ولی اینجا هم زیاد گرون نمیدن . شما فقط وقتی اومد حول نشید برید بخرید . چون قیمت اولیه شدیدا کاذب مثلا آی 900 که 880 تومن بودو الان 450 تومنه . این گوشی هم 16 گیگش خیلی بی ارزه 650 .
ولی اینجا هم زیاد گرون نمیدن . شما فقط وقتی اومد حول نشید برید بخرید . چون قیمت اولیه شدیدا کاذب مثلا آی 900 که 880 تومن بودو الان 450 تومنه . این گوشی هم 16 گیگش خیلی بی ارزه 650 .
آخه معلوم نیست کی بیادش حالا تا بیادش کلی هم صبر کنیم تا بیاد پایین. چون حداقل 2 الی 3 ماه زمان میبره برسه به 500 تومان. البته اینا باید چون تاخیر داشتن و این گوشی تو همه کشورها جا افتاده هر کسی راحت میتونه ارزون گیر بیاره باید قیمتی بدن که عادلانه باشه و بیارزه بلاخره اونا از طریق سامسونگ کره وارد میکنن قیمت درست میگیرن باید درست هم بدن
سلام
کسی از این خبری که gsmarea قرار داده چیزی سر در میاره
تیتر خبر
ACCESS unveils NetFront v4.0 with 20x faster Javascript
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک
کد:http://www.gsmarena.com/access_unveils_netfront_v40_with_20x_faster_javascript-news-1383.php
دوستان سلام....لطفا اگه کسی میدونه راهنمایی کنه....موقعه کتاب خوندن با امنیا2 تمام صفحه نشون میده یا مثا 8910 نصف صفحه....ممنون میشم
در مورد خبر این كه مثل این كه به روشی برای امنیا 2 رسیدن كه جاوا اسكریپ رو 20 برابر سریع تر نشون بده!
برای PDF هم اگرم خودش فول اسكرین نشون نده برای PPC خها برنامه ای برای این كار هستش
بیخیال دوستان
من که رفتم تو کار نکسس!
بچه ها یه خبر دیگه بازم اگه میشه بگید چیه
متن خبر
Samsung Apps store extends to new countries, still Omnia-centric
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک خبر
کد:http://www.gsmarena.com/samsung_apps_store_extends_to_new_countries_still_omniacentric-news-1389.php
خداییش دیگه داره حوصلم سر میره
آخه این نمایندگیه یا تلفن خونه که ازش فقط جواب دادن تلفن بر میاد
اصلا انگار چی هست
مثلا قرار بوده گوشی مال سال 2009 باشه... :16:
حالا خدایی بزنه یه شرکت دیگه یه گوشی شاخ بزنه بخوره تو حالشون :thumbsup:
آقا من كه بعد از 3 ماه روز شماري ( دقيقاً روز شماري ) بالاخره بيخيال شدم و رفتم hd2 گرفتم !!!
الانم خيلي راضيم
آقا اين خيلي خداست !!!
من زنگ زدم نمایندگی گفت که دیروز نماینده اومده بود میگفت این گوشی زیاد خواهان داره گفت تو همین روزها وارد میشه گفتم قیمت چند گفت 650 تا 750 معلوم نیست گفتم کشورهای عربی ارزونه گفت نه بابا قیمت ها تقریبا یکی هست با تفاوت 50 هزار. ولی گفت گوشی خوبیه و خواهان زیاد داره. گفتم من خودم کلی تحقیق کردم منتظرم تا بیاد بخرم . حالا دیگه تو اوایل این ماه میادش احساسم که اینجوریه
نقل قول:
شاید این جمعه بیاید
البته شاید حتمی نیست
درسته گوشی فوق العاده ای هستش ....نقل قول:
ولی شما که داری با من موافقی که 157 گرم گوشی تو جیب آدم یعنی چی ،
قشنگ اگه بزاریش تو جیب پیراهن لباسات یه وری میشه :mellow:
دوستانی که منتظر این گوشی بودن.
وارد بازار شد.
قیمتش هم 596 تومن.
زود برین بخرین.:31:
دیجی کالا آورده.کد:http://-------------/Reviews/Mobiles/Details.asp?PId=MO-Sam-I8000OmniaII
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :laughing: :laughing: :40:
آمدي جانم به قربانت ولي حالا چرا؟
پیشنهاد میکنم دیگه خریداری نکنید
تا چند روز دیگه گوشیهای جدید سامسونگ در MWC معرفی خواهند شد و شما را از خرید این گوشی پشیمان میکنند
پس 1 ماه دیگر صبر کنید اگر گوشی مورد علاقه شما معرفی نشد انگاه خریداری فرمایید
به نظر شما این گوشیرو بخرم یا i8910?
من چند وقت این طرفا نبودم. پس بالاخره تشریف آوردن.
علا الدین میده 610 گارانتیشم اصلی نبود
سلام
منم امروز یکیشو تو شیراز دیدم بدون گارانتی 585 میداد
از نظر ظاهری قشنگ بود ولی برای کسی که s8000 قبلا نداشته
در کل گوشی خوبی به نظر میرسید
چه قدر ارزون وارد شد . دیدین گفتم که اینجا هم زیاد گرون نمیدن
آی 8910 :31:نقل قول:
به نظر شما این گوشیرو بخرم یا i8910?
در بارسلون ممکنه سامسونگ گوشی جدید معرفی کنه ولی تو کلاس ویندوز موبایل شاید یکی معرفی کنه اونم 8 ماه دیگه میاد نه الان چون امنیا 2 هست
دوست عزیز دلت خوشه ها؟؟؟ خوب اونا هم تا معرفی بشه بیاد دوباره پشت سر اونا چند تا دیگه معرفی میشه اگه قرارباشه هی صبر کنی اصلا نباید گوشی بخری دیگه . همین گوشی رو من بگیرم تا 2 سال برام بسه تا 2 سال هم خدا بزرگهنقل قول:
ایول بلاخره اومد این جمعه دیگه واقعا اومد دددددددددددددددددددددد :19:
فعلا باید صبر کنیم ماکروتل بیاره
فردا یه سر میرم علا الدین پیش نمایندگیش ببینم اوردن یا نه
در ضمن این قیمت واسه 8 گیگشه
سلامنقل قول:
دوست عزیز رفتی علاالدین؟ جواب بهت چی دادن؟
منتظر جوابت هستم
یا حق
هنوز خود سامسونگ با خدمات طلائی پارس مایکروتل اعلام نکرده چند ولی اگه بخواد گرون تر از این باشه من میرم از همین دی جی کالا میگیرم. ولی تو کشور ما قیمت همینه نباید تو رنج قیمت های مثل خودش خوب داره میده اونم 16 گیگ رو چون من فکر میکردم 16 بیشتر باشه چون تو همون کشورها من دیدم 16 گیگ رو 700 دلار میدن تقریبا پس خوب داره میده 590 هزار تومان.
من 8 گیگ رو میخوام باید اون زیر 550 باشه
الان خدمات طلائي پارسه ميده 590 . من زنگ زدم سامسونگ گفت هفته ديگه مياد گفتم چند گفت احتمالا 650 باشه خوب اين همه تفاوت بخاطر يه گارانتي پارس ميكروتل هست ؟؟؟ مگه اين چيكار ميكنه كه طلائي پارسه نميكنه؟؟ براي نصب نرم افزار يا ويندوز پارسه هم اين كار رو انجام ميده ؟؟؟ از كجا مطمئن بشيم ؟؟ پارسه رو از كجا گير بياريم زنگ بزنيم بپرسيم ؟؟ براي كجاست؟؟؟
خدمات طلایی پارسه در اصل فقط اسم داره.و گارانتی به حساب نمیاد.نقل قول:
به نظر من بنویسن بدون گارانتی بهتر از اینه که بنویسن خدمات طلایی پارسه چون هیچ خدماتی ارائه نمیده.
omnia2 هم که قرار بود با ویندوز 6.5 بیاد بیرون ولی فعلا ویندوز 6.1 روش نصب هستش و فردا اگه نسخه 6.5 بیاد مایکروتل میتونه به ورژن 6.5 آپگرید کنه ولی خدمات طلایی پارسه نه.
نصب نرم افزار هم خودت هر نرم افزاری خواستی میتونی براش به راحتی نصب کنی و مشکلی نداره.
در کل ویندوز موبایلها تو نصب نرم افزار دنگ و فنگ ندارن و فارسی ساز و ... هم به راحتی براشون گیر میاد.
البته ببخشید اینجا میپرسم , آخرین قیمتش چنده؟ و همینطور قیمت B7610 , ارزونتر از 8000 بود قبلا. ( دیگه حالم از سیمبین به هم خورده!!)
....
پست مربوط به یه تاپیک دیگه بود ... :دی
خیلی جالبه ها .. :دی ... چه ربطی به امنیا 2 داره ؟؟نقل قول:
هکرها دارن آندرویید رو پورت میکنن واسه N900 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یعنی موقع استارت آپ میتونین بین آندرویید و ممو یکی رو انتخاب کنین ...
جالبه :دی
میخواستم حسادت اومنیا 2 دارا رو انگولک کنم :دینقل قول:
اره رفتم دیدم رو کارتونشم زده بود 16 گیگ طرف اشنا بود زیر 590میداد اما گارانتی اصل نبودنقل قول:
نماینده هایه سامسونگ هم نیاورده بودنش که تستش کنیم خودشونم نمیدونستن ماکروتل کی وارده بازار میکنه
سلام
ديروز من تو علاالدين 16 گيگ گرفتم 500 ولي ويندوزش 6.1
مبارک :11:نقل قول:
یکم در موردش توضیح میدی ؟
حسین جان مبارکه. خیلی خوب گرفتی. ببین اگه مشکلی نداره تست بزن بگو من هم برم بخرم. حوصله نمایندگی رو ندارم اسکل کرده ما رو. نهایت نسخه 6.5 بیاد خودم میریزم نشد میبرم بیرون یه پولی میدم میریزه.نقل قول:
مشکی رو خریدی؟؟؟ سفید هم داشتش؟؟؟
راستی اون کیف فابریک روش بود؟؟ یا طبق معمول برداشتنش؟؟؟
نقل قول:
آقا شماره اون جایی رو که گرفتی ازش میفرستی برام؟؟ ممنون
نقل قول:
حسین آقا مبارکه:10:
تو پکش چه چیزایی بود
سرعتش چطوره
کیفیت دوربین
بلندی صدا
کیفیت صفحه
کیفیت تاچ
16 گیگ 500!!!!!:18:نقل قول:
کلی اشنا دوست دارم همجین قیمتی بهم نمیدن جطور 500 خریدی؟؟؟؟ پلاک مغازه رو بگو؟؟؟؟
نکنه خودت مغازه داری ؟در کل مبارک
این از وارد کردن گوشی که 5 ماه طول کشید تازه بدون گارانتی فکر کنم ماکروتل میونش با این گوشی خوب نیست اصلا نمیخاد خودش وارد بازار کنه
گوشیشاپم اورده 550 تومن 16 گیگم هست
500 تومن عالیه برید بخرید دیگه :دی
ریویو هم بنویسین
نه مثله این دوستمون بیاین بگین من خریدم دل بقیه رو آب بندازین دیگه پیداتون نشه :دی