هر لپتاپی که گرافیک 4570 یا بالاتر از اینو داشته باشه برای pes2010 جواب میده. سراغ 9300 geforce هم نرو به هیچ وجه.نقل قول:
با حدوده 670 تومن میتونی ایسر 5738zg بگیری با cpu 2.1 1m , 3gig ddr3 ram , vga ati 4570 البته حداقل قیمتو گفتم.
هر لپتاپی که گرافیک 4570 یا بالاتر از اینو داشته باشه برای pes2010 جواب میده. سراغ 9300 geforce هم نرو به هیچ وجه.نقل قول:
با حدوده 670 تومن میتونی ایسر 5738zg بگیری با cpu 2.1 1m , 3gig ddr3 ram , vga ati 4570 البته حداقل قیمتو گفتم.
Acer Aspire 5738G
T6670@2.2GHz,2MB,800MHz
DDR3 4GB 800MHz+500GB SATA
ATI Radeon HD 4570 512G
799.000 گارانتی سازگار
------------------------------------------------
توی قیمت زیر یه میلیون بالاترین گرافیک همینه...
بازی را هم در حالت معمولی به احتمال زیاد روان اجرا خواهد کرد...
دوستان کسی نبود راهنمایی من بکونه؟؟؟ من واقعا بین این دو مدل موندم cw14fx یا
inspiron 1564
Processor: Intel® Core™ i3 CFI 330M Quad Threads
Memory: 4.0 GB DDR3
Graphics: ATI Mobility Radeon HD4330 512 MB up to 2.2 GB
Display: LCD 15.6" HD LED
کانفیگاشون تقریبا یکیه من جه کنم؟؟ کدوم بهتره؟؟ من با 1545 کار کرده بودم اصلا حال نکدم قیافشم داغونه اما این 1564 که جدیده با این کانفیگو این قیمت و طراحی جدید ............
ببخشيد اما ميشه يكم زودتر جواب بديد اون بنده خدا كه ميخواد بفروشه منتظر جواب منهنقل قول:
به نظر من که دستگاه بدی نمیاد برای کارای معمولی و روزمره ، نسبت به قیمتش اما اینم در نظر داشته باش که باید 60تومن باسه خرید شارژر بدین. اگه باهاش حال کردی بگیر خوب ..... .
حالا ببین نظر بقیه دوستان چیه؟؟ اما اگه می تونی تا 400 بدی تو acer مدل های خوبی پیدا میشه بایه کارای معمولی و جمع جورم باشه....
بسيار عالي من نميدونم كانفيگش چطوره ؟نقل قول:
اگر كانفيگش خوبه همينو بخرم اما اگر يكمي قديميه و مثلا 6ماه ديگه خيلي قديمي ميشه كه فايده نداره
از اين نظر چي ؟
پس كلا با هزينه شارژز بايد بابت 350 بدم پس ارزش نداره ؟
الان اين مدل تو بازار هست اگر بله چنده ؟ اگر نيست يعني قدميه ؟
اصلا توشيبا اينجا پشتيباني داره يا ارزش خريد داره ؟
F83VF2.2-2MB-
FSB8004GB320DVD RW14.1 WXGAGT220 Geforce7-H2.4CHINABT\WebCam\Bag\Mouse\Almas
9500000
خوب با 200 تومن اضافه میتونی سی پی یو اینو عوض کنی
به 2.53 که طبق کانفیگش سایت اعمال کرده میکشه
به نظرتون خوب نیس؟
نقل قول:مثلا تا 400 تومن اگه بخوای یه دستگاه نو بخری مجبوری نوت بوک بگیری که همه نوت بوک هام پردازندشون atom بسیار ضعیفه فقط به درد آهنگ گوش کردن و فیلم و نت می خوره .... اما اگر بخوای بیشتر هزینه کنی که بحثش جداست....
اصولا دستگاه های توشیبا خیلی خوش ساخته من تو اطرافیانم 2 نفر داشتن راضی بودن ، اما مسئله ای هست تو بازارم بری توشیبا خیلی کم پیدا میشه یعنی انگار وارداتش به ایران نیست به اون صورت دیگه که پیشنهادم نمیشه بخاطر اینکه با اون هزینه کانفیگ بهتر تو برندای دیگه تنوعم بیشتره ....
بعدم با این قیمت 350 احتمالش هست که دست دو بهتر از این پیدا کنی ام جون آشناس طرف تو اولیوته انتخابش....... ، یکم قدیمی هست اما اگر ترمیزه دستگاش بگیر فکر نکنم تو این قیمت چیزی بهتر پیدا کنی دستگاه خوبیه بنظرم قیمت هم 1 سرچی کردم بین 600 تا 700 دلاری نوش بوده ...
حالا نظر دوستان دیگم جویا شو فعلا کسی جواب مارو نداده.............
هیچ وقت این اشتبارو نکن اون ویندوز 7 که فقط برای اینکه مثلاً بگه رواین ویندوز 7 جواب میده که رو خیلی پایینتر ازینام من برای مشتری ریختم اگه می خوای باهاش کار فتوشاپی کنی که فقط فتوشاپای قدیمی...بیخیال cs4 رو ایناشو حالتو میگیره اگرم واسه اینترنت میخای چند دیقه باهاش تونت باشی مجبور میشی بکوبی تو سرشنقل قول:
آخرشم که بخوای واسش شارژر بخری خیلی بالا میفته تازه اگه جاییش ایراد نداشته باشه یکم بزار روش حدود 100 تومن یه acer یا msi بگیر خیلی بهتره
البته بخشید من فقط از تجربیاتم گفتم که خدانکرده نندازه بهت
نقل قول:
به این سوالتونم جواب بدم این الانش قدیمیه یعنی شما cpu و بقیه چیزاشو نمیبینی؟چه برسه 6 ماه دیگه
این مدلم نیست تو بازار
شماکه وایسادی تا بعد عید وایسا قیمتا بهتر میشه برو از پاساژ ایران بگیر
از جدیدترین لپ تاپهای دل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پردازنده: Core i3 2.13 GHz حافظه : 4096 مگابايت هارد ديسك : 320 گيگابايت كارت گرافيكي: 1970 مگابايت - ATI HD 4330 - 512MB Dedicated
قيمت : 775000 تومان
نقل قول:
نبود شارژر مشکل فروشنده هست نه شما ، اگر با شارژ حدود 220 تومان بده ارزش خرید شاید داشته باشه و در غیر این صورت هرگز!
با سلام. من در خرید لپتاپ IBM LENOVO G550 59-026095 و Acer 5738Z با خواندن تمام تاپیکهای مربوط به هردوشون واقعا شک دارم و خیلی گیج شدم. من در درجه اول کیفیت ساخت برام مهمه و اینکه با کار زیاد دچار مشکل نشه. من قیمت بروز هر دوی آنها با گارانتی سازگار را ندارم. لطفا مرا در انتخاب قطعی راهنمایی کنید.
آقا کسی نیست یه راهنمایی کنه دو نفر نظر بدن؟؟؟ این چهارمین پست دارم سوال می کنیم.....نقل قول:
تو این کانفیگ cw14fx ایسر و ایسوسم پیدا میشه با قیمت کمتر... اونا چطورن پیشنهاد میشه؟؟
می خوام برم بگیرم خواهشا راهنمایی بفرمایید....
نقل قول:
این نوت بوک از دل هم خوبه و بسیار جدید ، اما سری CW برای کسانی بیشتر توصیه میشه که قصد حمل نوت بوک را هم دارند.
سری جدید CW هم با پردازنه های core i3 ,5 وارد بازار خواهند شد و می تونی کمی صبر کنی.
کارت گرافیک این مدل از دل به نسبت ضعیف هست.
اگر به بازی اهمیت میدی 100 مدل CW توصیه میشه و بعد از اون ایسر 5738
نقل قول:
خوب کارت گرافیک سری ایسر قوی تر هست و همچنین در بازار بیشتر جا افتاده ،
و به نظرم ایسر بگیری بهتره ، اما باز هم میگم که مدل G550
جزو بهترین های بازار هست ، اما گرافیک ضعیف تری نسبت به ایسر مشابه داره.
ونقل قول:
يك دنيا ممنوننقل قول:
نبود شارژر مشکل فروشنده هست نه شما ، اگر با شارژ حدود 220 تومان بده ارزش خرید شاید داشته باشه و در غیر این صورت هرگز
آیا بهترین لپتاپهای در رنج قیمت 600 هزار تومان همین ها هستند یا اگر بیشتر هستند لطف بفرمایید بگوییدنقل قول:
سلام
دوستان ممنون میشم اگه من رو راهنمایی کنین
واقعا موندم
من کارم شبکه هست و یه لپتاپ نیاز دارم برای کارم
قابلیت های شبکه برام مهمه
همچنین سخت جون بودن یا به قول معروف خر کار بودن
علاوه بر این ها نمیخام چیزی بگیرم که کم هم بیاره
سیستم توی خونه و محل کار به اندازه کافی قوی هست که نخوام یه لپتاپ خیلی قوی بگیرم
یه چیزی تا حدود 900 تومن مد نظرمه
این چند روزه زیاد سرچ کردم
از مدل 1564 دل - اینسپایرون هم خوشم اومده
اما دو دل هستم
فروشنده میگه لپتاپ با این کانفیگ باید خیلی بالاتر از این حرفها باشه
احتمالا یه مشکلی تو این مدل هست که قیمتش مناسبه
قصد ندارم روی لپ تاپ به صورت دائم ویندوز استفاده کنم
سیستم عاملی که استفاده میکنم لینوکس هست و در کنارش ویندوز رو نصب میکنم
ممنون میشم اگه بهم پیشنهاد بدین
خب با این مشخصاتی که درخواست دادید بهتره یک لپ تاپ از رده مهندسی انتخاب کنیدنقل قول:
1564 چون تازه وارد شده من فعلا روش نظر نمیدم تا باهاش از نزدیک کار کنم
البته همچین کانفیگ بالایی هم نداره ولی خب نسبت به قیمتش خوبه
اگر از برند دل خوشتون میاد من مدلVostro 1520 رو پیشنهاد میکنم ، لپ تاپ جا افتاده ای هست و شناخته شده
مشخصات خیلی خوبی داره پردازنده 2.66 و کش 6 مگابایت و رم 4 گیگ و هارد 320 گیگ و گرافیک جیفورس 9300
قیمتش با گارانتی رایانه همراه 1 میلیون و 30 هزار تومنه ولی بگردید نزدیکهای 900 پیدا میشه
اگر از ظاهرش خوشتون نمیاد من نسبت به 1564 فعلا 1545 رو پیشنهاد میکنم
ممنون از راهنماییتون
اما من یادم رفت که اضافه کنم
برای من داشتن numpad هم اهمیت داره
کار کردن با آی پی ها بدون num pad خود شکنجه ست
جناب biostar از راهنماییت ممنون زحمت بیشتر راهنماییا به دوش شماس:31:نقل قول:
همون CW بتهره، اما بقول دوستان این کانفیگ با این قیمت هم خوانی نداره زیاد .. احتمالش هست از قطعات بی کیفیت اما با مشخصات بالا استفاده شده؟؟؟
cw جدید و دیدم تو سایت سونی که cpu و گرافیک جدید شده اما ... آخه چقدر باید صبر کرد؟؟ تا بعد از عید؟؟؟
بعد قیمتش تا 1تومنم میرسه؟؟؟
1سوال دیگه i3 قوی تره یا core2due؟؟؟؟ i5 هم چهار هسته ایه؟؟؟؟
دوستان عزیز به طور کلی چه مارکی در لپ تاپ ها بهتر است؟ sony - dell - acer , ... :46:
آیا بهترین لپتاپهای در رنج قیمت 600 هزار تومان اینها هستند یا اگر بیشتر هستند لطف بفرمایید بگویید
IBM LENOVO G550 59-026095 و Acer 5738Z
با توجه به اینکه برند های مختلف در همه ی سطوح کاربری محصولات خود را ارائه میکنند بنابرین نمیتوان دو برند را با هم مقایسه کرد...نقل قول:
اینم لینک PDF هست که اگه زبانتون خوب باشه بهتون کمک میکنه...
این جدول از سایت معتبر Gizmodo :کد:http://www.squaretrade.com/htm/pdf/SquareTrade_laptop_reliability_1109.pdf
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
بین dell و sony با بودجه ی 700 تا 1 ملیون برای یک دانشجوی پزشکی، چی پیشنهاد میکنید؟
برای دوستم میخوام،شاید بازی هم بکنه در حد متوسط...
لطفا مدلهای مختلف رو بگین با قیمت دقیق
ممنون
دوستان Dell Inspiron 1564 هم تو اين رنج قيمت لپ تاپ خوبي هستش:
CPU : Core i3 2.13 GHz - 3Mb
Ram : DDR3 4GB
HardDisk : 320GB
Graphic Card : ATI HD 512 UP TO 1970 Mb
قيمت 770
نقل قول:
قیمت با کانفیگ همخوانی دارد.
سونی قیمت محصولات خودش رو برای عقب نماندن از دیگر سازندگان کاهش داده.
کانفیگ جدید هنوز وارد بازار نشده اما معمولا 1.5 تا 2 ماه بعد از عرضه نوت بوک ، در ایران یافت میشه.
از لحاظ قیمتی هم مطمئنا مناسب خواهند بود.
در مورد قدرت سی پی یو ها نیز یک سری به این لینک بزن:
کد:http://www.notebookcheck.net/Mobile-Processors-Benchmarklist.2436.0.html
نقل قول:
تقریبا میشه گفت بله ، مخصوصا مدل ایسر ، مدل خوبیست و با کانفیگ بالا.
دل اینسپایرون های جدید نیز می تونند گزینه ی خوبی برای خرید باشند.
نقل قول:
SONY CW14FX
C2D 2.2 T6600 2MB
4GB DDR3
320GB
14.1 WXGA XBRITE-Eco LED 1280*800
GeForce G230M 512MB GDDR3
DVD-RW
CAM VGA - HDMI – BT
6CELL
Win 7.H
2.5KG
China
9,900,000
SONY NW250F/S
C2D 2.2 T6600 2MB
4GB
320GB
15.5 WXGA XBRITE-Eco 1366*768
ATI 4570 512MB
DVD-RW P
CAM VGA - HDMI
- 6CELL
7.H
2.9KG
China
10,400,000
IBM_Lenovo Idea_Pad_Y550
C2D 2.2_2MB_800
4GB DDR3
320GB
Geforce GT240M
15.6 LED
DVD-RW
Win 7
2.5kg
China
HDMI eSata
Sazgar 1.035_T
نقل قول:
بین این دو مدل sony کدومشون بهتره؟ SONY NW250F/S ؟
dell پیشنهاد نمیدید؟
لپ تاپ hp-dv6-2005 چطوره ؟ این بهتره یا acer 5738g??
اینم کانفیگش.............
CPU: AMD Turion II Ultra Dual-Core 2.40 GHz (M600 ) / CACHE: 2MB / FSB: 2400MHz
RAM: 4GB DDR2
HDD: 500+ GB SATA
LCD: 15.6" HD - LED
VGA: ATI Radeon HD 4650
PORTS: LAN 1000 + WiFi + i-LINK + CARD READER + Finger Print + WebCam + HDMI + Bluetooth
DRIVE: DVD+RW DoubleLayer
Windows 7 Home Premium (64-bit
** سفید**
سلام دوستان.یک مشاوره می خواستم.من الان رشته IT ، ترم دوم هستم.شماها کا ترم بالاتر هستید ، فکر میکنید الان نیازی به خریدن لپ تاپ هست؟؟؟؟؟ اگر بله ، لطفا مدل و نوع رو بهم بگید.ضمنا برام فقط قدرت رایانه برای برنامه نویسی مهم هست + یک مانیتور خوب که چشم رو ناراحت نکنه.من با Delphi و PHP کار میکنم. بازی هم برام مهم نیست چون الان روی همین PC هم بازی ای نصب ندارم.
ممنونم
به نظرتون بهترین لپتاپ واسه من چی می تونه باشه ؟
ـــ رشته ام کامپیوتر ه ... ولی فقط در حد پروژه های دانشگاه ازش استفاده خواهم کرد ... قرار نیست چندان برنامه نویسی ه سنگینی بکنم :دی ...
ـــ میخوام به جای کامپیوتر دسکتاپم داشته باشمش ... یعنی بیشتر از اون استفاده کنم ...
ـــ از برند Dell کلاً چندان خوشم نمیاد چون اصلاً مدل هاش ظریف نیستن ...
ـــ ترجیحاً میخوام ظاهر قشنگی داشته باشه ...
ـــ تا حدودی گیم هم بازی بکنم ...
ـــ باتری خیلی خوبی هم داشته باشه که زیاد کار کنه ...
ـــ اگه میشه بدی و خوبی های این 3 برند و بگید هم ممنون میشم ... (Sony vaio , Asus , Hp)
ـــ و به نظرتون کدوم برند بهتره و البته کدوم مدلش ...
ـــ قیمتش هم تا حدود 1100 اینا باشه ...
مرسیییی :46:
سلام دوستان برای من یک مدل اچ پی dv6 معرفی کنید که هاردش 500 باشه با رم 4 و گرافیک حداقل 512 وسیپیوش هم اینتل باشه و فول پورت باشه و دی وی دی رایتر داشته باشه و در حد 800 تا 900 هزار تومن باشه با گارانتی؟
نقل قول:
همه ی مدل هایی که گفتم خوب هستند و بر اساس نیاز و همچنین شرایط خودتون نوت بو ک دلخواه رو خریداری کنید.
از دل در این محدوده قیمت چیز خاصی نمیشه پیشنهاد کرد به جز سری جدید اینسپایرون
DELL Inspiron 1564
Intel® Core™ i3 M 2.133M
4096 GB DDR3
320+
15.6 display
512MB(d) up to 2280MB(t) ATI 4330
Windows 7
China
2.7
WEB CAM - TL - Card Reader
8300000
نقل قول:
خرید لپتاپ با پردازنده های AMD اصلا توصیه نمیشه و همین مدل های HP هستند که مشکلات حرارتی دارند.
مسلما ندل ACER بهتر و جا افتاده تر هستن.
نقل قول:
خوب این که شما نیاز به کار با یک رایانه برای برنامه نویسی دارید ، و باید در طول سال مدام استفاده کنید هیچ شکی نیست.
و همچنین هنگام تحویل پروژه در دانشگاه داشتن لپتاپ کار رو آسانتر و راحت تر می کند ، در مواقع تحویل پروژه.
و از همه مهم تر دانلود در دانشگاه :31:
برای این کار یک مدل سبک وزن و با مانیتور خوب و با باتری مناسب توصیه می شود.
SONY CW14FX
C2D 2.2 T6600 2MB
4GB DDR3
320GB
14.1 WXGA XBRITE-Eco LED 1280*800
GeForce G230M 512MB GDDR3
DVD-RW
CAM VGA - HDMI – BT
6CELL
Win 7.H
2.5KG
China