اینم قشنگه ها ولی نمی دونم چرا با دابل ایجینت بیشتر حال می کردم
Printable View
اینم قشنگه ها ولی نمی دونم چرا با دابل ایجینت بیشتر حال می کردم
ممنون درست شدنقل قول:
ولی کسپرسکی به کرک گیر میده میگه تروجانه :19:
دوستان فکر کنم بازی برا من یه باگ گرافیکی داره. من وقتی برای اولین بار وارد یه منطقه یا ساختمون جدید میشم بدجور افت فریم داره اما اگر مثلا کشته بشه و دوباره بیام اونجا مثل هلو روونه. نمیدونم مشکل کجاست.
سلام
رفقا هر چه زودتر برای فعال کردن قسمت انلاین بازی اقدام کنید که بد فاز میده
امیدوارم فردا شب کلّی ایرانی اونجا ببینم
موفق باشید
:11:
سلام
میگم کانوکشن هم مثل اسیسن کریده و باید هر چند وقت یه بار کرک جدید (یا حالا هر فایلی دیگه ی) رو دانلود کرد یا با همین کرک میشه تا اخرین مرحله رفت بازی کانوکشن رو؟
درود به همه
واسه ماکه درسته و تا الان با کرک خودش راحت بازی میکنم چه به نت وصل باشم و چه نباشم ولی یه سوال داشتم و انو اینکه که از اونجا که مالتیش کرک شده و کرک اون جدا هست من اگه اون کرک رو روی کرک سینگل بریزم . چک پوینت هام میپره؟
چون از یکی از دوستان شنیدم که همین کار رو کرده و سیو هاش پریده
آیا درسته این قضیه؟
:18:
خوب من هم این بازی و گرفتم. هم راحت نصب شد و کرک هم نخواست. تا حالا هم که خبو بوده سیو هم کرده. موندم چرا گیم اسپات بهش 6.5 داده! تا حالا که خیلی قشنگ بوده بازی. البته مرحله 1 و رفتم. همون صحنه اول که سم و دیدم رفتم تو جو بازی!! بازی حسابی تغییر کرده نسبت به نسخه های قبلی! اکشن تر شده و داستانش هم بکلی فرق فوکوله! سم برای خودش کار می کنه ایندفعه! حسابی درگیر داستانش شدم!! لول سختش هم دارم میرم ! :دی ببینیم چی میشه!
دقیقا دوست عزیز. برای من همینطور شد و تمام سیو هام پرید و مجبور شدم new game بزنم. البته خوشبختانه انقدری نرفته بودم که بخوام اذیت بشم. میگم یکاری کن برو به پوشه storage یه بکاپ بگیر و کرک رو بریز. بعد ببین میتونی از دوباره همون چک پوینت های قبلی رو استفاده کنی.نقل قول:
خودم فهمیدم مشکل از کجاست local area connection نباید disable باشه disable بود enable کردمش درست شد رفت تو بازی:31:نقل قول:
اقا یکی سیو مرحله ای که تو شهر بازی هستی و سه نفر رو باید در تاریکی بازجویی کنی رو به من میده؟ من هر سه نفر رو باز جویی کردم ولی دیگه معلوم نیست چه کار باید کرد.
کس دیگه ای این مشکل رو نداره؟:41::41:نقل قول:
---------- Post added at 01:32 PM ---------- Previous post was at 01:31 PM ----------
دوست من بعد از اون میری طرف اون برج مخروطی شکل و وارد یک اتاق میشی که با رفیقت صحبت میکنی...:10::10:نقل قول:
دوستان من کرک بازیو ریختم ولی یه دونه از فایلها به نامubiorbitapi r2 dll ویروس trojan داره اگه کرک کم حجم یا این فایلubiorbitapi r2 dll رو مکان دانلودشو میدونین خواهشا بزارید
برای منم تروجان تشخیص میده ولی کلا کرک همین جوریه یعنی احتمال میدم آنتی ویروس اشتباه میکنهنقل قول:
من که دارم با همین بدون مشکل بازی میکنم
بازی خیلی فوق العاده است :8:
دوستان من کرک بازیو ریختم ولی یه دونه از فایلها به نامubiorbitapi r2 dll ویروس trojan داره اگه کرک کم حجم یا این فایلubiorbitapi r2 dll رو مکان دانلودشو میدونین خواهشا بزارید
نقل قول:
من میترسم :18:
ولش کن بذار اول بازیو تموم کنیم که بعد اگه ایجوری شد خیالمون راحت تر باشه:27:
دوستان میشه یکی بگه با این سیستم کار میکنه یا نه که ما هم حالشو ببریم:دی :
کد:CPU: Intel Pentium Dual E2180 2.00GHz
Ram: 2.00 Gig
VGA: nVidia GeForce 8400 GS 512MB
یکی یه عکس از محیط بازی میذاره؟موقعی که سم داره combo میزنه
اینم یه چند تا شات
محتوای مخفی: شات
اقا مگه بازی واسه pc توی ایران اومده
زکی ، چیزی نمونده بچه ها بازی رو تموم کنن : دینقل قول:
میگم این چیه که وقتی فرار می کنیم جامون می مونه ؟
بله اومده 2 تا دی وی دی هم هستنقل قول:
سلام دوستان !
من تازه اومدم !
میشه بگید که کرک بازی اومده یا نه ! یا اطلاعاتی بدید که مثلا کی میاد !
با تشکر
شما پست منو خوندی ؟نقل قول:
سلام دوستان !
من تازه اومدم !
میشه بگید که کرک بازی اومده یا نه ! یا اطلاعاتی بدید که مثلا کی میاد !
با تشکر
نقل قول:
چیزی نمونده بچه ها بازی رو تموم کنن : دی
جدی ؟
یعنی کرک اومده ؟
میشه لینک کرک رو بدین !
راستش من تازه دیدم که بازی برای پی سی هم اومده !
قبلا وقتی یه چیزی میومد مثل این بازی ، کل اینترنت خبرشو میگفت !
ببخشید خلاصه که سوالم به جا نبود !
سلام.
یه قسمت بازی یه جا هست که یه یارو همنجور تیر اندازی می کنه و اجازه کشتنشم ندارم. بهشم که نزدیک میشم میکشه منو. چحوری باید بگیرمش؟؟؟
نقل قول:
از پشت بهش نزدیک شو و کلید c رو بزن تا اونو بگیره
نقل قول:
اون سفید محلیی رو نشون میده که دشمنات دیدنت و فکر میکنن اونجایی:d:d
من بازم میگم چرا map نداره :D:D
نقل قول:
سلام دوست عزیز
بفرمایید اینم کرکی که زحمتشو دوستان کشیده بودن. هم میتونید خوده بازی رو برید هم آنلاین. البته من هنوز آنلاین نرفتم. یعنی رفتم موفق نشدم.
کد:http://hotfile.com/dl/40749237/41c7fc5/tcsccmc.rar.html
سلام دوست عزیز :40:نقل قول:
ممنون ، دستتون درد نکنه !
فقط یه سوالی داشتم !
کرکش مثل بازی اساسین کرید 2 روش خاصی داره !؟
ممنون میشم راهنمایی کنید ! ( البته هنوز بازی رو دانلود نکردم )
با تشکر
:19:اقا واسه من خیلی افت فریم میده بعضی قسمتهایم کلا از بازی بیرون میاد سیستمم مثل سیستم پیشنهادی بازیه جالب اینجاست که روی تنظیمات کف بازیم افت فریم داره.
مشخصات سیستم اینه:
4670 ATI
CPU Core to due 2.4
ram 2gig
win 7
درایور کارتمم 10.3
لطفا بهلپین!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
اقا واسه من خیلی افت فریم میده بعضی قسمتهایم کلا از بازی بیرون میاد سیستمم مثل سیستم پیشنهادی بازیه جالب اینجاست که روی تنظیمات کف بازیم افت فریم داره.
مشخصات سیستم اینه:
4670 ATI
CPU Core to due 2.4
ram 2gig
win 7
درایور کارتمم 10.3
لطفا بهلپین!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
salam
خب منم امروز بازیو خریدم 3 دی وی دی بود و به راحتی نصب شد و خداروشکر راحت دارم بازیش میکنم:20:
راستی سم چرا انقدر سبک حرکت میکنه؟انگار وزن روش تعریف نشده.زیاد با این قسمتش حال نکردم:41:
یه سوال دیگه:اول اول مرحله یه دمو نشون میده دارن از یه مرده بازجویی میکنن بعدش یهو رفت یه صحنه ی
دیگه که سم رو صندلی نشسته بود و یه گارسن برامون هدست و .....آورد.میخواستم بدونم که داشتن از
یارو بازجویی میکردن بعدش یه دفعه رفت تو دموی سم؟؟؟؟برای شما هم اینطوری بود؟؟
میخواستم بگم که این بازی خیلی به من حال داد چون با ابتکار باید دشمنت رو بکشی و از مغزت برای کشتن اونها استفاده کنی و جاهایی که دشمن زیاد هست نمیشه رو در رو باهاشون مبارزه کنی و باید مخفیانه همه رو بکشی.در اویل این تاپیک دوستانی که نسخه ی کنسول این بازی رو داشتند از گرافیک این بازی ناراضی بودند و عقیده داشتند که گرافیک این بازی پایین است اما من به جدیت میتونم بگم گرافیک بازی خیلی عالی است و شاید در کنسول ها گرافیک پایین بازی دوستامون رو اذار داد.
آره گرافیکش خوبه ولی اگه یه کم بیشتر روش کار میکردند من به شخصه به گرافیکش 9/10 میدادم ولی الان 8/10 میدم.حالا یه کم بیشتر:31:
به سوال ما هم جواب بدید اون بالاست:20:
اره واسه منم همینجوری بود.نقل قول:
فکر کنم سم توهم زده:31:
بعد از اونجا که گارسون هدست رو میاره باید
دشمنات رو بکشی که چند بار سم توهم میزنه و تو اتاق دخترش میریم.
بدبخت سم:31:دیگه پیر شده الزایمر داره میگیره:31:
خیلی سنگین اجرا می شه این بازی به نظر شما بازی مشکل نداره یا سیستم من پیر شده
چرا همه میگین بازی سنگین اجرا میشه؟ بعضیاتون سیستمتون از منم قوی تره که
ولی واسه من خیلی روون اجرا میشه همش رو هم گذاشتم high خیلی راحت میاد
فقط تند دویدن سام خیلی روو اعصابه اصلا نمیشه کنترلش کرد همیشه باید آروم راه برم باهاش
یه map نداره این بازی :)) :)) :))
دوست عزیز گرافیک شما چیهنقل قول:
هوش مصنوعی بازی افتضاح بود. پولم حیف شد
آره این جز بخش اول بازیه و مشکل یا باگ نیست. راستی به نظر من هم گرافیکش خوبه یعنی در حد بازی های امروزیه. همنجوریه که باید باشه.نقل قول:
---------- Post added at 12:58 AM ---------- Previous post was at 12:55 AM ----------
هوش مصنوعی افتضاح بود؟ من که داره دیونه میگنه. این دشمنا مثل آدم که یکجا آروم نمیگیرن. هی اینور اونور میرن به کوچکترین صدای تیر واکنش نشون میدن و اگه چراغا رو بشکونی با چراغ قوه میان به سمتی که از اونجا شلیک شده. به نظر من هوش مصنوعیش افتضاح نیست.نقل قول:
---------- Post added at 12:59 AM ---------- Previous post was at 12:58 AM ----------
نه اصلا فقط تو دایرکتوری بازی کپی کنید . همین.نقل قول:
---------- Post added at 01:02 AM ---------- Previous post was at 12:59 AM ----------
دوست من آخرشم از گرافیک و cpu ت نگفتی ها؟ بگو چنده که ببینم مشکل از بازیه یا چیزه دیگه. راستی چه گیری به مپ دادی . بیخیال این اینطوریه دیگه نداره. اینم یه مدلشه. چه فرقی میکنه به هرحال گله به گله متر میزنه که چقدر تا هدف مونده راس تفنگتو بگیر برو جلو . فقط یه مینی مپ برای موقعیت دشمنا کم داره که فکر کنم برای سختر شدن بازی اونو نذاشتن.نقل قول: