جالبه
تو دانشگاه کردستان هم زده بود اردو برای جدید الورود ها روز 19 مهر به مقصد قم ( نمی دونم جای بهتر نبود :دی )
Printable View
جالبه
تو دانشگاه کردستان هم زده بود اردو برای جدید الورود ها روز 19 مهر به مقصد قم ( نمی دونم جای بهتر نبود :دی )
برای چی اردو می برن ؟؟؟
چي قبول شدي؟نقل قول:
منم غیر انتفاعی - علوم کامپیوتر یه فیش 464 تومنی ریختم به حساب یه فیش 65 تومنی که فیش دوم رو گفتن موقع فارغ التحصیلی پسمون میدن
اینم از قبولی بنده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو دانشگاه فردوسی هم برای ما برنامه ی میثاق مهر گذاشتن. میبرنمون حرم امام رضا(ع). براتون دعا بکنم؟:31:نقل قول:
با اجازه آقا رهام..:دینقل قول:
مهندسی شیمی دانشگاه تهران قبول شده...
3 روزه؟؟!!:18:نقل قول:
خوش به حالتون..مال ما هر دانشکده ای جدا میبره...دانشکده ما برنامه افطاری تو کوه داره...
من طبق معمول از خیر ثبت نام گذشتم . شاید سال بعد . بیشتر بخاطر اختلاف سنیم با ورودیهای سال جدید و اینکه حس و حال این مملکت رو برای 4 سال تحصیلی نداشتم . مغزم هم مثل شماها دیگه نمی کشه چیز یاد بگیرم .
عمری بود ان شا الله سال بعدم تلاش می کنم . تا خدا چی بخواد
اره دستت درد نکنه حسابی برای بچه های پیسی ورلد دعا کننقل قول:
بابا خش بحال ما چرا خوش بحال شما امیرکبیری ها که کلاساتون شروع شده همون یک روز اردو کافیه سه روز دیگر ادم از کار و زندگی می افته هر چند بدمون نمی اید:31: ولی کله هوا بخوره دیگه کی می تونه دوباره بشینه سر درس:19:
چي از اين نظر آره ولي فكر نكنم كلاسامون زودتر از شما تموم شه..امير كبير هم كه تو فرجه ندادن معروفه..نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من شبانه قبول شدم یعنی خودم این طور زدم که سال دیگه چیز بهتر قبول شم حالا اگه نرم برای ثبت نام و بهشون اطلاع ندم که نمی خوام بیام اشکال داره یعنی انگار هیچی قبول نشدم و به دانشگاه شبانه هم اصلن کاری ندارم .مشکلی که پیش نمی آد ?
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی این سوال رو کردم ولی نمی دونم چرا جوابم رو ندادن ؟!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بچه ها من خیلی دیر اومدم انگاری،من فلسفه ی دانشگاه تهران قبول شدم ،اصولا تو رشته ی انسانی با رتبه ی من رد خور نداره که همگی رهسپار حقوق میشن اما من به عشق فلسفه کنکور دادم و النم باید با همه بجنگم،موفق باشید.
نه .فکر کنم مشکلی پیش نمیاد.نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
بابا خوش به حالتون!!!!
من که آزاد گرمسار قبول شدم رفتم ثبت نام همه دانشجوآ می گفتند به جهنم خوش اومدی!!:41:
خوش اومدی! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دو تا کوچه بالاتر بیا تاپیک کنکور 89...
منتظرتیم!:31::46:
نقل قول:
سلام دوست عزیز
تا اونجا که من میدونم برای دانشگاه سراسری حتما باید برید و انصراف خود را اعلام کنید وگرنه جزو رزرویها حساب میشوید و کنکور سال بعدتون هیچ تاثیری نداره.
البته من وروردی 86 هستم اون سال که اینطوری بود ...
یه مثال:
اگر شما دانشگاه سراسری قبول بشوید و بخویاد یه دانشگاه بهتره سراسری قبول بشید حتما باید مراتب انصراف خود را اعلام کنید تا بتوانید کنکور بدید. ولی در دانشگاه آزاد نیازی به انصراف نیست و شما دوباره متحان میدی اگر قبول شدی میتونی انتقالی بگیری البته با هزینهی معادل سازی و این حرفها ...
به نظرمن بهتره زودتر برید مراتب انصراف خودتون را اعلام کنید تا به مشکل برنخورید مگر اینکه قوانین عوض شده باشه
فکر کنم دیگه این روزاست که تاپیک بسته بشه . دوستان خوبم ، یک سال با هم همدردی و همیاری کردیم . من که هیچوقت فراموشتون نمیکنم .
امیدوارم همتون در همه ی مراحل زندگیتون موفق و سربلند باشید . همیشه به یاد هم باشیم . . .
قربان شما ، محمد ، اصفهان
فکر کنم فقط این برای روزانست.نقل قول:
ما که غیرانتفاعی قبول شدیم هم گفتند اگر میخوای دوباره شرکت کنی باید حتما انصراف بدی (البته رو این قضیه حق دارند و فلسفه ی جالبی هم داره که اینجا بحثش نمیگنجه)نقل قول:
حالا بالاخره کار از محکم کاری عیب نمیکنه از ما گفتن ....
منم گرمساریم...واقعا باید بگم به جهنم خوش اومدی...البته اون فصلی که تو میای میشه زمهریر:دی چون اینجا چون کویریه..هم تابستونش خیلی گرمه هم زمستونش خیلی سرد...:31:نقل قول:
خوش اومدی..:11:
بچه ها خواهشا اگه کسی میدونه بگه بچه های شریف دقیق چه موقعی بر میگردن؟
مرسی
سلامنقل قول:
تبریک میگم
به مشهد خوش اومدین
همونطور که میدونین غیرانتفاعی هیچ وقت مثل سراسری و آزاد نمیشه
ولی غیرانتفاعی های "سجاد" و "خیام" مشهد اکثر استاداشون از آزاد و تک و توکی هم از فردوسی هستن
بهار و خراسان و توس و ... میشن درجه 2
من نمیدونم بهار در چه حدیه ولی تو خیابون کوثر مشهد هستش که جای آروم و با کلاسی هست
موفق باشین
دوستان این اسامی قبول شده ها جایی اعلام نشده که عموم بتونن ببینن !؟
قبلا نشریه فرهیختگان چاپ میکرد...!
فکر کنم 4 ام.نقل قول: