گیگ من چی شد ؟؟
کلاه بردارن دیگه
سلام دوست عزیزنقل قول:
فرصت نمیکنم برم زنگم زدم اصلا خیلی هولهولکی گفتند ثبت نام نداریم تعرفه ها مشخص نیست
یه نامه مینویسی میگی من اینقد گیگ و اینقد زمان خریدم که به پانل جدید منتقل نشده ، که خدا بدونه کی منتقل کنن ، یا مثل من درخواست جمع آوری خط میدی و پولت رو با عصبانیت پس میگیری
یه نامه مینویسی میگی من اینقد گیگ و اینقد زمان خریدم که به پانل جدید منتقل نشده ، که خدا بدونه کی منتقل کنن ، یا مثل من درخواست جمع آوری خط میدی و پولت رو با عصبانیت پس میگیرینقل قول:
در باب خدمات اینترنت پرسرعت مخابرات و شرکت پیمانکار
پشتیبانی : مزخرف
پاسخگویی : مزخرف
پیگیری : مزخرف
سامانۀ مدیریت ارتباط با مشتری (CRM) : مزخرف
تعرفه ها و قیمت گیگ : مزخرف به معنای واقعی کلمه !
من نمیدونم واقعا دل شما به چی خوشه که هنوز دارید از مخابرات استفاده میکنید ! یحتمل پول کلانی دارید
من نه کارمند سرویس دهندۀ دیگه ای هستم ، نه از کسی پول میگیرم اینا رو بنویسم
پنج سال از مخابرات سرویس گرفتم ، از زمانی که هنوز هیچ CRM وجود نداشت و اینترنت مخابرات بدون نام کاربری و کلمۀ عبور توزیع میشد ، تا الان که تعرفه ها اینقد گرون شده و هیچ کس ( حتی سازمان محترم تنظیم مقررات ) پاسخ درستی به شاکی ها نمیده
سه ماه تحمل این وضعیت واقعا از کشش اعصاب من یکی که خارج بود ، شما رو نمیدونم
شاتل به هر دری میزنه رضایت مشتری رو جلب کنه ، همینطور پارس آنلاین ، همینطور آسیاتک و ... ولی مخابرات 100 درجه زیر استاندارد یک سرویس دهندۀ واقعی داره به شما سرویسی با کیفیت افتضاح و پکت لاس بالا میده و شما در کمال تعجب حاضرید این وضعیت رو تحمل کنید ؟!
توصیۀ من اینه : به فکر جمع آوری باشید، چون نه تنظیم مقررات طرف مشتری رو میگیره نه مخابرات از رو میره
بعضی از ماها مثل خود من تنها گزینه ای که دارن مخایرات هست بخاطر پیش شماره. چاره ای نیست جز سوختن و ساختن.نقل قول:
آره مشکل پیش شمارست وگرنه که خیلیا رفته بودن مثلا فن آوا
مبین نت هم که هم گرونه هم دیگه آشغال شده
20 بار بهشون گفتم هنوز درست نکردننقل قول:
از کجا میخوای بگیری نت ؟شبانه داره ؟
کسی از سریع سیستم نداره ؟
دوستان مخابرات اصلا نگیرید بنده شارژ انلاین زدم به پشتبیان می گه هیچ پولی نیامد 3 روز گذشت پول نه تو حسابم اومد و نه ترافیک فعال کردند برام
افت شدید سرعت و کانشکن دائما time out میشه. کسی این مشکل رو داره؟
فعلا به نظز من صبر کننقل قول:
نه عمدا وجود نداشت متاسفانه ایران یعنی تهران خودتونم میدونیدنقل قول:
فعلا که جلو 5 و 10 مگ رو گرفتن
دوست عزیز من گفتم اونی که میدونمو میگم حالا شما شاید بیشتر بدونید که خیلی هم خوبهنقل قول:
میتونید به شرکت مخابرات برید و اونجا شکایت کنید به نظرم به جوابی برسیدنقل قول:
پیش آقای توحیدی یا خانوم بیژنی برید
شما میتونید برید شرکت درخواست بدین اون 4 گیگ بر میگرده بهتوننقل قول:
تا کی صبر کنیم؟! الان دو هفته گذشته!نقل قول:
بهترین سرویس دهنده اینترنت تو بندرعباس چیه؟
از بین شاتل و پارس انلاین و فن اوا کدوم بهتره؟
خب بسلامتی امروز مخابرات یه بلای دیگه سر من آورد
قبلا گفته بودم توی پنل قبلی تا آبان شارژ کرده بودم ولی توی پنل جدید تا 15 مرداد زده بود که هزار بار بهشون زنگ زدم گفتن صبر کنید درست میشه
گفتم 15 هم داره تموم میشه ها گفت پس شما واسه اینکه قطعی نداشته باشین فعلا 1 ماه دیگه شارژ کنید تا 2 ماه شارژ قبلیتون بعدا برگردونیم، گفت ولی اگه 1 ماهه شارژ کنی باید 3 گیگ هم ترافیک بخری.
خلاصه من که 4 گیگ ترافیک داشتم فقط زمان نداشتم امروز رفتم 1 ماهه با سه گیگ گرفتم که در کمال ناباوری دیدم 4 گیگ قبلیم پریده و فقط 3 گیگ ترافیک دارم الان!!!!!!!!!!!
الان دو هفتست سرعت من از حدود 250 اومده رو 17-18 کیلوبایت بر ثانیه با پشتیبانی هم تماس میگیری فقط میگن مشکل سراسریه تا پایان هفته حل میشه! وسه شما هم همینجوریه یا نه مشکلی از نظر افت سرعت ندارین؟
چه باحاله بندرعباس دیگه آخرشه :n08: دیگه نمی دونن چه جوری پول زور بگیرن طرف سرویس خریده 2بار باید پول بده! عجب....نقل قول: