ابتدا بابت برد خیلی خیلی شیرین ایتالیا تبریک عرض میکنم :n16:
تا ست دوم و سوم بدون سانسور هرچی بود نشون داد از ست سوم صاحبش زنگ زد گفت کلا صفحه رو شطرنجی نشون بده :n24: بالاخره نفهمیدیم این تی وی چنتا صاحب داره !!
Printable View
ابتدا بابت برد خیلی خیلی شیرین ایتالیا تبریک عرض میکنم :n16:
تا ست دوم و سوم بدون سانسور هرچی بود نشون داد از ست سوم صاحبش زنگ زد گفت کلا صفحه رو شطرنجی نشون بده :n24: بالاخره نفهمیدیم این تی وی چنتا صاحب داره !!
واقعا بازی بزرگی بود کاملا مشخص بود بازیکنهای به اون بزرگی که لازمش داشتن رشیدن و توی امتیازهای حساس اینو عالی نشون دادن
حالا دیگه همه باید از این تیم بترسن و بدون شک میتونه از این هم بهتر باشه
در مورد دوستی که گفتا این تیم فقط صدقه سر یه جارخی مثل ولاسکو هست باید بگم اصلا اینطور نیست
روی والیبان نزدیک 15ساله داره کار میشه البته کار ریشه ای نه مثل فوتبال
والیبال از نوجوانان شروع شد و قهرمانی جهان در رده نوجوانان که مربیش کارخانه بود و از اونجا استارت موفقیت والیبال ایران شروع شده تا اینجا رسیده
پس هم برنامه ریزی نقش داشته هم داشتن استعداد و هم زحمت و تلاش و نباید این موفقیتها رو لوس کرد و هنوز جا داره برای پیشرفت و حتما بالاتر از این هم خواهد رفت
خیلی عجیب بود چقدر ایرانی تو سالن زیاد بود....این همه ایرانی از کجا اومده بود من نمیدونم...!!!
صدا وسیما همش تماشاگرها رو سانسور میکرد ولی من از rai sport دیدم حداقل نصف حاضرین سالن ایرانی بودند...
محتوای مخفی: rai sport 1
ضرغامی ؟ پست ریاست صدا و سیما که انتخابش با رئیس جمهور نیست با شخص رهبره !!نقل قول:
چی چیو 6 امتیاز کوبا ! هیچ وقت جلوی کوبا خوب بازی نکردیم !!نقل قول:
6 امتیاز آلمان + 6 امتیاز کوبا رو بگیریم ، با این 6 امتیاز که داریم میشیم 18 تا.... یه امتیاز هم از بازی دوم با ایتالیا بگیریم میشیم 19 تا...... فک کنم بتونیم بریم مرحله بعد..... !!!!
ایشون بسیار بانوی زیبایی هستند. من تحت تأثیر قرار گرفتم.نقل قول:
واقعاً خانم های ایرانی جزء زیباترین زنان دنیا هستن. همه دنیا دوست دارن از این زیبایی ها بهره ببرند ولی ما داریم میزنیم تو سر کسانی که دوست دارن اینطوری باشن.
با احترام و تبریک
اتفاقا همه بازیکناشونم بود..... همین زایتسف هم خودشو زده بود به مصدومیت..... دیدید که چطوری بازی می کرد ...نقل قول:
این ایران بود که ستارشو " فرهاد قائمی " رو نداشت وگرنه زودتر از اینا لوله بودن..............
راستی کوبا دیگه اون کوبای سابق نیس .....همه بازیاشو باخته...... پس میتونیم ازش 6 امتیازو بگیریم !!!
ایران.......:n12:
بچه ها بسه دیگه کار ندید دست انجمن عسک غیرمجاز نزارید :دی
ولی خودمونیم قشنگه ها
ولی خب بسه دیگه اقایون کوتاه بیاید پلیز
رییس سازمان صدا و سیما رو رییس جمهور تعیین نمیکنه!نقل قول:
به نظرم اگه ولاسکو نباشه این بازی ها رو راحت میبازیم,یادمه وقتی مثلا معدنی مربی بود تو امتیازای حساس بازی رو وا میدادیم,یا وقتی که چند امتیاز عقب میفتادبم دیگه کار رو تموم شده میدونستیم!
اینجاست که تاثیر داشتن ی مربیه بزرگ معلوم میشه!
دستش درد نکنه!
Sent from my WT19i using Tapatalk 2
این آخرای بازی فک کنم فقط 20 سانت با تلویزیون فاصله داشتم :n02: واقعا فوق العاده بودند بازیکنا، حقشون فقط و فقط 3 امتیاز بود.
ارزش این پیروزی وقتی برام زیاد میشه که میفهمم: ایتالیا 8 دوره قهرمان مسابقات بوده، روسیه رو تو خونه خودش برده بود، قهرمان جهان بوده قهرمان المپیک بوده و... و ایران هم برای اولین بار تو این مسابقات شرکت میکنه و اینطوری داره با ابرقدرت جهان بازی میکنه :n05:
تبریـــــــــــــــ:n12:ـــ ـــــــک
با این روند نتیجه گیری از ابتدای بازی ها باید بازی بعدی رو 3 بر صفر ببریم.
54کاربر درحال مطالعه تاپیک
واوو
عناوین روزنامه های فردا:
مشت محکم ولاسکو
:دی:دی:دی
سایت فدراسون والیبال ایران باز نمیشه.....نقل قول:
مردم هجوم بردن به سایت.....!!!
بازم تبریک به ورزش و والیبال ایران :n16:ولاسکو گل کاشتی :n12: + زحمات بازییکنان واقعا خسته نباشید خیلی این برد چسبید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و البته فدراسیون و داورزنی (حتی فدراسیون های قبلی) تو نتایج این چند سال بی تاثیر نبوده بازیکنانی که پرورش پیدا کردند و امروز نتیجه رو میبینیم ... واقعا بگم فکر نمیکردم بتونیم حتی 1 امتیاز بگیریم!با توجه به بازی های قبلی ایتالیا امشب مخصوصا ست اول و دوم خوب سرویس خراب کردند و ما عالی بودیم!
کل بازی یه طرف اون حرکت موسوی که با پا برگردوند یه طرف!یه ست میارزید :n19:انصافا بهترین بازیکن تیم ما بود سرویسهاش عالی دفاع روی تور فوق العاده و تو حمله هم که فکر میکنم 100% امتیاز گرفت بعد از این بازی فکر کنم تو بهترین بازیکنان ها موسوی تثبیت بشه جایگاه اولیش و معروف و ظریف بالاتر برن داوودی هم ست اول و دوم عالی سرویس زد یکم ست سوم و چهارم کمی افت کرد ولی بازم برگ برنده ای بود که ولاسکو برای این بازی رو کرد در غیاب قائمی مشکل سرویس نداشتیم!البته جز غفور که امشب خیلی تو تور زد این سرویس های تشکری بهترین نوع سرویس هست از نظر من حتی از پرشی هم بهتره :دی قشنگ دریافت اول رو خراب میکنه ست چهارم هم 3 امتیاز متوالی گرفتیم با همین سرویس
از 25-25 تا 30-32 چند تا سکته ناقص کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زایتسف عجب بازیکنی هست بی والدین :دی هرچی زد امتیاز شد و البته معروف که امشب تا دلتون بخواد از اون جاخالی های معروف انداخت و چشم ایتالیا رو درآورد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حمزه قبل از بازی: انقدر آماده ام که میخورمشون! 30 ثانیه حضور> 1 اقدام به حمله> تک دفاع> خروج :n08:
راستی اون کی بود با مربی ایتالیا داشت بحث میکرد ؟ خوب رفت رو اعصابش :n09: خخخخخخخخخخخ
ولی بجاش زایسف عجب چیزی بود خودش به تنهایی یک ست رو فکر کنم گرفت لامصب از هرکجا میزد توپه می نشست
پیام تبریک امیر جعفری :n12:
عاقا اصلا من ایشونو دیدم تحت تاثیر قرار گرفتم :n02:
به قول فامیل دور : خر کیف شدیم :دی
دفاع تور کلا نداشتیم با اومدن زایتسف : ولی خدایی کی فکرش رو میکرد ؟ اینم دقایق انتهای بازی و سوت پایان و خوشحالی بازیکنا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببینید دوستان! درسته که ما از 15 سال پیش شروع به توجه به والیبال پایه کردیم و خیلی هم زحمت کشیدیم و حتی یک بار هم تیم ملی والیبال جوانانمون قهرمان جهان شد. اما اصلاً نمیشه نقش ولاسکو را در این نتیجه گیری ها نادیده گرفت. ایشون با داشتن دانش و شناخت روحی بازیکنان خودش تونست تیمی قدرتمند را بسازه و فی الواقع تونست تیمی را که بصورت بالقوه توان مطرح شدن در سطح جهان داشت را عملاً به جایی که بهش تعلق داشتن برسونه.
البته هنوز نیمی از راه باقی مونده و باید دید این تیم آیا قادر هست به روند پیشرفت خودش ادامه بده یا نه.
امیدوارم این دوره تمرینی باشه برای حضور قدرتمند در لیگ های بعدی.
بچه ها خواهشا اگه کسی میدونه تکرار بازی پخش میشه یا خیر حتما بگهخب من ندیدم ست 4رو :((همچنان برق قطع میباشد :|
سلام
تبریک دوستان بچه ها عالی بودن واقعا دست تک تکشون درد نکنه فوق العاده بود همشون همشون تک تک عالی بازی کردن
خدا حفظشون کنه دستشون درد نکنه و همیشه موفق باشن
:n12:
اتفاقا شک نکنین بازی بعدی سختتر از این بازی هست چون اونها شناخت بیشتری پیدا کردن نصب به تیم ایران و همینطور بچه های ایران ممکنه دچار غرور کاذب بشننقل قول:
ولی با شناختی که از این تیم و بازیکنها و کادر فنی پیدا کردم بعید میدونم برای بازی مشکل داشته باشن و بازی بعد هم به زیبایی و صلابت همین بازی پیش میرن
دوست عزیز درسته کار پایه ای انجام شده و از زمان یزدانی خرم روی والیبال سرمایه گذاری شده و اما اصلا نمیشه نقش ولاسکو را نادیده گرفتنقل قول:
مربی باید در اینجور بازی ها خودشو اثبات کنه همانطور که یه روز یکی میاد ظریف و معروف و چند نفر دیگه را کنار میگذاره و تیم نتیجه نمیگیره !
اما یکی مثل ولاسکو میاد و هر بازی یک بازیکن رو میکنه بازی با صربستان کسی فکر نمیکرد ست آخر غلامی اونطور کار کنه یا این بازی داوودی معرفی شد و ...
در هر صورت این نتیجه گیری را نمیشه به یک نفر نسبت داد همه تلاش کردند اما در این بازی نقش ولاسکو خیلی پررنگ بود
ست چهارم آخر هیجان بود مخصوصا امتیازای آخر
دو ست اول که صدا و سیما گل کاشت ولی از مقامات بالا احتمالا دستور رسید که بابا اینجا ایرانه ن
ولی خداییش اگه از اول این زایتسف تو زمین بود شاید ورق بر میگشت هرچی توپ بهش دادن امتیاز گرفت بازی یکشنبه هم با وجود زایتسف از اول احتمالا به مشکل بخوریم ولاسکو باید یه فکری براش بکنه
ولی خداییش آدم کیف میکنه سطح والیبالمون اینقدر بالا رفته یادمه یه زمانی دعا میکردیم از کره و ژاپن و چین بتونیم یه ست بگیریم ولی الان ...
آمار تحلیلی از عملکرد ملیپوشان والیبال ایران برابر ایتالیا منتشر شد.
به گزارش مشرق به نقل از فارس، نخستین دیدار تیمهای والیبال ایران و ایتالیا از هفته پنجم رقابتهای لیگ جهانی والیبال از ساعت 22:30 به وقت تهران در سالن مملو از تماشاگر پالاکاسا شهر مودنا برگزار شد که در پایان شاگردان خولیو ولاسکو با نتیجه 3 بر یک و با امتیازهای (23 - 25، 22 - 25، 22 - 22، 32 - 30) بازی را به سود خود رقم زدند و جمع امتیازهای خود در جدول ردهبندی را به 6 رساندند.
ایوان زایتسف، بازیکن شماره 9 ایتالیا در این بازی با وجود اینکه در دو گیم نخست حضور نداشت، اما توانست 19 امتیاز کسب کند و امتیازآورترین بازیکن میدان لقب بگیرد.
سید محمد موسوی، بازیکن تیم ملی ایران هم با به دست آوردن 17 امتیاز به عنوان امتیازآورترین بازیکن ایران معرفی شد.
* آمار عملکرد ملیپوشان ایران در بخشهای حمله، دفاع و سرویس به این شرح است:
در بخش حمله علیرضا مباشری از مجموع 24 حمله، توانست 14 امتیاز برای ایران به ارمغان بیاورد. پس از مباشری، سید محمد موسوی از 13 حمله خود موفق شد 10 امتیاز کسب کند.امیر غفور، دیگر بازیکن جوان تیم ایران در این بازی 25 حمله انجام داد و موفق به کسب 10 امتیاز برای ایران در بخش هجومی شد.
در دفاع محمد موسوی عراقی در تیم ایران از مجموع 18 دفاع خود توانست 4 امتیاز کسب کند و پس از وی مهدی مهدوی یک دفاع انجام داد که وی هم موفق به کسب یک امتیاز شد. سعید معروف هم 9 دفاع انجام داد و توانست تنها یک امتیاز برای ایران به ارمغان بیاورد.
در بخش سرویس هم رحمان داودی 17 بار پشت خط سرویس قرار گرفت و توانست 4 امتیاز مستقیم سرویس کسب کند. موسوی هم از 16 باری که پشت خط سرویس قرار گرفت 3 امتیاز کسب کرد. مهدوی هم از 4 باری که پشت خط سرویس قرار گرفت موفق شد یک امتیاز کسب کند.
پ ن : در پاک کردن پست ها تبعیض قائل نشید ./ :n29:
سیچلو بود زبان هم رو متوجه میشدن و حسابی از خجالت هم در اومدن :دی البته این مربی ایتالیا کلا آروم نیست و اعصاب و روان درستی نداره ...نقل قول:
برعکس ولاسکو که تو حساس ترین لحظات حتی اگه بازیکن خراب کنه داور اشتباه کنه رفتاری نمیکنه که بار روانی منفی برای تیم داشته باشه و با آرامش و خونسردی ادامه میده
موافقم با پژواک جز دریافت اول سرویس و شیوه بازی و ... که خیلی پیشرفت کردیم این سالها مهمترین فاکتور رو این روحیه جنگندگی تا آخرین لحظه میدونم بزرگترین کار ولاسکو این بود که ایرانی های احساسی رو کاری کرد تا آخرین لحظه بجنگن و ناامید نشن طوری که ست سوم ما 6 امتیاز عقب میوفتیم 12-6 اگه اون روحیه نبود با اختلاف 10+ میباختیم ولی اومد و شد 25-22!! فقط 3 امتیاز ... و ست چهارم 23-20 اگه اشتباه نکنم که شد 23-24! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جالبه سایت جهانی والیبال به غیر از آمار اتوماتیک کامپیوتری که عکسشون را در زیر قرار دادم هیچ خبری از این بازی نگذاشته
آمار بازی:
راستی منکه تو عمرم یادم نمیاد در عرض یک دو هفته این همه هر کیف شده باشم.قلبم تحمل این همه هر کیفی و شنگولی رو نداره
نقش ولاسکو انکار ناپذریه و همین کافی هست دربارش که ایتالیا بعده ولاسکو دیگه نتونسته به اون اقتدار تیم ولاسکو برسهنقل قول:
پس هیچ کس نمیتونه نقش ولاسکو رو کمرنگ کنه
ولی من اینطوری تفسیر میکنم نقش ولاسکو رو که از 25امتیاز گرفته شده در یک ست 20امتیاز اول ثمره زحمت و وتلاش و استعداد بازیکنها و مربیها و استعدایابهای داخلی و فدراسیون گذشته و حال هست و 5 امتیاز اخر که مهمترین زمان بازی هست و بیشتر شرایط روحی و روانی درش نقش داره تاثیر حضور و کار ولاسکو هست
پس نه میشه اون 20 امتیاز رو بی ارزش کرد و نه اون امتیازات اخر رو
یعنی مشکل از خودمون هستا ! همش میگیم سیا ست وارد ورزش نشه ولی حرفا محوریتش شده .... ! هنوز که دولت عوض نشده !!!! چه ربطی داره به اومدن روحانی ؟! شادی کردنمونم خاصه خدایی !!!!!!! انشاا... با توجه به بازیای خوب اخیرشون پاداش اینا رو از یاد نبرن . ورزش فقط فوتبال نیست
======
یه جایی محتشمیان گفت که سرویس زدن رو بلد بودیم ولی ترس داشتیم : زمان گذشته محمودی رو به یاد داریم بابت سروهای خوبش ولی خدایی سال به سال پیشرفت داشتیم و روی تیم کار شده . الان دیگه توی سرو و روی تور فقط به یه نفر متکی نیستیم . متاسفانه بازیای تدارکاتی کمی انجام میدیم و نقطه اتکا فقط لیگ فعالمونه !!
من هم با شما موافقم دوست عزیز.نقل قول:
حسی دارم که میگه ما بازی بعد را 3-1 بازنده خواهیم بود. ولی معتقدم غرور، دلیل باخت ما در بازی فردا شب نخواهد بود بلکه جدی تر شدن و با انگیزه تر شدن ایتالیایی ها کار را برامون سخت میکنه. مطمئن باشید اونها میان تا ضمن جبران ناکامی بازی قبل از حیثیت خودشون دفاع کنن.
به هر حال من بعنوان یک طرفدار، تا همین جا هم از ملی پوشان و کادر فنی رضایت دارم و انتظاراتم ازشون برآورده شده. ممنونم ازشون.
ای لعنت به این شانس .. ست اخر رو نتونستم ببینم و برق محلمون رفته بود کلا :n03:
تبریک میگم . اشک تو جشام جمع شد وقتی فهمیدم بردیم:n12::n12::n12: . ..
بر فرض میگیریم ایتالیا یه ست یا دو ست رو از ایران شناخت نداشت که یهو غافلگیر شد پس چرا الباقی ستها هم حرفی برای گفتن نداشت . جز اینه که زورش به تیممون نمیرسید ؟ چرا ما ایرانیها خودمون رو باور نداریم . آقا بخدا یه سرو گردن ازشون قویتر بودیم . کاملا مشخص بود . حالا امروز اینطور بود یا نه نمیدونم ولی اینو خوب میدونم که امروز ایتالیا تسلیم قدرت تیمیه ما شد نه تسلیم شگفتی و این حرفها
خوب من هم این برد رو که با شایستگی به دست اومد رو شاد باش میگم. ست چهارم دیگه اوج هیجان بود. من که داشتم سکته میکردم دیگه چه برسه به بازیکن ها و مربیا.بازم شادباش میگم.
حقیقتا یکی از زیباترین شبهای زندگیم بود
بار قبل(چند سال پیش) وقتی توی کشور ایتالیا 3 بر 2 به این تیم باختیم کاپیتانشون موقع دست دادن در یک حرکت واقعا غیر ورزشی و غیر انسانی به ویژه در رشته والیبال سعید معروف رو هل داد
سعید معروف هم بعد از اون صحنه یه گوشه نشست به تابلوی تبلیغات تکیه داد و هم به خاطر اون حرکت بازیکن ایتالیا و هم باخت بعد از یک بازی خوب بغضش شکست و اشکهاش جاری شد
اون صحنه واقعا مثل یک لکه سیاه توی ذهنم بود وقتی به سعید معروف نگاه میکردم حس میکردم غمی توی چهره اشه
کلا با دیدن والیبال اون صحنه رو به یاد میاوردم
امشب سعید توی دو سه صحنه کارایی کرد که واقعا لذت بردم
خوشحالم برای معروف و برای والیبال ایران
ایرانی اگر اراده کنه استعداد و هوشش رو داره
جوون ایرانی واقعا احتیاج چندانی به برنامه طولانی مدت و هزینه زیاد هم نداره صرفا حمایت و ایجاد حداقل امکانات میتونه اونها رو به جاهایی برسونه که کشورهای دیگه با ده ها سال کار و برنامه ریزی هم نرسن
باورم نمیشه !! واقعا هنوزم باورم نمیشه!!!
ست اول رو که بردیم داشتم بال در می آوردم ! تو کشور خودشون ایتالیا رو یه ست بردیم فوق العاده بود برام ! یه دنیا می ارزید برام!! هیچ فکرشو نمیکردم که اخر بازی اینجوری شوکه بشم!!! یعنی واقعا ما 3-1 بردیم ایتالیای بزرگ رو اونم تو زمین خودش؟؟!تیمی که صدر جدوله و 8 بار قهرمان لیگ جهانی شده تو زمین خودش به تیمی که بار اولش هست شرکت میکنه میبازه.
فوق العاده بود ! فوق العاده ! تنها همینو میتونم بگم!
شب به یاد ماندنی بود!:n28::n12:
دو ست اول واقعا خوب بود داوودی ام خب تو دو ست بعدی اصلا خوب کار نکرد، موسوی هم که خودشو به عنوان بهترین بازیکن فعلی ایران تثبیت کرده .
اما دفاع رو تور زیاد خوب نبود، که بخشیش بر میگرده به عالی بودن ایتالیا در حمله اول که زایتسف واقعا شاهکار بود من نمیدونم چرا همچین بازیکنی خوبی قبلا دریافت کننده بوده! اگه به پلن خوب واسه دفاعش داشتیم شاید همون یه ست هم نمیدادیم!(اعتماد به نفس چسبیده به سقف:n02:)
نکته قابل تامل بازی خوب ظریف بود که وقتی مقایسه میکنم با بازی هایی که تو روسیه کرد واقعا خوشحال میشم که چقدر فرم خوبی پیدا کرده.
ولاسکو ممونیم ازت ، نقش تاثیر گذارت واقعا تو تیم و بازی ها کاملا مشهوده:n12:
در اخر هم ممون از بچه های با غیرت تیم ملی ایران که عالی بودن!:n12: کار نشدنی رو انجام دادن ! تبریک میگم به همه:n12:
بازی رو یک خط در میون داشتم از الجزیره اچ دی و شبکه 3 میدیدم، تغییر موضع سیما که کلا برام عجیب نبود اما وقتی داشت عادی پخش میکرد دیگه یکم خند ه ام گرفته بود چون همه کلا نا خوداگاه ایرانی ها به خاطر محدودیت ها یه واکنش هایی نشون میدن ، واقعا باید حساسیت زدایی شکل بگیره .....
خلاصه گفتم اگه این cheers وسط ست ها رو هم نشون بده نکنه واقعا انقلاب شده باشه:n02:
ای لعنت به این شانس .. ست اخر رو نتونستم ببینم و برق محلمون رفته بود کلا
تبریک میگم . اشک تو جشام جمع شد وقتی فهمیدم بردیم . ..
بر فرض میگیریم ایتالیا یه ست یا دو ست رو از ایران شناخت نداشت که یهو غافلگیر شد پس چرا الباقی ستها هم حرفی برای گفتن نداشت . جز اینه که زورش به تیممون نمیرسید ؟ چرا ما ایرانیها خودمون رو باور نداریم . آقا بخدا یه سرو گردن ازشون قویتر بودیم . کاملا مشخص بود . حالا امروز اینطور بود یا نه نمیدونم ولی اینو خوب میدونم که امروز ایتالیا تسلیم قدرت تیمیه ما شد نه تسلیم شگفتی و این حرفها
Interviews to coaches and palyers after Italy-Iran
Mauro Berruto (Italian coach): “Matches such as this need to regarded as lessons for us. Iran has played well and has won because has been more confident than us”.Julio Velasco (Irani coach): “My guys has fought throughout the all match, from the first point to the last, without losing spirits even when Zaytsev kept on scoring points. We were good at seizing the opportunity and that’s precisely what I always ask for to my team: never give up”.
Zarif Ahangaran (Irani Libero): “We won a memorable match for our country. It was a great match. We had trained very hard and fought over each point. And now ahead there is another very tough match”.
Cristian Savani (Italian captain): “We played well but not as good as them. They played a fantastic match. We knew it would be difficult, and actually, they proved their high value. We did not underestimate them, but they started off great at the beginning of every set”.
:n13:احتمالا شما با ما هم محل هستید؟ :دی:n13:نقل قول:
:دی
جو هست دیگه میگیره کلا:n08:
ولی خیلی باید شاد باشیم که تیممون متکی به یک بازیکن نیست ماشالله خیلی خوب جای خالی همو پرمیکنن
امشب تقریبا همه خوب بودند :داوودی تشکری مباشری ظریف موسوی محمودی غفور (البته همه منهای حمزه زرینی:n29::n02:))
دوستان یه نکته رو در نظر بگیرید .
بازی اول با روسیه ایران سه هیچ باخت
بازی دوم با روسیه ایران سه یک باخت
بازی سوم با صربستان سه دو باخت
بازی چهارم به صربستان سه دو برد
بازی پنجم با ایتالیا سه یک برد
برد بعدی ایتالیا پیشاپیش تبریک !:n19:
کسی میتونه لینک دانلود بازی را که ترجیحاً از شبکه RAI ضبط شده باشه:n02: را برامون بذاره؟
اره دیگه البته بنده بچه رشتم .نقل قول:
اگه این تیکه جو است میگیره دیگه منظورتون با من بود که انصافا دوستانی که منو میشناسند و پستهامو دنبال میکنند خبر دارند که اصلا جوگیر نیستم و بی منطق حرفی نمیزنم . انصافا امشب حداقل ایران کاملا نسبت به ایتالیا برتری تاکتیکی تیمی داشت . نه از شانس خبری بود از شگفتی .
نقل قول:
My guys has fought throughout the all match, from the first point to the last, without losing spirits
never give up
تعظیم ایتالیاییها به والیبال ایران/ استاد از شاگرد برد!
به گزارش خبرگزاری فارس، نخستین دیدار تیمهای والیبال ایران و ایتالیا از هفته پنجم رقابتهای لیگ جهانی والیبال از ساعت 22:30 به وقت تهران در سالن مملو از تماشاگر پالاکاسا شهر مودنا برگزار شد که در پایان شاگردان خولیو ولاسکو با نتیجه 3 بر یک و با امتیازهای (23 - 25، 22 - 25، 22 - 22، 32 - 30) بازی را به سود خود رقم زدند و جمع امتیازهای خود در جدول ردهبندی را به 6 رساندند.
* استاد برد!
براتو، سرمربی ایتالیا پیش از بازی اعلام کرده بود که شاگرد ولاسکو است و سرمربی ایران استادش بوده؛ با این شرایط میتوان گفت که جدال استاد و شاگرد به سودولاسکوی استاد رقم خورد.تیم ایران پیش از این بازی برابر روسیه صربستان قرار گرفته بود که حاصل 4 بازی برابر این دو تیم تنها کسب 3 امتیاز بود؛ لاجوردی پوشان ایتالیا هم پیش از برابر تیمهای آلمان، کوبا و روسیه قرار گرفته بودند که حاصل 6 بازی برابر این تیمها کسب 15 امتیاز بود. ایتالیاییها با کسب 15 امتیاز از بازیهای گذشته خود صدرنشین گروه دوم مسابقات بودند؛ جایی که ایران با کسب تنها 3 امتیاز در مکان پنجم قرار گرفته بود.دیدار بعدی این دو تیم روز یکشنبه و از ساعت 21:30 در سالن پالاسرادیمیگنی شهر ساساری برگزار خواهد شد.
محتوای مخفی: ادامه