شنيدي ميگن خواب زن چپه؟حالا من ميگم حرف زن چپ....نقل قول:
نوشته شده توسط my friend
مگه من گفتم تو نظر بدي؟
در ضمن...آواتور هم يه چيز كاملا‘‘ شخصي هست.
خوش باشي.
يا حق ;)
;)
اينو بهش ميگن انتقاد سازنده.(ناراحت نشي كه حال نميكنما!!!)
Printable View
شنيدي ميگن خواب زن چپه؟حالا من ميگم حرف زن چپ....نقل قول:
نوشته شده توسط my friend
مگه من گفتم تو نظر بدي؟
خوش باشي.
يا حق ;)
;)
اولندش ، من حال بن شدن ندارم ، پس صداشو در نیار تا بن نشیمنقل قول:
شنيدي ميگن خواب زن چپه؟حالا من ميگم حرف زن چپ....
مگه من گفتم تو نظر بدي؟
خوش باشي.
يا حق
دومندش ، من زن نیستم ، پسرم
سیمندش ، میخوام نظر بدم ، مگه پول فضا و پهنای باند و دامنه و ... اش رو شما میدی ؟ اینجا برای مدیر هاش هست و صاحبش اونها هستند
چارمندش ، من که چیزی نگفتم ، فقط گفتم آواتار خوشگل ها ریختند تو این تاپیک ، من کسی رو که خطاب قرار ندادم ، در ضمن ، بهتره یه آواتار انتخاب کنند ! که قشنگ باشه ، نه اینکه وقتی آدم میاد اینجا حال کنه ، با دیدنشون حالش گرفته شه ، در ضمن برداشت بد نکنید ، نه با شما بودم نه با شاغلام ، پس داد بیداد نکنید
شما هم خوش باشی
موفق باشید
یه چیز دیگه ، من که تو همون پست گفتم شوخی کردم به دل نگیر
ببين داداش من يه بار به خاطر كل كل بن شدم
از اين به بعد اگه با Man Hunter ايمجوري صحبت كني با من طرفي
من نمي خوام Man Hunter بن بشه پس من ميام جلو
آقا ما که چیزی نگفتیم بهتون بر خورد !
دیگه یه اینجا دعوا نکنید جون هر کی دوست دارید
من که دعوا ندارم ، اونا دارن گیر میدن ، من یه شوخی کوچولو کردم ، بخواطر همین شروع کردن !
چشم من معذرت خواهی می کنم[b]
ميبينم كه بعضيا عذر خواهيهم بلد بكنند ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه جلب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر نکن کم آوردم خواستم این تاپیک از مسیر خودش خارج نشه
آقايون خانومها...من شخصا‘‘ غلام حلقه به گوش همه شما هستم.
بابا بي خيال.اومديم تو اين تاپيك حال كنيم...نه جنگ و دعوا ببينيم.
شاغلامك جون...من نوكر مرام گذاشتنتم.ممنونم. :)
رامبد جان ...شما هم كه من چشم و گوش بسته نوكرتم. :)
بي خيال...اصلا‘‘ من كم آوردم.
خواهشا‘‘ ادامه نديد.
حالا يكي كم مياره...يكي زاپاس ميزاره. :biggrin: :laughing: :tongue: :blush:
بيخيال رفقا.
دور هم ميخوايم حال كنيم.
يا حق ;)
آقا شهریار با اینکه سوتیه چندش اوری بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی خیلی خیلی خنده دار بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که ترکیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمی شه تصور پسر ناظمتون چه حسی داشته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در هر صورت به نظرم بهترین خاطره ی این تاپیک بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
MerC & ByE [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوشحالم كه خوشتون اومد.
بابا اصلا‘‘ ((اين پسر مديرمون بود...گفتم مياد به ناظممون كمك ميكنه)) اين يارو اينقدر شاكي بود....منتظر بود يكي حرف بزنه.....شلوار يارو رو به عنوان كادو واسه بابا ننه طرف ميفرستاد.
ولي واقعا‘‘ فكر نكنم...سوتي از اين عظيمتر كسي داده باشه(واقعي..نه اينكه ساختگي باشه).
موفق و موءيد باشيد.
يا حق ;)
راستی آقا رامبد مگه قرار نبود هر هفته سوتیه برتر انتخاب بشه بره تو پست اول؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می دونی الان چند قرن از اون سوتیه roksana گذشته؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همه سوتي دوستان عزيز و همكاران محترم(با اونايي كه ميبينن و نظر نميدم...كاري ندارم!)
آقا..امروز يه جلسه مهم با معللممون داشتيم.من هم داشتم آدامس ميخوردم.
با همون رفتم سر جلسه.!!!!
مغلم تو اوج توضيحات بود...منم كه حوصله ام سر رفته بود....آدامسمو باد كردم....شلپي تركوندم.
معلمم يهو زرد كرد....گفت چي بود؟
شانس آوردم منو نديد.
بازم داشت حرف ميزد...من باز اين كارو كردم...داشتم ميتركوندمش..يهو رو در رو شدم باهاش.
آدامس تركيد...نصفش تو صورت من..نصف ديگه اش تو صورت اون بود.
گفتم الان ميكشتم.
ديديم قش قش داره ميخنده.!!!!!حال كرده بود.
بابا اين هلنديها هم ديوانه هستن.حالا هي بگسن خارج خوب!!!!!!من انتظار داشتم بزن تو گوشم.
البته خنده اش معني دار بود..يعني 2 روز ديگه..سر امتحان Data Base به هم بيشتر صحبت ميكنيم. :sad: :ohno:
يا حق ;)
با سلامنقل قول:
نوشته شده توسط Man Hunter
بابا تو دیگه کی هستی!!!!
ترکوندیا
اینجا همه با سووووووووووووووووووووتی بزرگ شدند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی بچه ها من یه سوتی بزرگ تو انجمن بازی ها پیدا کردم
در قسمته رمز بازیها
دوستان من کد تقلبی برای بازی کانتر می خواهم که بزنم:
دریک دستم تفنگ باشه و در دست دیگرم چاقو(هم زمان)
در ضمن کد زیاد شدن خون را نیز میخواهم
در ضمن کد تقلبی میخواهم که نشانه را ریز ریز کنه و تیر هم بزنی گشاد نشه
ok
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلامنقل قول:
نوشته شده توسط amin mozy
بابا سوتی گیر
قربونت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط سینا2006
امري باشه قربان؟......چيز ديگه اي ميل ندارين؟نقل قول:
نوشته شده توسط amin mozy
ميخواي يه رمز بهت بدم تنهايي تو مسابقات WCG اول بشي....چطوره؟
يا حق ;)
از دست خيلي از دوستان ناراحتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كه چرا فقط تاپيك رو نگاه ميكنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما سوتي هاشون رو نمينويسن ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا به خدا نه آبروتون ميره نه چيزي ازتون كم ميشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهشا همراهي كنيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخصوصا اين خانم هايي كه اسمشون تو امضا منه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب دوستان انتخاب كنن تا من بزنم توي پست شماره 1 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط Monica
با سلامنقل قول:
نوشته شده توسط WooKMaN
من یه احتمال میدم که اینا برای این سوتی یاشونو نمیگن که میترسن کسی نیاد خواستگارشون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خانوما جدی نگیرینا شوخی بود
من اگه شد سوتی دختر همسایمون رو میذارم
خیلی باحاله
اون سوتي من كه سر كلاس با بجه ها و.....نقل قول:
نوشته شده توسط WooKMaN
من ميگم اون خوب بيد.
با سوتي عليرضا هم حال كردم.همون كه توي رستوران بود و گارسون بهش ميگه نوشابه و......
يا حق ;)
پست شماره يك ويرايش شد ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام نويد جون...داداش ممنون.ولي كاشكي يه كم دزست تر بررسيش ميكردي....اصلا‘‘ معلوم نيست كه كي سوتي رو داده...فقط نوشته شده(اسم من!!!)
يا حق ;)
در مورد پست بالا:
شهريار جان ببين پست شماره 1 الان چطوره !؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بي نظير شده...مثل خودت تك تك..نقل قول:
نوشته شده توسط WooKMaN
يا حق ;)
با سلامنقل قول:
نوشته شده توسط سینا2006
والا در راستای اینکه نمی خوام دختر همسایمون ضایه شه و من هم گیجم یادم رفت سوتیش باحالش
حالا یکی دیگه
ایشون خیلی شیطون تشریف دارن
سر کلاس فیزیک بودن بعد از اینکه علم درسو داد به علت داشتن امتحان در زنگ بعد معلم میگه که شما درستونو بخونید
اینا نکه خیلی شرررن زنگ قبل میرن برای خودشون نوشابه و ساندیس و ساندویچو پفکو چیپسو و دیگر تنقلات میگیرن میان بعد از درس بخونن
خلاصه میزارن رو میز اینا رو مشغول میشن
یه دفعه بوی این ساندویچ تو کلاس میپیچه و معلم که احتمالا گشنه بوده هوس میکنه
میاد طرف میز اینا خلاصه اینا میان سریع جمعش کنن میان میزارن زیر میز
(اونایی که رو میز نشتسن دیگه زیر میزو که میدونن کجاست)
خلاصه از شانس بد اینا این زیر میز اینا همچین محکم نبوده تا میزارن اونجا یه دفعه ول میشه رو زمین و نوشابه و پفک و چیپس و مخلفات ساندویچ میزه رو مانتو اینا
حالا شما تصور کنید اینا رو رو ماتنو سرمه ای که خیس هم شده باشه
آی ملت زدن زیر خنده معلم اومد گفت به به این چه وضعشه
خلاه اینا تا میرن خون برای تعویض امتحان هم میپره و قضیه به خوبی و خوشی تموم میشه!!!!
خوب بود؟؟؟؟؟؟؟یه سوتی از خودم میذارم فردا الان خوابم میاد
سلام....
آاق..عنوان رو داري كه؟
حاجي...ماه رمضون بود(يادش بخير..تو غربت...نميتونين تصور كنين چه كوفتي,نه تلويزيون آقا ماشاا..ميزاره..نه بوي آش و حليم و ....نه هزار تا چيز ديگه..بگذريم.!)
ما با اين دوستمون رفته بوديم شنبه بازار...اين هلنديها هم ماه رمضون سرشون نميشه كه.
ما دوتا هم روزه بوديم.
خلاصه داشتيم ميگشتيم دنيال گوجه فرنگي و ....كه يهو ديديم يكي از اين هلنديهاي خپل از وسط ملت در اومد.
يهو وايساد جلوي ما.يه نگاه كرد به ما..يه هلو دستش بود با اندازه اوني كه .....آقايون موقع دعوا بهش نياز دارن.!!!
يه گاز آبدار بهش زد....ما هم روزه....كف كرديم....يهو من برگشتم گفتم(يه 4 تا فحش خواهر و مادر و برادر و پدر و خلاصه مرده و زنده طرف رو با زبون روزه كشيدم جلو چشماش)...داشتم بد و بيراه ميگفتم..
يهو ديدم يه خانوارده ايراني كه اتفاقا‘‘ هم محل من هم هستن...بغل دستم وايسادن و :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: به من نگاه ميكنن.
منم :D:D:D:D:D:D:D:DD شدم و ...الفرار.....
يا حق ;)
خوب اینم سوتی ما :
امروز داشتم تو مجید آنلاین میگشتم
یه مقاله در مورد wmphoto دیدم
گفتم بگیرمش ببینم چی هست
اندازه نیم ساعت تو صفحه زیر accept رو میزدم ، تو صفحه جدیده دوباره رو لینکه کلیک میکردم ، بر میگشت به صفحه قبلیه !
تا اینکه گفتم ببینم لینک های دیگه تو صفحه جدیده برای چی هست !
رو لینک دومی نگاه کردم ، دیدم برای دانلود فایله هست !
حسابی داره از مخم دود بلند میشه ، زنگ بزنید 125 بیاد که سوختم !
آدرس صفحه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ماي فريند جان خدا صبرت بده ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داده عزیزم ، داده
جناب ووكمن خجالتم ميدي جيييييييييييييييييييييييگ ر :blush: .خودم ميدونم بيمزن ارزش اين تعريفاروندارن ;)نقل قول:
نوشته شده توسط WooKMaN
اقا ديروز صبح از خواب بيدار شدم نميدونم چرا اينقدر عصبي بودم :sad: .قرار بود برم جايي صبحونه كه خوردم زدم بيرون.توراه داشتم به يكي از رفقا حسابي فحش ميدادم.رسيدم سر خيابون اولين تاكسي كه بوق زد خواستم مسيرو بگم يهو گفتم كره خر :blink: .يارو وايساد گفت كجا؟من كه تازه فهميدم چي كار كردم باترس ولرز گفتم فردوسي؟.سوار شدم وراه افتاديم.پول يارو رو دادم ديدم تو آيينه داره چپ چپ نگاه ميكنه.گفت مطمني حالت خوبه؟گفتم چرا؟يهو ديدم موبايلو بهم دادنگو بجاي كرايه بهش دادم :blink: :blush: .ايستگاه بعد يه خانومي اومد سوار بشه درو واكرد منم دستم گذاشتم روصندلي كه خودم بكشم كنار كه يهو نشست رودستم :blush: :puke: .اقا داشتم ازخجالت سرخ ميشدم هرچيم زور ميزدم مگه دستم در ميومد :laughing: .خلاصه تو فكر اين بودم كه نفميده دستمو داره له ميكنه كه يه دفعه گفت آقاممنون.منم حل شدم كه دستمو در بيارم كه نفهمه كه يه دفعه ......يه چنگول ازس گرفتم :blush: :blink: :puke: .(كارديگه اي نكردما :blush: :biggrin: ).يكم نگام كرد منم سرمواندختم پايين وشدم مثل لبو ....... .
یعنی خانوما هیچ وقت سوتی نمیدن؟ جالبه
با سلامنقل قول:
نوشته شده توسط shahabmusic
شهاب جان این پستو ببین
یه چیزی گفتم
شاید جدی جدی بشه!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چندروز پيش عموم بادخترش اومده بودن خونه ماقرار بود كه با پدر ومادر من برن خريد.منم تواتاقم داشتم درس ميخوندم كه صداي خداحافظيشون اومد.يكم بعد منم گفتم برم يه دوش بگيرم خلاصه بار وبنديلو جمع كردم رفتم كار كه تموم شد ديدم اي بابا حوله نياوردم.باخودم گفتم كسي خونه كه نيست ميرم از توكمدم ورش ميدارم.منم ل خ ت :blush: اومدم بيرون رفتم تواتاقم يه دفعه يه صداي جيغ بنفشي تنمو لرزوند :blink: .اين ور اون ورو نگاه كردم ديدم اه دختر عموم تو اتاقم داره كتاب ميخونه:wac:منم خيلي حول شدم مثل مستربين چند بار اين ور اون ور دويدم آخرشم به جاي اينكه برگردم توحموم رفتم تودستشويي :santa:
با سلام
سوتی از داداشم
البته 4سالش بود نمیشه بگی سوتی ولی جالب بود
داداشم عادت داره اون موقع البته که خیلی حموم رو دوست داشت با دختر همسایمون هم خیلی رفیق بود البته این دختر همسایه با اون یکی فرق داره
خلاصه میره خونه همسایمون
ما از بچگی به خانوم همسایمون میگیم خاله (واقعا برامون خیلی زخمت کشیده)
میره میگه آجی کجاست؟(آجی همون دختر همسایه)
میگه حموم
خلاصه میره دم در میگه اجی اینجایی میگه اره میگه بیا دم در درو واز کن
ایشون هم میاد درو باز میکنه میبینه داداشم لباساشو در اوردن و بلافاصه میرن تو حموم
بابا رو که نیست سنگ پای قزوینه
امیدوارم خوب باشه