عجب حالی داد امروز با هادی رفتیم دانگئون کوئست fb19 رو رفتیم یک weapon خفنی داد !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
عجب حالی داد امروز با هادی رفتیم دانگئون کوئست fb19 رو رفتیم یک weapon خفنی داد !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از شانس من لینکش بود !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! همین 2 هفته پیش هم رفتم!نقل قول:
من لول 24 شدم...
مهمون داریم نتونستم امروز بیام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من لول 24 شدم...
شما هم خونتون شمال باشه ملت تابستون میریزن دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علی امشب نبودی زیاد حال نداد.من هم زیاد بازی نکردم.لول 25 هستم هنوز.
aaaنقل قول:
علی امشب نبودی زیاد حال نداد.من هم زیاد بازی نکردم.لول 25 هستم هنوز.
دو لول گرفتی میگی زیاد بازی نکردم !!
من فردا از صبح میشینم بلکه تا شب بتونم برسم :دی
بچه ها که قبلا دانلود کردن کجان پس !! بابا بیاین حال میده بازیش باحاله
خوب فردا میبینمت تو بازی علی جان.
فعلا...
ببینید چه چیزای جالبی داره.من تا حالا نمیدونستم اینا رو.الان تو فروم دیدم.
How to level faster? Do all your quests! If you find it difficult at level 4... then you should probably quit now, because it's only going to get harder!!! At higher levels there are daily quests (crazy stone, bounty hunter, world quest) that give bonus exp. There are also party quests called rebirth orders that can reward you with a lot of exp for your efforts. The cube of fate also gives a lot of exp if you complete it. Finally, there is a way of grinding called "zhenning" that allows a party to gain a lot of exp in a short amount of time. You should look these up on the forums if you have questions about them, as they're each explained in a lot of detail elsewhere.
سلام اقا هادی گل
بابا تو که اون ور به ما جواب سلام هم ندادی من گفتم بیام اینجا سلام بدم شاید اینجا جواب بدی
راستی این بازیش چه جوریاس ؟ من کامپیوترم خیلی قدیمی و داغونه میکشه باهاش بازی کنم اینو ؟؟
کلا جقدر باید دانلود کنم ؟؟؟
بگردیم باگ پیدا کنیم تو بازی :دی
تنها چیزی که پیدا کردم چیت jump بود که پشت هم میپری :دی
دنبال item dupe هم هستم بلکه یه چیزی پیدا شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام مهرداد جون.نقل قول:
کدوم ور جواب ندادم؟
هرجا بوده حتما ندیدم وگرنه مگه میشه من جواب سلام شما رو ندم؟
در مورد بازی هم سیستم قوی نمیخواد.مینیممش گرافیک 64 و رم 512 و سی پی یو 1000 هستش.
علی امروزم که نبودی.:13:نقل قول:
علی بیا تو بازی رفیقم رو بهت معرفی کنم :27:
اهل ولز (wales) هست.منم بهش گفتم اهل ترکیه هستم.به این دیگه جرات نکردم بگم ایرانی هستم.
ولی هرجا بخواد بره میگه منو ببر.خیلی تنبل شده ما رو تاکسی گیر آورده من همش باید اینو این ور اونور ببرم!!!:19:
خدا رو شکر مثل اینکه مهمونا فردا صبح میرن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
علی امروزم که نبودی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علی بیا تو بازی رفیقم رو بهت معرفی کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اهل ولز (wales) هست.منم بهش گفتم اهل ترکیه هستم.به این دیگه جرات نکردم بگم ایرانی هستم.
ولی هرجا بخواد بره میگه منو ببر.خیلی تنبل شده ما رو تاکسی گیر آورده من همش باید اینو این ور اونور ببرم!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدایی نیستی ببینی چه وضعیتیه صبح پا میشن بریم دریا - ظهر میشه بریم جنگل - شب میشه بریم قهوه خونه . نصفه شب میشه فیلم بذار ببینیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الانم هر 10-20 دقیقه یه بار اینجا رو رفرش میکنم پست جدید اومده بود بخونم باز میرم پیش اونا .
رفیقت دختره دیگه ؟ :دی چطوری میشه اینور اونور بردش ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیاد تو گیلد میفهمه ما ایرانی هستیم گندش در میادا :دی
بابا شما که اصل عشق و حال میکنید.دیگه چی میخوای.نقل قول:
آره دیگه پس چی؟ مگه **خلم برم با پسر دوست شم.نقل قول:
با همون embrace دیگه.بغلش میکنم بعد پرواز میکنم میبرمش.:21:
یه قدمم راه نمیره.هی میگه منو ببر.دهنم سرویس شده.:13:
تا باشه از این اینور اونور بردنا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منم میخواااااااااااااااام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آره دیگه پس چی؟ مگه **خلم برم با پسر دوست شم.
با همون embrace دیگه.بغلش میکنم بعد پرواز میکنم میبرمش. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه قدمم راه نمیره.هی میگه منو ببر.دهنم سرویس شده. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی اون کوئست دیلی ها لول چند باز میشن ؟
شرمنده خدایی من از فروم سر در نیاوردم میشه بگی واسه genie چه اسکیل هایی رو بگیرم ؟
باشه یه سر میرم ببینم چی نوشته.نقل قول:
شرمنده خدایی من از فروم سر در نیاوردم میشه بگی واسه genie چه اسکیل هایی رو بگیرم ؟
یه بار دوتایی میریم archosaur یه مخ ردیف برات میزنیم.اگه رفیقم آنلاین بود اونم میارم که دیگه سه تایی مخ تیلیت کنیم خوبشو برات پیدا کنیم.نقل قول:
تا باشه از این اینور اونور بردنا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منم میخواااااااااااااااام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد 4 تایی میریم کوئست و لول آپ.
برای جینی فعلا MAG رو بالا ببر تا حدود 60 .
اسکیلهاش هم ببین کدومش مانا و این چیزا رو زیاد میکنه یا هرکدوم به درد کلریک میخوره بگیر.هر اسکیل یه سری affinity نیاز داره اول ببین کدو اسکیل رو میخوای بگیری بعد affinity رو روی اونا بذار.
مثلا من یه اسکیل الان گرفتم که 1 water و 1wood و 1earth میخواست.پس اول رفتم به هر کدوم یک اسکیل دادم و بعد تونستم اون اسکیل رو بگیرم.
این لینک تمام اسکیلهای جینی رو با پیش نیازهاش توضیح داده.
کد:http://www.ecatomb.net/pwi/genieskill.php
I LOVE YOU [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یه بار دوتایی میریم archosaur یه مخ ردیف برات میزنیم.اگه رفیقم آنلاین بود اونم میارم که دیگه سه تایی مخ تیلیت کنیم خوبشو برات پیدا کنیم.
بعد 4 تایی میریم کوئست و لول آپ.
مرسی .نقل قول:
برای جینی فعلا MAG رو بالا ببر تا حدود 60 .
اسکیلهاش هم ببین کدومش مانا و این چیزا رو زیاد میکنه یا هرکدوم به درد کلریک میخوره بگیر.هر اسکیل یه سری affinity نیاز داره اول ببین کدو اسکیل رو میخوای بگیری بعد affinity رو روی اونا بذار.
مثلا من یه اسکیل الان گرفتم که 1 water و 1wood و 1earth میخواست.پس اول رفتم به هر کدوم یک اسکیل دادم و بعد تونستم اون اسکیل رو بگیرم.
این لینک تمام اسکیلهای جینی رو با پیش نیازهاش توضیح داده.
راستش تو همین affinity گیر دارم نمیدونم الان بگیرم بعدا باز میشه ریست کرد ؟
چون بعدا که باید هیلر شم باید اسکیل های مخصوص هیلینگ رو بگیرم .
من برای جینی خودم این اسکیلها رو میخوام بگیرم.ببین به دردت میخوره یا نه.
extreme poison - holy path - blood clot - stunning blast - tree of protection
البته tree of protection فکر نکنم به دردت بخوره چون میتونی خودت رو هیل کنی ولی برای من خوبه.
نه دیگه فکر نکنم بشه ریست کرد.مثل پوینتها میمونه دیگه.نقل قول:
از الان مشخص کن چه اسکیلهایی میخوای بگیری.تو اون لینکی که دادم مشخصه اسکیلها.دیگه تابلوئه کدوماش به دردت میخوره دیگه.مثلا اسکیلی که فیزیکال دمیج رو زیاد میکنه که به درد تو نمیخوره که.پس نباید اونو بگیری.
راستی یه پچ 8 مگی اضافه شده.
گفتم خیلی عقب میوفتم نصفه شبی بیدار شدم تا صبح نشستم لول 25 شدم :دی
دم این خارجیا گرم ! یه جا بود مب هاش خیلی بد دمیج میزدن اصلا نمیشد تنهایی بزنی بعد همونجا چند تا لول بالا پیدا کردم با هم زدیم
ازش پرسیدم اینجا چیکار میکنی گفت بیکار میشیم میایم اینجا میدونیم کوئستش سخته به بقیه کمک میکنیم :دی لامصب فرهنگ رو ترکوندن اینا !
هادی من spirit خیلی کم میارم الان 6-7تا اسکیلم رو نمیتونم train کنم ! هر کدوم هم 7-8 هزارتا میخوان . چیکار کنم ؟
حتما اسکیل های الکی میگیری که کم میاری.من چند تا اسکیل که به درد نمیخوره رو اصلا نگرفتم.رفتم تو فروم راهنمای آرچر رو خوندم اونجا نوشته بود چه اسکیلهایی خوبن.تو هم باید همین کار رو بکنی.
من دیشب لول آپ نکردم حسش نبود.گفتم چی کار کنم رفتم تو شهر شروع به مخ زنی.
یه 31 ساله و یه 21 زدم...
یه خورده هم شغل tailor کار کردم.
خب دیگه منم اسکیل هایی که بدردم میخوره رو میگیرم ! منظورم اینه بقیه اسکیل ها چی ؟نقل قول:
حتما اسکیل های الکی میگیری که کم میاری.من چند تا اسکیل که به درد نمیخوره رو اصلا نگرفتم.رفتم تو فروم راهنمای آرچر رو خوندم اونجا نوشته بود چه اسکیلهایی خوبن.تو هم باید همین کار رو بکنی.
اینطوری که نمیشه از تمام توان یه کلاس استفاده کرد !!
به به ...نقل قول:
من دیشب لول آپ نکردم حسش نبود.گفتم چی کار کنم رفتم تو شهر شروع به مخ زنی.
یه 31 ساله و یه 21 زدم...
31 ساله دیگه تو بازی چیکار میکنه :دی
من توی تریبال یه رفیق 44 ساله دارم ، مهندس برقه ، خیلی هم بازیش خوبه :دینقل قول:
خوب بعضی اسکیلها فقط تو لولهای پایین کمک میکنه و ارزش نداره روش سرمایه گذاری کنی.نقل قول:
خب دیگه منم اسکیل هایی که بدردم میخوره رو میگیرم ! منظورم اینه بقیه اسکیل ها چی ؟
اینطوری که نمیشه از تمام توان یه کلاس استفاده کرد !!
فکر نکنم بشه تمام اسکیلها رو گرفت...
خوب اون دیگه جای مادربزرگته...:27:نقل قول:
بهش بگو مامان بزرگ :20:
بهش میگم بابا بزرگ :دینقل قول:
دیروز سکته کرد و میخواستم 5 تا روستاشو بگیرم که گفت حالم خوب شده و بازی میکنم ، بعدا روستاهامو بگیر :دی
میگم این بازی باحال هستش ما هم بیاییم توی خط ؟!
تریبال بازی Browser Base هست با این فرق داره !نقل قول:
من توی تریبال یه رفیق 44 ساله دارم ، مهندس برقه ، خیلی هم بازیش خوبه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته یه دوستی داشتم wow بازی میکرد 35 سالش بود :دی
اكثر WoW باز هايي كه من ميشناسم بالاي 20 هستن ... اكثر دانشجو ها WoW بازي مي كنن !!! يا بكم كه اكثر WoW باز ها دانش جو هستن !!! ما كه فعلا اين رو ول كرديم ... سيستم اوضاعش خوب نيست !
این بازیش با ADSL 64 ذغالی اجرا میشه ؟
فایل دانلود بازی چند مگ هست ؟
بستكي به ping داره ...WoW رو اكه اجرا كردي اينم ميشه ...
خود بازی + پچ های بازی = 3 گیگنقل قول:
فایل دانلود بازی چند مگ هست ؟
یعنی شما 3 گیگ دانلود کردین ؟!!!
من محدودیت 2 گیگ در ماه دارم :دی !!
برو کافی نت بگو اینو واست دانلود کنه ! یه شب تا صبح بذاره دانلود میشه .نقل قول:
یعنی شما 3 گیگ دانلود کردین ؟!!!
من محدودیت 2 گیگ در ماه دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !!
لول 26 شدم . بهت رسیدم هادی . فقط خواستی بری لول آپ بگو با هم بریم :دی
راستی این کوئست دراگون رو میری ؟ من که هر چی آیتمش رو میداد میفروختم پول خوب میدادن !
علی الان بیا تو بازی.
کوئست دراگون رو هنوز شروع نکردم.