آخرین نفری که اینجا خریده به چه قیمتی خریده؟!
Printable View
آخرین نفری که اینجا خریده به چه قیمتی خریده؟!
من خریدم ولی از همه گرون تر. اونی که ارزون تر خریده بود با گارانتی اصلی 355 تومن خریده بود. منظور؟
---------- Post added at 03:24 PM ---------- Previous post was at 03:22 PM ----------
تی تو جون اگه بازم مشکلی در رابطه با خرید این گوشی داری بگو تا مرتفع کنم برات!
سلام. شرمنده که یه مدت نبودم.
خوب. چی شد ؟ کسی x6 نخرید ؟
راستی منم تو راه اندازی gps مشکل دارم کاشی یکی یه راهنمایی می کرد .
در مورد gps کمک کنید ....:19: من gps رو چه طوری راه بندازم ؟
بابا راه اندازی نمی خواد! آخرین نگارش برنامه Ovi Map که 3.04 هست رو دانلود کن و نصب کن. سپس نقشه ها رو از این فاروم یا جای دیگه دانلود کن و بریز توی پوشی Cities. اکنون برنامه رو باز کن و منتظر شو که ماهواره ها رو پیدا کنه و روشون قفل بشه... پایان! :دینقل قول:
شاد باشین :دی
مرسی . البته من با ovi suite نقشه ایران رو ریختم ولی بیرون که رفتم یه سرچ کرد ولی ماهواره پیدا نکرد
این " اکنون " هم اکنون منو کشت! :31:نقل قول:
من یه چیزی دانلود کردم از persian.nokia.com/maps که
حدود 8 مگ بود واسه ایکس 6 و فایل sis هستش به اسم map downloader ولی دقیق نمی دونم چیه فکر کنم همون ورژن 3.4 هستش که فرمودین. گوشی رو یکی دو روزه گرفتم هنوز هیچکاری باهاش نکردم
بابا چرا اینقده موجز توضیح می دیدن آخه بیشتر توضیح بده حالا از این نقشه چه استفاده هایی می بریم؟ نقشه های داخل شهرستان ها هم هستش توش یا فقط راههای کشوره؟ شنفتم پنج شش تا کلان شهر ایران توشه!
من اصلا نمی دونم باید چی کار کنم . گیج شدم. اگه یه راهنمایی کامل باشه که دستور منو ها و ... رو بده خیلی خوبه . من رو gps این گوشی خیلی حساب کردم .
نقل قول::دی...نقل قول:
آخه هنگامی که 2 تا تاپیک براش هست من حق ندارم جای دیگه توضیح اضافی بدم!
بیاین... اگه برنامه 3.04 رو دارین فقط کارهای ضمیمه پست 2 به بعد رو دنبال کنین:
شاد باشین :دیکد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=369556
دوستان من x6 رو به تلویزیون وصل کردم هر چی رو lcd نمایش داده بشه تو تلویزیون هم نمایش میده . سوال داشتید جواب میدم .
---------- Post added at 07:45 PM ---------- Previous post was at 07:43 PM ----------
راستی x6 سیمبین 9.4 هست ؟
بله ورژنش همونه
این لینک مال 9.3 هست . رو x6 کار می کنه؟
http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=369556
نقل قول:نه. چون با ویژگی های لمسی سازگاری نداره...نقل قول:
واسه من چيزي باك نميكنه agoa فقط روزي 10 تا بيام خصوصي ميده :8:نقل قول:
دوست من رو سيستم اينترنت دانلود منيجر نصب كن رفتي بالاي فيلم يا عكس دانلود ميكنه اتوماتيك
و لينك دانلود اينترنت دانلود منيجر دز زير
و توي فيلم منوي گوشي رو نشون ميده خيلي ناز و باهاله ولي منوي n8 توي فيلم خيلي سخته و جديد و زشت و ظاهر گوشي بچه گانه هست .
:10:
وقتي به اينترنت وصل شدي خودش ميگه زبان فارسي ميخواي يا نه بگو بله و فارسي هم ميشه و اگه خواستي بروزش هم كن و برو به قسمت download بالاي صفحه سمت چب و قسمت speed limiter برو داخل و به قسمت seting و داخل كادر جاي 10 بزار 5000 و گزينه هاي خالي رو كليك دار علامت بزن موفق باشي .سزعت دانلود تا 280 بالا ميره
http://4downloads.ir/2010/05/internet-download-manager-v519.php#more
---------- Post added at 10:08 PM ---------- Previous post was at 10:07 PM ----------
نقل قول:
http://4downloads.ir/2010/05/internet-download-manager-v519.php#more
---------- Post added at 10:10 PM ---------- Previous post was at 10:08 PM ----------
ان 8 منوهاي وحشتناكي دارهنقل قول:
---------- Post added at 10:15 PM ---------- Previous post was at 10:10 PM ----------
نقل قول:
1.با كيفيت بالا نمايش داده ميشه
2.سيمبيان 9.5 هست نه 9.4
---------- Post added at 10:19 PM ---------- Previous post was at 10:15 PM ----------
وستان x6 دار به این لینک های سایت های معروف برید و ببینید تم ها و بازی ها روی گوشی نصب واجرا میشه ؟
اگه بشه عالیه ؟
کد:
http://gallery.mobile9.com/c/nokia-x6-16gb-themes_2768/1/
کد:
http://gallery.mobile9.com/c/nokia-x6-16gb-java-softwares_2768/1/?kw=game
اگه نصب بشه گوشي رو ميخرم
ويديو كامل از گوشي تمام گوشي به مدت 54 دقيقه قابل دانلود
حجم دانلود 539 مگابايت
فيلم كيفيت بالا با بررسي و نمايش تمام قسمت هاي گوشي با فرمت MP4
---------- Post added at 10:35 PM ---------- Previous post was at 10:32 PM ----------
دوستان چرا دوربين تار هست توي تصوير
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمی دونم . ولی تو گوشی خودم صفحه صافه صافه.نقل قول:
---------- Post added at 12:18 AM ---------- Previous post was at 12:16 AM ----------
یه تم از mobile 9 گرفتم( تغییر منو بود )کار کرد.
یک بازی هم دارم دانلود می کنم نتیجه رو بهت می گم .
نقل قول:
1. پس کو لینک دانلودش :دی؟
2. تار بودن دوربین به خاطر تنظیم نبودن فوکسش هست.
ار هر گروه یه دونه امتحان کردم :نقل قول:
تم : یه تغییر منو داشت گرفتم کار می کرد قشنگ بود .
بازی: یه جاوا گرفتم نصب شد ولی سایزش کوچیک بود پاکش کردم(برای هر بازی که نیاز به کلید باشه پایینش صفحع کلید میاد)
معیارت رو تم یا بازی نذار.
راستی چندتا بازی شتابسنج ریختم رو گوشی خیلی باحاله:8:
نقل قول:کد:http://vimeo.com/9470906
---------- Post added at 02:04 AM ---------- Previous post was at 02:03 AM ----------
كارشون چي هستنقل قول:
ماشین سواری و بولینگ (با دوربین کار میکنه) و ماز ومارنقل قول:
از منوي گوشي خوشم اومدهنقل قول:
سلام
همون فیلمی که چند پست قبل گذاشتن با فرمت 3gp برای کسایی که با حجم کم میخوان
فرمت : 3gp
حجم : 67 MB
کد:http://www.adrive.com/public/0f5285474598be1ee27af7807a99e58d2928ac103d06b1ea540dcaca957f32d7.html
باسه :31: اینکه عکس تو حالت ماکرو هستش و دوربین فوکوس نکرده رو سوژهنقل قول:
مال شرکت خودتونه تو اهواز سیمبیان 9.5؟ :31:نقل قول:
Symbian OS v9.4, Series 60 rel. 5
بله وجود دارد قاچاقی بدون گارانتی اصلی نوکیا. و نوکیا اصلا این مدل رو وارد بازار ایران نکرد چون فروش نداشت. واسه همین کار سیاست تولید ایکس 6 مدل 16 گیگ رو برداشت و شروع به پخشش کرد.نقل قول:
برو سایت gooshishop.com
بلاخره این گوشی رو خریدم.
دوستان من مجارستانیش رو خریدم با کیف Golla
380 تومن هم پولش دادم.
هندزفریش کار نمی کنه و مشکل داره!
تنظیم داره یا اینکه کلآ خرابه؟
از کجاش بفهمم باتریش اصله؟
2 بار 4 ساعت بزارم شارژ بشه؟
پسر خوب! چی میشد قبل خرید مشورتکی می کردی؟!!!
1.مجار نداره این گوشی و کلا ریمارک شدس. ساخت چینه و بهت انداختنش لاشک!!!!
2.این کیف رو که همه سایت ها هم ائشانتیون می دن
3. 380 تومن که خیلی گرونه و سر کیسه کردنت! مگه از بازار خبر نداشتی!!!! من خودم که با گارانتی اصل گرفتم و پکش از اون اسپشیال هاست و از سایت خریدمش با علم بر اینکه سایت ها گرون تر میدن 372 تومن خریدمش سه چهار روزی میشه.
4. یا در مورد هندزفری با ما شوخی می کنی یا اینکه راس می گی؟ هندزفری هاش اصلا مشکل نداره و مثل توپ واست بیس می زنه
5. واسه تاییده باتری به پست بعدیم توجه فرمایید.
دستورالعمل های تأیید اعتبار باتری NOKIA
برای ایمنی خود فقط از باتری های اصلی نوکیا استفاده کنید. جهت بررسی اصل بودن باتری NOKIA، باتری را از مرکز سرویس معتبر NOKIA خریداری کرده و با روشهای زیر برچسب هالوگرام باتری را بازبینی کنید:
هالوگرام تأیید اعتبار
1- وقتی به هالوگرام برچسب نگاه می کنید باید از یک زاویه نماد دستهای پیوسته NOKIA و از زاویه دیگر آرم لوازم جانبی اصلی NOKIA را ببینید.
2- وقتی هالوگرام را به سمت چپ، راست، پایین یا بالا می چرخانید، باید در هر طرف به ترتیب 1،2،3 و 4 نقطه ببینید.
تکمیل موفقیت آمیز این مراحل نشانه اطمینان کامل به اعتبار باتری نیست. اگر بنا به دلایلی اعتقاد دارید که باتری شما با هالوگرام روی برچسب آن باتری اصلی NOKIA نیست یا اصل بودن آن را نمی توانید تأیید کنید، از استفاده از آن اجتناب کرده و آن را به نزدیکترین مرکز سرویس مجاز NOKIA یا نمایندگی فروش آن ببیری.
جهت کسب اطلاعات بیشتر درباره باتری های اصلی NOKIA، به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه نمایید.
--------------------
مضاف بر اینکه زیر این هالوگرام یک برچسب حاوی شماره سریال 15 رقمی باتری وجود دارد قسمت لاک مانند روی برچچسب رو خراش داده تا شماره سریال نمایان گردد سپس این شماره را در سایت چک کنید تا از صحت اصل بودن باتری خبردار شوید.
باتشکر... خسته شدم....
تبلیغات ممنوع:8:نقل قول:
آخرین قیمت X6 :
360000 با گارانتی اصلی
عزیز من،شهرستان هستم بنده.نقل قول:
بایستی یک تفاوت قیمتی باشه یا نه!
بنده خدا دو تا داشت:
چینی 360 تومن.
مجارستانی هم 370 تومن.
که بنده با کیف golla
380 تومن دادم،اونم چک 2 ماهه :10:
بازم میگی سرم کلاه رفت؟
فقط هندزفریش خرابه.
با یک هندزفری دیگه دارم گوش میدم.
فیلم دانلود نمیشهنقل قول:
نقل قول:
دوست من مشکل خاصی نیست فدای سر شما و این گوشی کره ای و مجاری و چینی داره و کیفیت هر 3 چون تحت لیسانس نوکیا هستن یکی هست و از گوشی بگید کیفیت دوربین و منوی گوشی و آیا دکمه روی گوشی و درب باطری لقی داره شدید و آزار دهنده هست ؟؟؟ یا خیر
و آیا در اینترنت مشکلی نداره
و صدای گوشی در حالت صدای بلند موزیک گوش بدی خش خش داره و صدای گوشی کم هست یا عالی زیاد با تشکر
گوشی جدید مبارک عزیزم موفق باشی
دوست عزیز وقتی وارد صفحه میشی اتوماتیک فایل دانلود میشهنقل قول:
اگر هم نشد روی click here کلیک کن تا دانلود بشه
داداش تبریک میگم ولی کاش با این همه پولی که میدادی از هندزفری های عالی این گوشی بهره مند میشدی!نقل قول:
من تعجب میکنم وقتی گوشی به این گرونی میخری چرا به خودت 2دیقه زحمت نمیدی که وسایلش رو چک کنی؟!
من جای تو بودم می بردم پس میدادم.همچین میگی فقط هندزفری هاش خرابه آدم فکر میکنه یه چیزه طبیعیه.اونم با این قیمت!!!
سه جا سرت کلاه رفته : 1.مجار بودن 2.هندزفری خراب 3.قیمت بالا
حالا شاید بعدا جاهای دیگش هم مورد پیدا کنه (مثلا باتری)
حالا ببین ورژن گوشیت چنده؟! #0000#*
در ضمن قیمت این گوشی داره میاد پایین و با توجه به شروع فصل استراحت قابل انتظار بود
همچنان منتظر کاهش قیمتش باشید مخصوصا بعد از 10 تیر که قرعه کشی بزرگ نوکیا هست.
این گوشی بیش از 320000 تومن نمیارزه
این رو هم بگم که N97 قیمتش شده 430000 !!!
ممنون دوستان:
هندزفری رو پسش دادم،گفت بعد از ظهر بیا،ببینم چی میشه.
ورژن گوشی:
software version:
v 12.0.091
software version date:
19-01-10
custom version:
12.0.091.c03.01
language set:
11
type:rm-559
روی کارتونش برچسب ساخت مجارستان زده و کدش هم با کد گوشی هم خونی داره.
تا الان نه هنگ کرده و نه توی صدا خش خش داره!بدون هیچ گونه عیبی داره کار می کنه.
دوربینش محشره،و فیلم برداری خوبی میشه.
توی مغازه همه چیز رو تست کردم،به غیر از شارژر و هندزفری.
اصلآ فکرش نمی کردم خراب باشه.
البته برام هندزفری خیلی مهمه.
اگه توی تاپیک مشاوره برای خرید گوشی نگاهی بندازین،من به خاطر هندزفری این گوشی رو خریدم.:13:
نقل قول:
ممنونم. :11:
بنده خدا خودش هم گفت چینی و مجاری عین هم هستند.
ولی گفت اگه یه وقت خواستی بفروشی،مجاریش رو خیلی بهتر می خرند. :46:
---------- Post added at 12:37 PM ---------- Previous post was at 12:36 PM ----------
سلام،راستش نمی دونم چی هست،الان تست کردم،کاملآ سالمه.نقل قول:
گرچه من دیگه نمی خوام حرفی بزنم چون هیشکی منو دوس نداره ولی بازم میگمنقل قول:
1. مجارستان نداریم و ریمارک و ری لیبل شده چین هستش. تو باید اصل چینی رو می خریدی. این رو تجربیات من میگه بابا فامیلام پخش نوکیا دارن من هالیمه بعضی چیزا رو می گم شما میندازین پشت گوش...
2.ورژن گوشیت ضایعه بای دورژن جدید حتما روش نصب بود از همون سری اولیه هاست شاید ورژنت باید 20.0.005 یا شبیه این بود. پاین باشه نمی تونی نقشه های جی پی اس رو هم نصب کنی.
3.عزیز من به من گفتند که لیبل 4800 تومن واسمون درمیاد مردم چون دوس دارن مثلا فنلاند یا مجار ببرن این برچسب رو ریمارک می کنیم و مثلا 15 تومن می کشیم رو گوشی
4.گوشی نو قرار نیست که جاییش خراب باشه! اگه با گارانتی اصلی بگیری هه جاش تست میشه بعد ریلیز میشه!
5.هدزفری های مگا بیس سونی رو بخری از همه بهتره
اینا رو محض دوستی و برادری گفتم ناراحت نشی . ولی من دیگه حرفی نمی زنم چون هر چی می گم مردم فکر می کنن من دیوونم. باید واسه کسی تب کرد که برات داره می میره:31:
بهرحال مبارکت باشه منصرفت نمی کنم. حتما ولی آپدیتش ککن به ورژن جدید. باید فونیکس برداری و فایلهای فریو ویر جدید تا بتونی آپدیتش کنی البته اگه بلدی. اگه کمکی خواستی بگو. راستی گوشیت فارسی داشت؟ اگه نداشت که کارت سخت تر میشه
نفس جان در حال حاضر فقط چنینقل قول:
فقط و فقط و فقط وفقط و فقط چین
شما اینقده خودت داری واسه همه تبریک و تهنیت می گی چرا داری آسمون ریسمون می بافی واسه خریدن؟ تا حال تو کی رو نگرفتم زود برو بخر ببینم:31: