همون یک گیگاهرتزه . اگر آندر کلاک شده بود دیگه توی مشخصات رسمیش 1 گیگاهرتز نوشته نمیشد !
ضمنا فکر کنم اسنپ دراگون آندر کلاک حداقل بالای 700 آندرکلاک میشه و کمتر از این کار بیهوده ایه و میرن سراغ پردازنده های دیگه .
همون یک گیگاهرتزه . اگر آندر کلاک شده بود دیگه توی مشخصات رسمیش 1 گیگاهرتز نوشته نمیشد !
ضمنا فکر کنم اسنپ دراگون آندر کلاک حداقل بالای 700 آندرکلاک میشه و کمتر از این کار بیهوده ایه و میرن سراغ پردازنده های دیگه .
mohandes
واقعا از 1 گيگ استفاده مي كنه !
مثل ps3 نشه كه هنوز بازي نساختن كه از تمام قدرت پردازندش cpu استفاده نكنه .
البته به قدرت microsoft ايمان دارم ....
جااااان ؟؟؟:18:نقل قول:
mohandes
واقعا از 1 گيگ استفاده مي كنه !
مثل ps3 نشه كه هنوز بازي نساختن كه از تمام قدرت پردازندش cpu استفاده نكنه .
البته به قدرت microsoft ايمان دارم ....
خیلی منتظرم مقایسه bl 40 با hd2 رو ببینم: دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چاكريم
زورم مياد hd2 ام مثل ps3 بشه
بخاطر play station پول دادم بدون تحقيق واسه اين ديگه كلي سوال مي پرسم اول ....
خریدمش:5::40:
گارانتی کامتل 775.000 تومان
خیلی خوبه
در مورد بازی فقط قدرت پردازنده کافی نیست و در کنارش باید پردازندهء گرافیکی مناسب هم باشه که در مورد HD2 به نظر میاد چندان قدرت گرافیکیش مناسب نیست . البته نمیدونم چطور میشه که توی منوهای گرافیکی ، قدرت و سرعتش از اکثر غریب به اتفاق وینمو ها پیشی میگیره اما توی بازیها عملکرد رضایت بخشی نشون نمیده ( طبق گفتهء کاربران که همینم موجب سوال کاربر چشم عسلی در صفحات قبل شده ) .نقل قول:
راستی مگر قدرت مایکروسافت خداست که بهش ایمان داری ؟!!! ضمنا مایکروسافت باید سیستم عاملشو طوری برنامه نویسی کنه که روی پردازنده های سبک تر هم جواب بده و یا حداقل مدت کمتری از پردازنده کار بکشه . اینکه همش نیاز به پردازندهء سنگین تر باشه یا یه کاری کنه که از همهء زور پردازنده استفاده بشه یه عیبه ! استفاده از تمام طرفیت یعنی کارکرد مداوم پردازنده و کارکرد مداوم هم یعنی خوردن سریع باطری و گرم شدن گوشی و ...
اگر منظورت از ps3 همون PSP باشه ، فکر نمیکنم HD2 به پای اون برسه . اون دستگاهیه که از اساس مخصوص بازی ساخته شده و مطمئنا قویتر از HD2 هست .نقل قول:
775.000نقل قول:
خوبه
اينطوي به نفع همه هست
با اين حساب 1 ماهه ديگه همه اين گوشيو ميخرند
فکر نمیکنم بیاد خیلی پایین قیمتشنقل قول:
الان pro2 قیمتش بالای 700 تومانه
از
نقل قول:نقل قول:
دوست عزیز، شما گویا زیاد تجربه در پاکت پیسی ندارید. برای همین عرض میکنم خدمتتون که قدرت پردازنده در کارهای عادی روزانه هم به وضوح تاثیر گذار هست و بکار گرفته میشه. اینطور نیست که حتما نیاز به نرم افزارها و بازیهای بسیار سنگین داشته باشید تا از اون 1گیگ استفاده بشه !
اگر با دستگاه از نزدیک کار کنید و یا یکی دوتا ویدئو ببینید متوجه این مساله میشید. (البته باید قبلش کار با پاکت پیسی های دیگه ای رو تجربه کرده باشید)
با بیمه ؟نقل قول:
آقا من هنوز هيچی نشده باش مشکل پيدا کردم اينجا بايد مطرح کنم يا جای ديگه اگه اينجا که راه حال رو بگيد ...
مشکلم با music playeresh هست که بعد از اينکه چند تا آهنگ ريختم رو memory با music playaresh که امدم گوش کنم 2ثانيه که ميخونه قطع ميشه گفتم شايد مشکل از آهنگی که ريختم باشه ولی آهنگایی که تو خودشم بود ديگه اجرا نميشد يا ميشد بعد از 2 ثانيه قطع ميشد دلی با windows media player مشکلی نداره.
چیکار باید بکنم؟
سلام.
منم یه مشکل دیگه دارم با موزیک پلیرش و اون اینه که وقتی یه اکولایزر رو انتخاب می کنم تو ترک بعدی حالت نرمال می گیره و دوباره باید برم قسمت Booster که اکولایزر اعمال بشه.
شما یه هارد ریست کن ببین درست میشه.
2نکته رو هم تو این 3روز متوجه شدم گفتم بگم:
1.تو مشخصات نوشته بود که فرمت Avi رو بطور پیشفرض پخش می کنه ولی هر کاری کردم پخش نکرد.
2.تو ویدئوهایی که از یوتیوب دیدم ویدئو رو هم زوم می کرد....حتی وسطای تاپیک لینکشم گذاشتم...این کار رو هم نمی کنه.
بازم اونایی که دارن این 2مورد با مورد بالایی رو تست کنن بگن.
ممنون:40:
با فکتوری ریست هم درست نشد!!!
یعنی چی؟......هنوز نیومده مشکل دار شد؟.....
هیچ کسی در مورد باطریش چیزی نگفت ! نسبت به امنیا اچ دی باتریش چطوره ؟ !
نقل قول:
بین باز داری شروع می کنی ها ... نسبت به امنیا چیه ؟؟؟ چه ربطی به این تاپیک داره ؟؟؟ خوشت میاد پستت پاک شه ؟؟؟
با احترام فراوان اگه کسی دوست داشت جواب بده نداشت هم نده ... ولی یه سواله که میخوام بدونم باطریش چطوره .. بنده همه اطلاعاتو که برای بقیه نمیخوام برای خودمم میخوام منتظرم گوشیهای جدیدتر بیاد برم بگیرم با بقیه هم مقایسه میکنم ..اگه این ایرادی داره که بدونم باطریش چطوره ! حالا به نسبت هر گوشی چه سیمبین چه وین موبایل چه جاوا .. این مسئله چه ربطی به امنیا اچ دی یا هر گوشی دیگه داره ! چون از امنیا اچ دی خبر دارم چطوره .. و بچه هایی که خریدن قبلش امنیا اچ دی داشتن پرسیدم ..
در هر صورت ممنون از احترامی که گذاشتی
من سعی می کنم جمعه باطری رو تست کنم...قول نمی دم.:46:
چون وسط هفته واقعا نمی رسم.:20:
شما هم تو سوالاتون مثال نزنین که با فلان گوشی مقایسه بشه...باطری تست میشه و شما خودتون مقایسه کنید.
نقل قول:
اگه اچ دی رو داری هنوز.. با اچ دی تست کی بیتره ... بالاخره باید یه مرجعی باشه کنارش ... حالا مثلا نینجا امد صفحه نمایش امنیا اچ دی رو با اچ تی سی مقایسه کرد و از رو اون کیفیتشو سنجید ایرادی داره ؟ اگه ایراد داره به نظرت که خوب نکن عزیزم اصراری نیس ... هر کسی دوست داشت اینکارو بکنه ممنون میشم ...
منظورم همون ps3 بود ...
اگه ميگم بايد بتونه از تمامه cpu و ram بهره ببره براي اينه كه داري براي 1g رم پول ميدي نه براي 600 htz رم
مثلماً هر سيستم عاملي كه بتونه از تمام امكاننات در اختيارش استفاده كنه موفق تره
نه اينكه چون شلوغ م شه س بايد هميشه سبك بود . نه
يك حالت عادي === اگه داخل يك پروسس معمولي cpu به 10 بار تراكنش احتياج داشته باشه و در واحد زمان 2 بار انتقال اطالاعات كنه پس 5 ميشه زمان انجام كار ولي اگه همين پردازنده ميزان انتقالش بره بالاتر و زمان انجام بهتر ميشه
اگه اشتباه نكنم پس بايد يك سيستم عامل بتونه از تمام امكانات در اختيارش استفاده كنه
به هيچ وجه نيت مقايسه رو نداشتم بحثم hd2 بود بخدا
مهدي عزيز شما تست كنيد ببينيد با هارد ريست درست ميشهمشكلتون
اگه نشه مثل اينكه بايد سراغ اپديت باشيد
شايد هم فيكسي چيزي بياد
نينجا شما هم تست كنيد ببينيد اين مشكلاتو گوشي شما هم داره
در ضمن تست كردن باطري نياز به زمان داره
همچنين شايد براي اب بندي شدن زمان بيشتري نياز باشه
بچه هاي كه گوشيو دارند
گيم Starcraft را اگه دارند تست كنند
myst211full هم تست كنيد
Tony Hawks Pro Skater 2 همينطور
ويرايش :
Ahmad_p1 عزيز نظر خودتون را واسه خودتون نگه داريد
شما يه اسپيم ميديد
بقيه هم مجبور ميشند يه جوابي بدند
يعني يك پست بي ربط باعث بوجود اومدن چند پست اضافي ميشه
جوابهاي پست شما هم نوعي اسپيم محسوب ميشند اما شايد غير عمد
هر پستي بيربط باشه نوعي اسپيم محسوب ميشه
در نتيجه پاك ميشه
چند تا نکته در مورد موزیک پلیر پاکت پیسی.
دوستان همانطوری که میدونید پلیر خود ویندوز موبایل تو پاکت پیسیها اصلا تعریفی نداره.:13:
نه اکولایزر توش تعبیه شده و نه صدا رو با کیفیت خوبی بیرون میده.:2:
پس برای اینکه از شر پلیر خود وین موبایل خلاص شویم مجبوریم از پلیرهای خوبی مثل coreplayer و ... اسافاده کنیم.
ولی پلیری که خود htc روی گوشیهاش میزاره انصافا عملکرد خوب داره و تنوع حالت اکولایزر واقعا توش بیشتره.:40:
چند تا اسکرین شات از پلیر خود htc:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب قسمت audio booster همان قسمت تنظیم اکولایزر هستش.که تنوع اکولایزر توش زیاده:
خوب کسانی که میخوان صدا تو هدفون زیاد بشه و گوش کر کن.:27:میتونن تنظیمات اکولایزر رو تو حالت آخر گذاشته و نهایت لذت رو ببرن از صدای زیاد.:10:
با کشیدن اکولایزر ها به آخرین حالت صداش واقعا فوق العاده زیاد میشه. از اونایی که تو هدفون میترکونن.:31:
نينجا من پاكتهاي قديمي را نميگم
ولي جديدا پلير بدي ندارند
پلير htc بد نيست
در ضمن برنامه هاي بسيار عالي و كار امد وجود داره
مثلا براي ويدئو كه خودتون گفتين كور لپير
يا براي موزيك پاكت موزيك كه يه بار استفاده كني عاشقش ميشه خيلي خوبه ...
در xperia x1 يك پنل اختصاصي هم براي موزيك هست كه نسبتا خوب كار ميكنه
همچنين كيفيت خروجي اين گوشي بي نظير هست
نقل قول:
پلیر خود ویندوز موبایل تو پاکت پیسیها اصلا تعریفی نداره.
در كل با اين حرف شما موافق نيستم
يه چيز ديگه
اين ويدئو پلير را در رامهاي كوك شده ميشه رو گوشيهاي ديگه هم داشت
حالا شايد خود پلير هم بشه جدا نصب كرد خبر ندارم
و اون اكولايز خوبي كه داره اينم فايل CAB استخراج شده
و ميشه رو همه پاكت پي سيها نصب كرد
در ضمن در بلندگو تاثير نداره و فقط هندز فري
نينجا تست كن ببين در بلندگو كه تاثيري نداره ؟
گلمحمدی جان کلا پلیر خود وین موبایل که همون مدیا پلیر هستش صدا رو خشک بیرون میده و زیاد جالب نیست.نقل قول:
نينجا من پاكتهاي قديمي را نميگم
ولي جديدا پلير بدي ندارند
پلير htc بد نيست
در ضمن برنامه هاي بسيار عالي و كار امد وجود داره
مثلا براي ويدئو كه خودتون گفتين كور لپير
يا براي موزيك پاكت موزيك كه يه بار استفاده كني عاشقش ميشه خيلي خوبه ...
در xperia x1 يك پنل اختصاصي هم براي موزيك هست كه نسبتا خوب كار ميكنه
همچنين كيفيت خروجي اين گوشي بي نظير هست
اکسپریا هم واقعا صداش تو هدفون عالیه ولی اونم مشکلش اینه که سونی اریکسون روی خود پلیر اکسپریا اکولایزر نذاشته.شما حساب کن اگه اکولایزر سری واکمن خودش رو به پلیر خود اکسپریا اضافه میکرد چی میشد.:40:در حالی که پلیر خود اکسپریا تنظیمات اکولایزر نداره.:13:
کلا تنظیمات اکولایزر باعث میشه صدای خشک و بدون هوا از بین بره.نقل قول:
در كل با اين حرف شما موافق نيستم
که متاسفانه پلیر وین موبایل چنین تنظیمی نداره.:13:
تنظیمات اکولایزر فقط وقتی با هدفون گوش میدی فعال میشه.نقل قول:
در ضمن در بلندگو تاثير نداره و فقط هندز فري
نينجا تست كن ببين در بلندگو كه تاثيري نداره ؟
تو اسپیکر نمیشه تنظیمش کرد.
من PPC از این جدیدا نداشتم ! با ایکس 1 خیلی کار کردم و البته امنیا ! ولی نشده صدای هدفونشونو گوش کنم
ولی با آیمیت کا جم کار کردم و واقعآ با صداش توی هندزفری حالی کردم که حتی واکمن سونی هم به من اون حالو نداد
نمیدونم چی بود ! ولی یادمه ه با ویندوز مدیا آهنگای تی استو مینداختیم دیووونه میکرد لامصب !
ببين نينجا
نميدونم چرا اينطوري ميگي
من از صداي خودش گوشي xperia x1 حتي بدون اكولايزر و با برنامه ويندوز مديالپير، نيز راضي هستم
اينا مشكل نيستند
در پست قبليم هم گفتم
همين اكولايزري كه شما اسكرين شات گذاشتين، الان ميشه رو بقيه پاكت پي سي ها نيز نصب كرد
برنامه پاكت موزيك تا حالا نصب كردين ؟ فكر نميكنم كمو كاستي داشته باشه اين برنامه
كلا به نظر من گوشيهاي پاكت پي سي از لحاظ پخش موزيكو و فيلم و كلا مولتي مديا بهتر هستند
من كه خيلي راضي هستم
حالا بحث كيفيت و بلندي فرق ميكنه
منظورم ساپورت نرم افزاري و اينطور چيزهاست ...
ریویو HD2 توسط GSMARENA.COM
در مورد باطری هم ازش تعریف کرده::46:کد:http://www.gsmarena.com/htc_htd2-review-418.php
Surprisingly, battery life turned out very good. Battery performance was better than the iPhone 3G, for instance, even though Apple's smartphone has a slower paced CPU. The HD2 managed to make it for 2.5 days with Wi-Fi constantly on, taking some pictures with the inbuilt camera and listening to music. So, if you turn the Wi-Fi on only when needed and don't talk too much, you can probably expect the device to stay alive for a good 2-3 days before recharge.
نقل قول:
سلام خدمت برو بچ گل
تبریک میگم به کسانی که این گوشی رو خریدن {ببخشید که یکم دیر تبریک گفتم}:11:
من از مدیران سایت درخاست دارم درباره حرفایی که tornado_m.n.n زده تحقیقی بکنند و با او برخورد کنند
من واقعا برای این سایت متاسفم که اگه یه نفر امد و خودشو جای دیگری معرفی کرد اصلا با او کاری نداشته باشند و حرفشو قبول کنند:13::41::19:
آره بیمه دارهنقل قول:
سلامنقل قول:
تا الان كه چيزي مشخص نبوده
ولي حالا كه ثابت شد برخورد جدي باهاش ميشه
سلام به تمامه بچه ها
من یه خواهشی داشتم میشه ین بحث بازی های سنگین بازترش کنین
اگر کسی هم هست که بازی سنگین رو HD2 داره به ما هم بگه چجوری اجرا میشه
mer10+20:11::
سلام
نمیدونم چرا تعداد کلمات پستم میرفت بالا ارسال نمیکرد.
بیخیل
نینجا جان یه نمونه فیلم برداریشو آپ کن ببینیم کیفیتش چجوریه تو جی اس ام نگاه کردم زیاد هم بد نبود
فقط از بیرون بگیر ممنون.
سروش جون مگه اینجا رو ندیدی؟؟؟نقل قول:
اینجا 4 تا فیلم هستش هر کدوم رو خواستی دانلودکن:46::
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=341237&page=64
سلام
ninja جان انگار که ینجا شما حرفه ای هستید
میشه واسه من این قضیه ی بازی های سنگین باز کنی
mer10+20
اگر براتون کافی هست باید بگم که asphalt 4 با کیفیت خیلی خوب و بدون هیچ اشکالی اجرا میشه روش.نقل قول:
البته چند مورد بازی سنگین تر هم موجود هست که میتونید بخواید اونها رو چک کنند :46:
اینم چند تا عکس تو محیط indoor:
چون این گوشی واسه عکاسی ساخته نشده:20: دیگه تو عمقش رفتن فایده نداره.:13:
فکر کنم همین 4 تا عکس تو محیط خونه دوستان رو بهتر راهنمایی میکنه:
این دو تا عکس رو تو محیط کاملا تاریک با فلاش انداختم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم دو تا عکس بدون فلاش تو حالت روشنایی متوسط:
مرسی نینجا جان والا تایپیک یهو چند صفحه رفت جلو معلوم نشد چی شدنقل قول:
سروش جون مگه اینجا رو ندیدی؟؟؟
اینجا 4 تا فیلم هستش هر کدوم رو خواستی دانلودکن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
دمت گرم بد نبود کیفیش مرسی راستی فیلمای 8910 رو دان نکردم D1 هستش ؟ یا HD
دوستان میبخشید ...
در فروم ما کسی جز من HD2 نداره ... میخواستم بپرسم از کسایی که خریدن ، با همراه اول مشکل ِ آنتن ندارن ؟
این مشکل من نیست ، خیلی ها توی خیلی جاهای ایران مشکل دارن .
ظاهرا" با یک سری از دکل های مخابرات کانفلیکت داره .
من یکشنبه خریدم ، بهم میگفتن هنوز رجیستر نشده که آنتن نداری ، بقیه هم همینطورین ! یکی از یاس گفت : صبر کن درست میشه ، چون یکی اومد اینجا ، آنتنش همینجا اومد و رفت .
من گفتم اِ پس درست میشه . خلاصه رفتم پاسداران ، دیدم آنتن اومد . برگشتم خونه ( سمت یوسف آباد ) دیدم آنتن رفت . فهمیدم گوشی ِ من همون موقع هم رجیستر بوده ( با مخابرات چک کردم بعدش ) ولی رادیو استک ِ اچ دی2 با یک سری از دکل ها مشکل داره و با بعضی هم نداره . اونی که رفته بوده یاس آنتنش درست شده واسه همونه ، برگرده خونه خراب میشه :دی . بچه ها توی خوزستان و کرمانشاه هم مشکلات ِ مشابه دارن ( این مشکل واسه O2 Xda Flame ها هم بود اگه یادتون باشه )
کسی بهش برخورد کرده ؟ پیگیری کرده کسی ؟