فیلمهایی که زیر نویس فارسی دارن رو چه جوری باید اجراشون کرد روی n900
Printable View
فیلمهایی که زیر نویس فارسی دارن رو چه جوری باید اجراشون کرد روی n900
اقا جون یکی نیست نحوه استفاده از gps رو بگه؟؟؟ مردیم به خدااااااااا:41:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:عزیز شما بجای اینکه 10 تا سوال پشت سر هم بپرسی بهتره پستتون رو ادیت کرده و همه سوالها رو یکجا بپرسی.نقل قول:
جواب همه سوالات شما در صفحات قبلی هستش اگه یه ذره وقت بزاری و از صفحه 40 به اینورو بخونی به جواب همه سوالاتت میرسی.
برای نصب برنامه روی گوشی n900 شما دو روش دارین
1:نصب برنامه از طریق اینترنت:در این روش شما باید از طریق اینترنت وایرلس و یا GPRS برنامه های موجود برای گوشی رو دانلود کنی:
خب در این روش شما از قسمت APP MANAGER وارد قسمت دانلود میشوید تا گوشی برنامه های موجود رو از طریق مخزن MAEMO.ORG آپدیت کرده و شما هر کدوم از برنامه ها رو خواستی دانلود کنی:
خب روی گوشی شما چهار تا مخزن از قبل نصب شده وجود داره که شما نمیتونید اونا رو پاک کنید این مخازن عبارتند از :NOKIA APPLICATION و NOKIA SYSTEM SOFTWARE UPDATE و OVI و یکی هم MAEMO.ORG .
در حالت کلی شما میتونید با کلیک بر روی NEW به تعداد مخازن گوشی اضافه کنید و از برنامه های موجود برای گوشی در مخازن دیگه هم اطلاع داشته باشید و دانلود کنید.
مخزنهای موجود برای دانلود هم فعلا زیاد نیست و حدود 3 یا 5 تا مخزن وجود داره:
طریقه نصب مخازن هم روی گوشی به دو صورت هستش:
1:دستی:در روش دستی وقتی وارد APPLICATION CATALOGUES میشید قسمت NEW کلیک میکنید و فیلدهای مخصوص رو پر کرده و SAVE رو میزنی تا به مخزن گوشیت ADD بشه.
خب مثلا طریقه نصب مخزن EXTRAS-DEVEL بدین صورته:Catalogue name: Extras-Devel
Web address:کد:http://repository.maemo.org/extras-devel/
Distribution: fremantle
Components: free non-free
یا طریقه نصب مخزن EXTRAS-TESTING بصورت زیر هستش:
Catalogue name: Extras-Testing
Web address:کد:http://repository.maemo.org/extras-testing/
Distribution: fremantle
Components: free non-free
برای اطلاعات بیشتر میتونی وارد سایت زیر بشی:
خب این روش نصب مخزن بصورت دستی بود.کد:http://www.nokian900applications.com/repositories-extras-extras-devel-and-extras-testing-for-nokia-n900/
ولی شما میتونی از طریق گوشی هم وارد سایت بالا بشی و با کلیک کردن روی گزینه:
Also you can do CLICK HERE on your N900 to install it automatically.
مخزن مورد نظر رو بصورت اتوماتیک روی گوشی نصب کنی که همین بهترین روش هستش.
فقط یه نکته ای رو بگم که اکثر برنامه های موجود تو این دو مخزن برای تست میباشد و بعد از امتحان کردن روی گوشی تسترها روی مخزن MAEMO.ORG قرار میگیره که شما هر برنامه ای رو دانلود نکن و اگه دانلود هم کردی و دیدی گوشیت هنگ میکنه از قسمت UNISTALL پاکش کن.
2:نصب برنامه به روش دستی:
برنامه هایی که بصورت DEB.FILE میباشن رو شما میتونین به روش دستی رو گوشیتون نصب کنین:
تو خود گوشی یه برنامه ای بنام X TERMINAL هستش که شما از طریق اون میتونین برنامه های DEB.FILE رو نصب کنین.
نکته مهم در نصب برنامه های DEB.FILE اینه که در مرحله اول شما باید برنامه ROOTSH رو از مخزن MAEMO.ORG دانلد کرده و نصب کنی.
پس بدون نصب برنامه ROOTSH شما نمیتونی برنامه های DEB.FILE رو به روش دستی نصب کنی.
روش نصب برنامه هم بصورت دستی تو صفحات قبلی توضیح داده شده .
در مورد GPS هم من از GPS این گوشی کار نمیکنم ولی تا جایی که اطلاع دارم فعلا نقشه شهرها برای این گوشی نیستن که به گوشی کپی کنی و بصورت آفلاین از GPS گوشی استفاده کنی.فقط تو خود گوشی برنامه ای بنام MAPS هستش که بصورت ONLINE و از طریق اینترنت GPRS و یا وایرلس نقشه مورد نظر رو بارگذاری میکنه و مشخصات رو در اختیار شما قرار میده.البته برنامه های دیگری نیز برای استفاده از GPS گوشی هستن که شما خودتون باید از مخازنی که بالا شرح دادم پیدا کرده و دانلود کنید.
salam
man ye n900 kharidam
win98lite.iso ham download kardam
kasi midone chetori nasbesh konam
mamnon
baray didane file system ha dar browser adress
file :\\\
ravared konid
تو صفحه اول فهرست آموزش های n900 هست ...نقل قول:
salam
man ye n900 kharidam
win98lite.iso ham download kardam
kasi midone chetori nasbesh konam
mamnon
در ضمن فارسی تایپ کنید !
دوستان سلام ، کسی خبر نداره که حالت شب به تنضیمات دوربین در ورژن های بعدی اضافه میشه یا نه..!؟
در ضمن در حالت فیلمبرداری از pause خبری نیست فقط میشه stop کرد ، در ورژن های بعدی امکان pause کردن ممکن اضافه بشه ؟
به احتمال زیاد اضافه میشه ... این سیستم عامل جدید فعلا باگ های جزئی داره که تو آپدیت های بعدی رفع میشن !نقل قول:
دوستان سلام ، کسی خبر نداره که حالت شب به تنضیمات دوربین در ورژن های بعدی اضافه میشه یا نه..!؟
در ضمن در حالت فیلمبرداری از pause خبری نیست فقط میشه stop کرد ، در ورژن های بعدی امکان pause کردن ممکن اضافه بشه ؟
نینجا از توضیحاتی که دادی ممنونم.فقط در مورد دیدن فیلمهای زیر نویس فارسی اگه میشه راهنمایی کن به چه صورت و با چه برنامه ای اجراش کنم که زیر نویساشم قابل نمایش باشه؟؟ ممنون میشم.
سلام دوستان عزیز
من مدتی می خوام با اینترنت وایرلس با گوشیم کانکت بشم ولی به دلیل اینکه تو شهر ما جائی وایرلس رایگان وجود نداره نتونستم و هر جا رفتم گفتن نرم افزار --- connection می خواد که بتونم user , pass وارد کنم کسی می تونه منو راهنمائی کنه که چه نرم افزاری باید نصب کنم
در ضمن من متوجه نشدم فرق آپدیت گوشی از طریق خودش و کامپیوتر چیه؟
سؤال دیگم هم اینه که آیا بعد از آپدیت نرمافزارهای نصب شده پاک می شوند یا نه ؟
ممنون
دوستان خسته نباشید
کیبورد لمسی گوشی رو چطور فعال کنم؟
از رابط کاربری عمودی کسی خبری داره بلاخره این قابلیت اضافه میشه یا نه؟
خواهشآ یکی از دوستان یه برنامه قوی برای اجرای فیلمها با فرمت avi.kmv که قابلیت نشون دادن فرمتهای sub/idx و srt (فرمتهای زیرنویس)رو داشته باشه
خیلی نیاز دارم
با سلام
یک مورد برای من اتفاق میافتد که هنگام استفاده از اینترنت پس از چند بار وارد کردن ادرس گوشی خود به خود خاموش و سپس روشن یا به اصطلاح ریست میکند.لطفا اگر میتوانید راهنمایی کنید.
ضمنا من هنوز نتوانستم اپدیت دوم92مگ را انجام دهم چون در اخرین مراحل دانلود پیغام failed میدهد.لطفا کمک کنید.
با تشکر
اگر کی برد فیزیکی باز نباشه لمسی فعال میشه...نقل قول:
رابط عمودی فعلا خبری نیست..شاید اپدیت بعدی...خدا کنه اضافه بشه...خیلی خوب میشه :31:
بهترین برنامه که من خودم دارم ازش استفاده میکنم: KMplayer هست...الان من هرچی فیلم با فرمت MKV دارم باهاش میبینم...زیرنویس فارسی هم ساپورت میکنه البته فقط فرمت sub/idx رو...
srt رو هم ساپورت میکنه منتها با فارسی مشکل داره یعنی srt های فارسی رو اینطوری نشون میده : @^#&))*) :31:
ولی sub/idx ها رو به خوبی نشون میده...
منظورم کیبورد فارسی بود؟
این برنامه km رو من همون اول نصب کردم ولی از فرمت تصویری پشتیبانی نکرد
فیلمهایی که زیر نویس فارسی دارن. اون فایل مخصوص زیر نویس فیلم رو هم باید همراه خود فیلم کپی کنیم تو گوشی؟؟
یک سوال دیگه هم دارم. خود فروشنده به من گفت هیچ وقت گوشی رو با کابل به pc وصل نکن.فیلمهایی هم که حجمش سنگین هست نمیشه با blue tooth از pc انتقال داد به گوشی اخه خیلی طول می کشه شما راه حل دیگه ای ندارین؟؟
:19::19::19::19::19:
سلااااااااااااااااااام
گوشی من قاط زده بچه ها!!!
نزدیک به 2GB عکس دارم تو گوشیم، یهو از امروز نمی دونم چی شده که دیگه نشونشون نمی ده:41::41:
چجوری بگم یعنی نشون می ده ولی فقط اینطوری که برم تو فایل منیجر و فولدرشو بیارم و عکسو باز کنم اما وقتی میخوام برم عکس بعدی دیگه حرکت نمی کنه وقتی هم که بک می کنم رو صفحه مینویسه no images
یا مثلا از منو اصلی هم photo رو می زنم باز همینو میگه.
:19:
:41:
:19:
:18:
یه چیز بد دیگه هم اان فهمیدم. media player هم همینجوریه. روش کلیک می کنم باز میشه نه تو music هام آهنگی رو پیدا می کنه نه video در صورتی که 5GB موزیک دارم و 1GB هم ویدئو.
ماااااااااااااااااااااااا ااااماااااااااااااااااااا اااان یکی بگه چه بلایی سرش اومده:sad:
نقل قول:
من مدتی می خوام با اینترنت وایرلس با گوشیم کانکت بشم ولی به دلیل اینکه تو شهر ما جائی وایرلس رایگان وجود نداره نتونستم و هر جا رفتم گفتن نرم افزار --- connection می خواد که بتونم user , pass وارد کنم کسی می تونه منو راهنمائی کنه که چه نرم افزاری باید نصب کنم
شما اگه از اینترنت ADSL استفاده میکنی بهتره یه اکسس پوینت براش بگیری (قیمتش هم زیاد نیست) و یا یه مودم وایرلس دار بگیری و از طریق اون بتونی به اینترنت وایلرس کانکت بشی.
در ضمن هر جایی که وایرلسش کد داشته باشه و شما کد USER و PASS رو بدونین موقع کانکت شدن به اکسس پوینت خود موبایل CONNECTION خودش رو باز میکنه و شما میتونین رمز رو وارد کنین.پس نیازی به نرم افزار نیست عزیز.
نقل قول:
در ضمن من متوجه نشدم فرق آپدیت گوشی از طریق خودش و کامپیوتر چیه؟
تو آپدیت از طریق کامپیوتر کل رام دانلود میشه (هم تغییراتی که صورت گرفته و هم تغییراتی که صورت نگرفته)
تو آپدیت از طریق گوشی فقط تغییراتی که تو فریمویو جدید صورت گرفته دانلود و نصب میشه.
به همین جهت همیشه آپدیت از طریق گوشی حجمش کم میشه.
نقل قول:
سؤال دیگم هم اینه که آیا بعد از آپدیت نرمافزارهای نصب شده پاک می شوند یا نه ؟
اگه از خود گوشی آپدیت کنی برنامه ها پاک نمیشن ولی اگه از طریق کامپیوتر اپدیت کنی بله همشون پاک میشن.
همونطوری که دوستمون بالا اشاره کردن کیبورد فارسی وقتی عمل میکنه که اسلاید گوشی بسته باشه.نقل قول:
آخرین آپدیتی که برای ukeyboard دادن بیرون زبان فارسی رو هم ساپورت میکنه اگه آپدیت نکردی آپدیتش کن تا زبان فارسی براش اضافه بشه.
برای تنظیماتش هم برو setting>text input و مثل شکل پایین فیلدها رو تنظیم کن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای ظاهر شدن کیبورد نرم افزاری فارسی یا انگلیسی هر جایی که میخوایی تایپ کنی در حالت اسلاید بسته اگه روی ال سی دی یه بار کلیک کنی کیبورد ظاهر میشه.
شما برنامه sib هم امتحان کن و در ضمن برنامه extra decoder رو هم نصب کن کارت راه میوفته.
دوست عزیز فروشنده ها خیلی حرفا میزنن که بهتره زیاد بهشون گوش ندی.نقل قول:
یک سوال دیگه هم دارم. خود فروشنده به من گفت هیچ وقت گوشی رو با کابل به pc وصل نکن.فیلمهایی هم که حجمش سنگین هست نمیشه با blue tooth از pc انتقال داد به گوشی اخه خیلی طول می کشه شما راه حل دیگه ای ندارین؟؟
گوشی رو هم با کابل به pc وصل کنی هیچی نمیشه.
در حالت کلی برای انتقال فیلم بلوتوث گزینه خوبی نیست و خیلی وقت گیره.
بهترین روش همون کابل رو وصل کن به pc و سه سوته فیلمها رو کپی کن و حالشو ببر.:46:
سلام میخواستم بدونم الان اگه این گوشی رو بخری ورژن اپدیتش چنده؟
اره فایل های sub ,idx هردو باید کپی بشن تو همون فولدر فیلم...نقل قول:
برای انتقال 3 راه هست:
1- بلوتوث
2- کابل خود گوشی
3- با wifi و برنامه WINSCP
بهترین راه استفاده از کابل گوشی هست...فروشنده هم چرت گفته...سرعت بالایی داره و به راحتی منتقل میکنه....
اخه ترسم از این هست که یک وقت موقع وصل کردن کابل شک به مموری گوشی یا هر کدوم از اجزا گوشی وارد بشه و بسوزه.اخه قبلا واسه یکی از دوستام اتفاق افتاده بود اما اون n95 8gb داشت. گفتم شاید یک وقت سر منم بیاد .نظر شما چیه؟؟؟؟
اخه من خودمم یک بار sub ,idx همراه خود فیلم کپی کردم تو فولدر اما وقتی اجراش کردم خبری از زیر نویس نبود:41:
واسه زیر نویسا نشون بده فیلمارو با چه نرم افزاری اجرا کنم؟؟:46:
دو تا موضوع اینجا هستنقل قول:
اسم
فایل زیرنویس و فیلم باید دقیقا یکی باشه
باید ببینید کدوم فرمت زیر نویس رو گوشیتون ساپورت میکنه
خیلی ساده هست ها...
فیلم های MKV رو با KMplayer میتونید ببینید...
-------------
ابتدا پکیج extra decoder support رو از extras نصب کنید...
برای نصب KMplayer ابتدا برنامه Mplayer که فقط حاوی کدها و خطوط فرمان هست از extras نصب کنید..
سپس KMplayer رو از extras نصب کنید...
-----
فیلم های MKV رو با زیرنویس های sub/idx که دقیقا اسمهاشون عین هم باشه ( هر 3 تا فایل یه اسم داشته باشن) منتقل کنید به گوشی...
تو برنامه KMplayer فایل فیلم رو باز کنید زیرنویس خودش اجرا میشه به صورت اتوماتیک....
نقل قول:
هیشکی نیست جواب منو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بخدا گناه دارمااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااا :19::19:
سلام ، اگه تو pc از همه اطلاعات تو گوشی یه کپی داری پیشنهاد میکنم همه اطلاعات تو گوشی رو پاک کن و یه دور از خود گوشی restore original settings رو بزن بعد دوباره اطلاعات رو که تو pc داشتی ، کپی کن تو گوشی !نقل قول:
ببین خوب میشه !؟
سلام. مقسی که توجه کردی.
اما این گزینه ای که گفتی کجاست اصلا؟! پیداش نمی کنم:41:
sorry sorryنقل قول:
پیداش کردم:31:
:31::31::31::31:
خوشحااااااااااااااااااااا ااااااااااالم.
بالاخره گوشیم 2روست شد.
reboot کردمش از طریق X terminal
با سلام خسته نباشین.توی چندین صحفه قبل روش نصب دستی فایل های deb رو نوشته بود انجام دادم ولی اصلا نصب نمیشه میشه لطفا کامل توضیح بدین به چه صور ت هست . ممنون میشم
در ورژن جدید احتیاجی به این کارها نیست...کافیه فایل های deb رو بریزید تو گوشی و روشون کلیک کنید...خودش نصب میشه..در واقع از اپدیت PR 1.1.1 این قابلیت اضافه شده...
راستی روش زوم کردن روی عکس ها به چه صورت هست؟؟؟؟::31:
---------- Post added at 11:53 PM ---------- Previous post was at 11:50 PM ----------
اخه باید حتما برای نصبش حتما به اینتر نت وصل بشیم.
^ برای زوم کردن کافیه دکمه های ولوم رو فشار بدی...
اخرین اپدیتی که کردم همون 92mb بود اپ دیت جدیدتری هم اومده؟؟ ورزن الان گوشیم 3.2010.02.8.002 هست جدیدتر هم اومده؟؟؟:46:
اقا واقعا مرسی داری . داری حال میدی:11::40:
برنامه ای میخوام که بتونم باهاش فایل هارو مخفی کنم.برنامه pasword safe رو نصب کردم ولی طرز کارشو بلد نیستم.:41:برنامه دیگه های واسه این کار هست؟؟؟
---------- Post added at 12:39 AM ---------- Previous post was at 12:35 AM ----------
واسه نصب برنامه ها باید حتما به اینتر نت وصل شد.اگه میشه لطفا روش نصب دستیشو بطور کامل توضیح بدین
سلام.
بچه ها من نرم افزار black list رو ميخوام. براي اين گوشي چه نرم افزاري هست كه اينكارو كنه.
samsung jet كه داشتم خودش يه گزينه اي داشت به اسم add reject كه خيلي باحال بود.
از شر مزاحم تلفني هام راحت شده بودم، شمارشونو ميدادم به ليستش به محض اينكه زنگ ميزدن خودش reject مي كردشون بدون اينكه اصلا من بفهمم.
لطفا اگه كسي ميدونه چه نرم افزاري تو اين زمينه براي اين گوشي هست بهم بگه چون اصلا اعصاب مزاحم تلفني رو ندارم:41:
سلام خسته نباشین.من فعلا به wifi دسترسی ندارم .اگه میشه لینک دانلود برنامه pyqt4 full install رو که قبل از نصب برنامه ussd-padباید نصبش کنم واسم بزارین تا از pc دانلودش کنم.ممنون میشم.:11:
راستی یادم رفت:31: وقتی یک فایل با بلوتوث ارسال میکنم در صد نمیزنه :41:برنامه خاصی باید نصب کرد تا درصد ارسال شده رو نشون بده؟؟ واسه شما هم هم همینطوره؟
سلام خسته نباشید و مرسی یک سوال داشتم این آخرین فریمور n900 حجمش 92 mb هست هنگام دانلود از گوشی همش error میده و قطع میشه و wifi گوشیم هم قطع میشه چه کاری باید کرد کمک کمک
کسییییییییییییییییییی نیست جواب سوالات منو بدهههههههههههههههههههههه:4 1: