سلام دوستان من میخوام ایکس باکسمو -- کنم ولی هر کاری میکنم jungle flasherدرایو رو شناسایی نمیکنه درایومم lite-onهستش پورت port i/oایکس باکسم نصب کردم
مادربوردم asus m5a97هستش و chipset amd 970/sb950
لطفا کمک کنید................. :19:
Printable View
سلام دوستان من میخوام ایکس باکسمو -- کنم ولی هر کاری میکنم jungle flasherدرایو رو شناسایی نمیکنه درایومم lite-onهستش پورت port i/oایکس باکسم نصب کردم
مادربوردم asus m5a97هستش و chipset amd 970/sb950
لطفا کمک کنید................. :19:
سلام به بچه های گل p30world
فریمور دستگام یکی قبل lt یه(اسمشو یادم رفت) جدیدترین فریمور الان کدومه؟؟
خودم میتونم نصبش کنم یا باید بدم نصب کنن؟؟
ممنون
با سلام.من با اینکه دستگاه رو دادم و lt3 روش ریختم ولی با این حال وقتی میخوام مکس پین 3 رو بازی کنم ..حتما باید لایو باشم..وگرنه تموم مراحل سیو بازی میپره و باید از اول بازی کنم!!آیا این مورد طبیعیه!!!؟؟
سلام :دی
من اگه بخوام فریم ور رو به اخرین مدل اپدیت کنم باید چی کار کنم؟ اموزش هست؟
با عرض سلام ،
من يه اسليم 4 گيگ دارم كه lLT3 يه بازي استار وار براي كينكت خرديم ازم اپديت خواست به زور نصب شد از اون رو ارور كلين ديسك داد دستگاه يه روز كه خاموشه بازي مي ذاشتم ميومد مثلا چند بار بردم توپ خونه اونجا كه بازي توش ميذاشت ميومد دوباره كه ميوردم خونه نميومد تا اينكه بردم توپ خونه كلا لنزش عوض كرد يه مدت خوب بود اينقدر كه مكس پين و دو تا ديگه بازي رو تموم كردم الان دوباره قاطي كرده اين چه چيزي شده
براي بار اول كه يه ايكس باكس اسليم همين 4 گيگ داشتم اونم چراق قرمز شد هيشكي نفهميد البته دستگاه تازه اومده بود بردش الان اينه دق جلوي چشمامه !! كلا انداختيمش دور خواهشا كمك كنيد اينم اونطور نشه نميدونم چرا اين بلاهاي نادر گريببان من ميگيره
سلام من دستگاهم lt3 هست.میخواستم بدونم بازهای lt2 روش جواب میده؟چون امروز خواستم بازی اسمشو نبر 3 رو بگیرم فروشنده گفت روی lt3 جواب نمیده.باید حتما lt2 باشه. ممنون
اون بازی چون xgd3 هست باید پچ شده واسه LT3 شو بگیری:46:نقل قول:
اموزش پچ کردنشو بهم میگید؟نقل قول:
من میخاستم lt 2 رو روی XBOX 360 slim خودم بریزم . دیدم دنگ و فنگ داره منصرف شدم .لحیم کاری داشت و...
البته میتونستم ولی چون دستگاه تازه بود و منم اولین بار میخاستم اینکارو بکنم گفتم به ریسکش نمییرزه .دادم بیرون .
حالا که lt2 دارم روش ریختن lt3 چطوریه ؟ نرم افزاریه یا همون مراحل لحیم و ببر و بدوز هستش ؟
key driveرو بتون داده؟اگه داده باشه کارتون راحت ترهنقل قول:
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
از این تاپیک کمک بگیرنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ..من دستگاهم رو جدیدا به LT3 ارنقا دادم اما تو بازی Batman ارور میده که : disk not supported (یا یه همچین چیزی) ....مشکل از کجاست ؟ از دیسک بازیه یا اینکه مشکل از دستگاه و درست تبدیل نشدن به LT3 هستش ؟
از هر کدوم میتونه باشه!
یه بازی جدید دیگه که برای اجرا نیاز به LT+3 داره رو امتحان کن اگه اجرا شد مشکل از دیسک بتمنه
ضمنا موقع خرید بازی دقت کن بازی رو با پچ LT+3 بخری که به مشکل نخوری
یکی لینک دانلود LT3+ رو برای Phat میزاره ؟
همه لینک ها خرابه :|
الان همه xbox های slim قابل کپی خور شدنن؟!
اگه نه اونایی که کپی خور نمیشنو و میشنو بگین درایواشونو مشخصاتشونو لطفا:11:
کلا دستگاه هایی که تاریخ تولیدشون بعد از برج 5 سال 2011 باشه هـک نمیشن،باندل ها هم هـک نمیشن...................نقل قول:
الان کدوم بازی ها هستند که اگه LT3.0 بزنیم مجبوریم پچشون کنبم؟
آیا لیست مشخصی دارن؟
سلام دوستان عزیز.جدیدا دیدم یک کیت روی بورد دستگاه نصب میکنن که کاملا ایکس باکس -- میشه.دیگه نیازی به دی وی دی نیست.فلش و هارد رو مستقیم میگیره و بازی ها بطور کامل از روی هارد نصب میشند و اجرا میشن.هیچ نیازی هم به روش رایت برنر نیست.تمام بازی های با LT های جدید و قدیم رو اجرا میکنه.و خیلی مزایای دیگه داره.
کسی میدونه این کیت چیه؟قیمتش بالای صدهزارتومن در میاد.
از کجا میارن؟
و میشه خودمون بسازیمش؟
این رو میگید :نقل قول:
قیمتش ۷۰ یورو هست
یکی دیگه هم هست :
که یه جورایی Jtag میکنه کنسول رو . معروفه به Glitch ---- اینجا ۸۰ یورو میگیرند نصبش میکنند توی ایران باید ارزون تر باشه .
سلام
به نظر شنا من کنسولم روبدم j-tag کنن یا lt3?
لایو بازی نمی کنم ولی اونیوبگینکه برای کنسول ضرر کمتری رو داره.
کسی نمیدونه؟نقل قول:
شما اگه لایو هم نمی کنی بهتره جی تگ نکنی (به نظر خودم البته )نقل قول:
کلا هم برا فروشش هم برا چند مورد دیگه ال تی 3 بهتره
من که جی تگ رو پیشنهاد نمی کنم
تو یه سایت خوندم اگه بری لایو و برنامه netflix رو دانلود و نصب کنیم, میشه فیلمها رو بازیرنویس پخش کرد( البته منظورم mkv & mp4 هست).اینکارو کردم ولی جوابی نگرفت..شما امتحان کردید؟
سلام دوستان.من دو سوال ازتون دارم تو رو خدا هرچه سریعتر جوابشونو بدین:
1.ویندوز من سرویس پک 3 و هرچی تلاش میکنم نمیتونم برنامه هوریزانو اجرا کنم.خطای send و dont send میده.الان باید چیکار کنم؟برنامه جایگزینی هست؟یه برنامه تو سایت گفته شده ولی فایل دانلودش خرابه.
2.من تایتل آپدیت اسکایرمو میخوام،میرم تو سایت xbuc فایلهای زیادی هست نمیدونید باید کدومو بگیرم؟
کسی جواب نمیده:41:نقل قول:
دوستان میشه لطف کنید کامل بگید این دمو fifa 13 رو که دارم دانلود میکنم چجوری ازش استفاده کنم ؟ dvd میخواد یا flash ؟
نقل قول:
دوست من این جور ارور ها در ویندوز XP طبیعی هست ، فکر میکنم مشکلت با نصب dot net framework 3.5 حل بشه.
دوستان من دستگام یک سالی هست که پوکیده و از اون موقع انداخته بودمش یه گوشه...حالا می خوام تعمیرش کنم و راش بندازم فقط میخوام بدونم از اونجایی که دستگام مال چند ماه پیشه lt 2 هم نداره و من بخوام resident evil 6 و بازی های جدید رو برم به ال تی 3 نیاز دارم.می خوام بدونم چطوری میتونم دستگام رو به ال تی 3 اپدیت کنم؟یعنی اون مراحلی که باید به pc وصل کرد و ... ممنون میشم راهنماییم کنید.
مشکلش چی هست؟نقل قول:
پشت دستگاه رو نگاه بکن ببین تاریخ ساخت کنسول ماله کی هست؟
آخرین بازی که باهاش انجام دادی چی بوده؟ واسه ورژن داشبرد میپرسم.
دستگام ماله 2008 هست بردش فالکونه...و مشکلش ارور e74 هستش و چراغ سمت راست پایین چشمک قرمز میزنه و باید دستگاه رو x-clamp بکنمش...والا اخرین بازی هایی که باهاش رفتم الان فک میکنم la noir و mortal kombat و bulletstorm بود...LT 2 میشه دیگه؟؟حالا من دنبال اموزش اپدیت دستگاه به ال تی 3 میگردم که کامل توضیح داده باشه چیکار باید بکنم و چه مراحلی رو باید بگذرونم...همه رو هم خودم میخوام انجام بدم و نمی خوام بدم بیرون...نقل قول:
هدفت از زدن LT3 چی هست؟ میخوایی لایو بازی بکنی؟ واسه اجرای بازی های جدید به صورت آفلاین LT2 هم کفایت میکنه.
البته اگه LT3 بزنی و بازی رو به صورت برنر مکس تهیه بکنی میتونی بازی رو روی هارد هم نصب بکنی که باعث افزایش طول عمر لنز درایو میشه.
به هر حال قبل ال تی باید E74 رو حل بکنی که کار خیلی سختی هست. تا اونجایی هم که میدونم تنها راه درمان دائمیش ریبال هست. میتونی توی یوتوب فیلم رو پیدا بکنی. بقیه روش ها موقتی هستن و به درد نمیخورن.
والا نه برای لایو نمی خوام می خوام بازی های جدید رو برم مثل RESIDENT EVIL 6....خب مگه بازی های جدید همشون با LT 3 اجرا نمیشن؟؟نقل قول:
من تو اینترنت روش تعمیرش رو پیدا کردم (X-CLAMP) که به صورت پیچ و مهره و واشر X ها رو درست میکنی...ریبال همونه دیگه؟
نه ریبال Reball یه چیز دیگه هست. کل GPU یا در صورت لزوم سی پی یو یا سوس بریج رو از مدار در میارن و لحیم قدیمی رو از زیرش پاک میکنن بعد لحیم جدید که به صورت توپ های کوچک هست رو با شابلون زیرش قرار میدن و میندازن روی برد و لحیم کاری میکنن. با تجهیزات معمولی هم نمیشه این کار رو انجام داد و باید ابزار حرفه ای داشته باشی که واقعا شک دارم بشه توی ایران پیدا کرد. از طرف دیگه قیمت این نوع تجهیزات هست که واسه تعمیر یه دونه ایکس باکس به صرفه نیست. در کل شاید بهتر باشه به جای تعمیر یه ایکس باکس دیگه بخری!
نه بعد اون ماجرای داغون شدن ایکس باکس یه ps3 گرفتم سیستم کامپیوترمم هم ردیفه مشکلی ندارم...گفتیم حالا این resident evil 6 اومده این ایکس باکسرو ردیفش کنیم اویل رو بریم...:31:نقل قول:
قابل توجه دوستانی که اسلیم هیتاچی یا کلا اسلیمی داشتن که آنلاک نمیشد C4 یک فرمویر جدید داره میده که به نام LTU (LT Ultimate) که بوسیله PCB جدیدی که تیم xecuter تولید میکنه میتونه تمامی درایوهای اسلیم که تاحالا لاک مونده بود آنلاک کرد. این فرمویر بصورت تک فایل عرضه میشه یعنی اطلاعات تمامی درایوها توش هست و جانگل خودش اطلاعات صحیح رو انتخاب و استفاده میکنه این فرمویر جدید فقط برای برد جدید هست و باقی اسلیم ها که آنلاک هستن نیازی به ریختن این فرمویر ندارن تمامی جزئیات این فرمویر مثل LT3 هست. خلاصش اینه NEw Unlocked PCB+LTU = انلاک 0500/0502 هیتاچی و 1175/1532 لایت آن
با سلام من ایکس باکسمو از دبی گرفتم و آپدیت lt2 بود و برد دستگاه لاک بود الان آپدیت lt3 زدم میتونم آپدیتی بزنم که هم بازی های ال تی 2 و ال تی 3 را اجرا کنه . ؟؟؟
برای دستگاهه هایی که برد آنها لاک نیست هم هم چین کاری امکان پذیره؟
از تعمیر کارای توپخونه تلفنی سوال کردم گفتن اگه دستگاهت برک نباشه میشه منضور از از برک لودن دستگاه چیه .؟
فکر نکنم راهی باشه که بشه هم LT2 اجرا کرد هم LT3......................
احتمالا اشتباه متوجه شده منظور شما رو.......................
منظور از بریک بودن دستگاه اینه که وقتی روشن میکنی ارور میده و چیزی اجرا نکنه....................
با جی تگ کردن جی میشه اینکارو انجام داد .؟نقل قول:
با جی تگ همه کار میشه انجام داد به غیر از لایو
در واقع با جیتگ LT+n اصلا معنی نداره دیگه
فقظ فکر میکنم دشبورد 15574 با بالا -- نشدن هنوز