با سلام شهریه رشته مهندسی نرم افزار حدودا چه قدر میشه و از ازاد چه قدر کمتره ؟ و ایا به نظر شما دانشگاه ازاد بهتره یا علمی کاربردی؟ (کارشناسی ناپیوسته)
با تشکر
Printable View
با سلام شهریه رشته مهندسی نرم افزار حدودا چه قدر میشه و از ازاد چه قدر کمتره ؟ و ایا به نظر شما دانشگاه ازاد بهتره یا علمی کاربردی؟ (کارشناسی ناپیوسته)
با تشکر
آیا میتوان افرادی که پیش دانشگاهی دارند هم کارشناسی پیوسته و هم کاردانی ...هم زمان امتحان بدهند؟
فکر کنم برنامه گزینه جوان بود که توش گفته بودند شهریه های علمی کاربردی بالای 300 تومن نمیشه (هر ترم) البته تو خود دفترچه هم نوشته (اما نه بصورت انفرادی واسه هر رشته) اگه وضعتون خوبه که هر دوتا رو امتحان بدید (هر کدوم رو قبول شدید برید) اما اگه هزینه براتون مهمه که مسلمآ علمی کاربردی(البته قیمت آزاد رو نمیدونم ولی اونجور که شنیدم بیشتره) به نظر من اسم دانشگاه ها اونقدر مهم نیست, مهم مهارت شخصه (واسه اشتغال, اگه کارفرما واقعآ ادم باشعوری باشه نمیگه نمره ادبیات فارسیت چنده و از این جور چیزها بلکه ملاک رو مهارت شما تو اون زمینه مورد نظر, قرار میده)نقل قول:
با تشکر
=======================================
دوستان کسی منابع آزمون کاردانی نرم افزار رو میتونه بمن بگه (تو خود دفترچه, چیزی ننوشته :41:)
راستی دیروز که برای تهیه دفترچه کاردانی رفتم اداره پست, دفترچه رو به قیمت 6,150 داد در حالی که تو خود دفترچه ذکر شده 6,100 :18:
يك سوال فوري من الان ثبت نام كردم آيا مي شه الويت هام را يكشو حذف وديگري را تغير بدهم ؟
...............................
اگه ثبت کردی نمیشه تغیرش بدینقل قول:
در مورد نقاشی باید یه هم رشته پیدا بشه و بیاد توضیح بده واستنقل قول:
و اینکه همزمان نمیشه در دو دانشگاه تحصیل کرد
سلام. کسی نیست مواد آزمون کاردانی (رشته مورد نظرم نرم افزار کامپیوتر هست) رو بگه؟ (تو دفترچه فقط عمومی ها و ضرایبشون رو نوشته) یا حداقل منبعی رو معرفی کنید که بهش رجوع کنم
با تشکر
کاردانی مواد آزمون نداره
دروس مربوط به سه سال دبیرستانه
منظورتون تمام دروسی که بچه ها تو این 3 سال می خونند؟ و اگه آره, لیست این کتاب ها رو از کجا مبشه گیر آورد و درضمن ضریبشون چی میشه؟ چون دیپلم تطبیقیم میپرسمنقل قول:
کاردانی مواد آزمون نداره
دروس مربوط به سه سال دبیرستانه
بازم ممنون
سلام دوستان من منابع آزمون کارشناسی ناپیوسته رشته ITC رو می خوام ؟ و سر فصل های دروسش رو کجا می شه گیر آورد؟؟؟
با درود.لطفا دوستان کمکم کنند که وقت زیادی برای ثبت نام نومونده.من مدرک ÷یش دانشگاهی انسانی دارم و میخوام علمی کاربردی شرکت کنم.اما نمیدونم که فرق ÷یوسته و نا÷یوسته کارشناسی چی هست.دوستان لطف کنند بگن توی کدوم یک باید شرکت کنم.و اینکه میگن باید کارت ÷ایان خدمت داشته باشم تا شرکت کنم ولی من ندارم.ایا باید داشته باشم؟متشکرم.
کارشناسی ناپیوسته برای افرادی هست که مدرک کاردانی دارند (فوق دیپلم) و میخوان واسه کارشناسی (لیسانس) بخونندنقل قول:
با درود.لطفا دوستان کمکم کنند که وقت زیادی برای ثبت نام نومونده.من مدرک ÷یش دانشگاهی انسانی دارم و میخوام علمی کاربردی شرکت کنم.اما نمیدونم که فرق ÷یوسته و نا÷یوسته کارشناسی چی هست.دوستان لطف کنند بگن توی کدوم یک باید شرکت کنم
کارشناسی پیوسته (که شامل حال شماست) با مدرک دیپلم/پیش دانشگاهی (با توجه به مندرجات در دفترچه راهنما) و تا مقطع لیسانس هست
قاعدتآ باید داشته باشید ولی یک تعداد تبصره و... هم داره که پیشنهاد میکنم به خود دفترچه راهنما (که از سایت سنجش قابل دانلوده) مراجعه کنیدنقل قول:
و اینکه میگن باید کارت ÷ایان خدمت داشته باشم تا شرکت کنم ولی من ندارم.ایا باید داشته باشم؟متشکرم.
من می خوام فقط تو کنکور علمی کاربردی شرکت کنم و نمی خوام دانشگاش رو برم.بهتره کارشناسی شرکت کنم یا کاردانی؟(ریاضی فیزیک ام.)مواد آزمونشون چه جوریاست؟
لطفن زود جواب بدید تا زمان ثبت نام تموم نشده.
علمی کاربردی آیا کارشناسی ارشد هم داره رشته آموزش زبان؟؟
هیچ کس نمیدونه آیا میتوان در هر دو آزمون کاردانی و کارشناسی ژیوسته شرکت کرد یا خیر؟
سلام . به نظر من یهتر کارشناسی امتحان بدید. دفترچه راهنما رو از سایت سنجش دانلود کن!!!!!!!!!1نقل قول:
سلام. چندتا سوال
همینکه شماره پرونده و کد رهگیری رو دریافت کردیم یعنی ثبت نام انجام شده؟ (تو سایت سنجش)
چه مدارک/چیزهایی رو باید پیش خودمون نگه داریم؟ (مثل کارت ثبت نام و...)
با تشکر
بله ثبت نام تموم شده!
خوب کد رهگیری و شماره پرونده و اون کارت اعتباری خیلی مهم هستن
تا اعلام نتایج و ... باید داشته باشین
سلام دوستان
علمی کاربردی امروز ثبت نامش تموم میشه!
من هنوز هیچ کاری نکردم
یه سئوالی داشتم
میخوام بدونم فرقی بین این ازمون که الان داره ثبت نام میشه با علمی کاربردی پودمانی هست یا نه؟؟؟؟؟
من دیپلم کامپیوتر دارم خدمت هم رفتم
حالا نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شهریش چقدره لطفا یکی راهنماییم کنه زودتر
میخوام همین کامپیوتر رو ادامه بدم
من درسم بهمن تمام نميشه ... چطور اينا ميخوان بعد از عيد ترم رو شروع كنن ؟ من به هيچ وجه نميتونم شركت كنم ؟ با يكي دو تا از استادا صحبت كردم گفتم احتمال داره به ورودي مهر تغيير كنه . كسي اطلاعي نداره ؟
به نقل از سایت علمی کاربردیمنبع خبر:سایت مدیریت روابط عمومی
مهلت ثبت نام دوره هاي كارداني و كارشناسي دانشگاه جامع علمي كاربردي تمديد شد
خلاصه خبر :
مهلت ثبت نام در دوره هاي كارداني ، كارشناسي پيوسته و كارشناسي ناپيوسته دانشگاه جامع علمي كاربردي تا روز سه شنبه 6 بهمن ماه تمديد شد.
بله درست گفتن ممکنه به مهر تغییر کنه یه سال اینجوری شد.نقل قول:
ولی الان ممکنه همون بعد از عید باشه
بدينوسيله به اطلاع كليه داوطلبان متقاضي ثبتنام در آزمون ورودي دورههاي كارداني، كارشناسي و كارشناسي ناپيوسته دانشگاه جامع علمي – كاربردي سال 1388 ميرساند:
نظر به اينكه برخي از داوطلبان تا اين تاريخ ، براي دريافت مدارك ثبت نام اقدام ننمودهاند، لذا با همكاري شركت پست جمهوري اسلامي ايران ترتيبي اتخاذ گرديده كه :
ضمناً به اطلاع مي رساند داوطلبان متقاضي ثبت نام در آزمون ورودي دورههاي كارداني، كارشناسي و كارشناسي ناپيوسته دانشگاه جامع علمي –كاربردي سال 88 كه كارت اعتباري ثبت نام هر يك از دورههاي مذكور را تا تاريخ 6/11/88 دريافت ميدارند، مي توانند حداكثر تا ساعت 24 روز سه شنبه 6/11/88 با مراجعه به نشاني پايگاه الكترونيكي سازمان سنجش آموزش كشور (
- در روزهاي روزهاي يكشنبه 4/11/88، دوشنبه 5/11/88 وسه شنبه 6/11/88 منحصراً در باجه مركزي پست هر يك از شهرستانهاي مختلف كشور (بجز شهرستان تهران كه به شرح بند 2 ذيل خواهد بود) از ساعت 8 صبح لغايت ساعت 19 هر يك از روزهاي مذكور، نسبت به توزيع مدارك ثبت نام داوطلبان دوره هاي مذكور اقدام گردد.
- در شهرستان تهران از ساعت 8 صبح لغايت ساعت 19 روزهاي يكشنبه 4/11/88، دوشنبه 5/11/88 وسه شنبه 6/11/88 منحصراً در مناطق پستي11، 13 ،14، 15، 16 ، 17، 18 و 19 نسبت به توزيع مدارك ثبت نام داوطلبان دورههاي مذكور اقدام شود.
) ، نسبت به ثبت نام در آزمون دورههاي مذكور اقدام نمايند.کد:WWW.Sanjesh.org
منبع:کد:http://www6.sanjesh.org/Jame/1388/881103_01.php
همون بعد از عید
سلام
نمونه سوالات امتحان رشته it کاردانی جامع رو می خواستم .
با سلام
ایا الان راهی هست که بشه اولویت ها رو تغییر داد ؟ اخه من یه اولویتام رو اشتباه زدم!
الان دیگه دیر شده .کاری نمیشه کردنقل قول:
دوستان میشه یکی یه بزرگواری کنه و منو توجیح کنه که داستان این سیستم پودمانی چیه؟ظاهرا دفترچش20 بهمن میاد...
من مدرکم پیش دانشگاهی تجربیه؟میتونم حسابداری شرکت کنم؟ممنون میشم یکی به ما توضیح بده:11:
...........................................
سلام
برای انتخاب رشته پومانی علمی کاربردی،به نظر شما تو گزینهای تعمیرات سخت افزار و سخت افزار کدوم بهتر و راحت تر هست،منظورم برای گرفتن مدرک و بازار کار،در کل یه رشته که به درد دیپلم کامپیوتر بخوره و بتونه برای کارشناسی هم ادامه بده و آسون هم باشه معرفی کنید.
به نظرتون رشته های کامپیوتر راحت هستن یا حسابداری؟
کسی میدونه کارت ورود به جلسه برای کنکور اسفند ماه کی میاد ؟
من سوالات تخصصی کنکور سال های قبل علمی کاربردی کارشناسی ناپیوسته ( کاردانی به کارشناسی) رشته I.C.T رو لازم دارم ,کسی نداره؟
نمی دونید از کجا می شه تهیه کرد؟ کتاب فروشی های انقلاب دارند سوالات کنکورهای علمی کاربردی رو ؟
احتمالا 12 میاد 14 امتحانه........نقل قول:
با درود به عزيزان.من پارسال يه غلطي كردم كنكور زياد نخواندم و قبول نشدم.حالا فقط امسال فرصت دارم و گرنه ورود به ديار خدمت سربازي منتظر منه.من كارداني علمي كاربردي انساني شركت كردم به نظر شما شانس قبولي چقدر هست؟من كتابهاي سال سوم دبيرستان خواندم و الان دوم را دارم ميخوانم ايا امكان قبولي هست.
اگه معدل دیپلمت خوبه
و درسای عمومی
قبول میشی
یک سوال اگه من در امتحان روز جمعه 14قبول بشوم کی به دانشگاه می روم؟
کسی نیست جواب منو بده..........:19:
دوستان من كارداني شركت كردم ولي نميدانم كي كارت ورود به جلسه بگيرم.امتحان 14 اسفند هست.
دوست عزیز روز دوشنبه یعنی 12/10 مشخص میشه، سری به سایت سنجش بزنید.
دوست عزیز من دوستم خودش علمی کاربردی اهواز میخونه . واسم سوال کرد. بهش گقتن اوایل اردیبهشت سال 89!نقل قول: