نقل قول:
اگه اشتباه نگم مربی ها و داورهای لیگ انگلیس فقط لیسانس شده باشند.با عکس.
لیگهای معروف دیگه اسمها درسته اما عکس ندارند
Printable View
نقل قول:
اگه اشتباه نگم مربی ها و داورهای لیگ انگلیس فقط لیسانس شده باشند.با عکس.
لیگهای معروف دیگه اسمها درسته اما عکس ندارند
من بازی به دستم رسید
نصب و کرکش کردم ولی بعد اینکه رفتم تو بازی و بعد اینک پیغام داد press any key
زدم و بعدش فقط این صفحه رو نشون میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویرایش:مشکل حل شدش.دایرکت ایکس جدید نصب کردم
من یادمه نسخه قبلی که میرفتیم توی line up برای ترکیب چیدن لول بازیکناهم زده شده بود کنارشون که مثلا وقتی توی پستای مختلف جابجاشون میکردیم کاراییشون رو اعلام میکرد ولی توی این یکی چرا نیستش
نقل قول:
من بازی رو سیستمم نصب نیست منتظر جدیدشم.ولی یادمه که وقتی میخواستی بازی رو شروع کنی و همون قسمتی که ازت میپرسه میخوای با باشگاه های پایین شروع کنی یا باشگاه تاسیس کنی یا ...
همون جا یه گزینه داره که باید تیک بزنی.دقیقن یادم نیست که چی نوشته.ولی مربوط به talent میشد.اون باید تیک داشته باشه.فکر کنم تیک اونو نزده باشی.
توی کدوم قسمت بود زبانای دیگه رو یاد میگرفتیم؟
سلامنقل قول:
میشه لینک سالم و بدون ف ی ل 3.6 مگابایتی رو بزارین؟
من آپدیت 56 مگی رو دانلود کردم میشه یه توضیح کامل بدین که باید چیکار کنم؟
مرسی.
کار خاصی نباید بکنیدنقل قول:
فقط روش کلیک کنید،به صورت اتوماتیک توی محل نصب،اینستال میشه
ولی من که از آپدیت استفاده نکردم
خودم نزدیک یک ساعتو نیم دیتابیس بازی رو تغییر دادم با 90 درصد نقل و انتقالای انجام شده
این لینک هم خراب شده اگه میشه از دوستان هرکسی لینک سالم داره بذاره.نقل قول:
مرسی
---------- Post added at 07:19 PM ---------- Previous post was at 07:17 PM ----------
---------- Post added at 07:21 PM ---------- Previous post was at 07:19 PM ----------
نقل قول:
---------- Post added at 07:23 PM ---------- Previous post was at 07:21 PM ----------
مشکل اینه که نصب نمیشه.نقل قول:
پیغام میده میگه بازی رو reinstall کن و پچ رو نصب کن منم این کاررو کردم بی فایده بود دوباره همین پیغام رو داد!
نقل قول:
نه بابا میگم اولش که میخوای تازه شروع کنی یه بازی جدید.که پاییترش گزینه داشت انتخاب میکردی
1player
2player
3player
4player
[HTML]http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5255363&postcount=667[/HTML]نقل قول:
فکرکنم تو این قسمت کامل توضیح دادم.به اون راحتی که بردیا گفت نیست.در مورد ------ فعلن نمیتونم کاری بکنم.اگه میخوای صبر کن تا 2هفته دیگه شاید اوکی کردمش.
کسی میدونه چه طوری تعداد player هایی که دوستمون اون بالا گفت بیشتر بشه کرد؟؟؟؟برای لیگ فانتزی باید چه جوری از طریق این بازی لیگ فانتزی راه بندازی؟؟؟
نه بابا اون مشکل که حل شدش همون موقعی که گفتی رفتم تیک اون گزینه show general talent رو زدمنقل قول:
توی منیجر09 یه جا بود با مربیت میتونستی زبانای خارجی رو هم یاد بگیری
برو توی بخش که عکست زده و نمیدونم میتونی مشخصات و بیوگرافی خودت را ببینی اونجا یک گزینه ای داره میتونی یاد بگیری.
کسی جواب سوال من را نمیدونست؟
منظورت از تعدا پلیر دقیقن چیه.توی این بازی میتونی تعداد پلیر رو زیاد کنی ولی به نظرم خیلی مزخرف میشه.چون اگه مثلن دو نفر باشید هر دوتا باید با یه کامپیوتر کار کنید که زیاد جالب نیست.اگه منظورت اینه که همون اول که میخوای شروع به بازی کنی گزینه برای تعدا پلیر داره.یه روش دیگه هم میشه پلیر رو زیاد کرد که همون قسمت جدید بازی آنلاینه.که البته تو ایران به دلیله اورجینال نبودن اجرا نمیشه.نقل قول:
در مورد لیگ فانتزی که گفتی منظورتو نفهمیدم.
تماشاگرا همش از کمبود facilities توی ورزشگاه شکایت میکنن
من همه امکانات رو به حداکثر رسوندم به جز برنامه بازی که 20هزارتا برای هربازی چاپ میکنم ولی بازم پیغامشو میدم
ممنون کمکم کردی.منظورم همون اول که فقط میتونه 4 نفره بازی کنی.من برای لیگ فانتزی این کار را میخواهم.یعنی لیگی که بچه ها در یک فروم خاص پلن و ترکیب و تاکتیک و... با میدن من بازی ها را اجرا میکنم.میخواهم بیشتر از 4 تا پلیر بشه!!!نقل قول:
بردیا بیشتر توضیح بده.
دوستان میدونم برا این سوال یه کم دیره ولی:
میشه بگید تو اصفهان از کجا میتونم بازی رو بخرم؟
اگه به احمد آباد نزدیک باشه خیلی عالیه
Fifa Manager 11
NEW SCREENSHOTS
کسی نظری نداره؟من خیلی جاهارو گشتم ولی نبودنقل قول:
خواهشــــــــــــــــــــ ــــــا کمک کنین
راستش کسی توی اصفهان نیست که بخواهد نظر بده.من خودم از حاهایی که سی دی و این چیزا بود پیدا کردم.نقل قول:
کسی مشک من را نفهمید؟؟چگونه تعداد پلیر ها را از 4 تا بیشتر کنم؟؟
آقا میگم این بازی چقدر با manager9 فرق داره؟
اصلا بهتر شده؟
چه چیزاییش تغییر کرده؟
بهتر شده؟؟؟به نظر من عالی شده.منیجر 9 خیلی شلوغ پلوغ بود.یکم هم سخت.ولی این بازی خیلی بهتر شده.
تجهیزات و بقیه چیز ها مثل منیجر 9 هستش.یک جستجو بکنی فرقش را پیدا میکنی.
میگم اون گرافیک مزخرف بازی بهتر شده؟نقل قول:
اون حرکات بازیکنان که تا محوطه جریمه حریف میرفتن و بر میگشتن چطور شده؟
سلام
کسی میدونه تو کدوم منو بازی میشه شماره بازیکنها رو عوض کرد؟
مرسی.
---------- Post added at 11:52 PM ---------- Previous post was at 11:49 PM ----------
fifa 11 رو نمی دونم اومده یا نه؟نقل قول:
یه سری به شهر نرم افزار تو مجتمع پارک بزن یا تماس بگیر ببین اومده یانه.
fifa 10 که نداشت پرسیدم گفتم چرا ندارین فروشنده گفت چون کسی اینجا نمی خره ما نمیاریم!
در منوی merchandsing همینجور چیزیه!!!!'گزینه اخر kit میزنی و پایینش نوشته change player numbers.حله.نقل قول:
فرق انچنانی نکرده.ولی هوش مصنوعی نسبتا بالا رفته.نقل قول:
میگم اون گرافیک مزخرف بازی بهتر شده؟
اون حرکات بازیکنان که تا محوطه جریمه حریف میرفتن و بر میگشتن چطور شده؟
چگونه تعداد پلیر ها را از 4 تا بیشتر کنم؟؟
این آپدیت رو آخر من نتونستم نصب کنم هیچکس هم جوابمو نداد.
آپدیت 50مگی رو تا می خوام نصب کنم پغام reinstall game میده!
این کار رو هم کردم ولی بازم بی فایده بود!
بگین چیکار کنم؟
مرسی.
نقل قول:
فکر کردم جواب دادم.واسه اون سبک بازی که تو میخوای حداکثر4تا میشه.بیشترنمیشه.
کسی نفهمیده چطوری روی بازیکن عکس بزاریم؟:13:
نه.من توی جاهای دیگه هم دیدم.نقل قول:
فکر کردم جواب دادم.واسه اون سبک بازی که تو میخوای حداکثر4تا میشه.بیشترنمیشه.
توی ادیت بازی میتونی عکس بزاری.ولی خوب سایز و پسوند خودش را میخواهد.نقل قول:
کسی نفهمیده چطوری روی بازیکن عکس بزاریم؟
در مورد اپدیت هم بگم که من تا حالا اپدیت نکردم ولی خوب بازیرا از اول نصب کن . وبدون کپی کردن کرک اپدیت را نصب کن.حل میشه.
والا تا جایی که من میدونم حداکثر 4تا میشه.اگه غیر از اینه من نمیدونم.در ضمن اگه به صورت آنلاین بازی بشه میشه تا بینهایت بازیکن بازی کنن.البته با کامپیوتر های مختلف.بازم نمیدونم حالا اگه چیزی فهمیدم میگم.نقل قول:
فردا ساعت 10 صبح تایمر سایت فیفا منیجر تموم میشه.احتمالن اگه خود بازی نباشه دموی بازی هستش.
کسی با این ترینره که Budget ها رو افزایش میده کار کرده؟
تو Main menu کلید F1 رو میزنم Active میشه
بعد 2 Numpad رو میزنم میگه Able بعد اضافه نمیشه!
من Transfer Budget میخوام!
خیلی راحت تر از این حرفهاست.با دستکاریه ساده تو یه فایل تکست درست میشه.اما ببخشیدا من نمیگم البته نه بخاطر اینکه قبلن توضیح داده شده.بیشتر واسه اینکه به نظرم واسه ی این بازی نیاز به اینکارا نیست.:13:یعنی از جذابیت می افته.اما اگه بازم اصرار داری تو همین تاپیک سرچ کن پیدا می کنی.البته شاید بقیه بچه ها جواب دادن.نقل قول:
منظورت همونه که تو پوشه privite items رو تغییر میدی؟
آخه من زن و بچه ندارم!
چطوری وسط فصل زن بگیرم؟:20:
آقا مثله اینکه این بازی قحط شده
من دست کم 15 تا سی دی فروشی رو گشتم.یه سریشون اصلا نمیفهمن چی میخوام ، بقیشونم میگن بازیش طرفدار نداره
زن و بچه نمیخواهد!!!در پوشه private items و گزینه ماشین ها بیار و اخرین ماشین را یک منفی بزار جلوش.بعد برو تو بازی و ماشینی که عدد منفی داره بخر.نقل قول:
فرئشگاه های ایترنتینقل قول:
آقا مثله اینکه این بازی قحط شده
من دست کم 15 تا سی دی فروشی رو گشتم.یه سریشون اصلا نمیفهمن چی میخوام ، بقیشونم میگن بازیش طرفدار نداره
من میخوام خب !نقل قول:
زن و بچه نمیخواهد!!!در پوشه private items و گزینه ماشین ها بیار و اخرین ماشین را یک منفی بزار جلوش.بعد برو تو بازی و ماشینی که عدد منفی داره بخر.
میخوام بگیرم!
چی کار کنم؟:دی
کسی جوابی نداره؟نقل قول:
باید صبر کنی تا دوست دختر به صورت اتوماتیک پیدا کنه.!!!بعد از چند ماه و براش هدیه خریدن میتونی بهش پیشنهاد بدی!!!نقل قول:
خط اخر پست 712 را بخون.نقل قول:
کسی جوابی نداره؟
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5290642&postcount=712
بچه ها یک مشکل اساسی پیدا کردم.
نمیدونکم چرا ولی وقتی میخواهم دستیار بگیرم میگه بودجه کافی نداری!!!من خیلی پول دارم.هر کسی را انتخاب میکنم میگه بودجه کافی نداری!!!
در ضمن دستیاری که برای تاکتیک خوب باشه سراغ ندارید؟؟
توی main menu کلید F1 رو میزنی، بعد بازیتو لود میکنی و از قسمت Financial Status توی قسمت Status از آپشنهایی که میخوای و به قول خودت Numpad 1, 2, 3, 4 استفاده میکنی.نقل قول:
این یکی معدود باگهای F Manager 10 به حساب میاد، چون منم چند وقت پیش این مشکل برام پیش اومد در حالیکه تنها چیزی که کم نداشتم پول بود. البته توی تیم ملی این مشکل بعد چند ماه درست میشه ولی مشکل من با باشگاه هیچ وقت حل نشد. راه حلشم استفاده از حرکت ناجوانمردانه trainer میباشد.نقل قول:
FM 11(Preview)[HTML]http://www.youtube.com/watch?v=eFuNJDQA-0g&hd=1[/HTML]
منم دچار مشکل کمبود پول برای دستیار گرفتن شدم
مجبورم هر فصل فقط 3-4تا دستیار عوض بکنم