ی سوال دیگه خدمت شما دوستان داشتم.
یک دوچرخه سوار آماتور و عادی برای ورزش یک بار در هفته چه مسافتی رو میتونه طی کنه. آیا نرمی جهانی وجود داره؟
Printable View
ی سوال دیگه خدمت شما دوستان داشتم.
یک دوچرخه سوار آماتور و عادی برای ورزش یک بار در هفته چه مسافتی رو میتونه طی کنه. آیا نرمی جهانی وجود داره؟
سلام
من میخوام یه دوچرخه بین 400 تا 600 هزار تومن بخرم
برای تو شهر میخوام(و یه وقتایی شاید جاده خاکی)
چیزی که من دیدم دوچرخه های آهنی چینی ولی با همه امکانات!!! حدود 400 تومن بود
ولی دوچرخه های آلومینیومی که فقط دنده ای بود حدود 550 که فکر میکنم خیلی روونتر هم باشه
ممنون میشم دوستان راهنمایی بفرمایند
سلام من میخواهم یه دوچرخه توریستی بخرم
چه مارکی پیشنهاد میکنید
قیمتش نمیخواهم بیشتر از 800 تومان باشه
بین مریدا و کی تی ام کدومش بهتره؟در رنج قیمت 1100 تا 1300
چون مجبورم از همینا انتخاب کنم
دوستانی که قصد خرید دوچرخه دارند خیلی اهمیت داره که اول کمی در مورد قطعات و انواع دوچرخه ها اطلاعات داشته باشند تا هم بین صدها مدل سرگردان نشند هم اینکه خدایی نکرده فروشنده های منصف و با وجدان سرشون کلاه نزارن!
اولین چیزی که باید مشخص بشه کلاس دوچرخه هستش.
اگر از دوچرخه فقط در محیط شهری استفاده میکنید و علاقه ای به پرش از روی موانع یا دوچرخه سواری خارج شهر و در طبیعت ندارید خیلی بهتره که از کلاس cycle tourist استفاده کنید.
این دوچرخه ها معولا گلگیر قوسی دارند که روی چرخ رو میپوشونه،اکثرا دارای ترک بند یا چراغ یا لوازم جانبی اینچنینی هستند،لاستیک های باریک تر دارند که برای محیط شهری خیلی عالیه و انرژی کمتری برای رکاب زدن نیاز داره.
لوازم خیلی گرون قیمتی هم ندارند ( البته همه مدلش هست !!! )
دوچرخه هایی که اکثرا همه دیدیم در شهرها وجود داره کلاس کراس کانتری یا همون کوهستان هستش که به دلیل لاستیک های پهن و بدنه کمی سنگین تر گرون قیمت تره و توی شهر هم بیشتر خسته میشید باهاش.
آیتم های خیلی زیادی هست واسه انتخاب دوچرخه اما وقتی کلاسش رو انتخاب کنید میتونید انتخابتون رو محدود کنید
بعد از اون باید به جنس تنه،لوازم دوچرخه و سایز دوچرخه و صد البته قیمتش توجه کنید.
سلام دوستان
بهترين دوچرخه (با كيفيت ترين) دوچرخه براي استفاده درون شهري و بدون دنده رو اگر امكان داره معرفي كنيد و قيمتش رو هم بگيد، يه زماني دوچرخه دماوند زياد ازش ميشنيدم
لطفا نظرتون رو بگيد
ممنون از همه
Sent from my iPad using Tapatalk
دوچرخه مارک aryo با بدنه المینیومی , و made in taiwan خوب است؟بیشتر برای تفریح میخواهم استفاده کنم .حدود ا تومان میخواهم خرج کنم.
سلام به همگی دوستان، اگر قصد خرید دوچرخه و دوچرخه سواری دارید حتما به انجمن بایک20 سر بزنید، من هم پارسال این موقع میخواستم دوچرخه بخرم و تقریبا هیچ اطلاعاتی نداشتم و از بچه های بایک20 کمک گرفتم یه دوچرخه خوب خریدم و الان اطلاعات نسبتا خوبی از دوچرخه و لوازمش دارم، برای خرید دوچرخه پارامترهای زیادی هستند که باید مدنظر قرار بدید، خود لوازم شیمانو چندین رده بندی مختلف دارن که قیمت شون از چند ده هزار تومان تا چندین ملیون میرسه پس فریب لوازم شیمانو اصل یا غیر اصل و... این حرفارو نخورید
به بایک20سر بزنید اگه واقعا داشتن یه دوچرخه خوب براتون مهم هست!
Sent from my C2305 using Tapatalk
نقل قول:
مریدا و کی تی ام از بهترین ها هستن و نمیشه گفت کدوم بهتر هستش!
من خودم کی تی ام دارم و راضی هستم...
سلام خدمت همه ی دوستان و عزیزان.میخواستم بدونم بین مدل های ویوا(امپراطور'تراول 'اکسیژن)کدوم بهتره و چه فرقی با هم دارن؟در ضمن زنگ زدم نمایندگی گفت حدود۶۰۰تومن هست ولی چند نفر دست دومشو تو سایت ها دیگه حدود۰۷۵۰اگهی کرده بودن و میگفتند که نوش بالای یک میلیون هست.میخواستم بدونم چه فرقی داره؟ممنون
اقا یکی جواب منو بده لطفانقل قول:
شما اگه میخوای زودتر به جوابت برسی تو Bike20.ir سوالتو بپرس...نقل قول:
سلام
یکی از آشناهای ما 10 سال پیش یه دوچرخه خریده 100 هزار تومن .
حالا رفته براش زین بخره گفتن 250 هزار تومن !
تازه بهش گفتن زینِ 450 تومنی هم هست .
گفته پس دوچرخه کامل چنده ؟
گفتن 12میلیونی هم داریم .
گفته اگه خواستم 12 تومن بدم دوچرخه میرم یه ماتیز یا پراید میخرم
250 هزار تومن!:n13:نقل قول:
احتمالا" قیمت ریال بوده...
سلام. بله درست گفتن. دیگه اگه بهترین زین میخواین تو ایران باید همین مقدار خرج کنید.نقل قول:
و همچنین دوچرخه هم همینطور . بهترین دوچرخه تو ایران باید همین حدود باشه. به هرحال ارزشش رو داره!
خودمون حدود 6 یا 7 سال پیش یه دوچرخه توریستی جاینت برای سفر در ایران تهیه کردیمن از نمایندگی جاینت در تهران 1 تومن خریدیم . اون موقع تو شهرمون هم بعضیا همین حرفا رو میزدن که ما با این پول خب موتور میخریم. ولی من اصلا با این حرفا مخالفم و به نظرم واقعا ارزشش رو داره برای دوچرخه هر چه قدر خرج کنیم.
Sent from my E15i using Tapatalk 2
دوچرخه تا 20 میلیون تومن دیدم ولی زین بیشتر از 100 هزار تومن ندیدم! :n13:
سلام.
فرق بین فلش و آورلود چیه؟من تو bike20 که خوندم گفته بودن هم دو تو یه دره هستند اما فلش 500 تومنه و اورلود 850! این تفاوت 300 تومنی برای چیه؟ آیا ارزشش رو داره که من به جای فلش، اورلود بگیرم؟
قصد خرید دارم. اما نمیتونم زیاد هزینه کنم. و البته نمیخوام به چیزی هم بگیرم که یه سال دیگه بندازمش دور.
ممنون.
سلام .نقل قول:
زین داره از 45 هزار تومن تا 450 هزار تومن
دوچرخه تا 12 میلیون تومن
آدرس
تبریز - خیابان ارتش شمالی - 50 متر مانده به میدان ساعت
میخوام یک دوچرحه بخرم زنگ زدم کارخانه اساک دنده ای 570 تو بازار چینی ها هم 270 هست به نظرتون چی بخرم زیاد کار نیمخوام بکشم
من تا تاحدودی تاپیک های bike20.ir مطالعه کردم وکمی آشنای پیدا کردم نسبت به مسائل فنی هرچند حرفه ای نیستم اما تازه کار هم نیستم تا به حال 2 چرخ البته از کارخانه اساک قوچان با قطعات شیمانو داشتم 8 سالی هست که سوار دو چرخه نشدم سخن کوتاه کنم، اصل مطلب:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-محل زندگی شهر گرگان است شهری کوه پایه ای ، جنگلی و با شیب های نسبتا تندِ خیابانهایش
-قصد من از چرخ سواری بیشتر ورزش و طی کردن روزانه مسافت جاده ای سربالا 8km و قاعدتا برگشت همان مسیر در سراشیبی و گه گداری زدن به دل کوه و جنگل است
-هزینه ای که در نظر گرفتم همان دومیلیون تومان است ولی خب اگر بتوانم کمتر هزینه کنم بهتراست و اگر هم استاید نظرشان بر بیشتر هزینه کردن باشد مشکلی ندارم
-با توجه به مطلابی که خواندم استنباطم این بود با قد 173 سانتی من سایز مناسب 18 یا 17 اینچ ویا همان مدیوم و بهترین سبک برای من در این سطح ، کراس کانتری با فنر جلو وقفل دوشاخ و ترمز دیسکی هیدرولیک و بهترین برند در این سطح فوجی با قطعات شیمانواست ( هرچند نمی دانستم شیمانوهم دسته بندی دارد )؛ و بنده چند مدل را در نظر گرفتم که در زیر اشاره میکنم.
-خواهشی که از دوستان داشتم برسی این مدل های انتخوابی من و در نهایت پیشنهاد مدل ویا مدل های برای اینجانب؛ و راهنمای اینکه اصولا انتخواب بهتری در برند های معتبر با شرایط و رنج بوجهِ من حال کمی بالا و پاین وجود دارد؟ یا خیر؟
-البته بنده به غیر از تعداد دنده و قیمت :n02:تفاوت های میان این مدل هارا متوجه نمیشوم آیا همه این مدل های ترمز هیدرولیک دارند؟ و به طور کلی این قصه چین و تایوان چگونه قابل تشخیص است؟ آیای شرکت گارانتی کننده معتبر وجود دارد؟
تومانA.FUJI NEVADA 1.6......................2014..................... 1,570,000
تومانB.FUJI NEVADA 1.4......................2014..................... 1,850,000
تومانC.FUJI NEVADA 1.3......................2014..................... 2,100,000
تومانD.FUJI NEVADA 1.3......................2013..................... 2,180,000
تومانE.FUJI NEVADA 1.1......................2014..................... 2,650,000
تومانF.FUJI NEVADA 1.1......................2013..................... 2,680,000
۱- اولا کی گفته که فقط فوجی خوبه شما با بودجتون خیلی انتخابهای دیگه هم داریدنقل قول:
۲- درسته که ترمز هیدرولیک خوبه ولی هر هر ترمز هیدرولیکی که برای شما نمیشه ترمز اگه میخواین دوچرخه تون ترمز هیدرولیک داشته باشه از یک برند معتبر مثل شیمانو بگیرید
۳- مدل های ۲۰۱۴ قیمتهای بهتری دارند ۲۰۱۲ هم پیدا کردید که دیگه خیلی خوبه
۴ - همه مدلهایی که آوردین ترمز هیدرولیک دارند
۵ - چینی و تایوانیش رو روی دوچرخه اسمبل شده نمیشه تشخیص داد مگر اینکه با کارتن دربست بگیرید که اونوقت روی کارتن نوشته شده ساخت کجاست
ممنون از پاسخ شما خب در درجه اول من اطلاعاتم زیاد نیست اگر براتون ممکنه برند های معتبر را معرفی کنید و این مدل ها کدومش ترمزش شیمانو هست؟ و اگر مدل خاصی پیشنهاد دارید بفرمایدنقل قول:
سلام
دوستان دوچرخه کراس کانتر از قیمت 2000000تا 2400000 تومان میشه معرفی کنید
اینو دیدم به نظرتون خوبه REVEL 29ER0 2013 جاینت
از دوچرخم سر در نمیارم میخوام جمعه ها بزنم به کوه و طبیعت قد 180 وزن 100 بد سایز دوچرخه میشه xl?
دوستان گرامی، بنده میخوام یه فوجی نوادا 1.6 بگیرم، کسی اینجا داره؟ کیفیت چه طوره؟ به مشکل بر نمیخورم؟
متشکرم...
نبود؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
برو bike20.ir خیلی درمورد نوادا ۱.۶ مطلب نوشتند.نقل قول:
سلام من میخوام یه دوچرخه کورسی با بودجه 1.5بخرم.فقط میدونم مریدا و جیتان مارکهای خوبی هستن ولی از مدلاشون اطلاعی ندارم لطفا توضیح بدید.یه مشکل دیگه اینه که دوچرخه فروشی ها از این دوچرخه ها نمیارن ونمایندگیشونم نیست...
سلام
هیچوقت بدون رکاب زدن دسته دنده رو تکون ندین
این کار باعث زود پاره شدن سیم دنده یا خرابی دست دنده یا قطعات دنده عوض کن(شانژمان) میشه
منم از ویوا خوشم نمیاد
ولی من خودم گزینه 4 رو داشتم
ولی قدر نمدونستم تا این که ازم دزدیدن:n30:
حالا ک فکرشو میکنم میبینم چه چرخ خوبی بود
در ضمن درست نوشتی املاشو :)
من overlord police داشتم
سلام دوستان میخوام یک دچرخه کورسی در حدود یک میلیون تومان چیه
سلام دوستان
تو ایران دوچرخه باتری دار دیدم 2 ملیون 500 هزار تومن
ظاهرش دوچرخه هست اما وقتِ لزوم میشه موتورسیکلت
شبیه اینها
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینها گواهینامه میخواد ؟
سلام دوستان.
یه مدت کوتاهه حدود سه چهار ماهه که دوچرخه سواری میکنم. ی دوچرخه معمولی دارم الان میخوام یکی حرفه ای بخرم که بشه هم شهری استفاده کرد هم بین شهری و جاده خاکی هم مشکلی بهم نزنه.
حدود قیمتش هم میخوام تا 1500 باشه حالا با صد تومن کم و زیاد.
روون باشه و سربالایی ها هم فشار زیاد نیاره به زانوهام. چون همین الان هم مشکل داره زانوهای من.
سلام
من یه دوچرخه می خوام بخرم زیاد اطلاعاتی ندارم در این زمینه
من وزنم 115 کیلو هستش و قدم 185
دوچرخه ای هم که میخوام برای راه اسفالت هستش برای رفت و آمد به محل کار میخوام
مسیر من جوریه که رفتنی سرپایینی هستش و اومدنی سربالایی برای این باید روان باشه
مبلغ تو مایه های 1 میلیون تا 1500 این حدودا
- - - Updated - - -
سلام
من یه دوچرخه می خوام بخرم زیاد اطلاعاتی ندارم در این زمینه
من وزنم 115 کیلو هستش و قدم 185
دوچرخه ای هم که میخوام برای راه اسفالت هستش برای رفت و آمد به محل کار میخوام
مسیر من جوریه که رفتنی سرپایینی هستش و اومدنی سربالایی برای این باید روان باشه
مبلغ تو مایه های 1 میلیون تا 1500 این حدودا
سلام
راهنمایی لازم دارم بیزحمت
من دوچرخه gitane Fitzroy 20 دارم
میخواستم بدونم واسه سایکل توریست خوبه یا نه؟ :n20:
میشه با عوض کردن لاستیکاش یا قطعاتش واسه این کار آمادش کرد؟ یا باید یه دوچرخه مخصوص این کار تهیه کنم؟
ممنون
قیمت دوچرخه های کاوازاکی چنده؟
دوچرخه چرا انقدر گرونه؟ من قبلا یکی داشتم 250 خریده بودم اما مفت نمی ارزید انداختمش دور :n02:
چند روز دیگه باید برم شهرستان اونجا جای خوبیه واسه دوچرخه سواری.
الان یه دوچرخه توریستی که سبک وزن باشه چه قیمتی میشه پیدا کرد؟
سلاممیخواستم یه دوچرخه ی خوب بخرم با رنج قیمت 1تا 2میلیون البته اگر تا 1.600م باشه بهترهنه اهل مسابقه هستمنه کوهستان رفتن حرفه ای و کوه های ناجورنه اهل حرکت زدن و پرشچون چاق شدم و دوچرخه خوب لاغر میکنه میخخوام برم دوچرخه بخرمبرای دوچرخه سواری توی شهر میخوام . برم باشگاه. برم خرید و دور بزنم. نهایت عوض یه گروه دوچرخه سواری بشم و تور برم اونم از اینایی که 20-30 کیلومتر نهایت میرنیه مقدار جاده خاکی و تپهداداشم اگه من دوچرخه بخرم سوار میشه و ذکر کنم یه مقدار وحشی بازی در میاره و رعایت نمیکنه همه جا میخواد ببره. پس از این دوچرخه الکی ها نباشه یا صرفا شهری و پیست.قدم 170 هستلطفا اسم دوچرخهقیمتو قطعاتش رو کامل بگیدممنون از کمکتون
سلام
میخواستم یه دوچرخه ی خوب بخرم با رنج قیمت 1تا 2میلیون البته اگر تا 1.600م باشه بهتره
نه اهل مسابقه هستم
نه کوهستان رفتن حرفه ای و کوه های ناجور
نه اهل حرکت زدن و پرش
چون چاق شدم و دوچرخه خوب لاغر میکنه میخخوام برم دوچرخه بخرم
برای دوچرخه سواری توی شهر میخوام . برم باشگاه. برم خرید و دور بزنم. نهایت عوض یه گروه دوچرخه سواری بشم و تور برم اونم از اینایی که 20-30 کیلومتر نهایت میرن
یه مقدار جاده خاکی و تپه
داداشم اگه من دوچرخه بخرم سوار میشه و ذکر کنم یه مقدار وحشی بازی در میاره و رعایت نمیکنه همه جا میخواد ببره. پس از این دوچرخه الکی ها نباشه یا صرفا شهری و پیست.
قدم 170 هست
لطفا اسم دوچرخه
قیمت
و قطعاتش رو کامل بگید
ممنون از کمکتون
سلام/
میخواستم یه دوچرخه ی خوب بخرم با رنج قیمت 1تا 2میلیون البته اگر تا 1.600م باشه بهتره/
نه اهل مسابقه هستم/
نه کوهستان رفتن حرفه ای و کوه های ناجور/
نه اهل حرکت زدن و پرش/
چون چاق شدم و اضافه وزن گرفتم و ماشینم رو هم فروختم و دوچرخه خوب لاغر میکنه /
میخوام برم دوچرخه بخرم/
برای دوچرخه سواری توی شهر میخوام . برم باشگاه. برم خرید و دور بزنم. نهایت عضو یه گروه دوچرخه سواری بشم و تور برم اونم از اینایی که 20-30 کیلومتر نهایت میرن/
یه مقدار جاده خاکی و تپه /
داداشم اگه من دوچرخه بخرم سوار میشه و ذکر کنم یه مقدار وحشی بازی در میاره و رعایت نمیکنه همه جا میخواد ببره. پس از این دوچرخه الکی ها نباشه یا صرفا مناسب شهری و پیست./
قدم 170 هست حداقل خودم رو بگیریم/
چون داداشم هم سوار میشه حداکثر وزن رو بگیر 96کیلو/
لطفا اسم دوچرخه/
قیمت/
و اسم قطعاتش رو کامل بگید/
ممنون از کمکتون