دروود.
من تا مرحله 9 رفتم ولی وقتی کهGame Over میشم و بازی رو میخوام لود کنم دونت سنت میده
از بازی میپره بیرون علتش چیه؟؟؟؟ تا الان خوب بود ها همین مرحله اینجوری شده.
Printable View
دروود.
من تا مرحله 9 رفتم ولی وقتی کهGame Over میشم و بازی رو میخوام لود کنم دونت سنت میده
از بازی میپره بیرون علتش چیه؟؟؟؟ تا الان خوب بود ها همین مرحله اینجوری شده.
توی مرحله کشتی که تو قطبه من همه آدمارو کشتم ولی اون یارو رئیس تروریستا میگه یکی دیگه مونده! من همه جای کشتی رو گشتم ولی چیزی ندیدم.کسی میدونه باید چی کار کرد؟
یه دریچه هست میخوره به قسمت زیرزمین کشتی.چون مه و برفه خوب دیده نمیشه خوب بگردی پیدا می کنی.2 طرف ته و سر کشتی رو بگردنقل قول:
سلام به همه ی دوستان !
شاید باور کردنی نباشه ولی من تا حالا splinter cell بازی نکرده بودم که هفته ی پیش double agent رو گرفتم و واقعأ هم از این بازی 4 سال پیش لذت می برم!! فقط یک سوال برام پیش اومده تو اون مرحله که باید بین انفجار کشتی و یا منفجر نکردنش یکی رو انتخاب کنیم ، اگه حالت دوم رو انتخاب کنیم ،emile می زنه erica villabelanca رو می کشه ، می خواستم بدونم که این انتخاب در روند بازی تأثیر داره؟ بهتره که چه کار کنم؟
تو مرحله کشتی یکی از ماموریتها اینه: seize the supertanker fhdn باید چی کار کرد؟
کمک کنید دوستان دو روزه الافم
با کشتن اون زنه که روند بازی ادامه پیدا میکنه. وگر نه هر کدوم از گزینه ها شما رو گیم اور میکنه.نقل قول:
تو مرحله شانگهای وقتی که با طناب میری پشت شیشه چطوری میشه ملاقات رو ضبط کرد؟
من هر کاری میکنم ماموریت شکست میخوره
توی وسایلتون یه میکروفون لیزری هست.اونو اول انتخاب کنید بعد e رو بزنید بعد بگیرید به سمت آدمای توی اتاق.جلوی پنجره هم وایسید اشکال نداره هیچ کس نمی بینتتون.نقل قول:
سلام. اگه كشتي رو منفجر كني هم زنه زنده مي مونه و مي شه بازي رو ادامه داد!نقل قول:
بزارین اینطوری عنوان کنم...نقل قول:
وقتی که در اخر بازی بمب رو خنثی میکنین کلا سه پایان متفاوت برای بازی رو دارین: (تاثیر منفجر کردن یا نکردن کشتی هم رو دارین)
- پایان بد - قبل از رسیدن به این قسمت حداقل دو وظیفه از وظایف, منفجر کردن کشتی کروز, کشتن Hisham , کشتن Lambert, انجام بشه و نوار اعتماد NSA به زیر 33% برسه.
- پایان معمولی - قبل از رسیدن به این قسمت هیچ کدام از وظایف, منفجر کردن کشتی کروز, کشتن Hisham , کشتن Lambert, انجام نشه و نوار اعتماد NSA به زیر 33% برسه... یا قبل از رسیدن به این قسمت دو تا وظیفه انجام بشه و نوار اعتماد NSA به بالای 33% برسه.
- پایان خوب - قبل از رسیدن به این قسمت حداکثر یکی از وظایف , منفجر کردن کشتی کروز, کشتن Hisham , کشتن Lambert, انجام بشه و نوار اعتماد NSA به بالای 33% برسه.*
* این پایان باعث میشه که بعد یک BONUS MISSION باز بشه.
تایید نمیشه! :blink:نقل قول:
خیلی ممنون ، پس صرفآ منفجر کردن و یا نکردن کشتی و زنده موندن و یا مزدن villabelanca در روند بازی تأثیر نداره و به بعقیه ی انجام مأموریت ها هم بستگی داره!نقل قول:
سلام. من بازی رو تموم کردم و HISHAM , LAMBERT رو هم نکشتم ، به جاش واشنگتون رو کشتم!! و بمب ها رو هم خنثی کردم ، اما آخر بازی رو خوب متوجه نشدم :41: پلیس ها می خواستن فیشر رو دستگیر کنند؟ به چه جرمی؟ آخه نوار اعتماد NSA من پر پر بود!:13: یعنی CONVINIENT که چند ماه آینده داره می اد ، ادامه ی همین بازی هست؟ اگه کسی منبعی داره که داستان بازی رو کامل توضیح بده و این که آخرش چه جوری تموم می شه لطفأ لینکش رو برام بزاره.:11:نقل قول:
من lambert رو کشتم ولی هیچی از نوار nsa کم نشد!یه مرحله هم اضافه شد توی یه کشتی کوچیک بودنقل قول:
جدأ؟ تو اون کشتی کوچیک که باید بمب رو خنثی کنی؟ من جیمی رو کشتم! نوار اعتماد jba صفر شد!! یعنی بد بخت شدم!! بعدش هم تو مراحل مجبور شدم emile رو بکشم ، تو اون قایق و موقع خنثی مردن بمب دوم هم carlson moss رو کشتم ولی بعدش پلیس ها قایق رو منفجر کدن و در به در دنبال باز داشت sam fisher بودن!!نقل قول:
سلام
بچه ها 2 تا چیز میخواستم بگم
1- آیا کسی از شما تو بازی قسمت jba-part2 (که سام اولش با لمبرت ملاقات مخفیانه داره) این مورد رو دیده که وقتی سام داره از تو اتاق انریکا جاسوسی میکنه یهو انریکا میاد تو و بعدش سام با انریکا ل ا س میزنه ؟؟؟؟
من خودم انینجا گیر کرده بودم . 3-4 دفعه که لود کردم یهو این صحنه اومد و با اینکه از سه تا آبجکتیو فقط یکیشو انجام داده بودم با این کار سام هم trust گرفتم هم مرحله تموم شد
2- من تو مرحله آفریقا(kinshasa ) بعد از اینکه با امیلی صحبت میکنم (همون اول بازی که تو پارکینگه) بعد که میرم تو آسانسور و اسانسور بالا میره همین که درش باز میشه از بازی میشاد بیرون و dont send میده .
ویندوزمو تازه عوض کردم یه هفته ای میشه .
لطفا راهنماییم کنید دوستان
از آقایون کسی نیست جواب ما رو بده ؟
آره.خوب این قسمتی از این مرحله هستش.نقل قول:
من هم همین مشکل رو داشتم و متاسفانه حلش هم نکردم.ایراد از کرک هست.
سلام:11:
من بازیه Splinter Cell Double Agent رو یه مدتی بازی کردم و تا مرحله 8 هم پیش رفتم اما به دلیل تعویض ویندوز سیو هایه بازی پاک شدند، شایدم پاک نشدند ولیدر هر صورت من نمیدونم کجا سیوهای بازی ذخیره میشند اگه ممکنه مسیر سیو هایه بازی رو بگید؟؟؟ در صورت لزوم سیو بازی رو تا مرحله 8 برام بزارید آخه تا مرحله 7 بازی کردم از 8 به بعد رو لازم دارم .
**لطفاسوالو درست بخونید و درست جواب بدید من ترینر و کد تقلب نمیخام فقط سیوشو میخوام** .با تشکر
توی چند صفحه قبل من سیوهای خودمو گذاشته بودمنقل قول:
من بازیه Splinter Cell Double Agent رو یه مدتی بازی کردم و تا مرحله 8 هم پیش رفتم اما به دلیل تعویض ویندوز سیو هایه بازی پاک شدند، شایدم پاک نشدند ولیدر هر صورت من نمیدونم کجا سیوهای بازی ذخیره میشند اگه ممکنه مسیر سیو هایه بازی رو بگید؟؟؟ در صورت لزوم سیو بازی رو تا مرحله 8 برام بزارید آخه تا مرحله 7 بازی کردم از 8 به بعد رو لازم دارم .
**لطفاسوالو درست بخونید و درست جواب بدید من ترینر و کد تقلب نمیخام فقط سیوشو میخوام** .با تشکر
ببینید به دردتون میخوره یا نه
اگه ممکنه بگید صفحه چنده آخه با اینترنت دیال آپ م یه صبح تا شب فقط باید این صفحاتو بگردم.نقل قول:
من چند وقت هست بازی رو گرفتم اما این ارورر رو میده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :41:
اینجا لطفا :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
کسی کرک سالم این بازی رو داره؟!
چه ورژنی؟نقل قول:
اینو امتحان کنید :
سلام
آقا من یه جا گیر کردم..فکر کنم مرحله 3-4 رو رد کرده باشم.مشکل تویه این مرحله های مزخرفی هست که جزو مراحل اصلی بازی نیست!!! که تویه 1 ساختمونهست با یه سری کارکنان و اون کچله! و یه سری کارباید انجام بدی که تراست بگیری!
سوال اول انکه نمیشه این مرحله ها رو اسکیپ کرد؟؟
معما های مزخرف و سختی داره چطوری حلشون کنم؟
الان سره اون کامپیوتره گیر کردم که یه مکعب هست و همشباید روش عدد وارد کرد! نمیدونم باید چی کار کرد دارم دیوونهیشم دیگه!
میشه راهنمایی کنید؟!
نه این مراحلو نمیتونی skipکنی و باید حتما بری چون جز مراحل اصلی بازیهنقل قول:
در مورد اون مکعبه.من خودم تقریبا مکعبه رو تموم کرده بودم که یه دفعه وقتم تموم شد و دیدم مرحله رو رد کردم و رفتم مرحله ی بعد
خلاصه اینکه با مکعبه الکی ور برو و بذار وقتت تموم شه بعد میری مرحله ی بعد درستش هم نکردی نکردی
یعنی کلا هر دفعه اگه کاری از این ماموریت ها انجام ندم و بزارم وقت کلا تموم بشه خودش میره مرحله بعد؟!
خلی ازاین مرحله هاش بدم میاد آخره سره کاریومسخره بازیه!!
نه فقط اون مکعب و اینطوری رد کننقل قول:
درسته ولي بايد بقيه ماموريتها رو در مرحله رو انجام بدي .:8:نقل قول:
من این بازی رو 2 سال پیش کردم دو تا مرحله اش خاطره دارم یکی این معکب بود حدود دو تا 3 ساعت نشستم تا حلش کردم وقتی حلش کردم اینقد خوشحال بودم اینگار معادله فیزیک حل کردم دقیقا یادم نمیاد ولی فکر کنم باید صفر ویک رو بصورت \ اینطوری قرار بدی یعنی اول تو هر قسمت معکب بالا سمت چپ یک و پایین سمت راست صفر
یا بالعکس دقیقا یادم نیست یعنی تو هر قسمت معکب دو تا عدد میذاشتی وقنی شش جهت رو کامل کردی دیدی با هم تصادف ندارن بهد عدد ها رو کامل میکردی {اگه در نیومد نفرینم نکونی}:31:
یک صحنه بیاد موندنی هم ته همین مرحله داره که اگه کشتی رو بترکونی یه نتیجه داره اگه نترکونی یه نتیجه دیگه
چند وقت پیش اومدم بازی کنم با گرافیکش زیاد حال نکردم ولی خداییش زمان خودش از هیچ بازی اندازی این خوشم نیومد
سلام دوستان از تاپیک واقعا لذت بردم
از ساعت 8 تا الان که 12 دارم 71 صفحه رو می خونم خواهش میکنم کمکم کنید وبه حرفام خوب گوش کنید :
الان من تو این مرحله ام
New York - JBA Headquarters, Part 3
همه ماموریت ها رو انجام دادم به جز تیر اندازی و سرنگ ها و 4 دقیقه زمان داشتم که رفتم سراغ ایمیل مسعود یعنی همون مکعب ها جایی که اول مر حله رئیس برد ولی من اخر اومدم سراغش
همین که داشتم با مکعب ور میرفتم زمانم تموم شد و این بار مثل همیشه که میمردم نشد نمیدونم فکر کنم شانسی درست انجام دادم ولی ابجکتیو کامپلت نزد خلاصه وقتیکه زمانم تموم شد اون رئیس کچله اومد تو اتاق و من رو بردم تو لابی ساختمان وهمه ی ادمای مهم جمع بودن و سه تا انتخاب اومد که سریع رفت و نفهمیدم چی شد و تو این تاپیک پی بردم که اینا بوده :
Allow Cruise Ship Explosion - هدف JBA رو انتخاب کنید و بگذارید تا کشتی تفریحی (مرحله قبل) منفجر بشه.
Stop Cruise Ship Explosion - هدف NSA رو انتخاب کنید و جلوی انفجار کشتی تفریحی رو بگیرید. سپس Enrica توسط Emile کشته میشه.
Frame Enrica - هدف NSA رو انتخاب کنید و جلوی انفجار کشتی تفریحی رو بگیرید. پاپوش برای Enrica درست سپس Enrica توسط Emile کشته میشه
واسه من اتفاق اول افتاده کشتی (Cozumel) مرحله ی قبل منفجر شد و همه دست زدن و خوشحال شدن و هیچ کسی کشته نشد و رفتم مرحله ی بعد که افریقاست و جنگ هستش
می خواستم بدونم چه فرقی بین انتخاب دوم و سوم وجود داره تو این توضیح که تو جفتش کشتی منفجر نمیشه و انریکا کشته میشه توسط رئیس ؟ اگر یکی از اینا رو انتخاب کنم بازم به افریقا میره یا میره یه مرحله ی دیگه میره ؟
این که میگن بازی سه تا پایان بد و معمولی و خوب داره مربوط به همین اتفاقا و انتخاباست یا جلوتره ؟ اگه اینجاست ؟ الان با این وضعیت من کدوم پایان رو میبینم ؟
من از اینا هیچی نفهمیدم
پایان ها
وقتی که بمب رو خنثی میکنید...سه راه برای پایان بازی وجود داره:
- پایان بد - قبلش حداقل دو وظیفه از وظایف, منفجر کردن کشتی کروز, کشتن Hisham , کشتن Lambert, انجام بشه و نوار اعتماد NSA به زیر 33% برسه.
- پایان معمولی - قبلش هیچ کدام از وظایف, منفجر کردن کشتی کروز, کشتن Hisham , کشتن Lambert, انجام نشه و نوار اعتماد NSA به زیر 33% برسه... یا قبلش دو تا وظیفه انجام بشه و نوار اعتماد NSA به بالای 33% برسه.
- پایان خوب - قبلش حداکثر یکی از وظایف , منفجر کردن کشتی کروز, کشتن Hisham , کشتن Lambert, انجام بشه و نوار اعتماد NSA به بالای 33% برسه.*
* این پایان باعث میشه که بعد یک BONUS MISSION باز بشه
خواهش میکنم که جواب سوالامو بدید
- تفاوت Stop Cruise Ship Explosion با Frame Enrica - در روش Stop Cruise Ship Explosion نوار اعتماد JBA کاهش پیدا میکنه و نوار اعتماد NSA افزایش پیدا میکنه اما در روش Frame Enrica هر دو نوار اعتماد JBA و NSA افزایش پیدا میکنه.نقل قول:
- در طول بازی, JBA از شما سه کار عمده رو میخواد که عمل کردن و یا نکردن به اونا باعث میشه که بتونین یکی از سه پایان بازی رو, بعد از خنثی کردن بمب در آخر مرحله New York - JBA Headquarters, Part IV رقم زده و ببینین:
1 - منفجر کردن کشتی کروز در New York - JBA Headquarters, Part III
2 - کشتن Hisham در Congo - Kinshasa
3 - و کشتن Lambert در New York - JBA Headquarters, Part IV
اگه شما در طول بازی, دو کار یا سه کار عنوان شده JBA رو انجام بدین و نوار اعتماد NSA کمتر از 33% باشه پایان بد رو میبینین. اگه هیچ یک از سه کارهای JBA انجام نشه و نوار اعتماد کمتر از 33% باشه پایان معمولی رو میبینین. همچنین اگه فقط دو کار انجام بشه و نوار اعتماد بیشتر از 33% باشه باز هم پایان معمولی رو میبینین.
اما برای اینکه پایان خوب رو ببینین فقط یکی از کارهای JBA باید انجام بشه و نوار اعتماد NSA بیشتر از 33% باید باشه.
تا اونجایی که من یادمه بنده تمام اعتماد دو طرف رو جلب کردم آخر بازی هم بعد از
خنثی کردن بمب یک سری مامور امنیتی ریختم سرم از سقف و در و دیوار:31:
این کدوم پایان بود آخه پایه شدم یک بار دیگه بازی کنم این دفعه پدری ازشون در بیارم کیف کنن
پایان معمولی بوده... البته در هر سه پایان مامورها وارد میشن که در پایان بد, فیشر محاصره میشه اما به کمک نارنجک دود زا فرار میکنه. در پایان معمولی محاصره و دستگیر میشه. اما در پایان خوب قبل از اینکه مامورا برسن اون فرار کرده...نقل قول:
سلام
من این بازیو گرفتم توی همون مرحله اول گیر کردم نمیدونم چی کارکنم
اوله اوله بازی بعد از اینکه از آب در اومدم و یکیو کشتم میرم توی اتاق و یه دکمه رو میزنم بعد که اومدم پایین به دوستم کمک میکنم که از توری ها بره بالا اما بعدش دیگه نمیدونم چی کار کنم -خودم اون پایین میمونم--این جا من باید چی کار کنم ؟10 دقیقه هم از بازی نگذشته من گیر کردم نمیدونم باید چی کار کنم ؟؟؟؟
2-چرا این فقط راه میره اونم با سرعت خیلی کم خیلی رو رنجه اعصابه نمیتونه بدوه ؟با کدوم دکمه ؟من همشو تست کردم فایده نداشت
1 - از فنس بگیرین برین بالا و از اون ور بیایین پایین...نقل قول:
2 - سرعت حرکت تون با عقب و جلو بردن اسکرول موسه.
باید بری بالا سر یک دکله یک بند هست اونو میگیره میره..
سلام دوستان
من وقتی بمب آخر بازی رو خنثی میکنم و دو تا سرباز از سقف میان پایین ، وقتی می خوان وارد اتاقی که سم هست بشن ، باهم درگیری پیدا میکنن ، یه جورایی فکر کنم مشکل گرافیکی باشه (هی میپیچن جلو همدیگه و هیچ کاری نمی کنن) چند بار هم از سیو آخرم بازی کردم اما نشد :41:
چرااااااااااااا ؟؟؟؟
========================== ویرایش
حل شد:31:
سلام
ممنون میشم اگه بگین سیو ها کجا قرار میگیرن ادرسش کجاست
محل سیو بازی به آدرس زیر:نقل قول:
C:\ProgramData\Ubisoft\SplinterCell4